Veřejný trénink -Lázně Bohdaneč

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2008 18:26

Nechtělo se mi dávat všechny fotky sem
Tak se kukněte sami
http://molinata.rajce.idnes.cz/ verejny_trenink-Bohdanec_1.5_.08/# (1 mezera)

1.5.2008 18:27

molly napsal(a):
Tak se kukněte sami

ahoj, tak ty jsi nakonec jela sama, nebo jsi sehnala někoho k sobě? Nabízela mi Aduš, že bys mohla jet se mnou, měla jsem tam bejt, ale včera po škole jsem lehla a už jsem se nezvedla, mám pěknou chřipajznu, dost mě to mrzí...jak jste dopadli??

1.5.2008 18:30

jenysimons napsal(a):
ahoj, tak ty jsi nakonec jela sama, nebo jsi sehnala někoho k sobě? Nabízela mi Aduš, že bys mohla jet se mnou, měla jsem tam bejt, ale včera po škole jsem lehla a už jsem se nezvedla, mám pěknou chřipajznu, dost mě to mrzí...jak jste dopadli??

Byla jsem sama,bez Molčí... Začala \"hárat\"... Tak zas nic...Aspoň jsem něco málo pofotila... Ale kolem druhé jsem frčela dom,protože jsem byla s koňmi z nedalekého JK a přizpůsobila se jim!
Jinak u Kmoňdi v Bohdanči je to vždycky fajnééé

1.5.2008 18:32

molly napsal(a):
Byla jsem sama,bez Molčí... Začala \"hárat\"... Tak zas nic...Aspoň jsem něco málo pofotila... Ale kolem druhé jsem frčela dom,protože jsem byla s koňmi z nedalekého JK a přizpůsobila se jim!
Jinak u Kmoňdi v Bohdanči je to vždycky fajnééé

no jo, dost mě to mrzelo, ale to je u mě naprosto normální...dycky pře nákou akcí umřu...jinak jsem celej rok zdravá, ale zase nám to i dost ulehčilo, přítel řidič dělal dnes v HK přijímačky, tak aspon se v klidu vyspal a nemusel jet z lázní do HK a naopak...

1.5.2008 18:34

jenysimons napsal(a):
no jo, dost mě to mrzelo, ale to je u mě naprosto normální...dycky pře nákou akcí umřu...jinak jsem celej rok zdravá, ale zase nám to i dost ulehčilo, přítel řidič dělal dnes v HK přijímačky, tak aspon se v klidu vyspal a nemusel jet z lázní do HK a naopak...

10.5 je trénink na Hrádku u Pardubic... To bychom měly mít mít po říji...Přemýšlím,že bych ji vzala aspoň tam...Pak mám víkend v práci..

1.5.2008 18:36

molly napsal(a):
10.5 je trénink na Hrádku u Pardubic... To bychom měly mít mít po říji...Přemýšlím,že bych ji vzala aspoň tam...Pak mám víkend v práci..

no uvidíme, snad se někam letos dostanem s mojí smůlou nevím nevím...

1.5.2008 18:38

jenysimons napsal(a):
no uvidíme, snad se někam letos dostanem s mojí smůlou nevím nevím...

Tak se hlavně uzdrav,ať je Ti lépe!

1.5.2008 18:38

molly napsal(a):
Tak se hlavně uzdrav,ať je Ti lépe!

děkuji

2.5.2008 12:38

jenysimons napsal(a):
děkuji

zuzo, odkud ty jsi? Pokud okolnosti dovolí, tak bych na ten Hrádek ráda jela, tak jsem si říkala, že bysme tě mohli po cestě třeba nabrat?? Teda nevím ještě, esli mi Aduš povolí jet, mám půjčenej její vozejk, ale tak předběžně se ptám...

2.5.2008 20:59

jenysimons napsal(a):
zuzo, odkud ty jsi? Pokud okolnosti dovolí, tak bych na ten Hrádek ráda jela, tak jsem si říkala, že bysme tě mohli po cestě třeba nabrat?? Teda nevím ještě, esli mi Aduš povolí jet, mám půjčenej její vozejk, ale tak předběžně se ptám...

jen posouvám, aby to zuza nepřehlídla..

2.5.2008 21:51

molly napsal(a):
Tak se kukněte sami

Týno,kousíček zaHK...Směr PHA,ale zajížďka to není taková To by bylo fajné!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík