"Ty z moderky králíků 164"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2008 20:56

Čiko je kráásný. Kdyby tam se mu ta letní vyrážka zlepšila a nevydrbala si tu hřívu zase, že....
JInak fotky s Betty se mi líbí..rozhodně víc než já balík a holčí.
dneska celý den různě lilo a tak, a my na cvičáku a tak jsem šla s Usou až po čtvrté konečně ven.
Šli jsme s tátou na procházku já s Usou a psi..u známého si něco vyzvednout. Jenomže jak jsme na něj čekali, tak mě šíleně žraly takové ty pidi mušky..ne muchničky. Menší, prťavé. Use lezly do hřívy, ocasu, děsné. Bylo mi jasné, že do rána by se mi vydrbala snad do hola...
Takže jsem pak letěla zpátky domů s tátou a psy, Usu doma pořádně nastříkala tím novým repelentem a šla ještě ji pást na hřiště..tady foto z mobilu.
Pak jsem ji na hřízi kolem řeky pustila, pásla se. Já byla zežraná od těch mušek a koukám na Usu a ona samá muška. Jsem si říkala..to je v háji....no jo, ale koukám z blízka a ona samá mrtvolka..měla na sobě hromadu pidi muštiček a všechny chcíplé

3.5.2008 20:58

lucky napsal(a):
Čiko je kráásný. Kdyby tam se mu ta letní vyrážka zlepšila a nevydrbala si tu hřívu zase, že....
dneska celý den různě lilo a tak, a my na cvičáku a tak jsem šla s Usou až po čtvrté konečně ven.
Šli jsme s tátou na procházku já s Usou a psi..u známého si něco vyzvednout. Jenomže jak jsme na něj čekali, tak mě šíleně žraly takové ty pidi mušky..ne muchničky. Menší, prťavé. Use lezly do hřívy, ocasu, děsné. Bylo mi jasné, že do rána by se mi vydrbala snad do hola...
Takže jsem pak letěla zpátky domů s tátou a psy, Usu doma pořádně nastříkala tím novým repelentem a šla ještě ji pást na hřiště..tady foto z mobilu.
Pak jsem ji na hřízi kolem řeky pustila, pásla se. Já byla zežraná od těch mušek a koukám na Usu a ona samá muška. Jsem si říkala..to je v háji....no jo, ale koukám z blízka a ona samá mrtvolka..měla na sobě hromadu pidi muštiček a všechny chcíplé

3.5.2008 20:59

lucky napsal(a):

sem tam svítilo i sluníčko

3.5.2008 21:03

lucky napsal(a):
sem tam svítilo i sluníčko

3.5.2008 21:08

lucky napsal(a):

no a nevím jak tady půjdou vidět ty zdechlinky, co měla poseté po celé těle, ale hlavně hříva a ocas

takové malé černé tečky..to je hafo těch mušek...všééééééchny chcíply

3.5.2008 21:08

lucky napsal(a):
no a nevím jak tady půjdou vidět ty zdechlinky, co měla poseté po celé těle, ale hlavně hříva a ocas

takové malé černé tečky..to je hafo těch mušek...všééééééchny chcíply

mobil ....no jo...

tady kohoutek

3.5.2008 21:09

lucky napsal(a):
mobil ....no jo...

tady kohoutek

ocas

sadzi saj

3.5.2008 22:29
sadzi saj

lucky napsal(a):
ocas

Fuj, hmyzí havěť, u nás naštěstí celkem malinko, tak snad jim to vydrží

Já dorazila před chvíli od Blanky, konečně jsem si vyzvedla cd s fotečkama

Tahle se mi moc líbí, ale určo mě to tu zhyzdí

sadzi saj

3.5.2008 23:24
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Fuj, hmyzí havěť, u nás naštěstí celkem malinko, tak snad jim to vydrží

Já dorazila před chvíli od Blanky, konečně jsem si vyzvedla cd s fotečkama

Tahle se mi moc líbí, ale určo mě to tu zhyzdí

No samozřejmě

Tahle taky krásná

sadzi saj

3.5.2008 23:28
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
No samozřejmě

Tahle taky krásná

Ježiš tady to hyzdí ty fotky

Portrétek

sadzi saj

3.5.2008 23:32
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Ježiš tady to hyzdí ty fotky

Portrétek

Hopyty hop

sadzi saj

3.5.2008 23:38
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Hopyty hop

A křížek, tady jde moc pěkně

sadzi saj

3.5.2008 23:42
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
A křížek, tady jde moc pěkně

Na mě nekoukejte

sadzi saj

3.5.2008 23:46
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Na mě nekoukejte

A zadnice

sadzi saj

3.5.2008 23:50

sadzi saj

4.5.2008 00:05
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

A cváláme

sadzi saj

4.5.2008 00:09
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
A cváláme

A klušeme

sadzi saj

4.5.2008 00:17
sadzi saj

lucky napsal(a):

A poslední, jsem Vám to tu trochu zaplácala

No nic, jdu chrupčit, hodila jsem nějakou aktualizaci na stránečky a fotečky asi jindy, je s tím piplačka

4.5.2008 08:15

sadzi saj napsal(a):

No nic, jdu chrupčit, hodila jsem nějakou aktualizaci na stránečky a fotečky asi jindy, je s tím piplačka

Dobré ránko!
Moc pěkné fotečky, vždycky je jen škoda, když není sluníčko. Já taky myslela, že mě dnes táta s Usou nafotí u řepky a asi prd. Tady leje. A to je od devíti cvičák, nevím nevím, jestli tam půjdeme. Ani se mi nechce
Usinka se kupodivu do rána nedrbala. Měla jsem obyvy, když na sebe měla takové nálety havěti, že se do rána někde bude drbat, ale ani na sebe "nesáhla". Ocas ok a hříva jen jemně rozpydlý cop, ale jde vidět, že ne od drbání, ale jak pořád papá. Takže jsem ráda, že i ten nový repelent tak dobře funguje, fakt už bych ani omylem nekoupila nic na hmyz od jiné značky, než od toho Farnamu. Loni Endure jsem ještě letos doplácávala. Už jsem skončila. A mám nyní nový ten Tri Tec a fakt to funguje skvěle.

4.5.2008 08:16

lucky napsal(a):
Dobré ránko!
Moc pěkné fotečky, vždycky je jen škoda, když není sluníčko. Já taky myslela, že mě dnes táta s Usou nafotí u řepky a asi prd. Tady leje. A to je od devíti cvičák, nevím nevím, jestli tam půjdeme. Ani se mi nechce
Usinka se kupodivu do rána nedrbala. Měla jsem obyvy, když na sebe měla takové nálety havěti, že se do rána někde bude drbat, ale ani na sebe "nesáhla". Ocas ok a hříva jen jemně rozpydlý cop, ale jde vidět, že ne od drbání, ale jak pořád papá. Takže jsem ráda, že i ten nový repelent tak dobře funguje, fakt už bych ani omylem nekoupila nic na hmyz od jiné značky, než od toho Farnamu. Loni Endure jsem ještě letos doplácávala. Už jsem skončila. A mám nyní nový ten Tri Tec a fakt to funguje skvěle.

zastávka v potůčku...jo, v pátek bylo krásně

4.5.2008 09:28

lucky napsal(a):
zastávka v potůčku...jo, v pátek bylo krásně

Ahojky, taky jsem Tri-tec oprášila.Loni Broučkovi hodně pomohl. Měl od té havěti úplné lívance a tento sprejík dokázal zázraky.

4.5.2008 09:43

marketka napsal(a):
Ahojky, taky jsem Tri-tec oprášila.Loni Broučkovi hodně pomohl. Měl od té havěti úplné lívance a tento sprejík dokázal zázraky.

Že jo! Taky si myslím. NO mě stačilo včera vidět tu hromadu zdechlin na Use. Na těch fotkách z mobilu to není tak vidět, ale i naši se šli podívat a zítali, jak byla posetá zdechlými muškami

zvířátková

4.5.2008 11:29
zvířátková

lucky napsal(a):
Že jo! Taky si myslím. NO mě stačilo včera vidět tu hromadu zdechlin na Use. Na těch fotkách z mobilu to není tak vidět, ale i naši se šli podívat a zítali, jak byla posetá zdechlými muškami

Nazdárek! Elí je fešanda, úplně jsou na těch fotkách vidět ty svaly, jak pracují. Tak říkáte Tri tech, jo? Nevim no, zatím s Endurem žádné extra zázraky nevidim. Ale snad pomáhá, jak jen to jde. Jenom to okatě nevidim.

4.5.2008 12:06

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Elí je fešanda, úplně jsou na těch fotkách vidět ty svaly, jak pracují. Tak říkáte Tri tech, jo? Nevim no, zatím s Endurem žádné extra zázraky nevidim. Ale snad pomáhá, jak jen to jde. Jenom to okatě nevidim.

Tak jsem včera to natočila i na mobil..nejde to bohužel tolik vidět, ale ty červé tečky trochu vidět jdou..to jsou ty mrtvolkybyla celá jimi posetá

něco na tom vidět je..koukněte na to, já to pak smáznu...

http://www.n-joy.cz/video/ musky/y594536ugkkvzoi3/

http://www.n-joy.cz/video/ musky2/m6x20ezcp0o117wi/

4.5.2008 14:57

lucky napsal(a):
Tak jsem včera to natočila i na mobil..nejde to bohužel tolik vidět, ale ty červé tečky trochu vidět jdou..to jsou ty mrtvolkybyla celá jimi posetá

něco na tom vidět je..koukněte na to, já to pak smáznu...

http://www.n-joy.cz/video/ musky/y594536ugkkvzoi3/

http://www.n-joy.cz/video/ musky2/m6x20ezcp0o117wi/

Koukám, že všichni tady spí...
U nás leje. To je k vzteku. Vysvitlo ma chvíli sluníčko, jsem si říkala, že vypucuji holčí a půjdeme se projít. Vytáhla jsem fukar, vyfoukla z ní bordýlek, takže je čisťounká a už už začínalo zase krapat. Tak jsem popadla kolečko, kosu a hrábě a vyjela za hráz k řece ji seknout trochu trávy. Usinka řvala ve výběhu, že jsem šla bez ní, jak jsem přijížděla k vrátkům, tak to byl kravál a zběsilý cval k vrátkům (závislák) a klusala mi vedle kolečka s trávou a tahala mi to z něj. Tak jsem to vyklopila do stáje a už lilo, takže jsem honem schovala kosu a ostatní, holčí hupsla do stáje a zase bylo po vycházce. Doufám, že se zadaří alespoň k večeru ji vzít třeba na lonž k lesíku, jinak jen jí

zvířátková

4.5.2008 18:53
zvířátková

lucky napsal(a):
Koukám, že všichni tady spí...
U nás leje. To je k vzteku. Vysvitlo ma chvíli sluníčko, jsem si říkala, že vypucuji holčí a půjdeme se projít. Vytáhla jsem fukar, vyfoukla z ní bordýlek, takže je čisťounká a už už začínalo zase krapat. Tak jsem popadla kolečko, kosu a hrábě a vyjela za hráz k řece ji seknout trochu trávy. Usinka řvala ve výběhu, že jsem šla bez ní, jak jsem přijížděla k vrátkům, tak to byl kravál a zběsilý cval k vrátkům (závislák) a klusala mi vedle kolečka s trávou a tahala mi to z něj. Tak jsem to vyklopila do stáje a už lilo, takže jsem honem schovala kosu a ostatní, holčí hupsla do stáje a zase bylo po vycházce. Doufám, že se zadaří alespoň k večeru ji vzít třeba na lonž k lesíku, jinak jen jí

Já teď dorazila z venku, mám tam mega kopu prádla na žehlení, furt se nemůžu donutit, mám do noci co dělat. Jinak u nás dneska nádherně, teploučko, ani kapka, celý den sluníčko. Musím teda uznat, že se ty 4 dny volna fakt úžasně povedly.

zvířátková

4.5.2008 18:56
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Já teď dorazila z venku, mám tam mega kopu prádla na žehlení, furt se nemůžu donutit, mám do noci co dělat. Jinak u nás dneska nádherně, teploučko, ani kapka, celý den sluníčko. Musím teda uznat, že se ty 4 dny volna fakt úžasně povedly.

zvířátková

4.5.2008 18:58

zvířátková

4.5.2008 19:01

zvířátková

4.5.2008 19:03
zvířátková

zvířátková napsal(a):

otočka

zvířátková

4.5.2008 19:04
zvířátková

zvířátková napsal(a):
otočka

Grantík nám šel naproti, jsme jak kačenky

4.5.2008 19:31

zvířátková napsal(a):
Grantík nám šel naproti, jsme jak kačenky

Teda tentokrát fakt dost zááávidím to sluníčko! Tady celý den chčije, zrovna odešli známí s fenou nf... byla se psy na dvoře a na zahradě, takže všichni zmoklí a uválení jako prasata..my teda doma v teploučku, že, ale jinak hnus dneska

zvířátková

4.5.2008 19:49
zvířátková

lucky napsal(a):
Teda tentokrát fakt dost zááávidím to sluníčko! Tady celý den chčije, zrovna odešli známí s fenou nf... byla se psy na dvoře a na zahradě, takže všichni zmoklí a uválení jako prasata..my teda doma v teploučku, že, ale jinak hnus dneska

No u nás fakt úžasně, zas mě pálej tváře, jak jsem si je očmahla

zvířátková

4.5.2008 19:52
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No u nás fakt úžasně, zas mě pálej tváře, jak jsem si je očmahla

zvířátková

4.5.2008 19:53
4.5.2008 19:59

zvířátková napsal(a):

Leo, nemáš problém na něm někdy udržet rovnováhu? Já vím jak jsem kdysi jezdila na psovi jako malá.... on Danny měl 77VK a 85 kilo...

zvířátková

4.5.2008 20:14
zvířátková

lucky napsal(a):
Leo, nemáš problém na něm někdy udržet rovnováhu? Já vím jak jsem kdysi jezdila na psovi jako malá.... on Danny měl 77VK a 85 kilo...

Ne vůbec, proč?

zvířátková

4.5.2008 20:25
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Ne vůbec, proč?

4.5.2008 20:44

zvířátková napsal(a):

tak..mě napadlo, že na měnším hřbetě může být horší udržet rovnováhu, než na širokém asi...

zvířátková

4.5.2008 21:41
zvířátková

lucky napsal(a):
tak..mě napadlo, že na měnším hřbetě může být horší udržet rovnováhu, než na širokém asi...

No já na velkém bez sedla ani nikdy nejela, takže nedokážu říct. Ale s Čikem problémy fakt nemám, člověk do toho jeho tempa zapadnul a cítím se fajn. Kór jsem zjistila, že je super, že ač se normálně furt hrbím, tak na Čikim sedím vzorně rovně a přijde mi to přirozené. Tak jsem ráda a cítím, že mi to pomáhá k lepšímu držení vůbec. Jako když se dlouho kluše, tak je to trošku na palici, ale jinak...

4.5.2008 22:50

sadzi saj napsal(a):

zvířátková

4.5.2008 23:19
zvířátková

monikafris napsal(a):
Wim

V tam stejně máme tak nádherné prostředí, pozadí, nádhera, jak tam běhají.

zvířátková

5.5.2008 06:39
zvířátková

zvířátková napsal(a):
V tam stejně máme tak nádherné prostředí, pozadí, nádhera, jak tam běhají.

Dobré ránko! Teda, to je změna spát jenom 5 hodin, oproti tomu volnu. No nic moc chutě do práce. Ale musím se do toho pustit. Přece jenom přede mnou už jenom týden práce, možná jenom 3 dny, kéž by...

5.5.2008 06:46

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Teda, to je změna spát jenom 5 hodin, oproti tomu volnu. No nic moc chutě do práce. Ale musím se do toho pustit. Přece jenom přede mnou už jenom týden práce, možná jenom 3 dny, kéž by...

Ahojky! Frísáci krááásní, Wim už je kus chlapa Fakt nádherní.
No jo, mě se taky nechtělo vstávat, ale musím....

5.5.2008 07:24

lucky napsal(a):
Ahojky! Frísáci krááásní, Wim už je kus chlapa Fakt nádherní.
No jo, mě se taky nechtělo vstávat, ale musím....

tak se tady mějte, já letím do stáje nakrmit holčí a na bus...

olga visnakova

5.5.2008 08:14
olga visnakova

lucky napsal(a):
tak se tady mějte, já letím do stáje nakrmit holčí a na bus...

Usa je nádherná, pardon, že se cpu mimo naše téma, ale občas se cpu juknout i mimo dlouhou chvíli a.............koukám, že koněčně (tedy ne dnešek zatím) odhaluje všechny krásy Vašich koní.................hezké fotky...............

5.5.2008 08:34

olga visnakova napsal(a):
Usa je nádherná, pardon, že se cpu mimo naše téma, ale občas se cpu juknout i mimo dlouhou chvíli a.............koukám, že koněčně (tedy ne dnešek zatím) odhaluje všechny krásy Vašich koní.................hezké fotky...............

Ahuuuuuj,

tak se tu hlásím ve spolek trpících ...
Dneska trpím ale dosti

Dám sem nové foto

zvířátková

5.5.2008 08:39
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahuuuuuj,

tak se tu hlásím ve spolek trpících ...
Dneska trpím ale dosti

Dám sem nové foto

Nááádhera, ježiš, ten v té žluté vynikne....

Jakto, že trpíš víc?

5.5.2008 08:50

zvířátková napsal(a):
Nááádhera, ježiš, ten v té žluté vynikne....

Jakto, že trpíš víc?

Ahojky,

pač tu od rána lítám jak hadr na holi a všichni pruděj

zvířátková

5.5.2008 09:01
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahojky,

pač tu od rána lítám jak hadr na holi a všichni pruděj

áha, jo takhle. No já vcelku klid, nutím se do práce, která není tak akutní, ale potřebovala bych s tím pohnout, abych pak po dovče neplašila, že nestíhám do termínu.

5.5.2008 09:10

zvířátková napsal(a):
áha, jo takhle. No já vcelku klid, nutím se do práce, která není tak akutní, ale potřebovala bych s tím pohnout, abych pak po dovče neplašila, že nestíhám do termínu.

No, teď je tu alespoň ticho - skupina odtáhla
Tak se snad prokoušu papírama a nachystám se na dnešní lidi

No, moc se nudit asi nebudu

Koníky jsem byla fotit v řepce včera - pěkně jsem se tam projela na kole, ale bylo pěkně, tak jsem se protáhla sportovně a pěkně jsem si zafotila

sadzi saj

5.5.2008 10:00
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, teď je tu alespoň ticho - skupina odtáhla
Tak se snad prokoušu papírama a nachystám se na dnešní lidi

No, moc se nudit asi nebudu

Koníky jsem byla fotit v řepce včera - pěkně jsem se tam projela na kole, ale bylo pěkně, tak jsem se protáhla sportovně a pěkně jsem si zafotila

Dobré ráno,

tak se hlásím v rachotě, no vopruz, se mi chtělo fakt

Blani děkuju za fotečky, fakt super, povedli se ti Hnedka jsem hodila aktualizaci na stránky do novinek a do fotogalerie naházela fotečky

Včera jsme byli s Elí jízdárničit a super, mě mile překvapila šlapala jak hodinky a dokonce jsme dostali pochvalu od kolegyně ze stáje, takže to potěší

Doma jsem se pustila do francouzských dveří, že to budu mít z krku, namočila si podbřišník, že ho vydrhnu a dám prát prádlo ještě a škoda mluvit............bylo mi nakonec dost zle a byla jsem ráda, že jsem ráda a dneska snídám suchý rohlík

5.5.2008 10:04

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

tak se hlásím v rachotě, no vopruz, se mi chtělo fakt

Blani děkuju za fotečky, fakt super, povedli se ti Hnedka jsem hodila aktualizaci na stránky do novinek a do fotogalerie naházela fotečky

Včera jsme byli s Elí jízdárničit a super, mě mile překvapila šlapala jak hodinky a dokonce jsme dostali pochvalu od kolegyně ze stáje, takže to potěší

Doma jsem se pustila do francouzských dveří, že to budu mít z krku, namočila si podbřišník, že ho vydrhnu a dám prát prádlo ještě a škoda mluvit............bylo mi nakonec dost zle a byla jsem ráda, že jsem ráda a dneska snídám suchý rohlík

Ahojky,

tak jsem ráda, že se fotky líbí
No, máš zase slušnou zásobu
Jen škoda toho slunička

Mě to tu sere dneska neskutečně
Už se těším na 19:00

5.5.2008 10:05

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem ráda, že se fotky líbí
No, máš zase slušnou zásobu
Jen škoda toho slunička

Mě to tu sere dneska neskutečně
Už se těším na 19:00

Na stránky Ti budu muset tedy číhnout
Jakpak to ? Žaludek ?

sadzi saj

5.5.2008 10:09
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jakpak to ? Žaludek ?

Jo jo žaludek, Míra se teda o mě vzorně postaral, ale stojí mi doma práce

Fotečky super i bez sluníčka, mě se líbí

5.5.2008 10:10

blanche napsal(a):
Jakpak to ? Žaludek ?

Ahoj holky!

já sem jak praštěná palicí Vůbec jsem v noci nemohla usnout, ještě že máme 2 hodiny angličtiny a hodinu němčinyto dospím.

Jinak je tu hnusnědoufám,že bude od zítřka pěkně, chtěla bych máknout s Atíkem. Zjistila jsem, že pozemek, který se mi strašně libí, vlastní naše vzdálená sestřenka, takže tento týden se za ní stavujeme a zkusíme se s ní domluvit, jestli ten pozemek vůbec prodá

5.5.2008 10:16

sadzi saj napsal(a):
Jo jo žaludek, Míra se teda o mě vzorně postaral, ale stojí mi doma práce

Fotečky super i bez sluníčka, mě se líbí

Tak to jsem ráda, že se Ti i tak líbí ...
NO, mohlo to být i lepší

Tak snad Ti bude líp ...
Včera jsem čučela chvíli u Evy na ten trénink - trénovali v klusu a tááák ...
Ale jen chvilku ...

Škoda, mohla jsi taky číhnout
Ale to focení v řepce bys asi nepřežila ... šli tam v kolejích, ale nevím, čím to Ti zemědělci hnojili, pač se nám tam koně naprosto ztratili
Koukali jim jen uši

Tak šli na druhý konec a tam to bylo nižší ...

sadzi saj

5.5.2008 10:25
sadzi saj

blanche napsal(a):
Tak to jsem ráda, že se Ti i tak líbí ...
NO, mohlo to být i lepší

Tak snad Ti bude líp ...
Včera jsem čučela chvíli u Evy na ten trénink - trénovali v klusu a tááák ...
Ale jen chvilku ...

Škoda, mohla jsi taky číhnout
Ale to focení v řepce bys asi nepřežila ... šli tam v kolejích, ale nevím, čím to Ti zemědělci hnojili, pač se nám tam koně naprosto ztratili
Koukali jim jen uši

Tak šli na druhý konec a tam to bylo nižší ...

Prosim tě, já jsem ráda, že vůbec nějaký mám

Jo Romana mi říkala, že jí trénuje, jezdí v neděli až do Škvorce, tak je má při cestě, za mnou dorazí snad tento týden. Doufám.

Řepka pěkná

5.5.2008 10:26

sadzi saj napsal(a):
Prosim tě, já jsem ráda, že vůbec nějaký mám

Jo Romana mi říkala, že jí trénuje, jezdí v neděli až do Škvorce, tak je má při cestě, za mnou dorazí snad tento týden. Doufám.

Řepka pěkná

Viď, ale domů jsem jela žlutá jak magor

sadzi saj

5.5.2008 10:27
sadzi saj

parellka napsal(a):
Ahoj holky!

já sem jak praštěná palicí Vůbec jsem v noci nemohla usnout, ještě že máme 2 hodiny angličtiny a hodinu němčinyto dospím.

Jinak je tu hnusnědoufám,že bude od zítřka pěkně, chtěla bych máknout s Atíkem. Zjistila jsem, že pozemek, který se mi strašně libí, vlastní naše vzdálená sestřenka, takže tento týden se za ní stavujeme a zkusíme se s ní domluvit, jestli ten pozemek vůbec prodá

Ahojky,

tak to držím palce, ať ti to vyjde my máme taky vyčíhlou zahradu, akorát ještě narazit na souseda a domluvit se a modlit se

5.5.2008 10:31

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak to držím palce, ať ti to vyjde my máme taky vyčíhlou zahradu, akorát ještě narazit na souseda a domluvit se a modlit se

No, my bychom začínali od piky. Prvně postavit ohradu, potom začít s boxy, no a během 2let domeček... Ale jinak Babi,která žije s kamarádem, tak mají spolu velký statek, zahrady, ale on i přesto,že už to fyzicky nezvládá, tak to nechce prodat Takže uvidíme, možná to vyjde s tou zahradou...

5.5.2008 10:37

parellka napsal(a):
No, my bychom začínali od piky. Prvně postavit ohradu, potom začít s boxy, no a během 2let domeček... Ale jinak Babi,která žije s kamarádem, tak mají spolu velký statek, zahrady, ale on i přesto,že už to fyzicky nezvládá, tak to nechce prodat Takže uvidíme, možná to vyjde s tou zahradou...

No, mít někde vyčíhlý pozemek a peníze, tak se nebráním taky

5.5.2008 10:39

blanche napsal(a):
No, mít někde vyčíhlý pozemek a peníze, tak se nebráním taky

no, ono, ty peníze by se sehnaly,ale záleží na tom,kolik za to budou chtít, když je to rodina...

sadzi saj

5.5.2008 10:49
sadzi saj

parellka napsal(a):
no, ono, ty peníze by se sehnaly,ale záleží na tom,kolik za to budou chtít, když je to rodina...

No u nás je to soused, peníze sice nejsou, ale pokud by to pustil, tak by se sehnali

U nás vůbec nic nekvete, to je pech. Co máš o ten svátek Blani??

zvířátková

5.5.2008 10:55
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No u nás je to soused, peníze sice nejsou, ale pokud by to pustil, tak by se sehnali

U nás vůbec nic nekvete, to je pech. Co máš o ten svátek Blani??

Sakriš, tady se kupuje a rozhazuje. Chci tááááky. U nás taky zataženo, drobet krapalo, ale fakt malinko. A já se stále nutím do práce Žlutá super, škoda, že tu nic takového není.

sadzi saj

5.5.2008 10:57
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Sakriš, tady se kupuje a rozhazuje. Chci tááááky. U nás taky zataženo, drobet krapalo, ale fakt malinko. A já se stále nutím do práce Žlutá super, škoda, že tu nic takového není.

Leo, máš super ty pampelišky

No kéž by se kupovalo a rozhazovalo

U nás nic moc, ale neprší

5.5.2008 11:16

sadzi saj napsal(a):
Leo, máš super ty pampelišky

No kéž by se kupovalo a rozhazovalo

U nás nic moc, ale neprší

JJ, tady taky mraci - nic moc, ale neprší ...
Toho 8. května mám denní
Ale je to lepší placený - alespoň něco

zvířátková

5.5.2008 11:41
zvířátková

blanche napsal(a):
JJ, tady taky mraci - nic moc, ale neprší ...
Toho 8. května mám denní
Ale je to lepší placený - alespoň něco

Tak jsem zjistila, že nejsem schopná začít něco dělat, takže jsem vytáhla nové Jezdectví a čerpám info .

sadzi saj

5.5.2008 11:46
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
Tak jsem zjistila, že nejsem schopná začít něco dělat, takže jsem vytáhla nové Jezdectví a čerpám info .

Teda Leo, já ještě nový nemám

Ty jo, nejde mi od rána mail, bych do toho kopla, jsem ti Blani chtěla písnout

zvířátková

5.5.2008 12:47
zvířátková

lucky napsal(a):

V tomhle Jezdectví taky prd.

Koukám, že se u nás pěkně vyčasuje, sluníčko, to si nechám líbit....

5.5.2008 12:47

sadzi saj napsal(a):
Teda Leo, já ještě nový nemám

Ty jo, nejde mi od rána mail, bych do toho kopla, jsem ti Blani chtěla písnout

Jsem si říkala, že si určo počtu a ono nic
Já byla na kole v Globu - pokoupila spoustu věcí, tak mám radost ...
Už jezdím na kole, aby jsem to vůbec odtáhla

sadzi saj

5.5.2008 12:53
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
V tomhle Jezdectví taky prd.

Koukám, že se u nás pěkně vyčasuje, sluníčko, to si nechám líbit....

No já bych řekla, že skoro v každým Jezdectví

Tady se taky vyčasilo, ale různě se to honí, svítilo i sluníčko, ale teď tu na mě do kanclu kouká mráček ne moc hezkej

Už mi konečně jde mail, hurááá

Já se šla projít ven, no nejlíp mi teda není, koupila rýži k obědu s játrama, tak buď to ze mě poletí nebo bude snad doufám ok

To je hrozný, jaký dělá člověk ksichty na těch fotkách

5.5.2008 12:57

sadzi saj napsal(a):
No já bych řekla, že skoro v každým Jezdectví

Tady se taky vyčasilo, ale různě se to honí, svítilo i sluníčko, ale teď tu na mě do kanclu kouká mráček ne moc hezkej

Už mi konečně jde mail, hurááá

Já se šla projít ven, no nejlíp mi teda není, koupila rýži k obědu s játrama, tak buď to ze mě poletí nebo bude snad doufám ok

To je hrozný, jaký dělá člověk ksichty na těch fotkách

Proto já raději fotím

zvířátková

5.5.2008 13:01
zvířátková

blanche napsal(a):
Proto já raději fotím

Tak snad už bude líp, ale játra jsou spíš na vracení se, než dobré trávení. Nevim, nevim.

Mi nemluv, vždycky tak 3/4 mažu, a to kvůli sobě. Proto poslední dobou už má ten můj nakázáno dělat každý snímek 3x, abych si pak ve finále vybrala aspoň jeden .

5.5.2008 13:06

zvířátková napsal(a):
Tak snad už bude líp, ale játra jsou spíš na vracení se, než dobré trávení. Nevim, nevim.

Mi nemluv, vždycky tak 3/4 mažu, a to kvůli sobě. Proto poslední dobou už má ten můj nakázáno dělat každý snímek 3x, abych si pak ve finále vybrala aspoň jeden .

Ono je to lepší vážné víckrát ...
Pač si člověk myslí, co má za super fotku a ve finále mrknutí atd ... Nebo škleb a jiné samé lepší věci

Tak přeji Andrej, ať Ti je už lépe
Já jsem měla problémy teď tak týden s kotníkem ...
Jsem se belhala jak babice ... Jezdila bez sedla, pač pružení v kotníkách v jízde se třmenama ?!? Bylo mi zle, jen na to pomyslela ... Tak pelášili po polích bez

sadzi saj

5.5.2008 13:35
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ono je to lepší vážné víckrát ...
Pač si člověk myslí, co má za super fotku a ve finále mrknutí atd ... Nebo škleb a jiné samé lepší věci

Tak přeji Andrej, ať Ti je už lépe
Já jsem měla problémy teď tak týden s kotníkem ...
Jsem se belhala jak babice ... Jezdila bez sedla, pač pružení v kotníkách v jízde se třmenama ?!? Bylo mi zle, jen na to pomyslela ... Tak pelášili po polích bez

No původně jsem si říkala, že by to chtělo rizoto, rýži jenom a měla jsem na to i chuť. Došla tam a rizoto měli, ale i čínu a rýži a vepřový na kmínu s rýží no sežrala bych toho půlku a čtu a játra na cibulce s rýží, no jsem si právě říkala, že ty játra, no ale riskla jsem to a zatím mi je dobře, tak to musím zaklepat

5.5.2008 13:37

sadzi saj napsal(a):
No původně jsem si říkala, že by to chtělo rizoto, rýži jenom a měla jsem na to i chuť. Došla tam a rizoto měli, ale i čínu a rýži a vepřový na kmínu s rýží no sežrala bych toho půlku a čtu a játra na cibulce s rýží, no jsem si právě říkala, že ty játra, no ale riskla jsem to a zatím mi je dobře, tak to musím zaklepat

No vidíš ... tak to je dobře

sadzi saj

5.5.2008 13:49
sadzi saj

blanche napsal(a):
No vidíš ... tak to je dobře

No snad to žaludku vydrží Včera mi Míra uvařil polívku, no pomohla, ale jenom do té doby, než jsme šli spát a já se zvedla a prošla po kuchyni, pak si dovedete představit, jak to asi dopadlo

5.5.2008 13:52

sadzi saj napsal(a):
No snad to žaludku vydrží Včera mi Míra uvařil polívku, no pomohla, ale jenom do té doby, než jsme šli spát a já se zvedla a prošla po kuchyni, pak si dovedete představit, jak to asi dopadlo

Až tak, ju ?

sadzi saj

5.5.2008 13:56
sadzi saj

blanche napsal(a):
Až tak, ju ?

No ještě hůř, včera tolikrát, že to ani nespočítám

5.5.2008 14:09

sadzi saj napsal(a):
No ještě hůř, včera tolikrát, že to ani nespočítám

Ježkovyvoči ... Já myslela, že jen je šoufl ... nebo bolí břicho ...
Ale že Tě to dokáže potrápit až tak ... To jsem netušila ...

sadzi saj

5.5.2008 14:16
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ježkovyvoči ... Já myslela, že jen je šoufl ... nebo bolí břicho ...
Ale že Tě to dokáže potrápit až tak ... To jsem netušila ...

Jo jo, ale dneska už snad bude dobře, doufám

Škoda, že u nás nic nekvete, ale přemýšlím, kdy bych měla čas dojet k tobě, ono je to celkem na dlouho co

5.5.2008 14:18

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, ale dneska už snad bude dobře, doufám

Škoda, že u nás nic nekvete, ale přemýšlím, kdy bych měla čas dojet k tobě, ono je to celkem na dlouho co

No, docela jo ...
Ale teď je to tak nej ...
Pak už to bude asi pomalu odkvétat ...
Ale u té vodárny - tam je to kváááásnýýýýý

zvířátková

5.5.2008 14:31
zvířátková

blanche napsal(a):
No, docela jo ...
Ale teď je to tak nej ...
Pak už to bude asi pomalu odkvétat ...
Ale u té vodárny - tam je to kváááásnýýýýý

Nám už taky ty bílé keře odkvetly, jsem to prošvihla :-(

5.5.2008 14:35

zvířátková napsal(a):
Nám už taky ty bílé keře odkvetly, jsem to prošvihla :-(

U nás už nejsou pořádně ani pampelišky - to byla rychlost ...
Teď je aktuální ta řepka a kvetoucí jabloně

sadzi saj

5.5.2008 14:39
sadzi saj

blanche napsal(a):
U nás už nejsou pořádně ani pampelišky - to byla rychlost ...
Teď je aktuální ta řepka a kvetoucí jabloně

Leo, já závidím to pampeliškový pole, to je krása

5.5.2008 14:51

sadzi saj napsal(a):
Leo, já závidím to pampeliškový pole, to je krása

Viděla jsi naše pampelišky ?

sadzi saj

5.5.2008 14:53
sadzi saj

blanche napsal(a):
Viděla jsi naše pampelišky ?

Jé, já chci takýýýýýý

zvířátková

5.5.2008 14:55
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jé, já chci takýýýýýý

No tak vy tam máte extra žluto, u nás jak se to seká, tak už jich tolik zase neni, i když i tak dost.

Jo a za 5 minut padla, loučím se, pádim do města, musim něco oběhat. Ať vám to uteče, děvčátka .

5.5.2008 15:00

zvířátková napsal(a):
No tak vy tam máte extra žluto, u nás jak se to seká, tak už jich tolik zase neni, i když i tak dost.

Jo a za 5 minut padla, loučím se, pádim do města, musim něco oběhat. Ať vám to uteče, děvčátka .

Se máš ... Tak užij Leo svobody ...
Zítra tu budu taky

Jinak pampelišky - to jsem fakt čuměla ...
Uvařila jsem z nich 2 x med a vyfotila, co jsem mohla
Ale je to už skoro všechno fuč

sadzi saj

5.5.2008 15:03
sadzi saj

blanche napsal(a):
Se máš ... Tak užij Leo svobody ...
Zítra tu budu taky

Jinak pampelišky - to jsem fakt čuměla ...
Uvařila jsem z nich 2 x med a vyfotila, co jsem mohla
Ale je to už skoro všechno fuč

Jé fakt, škoda Na ty bych se nechala zlákat hnedka

5.5.2008 15:11

sadzi saj napsal(a):
Jé fakt, škoda Na ty bych se nechala zlákat hnedka

Řepka je lepší
Je jí víc

sadzi saj

5.5.2008 15:21
sadzi saj

blanche napsal(a):
Řepka je lepší
Je jí víc

Ta snad loni kvetla vedle statku

5.5.2008 16:09

sadzi saj napsal(a):
Ta snad loni kvetla vedle statku

A letos nic, co ?
To je pech
Já chci domůůůůůů !!!!!!
Volala jsem vetovi, dneska Fidovi píchne Mixamatozu

sadzi saj

5.5.2008 16:11
sadzi saj

blanche napsal(a):
A letos nic, co ?
To je pech
Já chci domůůůůůů !!!!!!
Volala jsem vetovi, dneska Fidovi píchne Mixamatozu

No hele nevím, zatím nic, ale mám pocit, že loni, jak jsem se tam byla podívat, než jsme se stěhovali, že tam kvetla, to je jak s těma mákama

Mě už se to krátí

Mi povídej, musíme po výplatě taky s Máničkou, to bude akce. Kolik to vůbec stojí??

5.5.2008 16:17

sadzi saj napsal(a):
No hele nevím, zatím nic, ale mám pocit, že loni, jak jsem se tam byla podívat, než jsme se stěhovali, že tam kvetla, to je jak s těma mákama

Mě už se to krátí

Mi povídej, musíme po výplatě taky s Máničkou, to bude akce. Kolik to vůbec stojí??

Já zatím neplatila nic - měla slíbeno - objednáno po tel ...
Nakonec ta kombinovaná nebyla
Tak mu dal zatím morovku ...

Teď musíme na tu druhou ...
Jistota je jistota ...

Zítra budu vědět

sadzi saj

5.5.2008 16:18
sadzi saj

blanche napsal(a):
Já zatím neplatila nic - měla slíbeno - objednáno po tel ...
Nakonec ta kombinovaná nebyla
Tak mu dal zatím morovku ...

Teď musíme na tu druhou ...
Jistota je jistota ...

Zítra budu vědět

No nás to taky čeká, pes a králík, to bude něco a možná nechat vykastrovat druhou kočku, se z tý zvěře jednou picnu

Už se mi to krááátí

5.5.2008 16:20

sadzi saj napsal(a):
No nás to taky čeká, pes a králík, to bude něco a možná nechat vykastrovat druhou kočku, se z tý zvěře jednou picnu

Už se mi to krááátí

No, já si tedy ještě počkám

sadzi saj

5.5.2008 16:21
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, já si tedy ještě počkám

Tenhle týden máš volno jenom no hele, jak to, že jdeš ve čtvrtek??

5.5.2008 16:24

sadzi saj napsal(a):

Už jsem to psala
Jak jinak - makám - ale je to lépe placené ...
Teď makám PO, ÚT, ČT, PÁ ... SO + NE vyměněné volno

5.5.2008 16:24

sadzi saj napsal(a):

Ahooooj!!!! Je tu někdo????

5.5.2008 16:25

naftalinka napsal(a):
Ahooooj!!!! Je tu někdo????

no tak to se docela nadřeš!!!!!!!!!

sadzi saj

5.5.2008 16:27
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
no tak to se docela nadřeš!!!!!!!!!

Jsme tu

Jé, takže o víkendu volníčko??

5.5.2008 16:31

sadzi saj napsal(a):
Jsme tu

Jé, takže o víkendu volníčko??

No, je to vyjímka - měla jsem makat, ale chci v sobotu na ples, tak to mám celý zpřeházený
My jsme všeci tuuuuu

sadzi saj

5.5.2008 16:41
sadzi saj

blanche napsal(a):
No, je to vyjímka - měla jsem makat, ale chci v sobotu na ples, tak to mám celý zpřeházený
My jsme všeci tuuuuu

Hele jedu, už mě očekávají a já se tu vykecávám

5.5.2008 16:44

sadzi saj napsal(a):
Hele jedu, už mě očekávají a já se tu vykecávám

Tak páááá ...

5.5.2008 16:54

blanche napsal(a):
Tak páááá ...

No tak teda čau!!!!!!
Tak jak je v práci?????

5.5.2008 17:07

naftalinka napsal(a):
No tak teda čau!!!!!!
Tak jak je v práci?????

Čus ...
Tak nějak tu pomalu zmírám hrůzou
Co Ty ?
Kdy razíš do rachoty ?

5.5.2008 17:11

blanche napsal(a):
Čus ...
Tak nějak tu pomalu zmírám hrůzou
Co Ty ?
Kdy razíš do rachoty ?

já jsem měla teď 3 dny volna a do práce jdu zejtra pozejtří, se teda moc netěším, kooor když má bejt hezký počasí a no a ve čtvrtek už nám konečně snad vyjdou ty závody

5.5.2008 17:18

naftalinka napsal(a):
já jsem měla teď 3 dny volna a do práce jdu zejtra pozejtří, se teda moc netěším, kooor když má bejt hezký počasí a no a ve čtvrtek už nám konečně snad vyjdou ty závody

To jo ...
Jak finišují přípravy ?

5.5.2008 17:21

blanche napsal(a):
To jo ...
Jak finišují přípravy ?

no pro mě ne, já budu v práci a všichni ostatní budou připravovat. no tak parkur je postavenej už od minule, jen musej zatlouct plůtky na drezuru a zbytek se tam navozí až ve čtvrtek ráno jako aparatura, stany, barely, stoly, nástěnka apod.....

5.5.2008 17:27

naftalinka napsal(a):
no pro mě ne, já budu v práci a všichni ostatní budou připravovat. no tak parkur je postavenej už od minule, jen musej zatlouct plůtky na drezuru a zbytek se tam navozí až ve čtvrtek ráno jako aparatura, stany, barely, stoly, nástěnka apod.....

kruciš, jakže se ten text hází zpět do leva??????

5.5.2008 17:47

lucky napsal(a):

Šup a je to

5.5.2008 17:48

blanche napsal(a):
Šup a je to

Takže máte nachystáno a čeká se jen na den D
Co Atrej, je hodnej a natěšenej ?

5.5.2008 17:52

blanche napsal(a):
Takže máte nachystáno a čeká se jen na den D
Co Atrej, je hodnej a natěšenej ?

Atrej a hodnej!!!???? včera zlobil až to hezký nebylo, nevydržel na jednom místě, když jsem se s ním šla projít na trávu, aby se nabaštil tak jen poskakoval, vyhazoval a běhal kolem mě, když byl v boxu tak tam skákal a přizvedával se a vyhazoval, tak jsem ho včera nakonec pustila na velkej výběh at se vyběhá!!!!!!!!!!!

5.5.2008 17:55

naftalinka napsal(a):
Atrej a hodnej!!!???? včera zlobil až to hezký nebylo, nevydržel na jednom místě, když jsem se s ním šla projít na trávu, aby se nabaštil tak jen poskakoval, vyhazoval a běhal kolem mě, když byl v boxu tak tam skákal a přizvedával se a vyhazoval, tak jsem ho včera nakonec pustila na velkej výběh at se vyběhá!!!!!!!!!!!

Jééé, tak to se tam asi pěkně předváděl, co ?
By se fotilo

5.5.2008 17:59

blanche napsal(a):
Jééé, tak to se tam asi pěkně předváděl, co ?
By se fotilo

no to jo
dneska jsem se nudila a Atrej byl puštěnej na dvoře v kruhovce tak jsem ho natáčela na telefon, to byla taky sranda furt na mě nabíhal, nadnášel se před objektivem a když jsem mu to pak pouštěla tak nemoh pochopit jak to, že na něj panička mluví z toho telefonu

5.5.2008 18:15

naftalinka napsal(a):
no to jo
dneska jsem se nudila a Atrej byl puštěnej na dvoře v kruhovce tak jsem ho natáčela na telefon, to byla taky sranda furt na mě nabíhal, nadnášel se před objektivem a když jsem mu to pak pouštěla tak nemoh pochopit jak to, že na něj panička mluví z toho telefonu

5.5.2008 18:16

blanche napsal(a):

no hale u nás už je krásně, všude zeleno, narostlá tráva, všechno rozkvetlí, musíš přijet!!!!!!!! At to bájo počasí na to focení stihneš!!!!!!!

5.5.2008 18:27

naftalinka napsal(a):
no hale u nás už je krásně, všude zeleno, narostlá tráva, všechno rozkvetlí, musíš přijet!!!!!!!! At to bájo počasí na to focení stihneš!!!!!!!

NO, někdy bych mohla přijet na kontrolu s Andy

5.5.2008 18:28

blanche napsal(a):
NO, někdy bych mohla přijet na kontrolu s Andy

To víš ... Já jako neřidič ... Na kole daleko
Nebo nějak MHD, vlakem ... Ale ten jede někam Kralupy ... pak dál nevím

Přidejte reakci

Přidat smajlík