jenysimons
napsal(a):
tak a jedeeeeem...
radule, tebe přeci jen na jednu stranu chápu, čekáš na to, až budou vyřízený veškerý papíry, co jsou potřeba k převozu..navíc bych taky mohla dopadnout jako ty a tam někde zůstat...
Tak si ho necháš taky poslat
Holky ,musím na chvíli odjet...Jako taxík... Ale třeba se ještě ukážu... Kdyby nee,tak pěkný zbytek večera a dobrou noc...
molly
napsal(a):
Tak si ho necháš taky poslat
Holky ,musím na chvíli odjet...Jako taxík... Ale třeba se ještě ukážu... Kdyby nee,tak pěkný zbytek večera a dobrou noc...
no uvidíme, jak to bude, ale myslím, že se ještě ráda vrátím do čech
tak se zatím měj, já už dnes taxíka dělala a pokud zavolaj do půlnoci, tak pojedu znova...
jenysimons
napsal(a):
tak a jedeeeeem...
radule, tebe přeci jen na jednu stranu chápu, čekáš na to, až budou vyřízený veškerý papíry, co jsou potřeba k převozu..navíc bych taky mohla dopadnout jako ty a tam někde zůstat...
jeny tak kdyby si tam nekde zustala, tak si konoucha odvezes za tebou...
...jo moly zlatej goldik, to je fesak. Muj starej jel gran prix s 18-ti letym. vizfoto
jenysimons
napsal(a):
ty jo, tak to fakt nechápu...mám asi fakt štěstí...ale zase kdoví, třeba on není můj poslední a nakonec jak debil budu taky s chlapem, co ho to nezajímá... ale nechtěla bych to no..
...to me to neva, aspon me do toho nekeca s chlapama od koni jsem byla a uz bych to nechtela, asi..nikdy nerikat nikdy
radule
napsal(a):
...to me to neva, aspon me do toho nekeca s chlapama od koni jsem byla a uz bych to nechtela, asi..nikdy nerikat nikdy
no jasný, nikdy neříkej nikdy.. tak já bych zase do budoucna chtěla chlapa od koní, přece jen jednou bych chtěla mít při nejmenším doma stodolu s místem pro koníky a mít takový měnší hospodářství...
radule
napsal(a):
...tady muj ex se svojim hrebcakem
radule
napsal(a):
...jojo on chodi 140-gran prix. jezdi za italskou policii, ale kdyz me porad nutil lekce a jak mam delat to ci ono,myslela jsem ze ho prizdim. Kdyby nebyli mezi nama kone, tak by to mozna fungovalo dal
...jeste jedna
radule
napsal(a):
...jojo on chodi 140-gran prix. jezdi za italskou policii, ale kdyz me porad nutil lekce a jak mam delat to ci ono,myslela jsem ze ho prizdim. Kdyby nebyli mezi nama kone, tak by to mozna fungovalo dal
no panejo, tak to jezdí asi dost dobře...:) ty jo, ono asi na druhou stranu je tohle nevýhoda no...protože jak říkáš..jeden je dycky lepší a pořád se toho druhýho snaží poučovat..zezačátku to možná přijde vhod, ale když už to pak je dýl, tak to asi hodně štve...dovedu si to představit..
jenysimons
napsal(a):
no panejo, tak to jezdí asi dost dobře...:) ty jo, ono asi na druhou stranu je tohle nevýhoda no...protože jak říkáš..jeden je dycky lepší a pořád se toho druhýho snaží poučovat..zezačátku to možná přijde vhod, ale když už to pak je dýl, tak to asi hodně štve...dovedu si to představit..
...no prave, on jezdi super, slinta, kdyz ho vidim, ale vseho moc skodi...nedokazal pochopit, ze nemam takovy ambice jako on. A s tim otravuje doted, smejdik jeden
radule
napsal(a):
...no prave, on jezdi super, slinta, kdyz ho vidim, ale vseho moc skodi...nedokazal pochopit, ze nemam takovy ambice jako on. A s tim otravuje doted, smejdik jeden
ty jo na tej druhej fotce má hřebčák rezervu jako prase... hele, nechceš mi ho dohodit?? já bych ambice měla...
ne, promin, blbej vtip, chápu, že tohle asi může bejt pro někoho důvod pro ukončení vztahu...
jenysimons
napsal(a):
ty jo na tej druhej fotce má hřebčák rezervu jako prase... hele, nechceš mi ho dohodit?? já bych ambice měla...
ne, promin, blbej vtip, chápu, že tohle asi může bejt pro někoho důvod pro ukončení vztahu...
...ja ti na nej klidne cislo dam, ale je to smejdik, na neho je potreba voditko. Garry je bomba konik, a zlatouckej. Sam si umi navlict i uzdecku. Mu ji nastavis a sam si do ni naleze
radule
napsal(a):
...ja ti na nej klidne cislo dam, ale je to smejdik, na neho je potreba voditko. Garry je bomba konik, a zlatouckej. Sam si umi navlict i uzdecku. Mu ji nastavis a sam si do ni naleze
kecáš, takhle chytrej kůň někde je?? ty vogane, tak to bych chtěla vidět..má ještě jiný koníky nebo jen tohohle super hřebčáka?
hele, to s tím číslem nemůžeš myslet vážně...já si fakt dělala srandu..
jenysimons
napsal(a):
kecáš, takhle chytrej kůň někde je?? ty vogane, tak to bych chtěla vidět..má ještě jiný koníky nebo jen tohohle super hřebčáka?
hele, to s tím číslem nemůžeš myslet vážně...já si fakt dělala srandu..
...vzdyt jo, ne Garry je jak jeho dite, ten muze vsechno jinak ma jeste mladou kobylu, ale tu nemam vyfocenou. Nekdy az se za nim pojedu podivat, tak je blejsknu. Ted cumim a vtelce je muz co nasloucha konim, nebo jak se to jmenuje...
radule
napsal(a):
...vzdyt jo, ne Garry je jak jeho dite, ten muze vsechno jinak ma jeste mladou kobylu, ale tu nemam vyfocenou. Nekdy az se za nim pojedu podivat, tak je blejsknu. Ted cumim a vtelce je muz co nasloucha konim, nebo jak se to jmenuje...
no ale na druhou stranu je super, že je jako jeho dítě a přesto s ním takhle dobře sportuje..kolik je Garrymu? A on je taky tam někde od vás??
Jo muž, který naslouchá koním, jo?? tak toho u nás dávali docela nedávno...je to šíleně krásnej filmek...
jenysimons
napsal(a):
no ale na druhou stranu je super, že je jako jeho dítě a přesto s ním takhle dobře sportuje..kolik je Garrymu? A on je taky tam někde od vás??
Jo muž, který naslouchá koním, jo?? tak toho u nás dávali docela nedávno...je to šíleně krásnej filmek...
...ale knizka je lepsi, prave ctu... ne on je z italie, asi 90 kilaku... ted mu je 10 roku
radule
napsal(a):
...ale knizka je lepsi, prave ctu... ne on je z italie, asi 90 kilaku... ted mu je 10 roku
já jsem nedávno zjistila, že je tomu knížka předlohou, to jsem vůbec nevěděla.. ale rozhodně si ji chci přečíst...
je hele, u vás je nákej jinej čas než u nás?? to je blbost, ne?! že se mi u tvýho posledního příspěvku zobrazuje čas 00:00:00
jenysimons
napsal(a):
já jsem nedávno zjistila, že je tomu knížka předlohou, to jsem vůbec nevěděla.. ale rozhodně si ji chci přečíst...
je hele, u vás je nákej jinej čas než u nás?? to je blbost, ne?! že se mi u tvýho posledního příspěvku zobrazuje čas 00:00:00
nic, tak to s tím časem vůbec neřeš, všimla jsem si toho, když jsem dala odpovědět a jak tak koukám, tak je to u všech..
jenysimons
napsal(a):
tak a jedeeeeem...
Tady se hlásím,.....
jenysimons
napsal(a):
tak a jedeeeeem...
čekám,až mi začne můj oblíbený seriál
"chirurgové"... Je tu někdo taky takový?
molly
napsal(a):
čekám,až mi začne můj oblíbený seriál
"chirurgové"... Je tu někdo taky takový?
Zuzi taky se hlásím mezi věrné konzumenty chirurgů.Je to fakt skvělej serial
radule
napsal(a):
Ahoj holky, tak u nas uz chirurgove probehly...taky jsem sledovala!!!
čus Radul... Jak jsi se měla?Tady bylo krásně,celý den...Byla jsem v lese a makala na dříví...
molly
napsal(a):
čus Radul... Jak jsi se měla?Tady bylo krásně,celý den...Byla jsem v lese a makala na dříví...
...tady bylo taky krasne, ja normal s malym na prochazce Ted me poslala Petka novy fotky mojeho Bedi
radule
napsal(a):
...tady bylo taky krasne, ja normal s malym na prochazce Ted me poslala Petka novy fotky mojeho Bedi
...a jeste jedna, mesic po kastraci a uz s kobylkama
molly
napsal(a):
on je fešák!!!
...uz jo a to diky obetavym lidickam Mrkni www.bedulin.websnadno.cz
olga visnakova

molly
napsal(a):
dobrou...
Ahojík, holky se mi rozhodli obsednout osla-a on nic-ni krok vpřed, bo vzad-to jsem se nasmála. Radul-jak jsi na tom? Už se něco děje? jns-A co vy? Už taky chcete teplo? raw??
jenysimons
napsal(a):
tak a jedeeeeem...
halooo je tu nekdo?
radule
napsal(a):
...jo dobry krasny poco a ted prave jsem vylezla z vany
to si to někdo žije já právě prožívám trauma, po dnešní vyjížďce s Omarem jsem zjistila, že pokud ho chci vzít v létě na ranč kam půjdu nejspíš na brigádu, musím sepsat poslední vůli, protože až on uvidí pštrosa, lamu nebo páva, sem mrtvej člověk
red and white
napsal(a):
to si to někdo žije já právě prožívám trauma, po dnešní vyjížďce s Omarem jsem zjistila, že pokud ho chci vzít v létě na ranč kam půjdu nejspíš na brigádu, musím sepsat poslední vůli, protože až on uvidí pštrosa, lamu nebo páva, sem mrtvej člověk
...namaluj mu kulisy a postupne mu je predstavujto je takovy cislo? To ten muj Omarobeda zacal po mesici co je bez koulicek chodit s kobylama do vybehu, jsem stastnej clovek!!!!
radule
napsal(a):
...namaluj mu kulisy a postupne mu je predstavujto je takovy cislo? To ten muj Omarobeda zacal po mesici co je bez koulicek chodit s kobylama do vybehu, jsem stastnej clovek!!!!
Noo.. jo je to šídlo cokoliv novýho trvá strašně dlouho než si zvykne. Ale co se dá dělat zvykám si
Takže už nemáš bujného hřebčáka
jenysimons
napsal(a):
tak a jedeeeeem...
čaukýýý
memmory
napsal(a):
hezký hezký...davaj dál, at je na co koukat mem..
povšiměte si, jakej krásnej ornametn se Diegovi na hlavě vyběluje..ted už to dost ustalo, ale zezačátku jsem se fakt bála, že ji tam bude mít celou i s čárkou uprostřed..
jenysimons
napsal(a):
hezký hezký...davaj dál, at je na co koukat mem..
povšiměte si, jakej krásnej ornametn se Diegovi na hlavě vyběluje..ted už to dost ustalo, ale zezačátku jsem se fakt bála, že ji tam bude mít celou i s čárkou uprostřed..
molly, tak velice doufám, že nám to dopadne, těším se....
radule
napsal(a):
...sonatko ten begos je bozi
že jo a Kačka na něm taky
memmory
napsal(a):
Vítězný jezdec
Vítezný kůň Arabášek s huculem ROCKY
jenysimons
napsal(a):
tak a jedeeeeem...
Kde jste všici?
red and white
napsal(a):
kuk
Kuk mám další fotky
Všechny v cíly ......
RickyDaf

XXX.XXX.84.3
Hello, it's my first time come here
https://uberant.com/article/1765754-closure-wig/
http://hmsay.com/index.php?page=user&action=pub_profile&id=461931
http://www.teknallsnc.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2350190
http://git.radenintan.ac.id/coalmoney2
http://audiobook.net.pl/user/pushbetty86/
<a href=https://forums.talktaiwan.org/smf/index.php?topic=5867.new#new>I am glad to come this forum</a> <a href=https://kovo-warburg.de/forum/viewtopic.php?f=2&t=58328>I am glad to come this forum</a> <a href=https://sbtransport.ru/forum/messages/forum1/topic36/message144037/?result=reply#message144037>I am glad to come this forum</a> <a href=http://mangxd.vn/forum/viewtopic.php?f=93&t=16485>I am glad to come this forum</a> <a href=https://ninjalegacy.boards.net/thread/104/interests?page=3#scrollTo=1636>I am glad to come this forum</a> c6ab26c