Pokračujem v DLOUHOCHVÍLENÍ 25

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2008 21:02

tak a jedeeeeem...

radule, tebe přeci jen na jednu stranu chápu, čekáš na to, až budou vyřízený veškerý papíry, co jsou potřeba k převozu..navíc bych taky mohla dopadnout jako ty a tam někde zůstat...

3.5.2008 21:05

jenysimons napsal(a):
tak a jedeeeeem...

radule, tebe přeci jen na jednu stranu chápu, čekáš na to, až budou vyřízený veškerý papíry, co jsou potřeba k převozu..navíc bych taky mohla dopadnout jako ty a tam někde zůstat...

Tak si ho necháš taky poslat

Holky ,musím na chvíli odjet...Jako taxík... Ale třeba se ještě ukážu... Kdyby nee,tak pěkný zbytek večera a dobrou noc...

3.5.2008 21:06

molly napsal(a):
Tak si ho necháš taky poslat

Holky ,musím na chvíli odjet...Jako taxík... Ale třeba se ještě ukážu... Kdyby nee,tak pěkný zbytek večera a dobrou noc...

no uvidíme, jak to bude, ale myslím, že se ještě ráda vrátím do čech

tak se zatím měj, já už dnes taxíka dělala a pokud zavolaj do půlnoci, tak pojedu znova...

3.5.2008 21:07

jenysimons napsal(a):
tak a jedeeeeem...

jeny tak kdyby si tam nekde zustala, tak si konoucha odvezes za tebou...

...jo moly zlatej goldik, to je fesak. Muj starej jel gran prix s 18-ti letym. vizfoto

3.5.2008 21:08

radule napsal(a):
jeny tak kdyby si tam nekde zustala, tak si konoucha odvezes za tebou...

...jo moly zlatej goldik, to je fesak. Muj starej jel gran prix s 18-ti letym. vizfoto

...cusik moly

3.5.2008 21:30

radule napsal(a):
...cusik moly

už jsem zase tu, byla jsem si hodit spršku... no jo, nějak to budu muset řešit...třeba můj mattes bude do tej doby tak dobrej jezdec, že mu ho tu budu moct nechat...

3.5.2008 21:43

jenysimons napsal(a):
už jsem zase tu, byla jsem si hodit spršku... no jo, nějak to budu muset řešit...třeba můj mattes bude do tej doby tak dobrej jezdec, že mu ho tu budu moct nechat...

...to je taky mozny, tak se snaz rychle a dobre ho to naucit

3.5.2008 21:56

radule napsal(a):
...to je taky mozny, tak se snaz rychle a dobre ho to naucit

no snažit se můžu, ale Diego není zrovna nejlepší koník pro začátečníky..navíc mattesoj je moje sedlo docela malý, ale to se dá tak nějak zvládnout..

3.5.2008 21:58

jenysimons napsal(a):
no snažit se můžu, ale Diego není zrovna nejlepší koník pro začátečníky..navíc mattesoj je moje sedlo docela malý, ale to se dá tak nějak zvládnout..

...a ma zajem se ucit?

3.5.2008 22:01

radule napsal(a):
...a ma zajem se ucit?

a jak velkej..jednou jsem ho na něj posadila a nechala ho krokovat a od tej doby blázen..pak jsem ho na něj jednou posadila bez sedla a to se zbláznil ještě víc..jedna velká výhoda..

3.5.2008 22:03

jenysimons napsal(a):
a jak velkej..jednou jsem ho na něj posadila a nechala ho krokovat a od tej doby blázen..pak jsem ho na něj jednou posadila bez sedla a to se zbláznil ještě víc..jedna velká výhoda..

...tak to je super ten muj chlap kdyz se priblizi ke koni tak to je zazrak

3.5.2008 22:08

radule napsal(a):
...tak to je super ten muj chlap kdyz se priblizi ke koni tak to je zazrak

ty jo, tak to fakt nechápu...mám asi fakt štěstí...ale zase kdoví, třeba on není můj poslední a nakonec jak debil budu taky s chlapem, co ho to nezajímá... ale nechtěla bych to no..

3.5.2008 22:16

jenysimons napsal(a):
ty jo, tak to fakt nechápu...mám asi fakt štěstí...ale zase kdoví, třeba on není můj poslední a nakonec jak debil budu taky s chlapem, co ho to nezajímá... ale nechtěla bych to no..

...to me to neva, aspon me do toho nekeca s chlapama od koni jsem byla a uz bych to nechtela, asi..nikdy nerikat nikdy

3.5.2008 22:19

radule napsal(a):
...to me to neva, aspon me do toho nekeca s chlapama od koni jsem byla a uz bych to nechtela, asi..nikdy nerikat nikdy

no jasný, nikdy neříkej nikdy.. tak já bych zase do budoucna chtěla chlapa od koní, přece jen jednou bych chtěla mít při nejmenším doma stodolu s místem pro koníky a mít takový měnší hospodářství...

3.5.2008 22:19

radule napsal(a):

...tady muj ex se svojim hrebcakem

3.5.2008 22:23

radule napsal(a):
...tady muj ex se svojim hrebcakem

no panejo, to už je náká vyšší soutěž, ne?! taky chcu takovýho chlapa...

3.5.2008 22:27

jenysimons napsal(a):
no panejo, to už je náká vyšší soutěž, ne?! taky chcu takovýho chlapa...

...jojo on chodi 140-gran prix. jezdi za italskou policii, ale kdyz me porad nutil lekce a jak mam delat to ci ono,myslela jsem ze ho prizdim. Kdyby nebyli mezi nama kone, tak by to mozna fungovalo dal

3.5.2008 22:28

radule napsal(a):
...jojo on chodi 140-gran prix. jezdi za italskou policii, ale kdyz me porad nutil lekce a jak mam delat to ci ono,myslela jsem ze ho prizdim. Kdyby nebyli mezi nama kone, tak by to mozna fungovalo dal

...jeste jedna

3.5.2008 22:29

radule napsal(a):

no panejo, tak to jezdí asi dost dobře...:) ty jo, ono asi na druhou stranu je tohle nevýhoda no...protože jak říkáš..jeden je dycky lepší a pořád se toho druhýho snaží poučovat..zezačátku to možná přijde vhod, ale když už to pak je dýl, tak to asi hodně štve...dovedu si to představit..

3.5.2008 22:32

jenysimons napsal(a):
no panejo, tak to jezdí asi dost dobře...:) ty jo, ono asi na druhou stranu je tohle nevýhoda no...protože jak říkáš..jeden je dycky lepší a pořád se toho druhýho snaží poučovat..zezačátku to možná přijde vhod, ale když už to pak je dýl, tak to asi hodně štve...dovedu si to představit..

...no prave, on jezdi super, slinta, kdyz ho vidim, ale vseho moc skodi...nedokazal pochopit, ze nemam takovy ambice jako on. A s tim otravuje doted, smejdik jeden

3.5.2008 22:36

radule napsal(a):
...no prave, on jezdi super, slinta, kdyz ho vidim, ale vseho moc skodi...nedokazal pochopit, ze nemam takovy ambice jako on. A s tim otravuje doted, smejdik jeden

ty jo na tej druhej fotce má hřebčák rezervu jako prase... hele, nechceš mi ho dohodit?? já bych ambice měla...
ne, promin, blbej vtip, chápu, že tohle asi může bejt pro někoho důvod pro ukončení vztahu...

3.5.2008 22:41

jenysimons napsal(a):
ty jo na tej druhej fotce má hřebčák rezervu jako prase... hele, nechceš mi ho dohodit?? já bych ambice měla...
ne, promin, blbej vtip, chápu, že tohle asi může bejt pro někoho důvod pro ukončení vztahu...

...ja ti na nej klidne cislo dam, ale je to smejdik, na neho je potreba voditko. Garry je bomba konik, a zlatouckej. Sam si umi navlict i uzdecku. Mu ji nastavis a sam si do ni naleze

3.5.2008 22:42

radule napsal(a):
...ja ti na nej klidne cislo dam, ale je to smejdik, na neho je potreba voditko. Garry je bomba konik, a zlatouckej. Sam si umi navlict i uzdecku. Mu ji nastavis a sam si do ni naleze

kecáš, takhle chytrej kůň někde je?? ty vogane, tak to bych chtěla vidět..má ještě jiný koníky nebo jen tohohle super hřebčáka?
hele, to s tím číslem nemůžeš myslet vážně...já si fakt dělala srandu..

3.5.2008 22:48

jenysimons napsal(a):
kecáš, takhle chytrej kůň někde je?? ty vogane, tak to bych chtěla vidět..má ještě jiný koníky nebo jen tohohle super hřebčáka?
hele, to s tím číslem nemůžeš myslet vážně...já si fakt dělala srandu..

...vzdyt jo, ne Garry je jak jeho dite, ten muze vsechno jinak ma jeste mladou kobylu, ale tu nemam vyfocenou. Nekdy az se za nim pojedu podivat, tak je blejsknu. Ted cumim a vtelce je muz co nasloucha konim, nebo jak se to jmenuje...

3.5.2008 22:53

radule napsal(a):
...vzdyt jo, ne Garry je jak jeho dite, ten muze vsechno jinak ma jeste mladou kobylu, ale tu nemam vyfocenou. Nekdy az se za nim pojedu podivat, tak je blejsknu. Ted cumim a vtelce je muz co nasloucha konim, nebo jak se to jmenuje...

no ale na druhou stranu je super, že je jako jeho dítě a přesto s ním takhle dobře sportuje..kolik je Garrymu? A on je taky tam někde od vás??
Jo muž, který naslouchá koním, jo?? tak toho u nás dávali docela nedávno...je to šíleně krásnej filmek...

3.5.2008 22:55

jenysimons napsal(a):
no ale na druhou stranu je super, že je jako jeho dítě a přesto s ním takhle dobře sportuje..kolik je Garrymu? A on je taky tam někde od vás??
Jo muž, který naslouchá koním, jo?? tak toho u nás dávali docela nedávno...je to šíleně krásnej filmek...

...ale knizka je lepsi, prave ctu... ne on je z italie, asi 90 kilaku... ted mu je 10 roku

3.5.2008 22:58

radule napsal(a):
...ale knizka je lepsi, prave ctu... ne on je z italie, asi 90 kilaku... ted mu je 10 roku

já jsem nedávno zjistila, že je tomu knížka předlohou, to jsem vůbec nevěděla.. ale rozhodně si ji chci přečíst... je hele, u vás je nákej jinej čas než u nás?? to je blbost, ne?! že se mi u tvýho posledního příspěvku zobrazuje čas 00:00:00

3.5.2008 22:59

jenysimons napsal(a):
já jsem nedávno zjistila, že je tomu knížka předlohou, to jsem vůbec nevěděla.. ale rozhodně si ji chci přečíst... je hele, u vás je nákej jinej čas než u nás?? to je blbost, ne?! že se mi u tvýho posledního příspěvku zobrazuje čas 00:00:00

nic, tak to s tím časem vůbec neřeš, všimla jsem si toho, když jsem dala odpovědět a jak tak koukám, tak je to u všech..

3.5.2008 22:59

jenysimons napsal(a):

...ne je 22.59

3.5.2008 23:00

jenysimons napsal(a):
nic, tak to s tím časem vůbec neřeš, všimla jsem si toho, když jsem dala odpovědět a jak tak koukám, tak je to u všech..

jedu do města pro bráchu a mattese, ještě se tu ukážu...

3.5.2008 23:01

jenysimons napsal(a):
jedu do města pro bráchu a mattese, ještě se tu ukážu...

...tak zatim, mozna pujdu chrnet

3.5.2008 23:34

radule napsal(a):
...ne je 22.59

ty vogane...psala jsi, že je 22:59 a stihla jsi to tak tak..koukni se na čas toho příspěvku...22:59:59 tak dobrou

4.5.2008 11:58

jenysimons napsal(a):
tak a jedeeeeem...

Tady se hlásím,.....

4.5.2008 19:38

red and white napsal(a):
Tady se hlásím,.....

měla jsem vzít dneska foťák byli sme na úžasný procházce to by byli fotky v pampeliškách, no škoda no, příště

4.5.2008 20:39

jenysimons napsal(a):
tak a jedeeeeem...

čekám,až mi začne můj oblíbený seriál "chirurgové"... Je tu někdo taky takový?

4.5.2008 21:36

molly napsal(a):
čekám,až mi začne můj oblíbený seriál "chirurgové"... Je tu někdo taky takový?

Zuzi taky se hlásím mezi věrné konzumenty chirurgů.Je to fakt skvělej serial

4.5.2008 22:19

klafus napsal(a):
Zuzi taky se hlásím mezi věrné konzumenty chirurgů.Je to fakt skvělej serial

Tak dnešní díl mne překvapil...... No,mám hrůzu z příštího

4.5.2008 22:21

molly napsal(a):
Tak dnešní díl mne překvapil...... No,mám hrůzu z příštího

Ahoj holky, tak u nas uz chirurgove probehly...taky jsem sledovala!!!

4.5.2008 22:24

radule napsal(a):
Ahoj holky, tak u nas uz chirurgove probehly...taky jsem sledovala!!!

čus Radul... Jak jsi se měla?Tady bylo krásně,celý den...Byla jsem v lese a makala na dříví...

4.5.2008 22:32

molly napsal(a):
čus Radul... Jak jsi se měla?Tady bylo krásně,celý den...Byla jsem v lese a makala na dříví...

...tady bylo taky krasne, ja normal s malym na prochazce Ted me poslala Petka novy fotky mojeho Bedi

4.5.2008 22:34

radule napsal(a):
...tady bylo taky krasne, ja normal s malym na prochazce Ted me poslala Petka novy fotky mojeho Bedi

...a jeste jedna, mesic po kastraci a uz s kobylkama

4.5.2008 22:35

radule napsal(a):

on je fešák!!!

4.5.2008 22:37

molly napsal(a):
on je fešák!!!

...uz jo a to diky obetavym lidickam Mrkni www.bedulin.websnadno.cz

4.5.2008 22:44

radule napsal(a):
...uz jo a to diky obetavym lidickam Mrkni www.bedulin.websnadno.cz

Moc pěkné!!! Franta je porát stejnej Od školy jsem ho pořádně neviděla

4.5.2008 22:46

molly napsal(a):
Moc pěkné!!! Franta je porát stejnej Od školy jsem ho pořádně neviděla

...a je snim sranda, jsou hrozne fajn oba dva Jdu chrnet, zatim pa.

4.5.2008 22:49

radule napsal(a):
...a je snim sranda, jsou hrozne fajn oba dva Jdu chrnet, zatim pa.

dobrou...

olga visnakova

5.5.2008 07:16
olga visnakova

molly napsal(a):
dobrou...

Ahojík, holky se mi rozhodli obsednout osla-a on nic-ni krok vpřed, bo vzad-to jsem se nasmála. Radul-jak jsi na tom? Už se něco děje? jns-A co vy? Už taky chcete teplo? raw??

5.5.2008 18:28

jenysimons napsal(a):
tak a jedeeeeem...

halooo je tu nekdo?

5.5.2008 19:39

radule napsal(a):
halooo je tu nekdo?

Já jóóóó , ale jsem v šoku .......

5.5.2008 21:01

memmory napsal(a):
Já jóóóó , ale jsem v šoku .......

Už tu asi zase slídím sama

5.5.2008 21:22

red and white napsal(a):
Už tu asi zase slídím sama

..ahoj raw

5.5.2008 21:23

radule napsal(a):
..ahoj raw

Ahoj radul vysvobození jak bylo

5.5.2008 21:26

red and white napsal(a):
Ahoj radul vysvobození jak bylo

...jo dobry krasny poco a ted prave jsem vylezla z vany

5.5.2008 21:29

radule napsal(a):
...jo dobry krasny poco a ted prave jsem vylezla z vany

to si to někdo žije já právě prožívám trauma, po dnešní vyjížďce s Omarem jsem zjistila, že pokud ho chci vzít v létě na ranč kam půjdu nejspíš na brigádu, musím sepsat poslední vůli, protože až on uvidí pštrosa, lamu nebo páva, sem mrtvej člověk

5.5.2008 21:33

red and white napsal(a):
to si to někdo žije já právě prožívám trauma, po dnešní vyjížďce s Omarem jsem zjistila, že pokud ho chci vzít v létě na ranč kam půjdu nejspíš na brigádu, musím sepsat poslední vůli, protože až on uvidí pštrosa, lamu nebo páva, sem mrtvej člověk

...namaluj mu kulisy a postupne mu je predstavujto je takovy cislo? To ten muj Omarobeda zacal po mesici co je bez koulicek chodit s kobylama do vybehu, jsem stastnej clovek!!!!

5.5.2008 21:38

radule napsal(a):
...namaluj mu kulisy a postupne mu je predstavujto je takovy cislo? To ten muj Omarobeda zacal po mesici co je bez koulicek chodit s kobylama do vybehu, jsem stastnej clovek!!!!

Noo.. jo je to šídlo cokoliv novýho trvá strašně dlouho než si zvykne. Ale co se dá dělat zvykám si

Takže už nemáš bujného hřebčáka

5.5.2008 21:40

red and white napsal(a):
Noo.. jo je to šídlo cokoliv novýho trvá strašně dlouho než si zvykne. Ale co se dá dělat zvykám si

Takže už nemáš bujného hřebčáka

...bujnej je porad ale uz je ve spolecnosti duhych koniku a to byl cil co jsem chtela dosahnout, co je navic je uz bonus

5.5.2008 21:42

radule napsal(a):
...bujnej je porad ale uz je ve spolecnosti duhych koniku a to byl cil co jsem chtela dosahnout, co je navic je uz bonus

A kdy jede za tebou?

5.5.2008 21:43

red and white napsal(a):
A kdy jede za tebou?

...asi v zari, ale to ja jeste prijedu prvni za nim se me nezbavi tak lehce to sou pekna kobylky ty na prodej

5.5.2008 21:48

radule napsal(a):
...asi v zari, ale to ja jeste prijedu prvni za nim se me nezbavi tak lehce to sou pekna kobylky ty na prodej

To už se na něj musíš pekelně těšit co

5.5.2008 21:50

red and white napsal(a):
To už se na něj musíš pekelně těšit co

...jojo jako dabel raw jdu chrnet, tak se zatim mejdobrou

5.5.2008 21:51

radule napsal(a):
...jojo jako dabel raw jdu chrnet, tak se zatim mejdobrou

Jojo jasan tak se měj dobrou

6.5.2008 08:17

red and white napsal(a):
Jojo jasan tak se měj dobrou

je tu někdoooooooooooooooooooo??

6.5.2008 09:00

jenysimons napsal(a):
je tu někdoooooooooooooooooooo??

tss, to mě v tom necháte samotnou jo?? no to se teda stydte...

6.5.2008 09:07

jenysimons napsal(a):
tss, to mě v tom necháte samotnou jo?? no to se teda stydte...

čus... Jedu na chvíli pryč,ale jinak jsem na netu...Mám dnes volný den...

6.5.2008 09:09

molly napsal(a):
čus... Jedu na chvíli pryč,ale jinak jsem na netu...Mám dnes volný den...

no jo, tak to já tu už nebudu..máme ve škole VYT, tak jsme do 9:40 na compech, pak už zase musím hnípat ve třídě...

6.5.2008 16:13

jenysimons napsal(a):
no jo, tak to já tu už nebudu..máme ve škole VYT, tak jsme do 9:40 na compech, pak už zase musím hnípat ve třídě...

6.5.2008 19:58

red and white napsal(a):

čaukýýýýýýýý

6.5.2008 20:00

memmory napsal(a):
čaukýýýýýýýý

ahooooj..

6.5.2008 20:02

jenysimons napsal(a):
ahooooj..

Je já tu nejsem sama

6.5.2008 20:04

jenysimons napsal(a):
tak a jedeeeeem...

čaukýýý

6.5.2008 20:06

molly napsal(a):
čaukýýý

nejsi, neboj..mám hold dlouhou chvíli...přítel zatím nedorazil a tak čekám na fauně..

6.5.2008 20:06

molly napsal(a):
čaukýýý

Jé další to je fajn

6.5.2008 20:09

memmory napsal(a):

pěkné!!!

6.5.2008 20:10

memmory napsal(a):

hezký hezký...davaj dál, at je na co koukat mem..

povšiměte si, jakej krásnej ornametn se Diegovi na hlavě vyběluje..ted už to dost ustalo, ale zezačátku jsem se fakt bála, že ji tam bude mít celou i s čárkou uprostřed..

6.5.2008 20:12

jenysimons napsal(a):
hezký hezký...davaj dál, at je na co koukat mem..

povšiměte si, jakej krásnej ornametn se Diegovi na hlavě vyběluje..ted už to dost ustalo, ale zezačátku jsem se fakt bála, že ji tam bude mít celou i s čárkou uprostřed..

molly, tak velice doufám, že nám to dopadne, těším se....

6.5.2008 20:14

memmory napsal(a):

to jsi ty, mem?? Asi ne, že?!

6.5.2008 20:15

jenysimons napsal(a):
to jsi ty, mem?? Asi ne, že?!

ne to je můj Wrangler

6.5.2008 20:17

memmory napsal(a):
A teď konkurence

hmm, tak ten má trochu delší nohy no...

6.5.2008 20:18

jenysimons napsal(a):
hmm, tak ten má trochu delší nohy no...

to bylo na tu první fotku konkurence...

6.5.2008 20:18

jenysimons napsal(a):
tak a jedeeeeem...

....hoj ve spolek

6.5.2008 20:19

radule napsal(a):
....hoj ve spolek

nazdárek radule...

6.5.2008 20:21

memmory napsal(a):

...sonatko ten begos je bozi

6.5.2008 20:21

radule napsal(a):
....hoj ve spolek

čau Radul...

6.5.2008 20:22

radule napsal(a):
...sonatko ten begos je bozi

že jo a Kačka na něm taky

6.5.2008 20:29

memmory napsal(a):
Příjezd do cíle .....

...super, takova pekna prochazka pro zmenu

6.5.2008 20:30

memmory napsal(a):
Příjezd do cíle .....

Vítězný jezdec

6.5.2008 20:31

memmory napsal(a):
Vítězný jezdec

Vítezný kůň Arabášek s huculem ROCKY

6.5.2008 20:31

memmory napsal(a):
Vítezný kůň Arabášek s huculem ROCKY

6.5.2008 20:32

memmory napsal(a):
Vítězný jezdec

...ten jeji konik vypada velice sveze

6.5.2008 20:36

memmory napsal(a):

Odchod
Doma se nechal osprchovata ža na uších a byl spokojený jak želva

6.5.2008 20:55

molly napsal(a):
čau Radul...

to nás tu jako mem zahrnula fotkama a tím to končí pro nás pro všechny?? no to snad neeeeeeeee....

6.5.2008 20:56

jenysimons napsal(a):
tak a jedeeeeem...

mem-mně se líbí ten černej bělouš

6.5.2008 21:11

jenysimons napsal(a):
tak a jedeeeeem...

Kde jste všici?

6.5.2008 21:18

molly napsal(a):
Kde jste všici?

Ahoj

6.5.2008 21:31

red and white napsal(a):
Ahoj

já jsem tady, ale končím, páč ste propásly moji chvílu.. je tu přítul, tak se loučím..brounoc...

6.5.2008 21:32

jenysimons napsal(a):
já jsem tady, ale končím, páč ste propásly moji chvílu.. je tu přítul, tak se loučím..brounoc...

brou....

6.5.2008 22:21

molly napsal(a):
brou....

Holky mě nefungoval net ......
Ten černej bělouš je Bobeš od Renatky Stieberové odtud z ifauny

7.5.2008 16:17

memmory napsal(a):
Holky mě nefungoval net ......
Ten černej bělouš je Bobeš od Renatky Stieberové odtud z ifauny

kuk

7.5.2008 16:22

red and white napsal(a):
kuk

Kuk mám další fotky
Všechny v cíly ......

7.5.2008 16:29

memmory napsal(a):
Kuk mám další fotky
Všechny v cíly ......

ahoj mem - fotogravka

7.5.2008 16:40

red and white napsal(a):
ahoj mem - fotogravka

Já ne já jezdec

7.5.2008 16:50

memmory napsal(a):
Já ne já jezdec

jezdec s foťákem ... a jaký máš pěkný fotečky nový?? ukaž

7.5.2008 17:12

red and white napsal(a):
jezdec s foťákem ... a jaký máš pěkný fotečky nový?? ukaž

jdu založit další díl -

RickyDaf

26.11.2021 21:41
RickyDaf

XXX.XXX.84.3

Hello, it's my first time come here

https://uberant.com/article/1765754-closure-wig/
http://hmsay.com/index.php?page=user&action=pub_profile&id=461931
http://www.teknallsnc.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2350190
http://git.radenintan.ac.id/coalmoney2
http://audiobook.net.pl/user/pushbetty86/

<a href=https://forums.talktaiwan.org/smf/index.php?topic=5867.new#new>I am glad to come this forum</a> <a href=https://kovo-warburg.de/forum/viewtopic.php?f=2&t=58328>I am glad to come this forum</a> <a href=https://sbtransport.ru/forum/messages/forum1/topic36/message144037/?result=reply#message144037>I am glad to come this forum</a> <a href=http://mangxd.vn/forum/viewtopic.php?f=93&t=16485>I am glad to come this forum</a> <a href=https://ninjalegacy.boards.net/thread/104/interests?page=3#scrollTo=1636>I am glad to come this forum</a> c6ab26c

Přidejte reakci

Přidat smajlík