Holčinky, tak hlavy vzhůru, jdu na to trochu vás rozveselit.....Takže tady jsem zkoušela róbu od Klárky, Honzulůíkovi to fakt seklo Ikdyž s čabrakou jsme se dost prali, než byla na uších...
lanika
napsal(a):
Holčinky, tak hlavy vzhůru, jdu na to trochu vás rozveselit.....Takže tady jsem zkoušela róbu od Klárky, Honzulůíkovi to fakt seklo Ikdyž s čabrakou jsme se dost prali, než byla na uších...
A jedééééééééééém......
lanika
napsal(a):
A jedééééééééééém......
....jen je škoda, že nám na focení zalezlo sluníčko
lanika
napsal(a):
....jen je škoda, že nám na focení zalezlo sluníčko
...hopítky hop...
lanika
napsal(a):
A Honzík v akci
No a malá ochutnávka ze soboty Dorazili jsme na místo
lanika
napsal(a):
Leni sluší vám to My si vyrazili na procházku a neodolala jsem a tudíž byla premiéra jízdy v terénu a ještě ke všemu na stájovce
Tady se chystám vyškrábat nahoru...
lanika
napsal(a):
A Honzík v akci
No paráda, je na Vás hezká podívaná...tak to už můžete vyrazit včíl závodištím!
Já Sabulákovi včera sundala okno tak se zas může kochat pohledem do dvora...každej den mu dopřávám provizorní pastvu, tak si to hošan celkem užívá, nemluvě o tom jak je ted komunikativní a mazlivej....
lanika
napsal(a):
No a malá ochutnávka ze soboty Dorazili jsme na místo
Poslední úpravy Honzík byl napružený a natěšený, ani jsem mu nezvládla dát tu čabraku ....
strelish
napsal(a):
Leni sluší vám to My si vyrazili na procházku a neodolala jsem a tudíž byla premiéra jízdy v terénu a ještě ke všemu na stájovce
No a tady už pózujem. A vůbec nejde vidět, že stojíme v koleji, kde řepka neroste, akorát teda musí ještě víc rozkvést
Marodům držím dneska pěsti, ať jim to dopadne co nejlíp
lanika
napsal(a):
Dobré ránko...Mějte všechny prima den...
Já byla včera na dříví a jsem pěkně rozlámaná :-(
strelish
napsal(a):
No a tady už pózujem. A vůbec nejde vidět, že stojíme v koleji, kde řepka neroste, akorát teda musí ještě víc rozkvést
Marodům držím dneska pěsti, ať jim to dopadne co nejlíp
A poslední
strelish
napsal(a):
Leni paráda fotos, a ještě nějaké nad skokama budou??
Jinak včera jsme od vás dorazili asi v 21:30..jsem mrtě rozlámaná z toho auta! Ale jsem ráda že jsme se viděli.
molly
napsal(a):
To je teda kupa Káti, fotečky bombové, taky jsem si myslela, že stojíš uprostřed
Hurá do boje
molly
napsal(a):
Ahojda pracantky,
Danny se fláká ještě doma...
Já jsem zase fotila kyti...
haisovad
napsal(a):
Ahojda pracantky,
Teda, ty se ale máš Dany, už je to vpohodě??????
Honzík čučel na oprácku jak puk
haisovad
napsal(a):
Ahojda pracantky,
Leni promin přes všechny ty starosti, jsem ani nemrkla na uterní diskuzi a nedočetla ji do konce a ted už vím že jste razili na hobíky...jakto že jsi nepísala sms, nebo tak jak to s Vámi tedy vlastně dopadlo...tady naš trenink, spánek a opalovačka v ohradě...
lanika
napsal(a):
Teda, ty se ale máš Dany, už je to vpohodě??????
Honzík čučel na oprácku jak puk
Fotky jsou příšerné.......Neskutečně lilo
klawdie
napsal(a):
Leni promin přes všechny ty starosti, jsem ani nemrkla na uterní diskuzi a nedočetla ji do konce a ted už vím že jste razili na hobíky...jakto že jsi nepísala sms, nebo tak jak to s Vámi tedy vlastně dopadlo...tady naš trenink, spánek a opalovačka v ohradě...
Prní jsme přeleli čistě, jen za čas jsme měli trestné bodíky. Bylo to limitované a já se nikam nehnala, klouzalo to jak blázen a já vsadila na jistotu , nevěděla jsem co od něj poprvé čekat. Takže pěkně pomaloučku s dlouhými nájezdy. No a na druhém jsme první 2 překážky skopli dolů ale pak se pěkně rozhýbal a už skákal jak o život....Měla jsem z něj radost
Tady něco z oprácka
klawdie
napsal(a):
Leni, jakž takž. V pátek jdu na kontrolu.
A jak Honzík? Jak jste dopadli?
haisovad
napsal(a):
Něco z parkurku, ale fakt nám na oba moc pršelo a tak podler toho fotky vypadají :-(
Tady první osudná chyba....
haisovad
napsal(a):
A jaké soutěže jste jeli Leni, klouzavý terén je mrcha, ale udělala jsi moc dobře že jsi jela na pohodu a né na čas.
Na tom císařáku mě překvapilo kolik kono soutěží existuje, jela se tam osmdesátka na čas, pak zrcadlové skákání-nebo jak to přesně nazývali, v parkuru byli postaveny dva shodné parkury a vždy na trat vyrazili vda koně a ten co byl rychlejší postupoval a vyřazovalo se, to mě pobavilo nejvíce, tam vubec nešlo o styl ale rychlost a krátké nájezdy, vyhrál koník Lerry myslím krásný ryzoid... a pak tu byla soutěž kombinace, kdy se jel parkur celý postavený z kombinací, bylo to celkem težké, né každý si poradil s trojskokem...tam už byli pády, ač to byla jen osmdesátka a samozřejmě námi očekávaná soutěž parkur-motokáry, segra odjela parkur předala bič a Jára skočil na motokáru...byl to zatím jeden z nejhezčích parkurků a moc mě tyhle soutěže bavili...
TAdy má Grace fotku s Vydrou
klawdie
napsal(a):
A jaké soutěže jste jeli Leni, klouzavý terén je mrcha, ale udělala jsi moc dobře že jsi jela na pohodu a né na čas.
Na tom císařáku mě překvapilo kolik kono soutěží existuje, jela se tam osmdesátka na čas, pak zrcadlové skákání-nebo jak to přesně nazývali, v parkuru byli postaveny dva shodné parkury a vždy na trat vyrazili vda koně a ten co byl rychlejší postupoval a vyřazovalo se, to mě pobavilo nejvíce, tam vubec nešlo o styl ale rychlost a krátké nájezdy, vyhrál koník Lerry myslím krásný ryzoid... a pak tu byla soutěž kombinace, kdy se jel parkur celý postavený z kombinací, bylo to celkem težké, né každý si poradil s trojskokem...tam už byli pády, ač to byla jen osmdesátka a samozřejmě námi očekávaná soutěž parkur-motokáry, segra odjela parkur předala bič a Jára skočil na motokáru...byl to zatím jeden z nejhezčích parkurků a moc mě tyhle soutěže bavili...
TAdy má Grace fotku s Vydrou
Holky můžu se Vám pochlubit moje povedené kousky na které jsem pyšná, moc jich není....musím ještě trenovat..
klawdie
napsal(a):
Holky můžu se Vám pochlubit moje povedené kousky na které jsem pyšná, moc jich není....musím ještě trenovat..
klawdie
napsal(a):
Klárko, moc pěkný fotky...
Holky, já zase pomalu mizím do peřin...
lanika
napsal(a):
Klári, házej, jsem zvědavá
Dany, přijď se na nás ještě kouknout Klári a ty pokračuj, hezky se na to kouká
Tady u te fotečky jsem se zasmála, proč ty lidi na mě civějí a stojí úplně u skoku???? Jako by mi chtěli pomoct se ztvednout....
klawdie
napsal(a):
další nádherné zvíře...
ukazuji vám opravdu jen foto které považuji za slušný vykon, jinak jsem jich fakt udělala skoro 500 za dva dny
myslela jsem na milovníky ryzoidu, tohle byl nádherný koník, ale v boxu šklebidlo,to bylo něco na mě když jsem ho kydala, trošku sevřený žaludek ale domluvili jsme se....
Malinko jak Leuška že jo...
klawdie
napsal(a):
ukazuji vám opravdu jen foto které považuji za slušný vykon, jinak jsem jich fakt udělala skoro 500 za dva dny
myslela jsem na milovníky ryzoidu, tohle byl nádherný koník, ale v boxu šklebidlo,to bylo něco na mě když jsem ho kydala, trošku sevřený žaludek ale domluvili jsme se....
Malinko jak Leuška že jo...
Tahle je možná lepší...
lanika
napsal(a):
Dany, přijď se na nás ještě kouknout Klári a ty pokračuj, hezky se na to kouká
Tady u te fotečky jsem se zasmála, proč ty lidi na mě civějí a stojí úplně u skoku???? Jako by mi chtěli pomoct se ztvednout....
Tady od te překážky jako by se zbudil a pelášil do cíle HOP
lanika
napsal(a):
Tady od te překážky jako by se zbudil a pelášil do cíle HOP
A bedýnka, z te jsem měla obavy já
klawdie
napsal(a):
Tahle je možná lepší...
Leni ajaký jsi měla pocit z Honzíka, užila jsis to byla fajný, jen se klidně rozpovídej, pomáhá to když aspon u někoho jiného se daří...
trošku lásky při tom jaru...segře jsem ten její fotáček taky na chvilku pujčila a jak to dopadlo, jste viděli:)
klawdie
napsal(a):
Leni ajaký jsi měla pocit z Honzíka, užila jsis to byla fajný, jen se klidně rozpovídej, pomáhá to když aspon u někoho jiného se daří...
trošku lásky při tom jaru...segře jsem ten její fotáček taky na chvilku pujčila a jak to dopadlo, jste viděli:)
nádherná chvilka odpočinku, Elvíra byla kolikrát větší než místní pondové
lanika
napsal(a):
A bedýnka, z te jsem měla obavy já
A poslední skůček.....Ten byl nejlepší Jak hezky zvedl ty zadky
klawdie
napsal(a):
nádherná chvilka odpočinku, Elvíra byla kolikrát větší než místní pondové
drezurka, páka..tot hlavní zaměření stáje...holky, kdyby jstze viděla jak se tam povalovala elektra, hneed jsem si ji chtěla vzít dom...
tady to byl taky krasavec...vypadal obrovský se svoji paničkou, ale měla jen krátké nožičky
klawdie
napsal(a):
drezurka, páka..tot hlavní zaměření stáje...holky, kdyby jstze viděla jak se tam povalovala elektra, hneed jsem si ji chtěla vzít dom...
tady to byl taky krasavec...vypadal obrovský se svoji paničkou, ale měla jen krátké nožičky
ta zed byla krásné pozadí
lanika
napsal(a):
Leni Honzík krásně zvedá zadky!!!
klawdie
napsal(a):
ta zed byla krásné pozadí
Jarda nezahálel, moc jsem ho neviděla, měl hodně práce....příprava na čarodky
lanika
napsal(a):
Klári, je to moc hezoučký pocit Když si na svém poprvé zajedeš parkurek a vidíš úspěch své dlouhé práce a treningu....Mě šlo vlastně o to, abychom ten parkurek projeli dokonce, zbylé chybičky se vypilují časem. Měla jsem z něj obrovskou radost jak se choval na oprácku mezi koníky, poslouchal na pobídky, nalezl jak starý profík do vozíku, prostě pohoda....Na parkuru moc nechtěl cválat dopředu, moc koukal okolo sebe, najednou tam byl sám
Ale pak jak se rozehřál, tak už asi pochopil.... Bubič můj veliký, jsem byl atak ráda, však vy sami víte, jaký je to pocit
A s našim řidičem
klawdie
napsal(a):
Jarda nezahálel, moc jsem ho neviděla, měl hodně práce....příprava na čarodky
Tady jeden blondýn pro Danny..Dukát...
klawdie
napsal(a):
Tady jeden blondýn pro Danny..Dukát...
majitelka stáje Lenka....
klawdie
napsal(a):
majitelka stáje Lenka....
Tady ta fotečka se mi moc libí....
lanika
napsal(a):
Klári, je to moc hezoučký pocit Když si na svém poprvé zajedeš parkurek a vidíš úspěch své dlouhé práce a treningu....Mě šlo vlastně o to, abychom ten parkurek projeli dokonce, zbylé chybičky se vypilují časem. Měla jsem z něj obrovskou radost jak se choval na oprácku mezi koníky, poslouchal na pobídky, nalezl jak starý profík do vozíku, prostě pohoda....Na parkuru moc nechtěl cválat dopředu, moc koukal okolo sebe, najednou tam byl sám
Ale pak jak se rozehřál, tak už asi pochopil.... Bubič můj veliký, jsem byl atak ráda, však vy sami víte, jaký je to pocit
A s našim řidičem
ááá Leni řekla bych modrá lidlovka, taky máme tuhle sadu na závody
je důležité že jsi měla dobrý pocit a že honzík nezklamal, budu držet palec at Vám to takhle jde i nadále...
klawdie
napsal(a):
Tady ta fotečka se mi moc libí....
Tohle bylo taky krásný zvíře...Spring
klawdie
napsal(a):
ááá Leni řekla bych modrá lidlovka, taky máme tuhle sadu na závody
je důležité že jsi měla dobrý pocit a že honzík nezklamal, budu držet palec at Vám to takhle jde i nadále...
Chvála bohu za tuto lidlovku, jde totiž odepnout i zespod a nebýt ji, asi jedu s uzdečkou na ohlávce :-) Jinak bych honzíka asi nenauzdilůa
klawdie
napsal(a):
Tohle bylo taky krásný zvíře...Spring
Z osmdesáti procent nejčastější udidlo na trojáku
klawdie
napsal(a):
Z osmdesáti procent nejčastější udidlo na trojáku
nádhera na to mě upozornila segra, idylka u řeky
klawdie
napsal(a):
nádhera na to mě upozornila segra, idylka u řeky
na tuhle sjem taky pyšná..už se blížím ke konci holky
klawdie
napsal(a):
na tuhle sjem taky pyšná..už se blížím ke konci holky
ááá předání biče a šup na motokáru
klawdie
napsal(a):
ááá předání biče a šup na motokáru
Ze mě byl berajtr....a končím, jestli bude čas ještě vás pobvavím zábavnější části i když už né tak podařenou kvalitou---)
lanika
napsal(a):
Chvála bohu za tuto lidlovku, jde totiž odepnout i zespod a nebýt ji, asi jedu s uzdečkou na ohlávce :-) Jinak bych honzíka asi nenauzdilůa
A pro Káťu již dlouho slibované fotečky Rejka
lanika
napsal(a):
No to jo taky bych se takhle venku bála sundat ohlávku a nechat koně těch pár vteřin na volno, je fakt že doma to není problém, klidně ještě pověsím uzdečku a až pak dám ohlávku, počká si, ale mezi konma je to vždycky risk....Gračena naštestí stojí...a tak kdy razíš na další Leni....kdybych věděla že tě uvidím jedu s holkama taky ale segra tvrdila že budeš makat a tohle zrovna nebyla přímo štastná událost, tak jsem raději vynechala....Ach ta moje sestra modelka
lanika
napsal(a):
A pro Káťu již dlouho slibované fotečky Rejka
......
klawdie
napsal(a):
No to jo taky bych se takhle venku bála sundat ohlávku a nechat koně těch pár vteřin na volno, je fakt že doma to není problém, klidně ještě pověsím uzdečku a až pak dám ohlávku, počká si, ale mezi konma je to vždycky risk....Gračena naštestí stojí...a tak kdy razíš na další Leni....kdybych věděla že tě uvidím jedu s holkama taky ale segra tvrdila že budeš makat a tohle zrovna nebyla přímo štastná událost, tak jsem raději vynechala....Ach ta moje sestra modelka
Peťula by vypadala kočka i rozespalá po ránu v pyžamu Já jsem makala, Klaušku, holky mě navštívili v práci a já si tam na hoďku k nim sedla, naštěstí nás bylo v kuchyni dost a já si vzala volnou hodinku
Taky jsem byla moc ráda, že jsem tě viděla Petiku :-) Hele a kdo byl ten klučina???? Jo a co vlastně Pája na to vše???? Byla spokojená?
lanika
napsal(a):
Peťula by vypadala kočka i rozespalá po ránu v pyžamu Já jsem makala, Klaušku, holky mě navštívili v práci a já si tam na hoďku k nim sedla, naštěstí nás bylo v kuchyni dost a já si vzala volnou hodinku
Taky jsem byla moc ráda, že jsem tě viděla Petiku :-) Hele a kdo byl ten klučina???? Jo a co vlastně Pája na to vše???? Byla spokojená?
Hehe to jsi semnou asi ještě moc netrávila rána po nějakých pořádných akcích, to mám pak ránu, ale kdo ne že
Já jsem byla taky moc ráda že nám to nakonec vyšlo a viděli jsme se!! Do těhlech končin nejezdím zas tak často..A ta pizza byla naprosto famózní
Ten kluk byl náš řidič, kamarád Páji! Pája byla spokojená, moc se jí tam líbilo, slzičky samozřejmě ukáply..ale pro kobylu to bude jen nejlepší a snad se tam bude mít dobře..
lanika
napsal(a):
Leni tak teď mám dilema, jestli arábkem nebo Pegasem
lanika
napsal(a):
Je kouzelný, viď???? Někde jsem měla fotky i ze závodů jak byl ve Frýdku před rokem....Jenže nevím, kam jsem je strčila :-(
Jo jo, fešák. Akorát nevím, jestli bychom nebyli už moc arábkoidní potom
strelish
napsal(a):
Jo jo, fešák. Akorát nevím, jestli bychom nebyli už moc arábkoidní potom
Holky zdravím.teda já se už nehorázně těším až budete na živo vyprávět jak ste se měli v Práguli.Já konzument krásných zážitků už mám těžkej absťák :-D Jinak já sem byla teď 4 dny s morčatama a s našima na dovolený na chalupě,tak mám snad miliardu fotech těch mých zlobítek,ale nemám je zatim natahaný tady ve školním PC,ale co nejdřív dodám,stojí za to :-)
Leni ta bílá Honzíkovi hrozně sluší,je z nějpán elegán
klafus
napsal(a):
Holky zdravím.teda já se už nehorázně těším až budete na živo vyprávět jak ste se měli v Práguli.Já konzument krásných zážitků už mám těžkej absťák :-D Jinak já sem byla teď 4 dny s morčatama a s našima na dovolený na chalupě,tak mám snad miliardu fotech těch mých zlobítek,ale nemám je zatim natahaný tady ve školním PC,ale co nejdřív dodám,stojí za to :-)
Leni ta bílá Honzíkovi hrozně sluší,je z nějpán elegán
aHOJ KLÁRKO, TO JSEM RÁDA ŽE JSI TU CHALUPU S RODIČEMA PŘEŽILA VE ZDRAVÍ,. UŽ SE TĚŠÍM NA FOTEČKY. (safra caps lock) a dneska by jsme se měli vidět u koní, pujdeš na jízdárnu,hm hm???
rocky
napsal(a):
aHOJ KLÁRKO, TO JSEM RÁDA ŽE JSI TU CHALUPU S RODIČEMA PŘEŽILA VE ZDRAVÍ,. UŽ SE TĚŠÍM NA FOTEČKY. (safra caps lock) a dneska by jsme se měli vidět u koní, pujdeš na jízdárnu,hm hm???
Teď ti smolim smsku,jestli počítáš dnes s jízdárnou :-) Jj půjdu moc ráda.V kolik budeš u koní?
klawdie
napsal(a):
segra to je Armík????vid?
No přijedu klasika na 4, tak buď na mě počkej nebo za tebou dorazim na jizdarnu snad nam pocasi bude přati
Jojo ségra Armen
causinka2
napsal(a):
Ahojek Leni,hele neříkej mi,že si byla na VT na sviadnově?protože to by mě asi trefilo,já tam totiž byla taky
JInak jsem po obídku a vemem to trochu z vesela....tak se tešte...
Tady moje brambora s kámošky fenečkou Mijou
lanika
napsal(a):
Musím odseknout od vrchu....
dobrý trio...
klawdie
napsal(a):
Musím odseknout od vrchu....
dobrý trio...
segra pracuje....
klawdie
napsal(a):
Adélka, v nocí dávala sprinty po kleci....
Elvíra a Péta, byli to velký kámošky
klawdie
napsal(a):
Elvíra a Péta, byli to velký kámošky
Gračenku jsme vzali na obhlídku...s tou její říjí to byla dlouhá cesta
lanika
napsal(a):
Čus babky, snad se už přemluvim stáhnout fotos maroda a Saxulovycházku.
Vaše fotečky super, Leni, gratulace, že jste přehopkali v klídku dokola....
Dneska o půl třetí přijede paní doktorka na převaz, tak jsem zvědavá, jak to pod tím obvazem vypadá..... včera jsme čistili a mastičkovali bebíčka, několikrát se mi i zvednul žaludek, jsem netušila, co dokážou udělat popruhy.....
klawdie
napsal(a):
Gračenku jsme vzali na obhlídku...s tou její říjí to byla dlouhá cesta
A póza, škoda té bílé zdi...
klawdie
napsal(a):
A hle tu je celé stádo....
pik a jeho śměv do fotoaparátu
klawdie
napsal(a):
ach ta říje
naštestsí kobyle postačí pár intimností a má pokoj, takže si vystačila s rukou na vemínku
klawdie
napsal(a):
naštestsí kobyle postačí pár intimností a má pokoj, takže si vystačila s rukou na vemínku
jak na sněhu nádherná idylka
klawdie
napsal(a):
Koza na matraci
Prase na matraci..jo luxus pro všechny
klawdie
napsal(a):
Prase na matraci..jo luxus pro všechny
upletla jsem gračence veneček...zapózovala a pak ho zpapkala
klawdie
napsal(a):
upletla jsem gračence veneček...zapózovala a pak ho zpapkala
malej a ještě menší...
klawdie
napsal(a):
malej a ještě menší...
Jarda chystá maso na večer...
klawdie
napsal(a):
čumí jak puk
Je vidět že to je pejsek ze stáje kde se stříhají všichni včetně poníku, ostříhaný vlčák v dece...a v růžová aby ladil k paničce-...Sárinka
klawdie
napsal(a):
Je vidět že to je pejsek ze stáje kde se stříhají všichni včetně poníku, ostříhaný vlčák v dece...a v růžová aby ladil k paničce-...Sárinka
odpadlík č.1
klawdie
napsal(a):
odpadlík č.1
odpadlík č.2...poznamenávám že závody se konali po čarodejnicích, šli jsme spát ve tři
klawdie
napsal(a):
odpadlík č.2...poznamenávám že závody se konali po čarodejnicích, šli jsme spát ve tři
malé rozpýtení před parkurem, utěk malého sviště na parkur, pařil tam mezi skoky, celý den nám krásně hráli....
klawdie
napsal(a):
malé rozpýtení před parkurem, utěk malého sviště na parkur, pařil tam mezi skoky, celý den nám krásně hráli....
tohle nešlo nevyfotit, můj muž umí běhatuplnej kamzík
klawdie
napsal(a):
tohle nešlo nevyfotit, můj muž umí běhatuplnej kamzík
závěrečná fotka..eví vezlo nás Santa fé
cheyenne
napsal(a):
Čus babky, snad se už přemluvim stáhnout fotos maroda a Saxulovycházku.
Vaše fotečky super, Leni, gratulace, že jste přehopkali v klídku dokola....
Dneska o půl třetí přijede paní doktorka na převaz, tak jsem zvědavá, jak to pod tím obvazem vypadá..... včera jsme čistili a mastičkovali bebíčka, několikrát se mi i zvednul žaludek, jsem netušila, co dokážou udělat popruhy.....
tak snad jsem vám potěšila očko, těším se na evíka fotky, teda měně na ty bolestivé, ale o to víc na toho vašeho obříka....péta modelka
klawdie
napsal(a):
tak snad jsem vám potěšila očko, těším se na evíka fotky, teda měně na ty bolestivé, ale o to víc na toho vašeho obříka....péta modelka
Tak teď já... začnu Saxulou
Snaha o focení na zeleným s pampeliškama - skoro nemožné
cheyenne
napsal(a):
Tak teď já... začnu Saxulou
Snaha o focení na zeleným s pampeliškama - skoro nemožné
Zvednout hlavu - náročný úkol
cheyenne
napsal(a):
Jedna společná....
Koukám, že tohle není ifauna, ale ufauna, udělala ze mě pěknýho ufona
Trocha pohybu....
cheyenne
napsal(a):
Koukám, že tohle není ifauna, ale ufauna, udělala ze mě pěknýho ufona
Trocha pohybu....
Cestička do lesa...
cheyenne
napsal(a):
Cestička do lesa...
Cestička v lese.... no, nevím, jestli budu mít nějaké letní fotky s hlavou nahoru
cheyenne
napsal(a):
Cestička v lese.... no, nevím, jestli budu mít nějaké letní fotky s hlavou nahoru
Akce
cheyenne
napsal(a):
A stájoví kolegové - Cilka s hříbošem
Spotty - strakatý polofjord
cheyenne
napsal(a):
Focení unavuje
Po frísátkách i jedna velká frísa....
cheyenne
napsal(a):
Po frísátkách i jedna velká frísa....
chlaďásek Max...
cheyenne
napsal(a):
chlaďásek Max...
A teď ty největší modelky.... přišly a prostě se chtěly fotit
cheyenne
napsal(a):
A teď ty největší modelky.... přišly a prostě se chtěly fotit
V těch ohlávkách nemají chybu
cheyenne
napsal(a):
V těch ohlávkách nemají chybu
A teď přijdou ty, které úsměv nevyvolají.....
Jedna pro srovnání - před nehodou....
cheyenne
napsal(a):
A teď přijdou ty, které úsměv nevyvolají.....
Jedna pro srovnání - před nehodou....
A takového jsme si ho vezli z kliniky....
cheyenne
napsal(a):
A takového jsme si ho vezli z kliniky....
Bolavá hlavička....
cheyenne
napsal(a):
...
A tohle jsme objevili pod obvazem, to vzniklo z té malé ranky....
cheyenne
napsal(a):
A tohle jsme objevili pod obvazem, to vzniklo z té malé ranky....
Ještě asi dost kůže odpadne....
cheyenne
napsal(a):
Ještě asi dost kůže odpadne....
Ale hlavně, že už je doma....
Chtěla bych poděkovat všem doktorům, kteří se o Hadříka starali a bojovali o jeho zdravíčko a život....
127. příspěvek, končím