Pondělní téma snad odlehčí celou situaci....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2008 07:57

Holčinky, tak hlavy vzhůru, jdu na to trochu vás rozveselit.....Takže tady jsem zkoušela róbu od Klárky, Honzulůíkovi to fakt seklo Ikdyž s čabrakou jsme se dost prali, než byla na uších...

5.5.2008 07:59

lanika napsal(a):
Holčinky, tak hlavy vzhůru, jdu na to trochu vás rozveselit.....Takže tady jsem zkoušela róbu od Klárky, Honzulůíkovi to fakt seklo Ikdyž s čabrakou jsme se dost prali, než byla na uších...

A jedééééééééééém......

5.5.2008 08:00

lanika napsal(a):
A jedééééééééééém......

....jen je škoda, že nám na focení zalezlo sluníčko

5.5.2008 08:11

lanika napsal(a):
....jen je škoda, že nám na focení zalezlo sluníčko

...hopítky hop...

5.5.2008 08:12

lanika napsal(a):
...hopítky hop...

A Honzík v akci

5.5.2008 08:17

lanika napsal(a):
A Honzík v akci

No a malá ochutnávka ze soboty Dorazili jsme na místo

lanika napsal(a):

Leni sluší vám to My si vyrazili na procházku a neodolala jsem a tudíž byla premiéra jízdy v terénu a ještě ke všemu na stájovce Tady se chystám vyškrábat nahoru...

lanika napsal(a):
A Honzík v akci

No paráda, je na Vás hezká podívaná...tak to už můžete vyrazit včíl závodištím!
Já Sabulákovi včera sundala okno tak se zas může kochat pohledem do dvora...každej den mu dopřávám provizorní pastvu, tak si to hošan celkem užívá, nemluvě o tom jak je ted komunikativní a mazlivej....

5.5.2008 08:20

lanika napsal(a):
No a malá ochutnávka ze soboty Dorazili jsme na místo

Poslední úpravy Honzík byl napružený a natěšený, ani jsem mu nezvládla dát tu čabraku ....

5.5.2008 08:21

strelish napsal(a):
Leni sluší vám to My si vyrazili na procházku a neodolala jsem a tudíž byla premiéra jízdy v terénu a ještě ke všemu na stájovce Tady se chystám vyškrábat nahoru...

No a tady už pózujem. A vůbec nejde vidět, že stojíme v koleji, kde řepka neroste, akorát teda musí ještě víc rozkvést

Marodům držím dneska pěsti, ať jim to dopadne co nejlíp

lanika napsal(a):

Dobré ránko...Mějte všechny prima den...

Já byla včera na dříví a jsem pěkně rozlámaná :-(

strelish napsal(a):
No a tady už pózujem. A vůbec nejde vidět, že stojíme v koleji, kde řepka neroste, akorát teda musí ještě víc rozkvést

Marodům držím dneska pěsti, ať jim to dopadne co nejlíp

A poslední

5.5.2008 08:23

strelish napsal(a):

Leni paráda fotos, a ještě nějaké nad skokama budou??

Jinak včera jsme od vás dorazili asi v 21:30..jsem mrtě rozlámaná z toho auta! Ale jsem ráda že jsme se viděli.

5.5.2008 08:23

molly napsal(a):

To je teda kupa Káti, fotečky bombové, taky jsem si myslela, že stojíš uprostřed
Hurá do boje

5.5.2008 08:24

molly napsal(a):

Ahojda pracantky,
Danny se fláká ještě doma...
Já jsem zase fotila kyti...

5.5.2008 08:26

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

Teda, ty se ale máš Dany, už je to vpohodě??????
Honzík čučel na oprácku jak puk

5.5.2008 08:28

haisovad napsal(a):
Ahojda pracantky,

Leni promin přes všechny ty starosti, jsem ani nemrkla na uterní diskuzi a nedočetla ji do konce a ted už vím že jste razili na hobíky...jakto že jsi nepísala sms, nebo tak jak to s Vámi tedy vlastně dopadlo...tady naš trenink, spánek a opalovačka v ohradě...

5.5.2008 08:29

lanika napsal(a):
Teda, ty se ale máš Dany, už je to vpohodě??????
Honzík čučel na oprácku jak puk

Fotky jsou příšerné.......Neskutečně lilo

5.5.2008 08:34

klawdie napsal(a):
Leni promin přes všechny ty starosti, jsem ani nemrkla na uterní diskuzi a nedočetla ji do konce a ted už vím že jste razili na hobíky...jakto že jsi nepísala sms, nebo tak jak to s Vámi tedy vlastně dopadlo...tady naš trenink, spánek a opalovačka v ohradě...

Prní jsme přeleli čistě, jen za čas jsme měli trestné bodíky. Bylo to limitované a já se nikam nehnala, klouzalo to jak blázen a já vsadila na jistotu , nevěděla jsem co od něj poprvé čekat. Takže pěkně pomaloučku s dlouhými nájezdy. No a na druhém jsme první 2 překážky skopli dolů ale pak se pěkně rozhýbal a už skákal jak o život....Měla jsem z něj radost
Tady něco z oprácka

5.5.2008 08:36

klawdie napsal(a):

Leni, jakž takž. V pátek jdu na kontrolu.
A jak Honzík? Jak jste dopadli?

5.5.2008 08:40

haisovad napsal(a):

Něco z parkurku, ale fakt nám na oba moc pršelo a tak podler toho fotky vypadají :-(
Tady první osudná chyba....

5.5.2008 08:42

haisovad napsal(a):

A jaké soutěže jste jeli Leni, klouzavý terén je mrcha, ale udělala jsi moc dobře že jsi jela na pohodu a né na čas.
Na tom císařáku mě překvapilo kolik kono soutěží existuje, jela se tam osmdesátka na čas, pak zrcadlové skákání-nebo jak to přesně nazývali, v parkuru byli postaveny dva shodné parkury a vždy na trat vyrazili vda koně a ten co byl rychlejší postupoval a vyřazovalo se, to mě pobavilo nejvíce, tam vubec nešlo o styl ale rychlost a krátké nájezdy, vyhrál koník Lerry myslím krásný ryzoid... a pak tu byla soutěž kombinace, kdy se jel parkur celý postavený z kombinací, bylo to celkem težké, né každý si poradil s trojskokem...tam už byli pády, ač to byla jen osmdesátka a samozřejmě námi očekávaná soutěž parkur-motokáry, segra odjela parkur předala bič a Jára skočil na motokáru...byl to zatím jeden z nejhezčích parkurků a moc mě tyhle soutěže bavili...
TAdy má Grace fotku s Vydrou

5.5.2008 08:44

klawdie napsal(a):
A jaké soutěže jste jeli Leni, klouzavý terén je mrcha, ale udělala jsi moc dobře že jsi jela na pohodu a né na čas.
Na tom císařáku mě překvapilo kolik kono soutěží existuje, jela se tam osmdesátka na čas, pak zrcadlové skákání-nebo jak to přesně nazývali, v parkuru byli postaveny dva shodné parkury a vždy na trat vyrazili vda koně a ten co byl rychlejší postupoval a vyřazovalo se, to mě pobavilo nejvíce, tam vubec nešlo o styl ale rychlost a krátké nájezdy, vyhrál koník Lerry myslím krásný ryzoid... a pak tu byla soutěž kombinace, kdy se jel parkur celý postavený z kombinací, bylo to celkem težké, né každý si poradil s trojskokem...tam už byli pády, ač to byla jen osmdesátka a samozřejmě námi očekávaná soutěž parkur-motokáry, segra odjela parkur předala bič a Jára skočil na motokáru...byl to zatím jeden z nejhezčích parkurků a moc mě tyhle soutěže bavili...
TAdy má Grace fotku s Vydrou

Holky můžu se Vám pochlubit moje povedené kousky na které jsem pyšná, moc jich není....musím ještě trenovat..

5.5.2008 08:45

klawdie napsal(a):
Holky můžu se Vám pochlubit moje povedené kousky na které jsem pyšná, moc jich není....musím ještě trenovat..

5.5.2008 08:46

klawdie napsal(a):

Klárko, moc pěkný fotky...
Holky, já zase pomalu mizím do peřin...

5.5.2008 08:46

klawdie napsal(a):

Klári, házej, jsem zvědavá

5.5.2008 08:48

klawdie napsal(a):
nádherný ryzoid

další nádherné zvíře...

5.5.2008 08:50

lanika napsal(a):
Klári, házej, jsem zvědavá

Dany, přijď se na nás ještě kouknout Klári a ty pokračuj, hezky se na to kouká
Tady u te fotečky jsem se zasmála, proč ty lidi na mě civějí a stojí úplně u skoku???? Jako by mi chtěli pomoct se ztvednout....

5.5.2008 08:50

klawdie napsal(a):
další nádherné zvíře...

ukazuji vám opravdu jen foto které považuji za slušný vykon, jinak jsem jich fakt udělala skoro 500 za dva dny
myslela jsem na milovníky ryzoidu, tohle byl nádherný koník, ale v boxu šklebidlo,to bylo něco na mě když jsem ho kydala, trošku sevřený žaludek ale domluvili jsme se....
Malinko jak Leuška že jo...

5.5.2008 08:51

klawdie napsal(a):
ukazuji vám opravdu jen foto které považuji za slušný vykon, jinak jsem jich fakt udělala skoro 500 za dva dny
myslela jsem na milovníky ryzoidu, tohle byl nádherný koník, ale v boxu šklebidlo,to bylo něco na mě když jsem ho kydala, trošku sevřený žaludek ale domluvili jsme se....
Malinko jak Leuška že jo...

Tahle je možná lepší...

5.5.2008 08:52

lanika napsal(a):
Dany, přijď se na nás ještě kouknout Klári a ty pokračuj, hezky se na to kouká
Tady u te fotečky jsem se zasmála, proč ty lidi na mě civějí a stojí úplně u skoku???? Jako by mi chtěli pomoct se ztvednout....

Tady od te překážky jako by se zbudil a pelášil do cíle HOP

5.5.2008 08:53

lanika napsal(a):
Tady od te překážky jako by se zbudil a pelášil do cíle HOP

A bedýnka, z te jsem měla obavy já

5.5.2008 08:54

klawdie napsal(a):
Tahle je možná lepší...

Leni ajaký jsi měla pocit z Honzíka, užila jsis to byla fajný, jen se klidně rozpovídej, pomáhá to když aspon u někoho jiného se daří...
trošku lásky při tom jaru...segře jsem ten její fotáček taky na chvilku pujčila a jak to dopadlo, jste viděli:)

5.5.2008 08:55

klawdie napsal(a):
Leni ajaký jsi měla pocit z Honzíka, užila jsis to byla fajný, jen se klidně rozpovídej, pomáhá to když aspon u někoho jiného se daří...
trošku lásky při tom jaru...segře jsem ten její fotáček taky na chvilku pujčila a jak to dopadlo, jste viděli:)

nádherná chvilka odpočinku, Elvíra byla kolikrát větší než místní pondové

5.5.2008 08:57

lanika napsal(a):
A bedýnka, z te jsem měla obavy já

A poslední skůček.....Ten byl nejlepší Jak hezky zvedl ty zadky

5.5.2008 08:59

klawdie napsal(a):
nádherná chvilka odpočinku, Elvíra byla kolikrát větší než místní pondové

drezurka, páka..tot hlavní zaměření stáje...holky, kdyby jstze viděla jak se tam povalovala elektra, hneed jsem si ji chtěla vzít dom...
tady to byl taky krasavec...vypadal obrovský se svoji paničkou, ale měla jen krátké nožičky

5.5.2008 09:01

klawdie napsal(a):
drezurka, páka..tot hlavní zaměření stáje...holky, kdyby jstze viděla jak se tam povalovala elektra, hneed jsem si ji chtěla vzít dom...
tady to byl taky krasavec...vypadal obrovský se svoji paničkou, ale měla jen krátké nožičky

ta zed byla krásné pozadí

5.5.2008 09:01

lanika napsal(a):

Leni Honzík krásně zvedá zadky!!!

5.5.2008 09:03

klawdie napsal(a):
ta zed byla krásné pozadí

Jarda nezahálel, moc jsem ho neviděla, měl hodně práce....příprava na čarodky

5.5.2008 09:03

lanika napsal(a):

Klári, je to moc hezoučký pocit Když si na svém poprvé zajedeš parkurek a vidíš úspěch své dlouhé práce a treningu....Mě šlo vlastně o to, abychom ten parkurek projeli dokonce, zbylé chybičky se vypilují časem. Měla jsem z něj obrovskou radost jak se choval na oprácku mezi koníky, poslouchal na pobídky, nalezl jak starý profík do vozíku, prostě pohoda....Na parkuru moc nechtěl cválat dopředu, moc koukal okolo sebe, najednou tam byl sám Ale pak jak se rozehřál, tak už asi pochopil.... Bubič můj veliký, jsem byl atak ráda, však vy sami víte, jaký je to pocit
A s našim řidičem

5.5.2008 09:04

klawdie napsal(a):
Jarda nezahálel, moc jsem ho neviděla, měl hodně práce....příprava na čarodky

Tady jeden blondýn pro Danny..Dukát...

5.5.2008 09:06

klawdie napsal(a):
Tady jeden blondýn pro Danny..Dukát...

majitelka stáje Lenka....

5.5.2008 09:07

klawdie napsal(a):
majitelka stáje Lenka....

Tady ta fotečka se mi moc libí....

5.5.2008 09:12

lanika napsal(a):
Klári, je to moc hezoučký pocit Když si na svém poprvé zajedeš parkurek a vidíš úspěch své dlouhé práce a treningu....Mě šlo vlastně o to, abychom ten parkurek projeli dokonce, zbylé chybičky se vypilují časem. Měla jsem z něj obrovskou radost jak se choval na oprácku mezi koníky, poslouchal na pobídky, nalezl jak starý profík do vozíku, prostě pohoda....Na parkuru moc nechtěl cválat dopředu, moc koukal okolo sebe, najednou tam byl sám Ale pak jak se rozehřál, tak už asi pochopil.... Bubič můj veliký, jsem byl atak ráda, však vy sami víte, jaký je to pocit
A s našim řidičem

ááá Leni řekla bych modrá lidlovka, taky máme tuhle sadu na závody
je důležité že jsi měla dobrý pocit a že honzík nezklamal, budu držet palec at Vám to takhle jde i nadále...

5.5.2008 09:13

klawdie napsal(a):
Tady ta fotečka se mi moc libí....

Tohle bylo taky krásný zvíře...Spring

5.5.2008 09:14

klawdie napsal(a):
ááá Leni řekla bych modrá lidlovka, taky máme tuhle sadu na závody
je důležité že jsi měla dobrý pocit a že honzík nezklamal, budu držet palec at Vám to takhle jde i nadále...

Chvála bohu za tuto lidlovku, jde totiž odepnout i zespod a nebýt ji, asi jedu s uzdečkou na ohlávce :-) Jinak bych honzíka asi nenauzdilůa

5.5.2008 09:14

klawdie napsal(a):
Tohle bylo taky krásný zvíře...Spring

Z osmdesáti procent nejčastější udidlo na trojáku

5.5.2008 09:15

klawdie napsal(a):
Z osmdesáti procent nejčastější udidlo na trojáku

nádhera na to mě upozornila segra, idylka u řeky

5.5.2008 09:16

klawdie napsal(a):
nádhera na to mě upozornila segra, idylka u řeky

na tuhle sjem taky pyšná..už se blížím ke konci holky

5.5.2008 09:17

klawdie napsal(a):
na tuhle sjem taky pyšná..už se blížím ke konci holky

ááá předání biče a šup na motokáru

5.5.2008 09:19

klawdie napsal(a):
ááá předání biče a šup na motokáru

Ze mě byl berajtr....a končím, jestli bude čas ještě vás pobvavím zábavnější části i když už né tak podařenou kvalitou---)

5.5.2008 09:21

lanika napsal(a):
Chvála bohu za tuto lidlovku, jde totiž odepnout i zespod a nebýt ji, asi jedu s uzdečkou na ohlávce :-) Jinak bych honzíka asi nenauzdilůa

A pro Káťu již dlouho slibované fotečky Rejka

5.5.2008 09:22

lanika napsal(a):

No to jo taky bych se takhle venku bála sundat ohlávku a nechat koně těch pár vteřin na volno, je fakt že doma to není problém, klidně ještě pověsím uzdečku a až pak dám ohlávku, počká si, ale mezi konma je to vždycky risk....Gračena naštestí stojí...a tak kdy razíš na další Leni....kdybych věděla že tě uvidím jedu s holkama taky ale segra tvrdila že budeš makat a tohle zrovna nebyla přímo štastná událost, tak jsem raději vynechala....Ach ta moje sestra modelka

5.5.2008 09:22

lanika napsal(a):
A pro Káťu již dlouho slibované fotečky Rejka

......

5.5.2008 09:26

klawdie napsal(a):
No to jo taky bych se takhle venku bála sundat ohlávku a nechat koně těch pár vteřin na volno, je fakt že doma to není problém, klidně ještě pověsím uzdečku a až pak dám ohlávku, počká si, ale mezi konma je to vždycky risk....Gračena naštestí stojí...a tak kdy razíš na další Leni....kdybych věděla že tě uvidím jedu s holkama taky ale segra tvrdila že budeš makat a tohle zrovna nebyla přímo štastná událost, tak jsem raději vynechala....Ach ta moje sestra modelka

Peťula by vypadala kočka i rozespalá po ránu v pyžamu Já jsem makala, Klaušku, holky mě navštívili v práci a já si tam na hoďku k nim sedla, naštěstí nás bylo v kuchyni dost a já si vzala volnou hodinku Taky jsem byla moc ráda, že jsem tě viděla Petiku :-) Hele a kdo byl ten klučina???? Jo a co vlastně Pája na to vše???? Byla spokojená?

5.5.2008 09:39

lanika napsal(a):
Peťula by vypadala kočka i rozespalá po ránu v pyžamu Já jsem makala, Klaušku, holky mě navštívili v práci a já si tam na hoďku k nim sedla, naštěstí nás bylo v kuchyni dost a já si vzala volnou hodinku Taky jsem byla moc ráda, že jsem tě viděla Petiku :-) Hele a kdo byl ten klučina???? Jo a co vlastně Pája na to vše???? Byla spokojená?

Hehe to jsi semnou asi ještě moc netrávila rána po nějakých pořádných akcích, to mám pak ránu, ale kdo ne že

Já jsem byla taky moc ráda že nám to nakonec vyšlo a viděli jsme se!! Do těhlech končin nejezdím zas tak často..A ta pizza byla naprosto famózní

Ten kluk byl náš řidič, kamarád Páji! Pája byla spokojená, moc se jí tam líbilo, slzičky samozřejmě ukáply..ale pro kobylu to bude jen nejlepší a snad se tam bude mít dobře..

5.5.2008 09:43

lanika napsal(a):

Leni tak teď mám dilema, jestli arábkem nebo Pegasem

5.5.2008 09:49

strelish napsal(a):
Leni tak teď mám dilema, jestli arábkem nebo Pegasem

Je kouzelný, viď???? Někde jsem měla fotky i ze závodů jak byl ve Frýdku před rokem....Jenže nevím, kam jsem je strčila :-(

5.5.2008 09:57

lanika napsal(a):
Je kouzelný, viď???? Někde jsem měla fotky i ze závodů jak byl ve Frýdku před rokem....Jenže nevím, kam jsem je strčila :-(

Jo jo, fešák. Akorát nevím, jestli bychom nebyli už moc arábkoidní potom

5.5.2008 11:00

strelish napsal(a):
Jo jo, fešák. Akorát nevím, jestli bychom nebyli už moc arábkoidní potom

Holky zdravím.teda já se už nehorázně těším až budete na živo vyprávět jak ste se měli v Práguli.Já konzument krásných zážitků už mám těžkej absťák :-D Jinak já sem byla teď 4 dny s morčatama a s našima na dovolený na chalupě,tak mám snad miliardu fotech těch mých zlobítek,ale nemám je zatim natahaný tady ve školním PC,ale co nejdřív dodám,stojí za to :-)
Leni ta bílá Honzíkovi hrozně sluší,je z nějpán elegán

5.5.2008 11:06

klafus napsal(a):
Holky zdravím.teda já se už nehorázně těším až budete na živo vyprávět jak ste se měli v Práguli.Já konzument krásných zážitků už mám těžkej absťák :-D Jinak já sem byla teď 4 dny s morčatama a s našima na dovolený na chalupě,tak mám snad miliardu fotech těch mých zlobítek,ale nemám je zatim natahaný tady ve školním PC,ale co nejdřív dodám,stojí za to :-)
Leni ta bílá Honzíkovi hrozně sluší,je z nějpán elegán

aHOJ KLÁRKO, TO JSEM RÁDA ŽE JSI TU CHALUPU S RODIČEMA PŘEŽILA VE ZDRAVÍ,. UŽ SE TĚŠÍM NA FOTEČKY. (safra caps lock) a dneska by jsme se měli vidět u koní, pujdeš na jízdárnu,hm hm???

5.5.2008 11:17

rocky napsal(a):
aHOJ KLÁRKO, TO JSEM RÁDA ŽE JSI TU CHALUPU S RODIČEMA PŘEŽILA VE ZDRAVÍ,. UŽ SE TĚŠÍM NA FOTEČKY. (safra caps lock) a dneska by jsme se měli vidět u koní, pujdeš na jízdárnu,hm hm???

Teď ti smolim smsku,jestli počítáš dnes s jízdárnou :-) Jj půjdu moc ráda.V kolik budeš u koní?

5.5.2008 11:17

rocky napsal(a):

segra to je Armík????vid?

5.5.2008 11:19

klafus napsal(a):
Teď ti smolim smsku,jestli počítáš dnes s jízdárnou :-) Jj půjdu moc ráda.V kolik budeš u koní?

No ale tento týden mě čeká repete :-( Ale už mám v Prohippu objednaný konečně nový perka a následně i chapsy.tak konečně nebudu jezdit jak hastroš :-)

5.5.2008 11:20

klawdie napsal(a):
segra to je Armík????vid?

No přijedu klasika na 4, tak buď na mě počkej nebo za tebou dorazim na jizdarnu snad nam pocasi bude přati

Jojo ségra Armen

5.5.2008 11:22

rocky napsal(a):
No přijedu klasika na 4, tak buď na mě počkej nebo za tebou dorazim na jizdarnu snad nam pocasi bude přati

Jojo ségra Armen

No snad se to počasí nepokazí,už takhle si myslim,že se to bude trochu smekat.Ok,tak kdyz mi zbyde cas a budu aktivni,tak ti zas predpripravim Grace,

5.5.2008 11:24

klafus napsal(a):
No snad se to počasí nepokazí,už takhle si myslim,že se to bude trochu smekat.Ok,tak kdyz mi zbyde cas a budu aktivni,tak ti zas predpripravim Grace,

Ahojek Leni,hele neříkej mi,že si byla na VT na sviadnově?protože to by mě asi trefilo,já tam totiž byla taky

5.5.2008 11:31

causinka2 napsal(a):
Ahojek Leni,hele neříkej mi,že si byla na VT na sviadnově?protože to by mě asi trefilo,já tam totiž byla taky

JInak jsem po obídku a vemem to trochu z vesela....tak se tešte...
Tady moje brambora s kámošky fenečkou Mijou

5.5.2008 11:42

lanika napsal(a):

Musím odseknout od vrchu....
dobrý trio...

5.5.2008 11:43

klawdie napsal(a):
Musím odseknout od vrchu....
dobrý trio...

segra pracuje....

5.5.2008 11:44

klawdie napsal(a):
segra pracuje....

Jarda maká

5.5.2008 11:45

klawdie napsal(a):
Jarda maká

Já fotím..kobyla ve sprcháči

5.5.2008 11:45

klawdie napsal(a):
Já fotím..kobyla ve sprcháči

Papouch

5.5.2008 11:46

klawdie napsal(a):
Papouch

Adélka, v nocí dávala sprinty po kleci....

5.5.2008 11:47

klawdie napsal(a):
Adélka, v nocí dávala sprinty po kleci....

Elvíra a Péta, byli to velký kámošky

5.5.2008 11:48

klawdie napsal(a):
Elvíra a Péta, byli to velký kámošky

Gračenku jsme vzali na obhlídku...s tou její říjí to byla dlouhá cesta

5.5.2008 11:49

lanika napsal(a):

Čus babky, snad se už přemluvim stáhnout fotos maroda a Saxulovycházku.
Vaše fotečky super, Leni, gratulace, že jste přehopkali v klídku dokola....
Dneska o půl třetí přijede paní doktorka na převaz, tak jsem zvědavá, jak to pod tím obvazem vypadá..... včera jsme čistili a mastičkovali bebíčka, několikrát se mi i zvednul žaludek, jsem netušila, co dokážou udělat popruhy.....

5.5.2008 11:49

klawdie napsal(a):
Gračenku jsme vzali na obhlídku...s tou její říjí to byla dlouhá cesta

A póza, škoda té bílé zdi...

5.5.2008 11:51

klawdie napsal(a):
A póza, škoda té bílé zdi...

první velkej kámoš...

5.5.2008 11:51

klawdie napsal(a):
první velkej kámoš...

A hle tu je celé stádo....

5.5.2008 11:52

klawdie napsal(a):
A hle tu je celé stádo....

pik a jeho śměv do fotoaparátu

5.5.2008 11:53

klawdie napsal(a):
pik a jeho śměv do fotoaparátu

ach ta říje

5.5.2008 11:54

klawdie napsal(a):
ach ta říje

naštestsí kobyle postačí pár intimností a má pokoj, takže si vystačila s rukou na vemínku

5.5.2008 11:55

klawdie napsal(a):
naštestsí kobyle postačí pár intimností a má pokoj, takže si vystačila s rukou na vemínku

jak na sněhu nádherná idylka

5.5.2008 12:01

klawdie napsal(a):
jak na sněhu nádherná idylka

ucho sem ucho tam

5.5.2008 12:06

klawdie napsal(a):
ucho sem ucho tam

trio bílejch

5.5.2008 12:07

klawdie napsal(a):
trio bílejch

cože jaro?????

5.5.2008 12:07

klawdie napsal(a):
cože jaro?????

A kdéééé????

5.5.2008 12:11

klawdie napsal(a):
A kdéééé????

co bych pro ní neudělala

5.5.2008 12:12

klawdie napsal(a):
co bych pro ní neudělala

Koza na matraci

5.5.2008 12:13

klawdie napsal(a):
Koza na matraci

Prase na matraci..jo luxus pro všechny

5.5.2008 12:14

klawdie napsal(a):
Prase na matraci..jo luxus pro všechny

upletla jsem gračence veneček...zapózovala a pak ho zpapkala

5.5.2008 12:15

klawdie napsal(a):
upletla jsem gračence veneček...zapózovala a pak ho zpapkala

malej a ještě menší...

5.5.2008 12:16

klawdie napsal(a):
malej a ještě menší...

Jarda chystá maso na večer...

5.5.2008 12:17

klawdie napsal(a):
Jarda chystá maso na večer...

jeho asistentky

5.5.2008 12:18

klawdie napsal(a):
jeho asistentky

čumí jak puk

5.5.2008 12:19

klawdie napsal(a):
čumí jak puk

Je vidět že to je pejsek ze stáje kde se stříhají všichni včetně poníku, ostříhaný vlčák v dece...a v růžová aby ladil k paničce-...Sárinka

5.5.2008 12:22

klawdie napsal(a):
Je vidět že to je pejsek ze stáje kde se stříhají všichni včetně poníku, ostříhaný vlčák v dece...a v růžová aby ladil k paničce-...Sárinka

odpadlík č.1

5.5.2008 12:23

klawdie napsal(a):
odpadlík č.1

odpadlík č.2...poznamenávám že závody se konali po čarodejnicích, šli jsme spát ve tři

5.5.2008 12:24

klawdie napsal(a):
odpadlík č.2...poznamenávám že závody se konali po čarodejnicích, šli jsme spát ve tři

malé rozpýtení před parkurem, utěk malého sviště na parkur, pařil tam mezi skoky, celý den nám krásně hráli....

5.5.2008 12:26

klawdie napsal(a):
malé rozpýtení před parkurem, utěk malého sviště na parkur, pařil tam mezi skoky, celý den nám krásně hráli....

tohle nešlo nevyfotit, můj muž umí běhatuplnej kamzík

5.5.2008 12:27

klawdie napsal(a):
tohle nešlo nevyfotit, můj muž umí běhatuplnej kamzík

závěrečná fotka..eví vezlo nás Santa fé

5.5.2008 12:29

cheyenne napsal(a):
Čus babky, snad se už přemluvim stáhnout fotos maroda a Saxulovycházku.
Vaše fotečky super, Leni, gratulace, že jste přehopkali v klídku dokola....
Dneska o půl třetí přijede paní doktorka na převaz, tak jsem zvědavá, jak to pod tím obvazem vypadá..... včera jsme čistili a mastičkovali bebíčka, několikrát se mi i zvednul žaludek, jsem netušila, co dokážou udělat popruhy.....

tak snad jsem vám potěšila očko, těším se na evíka fotky, teda měně na ty bolestivé, ale o to víc na toho vašeho obříka....péta modelka

5.5.2008 12:43

klawdie napsal(a):
tak snad jsem vám potěšila očko, těším se na evíka fotky, teda měně na ty bolestivé, ale o to víc na toho vašeho obříka....péta modelka

Tak teď já... začnu Saxulou
Snaha o focení na zeleným s pampeliškama - skoro nemožné

5.5.2008 12:44

cheyenne napsal(a):
Tak teď já... začnu Saxulou
Snaha o focení na zeleným s pampeliškama - skoro nemožné

Zvednout hlavu - náročný úkol

5.5.2008 12:45

cheyenne napsal(a):
Zvednout hlavu - náročný úkol

Jedna společná....

5.5.2008 12:45

cheyenne napsal(a):
Jedna společná....

Koukám, že tohle není ifauna, ale ufauna, udělala ze mě pěknýho ufona
Trocha pohybu....

5.5.2008 12:46

cheyenne napsal(a):
Koukám, že tohle není ifauna, ale ufauna, udělala ze mě pěknýho ufona
Trocha pohybu....

Cestička do lesa...

5.5.2008 12:47

cheyenne napsal(a):
Cestička do lesa...

Cestička v lese.... no, nevím, jestli budu mít nějaké letní fotky s hlavou nahoru

5.5.2008 12:47

cheyenne napsal(a):
Cestička v lese.... no, nevím, jestli budu mít nějaké letní fotky s hlavou nahoru

Akce

5.5.2008 12:48

cheyenne napsal(a):
Bubáci dne

Druhé místo

5.5.2008 12:49

cheyenne napsal(a):
Druhé místo

A stájoví kolegové - Cilka s hříbošem

5.5.2008 12:50

cheyenne napsal(a):
A stájoví kolegové - Cilka s hříbošem

Spotty - strakatý polofjord

5.5.2008 12:50

cheyenne napsal(a):
Spotty - strakatý polofjord

Focení unavuje

5.5.2008 12:51

cheyenne napsal(a):
Focení unavuje

Po frísátkách i jedna velká frísa....

5.5.2008 12:52

cheyenne napsal(a):
Po frísátkách i jedna velká frísa....

chlaďásek Max...

5.5.2008 12:52

cheyenne napsal(a):
chlaďásek Max...

A teď ty největší modelky.... přišly a prostě se chtěly fotit

5.5.2008 12:53

cheyenne napsal(a):
A teď ty největší modelky.... přišly a prostě se chtěly fotit

V těch ohlávkách nemají chybu

5.5.2008 12:54

cheyenne napsal(a):
V těch ohlávkách nemají chybu

A teď přijdou ty, které úsměv nevyvolají.....
Jedna pro srovnání - před nehodou....

5.5.2008 12:55

cheyenne napsal(a):
A teď přijdou ty, které úsměv nevyvolají.....
Jedna pro srovnání - před nehodou....

A takového jsme si ho vezli z kliniky....

5.5.2008 12:56

cheyenne napsal(a):
A takového jsme si ho vezli z kliniky....

Bolavá hlavička....

5.5.2008 12:56

cheyenne napsal(a):
Bolavá hlavička....

A nohy....

5.5.2008 12:57

cheyenne napsal(a):
...

A tohle jsme objevili pod obvazem, to vzniklo z té malé ranky....

5.5.2008 12:58

cheyenne napsal(a):
A tohle jsme objevili pod obvazem, to vzniklo z té malé ranky....

Ještě asi dost kůže odpadne....

5.5.2008 13:00

cheyenne napsal(a):
Ještě asi dost kůže odpadne....

Ale hlavně, že už je doma....
Chtěla bych poděkovat všem doktorům, kteří se o Hadříka starali a bojovali o jeho zdravíčko a život....
127. příspěvek, končím

Přidejte reakci

Přidat smajlík