Dobré ránko všem...
Kdybych nejela včera na odpolko,tak už jsem šla na první pohovor
No a dnes jedu na jeden taky...
Tak na mě myslete ...Aspoň malinko...
Molinatá zas od 5 ráno řvala pod oknem,ať už vstávám... Se mi teda nechtělo a lezla jsem po šesté
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Molinatá zas od 5 ráno řvala pod oknem,ať už vstávám... Se mi teda nechtělo a lezla jsem po šesté
...a vše se v dobré obrátí Evička měla včera pravdu a já mám dnes konečně zas hezký den, přes mraky na duši a srdci jsem sluníčko neviděla a dnes už mě od rána krásně hřeje....je nádherně!
zuzíku držím pěstííííí
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Katko,tak si udělej výlet na HK ...Tady puchejř svítí...
Molča ještě snídá,no,dneska se k ní dostanu až kolem poledne...Na desátou mám být připravena
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Hoj zaltka, jak už psala Kača, tak u nás docela fest leje...ale já jsem ráda, páč aspoň mám zas pocit, že mi roste tráva v ohradě, ty dvě tasemnice mají neskutečnou spotřebu:)))
Jinak včera jsem se zase dokopala a upravila botky ryzoidovi, Kerka je na řadě dneska, po tom vandru je to třeba pospravovat.))
Jsem ráda, že jsou na světě dobré zprávy a snad teda i nějaká ta spravedlnost...
a Zuzajdali, držím palce!:))
kukinatost
napsal(a):
Hoj zaltka, jak už psala Kača, tak u nás docela fest leje...ale já jsem ráda, páč aspoň mám zas pocit, že mi roste tráva v ohradě, ty dvě tasemnice mají neskutečnou spotřebu:)))
Jinak včera jsem se zase dokopala a upravila botky ryzoidovi, Kerka je na řadě dneska, po tom vandru je to třeba pospravovat.))
Jsem ráda, že jsou na světě dobré zprávy a snad teda i nějaká ta spravedlnost...
a Zuzajdali, držím palce!:))
Ahojik, i já přeji dobré ránečko
..
Zuzi přeju dnes hodně štěstí a po čem se scháníš, chceš být kancelářská krysa jako my nebo se chceš držet oboru a alespoň z části se motat u zvířátek??
rocky
napsal(a):
Ahojik, i já přeji dobré ránečko
..
Zuzi přeju dnes hodně štěstí a po čem se scháníš, chceš být kancelářská krysa jako my nebo se chceš držet oboru a alespoň z části se motat u zvířátek??
Měla bys pro mne taky nějaký tip???
molly
napsal(a):
Měla bys pro mne taky nějaký tip???
No jasný to chápu
Bohužel žádný tip nemám, sama čekám až vyhraju pár milionů, skončím s prací, postavím stáje a začnu se věnovat naplno koním
..zatím pořád nic
...
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Dobré ránko všem, právě jsem se vrátila od maroda, vypadá celkem dobře, rány se snad hojí.... dvě hodiny jsme včera ošetřovali a přebalovali, ještě pár dní to takhle bude a pak už snad bude dobře. Až se do toho pořádně obujou antibiotika, tak to půjde
. Ještě chuděru čeká jeden zákrok, bude se muset řezat divoký maso v tý ráně na přední noze, boule je tam ošklivá a musí se upravit....
Zuzi, budu na tebe myslet, pak nahlaš co a jak...
cheyenne
napsal(a):
Dobré ránko všem, právě jsem se vrátila od maroda, vypadá celkem dobře, rány se snad hojí.... dvě hodiny jsme včera ošetřovali a přebalovali, ještě pár dní to takhle bude a pak už snad bude dobře. Až se do toho pořádně obujou antibiotika, tak to půjde
. Ještě chuděru čeká jeden zákrok, bude se muset řezat divoký maso v tý ráně na přední noze, boule je tam ošklivá a musí se upravit....
Zuzi, budu na tebe myslet, pak nahlaš co a jak...
ahojek.Leni ještě k těm závodům,pokud máš v plánu zajet i nějaké licenční,tak ti můžu poslat rozpis závodu na celou sezonu,ale veřejnáky v něm nejsou,protože se vypisují tak měsíc před datem konání.
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Holky,tak zatím papa...
causinka2
napsal(a):
ahojek.Leni ještě k těm závodům,pokud máš v plánu zajet i nějaké licenční,tak ti můžu poslat rozpis závodu na celou sezonu,ale veřejnáky v něm nejsou,protože se vypisují tak měsíc před datem konání.
Dáji, letos ofika nepojedu. Ted se budu plácat po hobíkách, ať posbíráme nějaké zkušenosti, jsme ještě mimi :-) Ofika snad, pokud vše dobře pujde chci začít příští rok. Vy jedete někam s koníkama? Co Clasic? byli jste už někde letos??? Dáji a ty to neznáš v těch Dvorech nebo Ranč Pohoda???? Je to celkem blízko a já tam ještě nikdy nebyla....
lanika
napsal(a):
Zuzi, držím pěstičky
Eviku a co černá? Jak vám to jde v treningu??? Jezdíš ji ještě vůbec? Dlouho jsi o ní nic nepsala
lanika
napsal(a):
Eviku a co černá? Jak vám to jde v treningu??? Jezdíš ji ještě vůbec? Dlouho jsi o ní nic nepsala
S černou zatím stále pracujem jako s remontou, dvakrát týdně na lonž s chambonem, jednou nebo dvakrát týdně procházka na ruce a zbytek pod sedlo, tak napůl terén a jízdárna, už se daří pravidelné chody na otěži, přechody jsou lepší a pomalu začínáme ohýbat, už děláme i obraty kolem předku a dovnitř plec. Jde to pomaličku, ale dobře, když se černá snaží, tak si i hopnem křížek nebo dáme pár kavaletek.... záda pozvolna povolují, už se nekroutí z kopečka a vypadá spokojenější... podařilo se nám zařídit ohradu, takže se větrá skoro každý den ve výběhu. Sice je pořád lehce v izolaci, od souseda jí dělí koberec
, ale aspoň nekope a nekouše do zdi a mříží, tak zoubky dorůstají....
Takže spokojenost.... občas ostatní koukají na nás jak na trubky, když obklušem kolečko a chválíme jí, jak kdyby přešla T parkur
cheyenne
napsal(a):
S černou zatím stále pracujem jako s remontou, dvakrát týdně na lonž s chambonem, jednou nebo dvakrát týdně procházka na ruce a zbytek pod sedlo, tak napůl terén a jízdárna, už se daří pravidelné chody na otěži, přechody jsou lepší a pomalu začínáme ohýbat, už děláme i obraty kolem předku a dovnitř plec. Jde to pomaličku, ale dobře, když se černá snaží, tak si i hopnem křížek nebo dáme pár kavaletek.... záda pozvolna povolují, už se nekroutí z kopečka a vypadá spokojenější... podařilo se nám zařídit ohradu, takže se větrá skoro každý den ve výběhu. Sice je pořád lehce v izolaci, od souseda jí dělí koberec
, ale aspoň nekope a nekouše do zdi a mříží, tak zoubky dorůstají....
Takže spokojenost.... občas ostatní koukají na nás jak na trubky, když obklušem kolečko a chválíme jí, jak kdyby přešla T parkur
Holky, nevíte, jestli se nedá někde sehnat kousek pravýho beránku? Potřebujem Hadříkovi podložit kus ohlávky a beran by asi byl nejlepčejší.... jen nevím, kde sehnat nějaký zbytek, stačil by proužek...
lanika
napsal(a):
Dáji, letos ofika nepojedu. Ted se budu plácat po hobíkách, ať posbíráme nějaké zkušenosti, jsme ještě mimi :-) Ofika snad, pokud vše dobře pujde chci začít příští rok. Vy jedete někam s koníkama? Co Clasic? byli jste už někde letos??? Dáji a ty to neznáš v těch Dvorech nebo Ranč Pohoda???? Je to celkem blízko a já tam ještě nikdy nebyla....
leni s Aleškem určo někam vyjedem,ale jelikož jsou na jockey clubu trošku mača,tak se to zase zdrží,jelikož jsem chtěla vystavit novej průkaz a přepsat majitele a oni mi do toho propadlého průkazu přepsaly jen majitele,ale průkaz mi nevyměnily,tak to musím zase poslat zpátky
Clasulca bohužel startovat asi nebude a jestli tak až koncem sezony.Jelikož si na pp spěnce natrhl maličko vaz(zřejmě si to udělal když byl čerstvě okutý a zdrhl mi ze stáje na trávu,kde bylo bláto a klouzalo to)Takže má mít klidový režim,skákat 4 měsíce nemůže ale pod sedlo jen v chodech v kterých nekulhá,naštěstí už nekulhá vůbec,tak se s ním aspon trošku může dělat i když ne skákat.Ale hlavně,že je v pořádku,protože to vypadalo,že skákat už nebude moct:o(Naštěstí to vcelku dobře dopadlo.dokonce až se pak vyskáče na několika závodech tak pro něj mám i jezdkyni do S,protože nato určo má,ale bude to až příští sezonu.Jinak bohužel ani Dvory a ani ten ranč neznám.já se taky teprve rozkoukávám kde co je a tak.A Saša to znát nebude?Nebylas natom Riasu i s natálkou?ona říkala,že tam jede,viděla mě,ale asi si nebyla jistá,že to jsem já,protože nepřišla.já jí všude vyhlížela,ale nikde jí nenašla
cheyenne
napsal(a):
Holky, nevíte, jestli se nedá někde sehnat kousek pravýho beránku? Potřebujem Hadříkovi podložit kus ohlávky a beran by asi byl nejlepčejší.... jen nevím, kde sehnat nějaký zbytek, stačil by proužek...
evi jestli můžu poradit zkus napsat míši co má equimodu jestli jí kousek nezůstal.Dělá ted i věci z beránku,tak třeba by něco našla
causinka2
napsal(a):
evi jestli můžu poradit zkus napsat míši co má equimodu jestli jí kousek nezůstal.Dělá ted i věci z beránku,tak třeba by něco našla
Evčo taky bych ho brala, kobyla se mi od ohlávky celá odírá.Tak písni Míše kde ho schání. Jinak včera si poprvé vyzkoušela svůj oblek! Navlíkla jsem ji do celé deky + maska!!Vypadala jak bubák ale byla moc spokojená!
causinka2
napsal(a):
Eviku, já ti tak akorát můžu sehnat vlnu z ovcí ![]()
![]()
Jinak Dáji, byla jsem tam s Natálkou, její segra jela semnou ty závody. Škoda, no :-( Jinak s tou nožkou je mi to líto. Ale určo se uzdraví a ukáže všem, co v něm je
lanika
napsal(a):
![]()
Jinak Dáji, byla jsem tam s Natálkou, její segra jela semnou ty závody. Škoda, no :-( Jinak s tou nožkou je mi to líto. Ale určo se uzdraví a ukáže všem, co v něm je
jo to on jo.ted tomu i věřím,protože je natom o psychicky fakt o hoooodně líp.Jsem ráda,že to nebylo nic horšího.Dělaly jsme rentgény protože se vetovy nezdál i hlezenní kloub na lz,ale ten je naštěstí v pohodě,prej tam má jen kosmetickou vadu.Páni,ale že jsem si nevšimal,že vás hlásily,to je divný
Je pravda,že jsem hlavně sledovala polanecké holky,protože jsou z našeho domovského klubu
slyšela jsi co byla první cena v té první soutěži?
Miška co jí vyhrála dostala kšiltovku a opalovací mléko
causinka2
napsal(a):
jo to on jo.ted tomu i věřím,protože je natom o psychicky fakt o hoooodně líp.Jsem ráda,že to nebylo nic horšího.Dělaly jsme rentgény protože se vetovy nezdál i hlezenní kloub na lz,ale ten je naštěstí v pohodě,prej tam má jen kosmetickou vadu.Páni,ale že jsem si nevšimal,že vás hlásily,to je divný
Je pravda,že jsem hlavně sledovala polanecké holky,protože jsou z našeho domovského klubu
leni a do Hnojníku koncem měsíce s Honzulou nejedeš?uvažuju,že by jsme tam sjely s aleškem.At si dědek ještě zazávodí,když je to jeho zřejmě poslední sezona
lanika
napsal(a):
![]()
Jinak ženský čuměla jsem jak levně se dají pořídit transportní kamaše na equiservisu se dají koupit do litra a ještě k tomu károvaný, jen co dořeším podbřišník šetřím SAbulkovi na transportky...
causinka2
napsal(a):
![]()
![]()
Co měly holky za koníky???? Jak se jmenovali? No a mě sis nevšimla asi proto, protože nás má každý spojené s Honzíkem a ne Hagardem
To bude asi v tom.....
klawdie
napsal(a):
Jinak ženský čuměla jsem jak levně se dají pořídit transportní kamaše na equiservisu se dají koupit do litra a ještě k tomu károvaný, jen co dořeším podbřišník šetřím SAbulkovi na transportky...
Si taky říkám, bez transportek ani ránu...
saxula měl půjčený Hadříkovo, trochu v nich plaval a cestou si jednu sundal, ale byly vtipný první kroky
cheyenne
napsal(a):
saxula měl půjčený Hadříkovo, trochu v nich plaval a cestou si jednu sundal, ale byly vtipný první kroky
Taky musím zainvestovat
Nikdy nevíme co se může stát
O Hnojníku jsem ani nevěděla, ale myslím, že je to víc než jisté, že pojedem
jen nevím, co udělá to skákání na písku....Je to pro koníka velký rozdíl?????
cheyenne
napsal(a):
Bez přepravek nebo alespoň bandáží ani ránu!! Musím ještě pořídit Jerrymu, ale ty co mám od Míši jsou supr!Perfektně nám sednou
lanika
napsal(a):
![]()
![]()
Co měly holky za koníky???? Jak se jmenovali? No a mě sis nevšimla asi proto, protože nás má každý spojené s Honzíkem a ne Hagardem
To bude asi v tom.....
a jo to bude asi tím
No ta co vyhrála první soutěž byla míša urbanová na Unikátovy.Pak se od nás umístila na 3 místě v té samé soutěži Anička Foltýnová na jessice(nebo tak nějak) v další soutěži vyhrála taky naše majda na koni Turbulus a malá anička se v té soutěži taky umístila ale tuším na 6.Pak jsme měly v té předposlední soutěži taky jednu Míšu Foltýnovou na Codym(takovej ten černej kun,vypadá jak malej fris),ale ti se neumístily.A jo ještě jednu vlastně Janu na Viktory Star,ale ti se taky neumístily.Ale je fakt,že ty závody ted bylo dost o nožky koní.:o(
lanika
napsal(a):
Taky musím zainvestovat
Hele na tom trojáku byl super píseček tam se kobyle chodilo suprově, zato v hořicích když byl mokrý byla to dřina, ale zas je to měkkoučký a nesmeká se...zaleží jaký to mají udělaný, jinak na přepraváky už brousím zuby dlouho, jen jsem mysela že jsou dražší...takže no problem...ale ještě mám dost času než někam pojedem, takře zatím budu střádat...
rocky
napsal(a):
Bez přepravek nebo alespoň bandáží ani ránu!! Musím ještě pořídit Jerrymu, ale ty co mám od Míši jsou supr!Perfektně nám sednou
Leni záleží jak je hlubokej, V Praze byl perfektně uválenej, že se koník ani nezabořil a jinde jsem se setkala zas s hlubším, ten bývá trošičku náročnější pro koníka. Ale jak říkám, záleží na hloubce..
rocky
napsal(a):
Kobyla je vždycky jak slon v porcelánu a dělá to legrační zvuk když o sebe šupou:)))))
rocky
napsal(a):
Leni záleží jak je hlubokej, V Praze byl perfektně uválenej, že se koník ani nezabořil a jinde jsem se setkala zas s hlubším, ten bývá trošičku náročnější pro koníka. Ale jak říkám, záleží na hloubce..
zatím nejlepší terén na kterým jsem jela!!!
lanika
napsal(a):
Taky musím zainvestovat
no záleží jakej mají písek.Třeba my v polance kam chodíme na tréninky máme písek docela hlubokej a koně si hodně zamakají.Ale je třeba fakt,že Aleška je na písku vcelku problém rozhýbat,protože je docela tlačák,když se jedou malé skoky.když jede vyšší,tak jede skoro sám
Já si přepraváky taky pořídila právě od míši na oba konouchy a musím říct,že jsou moc pěkně udělané,jen jsme je ještě nezkoušely:o(
klawdie
napsal(a):
Kobyla je vždycky jak slon v porcelánu a dělá to legrační zvuk když o sebe šupou:)))))
Saxík se kopnul do držky při prvním kroku
, andalusan hadr
Tady foto, jak budeme tunit lidlovku
cheyenne
napsal(a):
Saxík se kopnul do držky při prvním kroku
, andalusan hadr
Tady foto, jak budeme tunit lidlovku
hm jasan, tak pokud je ten co má andrej pravy, tak myslím že by jste ho využili na ten tyl nebo pod bradu, když se třeba se segrou domluvíme, mužem se zastvit na večer na jízdárně a přivezu a juknete a my aspon poplácáme maroda...ale jsem bez autí, zabavil mi ho muž a jedeu ke koním se sesgrou tak záleží na ní...
klawdie
napsal(a):
hm jasan, tak pokud je ten co má andrej pravy, tak myslím že by jste ho využili na ten tyl nebo pod bradu, když se třeba se segrou domluvíme, mužem se zastvit na večer na jízdárně a přivezu a juknete a my aspon poplácáme maroda...ale jsem bez autí, zabavil mi ho muž a jedeu ke koním se sesgrou tak záleží na ní...
Se stavte, jestli to vyjde mrknout na maroda, budeme tam asi od půl šestý cca do osmi předpokládám...
Už trochu přibral aspoň na břiše, ale ráno šel kolem Dokulil, tak se ho skoro leknul ...
cheyenne
napsal(a):
Se stavte, jestli to vyjde mrknout na maroda, budeme tam asi od půl šestý cca do osmi předpokládám...
Už trochu přibral aspoň na břiše, ale ráno šel kolem Dokulil, tak se ho skoro leknul ...
Chuďátko....Evi, už se ty holčiny co to zapříčinili nějak vyjádřili? Jako zdy se aspon ptali co je Hadříkovi, jak na to m je a tak????? Ten jejich koník je zdravý????
lanika
napsal(a):
Chuďátko....Evi, už se ty holčiny co to zapříčinili nějak vyjádřili? Jako zdy se aspon ptali co je Hadříkovi, jak na to m je a tak????? Ten jejich koník je zdravý????
Tak časově myslím že by to bylo ideální, jen záleží na sestřičce, jestli bude moct...dáme ještě vědět...
klawdie
napsal(a):
Tak časově myslím že by to bylo ideální, jen záleží na sestřičce, jestli bude moct...dáme ještě vědět...
Jasan, my tam budem, tak prostě přijedete nebo nepřijedete, uvidíte, jak se vám bude chtít...
Leni, koník, co to způsobil je v pořádku, nebylo mu nic a majitelka se chodí ptát, jak je marodovi, víc nic...
cheyenne
napsal(a):
Jasan, my tam budem, tak prostě přijedete nebo nepřijedete, uvidíte, jak se vám bude chtít...
Leni, koník, co to způsobil je v pořádku, nebylo mu nic a majitelka se chodí ptát, jak je marodovi, víc nic...
Hele já dneska asi nemůžu! Potřebuju brzo zmizet od koní...
Tady pro Vás bonus: http://www.stream.cz/video/10/73872-grace-na- cisarskem-ostrove-1-5- 2008
sadzi saj
lanika
napsal(a):
Mě to taky nejede :-(
Mě to fachá, ale zase mi nešlo od Léni s Honzíkem
rocky
napsal(a):
hodim odkaz jeste na ***
Já jetě uvidím, kdyžtak přijedu na kole, stejně nemám nic v plánu....
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Tak jsem zas doma...K obědu budou švestkové knedle,co mám schovány v mazáku
Jinak, k 31.5 podám výpověď
Klári,příští rok bude voříškiáda č. 2!!!
molly
napsal(a):
Tak jsem zas doma...K obědu budou švestkové knedle,co mám schovány v mazáku
Jinak, k 31.5 podám výpověď
Klári,příští rok bude voříškiáda č. 2!!!
Tak Zuzíku, zní to jako dobrá zpráva
, čekáme detaily
cheyenne
napsal(a):
Tak Zuzíku, zní to jako dobrá zpráva
, čekáme detaily
Zuzíku tahle voříškiáda mě hodně zklamala, vyjedu na nějakou už zaběhlou, tohle dělali poprvý a podle toho to vypadalo, že by sirius, když to tak hlásíš...
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Konkrétně zatím říct nemohu,ale nemusím se kvůli nové práci stěhovat z HK
Dá si někdo knedle?
lanika
napsal(a):
Zuzíííííííííííííííí, tož gratulace, ale taky se snáma můžeš o něco podělit, no ne???? Vždyt je to skoro poviné říct vše
Lenušku,vydržte....
Ještě to není 100% a nechci nic zakřiknout...
lanika
napsal(a):
No počkej, opico
Ale chápu.....U nás trochu popršelo, ted už se to vybírá, tak nám odpolední poježděníčko nejspíš vyjde
Na stoje voní kafíčko a břížko 100% zaplnil květáček s novými brambůrkami :-)
tož já mám v sobě řízek s bramborovým salátem, odpoledne počkám na sestřičku a pomažu s ní za oslíkem, vyrazíme dnes na procházku a trochu ho opráším....u nás krásně žhne..už se těším ven, jestli to stihnu vezmu vyvenčit ven i morčáka!
Minule byl nadšenej, jsem mu narazila kšíry a vypustila ho s vodítkem na svobodu, naštestí zapadl do nejvyšší trávy a žral....Brambora ho hlídala
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Kočky,rozloučím se... Půjdu s tou rozháranou potvorou někam na prochajdu a pak jedu za Mvdr...
Mějte prima zbytek dne a užijte si odpolko s koníkama...
Možná zítra .... papa...
klawdie
napsal(a):
tož já mám v sobě řízek s bramborovým salátem, odpoledne počkám na sestřičku a pomažu s ní za oslíkem, vyrazíme dnes na procházku a trochu ho opráším....u nás krásně žhne..už se těším ven, jestli to stihnu vezmu vyvenčit ven i morčáka!
Minule byl nadšenej, jsem mu narazila kšíry a vypustila ho s vodítkem na svobodu, naštestí zapadl do nejvyšší trávy a žral....Brambora ho hlídala
Hele, poznáte, kdo je to????? Fotečku jsem ulovila na Lucinčiných stránečkách, musím vám je ukázat.....Přes týden byla u mě a blbly jsme s foťákem...Takže Lucik s Oskim
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
No, já dorazím a Zuzule je fuuč..:)
Mě dneska čekají kopyta Keroušákova a pak tež nějaké to projetí, dojde Kája, tož se budou venčit oba kusy koně:))
Jinak Lenošku, Míša ti ušije přepraváky na jakou nožku potřebuješ:)
sadzi saj
molly
napsal(a):
Kočky,rozloučím se... Půjdu s tou rozháranou potvorou někam na prochajdu a pak jedu za Mvdr...
Mějte prima zbytek dne a užijte si odpolko s koníkama...
Možná zítra .... papa...
Zuzi gratuluji taktéž, at ti to vyjde
lanika
napsal(a):
Hele, poznáte, kdo je to????? Fotečku jsem ulovila na Lucinčiných stránečkách, musím vám je ukázat.....Přes týden byla u mě a blbly jsme s foťákem...Takže Lucik s Oskim
Pá Zuzi
kukinatost
napsal(a):
Mě dneska čekají kopyta Keroušákova a pak tež nějaké to projetí, dojde Kája, tož se budou venčit oba kusy koně:))
Kuk
Fotila Lucinka.....Kluci se ji povedli
kukinatost
napsal(a):
Oskarouš je strašně fešný, jak má letní srst...
Líbí se mi poníci pokud vypadají jako zmenšinina velkého koně, takové ty hlavaté beztvarce moc nemusím..:)
No, moji smraďoši odpočívali jakož tři dny po vandru, nějak se mi nechtělo jezdit a firt bylo co dělat, víte jak, oslavit to čtvrt století není tak jednoduché:)) a včera fakt měly přednost kopyta, dneska to půjde rychle..
Mamča mi udělala mega radost - na narozky jsem dostala nádherný mustadkový nůž na kopyta, a oboustranný, páč já umím i levou:))
lanika
napsal(a):
Kuk
Fotila Lucinka.....Kluci se ji povedli
A Oskaroidek při treningu :-) Lítá jak frajer
Jen se mu samotnému na to moc nechtělo, musela jsem vzít lonžku......
kukinatost
napsal(a):
Janico ty jsi dříč...hele jakou značku rveš do konouchu toho "háčka" ..vím že je víc produktu,a taky ruzně cenové, vet mi řekl že budu muset ted podavat něco na rust rohoviny...
kukinatost
napsal(a):
Líbí se mi poníci pokud vypadají jako zmenšinina velkého koně, takové ty hlavaté beztvarce moc nemusím..:)
No, moji smraďoši odpočívali jakož tři dny po vandru, nějak se mi nechtělo jezdit a firt bylo co dělat, víte jak, oslavit to čtvrt století není tak jednoduché:)) a včera fakt měly přednost kopyta, dneska to půjde rychle..
Mamča mi udělala mega radost - na narozky jsem dostala nádherný mustadkový nůž na kopyta, a oboustranný, páč já umím i levou:))
Lenošku, to tam je biščík, nebo nějaký provázekl, aby dali ušiska dopředu?:)))
t jsou dycky nervy jak cip, Kerka se rozhodne při focení státi oslem...:)
kukinatost
napsal(a):
No jo.....S novým nožíkem to se pak dělá jedna báseň
Januš, oslava byla náročná???? ![]()
![]()
Jsem myslela, že ses mi už upila, když ses neozývala
A v letu
klawdie
napsal(a):
Janico ty jsi dříč...hele jakou značku rveš do konouchu toho "háčka" ..vím že je víc produktu,a taky ruzně cenové, vet mi řekl že budu muset ted podavat něco na rust rohoviny...
No, já dávám ořoidům hačko od Biofaktory, cenově super, kupuju ten mega kýbl, u Dašeny vychází něco málo přes 600 a vydrží fakt fest dlouho:)
lanika
napsal(a):
A Oskaroidek při treningu :-) Lítá jak frajer
Jen se mu samotnému na to moc nechtělo, musela jsem vzít lonžku......
Tak to Andošovi když postavím u plotu skoky a uvedu ho do pohybu
, tak se tam nasměruje sám a skáče to, i když nemusí a mohl by to oběhnout jinudy
On je fakt exot prostě ![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
Jani, ta fotka kde stojí oba není ustavována :-) To byl v ohradě na volno puštěný Honzík a Oskárka jsem měla na lonži . No a najednou se přišel Honzík mrknout, jak to tomu Oskinovi jde a prostě se postavidl před foťák :-) Tím bičíkem jsem ho chtěla odehnat ať nám dá zase pokoj a jde papat dozadu
Ta je mooooc krásná
lanika
napsal(a):
Jani, ta fotka kde stojí oba není ustavována :-) To byl v ohradě na volno puštěný Honzík a Oskárka jsem měla na lonži . No a najednou se přišel Honzík mrknout, jak to tomu Oskinovi jde a prostě se postavidl před foťák :-) Tím bičíkem jsem ho chtěla odehnat ať nám dá zase pokoj a jde papat dozadu
Ta je mooooc krásná
ježíš tady jsou ftipný, jak mají oba zavřený očka, krásné foto....
Díky Jani...
lanika
napsal(a):
Ta je mooooc krásná
jj, to je jako zavřít očka a spát..:)
Lenošku, já jsem ti ani neodepsala, páč jsem z toho byla docela smutná, že nemůžeš...:(
kukinatost
napsal(a):
Lenošku, já jsem ti ani neodepsala, páč jsem z toho byla docela smutná, že nemůžeš...:(
Ani nevíš, jak jsem se těšila....Navíc na neděli hlásí pěkné počasí :-( A takhle vypadám po ránu. Střapatá a rozespalá :-)![]()
![]()
kukinatost
napsal(a):
tož to holt necháme na jindy, no...
akorát jedna fotka z vandru,co tu mám...
Ti dělají spinkání a my děláme smích s ryzoněm..:)
lanika
napsal(a):
Ani nevíš, jak jsem se těšila....Navíc na neděli hlásí pěkné počasí :-( A takhle vypadám po ránu. Střapatá a rozespalá :-)![]()
![]()
To je prdelka
lanika
napsal(a):
Ta je mooooc krásná
Leni já ti tady přihodím konkurenci
To jsem měla Andíka asi půl roku a jen za ním občas jezdila na návštěvy (jinak to tenkrát nešlo), je to foto z Černé Vody.
lanika
napsal(a):
Tradáááááááááááááááá
Lenulik, jak se ti valstně jezdí na Honzuškovi bez sedla, zkoušela si tka někdy vyrazit...? Já se na to dneska zase úplně těším...jsem na kekrovi fakt zvyklá v posl. době...jo a navíc zjišťuju jsem nějak líná sedlat:))
tady máte naši hyperaktivní Ritchitandu..:)
lanika
napsal(a):
Tradáááááááááááááááá
Honzíka to zjevně nezajímá....
Jani ty kupuješ tu tříkilovku vid, kobyla to má taky ale kilovku...takže není co řešit...hele a nepíšou to tam,ale má se to podávat pořád, celoročně?
kukinatost
napsal(a):
Lenulik, jak se ti valstně jezdí na Honzuškovi bez sedla, zkoušela si tka někdy vyrazit...? Já se na to dneska zase úplně těším...jsem na kekrovi fakt zvyklá v posl. době...jo a navíc zjišťuju jsem nějak líná sedlat:))
tady máte naši hyperaktivní Ritchitandu..:)
já přesně vím, co říkal, a´t si ta trubka nacvičuje, co chce, halvně že se můžu v klidu nažrat...:)))
nějakých pár kilo navíc ho na zádech nerozhodí..::)
fotbalista už není jenom Lukin, ale i Ritchitan se nějak chytá.)
klawdie
napsal(a):
Honzíka to zjevně nezajímá....
Jani ty kupuješ tu tříkilovku vid, kobyla to má taky ale kilovku...takže není co řešit...hele a nepíšou to tam,ale má se to podávat pořád, celoročně?
no, preventivní dávku můžeš prakticky podávat furt...Já osobně vidím přínos i v kvalitě a lesku srsti, rohovina je pěkná, pevná, lesklá...a roste o něco málo rychleji...dají se koupit i kvalitnější biotiny, a to to potom roste fakz zběsile..mě už to tak občas štve a smykám koně po asfaltu, ať se trochu strouhnou sami:))
Tady trocha lesku..:)
kukinatost
napsal(a):
no, preventivní dávku můžeš prakticky podávat furt...Já osobně vidím přínos i v kvalitě a lesku srsti, rohovina je pěkná, pevná, lesklá...a roste o něco málo rychleji...dají se koupit i kvalitnější biotiny, a to to potom roste fakz zběsile..mě už to tak občas štve a smykám koně po asfaltu, ať se trochu strouhnou sami:))
Tady trocha lesku..:)
Teda chválím kerouše, nejen lesk, super postavička
a vypadá vážně spokojeně...
molly
napsal(a):
Dobré ránko všem...
Klaruško, děkujeme za pochvalu, on fakt mi přijde každý rok krásnější...:)))
ale je fakt, že ze Sabuláka je taky kus koně, když pracuje....:)Jenom tady něco dopíšu a loučím se s váma...a zítra mám zase poldní pracovní den, juchú!:)))
kukinatost
napsal(a):
Klaruško, děkujeme za pochvalu, on fakt mi přijde každý rok krásnější...:)))
ale je fakt, že ze Sabuláka je taky kus koně, když pracuje....:)Jenom tady něco dopíšu a loučím se s váma...a zítra mám zase poldní pracovní den, juchú!:)))
Krásné odpoledne ženy!!