Opravdu DLOOOOOUHA CHVíLE 26

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2008 17:15

red and white napsal(a):

věřte nebo ne ale na tý fotce byl FAKT kůň

7.5.2008 19:45

red and white napsal(a):
věřte nebo ne ale na tý fotce byl FAKT kůň

No jejda
Jo je to vidět - má 4 nohy , hlavu , krk .......
Easter - WPB Po Gwenhlan Ben z Jitřenka

7.5.2008 19:49

memmory napsal(a):
No jejda
Jo je to vidět - má 4 nohy , hlavu , krk .......
Easter - WPB Po Gwenhlan Ben z Jitřenka

Cortez Jess
O : QH
M : Hafling .....

7.5.2008 19:54

memmory napsal(a):
Cortez Jess
O : QH
M : Hafling .....

Shirael - arabášek .....

7.5.2008 19:58

memmory napsal(a):
Shirael - arabášek .....

Bobeš
ČT x Hucul

7.5.2008 20:01

memmory napsal(a):
Bobeš
ČT x Hucul

Areál ......

7.5.2008 20:11

memmory napsal(a):
Nás 26 .....

Chatka zevnitř ...

7.5.2008 20:13

memmory napsal(a):
Chatka zevnitř ...

Chatky......

7.5.2008 20:17

memmory napsal(a):
Saloon

Saloon a Appalosa Hotel

7.5.2008 20:18

memmory napsal(a):
Saloon a Appalosa Hotel

Aha já zapoměla na tu fotku :-D

7.5.2008 20:19

memmory napsal(a):
Aha já zapoměla na tu fotku :-D

Výzdoba saloonu

7.5.2008 20:26

memmory napsal(a):
Do třetice ......

cesta na ranč .......

7.5.2008 20:53

memmory napsal(a):
cesta na ranč .......

Sakra tetky kde se flákáte ?????

7.5.2008 22:14

memmory napsal(a):
Sakra tetky kde se flákáte ?????

mem - to víš teprv v půl 9 sem přijela od koní pěkné fotky

7.5.2008 22:18

red and white napsal(a):
mem - to víš teprv v půl 9 sem přijela od koní pěkné fotky

No jo no ještě že já večer u koní strávím asi 10 minut
Nasypu oves a odnesu do stáje odjdu k ohradě a otevřu
To je vše potom doplnit vodu , seno , vyčistit kopýtka ( pokud neodejdou na pastvu ) a pozbírát kyblíky

7.5.2008 22:24

memmory napsal(a):
To je vše potom doplnit vodu , seno , vyčistit kopýtka ( pokud neodejdou na pastvu ) a pozbírát kyblíky

já ještě mordovala Omara hodinu na lonži - pak ho čekala ještě projížďka, vrátili jsme se nějak po osmé

7.5.2008 22:24

memmory napsal(a):

Jdu spát ........
Ráno zase a opět do práce

7.5.2008 22:25

memmory napsal(a):
Jdu spát ........
Ráno zase a opět do práce

ty nemáš zejtra volno??

7.5.2008 22:28

red and white napsal(a):
ty nemáš zejtra volno??

No jasně že ne
Vy u vás snad máte zavřenej kaufland ???

7.5.2008 22:36

memmory napsal(a):
No jasně že ne
Vy u vás snad máte zavřenej kaufland ???

No u nás je akorád jeden Koloniál a ten má otevřeno snad jen svátečně

8.5.2008 21:38

red and white napsal(a):
No u nás je akorád jeden Koloniál a ten má otevřeno snad jen svátečně

copak nějak dřímeme

9.5.2008 14:31

red and white napsal(a):
copak nějak dřímeme

No jo všichni na to ser.......

9.5.2008 14:40

memmory napsal(a):
No jo všichni na to ser.......

Dneska je to tu vážně hrozný co?Člověk trčí v práci,rád by si něco přečet,když je v práci nuda a ono nic...Já se ani nedivím,že tu nikdo není..při pohledu ven..ÁÁÁch jo ať už je ten víkend

9.5.2008 14:52

markemic napsal(a):
Dneska je to tu vážně hrozný co?Člověk trčí v práci,rád by si něco přečet,když je v práci nuda a ono nic...Já se ani nedivím,že tu nikdo není..při pohledu ven..ÁÁÁch jo ať už je ten víkend

No to já mám volno jenom dneska a o víkendu zase do roboty ......
Seděla jsem s Luiskem v ohradě a první mi chtěl sníst nohu .....

9.5.2008 14:54

memmory napsal(a):

No a potom jsem z něj kšiltovkou odháněla mouchy a jak zjistil , že to funguje tak mi ji sebral a ometal se sám

9.5.2008 14:54

memmory napsal(a):

Áh..no tak to Ti nezávidim
Co dalšího Ti sežral?

9.5.2008 14:55

memmory napsal(a):
No a potom jsem z něj kšiltovkou odháněla mouchy a jak zjistil , že to funguje tak mi ji sebral a ometal se sám

Tak to je dobrýJe chytrej no

9.5.2008 14:55

memmory napsal(a):

9.5.2008 14:57

markemic napsal(a):
Áh..no tak to Ti nezávidim
Co dalšího Ti sežral?

No jako vždy mu nejvíc chutnala tráva na které sedím ,ale jinak nic ......
...pak dělal frajera ......

9.5.2008 14:57

memmory napsal(a):

To krásný letní nebe za ním..............Pěkná fotečka

9.5.2008 14:58

memmory napsal(a):

9.5.2008 14:59

memmory napsal(a):

Jo a ještě chtěl spapat Arga , ale to je taky klasika .......

9.5.2008 15:01

memmory napsal(a):

A Argo ho ještě spapat nechtěl?

9.5.2008 15:02

memmory napsal(a):

Jo to nebe nemá chybu dneska .....

9.5.2008 15:04

markemic napsal(a):
A Argo ho ještě spapat nechtěl?

No Argo mu zatím spapal jen ocas

9.5.2008 15:10

red and white napsal(a):

Tak zatím ocas,příště třeba kopejtko žeNee...Ten ocas už mu od té doby nenarostl,nebo ho má utržený krátce?

9.5.2008 15:19

markemic napsal(a):
Tak zatím ocas,příště třeba kopejtko žeNee...Ten ocas už mu od té doby nenarostl,nebo ho má utržený krátce?

Asi od dubna ..kobyla byla březí a Luisátko si hrál se psem no když nemohl s ní

9.5.2008 15:21

memmory napsal(a):
Asi od dubna ..kobyla byla březí a Luisátko si hrál se psem no když nemohl s ní

Tak to mu snad ještě doroste ne?...Netrpí moc bez toho ocasu při tom množství hmyzáků?

9.5.2008 15:25

markemic napsal(a):
Tak to mu snad ještě doroste ne?...Netrpí moc bez toho ocasu při tom množství hmyzáků?

Budu mu ho prodlužovat jen jsem teď pořád v práci takže to nějak nestíhám ......
Netrpí : pomáhají si s kobylou ......

9.5.2008 18:17

red and white napsal(a):

9.5.2008 18:28

radule napsal(a):
...ahooooj, je tu nekdo?

Já ale tak z jedné osminy

olga visnakova

9.5.2008 18:52
olga visnakova

memmory napsal(a):
Já ale tak z jedné osminy

ahoj memm, ahoj radu, dnes kobči byly rozmazleny a mají chouďata zapletené copánky (holky si hrály) a musím oznámit dobrou zprávu. Medly se dneska poprvé v životě (od úrazu) zacválal!!!!.. asi jen tři skoky ale vyděsil ho zvuk od souseda.

9.5.2008 19:57

olga visnakova napsal(a):
ahoj memm, ahoj radu, dnes kobči byly rozmazleny a mají chouďata zapletené copánky (holky si hrály) a musím oznámit dobrou zprávu. Medly se dneska poprvé v životě (od úrazu) zacválal!!!!.. asi jen tři skoky ale vyděsil ho zvuk od souseda.

čáááu

9.5.2008 20:04

red and white napsal(a):

...uz sem zase na chvilku zde...

9.5.2008 20:17

radule napsal(a):
...uz sem zase na chvilku zde...

Ahoj radul, jak ses dneska měla

9.5.2008 20:21

red and white napsal(a):

...no uplne unavene, celou noc malej brecel, nakonec jsems nim spala na gauci, teda on me na brichu, takze sem se vubec nevyspala. Ma totiz chudacek zanicenyho pindika, a hrooozne ho to boli...ale uz ma antibiotika a vypada, ze dnesni noc bude klidnejsi...takze nic moc. Co ty?

9.5.2008 20:22

red and white napsal(a):

ahojda holky, jste tu?? Zítra jedu s molly(zuza) na VT tak na nás myslete...

9.5.2008 20:24

radule napsal(a):
...no uplne unavene, celou noc malej brecel, nakonec jsems nim spala na gauci, teda on me na brichu, takze sem se vubec nevyspala. Ma totiz chudacek zanicenyho pindika, a hrooozne ho to boli...ale uz ma antibiotika a vypada, ze dnesni noc bude klidnejsi...takze nic moc. Co ty?

Teda chudák takže oba unavený co ?

Já jsem včera a dnes šla jako výpomoc na ranč, včera celkme 4a půl hodiny vodění, dneska 2 a půl.....mám toho plný kecky

9.5.2008 20:25

jenysimons napsal(a):

jeny : dřžíme pěsti ať vám to co nejlíp dopadne

9.5.2008 20:26

jenysimons napsal(a):

...jeny pak dejte vedet a nezapomenout fotak

9.5.2008 20:29

radule napsal(a):
...jeny pak dejte vedet a nezapomenout fotak

no mattes nás tam nejen veze, ale foták bude mít snad v pozoru...hele, největší úspěch pro mě bude, esli naložíme a vyložíme co nejvíc v pohodě..jak pak dopadnem, to už ví jen ted někde nad nebo pod náma..

jak si užíváte skvělýho počasí??

9.5.2008 20:33

jenysimons napsal(a):
no mattes nás tam nejen veze, ale foták bude mít snad v pozoru...hele, největší úspěch pro mě bude, esli naložíme a vyložíme co nejvíc v pohodě..jak pak dopadnem, to už ví jen ted někde nad nebo pod náma..

jeny: super - dneska byl na ranči blázinec, zejtra se tam jede velkej ciklistickej závod

9.5.2008 20:36

jenysimons napsal(a):

...holky jdu si dat dymku miru...

9.5.2008 20:38

red and white napsal(a):
jeny: super - dneska byl na ranči blázinec, zejtra se tam jede velkej ciklistickej závod

na ranči a cyklistickej?? o boože... No já jsem dnes byla poprvé na ranči, co je kousíček od nás, ale nikdy jsem tam nebyla, až díky jedný kámošce...a poprvé v životě jsem seděla na koníkoj, co má mimochod, byl to dobrej mazec...

9.5.2008 20:39

radule napsal(a):
...holky jdu si dat dymku miru...

nevim jestli ti něco řiká název ranč Malevil ... ono to začínalo jako ranč, teť je to tam hlavně o golfu, je tam toho spoustu a koně jsou teť spíš vedlejší součást skládačky

9.5.2008 20:46

red and white napsal(a):
nevim jestli ti něco řiká název ranč Malevil ... ono to začínalo jako ranč, teť je to tam hlavně o golfu, je tam toho spoustu a koně jsou teť spíš vedlejší součást skládačky

tak to mi nic neříká, ale u nás je jeden klub Nová Amerika a tam dřív byli jen koně, mají tam největší halu ve střední Evropě, měli to tam dycky dost drahý, ale moc pěkný...začli dělat golf, to je taky hlavně sport bohatejch no a koníci tam ted jdou dál a dál až se prej bude letos na podzim hala bourat-zatejká do ní, jen málokdy se tam něco pořádá...-no škoda, prostě koně tam končí..

9.5.2008 20:47

jenysimons napsal(a):
tak to mi nic neříká, ale u nás je jeden klub Nová Amerika a tam dřív byli jen koně, mají tam největší halu ve střední Evropě, měli to tam dycky dost drahý, ale moc pěkný...začli dělat golf, to je taky hlavně sport bohatejch no a koníci tam ted jdou dál a dál až se prej bude letos na podzim hala bourat-zatejká do ní, jen málokdy se tam něco pořádá...-no škoda, prostě koně tam končí..

Jj, holt s tím nejde nic udělat - rozhodnutí majitele

9.5.2008 20:49

red and white napsal(a):
Jj, holt s tím nejde nic udělat - rozhodnutí majitele

njn, nikoho jinýho...ted nejbližší hala bude asi 40km odtud...škoda...ale co se dá dělat..prostě koně jsou špinavý, kdežto golf je golf...ale dokupy to asi moc nejde...

9.5.2008 20:51

jenysimons napsal(a):
njn, nikoho jinýho...ted nejbližší hala bude asi 40km odtud...škoda...ale co se dá dělat..prostě koně jsou špinavý, kdežto golf je golf...ale dokupy to asi moc nejde...

no všechno jde ale musí se chtít - ovšem na Malevilu když nám zdrhli koně na golf tak šli málem "do samámu" jak byl majitel ranče naštvanej, ..nojo bylo o pár jamek víc

9.5.2008 21:04

red and white napsal(a):
no všechno jde ale musí se chtít - ovšem na Malevilu když nám zdrhli koně na golf tak šli málem "do samámu" jak byl majitel ranče naštvanej, ..nojo bylo o pár jamek víc

no ty vole, tak u toho bych teda bejt nechtěla, to musel bejt hodně velkej mazec... mizím, tak na nás holky, myslete..papa

9.5.2008 21:13

jenysimons napsal(a):
no ty vole, tak u toho bych teda bejt nechtěla, to musel bejt hodně velkej mazec... mizím, tak na nás holky, myslete..papa

měj se pa

9.5.2008 21:35

red and white napsal(a):

Ahoj... Jsem dorazila z práce,musím hodit sprchu a chystat věci na zítra...

10.5.2008 09:03

molly napsal(a):
Ahoj... Jsem dorazila z práce,musím hodit sprchu a chystat věci na zítra...

dobre ranko

olga visnakova

10.5.2008 16:35
olga visnakova

red and white napsal(a):
dobré poledne

čau holky pořád se míjíme, tak jen slušné pozdravení a pro Memm: povedlo se ti nafotit Queenu? Tady začíná být veselo-chystáme se na přístí tejden na kurz tak všichmi makaj (a Olča tomu velí ) - podporuju je aspoň psychicky.. Do háje teď se přiznám mám těžký zmatek v i a y - tak mě kdyžtak psychiku opravte
páááá jdu dirigovat holky

10.5.2008 20:10

red and white napsal(a):

Ahojda... VT proběhl v poklidu,moře koní,účast ohromná... Nám počasí a i to ostatní vyšlo Ostudu jsme neudělaly,viď Týno? (mám pěkně přismahlé předloktí)... Fotky(něco málo),až postahuju z fotiho přístroje

10.5.2008 21:18

molly napsal(a):
Ahojda... VT proběhl v poklidu,moře koní,účast ohromná... Nám počasí a i to ostatní vyšlo Ostudu jsme neudělaly,viď Týno? (mám pěkně přismahlé předloktí)... Fotky(něco málo),až postahuju z fotiho přístroje

Kunětická hora... Kolbiště bylo kousek odtamtud...

10.5.2008 21:19

molly napsal(a):

hádejte,kdo je to??

10.5.2008 21:20

molly napsal(a):
Kunětická hora... Kolbiště bylo kousek odtamtud...

...ahojky, tam ten kraj znam velmi dobre... tak se pochlub foteskama

10.5.2008 21:23

molly napsal(a):
hádejte,kdo je to??

A zpředu na opracku...
Nikdo jiný než Diego a Týna...

ještě jednou moc díky za dnešní den ,Týno...

molly napsal(a):
hádejte,kdo je to??

...ze by kun?
takze konoucha ste nalozili jak vidim a neco ze predu, nebo v akci?

red and white napsal(a):

čus.. Radul... Jak bylo??

10.5.2008 21:25

molly napsal(a):
čus.. Radul... Jak bylo??

...jo jdeto ted uz odpocivam, zrovna si letim dat dymku miru Tak jak vam to slo?

10.5.2008 21:25

molly napsal(a):
hádejte,kdo je to??

tak si mila Molly predstav, ze v Brozanech bydlim a to navic dve minuty od kolbiste a proste jsem dnesni zavody nezaznamenala... jak se ti u nas libi?

10.5.2008 21:29

kovbojicek napsal(a):
tak si mila Molly predstav, ze v Brozanech bydlim a to navic dve minuty od kolbiste a proste jsem dnesni zavody nezaznamenala... jak se ti u nas libi?

To nebyly Brozany! Ale Hrádek... A Kuňka byla vidět luxusně...

10.5.2008 21:29

radule napsal(a):
...jo jdeto ted uz odpocivam, zrovna si letim dat dymku miru Tak jak vam to slo?

Kunětická Hora
Bydlím ve vesnici která se jmenuje Velké Kunětice

10.5.2008 21:30

radule napsal(a):

No,byla jsem nadšená z toho zrzka s chlupatým bříškem.. S fotkama si teprve hraju...

10.5.2008 21:33

molly napsal(a):
No,byla jsem nadšená z toho zrzka s chlupatým bříškem.. S fotkama si teprve hraju...

Snad se nebude Týna zlobit,že ji takhle prezentuju Ale fakt váleli! Byli tam blázni a "krosili" o stošest,takže časem se nevešla na bednu(já taky nee),ale byly jsme obě spokojené

10.5.2008 21:34

molly napsal(a):
To nebyly Brozany! Ale Hrádek... A Kuňka byla vidět luxusně...

ahaaaa ale z ty druhy fotky to vypada uplne stejne jako u nas... no zdalo se mi to divny, ze bych neslysela rozhlas...

10.5.2008 21:35

molly napsal(a):
Snad se nebude Týna zlobit,že ji takhle prezentuju Ale fakt váleli! Byli tam blázni a "krosili" o stošest,takže časem se nevešla na bednu(já taky nee),ale byly jsme obě spokojené

Tady moje maličkost,neměla jsem tak zručného fotografa... Pak,když odjel,tak jsem fotila Týnu z koně

10.5.2008 21:41

molly napsal(a):
Tady moje maličkost,neměla jsem tak zručného fotografa... Pak,když odjel,tak jsem fotila Týnu z koně

...sikovny holky

10.5.2008 21:44

radule napsal(a):
...sikovny holky

Molinatá to sledovala bedlivým okem... Pásla jsem ji vedle kolbiště a snažila se fotit známé...Tak se občas projevilo Když mi cukla vodítkem,usekla jsem třeba hlavu

10.5.2008 21:50

molly napsal(a):
Molinatá to sledovala bedlivým okem... Pásla jsem ji vedle kolbiště a snažila se fotit známé...Tak se občas projevilo Když mi cukla vodítkem,usekla jsem třeba hlavu

Jsem utahaná,jdu na kutě... Zítra se jedu pro změnu ještě podívat na drezurky

10.5.2008 21:53

molly napsal(a):
Jsem utahaná,jdu na kutě... Zítra se jedu pro změnu ještě podívat na drezurky

...dobrou molly

11.5.2008 06:37

red and white napsal(a):

Dobré ránko... Od půl šesté "straším"...Ne,že bych teď měla dlouhou chvíli,ale jdu pozdravit a za hoďku vyrážím dělat paparazzi na drezurky Takže------Krásný den!

že by týna?

11.5.2008 16:59

molly napsal(a):
Dobré ránko... Od půl šesté "straším"...Ne,že bych teď měla dlouhou chvíli,ale jdu pozdravit a za hoďku vyrážím dělat paparazzi na drezurky Takže------Krásný den!

že by týna?

Ahojda holky, jsem tu jen na skok, ale každopádně, Zuzo, fotky jsou super, pokud bys byla tak hodná a poslala mi je na mejla, tak bych se vůbec nezlobila, čím víc fotek tím líp. Mattes je bude ještě upravovat, takže tobě je pak taky pošlu, ale bude to asi dýlejc... Jinak taky moc děkuju za super sobotu a hlavně za pomoc s nakládáním...

holky, aby tady Zuza nechválila jen mě s rezatým, tak ona s Molly byly super dvojka, moc jim to spolu slušelo a holky jsou obě moc šikovný...

Jinak Zuzi, škoda, že tam bylo tolik jezdců, co koníky neudrželi, a proto měli tak rychlej čas, coo??

11.5.2008 17:26

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky, jsem tu jen na skok, ale každopádně, Zuzo, fotky jsou super, pokud bys byla tak hodná a poslala mi je na mejla, tak bych se vůbec nezlobila, čím víc fotek tím líp. Mattes je bude ještě upravovat, takže tobě je pak taky pošlu, ale bude to asi dýlejc... Jinak taky moc děkuju za super sobotu a hlavně za pomoc s nakládáním...

holky, aby tady Zuza nechválila jen mě s rezatým, tak ona s Molly byly super dvojka, moc jim to spolu slušelo a holky jsou obě moc šikovný...

Jinak Zuzi, škoda, že tam bylo tolik jezdců, co koníky neudrželi, a proto měli tak rychlej čas, coo??

koukám že se vydařilo

olga visnakova

11.5.2008 17:36
olga visnakova

jenysimons napsal(a):

čauky holky, tedy já to flákám..............nestíhám koukat, fotečky úžasný a akcinda byla asi superky? Určitě-tady dřina-holky mákly a úbec všichni, jarní úklid -a ještě furt nejsem s výsledkem spokojená-nekončící běh..............

11.5.2008 17:49

čauky holky, tedy já to flákám..............nestíhám koukat, fotečky úžasný a akcinda byla asi superky? Určitě-tady dřina-holky mákly a úbec všichni, jarní úklid -a ještě furt nejsem s výsledkem spokojená-nekončící běh..............

Jojo ve stáji je pořád co dělat

olga visnakova

11.5.2008 17:50
olga visnakova

první byl úklid u valníku a u sena.................

olga visnakova

11.5.2008 17:52
olga visnakova

první byl úklid u valníku a u sena.................

Ahoj RAW-konečně někoho potkávám-ford chudák tahal valník-jen kousek

11.5.2008 17:52

ahoj Olgo

11.5.2008 17:53

red and white napsal(a):
ahoj Olgo

za chvilinku razím za koníkama dneska byli poprvé na noc venku

olga visnakova

11.5.2008 17:54
olga visnakova

RAW -a co Tvůj víkendík? Taky se uklízelo po seně přes zimu..............

11.5.2008 17:55

Olga - nene my uklízíme průběžně, každý den vyzbíráme bobky z výběhu a schrabe se seno - jelikož mám jen koně dva, jde to snadno.

olga visnakova

11.5.2008 17:57
olga visnakova

raw-ti naši už mají tři týdny venku za sebou, krom Medlíska-papkal prášečky ve stájce, tak je dohamal a je venku tak týden................Taky se uklízel výběh a sůl, co tam dostali, to má téměř za sebou

11.5.2008 17:59

raw-ti naši už mají tři týdny venku za sebou, krom Medlíska-papkal prášečky ve stájce, tak je dohamal a je venku tak týden................Taky se uklízel výběh a sůl, co tam dostali, to má téměř za sebou

My sme zahajovaly včera, chuděry dostaly ven seno a čekali jako co se bude dít že už se stmívá že chtěj domu ... však si zvyknou

11.5.2008 18:00

Joo .. Bába to pěkně střídala, seno, sůl, voda, seno, sůl, voda... a Ferda na tom byl podobně, i Méďa si líznul, sůl asi moc dlouho nevydrží

olga visnakova

11.5.2008 18:02
olga visnakova

red and white napsal(a):
My sme zahajovaly včera, chuděry dostaly ven seno a čekali jako co se bude dít že už se stmívá že chtěj domu ... však si zvyknou

zvyknou, našim to vždycky dá dva až tři dny-zdravotně jim to prospívá ohromně

olga visnakova

11.5.2008 18:07
olga visnakova

vevunkah napsal(a):
Joo .. Bába to pěkně střídala, seno, sůl, voda, seno, sůl, voda... a Ferda na tom byl podobně, i Méďa si líznul, sůl asi moc dlouho nevydrží

Ahojík veru-jak je v Praze? Ferdík už zase nejni čistý-večer postahuji další fotky, ju-bo spíše ráno
RAW-já se dnes těším do hajan.............

11.5.2008 18:08

vevunkah napsal(a):

Jojo babky tak už pádím za těma mejma koňouchama ... zatim pa

PS: VESELA ZPRAVA!!! snad po sta lechet se Omar začíná lesknout, a na plecích už je téměř na letní srsti, akorád ještě zadek a břicho no... kdybych ho bejvala neviděla v létě když jsem ho kupovala, na mou duši bych tvrdila že tohle zvíře v životě nevylíná Aspoň že Popelka už je nějakej ten pátek hladká

Fotka: Zmoklá slepička

olga visnakova

11.5.2008 18:08
olga visnakova

Ahojík veru-jak je v Praze? Ferdík už zase nejni čistý-večer postahuji další fotky, ju-bo spíše ráno

ahojík raw-musím-dítka at home :-(

11.5.2008 18:18

Ahojky Oli, no, prostě největší " prdel " ČR.. xD hrůza, cesta byla úděsná, bus, ty děti aještě opravovali silnici, kolony, pak už jen cesta metrema tramvajkou, v poho..
ten Ferda je ale prase, dneska už minimálně 4x
ty vado, ale ta Lenka, ta mu dala!

11.5.2008 20:44

juuj
To sme si dali, takovej mega úklid hnoje, jééje! ale vyhráli sme!!!

12.5.2008 16:13

vevunkah napsal(a):
juuj
To sme si dali, takovej mega úklid hnoje, jééje! ale vyhráli sme!!!

kuk

olga visnakova

12.5.2008 18:35
olga visnakova

red and white napsal(a):
kuk

slastné nasátí osla.....................zmatkař náš-schodil si sůl a pak tam stál, koukal, zíval a hýkal.............a nahlas

olga visnakova

12.5.2008 18:45
olga visnakova

slastné nasátí osla.....................zmatkař náš-schodil si sůl a pak tam stál, koukal, zíval a hýkal.............a nahlas

náš velevýběh po ránu................

olga visnakova

12.5.2008 18:49
olga visnakova

náš velevýběh po ránu................

Taky pádím dodělat ihačky a oddělat...............no, to je jedno. Uspím díttka, nakrmím koníse a popřeji jim dobrou noc a pak budu řešit asi rozpočet na přístřešek, at můžou být venku již i v zimě-br-z dosavadní částky mi je do pláče

12.5.2008 19:05

Taky pádím dodělat ihačky a oddělat...............no, to je jedno. Uspím díttka, nakrmím koníse a popřeji jim dobrou noc a pak budu řešit asi rozpočet na přístřešek, at můžou být venku již i v zimě-br-z dosavadní částky mi je do pláče

Ahojda holky..
Oli, mám na tebe dotaz...jakým způsobem nakládá ten pan Nykl(snad jsem nespletlá jméno?) koníky?? Máme problém s nakládáním a nevím, jak ho vyřešíme...

12.5.2008 19:15

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky..
Oli, mám na tebe dotaz...jakým způsobem nakládá ten pan Nykl(snad jsem nespletlá jméno?) koníky?? Máme problém s nakládáním a nevím, jak ho vyřešíme...

ahoj holky

jeny ja bych ho striskala hlava nehlava.....neeee delam si srandu!!!, Diego nechce nastupovat?

12.5.2008 19:26

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky..

...jeny doufam, ze si se nenastvala, ja si delala srandu

12.5.2008 19:33

radule napsal(a):
...jeny doufam, ze si se nenastvala, ja si delala srandu

ahojda..ne neboj, já jsem si to jen přečetla až ted... tak urážlivá já nejsem..

No byl ve vleku zatím asi jen 5 krát a cesty zpět...No posledně ještě nechtěl vycouvat, pak už to asi pochopil, když jsme ho vytáhli za lonže a na závodech a doma pak vystupoval jak mazák, krásně vycouval, pohoda...jenže..doma jsme nakládali asi půl hodky, byli jsme na to jen dva a navíc jak je závislák, tak na něj z maštale řehtal brácha a to si přidalo taky svoje...ale povedlo se, muselo se ale pohrozit bičem..no a když jsme chtěla z \VT jet domů, tak jsme ho nemohli dostat ani k přepraváku...Mollinatá byla vevnitř, tak jsem si myslela, že za ní půjde krásně, ale my ho fakt nemohli dostat ani k vleku, to bylo to horší..zkoušeli jsme po dobrým, aby viděl, že se mu nic nestane no a pak jsme ho nějak, ani neim jak, dostali trochu blíž, skřípli do lonží a hrozili za ním bičem...

12.5.2008 19:45

jenysimons napsal(a):
ahojda..ne neboj, já jsem si to jen přečetla až ted... tak urážlivá já nejsem..

No byl ve vleku zatím asi jen 5 krát a cesty zpět...No posledně ještě nechtěl vycouvat, pak už to asi pochopil, když jsme ho vytáhli za lonže a na závodech a doma pak vystupoval jak mazák, krásně vycouval, pohoda...jenže..doma jsme nakládali asi půl hodky, byli jsme na to jen dva a navíc jak je závislák, tak na něj z maštale řehtal brácha a to si přidalo taky svoje...ale povedlo se, muselo se ale pohrozit bičem..no a když jsme chtěla z \VT jet domů, tak jsme ho nemohli dostat ani k přepraváku...Mollinatá byla vevnitř, tak jsem si myslela, že za ní půjde krásně, ale my ho fakt nemohli dostat ani k vleku, to bylo to horší..zkoušeli jsme po dobrým, aby viděl, že se mu nic nestane no a pak jsme ho nějak, ani neim jak, dostali trochu blíž, skřípli do lonží a hrozili za ním bičem...

...jeny tady mame jednoho kone, rozmazlenec jeden, ten kolikrat na zavody ani nejel, jelikoz se ho nepodarilo nalozit, ale ne ze by se bal, mel z toho vylozene prdel. Proti tomu je tvuj uplnej poklad...

12.5.2008 20:07

radule napsal(a):
...jeny tady mame jednoho kone, rozmazlenec jeden, ten kolikrat na zavody ani nejel, jelikoz se ho nepodarilo nalozit, ale ne ze by se bal, mel z toho vylozene prdel. Proti tomu je tvuj uplnej poklad...

No když si vzpomenu, jak to probíhalo vloni v Hořicích..byl ten den prvně v přepraváku, předtím ho nikdy neviděl...no tak doma tam vlezl nádherně, on je zvědavka, tak se tam šel podívat a bylo to cajk...no ale zpátky...asi se mu vůbec nelíbila cesta, tak tam prostě nechtěl...nakládali jsme asi hodku a půl a to nám i utekl a přebíhal přes cestu, kde táhnou nákladáky apod. No fakt záhul... ale je fakt, že on není hloupej a když se mu ukáže, že mu vlastně o nic nejde a že mu nikdo neublíží a pak se tam přesto nastrká třeba tím bičem za zadkem, tak tam vleze, ale rampa se mu musí zavřít hned za prdelí, to je fakt..asi má trochu klaustrofobii, páč dřív jezdil v avii a tam chodil jak domů...

jakej byl víííkend??

12.5.2008 21:07

jenysimons napsal(a):
No když si vzpomenu, jak to probíhalo vloni v Hořicích..byl ten den prvně v přepraváku, předtím ho nikdy neviděl...no tak doma tam vlezl nádherně, on je zvědavka, tak se tam šel podívat a bylo to cajk...no ale zpátky...asi se mu vůbec nelíbila cesta, tak tam prostě nechtěl...nakládali jsme asi hodku a půl a to nám i utekl a přebíhal přes cestu, kde táhnou nákladáky apod. No fakt záhul... ale je fakt, že on není hloupej a když se mu ukáže, že mu vlastně o nic nejde a že mu nikdo neublíží a pak se tam přesto nastrká třeba tím bičem za zadkem, tak tam vleze, ale rampa se mu musí zavřít hned za prdelí, to je fakt..asi má trochu klaustrofobii, páč dřív jezdil v avii a tam chodil jak domů...

jakej byl víííkend??

Asi tu nikdo nené co ???!!!!

olga visnakova

12.5.2008 22:18
olga visnakova

red and white napsal(a):
Asi tu nikdo nené co ???!!!!

jns-to je od každého jedince vzlášt, ale podstatu jsem snad pochopila dobře-vše zpředu-pouze tak spolu koně komunikují-gesty, tah-za náznak posunu vpřed povolení, za couvání, stavění-pobídka-ne bití-na plec a tak dokola. Ten pán to vysvětlí a dokáže úplně s každým. Není to pouze o nakládání, o všem...............jakýkoliv problém, nemá rád, že jsme tu z něho tak paf..........příkladem mu jsou Pignon, Hemfling, Nevzorov...je to koník od koně, majitel od majitele.

olga visnakova

12.5.2008 22:19
olga visnakova

jns-to je od každého jedince vzlášt, ale podstatu jsem snad pochopila dobře-vše zpředu-pouze tak spolu koně komunikují-gesty, tah-za náznak posunu vpřed povolení, za couvání, stavění-pobídka-ne bití-na plec a tak dokola. Ten pán to vysvětlí a dokáže úplně s každým. Není to pouze o nakládání, o všem...............jakýkoliv problém, nemá rád, že jsme tu z něho tak paf..........příkladem mu jsou Pignon, Hemfling, Nevzorov...je to koník od koně, majitel od majitele.

jukni na http://www.youtube.com/watch?v=eYU-TYRpPiI , nebo na bianka.rajce.net na kurz

olga visnakova

13.5.2008 08:14
olga visnakova

jukni na http://www.youtube.com/watch?v=eYU-TYRpPiI , nebo na bianka.rajce.net na kurz

holkýýýýýýýýýýýý vstávat!

13.5.2008 08:36

holkýýýýýýýýýýýý vstávat!

ahojda...Oli děkuju...

olga visnakova

13.5.2008 08:39
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
ahojda...Oli děkuju...

Ahojík jns............mě se úbec nechtělo vstávat a děti rámusili a kobči čekali na baštu a pejsková, až ji pustím ven a mužskej na čaj a ................ted už mám klííííííííd

13.5.2008 08:43

Ahojík jns............mě se úbec nechtělo vstávat a děti rámusili a kobči čekali na baštu a pejsková, až ji pustím ven a mužskej na čaj a ................ted už mám klííííííííd

No jo, vstávání je svinstvo...nejhorší je, když se člověku nechce a ví, že musí...nic jinýho mu nezbejvá... Jak se vede?? četla jsem, že jsi psala na pracantky, že máš nákej problémek, tak povídej..

olga visnakova

13.5.2008 08:51
olga visnakova

jenysimons napsal(a):
No jo, vstávání je svinstvo...nejhorší je, když se člověku nechce a ví, že musí...nic jinýho mu nezbejvá... Jak se vede?? četla jsem, že jsi psala na pracantky, že máš nákej problémek, tak povídej..

Nechci zatěžovat problémy, každý jich má dost svých, nějak se ve všem začínám motat

Přidejte reakci

Přidat smajlík