red and white
napsal(a):
věřte nebo ne ale na tý fotce byl FAKT kůň
No jejda
Jo je to vidět - má 4 nohy , hlavu , krk .......
Easter - WPB Po Gwenhlan Ben z Jitřenka
memmory
napsal(a):
No jejda
Jo je to vidět - má 4 nohy , hlavu , krk .......
Easter - WPB Po Gwenhlan Ben z Jitřenka
Cortez Jess
O : QH
M : Hafling .....
memmory
napsal(a):
Cortez Jess
O : QH
M : Hafling .....
Shirael - arabášek .....
memmory
napsal(a):
Saloon a Appalosa Hotel
Aha já zapoměla na tu fotku :-D
memmory
napsal(a):
No jo no ještě že já večer u koní strávím asi 10 minut
Nasypu oves a odnesu do stáje odjdu k ohradě a otevřu
To je vše potom doplnit vodu , seno , vyčistit kopýtka ( pokud neodejdou na pastvu ) a pozbírát kyblíky
já ještě mordovala Omara hodinu na lonži - pak ho čekala ještě projížďka, vrátili jsme se nějak po osmé
memmory
napsal(a):
No jo no ještě že já večer u koní strávím asi 10 minut
Nasypu oves a odnesu do stáje odjdu k ohradě a otevřu
To je vše potom doplnit vodu , seno , vyčistit kopýtka ( pokud neodejdou na pastvu ) a pozbírát kyblíky
Jdu spát ........
Ráno zase a opět do práce
red and white
napsal(a):
copak nějak dřímeme
No jo všichni na to ser.......
markemic
napsal(a):
Dneska je to tu vážně hrozný co?Člověk trčí v práci,rád by si něco přečet,když je v práci nuda a ono nic...Já se ani nedivím,že tu nikdo není..při pohledu ven..ÁÁÁch jo ať už je ten víkend
No to já mám volno jenom dneska a o víkendu zase do roboty ......
Seděla jsem s Luiskem v ohradě a první mi chtěl sníst nohu .....
memmory
napsal(a):
No to já mám volno jenom dneska a o víkendu zase do roboty ......
Seděla jsem s Luiskem v ohradě a první mi chtěl sníst nohu .....
No a potom jsem z něj kšiltovkou odháněla mouchy a jak zjistil , že to funguje tak mi ji sebral a ometal se sám
memmory
napsal(a):
No a potom jsem z něj kšiltovkou odháněla mouchy a jak zjistil , že to funguje tak mi ji sebral a ometal se sám
markemic
napsal(a):
Áh..no tak to Ti nezávidim
Co dalšího Ti sežral?
No jako vždy mu nejvíc chutnala tráva na které sedím ,ale jinak nic ......
...pak dělal frajera ......
memmory
napsal(a):
No jako vždy mu nejvíc chutnala tráva na které sedím ,ale jinak nic ......
...pak dělal frajera ......
Jo a ještě chtěl spapat Arga , ale to je taky klasika .......
memmory
napsal(a):
Jo a ještě chtěl spapat Arga , ale to je taky klasika .......
Jo to nebe nemá chybu dneska .....
markemic
napsal(a):
A Argo ho ještě spapat nechtěl?
No Argo mu zatím spapal jen ocas
markemic
napsal(a):
Tak zatím ocas,příště třeba kopejtko žeNee...Ten ocas už mu od té doby nenarostl,nebo ho má utržený krátce?
Asi od dubna ..kobyla byla březí a Luisátko si hrál se psem no když nemohl s ní
markemic
napsal(a):
Tak to mu snad ještě doroste ne?...Netrpí moc bez toho ocasu při tom množství hmyzáků?
Budu mu ho prodlužovat jen jsem teď pořád v práci takže to nějak nestíhám ......
Netrpí : pomáhají si s kobylou ......
olga visnakova

memmory
napsal(a):
Já ale tak z jedné osminy
ahoj memm, ahoj radu, dnes kobči byly rozmazleny a mají chouďata zapletené copánky (holky si hrály) a musím oznámit dobrou zprávu. Medly se dneska poprvé v životě (od úrazu) zacválal!!!!.. asi jen tři skoky ale vyděsil ho zvuk od souseda.
red and white
napsal(a):
Ahoj radul, jak ses dneska měla
...no uplne unavene, celou noc malej brecel, nakonec jsems nim spala na gauci, teda on me na brichu, takze sem se vubec nevyspala. Ma totiz chudacek zanicenyho pindika, a hrooozne ho to boli...ale uz ma antibiotika a vypada, ze dnesni noc bude klidnejsi...takze nic moc. Co ty?
radule
napsal(a):
...no uplne unavene, celou noc malej brecel, nakonec jsems nim spala na gauci, teda on me na brichu, takze sem se vubec nevyspala. Ma totiz chudacek zanicenyho pindika, a hrooozne ho to boli...ale uz ma antibiotika a vypada, ze dnesni noc bude klidnejsi...takze nic moc. Co ty?
Teda chudák takže oba unavený co ?
Já jsem včera a dnes šla jako výpomoc na ranč, včera celkme 4a půl hodiny vodění, dneska 2 a půl.....mám toho plný kecky
radule
napsal(a):
...jeny pak dejte vedet a nezapomenout fotak
no mattes nás tam nejen veze, ale foták bude mít snad v pozoru...hele, největší úspěch pro mě bude, esli naložíme a vyložíme co nejvíc v pohodě..jak pak dopadnem, to už ví jen ted někde nad nebo pod náma..
jak si užíváte skvělýho počasí??
jenysimons
napsal(a):
no mattes nás tam nejen veze, ale foták bude mít snad v pozoru...hele, největší úspěch pro mě bude, esli naložíme a vyložíme co nejvíc v pohodě..jak pak dopadnem, to už ví jen ted někde nad nebo pod náma..
jak si užíváte skvělýho počasí??
jeny: super - dneska byl na ranči blázinec, zejtra se tam jede velkej ciklistickej závod
red and white
napsal(a):
jeny: super - dneska byl na ranči blázinec, zejtra se tam jede velkej ciklistickej závod
na ranči a cyklistickej?? o boože... No já jsem dnes byla poprvé na ranči, co je kousíček od nás, ale nikdy jsem tam nebyla, až díky jedný kámošce...a poprvé v životě jsem seděla na koníkoj, co má mimochod, byl to dobrej mazec...
red and white
napsal(a):
nevim jestli ti něco řiká název ranč Malevil ... ono to začínalo jako ranč, teť je to tam hlavně o golfu, je tam toho spoustu a koně jsou teť spíš vedlejší součást skládačky
tak to mi nic neříká, ale u nás je jeden klub Nová Amerika a tam dřív byli jen koně, mají tam největší halu ve střední Evropě, měli to tam dycky dost drahý, ale moc pěkný...začli dělat golf, to je taky hlavně sport bohatejch no a koníci tam ted jdou dál a dál až se prej bude letos na podzim hala bourat-zatejká do ní, jen málokdy se tam něco pořádá...-no škoda, prostě koně tam končí..
jenysimons
napsal(a):
tak to mi nic neříká, ale u nás je jeden klub Nová Amerika a tam dřív byli jen koně, mají tam největší halu ve střední Evropě, měli to tam dycky dost drahý, ale moc pěkný...začli dělat golf, to je taky hlavně sport bohatejch no a koníci tam ted jdou dál a dál až se prej bude letos na podzim hala bourat-zatejká do ní, jen málokdy se tam něco pořádá...-no škoda, prostě koně tam končí..
Jj, holt s tím nejde nic udělat - rozhodnutí majitele
jenysimons
napsal(a):
njn, nikoho jinýho...ted nejbližší hala bude asi 40km odtud...škoda...ale co se dá dělat..prostě koně jsou špinavý, kdežto golf je golf...ale dokupy to asi moc nejde...
no všechno jde ale musí se chtít - ovšem na Malevilu když nám zdrhli koně na golf tak šli málem "do samámu" jak byl majitel ranče naštvanej, ..nojo bylo o pár jamek víc
red and white
napsal(a):
no všechno jde ale musí se chtít - ovšem na Malevilu když nám zdrhli koně na golf tak šli málem "do samámu" jak byl majitel ranče naštvanej, ..nojo bylo o pár jamek víc
no ty vole, tak u toho bych teda bejt nechtěla, to musel bejt hodně velkej mazec... mizím, tak na nás holky, myslete..papa
red and white
napsal(a):
Ahoj... Jsem dorazila z práce,musím hodit sprchu a chystat věci na zítra...
molly
napsal(a):
Ahoj... Jsem dorazila z práce,musím hodit sprchu a chystat věci na zítra...
dobre ranko
olga visnakova

red and white
napsal(a):
dobré poledne
čau holky pořád se míjíme, tak jen slušné pozdravení a pro Memm: povedlo se ti nafotit Queenu? Tady začíná být veselo-chystáme se na přístí tejden na kurz tak všichmi makaj (a Olča tomu velí ) - podporuju je aspoň psychicky.. Do háje teď se přiznám mám těžký zmatek v i a y - tak mě kdyžtak psychiku opravte
páááá jdu dirigovat holky
molly
napsal(a):
Ahojda... VT proběhl v poklidu,moře koní,účast ohromná... Nám počasí a i to ostatní vyšlo
Ostudu jsme neudělaly,viď Týno?
(mám pěkně přismahlé předloktí
)... Fotky(něco málo),až postahuju z fotiho přístroje
Kunětická hora... Kolbiště bylo kousek odtamtud...
molly
napsal(a):
Ahojda... VT proběhl v poklidu,moře koní,účast ohromná... Nám počasí a i to ostatní vyšlo
Ostudu jsme neudělaly,viď Týno?
(mám pěkně přismahlé předloktí
)... Fotky(něco málo),až postahuju z fotiho přístroje
hádejte,kdo je to??
molly
napsal(a):
hádejte,kdo je to??
A zpředu na opracku...
Nikdo jiný než Diego a Týna...
ještě jednou moc díky za dnešní den ,Týno...
molly
napsal(a):
hádejte,kdo je to??
tak si mila Molly predstav, ze v Brozanech bydlim a to navic dve minuty od kolbiste a proste jsem dnesni zavody nezaznamenala... jak se ti u nas libi?
kovbojicek
napsal(a):
tak si mila Molly predstav, ze v Brozanech bydlim a to navic dve minuty od kolbiste a proste jsem dnesni zavody nezaznamenala... jak se ti u nas libi?
To nebyly Brozany! Ale Hrádek... A Kuňka byla vidět luxusně...
radule
napsal(a):
...jo jdeto ted uz odpocivam, zrovna si letim dat dymku miru Tak jak vam to slo?
No,byla jsem nadšená z toho zrzka s chlupatým bříškem.. S fotkama si teprve hraju...
molly
napsal(a):
No,byla jsem nadšená z toho zrzka s chlupatým bříškem.. S fotkama si teprve hraju...
Snad se nebude Týna zlobit,že ji takhle prezentuju
Ale fakt váleli! Byli tam blázni a "krosili" o stošest,takže časem se nevešla na bednu(já taky nee),ale byly jsme obě spokojené
molly
napsal(a):
Snad se nebude Týna zlobit,že ji takhle prezentuju
Ale fakt váleli! Byli tam blázni a "krosili" o stošest,takže časem se nevešla na bednu(já taky nee),ale byly jsme obě spokojené
Tady moje maličkost,neměla jsem tak zručného fotografa... Pak,když odjel,tak jsem fotila Týnu z koně
radule
napsal(a):
...sikovny holky
Molinatá to sledovala bedlivým okem... Pásla jsem ji vedle kolbiště a snažila se fotit známé...Tak se občas projevilo Když mi cukla vodítkem,usekla jsem třeba hlavu
molly
napsal(a):
Molinatá to sledovala bedlivým okem... Pásla jsem ji vedle kolbiště a snažila se fotit známé...Tak se občas projevilo Když mi cukla vodítkem,usekla jsem třeba hlavu
Jsem utahaná,jdu na kutě... Zítra se jedu pro změnu ještě podívat na drezurky
red and white
napsal(a):
Dobré ránko... Od půl šesté "straším"...Ne,že bych teď měla dlouhou chvíli,ale jdu pozdravit a za hoďku vyrážím dělat paparazzi na drezurky
Takže------Krásný den!
že by týna?
molly
napsal(a):
Dobré ránko... Od půl šesté "straším"...Ne,že bych teď měla dlouhou chvíli,ale jdu pozdravit a za hoďku vyrážím dělat paparazzi na drezurky
Takže------Krásný den!
že by týna?
Ahojda holky, jsem tu jen na skok, ale každopádně, Zuzo, fotky jsou super, pokud bys byla tak hodná a poslala mi je na mejla, tak bych se vůbec nezlobila, čím víc fotek tím líp. Mattes je bude ještě upravovat, takže tobě je pak taky pošlu, ale bude to asi dýlejc... Jinak taky moc děkuju za super sobotu a hlavně za pomoc s nakládáním...
holky, aby tady Zuza nechválila jen mě s rezatým, tak ona s Molly byly super dvojka, moc jim to spolu slušelo a holky jsou obě moc šikovný...
Jinak Zuzi, škoda, že tam bylo tolik jezdců, co koníky neudrželi, a proto měli tak rychlej čas, coo??
jenysimons
napsal(a):
Ahojda holky, jsem tu jen na skok, ale každopádně, Zuzo, fotky jsou super, pokud bys byla tak hodná a poslala mi je na mejla, tak bych se vůbec nezlobila, čím víc fotek tím líp. Mattes je bude ještě upravovat, takže tobě je pak taky pošlu, ale bude to asi dýlejc... Jinak taky moc děkuju za super sobotu a hlavně za pomoc s nakládáním...
holky, aby tady Zuza nechválila jen mě s rezatým, tak ona s Molly byly super dvojka, moc jim to spolu slušelo a holky jsou obě moc šikovný...
Jinak Zuzi, škoda, že tam bylo tolik jezdců, co koníky neudrželi, a proto měli tak rychlej čas, coo??
koukám že se vydařilo
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
čauky holky, tedy já to flákám..............nestíhám koukat, fotečky úžasný a akcinda byla asi superky? Určitě-tady dřina-holky mákly a úbec všichni, jarní úklid -a ještě furt nejsem s výsledkem spokojená-nekončící běh..............
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
čauky holky, tedy já to flákám..............nestíhám koukat, fotečky úžasný a akcinda byla asi superky? Určitě-tady dřina-holky mákly a úbec všichni, jarní úklid -a ještě furt nejsem s výsledkem spokojená-nekončící běh..............
první byl úklid u valníku a u sena.................
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
první byl úklid u valníku a u sena.................
Ahoj RAW-konečně někoho potkávám-ford chudák tahal valník-jen kousek
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
Ahoj RAW-konečně někoho potkávám-ford chudák tahal valník-jen kousek
RAW -a co Tvůj víkendík? Taky se uklízelo po seně přes zimu..............
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
RAW -a co Tvůj víkendík? Taky se uklízelo po seně přes zimu..............
raw-ti naši už mají tři týdny venku za sebou, krom Medlíska-papkal prášečky ve stájce, tak je dohamal a je venku tak týden................Taky se uklízel výběh a sůl, co tam dostali, to má téměř za sebou
olga visnakova
napsal(a):
raw-ti naši už mají tři týdny venku za sebou, krom Medlíska-papkal prášečky ve stájce, tak je dohamal a je venku tak týden................Taky se uklízel výběh a sůl, co tam dostali, to má téměř za sebou
My sme zahajovaly včera, chuděry dostaly ven seno a čekali jako co se bude dít že už se stmívá že chtěj domu ... však si zvyknou
olga visnakova
napsal(a):
Joo .. Bába to pěkně střídala, seno, sůl, voda, seno, sůl, voda... a Ferda na tom byl podobně, i Méďa si líznul, sůl asi moc dlouho nevydrží
olga visnakova

red and white
napsal(a):
My sme zahajovaly včera, chuděry dostaly ven seno a čekali jako co se bude dít že už se stmívá že chtěj domu ... však si zvyknou
zvyknou, našim to vždycky dá dva až tři dny-zdravotně jim to prospívá ohromně
olga visnakova

vevunkah
napsal(a):
Joo .. Bába to pěkně střídala, seno, sůl, voda, seno, sůl, voda... a Ferda na tom byl podobně, i Méďa si líznul, sůl asi moc dlouho nevydrží
Ahojík veru-jak je v Praze? Ferdík už zase nejni čistý-večer postahuji další fotky, ju-bo spíše ráno
RAW-já se dnes těším do hajan.............
vevunkah
napsal(a):
Jojo babky tak už pádím za těma mejma koňouchama ... zatim pa
PS: VESELA ZPRAVA!!! snad po sta lechet se Omar začíná lesknout, a na plecích už je téměř na letní srsti, akorád ještě zadek a břicho no... kdybych ho bejvala neviděla v létě když jsem ho kupovala, na mou duši bych tvrdila že tohle zvíře v životě nevylíná Aspoň že Popelka už je nějakej ten pátek hladká
Fotka: Zmoklá slepička
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
Ahojík veru-jak je v Praze? Ferdík už zase nejni čistý-večer postahuji další fotky, ju-bo spíše ráno
ahojík raw-musím-dítka at home :-(
olga visnakova
napsal(a):
Ahojky Oli, no, prostě největší " prdel " ČR.. xD hrůza, cesta byla úděsná, bus, ty děti aještě opravovali silnici, kolony, pak už jen cesta metrema tramvajkou, v poho..
ten Ferda je ale prase, dneska už minimálně 4x
ty vado, ale ta Lenka, ta mu dala!
olga visnakova
napsal(a):
juuj
To sme si dali, takovej mega úklid hnoje, jééje! ale vyhráli sme!!!
vevunkah
napsal(a):
juuj
To sme si dali, takovej mega úklid hnoje, jééje! ale vyhráli sme!!!
kuk
olga visnakova

red and white
napsal(a):
kuk
slastné nasátí osla.....................zmatkař náš-schodil si sůl a pak tam stál, koukal, zíval a hýkal.............a nahlas
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
slastné nasátí osla.....................zmatkař náš-schodil si sůl a pak tam stál, koukal, zíval a hýkal.............a nahlas
náš velevýběh po ránu................
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
náš velevýběh po ránu................
Taky pádím dodělat ihačky a oddělat...............no, to je jedno. Uspím díttka, nakrmím koníse a popřeji jim dobrou noc a pak budu řešit asi rozpočet na přístřešek, at můžou být venku již i v zimě-br-z dosavadní částky mi je do pláče
olga visnakova
napsal(a):
Taky pádím dodělat ihačky a oddělat...............no, to je jedno. Uspím díttka, nakrmím koníse a popřeji jim dobrou noc a pak budu řešit asi rozpočet na přístřešek, at můžou být venku již i v zimě-br-z dosavadní částky mi je do pláče
Ahojda holky..
Oli, mám na tebe dotaz...jakým způsobem nakládá ten pan Nykl(snad jsem nespletlá jméno?) koníky?? Máme problém s nakládáním a nevím, jak ho vyřešíme...
jenysimons
napsal(a):
Ahojda holky..
Oli, mám na tebe dotaz...jakým způsobem nakládá ten pan Nykl(snad jsem nespletlá jméno?) koníky?? Máme problém s nakládáním a nevím, jak ho vyřešíme...
...jeny doufam, ze si se nenastvala, ja si delala srandu
radule
napsal(a):
...jeny doufam, ze si se nenastvala, ja si delala srandu
ahojda..ne neboj, já jsem si to jen přečetla až ted... tak urážlivá já nejsem..
No byl ve vleku zatím asi jen 5 krát a cesty zpět...No posledně ještě nechtěl vycouvat, pak už to asi pochopil, když jsme ho vytáhli za lonže a na závodech a doma pak vystupoval jak mazák, krásně vycouval, pohoda...jenže..doma jsme nakládali asi půl hodky, byli jsme na to jen dva a navíc jak je závislák, tak na něj z maštale řehtal brácha a to si přidalo taky svoje...ale povedlo se, muselo se ale pohrozit bičem..no a když jsme chtěla z \VT jet domů, tak jsme ho nemohli dostat ani k přepraváku...Mollinatá byla vevnitř, tak jsem si myslela, že za ní půjde krásně, ale my ho fakt nemohli dostat ani k vleku, to bylo to horší..zkoušeli jsme po dobrým, aby viděl, že se mu nic nestane no a pak jsme ho nějak, ani neim jak, dostali trochu blíž, skřípli do lonží a hrozili za ním bičem...
jenysimons
napsal(a):
ahojda..ne neboj, já jsem si to jen přečetla až ted... tak urážlivá já nejsem..
No byl ve vleku zatím asi jen 5 krát a cesty zpět...No posledně ještě nechtěl vycouvat, pak už to asi pochopil, když jsme ho vytáhli za lonže a na závodech a doma pak vystupoval jak mazák, krásně vycouval, pohoda...jenže..doma jsme nakládali asi půl hodky, byli jsme na to jen dva a navíc jak je závislák, tak na něj z maštale řehtal brácha a to si přidalo taky svoje...ale povedlo se, muselo se ale pohrozit bičem..no a když jsme chtěla z \VT jet domů, tak jsme ho nemohli dostat ani k přepraváku...Mollinatá byla vevnitř, tak jsem si myslela, že za ní půjde krásně, ale my ho fakt nemohli dostat ani k vleku, to bylo to horší..zkoušeli jsme po dobrým, aby viděl, že se mu nic nestane no a pak jsme ho nějak, ani neim jak, dostali trochu blíž, skřípli do lonží a hrozili za ním bičem...
...jeny tady mame jednoho kone, rozmazlenec jeden, ten kolikrat na zavody ani nejel, jelikoz se ho nepodarilo nalozit, ale ne ze by se bal, mel z toho vylozene prdel. Proti tomu je tvuj uplnej poklad...
radule
napsal(a):
...jeny tady mame jednoho kone, rozmazlenec jeden, ten kolikrat na zavody ani nejel, jelikoz se ho nepodarilo nalozit, ale ne ze by se bal, mel z toho vylozene prdel. Proti tomu je tvuj uplnej poklad...
No když si vzpomenu, jak to probíhalo vloni v Hořicích..byl ten den prvně v přepraváku, předtím ho nikdy neviděl...no tak doma tam vlezl nádherně, on je zvědavka, tak se tam šel podívat a bylo to cajk...no ale zpátky...asi se mu vůbec nelíbila cesta, tak tam prostě nechtěl...nakládali jsme asi hodku a půl a to nám i utekl a přebíhal přes cestu, kde táhnou nákladáky apod. No fakt záhul... ale je fakt, že on není hloupej a když se mu ukáže, že mu vlastně o nic nejde a že mu nikdo neublíží a pak se tam přesto nastrká třeba tím bičem za zadkem, tak tam vleze, ale rampa se mu musí zavřít hned za prdelí, to je fakt..asi má trochu klaustrofobii, páč dřív jezdil v avii a tam chodil jak domů...
jakej byl víííkend??
jenysimons
napsal(a):
No když si vzpomenu, jak to probíhalo vloni v Hořicích..byl ten den prvně v přepraváku, předtím ho nikdy neviděl...no tak doma tam vlezl nádherně, on je zvědavka, tak se tam šel podívat a bylo to cajk...no ale zpátky...asi se mu vůbec nelíbila cesta, tak tam prostě nechtěl...nakládali jsme asi hodku a půl a to nám i utekl a přebíhal přes cestu, kde táhnou nákladáky apod. No fakt záhul... ale je fakt, že on není hloupej a když se mu ukáže, že mu vlastně o nic nejde a že mu nikdo neublíží a pak se tam přesto nastrká třeba tím bičem za zadkem, tak tam vleze, ale rampa se mu musí zavřít hned za prdelí, to je fakt..asi má trochu klaustrofobii, páč dřív jezdil v avii a tam chodil jak domů...
jakej byl víííkend??
Asi tu nikdo nené co ???!!!!
olga visnakova

red and white
napsal(a):
Asi tu nikdo nené co ???!!!!
jns-to je od každého jedince vzlášt, ale podstatu jsem snad pochopila dobře-vše zpředu-pouze tak spolu koně komunikují-gesty, tah-za náznak posunu vpřed povolení, za couvání, stavění-pobídka-ne bití-na plec a tak dokola. Ten pán to vysvětlí a dokáže úplně s každým. Není to pouze o nakládání, o všem...............jakýkoliv problém, nemá rád, že jsme tu z něho tak paf..........příkladem mu jsou Pignon, Hemfling, Nevzorov...je to koník od koně, majitel od majitele.
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
jns-to je od každého jedince vzlášt, ale podstatu jsem snad pochopila dobře-vše zpředu-pouze tak spolu koně komunikují-gesty, tah-za náznak posunu vpřed povolení, za couvání, stavění-pobídka-ne bití-na plec a tak dokola. Ten pán to vysvětlí a dokáže úplně s každým. Není to pouze o nakládání, o všem...............jakýkoliv problém, nemá rád, že jsme tu z něho tak paf..........příkladem mu jsou Pignon, Hemfling, Nevzorov...je to koník od koně, majitel od majitele.
jukni na http://www.youtube.com/watch?v=eYU-TYRpPiI , nebo na bianka.rajce.net na kurz
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
jukni na http://www.youtube.com/watch?v=eYU-TYRpPiI , nebo na bianka.rajce.net na kurz
holkýýýýýýýýýýýý vstávat!
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
ahojda...Oli děkuju...
Ahojík jns............mě se úbec nechtělo vstávat a děti rámusili a kobči čekali na baštu a pejsková, až ji pustím ven a mužskej na čaj a ................ted už mám klííííííííd
olga visnakova
napsal(a):
Ahojík jns............mě se úbec nechtělo vstávat a děti rámusili a kobči čekali na baštu a pejsková, až ji pustím ven a mužskej na čaj a ................ted už mám klííííííííd
No jo, vstávání je svinstvo...nejhorší je, když se člověku nechce a ví, že musí...nic jinýho mu nezbejvá... Jak se vede?? četla jsem, že jsi psala na pracantky, že máš nákej problémek, tak povídej..
olga visnakova

jenysimons
napsal(a):
No jo, vstávání je svinstvo...nejhorší je, když se člověku nechce a ví, že musí...nic jinýho mu nezbejvá... Jak se vede?? četla jsem, že jsi psala na pracantky, že máš nákej problémek, tak povídej..
Nechci zatěžovat problémy, každý jich má dost svých, nějak se ve všem začínám motat