"Ty z moderky králíků 166"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2008 08:01

Dobré ráno! Blani, pracující jsi sice asi jediná, ale vzhůru už jsem taky

Tady se mi Usa strášně líbí..má tady krásnou hlavičku

8.5.2008 08:02

lucky napsal(a):

Ajaj ... Tak máme už 3

8.5.2008 08:02

lucky napsal(a):

ups...a je to tady...dvě témata..které budeme používat?

8.5.2008 08:03

lucky napsal(a):
ups...a je to tady...dvě témata..které budeme používat?

To je jedno
A to se mi tam nakopíroval i nějaký paskvil

Jinak vítám

8.5.2008 08:06

blanche napsal(a):
To je jedno
A to se mi tam nakopíroval i nějaký paskvil

Jinak vítám

No já vidím....ups, se nepovedlo..tak asi tohle co?

úsměv prosím

8.5.2008 08:07

lucky napsal(a):
No já vidím....ups, se nepovedlo..tak asi tohle co?

úsměv prosím

Super fotky
Dobrá technika se hned pozná
Moc pěkné ...

sadzi saj

8.5.2008 08:08
sadzi saj

blanche napsal(a):
Super fotky
Dobrá technika se hned pozná
Moc pěkné ...

Dobré ráno,

Use to moc sluší shora

Já razím za Elí, tak se zase mějte a snad mrknout na hobbíčky, tak hezký den

8.5.2008 08:10

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

Use to moc sluší shora

Ahojky,

jéééé, ty se máááááš ... Vem mě s sebou
Tak si to hezky užij
Pozdravuj Elí

8.5.2008 08:11

blanche napsal(a):
Ahojky,

jéééé, ty se máááááš ... Vem mě s sebou
Tak si to hezky užij
Pozdravuj Elí

8.5.2008 08:14

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

Use to moc sluší shora

No jo, technika je důležitá, ale když s ní neumíš zacházet, taky je to pak nic moc.....já se taky stále učím.

No jo, já taky pojedu s holčí ven Už se těším. Asi s Janou pojedeme s Betty za hřebcem, známý má tady frízáka a Dvořák chce aby se rozříjela pořádně, rozhodl se připouštět.

8.5.2008 08:15

lucky napsal(a):
No jo, technika je důležitá, ale když s ní neumíš zacházet, taky je to pak nic moc.....já se taky stále učím.

No jo, já taky pojedu s holčí ven Už se těším. Asi s Janou pojedeme s Betty za hřebcem, známý má tady frízáka a Dvořák chce aby se rozříjela pořádně, rozhodl se připouštět.

Hele, vidím špatně, nebo někdo smáznul ta tvá dvě nepovedená témata?

8.5.2008 08:17

lucky napsal(a):

To máš pravdu ...
Já se stále taky učím ...
Včera jsem zkoušela protisvětlo, snižovala kontrast atd ...
Aby to bylo pořádně prokreslené atd ...
Docela z toho vylezly zajímavé věci
Mám to tu na kartě, ale nemám čtečku
Tahle je taky super ...

8.5.2008 08:18

lucky napsal(a):
Hele, vidím špatně, nebo někdo smáznul ta tvá dvě nepovedená témata?

AjoooooOOOOO, super
Alespoň nejsem za blba

Tady vypadá jak andalusan

8.5.2008 08:19

blanche napsal(a):
To máš pravdu ...
Já se stále taky učím ...
Včera jsem zkoušela protisvětlo, snižovala kontrast atd ...
Aby to bylo pořádně prokreslené atd ...
Docela z toho vylezly zajímavé věci
Mám to tu na kartě, ale nemám čtečku
Tahle je taky super ...

8.5.2008 08:27

blanche napsal(a):

No jo, včera jsme fotili v řepce odpoledne ještě psy a taky máme super fotečky Má je ještě táta v PC, ale pak je budu dávat i na stránky..zrovna tam dávám nějaké nové věcičky, takže pak dám vědět až to bude...ve větším je to lepší. I ty Usinčiny fotky tam dám..zase na její stránečky

tahle je krásná, ale tady bude o ničem

8.5.2008 08:33

lucky napsal(a):
No jo, včera jsme fotili v řepce odpoledne ještě psy a taky máme super fotečky Má je ještě táta v PC, ale pak je budu dávat i na stránky..zrovna tam dávám nějaké nové věcičky, takže pak dám vědět až to bude...ve větším je to lepší. I ty Usinčiny fotky tam dám..zase na její stránečky

tahle je krásná, ale tady bude o ničem

Náááhodou, i tady vypadá fantasticky ...
Hele, ty mi děláš chutě ...
Bych šla zas experimentovat

8.5.2008 08:37

blanche napsal(a):
Náááhodou, i tady vypadá fantasticky ...
Hele, ty mi děláš chutě ...
Bych šla zas experimentovat

Že jo! Za hodinku přijede kamarádka s fenkou po Daréskovi...slíbila jsem, že ji nafotíme taky. Takže bude focení a focení.

tady aby to nebylo Betty líto

8.5.2008 08:40

lucky napsal(a):
Že jo! Za hodinku přijede kamarádka s fenkou po Daréskovi...slíbila jsem, že ji nafotíme taky. Takže bude focení a focení.

tady aby to nebylo Betty líto

No, taky umí zapozovat

8.5.2008 09:04

blanche napsal(a):
No, taky umí zapozovat

No a Athosek se taky někdy podaří....

no nic, já valím, přijede kamarádka s tou fenkou , vyfoukáme všechny fukarem, aby byli čestí..profouknu i svoje psy a Usu a možná něco nafotíme, ale zalízá nám sluníčko za mráčky

8.5.2008 09:05

lucky napsal(a):
No a Athosek se taky někdy podaří....

no nic, já valím, přijede kamarádka s tou fenkou , vyfoukáme všechny fukarem, aby byli čestí..profouknu i svoje psy a Usu a možná něco nafotíme, ale zalízá nám sluníčko za mráčky

Lucko, poslala jsem ti maila ohledně výstavy...
Sorry že se vám sem motám

8.5.2008 09:06

haisovad napsal(a):
Lucko, poslala jsem ti maila ohledně výstavy...
Sorry že se vám sem motám

JJ, díky...kouknu..nevadí, klidně se motej

8.5.2008 09:56

lucky napsal(a):
JJ, díky...kouknu..nevadí, klidně se motej

Tak já se taky hlásím, ale je mi mizerně. Včera večer mě chytly křeče do břicha a bolí to ukrutně. Přitom žádné jiné příznaky, s ničím spojené. Fakt nechápu. V noci mi to ani nedalo spát, 2x jsem si brala Panadol, ten mi vždycky utišil tu bolest tak na 2 hodinky, tak jsem aspoň na tu chvíli usnula. Stojí to zaprd, volno, dovolená za humny, ještě se dneska chce přijet na koníky poprvé podívat brácha s rodinou. No fakt nevim, zda budu schopná to rozdejchat. Jdu sebou plácnout do peřin...

8.5.2008 10:04

zviratkova napsal(a):
Tak já se taky hlásím, ale je mi mizerně. Včera večer mě chytly křeče do břicha a bolí to ukrutně. Přitom žádné jiné příznaky, s ničím spojené. Fakt nechápu. V noci mi to ani nedalo spát, 2x jsem si brala Panadol, ten mi vždycky utišil tu bolest tak na 2 hodinky, tak jsem aspoň na tu chvíli usnula. Stojí to zaprd, volno, dovolená za humny, ještě se dneska chce přijet na koníky poprvé podívat brácha s rodinou. No fakt nevim, zda budu schopná to rozdejchat. Jdu sebou plácnout do peřin...

Ahojky,

chudáku ... Tak to je blbý, že takhle trpíš ...
Držím palečky, ať to rychle poleví !!!!
Já byla v krámě - měla tu na chvíli hlídání, tak jsem si koupila Juice, a nějaké pochutiny, aby mi to tu lépe utíkalo ...
Ale budu jako koule :P

8.5.2008 12:18

blanche napsal(a):
Ahojky,

chudáku ... Tak to je blbý, že takhle trpíš ...
Držím palečky, ať to rychle poleví !!!!
Já byla v krámě - měla tu na chvíli hlídání, tak jsem si koupila Juice, a nějaké pochutiny, aby mi to tu lépe utíkalo ...
Ale budu jako koule :P

Páni, chudáčku malý, to nezávidím.
My byli fotil feny v řepce, takže mám plnou kartu kráásných fotek, vypálila jsem ji to na CD, takže má hodinu na co koukat. Většina fotek se fakt vydařila. Dala jsem si nyní něco k jídlu a o půl druhé máme spicha u koní...Usa nyní dostala kolečko trávy do stáje, takže futruje..už vidím, jak se hodinu bude koulet

8.5.2008 12:25

lucky napsal(a):
Páni, chudáčku malý, to nezávidím.
My byli fotil feny v řepce, takže mám plnou kartu kráásných fotek, vypálila jsem ji to na CD, takže má hodinu na co koukat. Většina fotek se fakt vydařila. Dala jsem si nyní něco k jídlu a o půl druhé máme spicha u koní...Usa nyní dostala kolečko trávy do stáje, takže futruje..už vidím, jak se hodinu bude koulet

Tak to jsi si focení opravdu užila
Já tu měla ségru, teď maminu, hlídá malou, tak blafaly před hotelem

8.5.2008 12:31

blanche napsal(a):
Tak to jsi si focení opravdu užila
Já tu měla ségru, teď maminu, hlídá malou, tak blafaly před hotelem

Měla jsem tu maminu, tak mi přinesla čtečku - tak mám co prohlížet

8.5.2008 12:32

blanche napsal(a):
Měla jsem tu maminu, tak mi přinesla čtečku - tak mám co prohlížet

8.5.2008 12:45

blanche napsal(a):

No, vyblbla jsem se dostatečně ...

8.5.2008 12:55

blanche napsal(a):
No, vyblbla jsem se dostatečně ...

Jů, ty dvě poslední jsou krásné

já jedu s holčí ven, takže se loučím

tady Betty.... asi pojedeme se kouknout k tomu hřebci. Jako řpipouštět se bude huculákem, ale vet poradil, že by měla se ochomejtnout někdy kolem hřebce, aby se trochu rozříjela..nic moc na ni nejde vidět, ale podle vyšetření by to mělo být nyní.

8.5.2008 13:21

lucky napsal(a):
Jů, ty dvě poslední jsou krásné

já jedu s holčí ven, takže se loučím

tady Betty.... asi pojedeme se kouknout k tomu hřebci. Jako řpipouštět se bude huculákem, ale vet poradil, že by měla se ochomejtnout někdy kolem hřebce, aby se trochu rozříjela..nic moc na ni nejde vidět, ale podle vyšetření by to mělo být nyní.

Tak si to holky venku pěkně užijte
Viď ... je to zase něco jiného - v protisvětle ...

sadzi saj

8.5.2008 14:32
sadzi saj

lucky napsal(a):

Ahojky,

tak já už zpátky, vyvenčená s Elí jsme popracovali na jízdárně, no nebylo to nejhorší, ale super pracovní klus, když mě vzala na hřbet, ale je pořád horší na tu levou stranu, na pravou chodí super, no jo, je stále co pilovat a už bych zase potřebovala, aby přijela Romana

Pak jsem razila na hobbíky , tak jsem si to super užila, potkala jsem se tam s kamarádkou, takže jsme pokecali, dlouho jsme se neviděli, tak to bylo fajnový, zkoukla parkur a trenérku

8.5.2008 14:49

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

tak já už zpátky, vyvenčená s Elí jsme popracovali na jízdárně, no nebylo to nejhorší, ale super pracovní klus, když mě vzala na hřbet, ale je pořád horší na tu levou stranu, na pravou chodí super, no jo, je stále co pilovat a už bych zase potřebovala, aby přijela Romana

Pak jsem razila na hobbíky , tak jsem si to super užila, potkala jsem se tam s kamarádkou, takže jsme pokecali, dlouho jsme se neviděli, tak to bylo fajnový, zkoukla parkur a trenérku

Ahojky,

no vidíš, tak to mohlo být super
Já tu trčím jak hňup :´(

sadzi saj

8.5.2008 14:58
sadzi saj

blanche napsal(a):
Ahojky,

no vidíš, tak to mohlo být super
Já tu trčím jak hňup :´(

Ahoj,

ti nezávidím

Bylo to fajnový, jsem pokecala s lidma, se kterýma jsem se dýl neviděla, potkala kamarádky, tak to bylo fajn, je tam fakt krásně dneska. Teď tu uklízím domeček, chystám se vyluxovat a jsem ve finishi a bude od toho zase chvíli pokoj

8.5.2008 15:20

sadzi saj napsal(a):
Ahoj,

ti nezávidím

Bylo to fajnový, jsem pokecala s lidma, se kterýma jsem se dýl neviděla, potkala kamarádky, tak to bylo fajn, je tam fakt krásně dneska. Teď tu uklízím domeček, chystám se vyluxovat a jsem ve finishi a bude od toho zase chvíli pokoj

Když jsem jela ráno do práce, tak jsem si v duchu nadávala, jak jsem blbá, že jsem dnešek kolegyni brala
Ale na druhou stranu ... Pak ušetřím dovolenou ...
Pač jeden den dovolené mi sežere 1,5 dne, co dostali na začátku roku ...
A to je dost málo
Tak těším, až budu vybírat

sadzi saj

8.5.2008 16:07
sadzi saj

blanche napsal(a):
Když jsem jela ráno do práce, tak jsem si v duchu nadávala, jak jsem blbá, že jsem dnešek kolegyni brala
Ale na druhou stranu ... Pak ušetřím dovolenou ...
Pač jeden den dovolené mi sežere 1,5 dne, co dostali na začátku roku ...
A to je dost málo
Tak těším, až budu vybírat

Já volno i zítra, tak jsem ráda, že nemusím trčet v práci

Včera jsem jela na Hostín, mi došlo, že u hřiště kvetou určo šeříky, tak jsem razila fotit a potom to vzala přes vesnici a kus po silnici, Elí čučela až jsem nechápala

8.5.2008 16:10

sadzi saj napsal(a):
Já volno i zítra, tak jsem ráda, že nemusím trčet v práci

Včera jsem jela na Hostín, mi došlo, že u hřiště kvetou určo šeříky, tak jsem razila fotit a potom to vzala přes vesnici a kus po silnici, Elí čučela až jsem nechápala

Jééééé, to je super
To je ten šeřík na hostíni ?
U těch malých ten. kurtů ?

sadzi saj

8.5.2008 16:12
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jééééé, to je super
To je ten šeřík na hostíni ?
U těch malých ten. kurtů ?

Jo jo rostou u tenisovýho kurtu, ale vůbec nechtěla moc stát, koukala, kde to je a nechápala, takže když zrovna na něco čučela, tak jsem cvakla

sadzi saj

8.5.2008 16:18
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Jo jo rostou u tenisovýho kurtu, ale vůbec nechtěla moc stát, koukala, kde to je a nechápala, takže když zrovna na něco čučela, tak jsem cvakla

Ale je to stejně nic moc jak jsem se kus od ní šla, tak chtěla za mnou, takže jsem ji musela vysvětlit, že má chvíli stát, abych mohla vyfotit aspoň hlavu, pač jak bych jí pustila nevim co by dělala a riskovat to nechci, ale aspoň něco.

No nic, jdeme grilovat, tak pa

Tady už ji to neba

8.5.2008 16:26

sadzi saj napsal(a):
Ale je to stejně nic moc jak jsem se kus od ní šla, tak chtěla za mnou, takže jsem ji musela vysvětlit, že má chvíli stát, abych mohla vyfotit aspoň hlavu, pač jak bych jí pustila nevim co by dělala a riskovat to nechci, ale aspoň něco.

No nic, jdeme grilovat, tak pa

Tady už ji to neba

No, tak tam bych se taky vyřádila
Jéééé, tady si to fakt někdo užívá
Já nic

8.5.2008 17:25

blanche napsal(a):
No, tak tam bych se taky vyřádila
Jéééé, tady si to fakt někdo užívá
Já nic

Jééé, vy máte krásné fotečky Závidím. Já celý den v posteli, stojí to zaprd. Už jsem u koníků nevynechala den ani nepamatuju. Tak dneska Grantíkovo páníček bude koukat, kde že jsem. Ale fakt to nejde, když ležím, tak je fajn, ale zrovna jsem si zkusila, že ani na chvíli se nemůžu pomalu zvednout. Maminka sousedky chtěla lepicí pásku a nůžky, že potřebuje přelepit štítek na schránce. Tak jsem tam teda šla. Oni jeli dneska pryč a vrací se v neděli odpoledne, takže mi pak zase sousedka bude krmit během dovči zvířectvo. No, jdu zase sebou fláknout, tak je nejlíp.

8.5.2008 17:35

zviratkova napsal(a):
Jééé, vy máte krásné fotečky Závidím. Já celý den v posteli, stojí to zaprd. Už jsem u koníků nevynechala den ani nepamatuju. Tak dneska Grantíkovo páníček bude koukat, kde že jsem. Ale fakt to nejde, když ležím, tak je fajn, ale zrovna jsem si zkusila, že ani na chvíli se nemůžu pomalu zvednout. Maminka sousedky chtěla lepicí pásku a nůžky, že potřebuje přelepit štítek na schránce. Tak jsem tam teda šla. Oni jeli dneska pryč a vrací se v neděli odpoledne, takže mi pak zase sousedka bude krmit během dovči zvířectvo. No, jdu zase sebou fláknout, tak je nejlíp.

Chuďáku
Tak se zachumlej a odpočívej, ať je líp ...

8.5.2008 18:17

blanche napsal(a):
Chuďáku

Teda ty fotky s šeříkem jsou krásné.
Holky, my nikam nejely. Jsem vytáhla sedlo, koukám a kůň nikde...chrápala ve stáji jako zabitá..ale to nic. Jako houkla jsem že jdeme ven, ať zvedá prdelku, tak po chvíli se zvedla a přišla ven, jenom měla jsem takové divné tušení, že bude lít. Volala jsem Janě, postupně jske se domluvily, že počkáme, ale u nás černo ze včech stran, nakonec liják. Pak že teda pojedeme, ale nešlo to. U nás se to vždy zatáhne od Čupku a to 100% leje. Taky že jo...tak tak jsem stihla už v jemném deštíku nakosit ještě kolečko trávy pro holčí. Pak za další hodinu to dokonce vypadalo, že to přešlo, ale jen zdání...za půl hodinky jsem chtěla že bych teda jela, ale buch, liják do teď. Zrovna to přestalo a už neprší, ale je pošmourno...takže jsme dnes nikde s holčí chudinkou nebyly

takhle jsem dnes fotila Baffynku..Daréskovu dcerku

8.5.2008 18:17

lucky napsal(a):
Teda ty fotky s šeříkem jsou krásné.
Holky, my nikam nejely. Jsem vytáhla sedlo, koukám a kůň nikde...chrápala ve stáji jako zabitá..ale to nic. Jako houkla jsem že jdeme ven, ať zvedá prdelku, tak po chvíli se zvedla a přišla ven, jenom měla jsem takové divné tušení, že bude lít. Volala jsem Janě, postupně jske se domluvily, že počkáme, ale u nás černo ze včech stran, nakonec liják. Pak že teda pojedeme, ale nešlo to. U nás se to vždy zatáhne od Čupku a to 100% leje. Taky že jo...tak tak jsem stihla už v jemném deštíku nakosit ještě kolečko trávy pro holčí. Pak za další hodinu to dokonce vypadalo, že to přešlo, ale jen zdání...za půl hodinky jsem chtěla že bych teda jela, ale buch, liják do teď. Zrovna to přestalo a už neprší, ale je pošmourno...takže jsme dnes nikde s holčí chudinkou nebyly

takhle jsem dnes fotila Baffynku..Daréskovu dcerku

její máma Lenny

8.5.2008 18:18

lucky napsal(a):
její máma Lenny

tornádo

8.5.2008 18:19

lucky napsal(a):
tornádo

Baffy Beys ze Slezského panství

8.5.2008 18:19

lucky napsal(a):
Baffy Beys ze Slezského panství

8.5.2008 18:21

lucky napsal(a):

nejsou to koně....ale skoro poníci

Takže alespoň to dnes vyšlo...

Lenny

8.5.2008 18:21

blanche napsal(a):
Chuďáku

Tak se mi to tu kráááátíííííí, huvááááá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Ale že by to nějak obzvlášť utíkalo ... To se říci opravdu nedá
A zítra zas
Ale uteču dříve a víkend volný

8.5.2008 18:23

lucky napsal(a):
nejsou to koně....ale skoro poníci

Takže alespoň to dnes vyšlo...

Lenny

naši kluci jsou tady...zrovna to dávám vše na stránky, tak pak dám vědět až to bude a můžete juknout tam ve vetším, že....

8.5.2008 18:25

blanche napsal(a):
Tak se mi to tu kráááátíííííí, huvááááá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Ale že by to nějak obzvlášť utíkalo ... To se říci opravdu nedá
A zítra zas
Ale uteču dříve a víkend volný

to je nááááádherná fotkaaaaaa

8.5.2008 18:29

lucky napsal(a):
naši kluci jsou tady...zrovna to dávám vše na stránky, tak pak dám vědět až to bude a můžete juknout tam ve vetším, že....

Ti jsou suproví
U nás krásně, ale bylo mi to k h ....

8.5.2008 18:30

lucky napsal(a):
to je nááááádherná fotkaaaaaa

Fakt ?

8.5.2008 19:01

blanche napsal(a):
Fakt ?

Ahoj, tak závody za náma, úspěšně dokonáno, uklizeno a hotovo

8.5.2008 19:01

blanche napsal(a):
Fakt ?

Fakt!
No nic..já uvažuji, že vezmu holčí alespoň tady na louku na chvíli na lonž....
neprší a prostáhne se

8.5.2008 21:06

lucky napsal(a):
Fakt!
No nic..já uvažuji, že vezmu holčí alespoň tady na louku na chvíli na lonž....
neprší a prostáhne se

Tak Usinka se proběhla, hlavně teda jsme pilovaly přechody, výborně ji to šlo dneska, fakt byla moc hodná. Ze začátku dostala trochu vynadáno, protože jsme byly na louce s trávou a slečně se zdálo, že ji i při klusu na lonži všechnu sní. Ale pak už to vzdala a pracovala jak má. Za odměnu si cestou domů mohla rvát trávy kolik chtěla, než jsme obešly celé louky

9.5.2008 07:37

lucky napsal(a):
Tak Usinka se proběhla, hlavně teda jsme pilovaly přechody, výborně ji to šlo dneska, fakt byla moc hodná. Ze začátku dostala trochu vynadáno, protože jsme byly na louce s trávou a slečně se zdálo, že ji i při klusu na lonži všechnu sní. Ale pak už to vzdala a pracovala jak má. Za odměnu si cestou domů mohla rvát trávy kolik chtěla, než jsme obešly celé louky

ahojky, holky, já vám to sem musím dát :) dneska v noci se narodil Karči prcek, hnědáček s krásnou hvězdičkou....jméno se zatím řeší :)

9.5.2008 07:41

ettelwen napsal(a):
ahojky, holky, já vám to sem musím dát :) dneska v noci se narodil Karči prcek, hnědáček s krásnou hvězdičkou....jméno se zatím řeší :)

Jéééé, ahoooooj,

ten je překrásný
Přejeme mu hodně zdravíčka

9.5.2008 07:52

blanche napsal(a):
Jéééé, ahoooooj,

ten je překrásný
Přejeme mu hodně zdravíčka

děkujem :) fotky jsou tady, kdo se chce kuknout http://ettelwen.rajce.idnes.cz/ prcek/#album abych to tu nezaplácávala... :)

9.5.2008 07:55

ettelwen napsal(a):
děkujem :) fotky jsou tady, kdo se chce kuknout http://ettelwen.rajce.idnes.cz/ prcek/#album abych to tu nezaplácávala... :)

Ale jen to zaplácej ... Prcek si to určitě zaslouží
A jak probíhal porod ?
Stihli jste to ?

9.5.2008 08:41

blanche napsal(a):
Ale jen to zaplácej ... Prcek si to určitě zaslouží
A jak probíhal porod ?
Stihli jste to ?

Tak co, nikde nikdo ?

9.5.2008 09:05

blanche napsal(a):
Tak co, nikde nikdo ?

Ahoj! Jéééé, prcek je nádherný! Mocinky gratuluji! Dlouho ses neozvala, ani jsem nevěděla, že Karča je v tom..fakt je malý nádherný
Já byla ráno pro kolečko trávy a pampelišek, takže Usa už hodinu a půl futruje ve stáji a začíná taky vypadat jako těhotná. Odpoledne se pojedeme projet

9.5.2008 09:06

lucky napsal(a):
Ahoj! Jéééé, prcek je nádherný! Mocinky gratuluji! Dlouho ses neozvala, ani jsem nevěděla, že Karča je v tom..fakt je malý nádherný
Já byla ráno pro kolečko trávy a pampelišek, takže Usa už hodinu a půl futruje ve stáji a začíná taky vypadat jako těhotná. Odpoledne se pojedeme projet

teda koukám, že ten Atík fakt bobánek vypadá jako buřtík na nožičkách

9.5.2008 09:10

lucky napsal(a):
teda koukám, že ten Atík fakt bobánek vypadá jako buřtík na nožičkách

Ahojky,

no, je to kus koně
Ale sluší mu to
Ještě sem hodím něco, co jsem upravila - letošní jarní výstava na Císařském ostrově

9.5.2008 09:11

blanche napsal(a):
Ahojky,

no, je to kus koně
Ale sluší mu to
Ještě sem hodím něco, co jsem upravila - letošní jarní výstava na Císařském ostrově

9.5.2008 09:16

blanche napsal(a):

Pěkné...
Já za to nemůžu, ale achaly moc nemusím. Prostě se mi jen vždy líbila ta zlatá barva a to je vše. Připadají mi jako chrti mezi koňmi..no a chrt je pro mě taky moc hubeňour...ale chápu, že někomu se to může líbit, zase svou eleganci mají

tady dvě prdelky...Athosák a Usidlo

9.5.2008 09:23

lucky napsal(a):
Pěkné...
Já za to nemůžu, ale achaly moc nemusím. Prostě se mi jen vždy líbila ta zlatá barva a to je vše. Připadají mi jako chrti mezi koňmi..no a chrt je pro mě taky moc hubeňour...ale chápu, že někomu se to může líbit, zase svou eleganci mají

tady dvě prdelky...Athosák a Usidlo

Je to zase něco jiného ...
Doma by jsem to mít snad ani nechtěla, ale tihle byli moc hodní ...
Fotili se ale dobře

9.5.2008 09:51

blanche napsal(a):
Ajaj ... Tak máme už 3

9.5.2008 09:52

lucky napsal(a):

9.5.2008 09:54

blanche napsal(a):
Je to zase něco jiného ...
Doma by jsem to mít snad ani nechtěla, ale tihle byli moc hodní ...
Fotili se ale dobře

tohle je taky povedená fotka....teda u Usy nehrozí, aby se čachtala ve vodě...je ráda, že tam vleze znechucená a fuuj, aby se v tom chvachtala

9.5.2008 10:13

blanche napsal(a):
Hřebec Mozart

krásný, jen má nějaký měkký hřbet, nebo se mi to zdá?

9.5.2008 10:24

lucky napsal(a):
krásný, jen má nějaký měkký hřbet, nebo se mi to zdá?

To si nemyslím

9.5.2008 10:42

blanche napsal(a):
To si nemyslím

No, on na té fotce tak blbě stojí, že to tak vypadá. Tady je lepší

Byla jsem nyní za holčí a co jsem našla ve stáji? Chrnícího koně...zfutrovala hromadu trávy, tak si hodila šlofíka. Práskla sebou a spí.....ten kůň má život. Jen jí, spí, fláká se.....za hodinku ji půjdu vyčistit a sedlat a do večera ji pak sand nechám na pastvině, ale nevím nevím..prý mají být zase přeháňky a venku začínají nějaké mraky..já se na to vykašlu, fakt že jo. Včera nám to taky změnilo plány

9.5.2008 11:02

lucky napsal(a):
No, on na té fotce tak blbě stojí, že to tak vypadá. Tady je lepší

Byla jsem nyní za holčí a co jsem našla ve stáji? Chrnícího koně...zfutrovala hromadu trávy, tak si hodila šlofíka. Práskla sebou a spí.....ten kůň má život. Jen jí, spí, fláká se.....za hodinku ji půjdu vyčistit a sedlat a do večera ji pak sand nechám na pastvině, ale nevím nevím..prý mají být zase přeháňky a venku začínají nějaké mraky..já se na to vykašlu, fakt že jo. Včera nám to taky změnilo plány

To je hrozné...sedím tady, dávám fotky na web a najednou na mě volá táta, jestli jsem pustila Usu pást na dvůr. A já ne... no tak slečna se probudila, vstala, otevřela si vrátka z výběhu a šla se špacírovat po dvoře a pást...oprsklá baba je to.

9.5.2008 11:36

lucky napsal(a):
To je hrozné...sedím tady, dávám fotky na web a najednou na mě volá táta, jestli jsem pustila Usu pást na dvůr. A já ne... no tak slečna se probudila, vstala, otevřela si vrátka z výběhu a šla se špacírovat po dvoře a pást...oprsklá baba je to.

No vidíš ... Si jí chudinku vzbudila a pak si dovolíš odejít a ani jí nepustíš ...
Musela chuděra sama

9.5.2008 11:53

blanche napsal(a):
No vidíš ... Si jí chudinku vzbudila a pak si dovolíš odejít a ani jí nepustíš ...
Musela chuděra sama

Jéžiši, má celý výběh! Ne, ona si musí šmejdit po dvoře..vyčůránek malá.
NO nic, já se loučím, jdu ji vypucovat, nasedlat a jedeme ven. Zrovna jsem se dověděla, že má přijet k Dvořákovi i vet kvůli té Bettyny, tak nevím, jestli někam pojedeme. Jedu dřív a projdu se s Usou někde po kopcích. Mohl by se mi juknout na kopyta..teda holčí že, jestli to dělám ok.

9.5.2008 14:45

lucky napsal(a):
Jéžiši, má celý výběh! Ne, ona si musí šmejdit po dvoře..vyčůránek malá.
NO nic, já se loučím, jdu ji vypucovat, nasedlat a jedeme ven. Zrovna jsem se dověděla, že má přijet k Dvořákovi i vet kvůli té Bettyny, tak nevím, jestli někam pojedeme. Jedu dřív a projdu se s Usou někde po kopcích. Mohl by se mi juknout na kopyta..teda holčí že, jestli to dělám ok.

Blani máš moc krásný fotečky,hlavně ta řepka je úžasná.... To u nás v okolí letos nikde žádná řepka není...No mrzí mě to jen kvůli fotkám, ale jinak jsem jako alergik na tu žlutou nádheru docela ráda

Gratuluju k hříbouškovi,je to fešák!!! u nás ve stáji jsou mimča dvě...kdyžtak hodim fotky.

Já se teď docela topim v depkách,nějak je toho na mě moc....Docela mě nad vodou drží jenom Falík...Ve stáji máme špatnýho koníka(bůhví,jestli se teď už neprohání tam nahoře,dneska za nim jet veterinář:-( ), se školou to mam te´d taky na pytel,nevim co dělat dřív...do toho doučuju jednoho klučíka, autoškola, s přítelem to jde do kytek, doma to taky za moc nestojí... Omlouvam se, že se vám tu tak zpovídam...

Aspoń že dnešek byl z části docela dobrej...letošní maturanti nás pasovali na poslední ročník. Tak si na nás připravili takovou pěknou zelenou,no nechci říct přímo sra*ku, ale ono to asi jinak nejdeNapatlali nám ten humus na obličej a na závěr nám dali sníst piškot s paštikou a nějakou omáčkou z chill. papriček.No chuťovka. Hlavně to zelený když si člověk myl,tak si to akorát ještě víc rozmazal. Pak jsme se akorát rozloučila s přítelem,te´d bude mít svaťák a pak čau...takže to na mě tak akorát zas padlo...

Tak tady je jedno naše zlatíčko- Gipsy

9.5.2008 14:46

bbb napsal(a):
Blani máš moc krásný fotečky,hlavně ta řepka je úžasná.... To u nás v okolí letos nikde žádná řepka není...No mrzí mě to jen kvůli fotkám, ale jinak jsem jako alergik na tu žlutou nádheru docela ráda

Gratuluju k hříbouškovi,je to fešák!!! u nás ve stáji jsou mimča dvě...kdyžtak hodim fotky.

Já se teď docela topim v depkách,nějak je toho na mě moc....Docela mě nad vodou drží jenom Falík...Ve stáji máme špatnýho koníka(bůhví,jestli se teď už neprohání tam nahoře,dneska za nim jet veterinář:-( ), se školou to mam te´d taky na pytel,nevim co dělat dřív...do toho doučuju jednoho klučíka, autoškola, s přítelem to jde do kytek, doma to taky za moc nestojí... Omlouvam se, že se vám tu tak zpovídam...

Aspoń že dnešek byl z části docela dobrej...letošní maturanti nás pasovali na poslední ročník. Tak si na nás připravili takovou pěknou zelenou,no nechci říct přímo sra*ku, ale ono to asi jinak nejdeNapatlali nám ten humus na obličej a na závěr nám dali sníst piškot s paštikou a nějakou omáčkou z chill. papriček.No chuťovka. Hlavně to zelený když si člověk myl,tak si to akorát ještě víc rozmazal. Pak jsme se akorát rozloučila s přítelem,te´d bude mít svaťák a pak čau...takže to na mě tak akorát zas padlo...

Tak tady je jedno naše zlatíčko- Gipsy

Krasavec náš prťavej...

9.5.2008 14:47

bbb napsal(a):
Krasavec náš prťavej...

A tady druhej prcek - Guru s maminkou

9.5.2008 14:48

bbb napsal(a):
A tady druhej prcek - Guru s maminkou

Guru

9.5.2008 14:50

bbb napsal(a):
Guru

A ještě naposledy Gipsy s maminkou

9.5.2008 14:52

bbb napsal(a):
Guru

Ahojky,

děkuji moc za pochvalu - potěší
Tak to je mi líto, že se máš, jak se máš ...
Tak budu držet palečky, ať je zase lépe
Copak je koníkovi ?
Jakpak to, že přítel zlobí ?
Já někdy zastávám názor, že chlapy už jen asi střílet
Rozhodně se nenervovat ...
Hříbátko je překrásné

9.5.2008 15:29

blanche napsal(a):
Ahojky,

děkuji moc za pochvalu - potěší
Tak to je mi líto, že se máš, jak se máš ...
Tak budu držet palečky, ať je zase lépe
Copak je koníkovi ?
Jakpak to, že přítel zlobí ?
Já někdy zastávám názor, že chlapy už jen asi střílet
Rozhodně se nenervovat ...
Hříbátko je překrásné

Tak já mizím ...
Ještě chvíli ...
Jsem ráda ... Kolegyně mi to vrací - jak příjemnéééééé
Jdu juknout na májové slavnosti na chalupě a zítra ples

PááááÁÁÁÁÁÁÁ

9.5.2008 16:08

blanche napsal(a):
Tak já mizím ...
Ještě chvíli ...
Jsem ráda ... Kolegyně mi to vrací - jak příjemnéééééé
Jdu juknout na májové slavnosti na chalupě a zítra ples

PááááÁÁÁÁÁÁÁ

Tak zrovna mi přišla zpráva...koníkovi už je jak nejlíp může, už se prohání tam nahoře...Dneska v půl jedenácté naposledy vydechnul...Bude mi tam moc chybět...

Přítel má teď maturovat, navíc není ze stejnýho města,vidíme se minimálně, pořád není čas. A pak i ten vztah jde nějak do háje, každej asi chce něco jinýho...No uvidim, třeba se to srovná...půjdu ho podržet k matuře a uvidíme...buď je před náma společný léto nebo ne...

Tak si ples pořádně užij!!Já jsem ráda aspoń za to krásný počasí,že můžem s Falíkem ven.Včera jsme jeli na přehradu namočit nohy...tak stál jako přikovanej,chladil si asi deset minut nožky a oba jsme byli moc spokojený

9.5.2008 16:43

bbb napsal(a):
Tak zrovna mi přišla zpráva...koníkovi už je jak nejlíp může, už se prohání tam nahoře...Dneska v půl jedenácté naposledy vydechnul...Bude mi tam moc chybět...

Přítel má teď maturovat, navíc není ze stejnýho města,vidíme se minimálně, pořád není čas. A pak i ten vztah jde nějak do háje, každej asi chce něco jinýho...No uvidim, třeba se to srovná...půjdu ho podržet k matuře a uvidíme...buď je před náma společný léto nebo ne...

Tak si ples pořádně užij!!Já jsem ráda aspoń za to krásný počasí,že můžem s Falíkem ven.Včera jsme jeli na přehradu namočit nohy...tak stál jako přikovanej,chladil si asi deset minut nožky a oba jsme byli moc spokojený

Tohle je nádherná fotečka!!!!
Baruš, je mi líto, že máš problémy všeho rázu..doufám, že se to vyřeší. Falík ti dá pusinku a bude všechno růžovější

Jinak byly jsme s Janou na vyjížďce, nic moc..ještě že jsem před tím to vzala s Usou přes louky a kolem pískovny, tak se trochu proběhla klusem i cvalíkem. Pak jsme jely se projet s Betty, ale vola Dvořák, že přijede vet ji vyšetřit kvůli tomu připouštění. Krásně jsme si zacválaly takové dlouhé pole. Usa cválala první, takže šla moc krásně, klidným cvalíkem, byla moc moc šikovná. Betty janu zazlobila, vyhodila ji vzadu. Jak nás trochu jako dohnaly, tak Usa začala zlobit, že chtěla honem tryskat, aby ji zdrhla...ona prostě nesnáší být předběhnutá..to budeme pilovat. Příště už mám vyhlídnutou trasu a holky budou se předjíždět , protože ony mají obě trochu problém. Ale jinak byla Usa moc šikovná a bylo to krááásné tak dlouho cválat a kupodivu Bettyna v polovině nechcípla, ale dala to s námi celé..ona to byla skoro rovinka, takže to zvládla. Když to jde malinko do kopce, tak Bettyna chcípne před polovinou..jinak vet říkal, že s připouštěním nic moc...zaprvé jen chčije, ale neříjí, nejdřív tak za 16 dní a navíc stejně to nevidí optimisticky, že je silně obézní, tak s tou říjí nic moc...

naše baculka

9.5.2008 17:49

lucky napsal(a):
Tohle je nádherná fotečka!!!!
Baruš, je mi líto, že máš problémy všeho rázu..doufám, že se to vyřeší. Falík ti dá pusinku a bude všechno růžovější

Jinak byly jsme s Janou na vyjížďce, nic moc..ještě že jsem před tím to vzala s Usou přes louky a kolem pískovny, tak se trochu proběhla klusem i cvalíkem. Pak jsme jely se projet s Betty, ale vola Dvořák, že přijede vet ji vyšetřit kvůli tomu připouštění. Krásně jsme si zacválaly takové dlouhé pole. Usa cválala první, takže šla moc krásně, klidným cvalíkem, byla moc moc šikovná. Betty janu zazlobila, vyhodila ji vzadu. Jak nás trochu jako dohnaly, tak Usa začala zlobit, že chtěla honem tryskat, aby ji zdrhla...ona prostě nesnáší být předběhnutá..to budeme pilovat. Příště už mám vyhlídnutou trasu a holky budou se předjíždět , protože ony mají obě trochu problém. Ale jinak byla Usa moc šikovná a bylo to krááásné tak dlouho cválat a kupodivu Bettyna v polovině nechcípla, ale dala to s námi celé..ona to byla skoro rovinka, takže to zvládla. Když to jde malinko do kopce, tak Bettyna chcípne před polovinou..jinak vet říkal, že s připouštěním nic moc...zaprvé jen chčije, ale neříjí, nejdřív tak za 16 dní a navíc stejně to nevidí optimisticky, že je silně obézní, tak s tou říjí nic moc...

naše baculka

Ahooooj!!!! No baculatá je doooost
Takže jste si dnešní den krásně užili jak tak koukám, co? No já docela taky, ale kazí mi to dnešní noční

9.5.2008 20:03

naftalinka napsal(a):
Ahooooj!!!! No baculatá je doooost
Takže jste si dnešní den krásně užili jak tak koukám, co? No já docela taky, ale kazí mi to dnešní noční

jéééééééééééééééééééé, Baruš, konečně prcek na světě? Ten je překrásný. To já jsem byla s Barčou v kontaktu, jsem na ně myslela, jak jsem veděla, že Karča přetahuje termín, a že si dala sakra na čas. Ale fakt se vyplatilo, je úžasný.

Druhé Barče držím palečky, aby se to špatné období přehnalo a bylo zase dobře.

Já dneska u koníků byla, sice jsem si to moc neužila. Ráno jsem pádila k doktorovi, všechno to bylo od močáku, dostala jsem antibiotika, kapky na křeče. A musím říct, že sice to pár hodin trvalo od vzetí první tablety, ale od té doby už je líp. Tak snad to přejdu bez problémů a dovču to neohrozí.

9.5.2008 23:15

zviratkova napsal(a):
jéééééééééééééééééééé, Baruš, konečně prcek na světě? Ten je překrásný. To já jsem byla s Barčou v kontaktu, jsem na ně myslela, jak jsem veděla, že Karča přetahuje termín, a že si dala sakra na čas. Ale fakt se vyplatilo, je úžasný.

Druhé Barče držím palečky, aby se to špatné období přehnalo a bylo zase dobře.

Já dneska u koníků byla, sice jsem si to moc neužila. Ráno jsem pádila k doktorovi, všechno to bylo od močáku, dostala jsem antibiotika, kapky na křeče. A musím říct, že sice to pár hodin trvalo od vzetí první tablety, ale od té doby už je líp. Tak snad to přejdu bez problémů a dovču to neohrozí.

Tak to jsem moc ráda, že je Ti lépe! Určitě to bude v pořádku.

A noční snad uběhne rychle

Já jsem zbitá jako Alík, dávala jsem do pucu ještě psy, Darés strašně líná, takže jsem z něj vyčesala ohromnou hromadu chlupů, ale y¨vypadá netknutě stále jako koule, takže zítra na výstavě bude stejně fešák

S Usinkou jsme dojela domů, čakala na mě sama chudinka na pastvině..Dvořák koně zavřel. tak tam stála a čekala a jak jsem přijížděla na kole, tak letěla jako šílenec, řvala a byla strášně ráda, že jsem na ni nezapoměla.

No ni..jdu psát, ráno brzy vstzávám, musím ráno nakrmit holčí, možná ji seknu trochu trávy, aby měla dopoledne co dělat a musím pročísnout a profouknout psy a jedém na výstavu..ale je to tady kousek za Ostravou, někde u Hlučína nebo kde to, takže nic hrozného...

10.5.2008 07:50

lucky napsal(a):
Tak to jsem moc ráda, že je Ti lépe! Určitě to bude v pořádku.

A noční snad uběhne rychle

Já jsem zbitá jako Alík, dávala jsem do pucu ještě psy, Darés strašně líná, takže jsem z něj vyčesala ohromnou hromadu chlupů, ale y¨vypadá netknutě stále jako koule, takže zítra na výstavě bude stejně fešák

S Usinkou jsme dojela domů, čakala na mě sama chudinka na pastvině..Dvořák koně zavřel. tak tam stála a čekala a jak jsem přijížděla na kole, tak letěla jako šílenec, řvala a byla strášně ráda, že jsem na ni nezapoměla.

No ni..jdu psát, ráno brzy vstzávám, musím ráno nakrmit holčí, možná ji seknu trochu trávy, aby měla dopoledne co dělat a musím pročísnout a profouknout psy a jedém na výstavu..ale je to tady kousek za Ostravou, někde u Hlučína nebo kde to, takže nic hrozného...

krásné sobotní ráno!!!!!!!!!!!!
Vypadá to na další slunečný a telý den!!!!!!! Tak si ho hezky užijte a já jdu do postele

zvířátková

10.5.2008 10:47
zvířátková

naftalinka napsal(a):
krásné sobotní ráno!!!!!!!!!!!!
Vypadá to na další slunečný a telý den!!!!!!! Tak si ho hezky užijte a já jdu do postele

Dobré ránko! Opravdu to vypadá nádherně. A podle předpovědi tu i krásně bude. Za to u nás na Mallorce hlásí furt zataženo, tak snad to nebude tak hrozné. To by byl fakt pech.

Jinak pochrchlávám, to jsem si mohla myslet, že z té hodiny v čekárně plné nemocných lidí, si člověk víc odnese, než přinese. Fakt kšeft.

No nic, jdu uklízet, ještě jsme ani nezačali balit, ten můj musel do práce, tak musím něco začít dělat, abych pak mohla na co nejdéle ven.

10.5.2008 13:02

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Opravdu to vypadá nádherně. A podle předpovědi tu i krásně bude. Za to u nás na Mallorce hlásí furt zataženo, tak snad to nebude tak hrozné. To by byl fakt pech.

Jinak pochrchlávám, to jsem si mohla myslet, že z té hodiny v čekárně plné nemocných lidí, si člověk víc odnese, než přinese. Fakt kšeft.

No nic, jdu uklízet, ještě jsme ani nezačali balit, ten můj musel do práce, tak musím něco začít dělat, abych pak mohla na co nejdéle ven.

No já se už prospala, napapala a ted přemýšlím jestli se půjdu někam projít nebo co budu dělat, pak musím ještě posilovat a štve mi, že hokej dávaj ve stejný čas kdy musim jít už do práce

10.5.2008 13:03

naftalinka napsal(a):
No já se už prospala, napapala a ted přemýšlím jestli se půjdu někam projít nebo co budu dělat, pak musím ještě posilovat a štve mi, že hokej dávaj ve stejný čas kdy musim jít už do práce

10.5.2008 18:14

lucky napsal(a):

10.5.2008 18:15

zviratkova napsal(a):

Jsme se byli trošku projet, ale byl dneska jak plašmuš.

10.5.2008 18:16

zviratkova napsal(a):
Jsme se byli trošku projet, ale byl dneska jak plašmuš.

10.5.2008 18:20

zviratkova napsal(a):

po každodenní koupeli

10.5.2008 18:21

zviratkova napsal(a):
po každodenní koupeli

Granťa

10.5.2008 18:25

zviratkova napsal(a):

a paní drozdová na stáji . Dneska na zemi byla tyrkysová skořápka a už jsem koukala, že krmí. Škoda, že tam není líp vidět.

10.5.2008 18:26

zviratkova napsal(a):
a paní drozdová na stáji . Dneska na zemi byla tyrkysová skořápka a už jsem koukala, že krmí. Škoda, že tam není líp vidět.

No nic, pádim balit a připravovat, vůbec mi to neodcejpá .

10.5.2008 20:42

zviratkova napsal(a):
No nic, pádim balit a připravovat, vůbec mi to neodcejpá .

Moc vám holky děkuju za podporu!Dneska na všechno kašlu, pádim se vykoupat a chrnět. Únava se už dostavila...Včera jsme totiž vyrazila na chatu ke kámošce, že se trochu odreaguju....Bylo to super,táhly jsme to s Radkou nonstop...Pak jsme jela ke koním...takže teď už je to 37 hodin co jsem vzůru a už to pociťuju

10.5.2008 20:52

bbb napsal(a):
Moc vám holky děkuju za podporu!Dneska na všechno kašlu, pádim se vykoupat a chrnět. Únava se už dostavila...Včera jsme totiž vyrazila na chatu ke kámošce, že se trochu odreaguju....Bylo to super,táhly jsme to s Radkou nonstop...Pak jsme jela ke koním...takže teď už je to 37 hodin co jsem vzůru a už to pociťuju

Tady ještě z dneška andulák na návštěvě u Boby v kleci

10.5.2008 20:54

zviratkova napsal(a):
Tady ještě z dneška andulák na návštěvě u Boby v kleci

všechno jí tam vždycky ožere

10.5.2008 20:55

zviratkova napsal(a):
všechno jí tam vždycky ožere

10.5.2008 21:00

zviratkova napsal(a):

dvoupatrák Vždycky když myju andulám dno...

10.5.2008 21:11

zviratkova napsal(a):
dvoupatrák Vždycky když myju andulám dno...

a jeden s pesanů

Se musím vyřádit, když teď budu mít týden absťák

10.5.2008 22:49

zviratkova napsal(a):
a jeden s pesanů

Se musím vyřádit, když teď budu mít týden absťák

Tak se loučím, ráno vyrážíme už v šest, takže se sem nedostanu. Mějte se pěkně a za týden baj baj. Udělala jsem si ještě jedno přihlášení bez čárek a háčků, abych se mohla kdyžtak přihlásit i odtamtud. Tak čao

11.5.2008 05:39

zviratkova napsal(a):
Tak se loučím, ráno vyrážíme už v šest, takže se sem nedostanu. Mějte se pěkně a za týden baj baj. Udělala jsem si ještě jedno přihlášení bez čárek a háčků, abych se mohla kdyžtak přihlásit i odtamtud. Tak čao

Ha ha, no tak to se jen tak nestane, že jsem tu v neděli první . Pakujeme se, jdeme odvést auto, tak aspoň ještě uvidím koníky. Zvířectvu jsem dala zásoby, jako pokud by šlo o přežití ze zásob, tak Bobo by byla za den nožkama nahoru. Jsem jí dala spoustu věcí a všechno hned rvala do huby, hned jak se to ocitlo na její půdě - v kleci. Neskutečný, co do sebe všechno nasoukala, abych toho uhamtila co nejvíc. Anduly aspoň přemýšlejí a vyberou si to nejlepší a zbytek nechaj na potom, ale ten šroťák ... Pa

Přidejte reakci

Přidat smajlík