"Ty z moderky králíků 167"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2008 11:06

Tak nové téma zakládám zase já

Máme neděli, sluníčko, krásně, byli jsme se psy nyní na cvičáku, Usa zrovna vstala. Od rána šrotovala hromadu trávy a pjedeme na vyjížďku a pak ji nechám na pastvině.

11.5.2008 18:56

lucky napsal(a):

Máme neděli, sluníčko, krásně, byli jsme se psy nyní na cvičáku, Usa zrovna vstala. Od rána šrotovala hromadu trávy a pjedeme na vyjížďku a pak ji nechám na pastvině.

Hola, hola, Mallorca vola . Hlasim, ze jsme dorazili v poradku, zatim je to na draka, zatazeno, chvilema prsi, studeny vitr, zima, hotel naprd a jeste jsme vedle sebe chytli dve zenske, co absolutne nerozumi, nemaji orientaci a furt hledaji, komu by si postezovaly. Snad se podle planu vycasi a bude to tu pekne, jak minule. Tak se mejte...

11.5.2008 19:41

mallorca napsal(a):
Hola, hola, Mallorca vola . Hlasim, ze jsme dorazili v poradku, zatim je to na draka, zatazeno, chvilema prsi, studeny vitr, zima, hotel naprd a jeste jsme vedle sebe chytli dve zenske, co absolutne nerozumi, nemaji orientaci a furt hledaji, komu by si postezovaly. Snad se podle planu vycasi a bude to tu pekne, jak minule. Tak se mejte...

Ty už jsi tam????? No já čumím. Téééda, tiše závidím..
Hlavně foť a užij si to!

11.5.2008 22:48

lucky napsal(a):
Ty už jsi tam????? No já čumím. Téééda, tiše závidím..
Hlavně foť a užij si to!

Tak jsem konečně dala všechny aktualitky na stránky psů..jak jsme byli včera na výstavě. Kluci byli moc šikovní a máme doma další 3 poháry a plaketu do sbírky železářství ... jukněte do aktualit... http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

Darés

12.5.2008 07:18

lucky napsal(a):
Tak jsem konečně dala všechny aktualitky na stránky psů..jak jsme byli včera na výstavě. Kluci byli moc šikovní a máme doma další 3 poháry a plaketu do sbírky železářství ... jukněte do aktualit... http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/

Darés

Tak co? Tady jsem tentokrát první? No já koukám...Lea si válí šunky na Mallorce a ostatní spí? Tady je dneska kráásně. A já jsem do jedné na kurzu a pak mám nějaké lítání, kdo ví kdy se dostanu domů..já se na to vyprdnu.

12.5.2008 07:21

lucky napsal(a):
Tak co? Tady jsem tentokrát první? No já koukám...Lea si válí šunky na Mallorce a ostatní spí? Tady je dneska kráásně. A já jsem do jedné na kurzu a pak mám nějaké lítání, kdo ví kdy se dostanu domů..já se na to vyprdnu.

Jo, mimochodem, včera jak Usa zívala jsem ji koukala na zuby vzadu a asi potřebujeme zubaře. Dost mi skřípe pořád zuby a koukala jsem ji dozadu do tlamy jak zívala, že by je potřebovala asi zabrousit. Má tam ostré hrany po okrajích. Nevíte někdo jak se to dělá? Samozřejmě, že to udělá můj vet, ale teda nevím, jestli ji nebude muset přispat, protože ji trefí až ji bude chtít něčím brousit v tlamindě

12.5.2008 20:07

lucky napsal(a):
Jo, mimochodem, včera jak Usa zívala jsem ji koukala na zuby vzadu a asi potřebujeme zubaře. Dost mi skřípe pořád zuby a koukala jsem ji dozadu do tlamy jak zívala, že by je potřebovala asi zabrousit. Má tam ostré hrany po okrajích. Nevíte někdo jak se to dělá? Samozřejmě, že to udělá můj vet, ale teda nevím, jestli ji nebude muset přispat, protože ji trefí až ji bude chtít něčím brousit v tlamindě

Cauky. Dalsi den skoro za nama, hlasim, ze zmena s pocasim zadna. Stoji to za prd.

12.5.2008 20:16

mallorca napsal(a):
Cauky. Dalsi den skoro za nama, hlasim, ze zmena s pocasim zadna. Stoji to za prd.

Fakt? To nemyslíš vážně! Chudáku! Dovča a leje.
Tak tady je krásně, sluníčko, dneska bylo úžasně. Byla jsem s Usou a Darésem v kopcích na procházce, Usa běhala jako ďas a byla jakoby ji z vany vytáhnul. Ještě jsem ji teď sprchovala nožičky, zapletla francouzák z hřívy a papá večeři.

13.5.2008 07:32

lucky napsal(a):
Fakt? To nemyslíš vážně! Chudáku! Dovča a leje.
Tak tady je krásně, sluníčko, dneska bylo úžasně. Byla jsem s Usou a Darésem v kopcích na procházce, Usa běhala jako ďas a byla jakoby ji z vany vytáhnul. Ještě jsem ji teď sprchovala nožičky, zapletla francouzák z hřívy a papá večeři.

Páni, tady to nějak vázne...
Tak nic..venku dnes je přenádherně a já zase půl dne budu sedět zavřená na kurzu...děs běs. Usinka vymámila ze souseda hromadu trávy...já mám štěstí, že ji oba sousedi tak milují Když ona na ně udělá ta svá očička, tak neodolají

13.5.2008 15:13

lucky napsal(a):
Páni, tady to nějak vázne...
Tak nic..venku dnes je přenádherně a já zase půl dne budu sedět zavřená na kurzu...děs běs. Usinka vymámila ze souseda hromadu trávy...já mám štěstí, že ji oba sousedi tak milují Když ona na ně udělá ta svá očička, tak neodolají

Ahooooj!!!!!
No dneska mi to dalo fušku než jsem nás našla!!!! Až na konci první stránky!!!! Mi neřikejte, že si všichni užíváte krásnýho dne někde na sluníčku

13.5.2008 22:15

naftalinka napsal(a):
Ahooooj!!!!!
No dneska mi to dalo fušku než jsem nás našla!!!! Až na konci první stránky!!!! Mi neřikejte, že si všichni užíváte krásnýho dne někde na sluníčku

NO, tady nikdo moc není, no.....
Já byla s Usou se projet nakonec k večeru. Byla u Čipa a pak jsme vyjely. Neměla jsem moc náladu (nějaké rodinné problémy), ale holčička mi to vynahradila. Byla moc hodná a šikovná a fakt byla dneska skvělá. Jakoby věděla, že mě nemá zlobinkovat

14.5.2008 20:04

lucky napsal(a):
NO, tady nikdo moc není, no.....
Já byla s Usou se projet nakonec k večeru. Byla u Čipa a pak jsme vyjely. Neměla jsem moc náladu (nějaké rodinné problémy), ale holčička mi to vynahradila. Byla moc hodná a šikovná a fakt byla dneska skvělá. Jakoby věděla, že mě nemá zlobinkovat

Hoj, no to oni to vycejtěj zlatíčka
No opravdu tu nikdo neni Já jsem byla v práci na dení a teď koukám na hokej aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakra teď nám švihli gol, sakra, sakra, prohráváme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.5.2008 20:13

naftalinka napsal(a):
Hoj, no to oni to vycejtěj zlatíčka
No opravdu tu nikdo neni Já jsem byla v práci na dení a teď koukám na hokej aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakra teď nám švihli gol, sakra, sakra, prohráváme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čus

Tak já jsem tu po jaké době
Volno super, ale je mi dneska pěkně blbě
Jsem se odpoledne válela ... Snad bude líp

14.5.2008 20:17

blanche napsal(a):
Čus

Tak já jsem tu po jaké době
Volno super, ale je mi dneska pěkně blbě
Jsem se odpoledne válela ... Snad bude líp

No mi povídej, mě v práci rozbolela hlava a bolí čím dál víc, už mám v sobě 3 ibalginy a nic!!!! No a jaký bylo volno?????

14.5.2008 20:20

naftalinka napsal(a):
No mi povídej, mě v práci rozbolela hlava a bolí čím dál víc, už mám v sobě 3 ibalginy a nic!!!! No a jaký bylo volno?????

Super, stihla jsem stavění májů, májový ples a pak spoustu práce a užila koníky
Fidovi jsem nasušila seníko, tak má pořádnou zásobu
Ale dneska je mi fakt mizerně

Co závody ? Jak jste dopadli ?

14.5.2008 20:25

blanche napsal(a):
Super, stihla jsem stavění májů, májový ples a pak spoustu práce a užila koníky
Fidovi jsem nasušila seníko, tak má pořádnou zásobu
Ale dneska je mi fakt mizerně

Co závody ? Jak jste dopadli ?

jo dobrý, zdařily se a obdrželi jsme 1. a 2. místo
No a příští víkend jedu na Mělník

14.5.2008 20:30

naftalinka napsal(a):

Ti byl szper úspěch, co?..gratuluji

Ahojky
My byli teď na cvičáku s pejsky se ukázat co umí a klidně můžeme prý ke zkouškám..24.5. děláme ZZO
Usinka byla s Čipem a pak jsem si ji vyzvedla..zlatíčko řvalo a běželo zase přes celý výběh k vratům nachystaná, že jde domů

14.5.2008 20:33

naftalinka napsal(a):

Fakt ?
A kdy ?
So ? Ne ?

Jinak opožděně - gratulace

14.5.2008 20:34

lucky napsal(a):
Ti byl szper úspěch, co?..gratuluji

Ahojky
My byli teď na cvičáku s pejsky se ukázat co umí a klidně můžeme prý ke zkouškám..24.5. děláme ZZO
Usinka byla s Čipem a pak jsem si ji vyzvedla..zlatíčko řvalo a běželo zase přes celý výběh k vratům nachystaná, že jde domů

Ahojky,

tak super, hafani jsou šikulky - taky gratuluji
Co Andy ?
Byla tu těch pár dní ?

14.5.2008 20:41

blanche napsal(a):
Fakt ?
A kdy ?
So ? Ne ?

Jinak opožděně - gratulace

děkujeme, v sobotu 24.5.
Jeeee tak to si budem Lucky navzájem držet palce
ježííííš mě bolí hlava že to neni možný!!!!!

14.5.2008 20:48

naftalinka napsal(a):
děkujeme, v sobotu 24.5.
Jeeee tak to si budem Lucky navzájem držet palce
ježííííš mě bolí hlava že to neni možný!!!!!

Já mám zase děsnou rýmu
A co to je ?
Hobby ?

14.5.2008 21:01

blanche napsal(a):
Já mám zase děsnou rýmu
A co to je ?
Hobby ?

ten Mělník??? ne to jsou ofika, jedu L0 a L1

14.5.2008 21:11

naftalinka napsal(a):
ten Mělník??? ne to jsou ofika, jedu L0 a L1

Tžova
Juknu, jak makám

14.5.2008 21:14

blanche napsal(a):
Tžova
Juknu, jak makám

Hmmmm ... Noční
A kolegyně má svatbu

14.5.2008 21:16

blanche napsal(a):
Tžova
Juknu, jak makám

No jo...budeme si držet palce.
My jedeme v pátek na Slovensko a v sobotu a neděli jsou dvě výstavy v Bratislavě.

Koukám na hokej...je to 2-2 ..hehe, tak to bude zajímavé

14.5.2008 21:20

lucky napsal(a):
No jo...budeme si držet palce.
My jedeme v pátek na Slovensko a v sobotu a neděli jsou dvě výstavy v Bratislavě.

Koukám na hokej...je to 2-2 ..hehe, tak to bude zajímavé

tááákže prodloužení....tak já letím do stáje za holčí a vykoupat se.

14.5.2008 21:29

lucky napsal(a):

Nazdarek. Tak pocasi se nam od vcerejsiho odpoledne vylepsilo. Sice neni hic, ale aspon se da chodit v kratkem a vecer v dlouhem. Voda ma teplotu mrazu, prubla jsem to na chodidla a stacilo. Je dost lidi, kdo se koupe, ale na to fakt nemame. Jinak vcera prvni slunicko a my jsme jak raci. No, svanda na nas pohledet, dost se nam smeji. Mame spalene obliceje, usi, krky, ruce. No, pali to ukrutne a furt nechce prestat. Dneska me pritel donutil, ze si musime koupit slamaky, ze dalsi slunicko uz nase obliceje nesnesou. No, jemu to sedi, u me je to horsi. No, tak ja padim, mejte se. Jinak jsem koukala na predpovedi a uz to vypada, ze tu budeme mit pekne. Tak aspon ze tak, i kdyz asi z koupalka nebude nic. Tak cao

14.5.2008 21:29

lucky napsal(a):

no tak nic..tak jsme v prodloužení prohráli se Švédy..už na to nekoukám

14.5.2008 21:30

lucky napsal(a):
no tak nic..tak jsme v prodloužení prohráli se Švédy..už na to nekoukám

No, je to škoda

14.5.2008 21:30

lucky napsal(a):

tááák jsme prohráli, sakra no je na pytel. No nic já jdu do pelechu, konec hokeje a moje hlava asi praskne. Tak se mějte, pa

14.5.2008 21:33

naftalinka napsal(a):
tááák jsme prohráli, sakra no je na pytel. No nic já jdu do pelechu, konec hokeje a moje hlava asi praskne. Tak se mějte, pa

Tak ať nám je lépe
Sakra ... bych taky zalehla

15.5.2008 06:15

blanche napsal(a):
Tak ať nám je lépe
Sakra ... bych taky zalehla

Bré ráno,
tak jsem včera a tím bolehlavem po nějaký době usla a dneska ráno je to o.k. takže doufám, že se mi to během dne zase nerozjede a rozhodla jsem se že si udělám ranní zdravotní procházku a jdu do práce pěšky. Mám to asi tak půl hoďky chůze, pokud nebudu hnát!!!!
No takže si užijte dne a já jdu do procesu, budu tu zase večer

15.5.2008 06:27

naftalinka napsal(a):
Bré ráno,
tak jsem včera a tím bolehlavem po nějaký době usla a dneska ráno je to o.k. takže doufám, že se mi to během dne zase nerozjede a rozhodla jsem se že si udělám ranní zdravotní procházku a jdu do práce pěšky. Mám to asi tak půl hoďky chůze, pokud nebudu hnát!!!!
No takže si užijte dne a já jdu do procesu, budu tu zase večer

Ahojky,

tak já se dospala do rána
Jsem ráno hned vykapala nos a mohla jsem na dnešek dýchat nosem - to byl neskutečný luxus

15.5.2008 07:46

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak já se dospala do rána
Jsem ráno hned vykapala nos a mohla jsem na dnešek dýchat nosem - to byl neskutečný luxus

Ahojky!
Tak já se rozhodla, že si dám volno dnes a zítra. Jedeme zítra v poledne se psy na to Slovensko, takže bych tvrdě nestíhala , kurz mi končí v 13.15, Usa by už nešla ani ven, nudila by se doma tři dny a to nechci. A navíc jsou psi jako čuňata, půjdu je v poledne hodit do splavu, pořádně se vykoupou, do večera jsou suší a ráno je ještě pořádně vyčešu a vypulíruji, aby byli jako ze škatulky na ty výstavy. A taky je cestou ke splavu řádně pocvičím...musí být nadupaní do toho 24. Příští týden s nimi několikrát chci na cvičák, aby si v tom prostředí zvykli.
A po zkouškách jsem se domlouvala, že začneme trénovat stopy. Nyní je ideální tráva, pro začátečníky psy je to skvělé na učení, nemohou podvádět. Takže budeme se učit stopu a obranu a chtěla bych s nimi na podzim zvládnout ZM.

Takže dnes "bulám"..se mi tam nechce. Kolem deváté vezmu holčí pod sedlo, zajedu k Dvořákovi, tam ji nechám a na kole si sjedu k doktorce...jako že mi není dobře a chci na dva dny omluvenku..a basta. JIní se tam flákají a já jako debil stále poctivě chodím. NO tak teď prostě potřebuji mít volno, abych stíhala a basta, že jo....
JO, jinak někdo se mě tady ptal co že zan kurzík to dělám...Podnikatelské minimum

Tady Darések .... jo, denně trénujeme s Usou výstavní postoj. Někdy řeknu tátovi, aby nás vyfotil. Jsem docela zvědavá jak při tom vypadá. Já ji sice postavím a ona stojí a jdu se kouknout, ale ten krk nenechá vytažený, takže vidím jen našponované tělíčko

15.5.2008 20:24

lucky napsal(a):
Ahojky!
Tak já se rozhodla, že si dám volno dnes a zítra. Jedeme zítra v poledne se psy na to Slovensko, takže bych tvrdě nestíhala , kurz mi končí v 13.15, Usa by už nešla ani ven, nudila by se doma tři dny a to nechci. A navíc jsou psi jako čuňata, půjdu je v poledne hodit do splavu, pořádně se vykoupou, do večera jsou suší a ráno je ještě pořádně vyčešu a vypulíruji, aby byli jako ze škatulky na ty výstavy. A taky je cestou ke splavu řádně pocvičím...musí být nadupaní do toho 24. Příští týden s nimi několikrát chci na cvičák, aby si v tom prostředí zvykli.
A po zkouškách jsem se domlouvala, že začneme trénovat stopy. Nyní je ideální tráva, pro začátečníky psy je to skvělé na učení, nemohou podvádět. Takže budeme se učit stopu a obranu a chtěla bych s nimi na podzim zvládnout ZM.

Takže dnes "bulám"..se mi tam nechce. Kolem deváté vezmu holčí pod sedlo, zajedu k Dvořákovi, tam ji nechám a na kole si sjedu k doktorce...jako že mi není dobře a chci na dva dny omluvenku..a basta. JIní se tam flákají a já jako debil stále poctivě chodím. NO tak teď prostě potřebuji mít volno, abych stíhala a basta, že jo....
JO, jinak někdo se mě tady ptal co že zan kurzík to dělám...Podnikatelské minimum

Tady Darések .... jo, denně trénujeme s Usou výstavní postoj. Někdy řeknu tátovi, aby nás vyfotil. Jsem docela zvědavá jak při tom vypadá. Já ji sice postavím a ona stojí a jdu se kouknout, ale ten krk nenechá vytažený, takže vidím jen našponované tělíčko

No to se někdo má, to já si říct nemůžu
A vůbec je tu někdo???

15.5.2008 21:27

naftalinka napsal(a):
A vůbec je tu někdo???

Já jsem tady!
Byla zrovna jsem dočesala psy..jsou přichystaní na výstavu, nyfoukaný prach z nich, foukla jsem i Usu...tu sůl z ní. Mákla si dneska. Přijela jsem ke koním, všichni jako koule. Teda Athos s Betty už jsou úplné sádelnaté bečky...to je děsné jak chudinky přibrali na té trávě. Ale oni by museli být zavření snad pořád, ay nepřibrali..jen se na trávu podívají a je průšvih. A Usa se sotva valila, vypadala jako těhotná..no taky bečka. Málem jsem ji nemohla nasedlat, pořád jsem to sedlo nějak nemohla dopasovat na ten břuch. Tak si odpočinula, když jsme kecali a pak jsem s ní jela. Krokem, pak jsme dost klusaly a protáhla jsem ji cvalem po dél pole. Fakt byla moc šikovná, dneska šla tak krásně klidně, v pohodičce. POtkaly jsme dvakrát koně, ale Usa se chovala jao starý profík, projely jsme pak kolem toho koně, kousek ještě šly, holčína se vzdalovala, kobyla už chtěla jít domů, tak mi bylo jasné, že to za námi neotočí, takže jsem Usu klidně ještě pobídla a vycválaly jsme si nádherně jednu louku a klusaly pak lesní cestou domů. Fakt to bylo dnes super.

Zítra dopoledne musím ještě vykydat, nakosit trávu, s Usou zajedu ven....no nějak to vymyslím. Odpoledne kolem jedné jedeme na to Slovensko se psy a v sobotu možná přijede Jana a vezme si Usu ven. Alespoň se tady nebude nudit jen ve výběhu a s mámou. Ta ji sice pustí se pást na zahradu (alespoň se dokope tam něco dělat), ale Usa už pak vymýšlí a chtěla by se jít spíš projet ven, ne jen pást se...

15.5.2008 21:30

naftalinka napsal(a):
A vůbec je tu někdo???

Nazdarek, tak zase ja, koukam, ze o moc neprijdu a nebudu skoro muset dobihat, na cteni moc nemam cas, takze jenom pisu. Pocasi je uz ok, je pekne. Jen aby to vydrzelo. Ale nejak moc nam to utika. Jsem dneska muchlovala mistni miniponiky, furt myslim na toho meho prdolu, jak na tom s tou alergii je. Tak se mejte..

15.5.2008 21:35

mallorca napsal(a):
Nazdarek, tak zase ja, koukam, ze o moc neprijdu a nebudu skoro muset dobihat, na cteni moc nemam cas, takze jenom pisu. Pocasi je uz ok, je pekne. Jen aby to vydrzelo. Ale nejak moc nam to utika. Jsem dneska muchlovala mistni miniponiky, furt myslim na toho meho prdolu, jak na tom s tou alergii je. Tak se mejte..

Jéééé, Ahojky
Zdravíme moc a koukej ještě užívat

15.5.2008 21:35

mallorca napsal(a):

Tak si užívej! ...to se někdo má

15.5.2008 21:45

lucky napsal(a):
Tak si užívej! ...to se někdo má

Viď ... Já v práci ... Napůl nemocná ... Jsem ráda, že jsem ráda

15.5.2008 22:18

blanche napsal(a):
Viď ... Já v práci ... Napůl nemocná ... Jsem ráda, že jsem ráda

ježíííš jsem se zasekla na Tv a vy jste se tu rozjeli!!! No a teď jdu do hajan, zejtra mě čeká poslední denní a pak musim jet hned po šichtě za koňma udělat aspoň s Atrejem nějakou práci, ještě jít stihnout běhat než se setmí a nejradši bych stihla udělat práci s oběma. No asi to tak dopadne, že s jedním se půjdu proběhnout ven, pak běhat a s druhým půjdu do haly
No mám toho dooost a v sobotu má přijet nějaká holčina co se mi ozvala na inzerát na heryho, tak uvidíme!!!

15.5.2008 22:24

naftalinka napsal(a):
ježíííš jsem se zasekla na Tv a vy jste se tu rozjeli!!! No a teď jdu do hajan, zejtra mě čeká poslední denní a pak musim jet hned po šichtě za koňma udělat aspoň s Atrejem nějakou práci, ještě jít stihnout běhat než se setmí a nejradši bych stihla udělat práci s oběma. No asi to tak dopadne, že s jedním se půjdu proběhnout ven, pak běhat a s druhým půjdu do haly
No mám toho dooost a v sobotu má přijet nějaká holčina co se mi ozvala na inzerát na heryho, tak uvidíme!!!

No, máš to taky dobře nabitý
Já doufám, že se vyspím a bude mi nějak už lépe ...
Pak dobalit doma ... Letím na chalupu, za koníkama ...
A SOB taky ... a pak na noční ... V NED mezi nočníma bych ráda na Mělník na den koně ...
Tak uvidíme ... Uvidíme

15.5.2008 23:11

blanche napsal(a):
No, máš to taky dobře nabitý
Já doufám, že se vyspím a bude mi nějak už lépe ...
Pak dobalit doma ... Letím na chalupu, za koníkama ...
A SOB taky ... a pak na noční ... V NED mezi nočníma bych ráda na Mělník na den koně ...
Tak uvidíme ... Uvidíme

Já jdu taky spát..taky jsem se zasekla u kriminálky a pak nějak usla..neviděla jsem konec..takže jsem se odplazila vykoupat a jdu chrnět.... zítra balení, lítání a odjezd...
tak dobrou noc

16.5.2008 06:34

lucky napsal(a):
Já jdu taky spát..taky jsem se zasekla u kriminálky a pak nějak usla..neviděla jsem konec..takže jsem se odplazila vykoupat a jdu chrnět.... zítra balení, lítání a odjezd...
tak dobrou noc

Dobré ranko
Tak jsem se docela pěkně vyspala, ale vstávat se mi tedy vůbec nechtělo
Tak Lucky šťastnou cestu

16.5.2008 09:00

lucky napsal(a):

Dobré ráno!
No jo..tady pršelo, ale nyní to vypadá, že přestalo.

Usinka tady vyřvávala na souseda, ten chudák s košem a srpem lítal po hrázi a sekal ji pampelišky a vojtěšku. Usa řvala a stála u plotu a prosíkovala kopýtkem...no hrozná. Ona má oba sousedy omotané kolem kopýtka.

Soused říkal, že kolikrát šel třeba v šest ráno se psem...potichounku po špičkách po zahradě a ona ve stáji, ale slyší ho....najednou íííííí a vyrazí se stáje a letí k plotu honem honem prosíkovat....takže sebou rovnou nosí koš a srp a vždycky ji přinese něco k jídlu....jako naučil si ji sám. I druhý soused. Vždycky na ni zapíská a Usa už letí k jeho plotu pro chleba

16.5.2008 20:07

lucky napsal(a):
Dobré ráno!
No jo..tady pršelo, ale nyní to vypadá, že přestalo.

Usinka tady vyřvávala na souseda, ten chudák s košem a srpem lítal po hrázi a sekal ji pampelišky a vojtěšku. Usa řvala a stála u plotu a prosíkovala kopýtkem...no hrozná. Ona má oba sousedy omotané kolem kopýtka.

Soused říkal, že kolikrát šel třeba v šest ráno se psem...potichounku po špičkách po zahradě a ona ve stáji, ale slyší ho....najednou íííííí a vyrazí se stáje a letí k plotu honem honem prosíkovat....takže sebou rovnou nosí koš a srp a vždycky ji přinese něco k jídlu....jako naučil si ji sám. I druhý soused. Vždycky na ni zapíská a Usa už letí k jeho plotu pro chleba

Nazdarek. Tak jsem tu zas. Poctive vam furt fotim koniky z rance i od jinud. Vas pekne zasobim, az dorazim dom. Dneska jsme byli v dracich jeskynich, tak jsem si tam pekne nafotila pavy. No, bohuzel nam to nejak uz moc utika, ale tesim se na zviratka, na odluku od nich je to dlouhe. Tak pa pa, zase zitra.

17.5.2008 13:36

mallorca napsal(a):
Nazdarek. Tak jsem tu zas. Poctive vam furt fotim koniky z rance i od jinud. Vas pekne zasobim, az dorazim dom. Dneska jsme byli v dracich jeskynich, tak jsem si tam pekne nafotila pavy. No, bohuzel nam to nejak uz moc utika, ale tesim se na zviratka, na odluku od nich je to dlouhe. Tak pa pa, zase zitra.

Nazdar!!!! Přeju hezkou sobotu a co všichni děláte?????

sadzi saj

17.5.2008 14:09
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Nazdar!!!! Přeju hezkou sobotu a co všichni děláte?????

Ahojky,

já teď dorazila od Elí, byli jsme jízdárničit a super, moc pěkně šlapala , pak jsem to teda trochu přehnala se cváláním, takže jsme si trochu museli vysvětlovat, že teď po ní chci klusat se sníženou hlavou a že se nacválávat nebude, naštěstí to pochopila a netrvalo to ani dlouho, tak pak dostala pochvalu a šli jsme vyklusat a vykrokovat ven a zítra mám trénink

Tenhle týden jsme si užívali terénky, byla i super, tak jsem měla radost a ve čtvrtek absolvovali vyjížďku za bouřky, no nic moc

Koupila jsem Elí novou ohlávku oranžovou a začla nám u statku kvést řepka, ale nic moc hustýho

17.5.2008 16:20

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

já teď dorazila od Elí, byli jsme jízdárničit a super, moc pěkně šlapala , pak jsem to teda trochu přehnala se cváláním, takže jsme si trochu museli vysvětlovat, že teď po ní chci klusat se sníženou hlavou a že se nacválávat nebude, naštěstí to pochopila a netrvalo to ani dlouho, tak pak dostala pochvalu a šli jsme vyklusat a vykrokovat ven a zítra mám trénink

Tenhle týden jsme si užívali terénky, byla i super, tak jsem měla radost a ve čtvrtek absolvovali vyjížďku za bouřky, no nic moc

Koupila jsem Elí novou ohlávku oranžovou a začla nám u statku kvést řepka, ale nic moc hustýho

Ahojte

dlouho sem tu nebyla Lucka jela s hafanama pryč, tak jsem si dneska vzala Usinku na špacír, šly jsme k Dvořákovi, tam jsme pobyly a pak zpětbyla moc šikovná, dokonce se nechala kousek vést mou drahou polovičkou Kuba byl úplně na měkko, choval se k ní jako k miminku, pořád měl strach aby jí něco neudělal, třeba moc nezatáhl vázákem Tak ji vedl kousek po louce, pak jsem si ji vzala já... Zítra, pokud teda nebude pršet, tak si vezmu Usuli pod sedlo, tak jsem zvědavá, jak to půjde

sadzi saj

17.5.2008 16:48
sadzi saj

parellka napsal(a):
Ahojte

dlouho sem tu nebyla Lucka jela s hafanama pryč, tak jsem si dneska vzala Usinku na špacír, šly jsme k Dvořákovi, tam jsme pobyly a pak zpětbyla moc šikovná, dokonce se nechala kousek vést mou drahou polovičkou Kuba byl úplně na měkko, choval se k ní jako k miminku, pořád měl strach aby jí něco neudělal, třeba moc nezatáhl vázákem Tak ji vedl kousek po louce, pak jsem si ji vzala já... Zítra, pokud teda nebude pršet, tak si vezmu Usuli pod sedlo, tak jsem zvědavá, jak to půjde

Ahoj,

já tu taky dlouho nebyla, o prodloužený víkend jsme výletili, byli v Praze, na Petříně, večer v clubu, zkrátka o zábavu postaráno, takže večer jsem většinou padla za vlast no a v práci se mi nezobrazují fotky, takže to mě to neba

Jé máš Usinku na starosti jo, tak to musíš zítra poreferovat, jaká byla vyjížďka na arábkovi

17.5.2008 16:58

sadzi saj napsal(a):
Ahoj,

já tu taky dlouho nebyla, o prodloužený víkend jsme výletili, byli v Praze, na Petříně, večer v clubu, zkrátka o zábavu postaráno, takže večer jsem většinou padla za vlast no a v práci se mi nezobrazují fotky, takže to mě to neba

Jé máš Usinku na starosti jo, tak to musíš zítra poreferovat, jaká byla vyjížďka na arábkovi

Nazdarek. Tak jenom na cucku. Trosku jsem pocetla, nejak nestiham. Net je bohuzel moc drahy, tak jenom mrknout, dat o sobe vedet a letet. Zrovna jsem se byla projit, pomuchlat zase poncliky. Sice je tu pekne a cloveku se bude tezko odlitat, ale moc se tesim na zverstvo a jsem zvedava, v jakem stavu Cika najdu. Zitra odjizdime odpo busem, vecer letadlem, budeme asi pozde vecer dom. No, uz to mame za par... Tak se mejte, zitra uz z Cech .

17.5.2008 16:58

sadzi saj napsal(a):
Ahoj,

No čau, já ted byla s mámou na obědě v pizzerce, mňam, ale už dneska jídlo nechci vidět!!!! a hodlám už jen lenošit a spát, myslela jsem že půjdu někam kalit, ale včera jsem ještě po denní lítala kolem koní až do 22hod, ještě večer byla běhat a ráno už jsem před 6 vstávala a zase lítala kolem koní, byla běhat, jezdit, noooo mám toho až po krk dneska!!!!

sadzi saj

17.5.2008 17:21
sadzi saj

mallorca napsal(a):
Nazdarek. Tak jenom na cucku. Trosku jsem pocetla, nejak nestiham. Net je bohuzel moc drahy, tak jenom mrknout, dat o sobe vedet a letet. Zrovna jsem se byla projit, pomuchlat zase poncliky. Sice je tu pekne a cloveku se bude tezko odlitat, ale moc se tesim na zverstvo a jsem zvedava, v jakem stavu Cika najdu. Zitra odjizdime odpo busem, vecer letadlem, budeme asi pozde vecer dom. No, uz to mame za par... Tak se mejte, zitra uz z Cech .

Teda Leo, to Vám to uteklo co, ale těším se na foto

sadzi saj

17.5.2008 17:23
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
No čau, já ted byla s mámou na obědě v pizzerce, mňam, ale už dneska jídlo nechci vidět!!!! a hodlám už jen lenošit a spát, myslela jsem že půjdu někam kalit, ale včera jsem ještě po denní lítala kolem koní až do 22hod, ještě večer byla běhat a ráno už jsem před 6 vstávala a zase lítala kolem koní, byla běhat, jezdit, noooo mám toho až po krk dneska!!!!

Jj, tak to si měla opravdu na pilno, to si odpočinek zaslouží

Já jsem od včera sama doma, takže jsem si to pěkně užila, s Elčí venku, pak lenošila doma u netu , dneska vyspinkala, jela za Elí, teď už jsem vykurírovala celý dům, ještě pověsit prádlo a včera jsem i zvládla bábovku jsem se přemluvila no a přítel zatím nikde, tak jsem zvědavá, kdy se vrátí

17.5.2008 19:00

sadzi saj napsal(a):
Jj, tak to si měla opravdu na pilno, to si odpočinek zaslouží

Já jsem od včera sama doma, takže jsem si to pěkně užila, s Elčí venku, pak lenošila doma u netu , dneska vyspinkala, jela za Elí, teď už jsem vykurírovala celý dům, ještě pověsit prádlo a včera jsem i zvládla bábovku jsem se přemluvila no a přítel zatím nikde, tak jsem zvědavá, kdy se vrátí

no tak čekej, čekej!!!!
No v TV opět nic nedávaj tak si jdu pustit DVD, koupila jsem si nějaký filmy tak je zčíhnu

17.5.2008 19:08

naftalinka napsal(a):
no tak čekej, čekej!!!!
No v TV opět nic nedávaj tak si jdu pustit DVD, koupila jsem si nějaký filmy tak je zčíhnu

Ahojky,

tak jsem tu taky - ale jsem pracovně - jak jinak
Ale co bylo trochu volna, tak užila

17.5.2008 20:11

lucky napsal(a):

Se musím pochlubit, levandule už se začíná snažit

17.5.2008 20:48

blanche napsal(a):
Se musím pochlubit, levandule už se začíná snažit

17.5.2008 21:10

blanche napsal(a):

no ahoooj!!! Tak pracuj, pracuj!!!
Já jsem usla, teď se probrala a čumim jako debil a máma mě akorát s.............

17.5.2008 21:51

naftalinka napsal(a):
no ahoooj!!! Tak pracuj, pracuj!!!
Já jsem usla, teď se probrala a čumim jako debil a máma mě akorát s.............

No nic no já jdu na kutě, se mějte zase zítra, papapapapaaaa

17.5.2008 22:05

naftalinka napsal(a):
No nic no já jdu na kutě, se mějte zase zítra, papapapapaaaa

No, jsem tu měla teď klioše, tak se odmlčela ...
Mě totál nasrali - přesně co jsem čekala - cca 20 lidí, zmixovali se, zpřeházeli a někdo asi nedal občanku a je to ... Nevyšlo to ... lidi na pokojích ... mě serou

18.5.2008 19:21

blanche napsal(a):
No, jsem tu měla teď klioše, tak se odmlčela ...
Mě totál nasrali - přesně co jsem čekala - cca 20 lidí, zmixovali se, zpřeházeli a někdo asi nedal občanku a je to ... Nevyšlo to ... lidi na pokojích ... mě serou

Ahojte, poslušně hlásím přežití vyjížďky

byla jsem s Usou na vyjížďce,ale jen na chvíli, v půlce cesty začalo pršet,takže jsme se otočily a jely jsme domů, na chvíli jsem jí vzala na hřiště, aby se popásla a pak sme šly domů. Od Lucčiné mamky jsem dostala krásný šeřík mám ho ve váze, provoněl celý pokoj,mňammm...

Jinak jsme s Usou jen klusaly, protože mám něco s kolenem, asi v něm mám vodu nebo co Včera jsme byli večer na pouti, přijeli jsme tam autem a po 5minutách chození, mi tak nateklo koleno,hrůůůza... vůbec ho nemůžu ohnout, tak mám obvaz a pokud se to nezlepší do úterý,tak letím k doktorovi

18.5.2008 19:52

parellka napsal(a):
Ahojte, poslušně hlásím přežití vyjížďky

byla jsem s Usou na vyjížďce,ale jen na chvíli, v půlce cesty začalo pršet,takže jsme se otočily a jely jsme domů, na chvíli jsem jí vzala na hřiště, aby se popásla a pak sme šly domů. Od Lucčiné mamky jsem dostala krásný šeřík mám ho ve váze, provoněl celý pokoj,mňammm...

Jinak jsme s Usou jen klusaly, protože mám něco s kolenem, asi v něm mám vodu nebo co Včera jsme byli večer na pouti, přijeli jsme tam autem a po 5minutách chození, mi tak nateklo koleno,hrůůůza... vůbec ho nemůžu ohnout, tak mám obvaz a pokud se to nezlepší do úterý,tak letím k doktorovi

Ahojky,

tak jsi si to s Usinkou užila alespoň chvíli - byla určitě ráda, že tam má někoho
Já byla na Dnu koně s Andy na Mělníku - počasí bylo megahnusný, ale akce pěkná
Mám tu fotky na kartě, ale čtečku doma

18.5.2008 21:07

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsi si to s Usinkou užila alespoň chvíli - byla určitě ráda, že tam má někoho
Já byla na Dnu koně s Andy na Mělníku - počasí bylo megahnusný, ale akce pěkná
Mám tu fotky na kartě, ale čtečku doma

Nazdaaar, jeeee já se těšila na fotky!!!!!!
No holt příště
Já dneska lítala po Praze a vybírala nábytek a sedačku, no děs, hrůza a hnus!!!!!!!

18.5.2008 21:12

naftalinka napsal(a):
Nazdaaar, jeeee já se těšila na fotky!!!!!!
No holt příště
Já dneska lítala po Praze a vybírala nábytek a sedačku, no děs, hrůza a hnus!!!!!!!

Nazdááár ... NO, jo, no ... smůla ... Musíš vydržet
Já jsem vybírala sedačku nedávno, ale už mám - byl super výprodej, přijatelné ceny a přijatelný vzhled

18.5.2008 21:30

blanche napsal(a):
Nazdááár ... NO, jo, no ... smůla ... Musíš vydržet
Já jsem vybírala sedačku nedávno, ale už mám - byl super výprodej, přijatelné ceny a přijatelný vzhled

Jo dá se říct, že jsme taky na něco narazili
ale ještě je toho hodně před náma, jsme se tak nějak domluvili co chcem, takže to objednáme a pro nábytek pojedeme asi do Jamalu, tam se mi líbí nejvíc. Ale nejdřív než se to doveze se musí prodat ten starej co tu máme, vymalovat, položit podlaha a pak teprv přivézt nábytek

18.5.2008 21:50

naftalinka napsal(a):
Jo dá se říct, že jsme taky na něco narazili
ale ještě je toho hodně před náma, jsme se tak nějak domluvili co chcem, takže to objednáme a pro nábytek pojedeme asi do Jamalu, tam se mi líbí nejvíc. Ale nejdřív než se to doveze se musí prodat ten starej co tu máme, vymalovat, položit podlaha a pak teprv přivézt nábytek

NO, koukám, že se doma taky nenudíte, co ?
Mě to tu neba :( Ale dneska je alespoň docela klid

18.5.2008 22:03

blanche napsal(a):
NO, koukám, že se doma taky nenudíte, co ?
Mě to tu neba :( Ale dneska je alespoň docela klid

No hale dneska den blázen!!!! Ráno jsme vstali už v půl devátý jeli do tý Phy, odtamtud jsme dorazili v 14,30 a hned přišel kolega na počítač, pak já jela rychle ke koním, před sedmou jsem přijela a jeli jsme s mámou eště za dědou a strejdou odvézt jim nějaký jídlo, buchtu a pokecat. No a to k dědovi jedu eště v úterý hned po noční a budu uklízet barák a plejt zahradu, ha!!!!! Neptejte se na jaký baterky funguju!!!!páč by mi je pak všichni vykoupili aby byli stejně akční a pro mě by nezbylo

18.5.2008 22:05

naftalinka napsal(a):
No hale dneska den blázen!!!! Ráno jsme vstali už v půl devátý jeli do tý Phy, odtamtud jsme dorazili v 14,30 a hned přišel kolega na počítač, pak já jela rychle ke koním, před sedmou jsem přijela a jeli jsme s mámou eště za dědou a strejdou odvézt jim nějaký jídlo, buchtu a pokecat. No a to k dědovi jedu eště v úterý hned po noční a budu uklízet barák a plejt zahradu, ha!!!!! Neptejte se na jaký baterky funguju!!!!páč by mi je pak všichni vykoupili aby byli stejně akční a pro mě by nezbylo

Tak na co vegetíš

18.5.2008 23:24

blanche napsal(a):
Tak na co vegetíš

Tak jsem projížděla net ... jukla na www.peta.cz a našla tam i nás na Mělníku - tady je důkaz

18.5.2008 23:25

blanche napsal(a):
Tak jsem projížděla net ... jukla na www.peta.cz a našla tam i nás na Mělníku - tady je důkaz

NO, já zabírám nejvíce místa - deštník
A pak tam mám záda a chvostík ... kdopak to stojí u mé pravice

18.5.2008 23:25

blanche napsal(a):
NO, já zabírám nejvíce místa - deštník
A pak tam mám záda a chvostík ... kdopak to stojí u mé pravice

A levice

19.5.2008 07:46

blanche napsal(a):
A levice

no vidiš ted jste slavný
Jinak dobré ránko, pěkně deštívý ráno teda!!! Já si jdu koupit boty a přemejšli, že si oblíknu nějakej neoprenovej oblek, páč nechci přijít uplně turch

19.5.2008 10:31

naftalinka napsal(a):
no vidiš ted jste slavný
Jinak dobré ránko, pěkně deštívý ráno teda!!! Já si jdu koupit boty a přemejšli, že si oblíknu nějakej neoprenovej oblek, páč nechci přijít uplně turch

no ženský, kde jste???? Snad vás to deštivý počasí neuspává
Já jsem si koupila nakonec boty a tříčtvrťáky. Botičky jsem si koupila takový bílo modrý žabkovitý sandálky, ale rozkošný!!!!
No a pak jsem si řekla, že k těm botám bych si teda měla koupit ještě nějaký letní kalhoty, ne!!!???, tak jsem se ohákla a do konce měsíce živořim, páč musim zaplatit závody a povinný ručení na auto, haaa to bude pr.......!!!!

sadzi saj

19.5.2008 10:49
sadzi saj

naftalinka napsal(a):
Já jsem si koupila nakonec boty a tříčtvrťáky. Botičky jsem si koupila takový bílo modrý žabkovitý sandálky, ale rozkošný!!!!
No a pak jsem si řekla, že k těm botám bych si teda měla koupit ještě nějaký letní kalhoty, ne!!!???, tak jsem se ohákla a do konce měsíce živořim, páč musim zaplatit závody a povinný ručení na auto, haaa to bude pr.......!!!!

Ahoj,

já jsem tu, ale nejdou mi v práci fotky na moderce, tudíž vopruz a pruda a neba mě sem chodit bez souvislostí a krásných foteček

19.5.2008 10:56

naftalinka napsal(a):

Nazdárek, nazdárek! Tak konečně doma. Včera nám tak furt odkládali odlet, že jsme nakonec dorazili dom až v jednu ráno. Teď jsem se teprve vykopala z postele. Přítel šel do práce, ale já dělám mrtvého brouka, do zítřejšího odpoledne nezapínám služební mobil, kdyby náhodou si šéf vymyslel, že nestíhá, nezvládá, ať přijdu dřív než ve středu. Ani mě nehne . Pěkně nás ten přílet štvalo, chtěli jsme fotit přílet nad Prahu a viděli jsme pěkný kulový - tmu jak v ranci. Koukám, že jsme donesli úchvatné počasí Jinak naprosto úžasný doma, čisto, hned se mi ten byt zdá obří, jak jsme tam měli neskutečně miniaturní pokoj. Vana, neslaná voda, no balada. Anduly ještě nezavřeli zobáky, nějak nestíhají mi všechno povyprávět, to jim chybělo. Budu mít hlavu jak kýbl , ale neva, jsem ráda, že je celá banda v pořádku. Dneska se těším na kluky, dojeli jsme moc pozdě, tak jsem za nima ani nešla, abych jim neudělala šoky, proplout tam v takovou hodinu ze tmy.

19.5.2008 15:47

zviratkova napsal(a):
Nazdárek, nazdárek! Tak konečně doma. Včera nám tak furt odkládali odlet, že jsme nakonec dorazili dom až v jednu ráno. Teď jsem se teprve vykopala z postele. Přítel šel do práce, ale já dělám mrtvého brouka, do zítřejšího odpoledne nezapínám služební mobil, kdyby náhodou si šéf vymyslel, že nestíhá, nezvládá, ať přijdu dřív než ve středu. Ani mě nehne . Pěkně nás ten přílet štvalo, chtěli jsme fotit přílet nad Prahu a viděli jsme pěkný kulový - tmu jak v ranci. Koukám, že jsme donesli úchvatné počasí Jinak naprosto úžasný doma, čisto, hned se mi ten byt zdá obří, jak jsme tam měli neskutečně miniaturní pokoj. Vana, neslaná voda, no balada. Anduly ještě nezavřeli zobáky, nějak nestíhají mi všechno povyprávět, to jim chybělo. Budu mít hlavu jak kýbl , ale neva, jsem ráda, že je celá banda v pořádku. Dneska se těším na kluky, dojeli jsme moc pozdě, tak jsem za nima ani nešla, abych jim neudělala šoky, proplout tam v takovou hodinu ze tmy.

Tak vám sem klidně nějaké foto hodit můžu, jelikož ke koním mi nic nejede, tak musím počkat, až mě tam ten můj po práci hodí. Ach jo...

19.5.2008 15:51

zviratkova napsal(a):
Tak vám sem klidně nějaké foto hodit můžu, jelikož ke koním mi nic nejede, tak musím počkat, až mě tam ten můj po práci hodí. Ach jo...

19.5.2008 16:03

zviratkova napsal(a):
ryzoň

trio tmavých

19.5.2008 16:07

zviratkova napsal(a):
trio tmavých

vraník

19.5.2008 16:09

zviratkova napsal(a):
plavák

puníkatej

19.5.2008 16:09

zviratkova napsal(a):
puníkatej

hnědák

19.5.2008 16:11

zviratkova napsal(a):
kočár

vraník ponďa

19.5.2008 16:12

zviratkova napsal(a):
vraník ponďa

sedlání v akci

19.5.2008 16:12

zviratkova napsal(a):
sedlání v akci

ryzek ponďa

19.5.2008 16:13

lucky napsal(a):

tenhle byl Čikimu nejpodobnější, výškou, akorát byl nazrzlý ze sluníčka

19.5.2008 16:14

zviratkova napsal(a):
tenhle byl Čikimu nejpodobnější, výškou, akorát byl nazrzlý ze sluníčka

já s jedním z nejmenších

19.5.2008 16:14

zviratkova napsal(a):
já s jedním z nejmenších

19.5.2008 16:15

zviratkova napsal(a):
kočár

zapřažený strakáč ponďa

19.5.2008 16:16

zviratkova napsal(a):
zapřažený strakáč ponďa

hnědáček

19.5.2008 16:17

zviratkova napsal(a):
hnědáček

zapřažený oslík

19.5.2008 16:17

zviratkova napsal(a):
zapřažený oslík

další malej zrzek

19.5.2008 16:18

zviratkova napsal(a):
další malej zrzek

krásnej vraník

19.5.2008 16:18

zviratkova napsal(a):
krásnej vraník

měl pěknou hlavu

19.5.2008 16:19

zviratkova napsal(a):
měl pěknou hlavu

vykvétající ponďa

19.5.2008 16:19

zviratkova napsal(a):
vykvétající ponďa

moc krásný koník

19.5.2008 16:20

zviratkova napsal(a):
moc krásný koník

stádo

19.5.2008 16:21

zviratkova napsal(a):
pusinky

vítr z nich dělal Elvise

19.5.2008 16:21

zviratkova napsal(a):
vítr z nich dělal Elvise

19.5.2008 16:24

zviratkova napsal(a):

duo osel - vlevo normál, v pravo megální, větší možná ještě než Sheila, no fakt kus

19.5.2008 16:25

zviratkova napsal(a):
duo osel - vlevo normál, v pravo megální, větší možná ještě než Sheila, no fakt kus

ve výběhu

19.5.2008 16:25

zviratkova napsal(a):
ve výběhu

strakoš ponďa

19.5.2008 16:26

zviratkova napsal(a):
strakoš ponďa

světlý s rybíma očkama

19.5.2008 16:26

zviratkova napsal(a):
světlý s rybíma očkama

těžko rozpoznatelná barva, nebyl čistě bílý, flekatý, ani nic jiného, tak nevim, je teda vyválený v zemině (ta tam je oranžová)

19.5.2008 16:27

zviratkova napsal(a):
těžko rozpoznatelná barva, nebyl čistě bílý, flekatý, ani nic jiného, tak nevim, je teda vyválený v zemině (ta tam je oranžová)

ryzeček

buggyna

19.5.2008 17:40
buggyna

blanche napsal(a):

jaj!!! že by to fotil ten pán co si rozbil ústa??

sadzi saj

19.5.2008 17:48
sadzi saj

buggyna napsal(a):
jaj!!! že by to fotil ten pán co si rozbil ústa??

19.5.2008 18:56

lucky napsal(a):

Tak jsem to tady, koukám, dorazila.

No, Blanka by se vyřádila, bohužel blbě se tam fotí, když jsou přivázaní, tak většinou tak, že jsou prdelí k člověku, ve výběhu daleko. Vcelku jenom na tom ranči jich mají tak 40, řekla bych že kolem 20-ti velkých, kolem 15-ti malých a tak 5 oslů. Různě se to tam střídá, člověk by se nedopočítal. Ty osedlaní připravení na vyjížďku jsou na 2 stanovištích, pak část navolno, část ve výběhu, část přivázaná na pastvině, někdy mají volno všichni, no různě se to střídá a mění, jsou třeba schovaní, tak tam druhý den člověk vidí nějaké nové.

19.5.2008 19:03

zviratkova napsal(a):
Tak jsem to tady, koukám, dorazila.

No, Blanka by se vyřádila, bohužel blbě se tam fotí, když jsou přivázaní, tak většinou tak, že jsou prdelí k člověku, ve výběhu daleko. Vcelku jenom na tom ranči jich mají tak 40, řekla bych že kolem 20-ti velkých, kolem 15-ti malých a tak 5 oslů. Různě se to tam střídá, člověk by se nedopočítal. Ty osedlaní připravení na vyjížďku jsou na 2 stanovištích, pak část navolno, část ve výběhu, část přivázaná na pastvině, někdy mají volno všichni, no různě se to střídá a mění, jsou třeba schovaní, tak tam druhý den člověk vidí nějaké nové.

Jo a hlásím, že to kluci beze mě bez problémů přežili. Čiki teda přišel o většinu chlupů na kořenu ocasu, už je skoro holej, šílený, hned jsem mu to vyprala, namatlala jak jen to šlo. Ale jinak vcelku dobré, měl to čisté, nezaprášené, žádná ranka, nic, takže to ujde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík