Nezvykle pracovní čtvrtek :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2008 08:07

Hej holčiný holá, Lanika vás zde všechny volá.....

15.5.2008 08:13

lanika napsal(a):

čus mylačku:)))
Jsem včera i celá rozbitá zmákal vyjížďku s Keruškatým baz sedla....byl úplný bubin:))
sakriš, ten minulý týden byl luxusní, ty pracovní čtvrtky - bleee..:))

15.5.2008 08:17

kukinatost napsal(a):
Jsem včera i celá rozbitá zmákal vyjížďku s Keruškatým baz sedla....byl úplný bubin:))

Ahojda
A není dneska taky volno??že nás tu moc není..

15.5.2008 08:24

kukinatost napsal(a):

Jaňuša, pimpuša ty si koleduješ....Tož hlavně, že aspoň Kerouš je chápavý a byl na tebe hodný....No, já včera něco hopla, bo do konce týdne mi to už nevyjde. Postavili jsme dvojskok, kde ten druhý skok byl zahalen plachtou černou, no strááááááášlivý bubák Ale vpohodě přeskáklai koňuši no a pak jmse z toho udělali větší oxer jeden, cca 80-90 cm taktéž zahalen plachtou, jen to první bidlo bylo odhaleno. Normálně nebylo skoku, kdy by Honzík tu prázdnou kládu neshodil, tak samo i Kathleen. Asi se koňuši soustředili na to plachtru, že nevnímali ten předek. No ale když jsme to hopsali z druh strany, kde bylo vidět jen plachtu, tož jsmete měli viděět jak se oba zvedali No a pak jsme šli poprvé letos do vody, segra vzala i Oskiho, to bylo radosti a stříkání.....Jen my byly mokré asi víc než koňuši
Je mi smutno

15.5.2008 08:29

lanika napsal(a):
Jaňuša, pimpuša ty si koleduješ....Tož hlavně, že aspoň Kerouš je chápavý a byl na tebe hodný....No, já včera něco hopla, bo do konce týdne mi to už nevyjde. Postavili jsme dvojskok, kde ten druhý skok byl zahalen plachtou černou, no strááááááášlivý bubák Ale vpohodě přeskáklai koňuši no a pak jmse z toho udělali větší oxer jeden, cca 80-90 cm taktéž zahalen plachtou, jen to první bidlo bylo odhaleno. Normálně nebylo skoku, kdy by Honzík tu prázdnou kládu neshodil, tak samo i Kathleen. Asi se koňuši soustředili na to plachtru, že nevnímali ten předek. No ale když jsme to hopsali z druh strany, kde bylo vidět jen plachtu, tož jsmete měli viděět jak se oba zvedali No a pak jsme šli poprvé letos do vody, segra vzala i Oskiho, to bylo radosti a stříkání.....Jen my byly mokré asi víc než koňuši
Je mi smutno

ach joo.....kdy já naposledy skákala...:(
No, ve vodě už jsem letos párkrát smra´dochy měla...i černá věc už přestala být z H2O vyplašená..
to ryzoň měl být zřejmě v původní verzi minimálně tuleň:)))je to vodní oř...
Kurde, já vám tak závidím, že máte s kým jezdit, já sjem úplně zasekaná a teď prostě sjem furt v taklovém běsu a shonu, že vezmu koně na hoďku do terénu a zase honem domů...ale je fakt, že aspoň v terénu hopsáme úplně všechno co se dá...:)
a včera jsme konečně stihla večer umýt okna:)

15.5.2008 08:41

kukinatost napsal(a):
ach joo.....kdy já naposledy skákala...:(
No, ve vodě už jsem letos párkrát smra´dochy měla...i černá věc už přestala být z H2O vyplašená..
to ryzoň měl být zřejmě v původní verzi minimálně tuleň:)))je to vodní oř...
Kurde, já vám tak závidím, že máte s kým jezdit, já sjem úplně zasekaná a teď prostě sjem furt v taklovém běsu a shonu, že vezmu koně na hoďku do terénu a zase honem domů...ale je fakt, že aspoň v terénu hopsáme úplně všechno co se dá...:)
a včera jsme konečně stihla večer umýt okna:)

Já si tý vody letos moc neužiju, mít muchařku se svinstvo ale mám ještě v záloze Jerryka

My jdem dneska taky hopsat..jen to počasí by se mohlo umírnit s těma teplotama..

Leni nedávej sem tu fotečku taky mi je smutno

15.5.2008 08:53

rocky napsal(a):
Já si tý vody letos moc neužiju, mít muchařku se svinstvo ale mám ještě v záloze Jerryka

My jdem dneska taky hopsat..jen to počasí by se mohlo umírnit s těma teplotama..

Leni nedávej sem tu fotečku taky mi je smutno

Hojááá,
já jsem se až teďka dostala k vám...od rána lítám jako hadr na holi...
Dneska jsem mluvila s Martou a Grafta dá do předvýběru hřebců, takže chlapák odcestuje na půl roce ke kámošům k panu Vančurovi na pastviny...ty jo, mazec. Stejně si myslím, že je to uchvonění o penězích, úplatcích...ale budiž, alespoň se chlapeček někam podívá...

15.5.2008 08:55

lanika napsal(a):

hoj Danule, jak tak furt nahazuješ ty hříboše, hned bych taky jednoho brala...ale to už bych se fakt musela naklonovat....navíc by asi musel hned po odstavuz baráku, a to ybch zase nechtěla, bo byhc ho zbožňovala a byl moje první hříbátko:))

15.5.2008 09:02

lanika napsal(a):

miluju Lennyho Kravitze a díky bohu neposlouchám rádio, takže tenhle song mi ještě neohráli:))

http://www.youtube.com/ watch?v=oIgNSaqLxdw&feature=related

15.5.2008 09:17

kukinatost napsal(a):
miluju Lennyho Kravitze a díky bohu neposlouchám rádio, takže tenhle song mi ještě neohráli:))

http://www.youtube.com/ watch?v=oIgNSaqLxdw&feature=related

DANNNNYYYY všechno nejlepší!!!! hlavně zdravý a štestí!ostatní přijde samo nebo to už máš!

15.5.2008 09:31

klawdie napsal(a):
DANNNNYYYY všechno nejlepší!!!! hlavně zdravý a štestí!ostatní přijde samo nebo to už máš!

Jejda, Danýsek má narozky.....Já to mám v mém telefonu všechno uloženo, už dávno by mi zvonila upomínka, ale dnes jsem ho půjčila segře do práce, at může poslouchat rádio, tož mám starou šunku sebou a bez upomínek.....Takže opožděně, ale přeci. Danuliku, VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍ

sadzi saj

15.5.2008 09:42
sadzi saj

lanika napsal(a):
Jejda, Danýsek má narozky.....Já to mám v mém telefonu všechno uloženo, už dávno by mi zvonila upomínka, ale dnes jsem ho půjčila segře do práce, at může poslouchat rádio, tož mám starou šunku sebou a bez upomínek.....Takže opožděně, ale přeci. Danuliku, VŠECHNO NEJLEPŠÍÍÍ

Danny, taky přeji všechno nej nej, pevné zdraví, milujícího partnera a ať ti to doma vyjde se stájí a koníkem

15.5.2008 09:48

sadzi saj napsal(a):
Danny, taky přeji všechno nej nej, pevné zdraví, milujícího partnera a ať ti to doma vyjde se stájí a koníkem

hoj,jujuj jaka se Lenica paradnica na Honzinovi jujuj

15.5.2008 09:55

monca napsal(a):
hoj,jujuj jaka se Lenica paradnica na Honzinovi jujuj

Holky, moc vám děkuji za gratulejšn...
Já jsem v jednom kole, šéfové úřadujou tak hákuju seč mi síly stačej....až bude volněji tak pídu, ju?

15.5.2008 10:15

lanika napsal(a):

Danulí, všechno nej k narozeninám ti přeju já, Lukin, Saxík a Hadřík . Ať se ti splní, po čem toužíš.....

15.5.2008 10:19

cheyenne napsal(a):
Danulí, všechno nej k narozeninám ti přeju já, Lukin, Saxík a Hadřík . Ať se ti splní, po čem toužíš.....

Dnes u nás zas byl pan doktor na kontrole, noha po operaci se hojí dobře, přední ode dneška nebudeme převazovat, zůstane už na vzduchu a další ranky taky dobré. Vycházky nám prodloužil na 2x30min., tak snad nebudou už tolik oteklé nožičky. Jen Hadřík zřejmě trpí sebedestrukcí, páč když si vyslechl, že bude brzo zdravý, tak sebou švihnul v uličce a narazil si hlezno na druhé zadní noze.... zas máme o ránu na léčení víc
Ale musím říct, že ranní procházka v lese po nočním deštíku byla luxusní....

15.5.2008 10:24

cheyenne napsal(a):
Dnes u nás zas byl pan doktor na kontrole, noha po operaci se hojí dobře, přední ode dneška nebudeme převazovat, zůstane už na vzduchu a další ranky taky dobré. Vycházky nám prodloužil na 2x30min., tak snad nebudou už tolik oteklé nožičky. Jen Hadřík zřejmě trpí sebedestrukcí, páč když si vyslechl, že bude brzo zdravý, tak sebou švihnul v uličce a narazil si hlezno na druhé zadní noze.... zas máme o ránu na léčení víc
Ale musím říct, že ranní procházka v lese po nočním deštíku byla luxusní....

Tak milé pracantky já mám dneska volnóóóóóó

15.5.2008 10:31

memmory napsal(a):
Tak milé pracantky já mám dneska volnóóóóóó

pche ty se máááááš!!!!Chci taky volnooooo

evčo Hadřík je ale smolař..tak doufám že to nebude nic vážného a jen boule!

15.5.2008 10:32

lanika napsal(a):

Jee, Danulušo, tož zas o rok straší,tož k tym dvacetinám všystsko nej:))))
a samozřejmě přeje i veškeré mé zvěrstvo:)))

15.5.2008 10:33

rocky napsal(a):
pche ty se máááááš!!!!Chci taky volnooooo

evčo Hadřík je ale smolař..tak doufám že to nebude nic vážného a jen boule!

No jo ale zase dělám víkend

15.5.2008 10:34

kukinatost napsal(a):

hehe, prej dvacetinám...už bohužel o fous víc... Ale dvacetiny by mi vůbec nevadily

15.5.2008 10:35

kukinatost napsal(a):

No Hadřík teda válí, no mi už máme podkovu nazutou, snad zas bude běhat jako srnka, tentokrát už se konal jen malý uskok a pak už držel jak přibitý...uffftaky nám hrábl do toho střelu, je to zatažený, tak at už si nevymýšlí....
Jo a vylejzá nám letošní zbarvení, šedivá místa zčernala a bíla uplně probělila takže mu vylezli pěkné kontrasty...věřím že v sobotu mi zas svěří los fotos, tak něco nabouchám...

15.5.2008 10:38

klawdie napsal(a):
No Hadřík teda válí, no mi už máme podkovu nazutou, snad zas bude běhat jako srnka, tentokrát už se konal jen malý uskok a pak už držel jak přibitý...uffftaky nám hrábl do toho střelu, je to zatažený, tak at už si nevymýšlí....
Jo a vylejzá nám letošní zbarvení, šedivá místa zčernala a bíla uplně probělila takže mu vylezli pěkné kontrasty...věřím že v sobotu mi zas svěří los fotos, tak něco nabouchám...

Holky mám drb pro pobavení ***

15.5.2008 10:46

lanika napsal(a):

vzhledem k tomu, že mi začíná mílovými kroky táhnout na 30, asi přestanu slavit narozky...:))))
takže Danny, aspoň tebe jsem chtěla dvacetinama potěšit...díky bohu za Eviznu a její vylíhnutiny pár dní přede mnou, che:))))
btw dobrá fotka, že...sraz ze základky po 10 letech:))

15.5.2008 10:53

kukinatost napsal(a):
vzhledem k tomu, že mi začíná mílovými kroky táhnout na 30, asi přestanu slavit narozky...:))))
takže Danny, aspoň tebe jsem chtěla dvacetinama potěšit...díky bohu za Eviznu a její vylíhnutiny pár dní přede mnou, che:))))

Jojo, Janica, už se nám to blíží.... jsem na gymplu měla v lavici kámošku, která byla starší o 27 hodin, i to potěšilo
Pro pobavení foto z víkendové oslavy maturitní písemky, na chvilku jsem vytuhla, tak mě naaranžovali, probudili a vyfotili.... no, kamarádi

15.5.2008 10:55

cheyenne napsal(a):
Jojo, Janica, už se nám to blíží.... jsem na gymplu měla v lavici kámošku, která byla starší o 27 hodin, i to potěšilo
Pro pobavení foto z víkendové oslavy maturitní písemky, na chvilku jsem vytuhla, tak mě naaranžovali, probudili a vyfotili.... no, kamarádi

díky bohu, že tady nemám žádné masakr fotky:)))
ale tady vypadáme s kámošem velmi svěže, že?:))

15.5.2008 10:55

kukinatost napsal(a):

Aj janka je divoká!!!

15.5.2008 10:57

klawdie napsal(a):
Aj janka je divoká!!!

No my se ničím tajit nemusíme naše fota z roudni znáte naštestí jich u sebe moc nemám,ale brala bych nějaký ty umělecky kloboukový, ty máš ty Evčo vid?jak se fotak neotviral uplně....

15.5.2008 10:57

kukinatost napsal(a):
díky bohu, že tady nemám žádné masakr fotky:)))
ale tady vypadáme s kámošem velmi svěže, že?:))

V kolik hodin to bylo? Vypadáte svěže na brzké ránko
Tady Evule inteligentně konverzuje s profesory na maturitním večírku

15.5.2008 10:58

klawdie napsal(a):
No my se ničím tajit nemusíme naše fota z roudni znáte naštestí jich u sebe moc nemám,ale brala bych nějaký ty umělecky kloboukový, ty máš ty Evčo vid?jak se fotak neotviral uplně....

Mám....

15.5.2008 11:00

cheyenne napsal(a):
Mám....

Ještě jedna pro zasmání - Evule alá zebra alá smajlík z ifauny

15.5.2008 11:01

cheyenne napsal(a):
Mám....

pošli prosím nějaké vyvedená na meil nebo jestli je máš na netu tak odkaz...moc moc děkuji!

15.5.2008 11:11

klawdie napsal(a):
pošli prosím nějaké vyvedená na meil nebo jestli je máš na netu tak odkaz...moc moc děkuji!

Zkusila jsem ti poslat všechno, můj mail to překousnul, tak dej vědět, jestli to dorazilo....

15.5.2008 11:30

cheyenne napsal(a):
Zkusila jsem ti poslat všechno, můj mail to překousnul, tak dej vědět, jestli to dorazilo....

dorazilo ale je to zazipovaný že, tož ale já jsem antitalent a neumím to otevřít...hod nějakej návod!

15.5.2008 11:32

klawdie napsal(a):
dorazilo ale je to zazipovaný že, tož ale já jsem antitalent a neumím to otevřít...hod nějakej návod!

Pravej čudlík myši a vybrat z nabídky "extrahovat"

15.5.2008 11:58

cheyenne napsal(a):
Pravej čudlík myši a vybrat z nabídky "extrahovat"

dámy zdravím a taky mě štve že musim sedět v ústavu jak si rychle člověk zvykne na volno...

15.5.2008 12:01

klafus napsal(a):
dámy zdravím a taky mě štve že musim sedět v ústavu jak si rychle člověk zvykne na volno...

Včera sem byla vyzbrojena foťákem,tak mám new jarní fotečky :-)

http://klafus.rajce.idnes.cz /14.5.jarni_barvicky/#album
(mezera za cz)

15.5.2008 12:05

klafus napsal(a):
Včera sem byla vyzbrojena foťákem,tak mám new jarní fotečky :-)

http://klafus.rajce.idnes.cz /14.5.jarni_barvicky/#album
(mezera za cz)

ahojik,fuj jste byli v řepce joo
kovar Klarko dorazi v sobotu

15.5.2008 12:06

rocky napsal(a):

Aááá už vím kam mi zmizelo vodítko!!!lumpe

15.5.2008 12:07

rocky napsal(a):

Jaký fuj! :-P To sou krásný fotky!

15.5.2008 12:09

klafus napsal(a):
Jaký fuj! :-P To sou krásný fotky!

Já si ho jen vypůjčila,aby se šiklo do barvy,šak sem ho pak bez ujmy vrátila....neboj dělala sem mu malá malá

15.5.2008 12:11

klafus napsal(a):
Já si ho jen vypůjčila,aby se šiklo do barvy,šak sem ho pak bez ujmy vrátila....neboj dělala sem mu malá malá

Teda to nějak pan kovář nevychytal,chlapec jeden...no tak snad v sobotu už budou nové nožky :-)

15.5.2008 12:18

klafus napsal(a):
Teda to nějak pan kovář nevychytal,chlapec jeden...no tak snad v sobotu už budou nové nožky :-)

Jsem tu, byla jsem na skok na obědě, svíčková se třema...svíteční oběd. A dneska pustím žilou účtu, jdu si udělat radost do města.
Klafuš, fotky jsou luxusní, řepka je vděčná. Jerýk krásně zapózoval, jen co je pravda.
Hele Janí, mě je 24...ale stále se cítím jako 14ti letá puberťačka...

15.5.2008 12:19

klafus napsal(a):

Nee fotky nádhera ale fuj řepka smrdíííí, koukla jsem na fotečky moc krásný.

15.5.2008 12:28

rocky napsal(a):

Koukám, že máte koníky na trávě????? Kdepak to? To vám raŠÍ V OHRADĚ, ŽE BY SE TO VZPAMATOVALO???? nEBO JE MÁTE NĚKDE JINDE???? kLÁRI, FOTKY SUPER
Ups, CAPS

15.5.2008 12:29

rocky napsal(a):

Kláry byla jsem ráda že vubec přijel a nazul nám zpět podkovu, je nemocný má angínu, takže udělat jedno kopyto pro něj byla celkem dřina, musel mi přísahat že dorazí v sobotu jinak bych ho nepustila...krásný foto, taky jsem si šedivýho uloupila

15.5.2008 12:30

klawdie napsal(a):
Kláry byla jsem ráda že vubec přijel a nazul nám zpět podkovu, je nemocný má angínu, takže udělat jedno kopyto pro něj byla celkem dřina, musel mi přísahat že dorazí v sobotu jinak bych ho nepustila...krásný foto, taky jsem si šedivýho uloupila

máme na dvorku kus zahrady, bude se tam stavět ale zatím můžem využívat pro oře, to byla ohrada pro malou kobylu, když měla karantenu, ted kobyla odtamtud odchází, tak je tam vždycky na pár hodinek pusstíme...jsou rádi a futrujou se jak o život

15.5.2008 12:34

klawdie napsal(a):
máme na dvorku kus zahrady, bude se tam stavět ale zatím můžem využívat pro oře, to byla ohrada pro malou kobylu, když měla karantenu, ted kobyla odtamtud odchází, tak je tam vždycky na pár hodinek pusstíme...jsou rádi a futrujou se jak o život

Jj je to super, hlavně i ten kus stínu co tam maj

15.5.2008 12:34

rocky napsal(a):

jj, souhlasím s peťulou, fotos luxusní, ale ta rychna, halvně když už odkvétá....))
jinak Danny, je fakt, že mi tolik nikdo naštěstí netipuje...:)
a já jsme dneska úplně bez jídla, no, tlačím piškoty, prostě nemůžu mít chvilku klid, takže jsem furt na záchodě a v zeleném xichtě se mi sexy vyjímá ta modřina...
tady jsem s jendím drobkem:)

15.5.2008 12:35

klafus napsal(a):
Jj je to super, hlavně i ten kus stínu co tam maj

Devčata musím letět na další hodinu,snad v pátek se uvidíme.paaa
Tady ta Grace se mi moc líbí

15.5.2008 12:39

lanika napsal(a):

tož Peťuli čuuss...:)

15.5.2008 12:41

kukinatost napsal(a):

Hééér, co to je za fešáka Janí? Ten šiml?

15.5.2008 12:45

haisovad napsal(a):
Hééér, co to je za fešáka Janí? Ten šiml?

toť Montík, kdysi koňouch kámošky...takový hodný sloneček:))
ona byla vždycky přes ty šimly..:)

15.5.2008 12:47

kukinatost napsal(a):

jani to odešla klafuš-hihi, ty už hlady nevidíš což?

Ten šiml je luxuxní co je zač??

15.5.2008 12:47

kukinatost napsal(a):
toť Montík, kdysi koňouch kámošky...takový hodný sloneček:))
ona byla vždycky přes ty šimly..:)

To je hřebčák...? Má úžasný krčisko...moc pěknej kusanec

15.5.2008 12:50

rocky napsal(a):

DAnny maj prostě luxusní barvu co k tomu říct...toho šimla si myslím pamatuju, byl v inzerci...
Jani a já tlačím vodu a nudle...at žijou instatní polívky

15.5.2008 12:54

lanika napsal(a):

Jsem zas tu a mám pro vás pár fotos....
Jak teď vypadá Hadraplán...

15.5.2008 12:55

cheyenne napsal(a):
Jsem zas tu a mám pro vás pár fotos....
Jak teď vypadá Hadraplán...

Jizvička....

15.5.2008 12:56

cheyenne napsal(a):
Jizvička....

Jak Hadříkovi otekla tlamička....

15.5.2008 12:57

cheyenne napsal(a):
Jak Hadříkovi otekla tlamička....

Na pohledu zespoda je vidět líp, jak se mu zvětšila levá tvář.... ale už to je skoro dole, tahle fotka je pár dní stará...

15.5.2008 12:57

cheyenne napsal(a):
Na pohledu zespoda je vidět líp, jak se mu zvětšila levá tvář.... ale už to je skoro dole, tahle fotka je pár dní stará...

Černá a její rande s ryzoidním valachem....

15.5.2008 12:58

cheyenne napsal(a):
Černá a její rande s ryzoidním valachem....

15.5.2008 12:59

cheyenne napsal(a):

Ač valach, dokáže jí rozříjet.... ani hřebec, co stojí ve stáji kousek od ní to nedokáže....

15.5.2008 13:00

cheyenne napsal(a):
Ač valach, dokáže jí rozříjet.... ani hřebec, co stojí ve stáji kousek od ní to nedokáže....

Jeden tréninkový megajump....

15.5.2008 13:01

cheyenne napsal(a):

A jak u nás dopadají lidi, kteří prohrajou v ping-pongu

15.5.2008 13:01

cheyenne napsal(a):

Evku, jsem moc ráda že jste ty výběhy vymyslely aby byla černoška s nějakým čtyřnožcem...jak probíhalo seznamování? V pohodě? Nebo dělala trahoty? Hele pěkně nasvaluje, tady vypadá jaké amík

15.5.2008 13:02

rocky napsal(a):

kurnik, jsem vysraná z podoby...:)))tož jsme to ais nějkak prokoučovala, asi jsem si to nějak spojila se žluťákem:))
Montik, no, krčisko jak sviňa, fakt macek, ale valášek....víc fotek asi nemám...
Lenuško, ty jsi někdy jela na koni Oliva v Milíkově, nebo to byla ďoucha ještě z Hermxu, jsem něco hledala a našla jsem tam tvoje jméno...
kamoška má fotky na stránkách, ale nejdou stáhnout...jinak fakt fešný kus oře:)

15.5.2008 13:03

cheyenne napsal(a):

Ada trenuje, hezký, koukám máte novou kupu písku? černá má pěknou prdelku! Hadřík vypadá mnohem lépe...staráte se vzorně...jo a to se černá kamarádila s Valdou jo?
jedna bezhlavá

15.5.2008 13:04

haisovad napsal(a):
Evku, jsem moc ráda že jste ty výběhy vymyslely aby byla černoška s nějakým čtyřnožcem...jak probíhalo seznamování? V pohodě? Nebo dělala trahoty? Hele pěkně nasvaluje, tady vypadá jaké amík

jj, Mon´tas byl v inzerci..
css, Kerka nejen že ryzoňa rozřííí, on ji rovnou i obskakuje:)))

15.5.2008 13:04

haisovad napsal(a):

No, jelikož po tomhle pokusu se vrátila s dírou v zádech a bez podkovy, tak má dočasně smůlu.... a jelikož pokusy odchytit jí probíhaly celý odpoledne a podařilo se až skoro při západu slunce, tak zas bude chodit nějakou dobu sama.... , mezi koňma se nedaří jí odvýst domů....
Ale kulatí se hezky, za pár měsíců z ní bude kus kobyly...

15.5.2008 13:07

klawdie napsal(a):
Ada trenuje, hezký, koukám máte novou kupu písku? černá má pěknou prdelku! Hadřík vypadá mnohem lépe...staráte se vzorně...jo a to se černá kamarádila s Valdou jo?
jedna bezhlavá

Ta hromada písku vznikla tak, že se z jízdárny stáhlo vrchních asi 10cm, aby to nebylo hluboký, takže teď je povrch luxusní a zbylo dost písku na pár věcí okolo.... bude možná i kde lonžovat a vzadu na louce za kolbištěm si určitě pamatuješ šíleně vyježděnej obdélníko-šišoid, tak tam už je taky po obvodu písková dráha...

Černá kamarádí s Chuanem, to je ten, co nám rozbil Hadříka.....

15.5.2008 13:10

kukinatost napsal(a):
jj, Mon´tas byl v inzerci..
css, Kerka nejen že ryzoňa rozřííí, on ji rovnou i obskakuje:)))

Však černá při prvním rande taky podržela, dě.ka jedna , jen jsme se báli o ty její záda, ale vypadala spokojeně.... někdy bysme to měli vyfotit, u vás černá věc na rezatý, u nás rezatá věc na černý

15.5.2008 13:12

cheyenne napsal(a):
No, jelikož po tomhle pokusu se vrátila s dírou v zádech a bez podkovy, tak má dočasně smůlu.... a jelikož pokusy odchytit jí probíhaly celý odpoledne a podařilo se až skoro při západu slunce, tak zas bude chodit nějakou dobu sama.... , mezi koňma se nedaří jí odvýst domů....
Ale kulatí se hezky, za pár měsíců z ní bude kus kobyly...

che, no to je fakt...Kerka je hrozný prcíř a ryzoňa stará nymfa, tož by obcovali furt:)))

15.5.2008 13:15

kukinatost napsal(a):
che, no to je fakt...Kerka je hrozný prcíř a ryzoňa stará nymfa, tož by obcovali furt:)))

No šedivej občas bílou taky uspokojuje...no pamatuji si že černá nechtěla od koní ani u nás...ženský noooo

15.5.2008 13:27

klawdie napsal(a):
No šedivej občas bílou taky uspokojuje...no pamatuji si že černá nechtěla od koní ani u nás...ženský noooo

Eviku, já se vždycky nad tím Hadrouškem nějak slituju. Bobin jeden veliký jak dopadl
Taky mi Monťas utkvěl v paměti z inzerce, jinak Jani, Olivka byla moje dostihová tryskačka Na Milíkově jsme byli 2 ročníky po sobě, pak v Karpentné, vyhrávali jsme nad velkýma koňama a ona byla snad menší a drobnější než Jeryk nikdy na ni nezapomenu, tryskomyška ryzoňkovka moje malá roztomilá

15.5.2008 13:38

klawdie napsal(a):

Kláry, poslala jsem ti pár fotos, ale mail už stávkuje, vůbec nechce spolupracovat....
Leni, taky mi je Hadříka líto, ale co za slova dneska padalo, když si sám svojí vinou sednul na prdel.... pěkně v nás hrklo, plnou váhou na to hlezno.... doktor ho hned prohmátnul, jestli nemá zlomenou ještě tu druhou.... to jsme mu pak nadávali, co je za vola, ale už přestáváme celkově rozmazlovat, začíná být chvílema protivnej....

15.5.2008 13:51

cheyenne napsal(a):
Kláry, poslala jsem ti pár fotos, ale mail už stávkuje, vůbec nechce spolupracovat....
Leni, taky mi je Hadříka líto, ale co za slova dneska padalo, když si sám svojí vinou sednul na prdel.... pěkně v nás hrklo, plnou váhou na to hlezno.... doktor ho hned prohmátnul, jestli nemá zlomenou ještě tu druhou.... to jsme mu pak nadávali, co je za vola, ale už přestáváme celkově rozmazlovat, začíná být chvílema protivnej....

Eví dík, dva dorazili ale ty zrovna ty pařící fotky ne...

Přidejte reakci

Přidat smajlík