Otázka - ach to papírování :-(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2008 14:15

Právě mi volala kamarádka - má kobylu A1/1 v PK, teť bude posílat změnu majitele, má to poslat do slatiňan nebo na jockey club?? A ještě jeden problém - koupila kobylu od paní co ji na sebe neměla přepsanou, poslední majitel je nějaký pán co ji měl když jí byl snad rok ( teť kobyla 7let ) a kamarádka ho nemůže dohledat , jak se tento problém řeší, ?? Díky

15.5.2008 14:18

red and white napsal(a):
Právě mi volala kamarádka - má kobylu A1/1 v PK, teť bude posílat změnu majitele, má to poslat do slatiňan nebo na jockey club?? A ještě jeden problém - koupila kobylu od paní co ji na sebe neměla přepsanou, poslední majitel je nějaký pán co ji měl když jí byl snad rok ( teť kobyla 7let ) a kamarádka ho nemůže dohledat , jak se tento problém řeší, ?? Díky

Papíry rozhodně na Jockey club, ať si tam napřed ale zavolá oni jí sdělí jméno původního majitele. Nejlépe jí prostě pomůžou u zdroje, určo není jediná co má takový problém.

15.5.2008 15:24

zazika napsal(a):
Papíry rozhodně na Jockey club, ať si tam napřed ale zavolá oni jí sdělí jméno původního majitele. Nejlépe jí prostě pomůžou u zdroje, určo není jediná co má takový problém.

Ahoj no určitě na Jockey club a s tím majitelem to je uplně jedno na koho je napsaná je důležité tam poslat kupní smlouvu a hlášení o změně majitele, které by mělo byt na stránkách Jockey klubu. To je vše co je potřeba teda aspon u ČT to tak je....hodně štěstí ja sem taky musela vyřizovat

15.5.2008 18:55

xanty napsal(a):
Ahoj no určitě na Jockey club a s tím majitelem to je uplně jedno na koho je napsaná je důležité tam poslat kupní smlouvu a hlášení o změně majitele, které by mělo byt na stránkách Jockey klubu. To je vše co je potřeba teda aspon u ČT to tak je....hodně štěstí ja sem taky musela vyřizovat

ahojky.Já tohle ted taky řešila,pokud tu kobylku koupila od té paní,tak jí napište na hlášenku a oni vám z jockey clubu pošlou čestné prohlášení které musíte podepsat,že jste jí skutečně koupily od té dané paní.já u svého plnase taky neměla zapsané snad dva majitele předemnou a poslala jsem na jockey club hlášenku kde byla napsaná majitelka,která nebyla uvedená v průkaze.akorát nevím,jestli se to dá někde stáhnout přímo to čestné prohlášení,ale když pošlete hlášenku na jockey club,tak vám to čestné prohlášení pošlou a pak to jen pošlete zpátky.nebo zavolat přímo na jockey club,vysvětlit jim situaci a oni vám to čestné prohlášení pošlou a vy si to pak zároven s hlášenkou pošlete zpět a je to hotovo

16.5.2008 10:03

xanty napsal(a):

Jo, jenže v tom hlášení změny právě potřebuješ údaje o tom bývalém majiteli (na kterého byl kůň napsaný) - a jeho podpis... přítel teď řešil stejný problém... má kobylku, kterou koupil od jedné handlířky která ji neměla na sebe přepsanou... poslední zapsaný majitel ji měl hodně dávno a bydlí hodně daleko...... přítel si ji chtěl přepsat, nakonec se domluvil s inspektorem (dělal i zároveň průkaz, takže to posílal inspektorovi který udělal popis, předtím měla kobylka starý průkaz) a toho chlápka shánět už nemusel...

Přidejte reakci

Přidat smajlík