Anketka-jaké byste ji typli plemeno?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2006 15:51

Kathleen-m:Ruský kůň,o:Paint x A1/1,tak co myslíte jakému plemenu se tato kobylka podobá?

18.2.2006 12:44

monca napsal(a):
Kathleen-m:Ruský kůň,o:Paint x A1/1,tak co myslíte jakému plemenu se tato kobylka podobá?

a další

18.2.2006 12:46

monca napsal(a):
a další

tak už poslední

18.2.2006 13:51

monca napsal(a):
tak už poslední

Vypadá jako A1/2 čt x A1/1

19.2.2006 12:35

monca napsal(a):
a další

No koník je dobrý, ale co ty paty???? Promiň, jsem 25 let cvičitelem a nedá mi to

19.2.2006 12:51

makki napsal(a):
No koník je dobrý, ale co ty paty???? Promiň, jsem 25 let cvičitelem a nedá mi to

No je pravda,že je ma trochu za podbříšníkem a neprošlápnuté,ale kamarádka má licenci-zrovna jela na kruh.Koník je mladý byla to fotka zrovna ze zajíždění,věnovala se víc koni než sobě.Nebyl to žáden výcvik,ale jen tak ježdění po výběhu.Nechci rýpat,ale nedalo mi to

19.2.2006 13:43

monca napsal(a):

vypadá tak jak krízenec vypadat může .. nevím co je na tom diskutabilního .. to je jako kdyz male dite nakresli obrazek a pak jde za nekym s tim ze je vlastne hrozne osklivy a v hloubi duse doufa, jak mu budou vymlouvat, ze je nádherný .. címž vlastne docílí toho, co chtel, jinak je to hezky krizenecek

19.2.2006 15:53

monca napsal(a):
No je pravda,že je ma trochu za podbříšníkem a neprošlápnuté,ale kamarádka má licenci-zrovna jela na kruh.Koník je mladý byla to fotka zrovna ze zajíždění,věnovala se víc koni než sobě.Nebyl to žáden výcvik,ale jen tak ježdění po výběhu.Nechci rýpat,ale nedalo mi to

No tak když už jste u toho, jestli to je fotka ze zajíždění, o to hůř. K patám bych přidala nestejně vysokou ruku, kobyla je zarolovaná a zalomená v týle, evidentně jde na tvrdé ruce. Ty gumy nechám raději bez komentáře. Za rýpání se omlouvat nebudu a můžete se do mně klidně pustit.
K původnímu dotazu - kobylu bych tipla od oka na kříženku, kdybych jí už měla přiřadit k nějakému plemeni, řekla bych jezdecký pony.

19.2.2006 16:36

kocicka999 napsal(a):
vypadá tak jak krízenec vypadat může .. nevím co je na tom diskutabilního .. to je jako kdyz male dite nakresli obrazek a pak jde za nekym s tim ze je vlastne hrozne osklivy a v hloubi duse doufa, jak mu budou vymlouvat, ze je nádherný .. címž vlastne docílí toho, co chtel, jinak je to hezky krizenecek

Kathy-Kathleen(snad je to spravne)
promin,ze reju,ale v prispevku dovadeni atd.nekdo uverejnuje,ze je ji 30,a ty se bavis o zajizdeni??nevim,jestli jde o stejneho kone,ptz nejde z tech druhych fotek poznat,muzete mi nekdo tu zahadu vysvetlit??

19.2.2006 16:38

kikuska napsal(a):
Kathy-Kathleen(snad je to spravne)
promin,ze reju,ale v prispevku dovadeni atd.nekdo uverejnuje,ze je ji 30,a ty se bavis o zajizdeni??nevim,jestli jde o stejneho kone,ptz nejde z tech druhych fotek poznat,muzete mi nekdo tu zahadu vysvetlit??

nejspis jsem na to kapla sama.......ta druha ma svetly ocas
tak to bude asi shoda jmen

19.2.2006 16:53

kikuska napsal(a):
nejspis jsem na to kapla sama.......ta druha ma svetly ocas
tak to bude asi shoda jmen

Hmmm....no vam to vysvětlim,páč sem majitelka té jedné znich.No,Kathy je skoro 30 letá kobylka.A Kathleen je její dcera..na jaře se zajížděla.Takže Kathy je ta z tím světlym ocasem a Kathleen je ta s tím černým...chápete?
posílám foto Kathy a Kathleen.Kathy je ta menší a její dcera Kathleen je ta větší

19.2.2006 16:55

pizneta napsal(a):
Hmmm....no vam to vysvětlim,páč sem majitelka té jedné znich.No,Kathy je skoro 30 letá kobylka.A Kathleen je její dcera..na jaře se zajížděla.Takže Kathy je ta z tím světlym ocasem a Kathleen je ta s tím černým...chápete?
posílám foto Kathy a Kathleen.Kathy je ta menší a její dcera Kathleen je ta větší

no a ještě....člověk z přezdívkou monca je moje sestra........

19.2.2006 21:05

monca napsal(a):

No ja bych to tipla na Ruský kůň x paint+A1/1.Nevím co na tom řešit.Většina tepláků vypadá dost blíže neurčitelně

20.2.2006 15:19

svatka napsal(a):
No tak když už jste u toho, jestli to je fotka ze zajíždění, o to hůř. K patám bych přidala nestejně vysokou ruku, kobyla je zarolovaná a zalomená v týle, evidentně jde na tvrdé ruce. Ty gumy nechám raději bez komentáře. Za rýpání se omlouvat nebudu a můžete se do mně klidně pustit.
K původnímu dotazu - kobylu bych tipla od oka na kříženku, kdybych jí už měla přiřadit k nějakému plemeni, řekla bych jezdecký pony.

JJ...já nechci rýpat....kobyla byla zaježděna velmi krátce....no to víte...když se chcete věnovat mlademu koni..na sed se už nějak nemyslí no...každopádně jestli se chcete ujistit o umění mé kámošky...přijďte...budete vítání...

20.2.2006 15:20

pizneta napsal(a):
JJ...já nechci rýpat....kobyla byla zaježděna velmi krátce....no to víte...když se chcete věnovat mlademu koni..na sed se už nějak nemyslí no...každopádně jestli se chcete ujistit o umění mé kámošky...přijďte...budete vítání...

Jo a ktem gumám..je to snad nekde zakázane???Povazuje se to za týrání..pokud jo hned stím prestanem...ale já sem si jistá že ne....

20.2.2006 15:51

pizneta napsal(a):

Pizneto, kdyžse někdo chce věnovat zajíždění mladého koně, ten sed by měl mít bez chyby. Ten kdo na sed musí MYSLET, není tak daleko, aby mohl učit remontu (ostatně to, že má licenci, neznamená nic víc, než že dovede nespadnout z koně ve skoku a zhruba určit tempo a směr pohybu). Fotky mají velmi slušnou vypovídací hodnotu a vidět víc opravdu nemusím, kobyla je zatažená, zarolovaná a křivá. Co se gum týče, myslím, že si tu nemusím honit triko. Kdybys měla jen trochu zájmu, našla by sis, CO je na nich špatně, i na tomhle fóru bys našla, natož jinde. Ale jak vidím i z tématu o skotačení (nemám už potřebu se s tebou dohadovat i tam), ty si připadáš chytrá dost a nemáš potřebu se učit. Nedostatek zkušeností ti nikdo vyčítat nemůže, absenci snahy o jejich získání ale ano. Jasně, mě můžete být ty i tví koně ukradení. Jen jsem myslela, že poradím někomu, kdo si chce nechat poradit, ale vidím, že bych se namáhala zbytečně, omlouvám se ti tedy za čas, který ti jsi strávila čtením mých příspěvků a psaním odpovědí,ale věř, že je mi dvakrát tolik líto času, který jsem na to samé vynaložila já.

Přidejte reakci

Přidat smajlík