tak mám na vás dotaz líbí se vám moje fotečky ???
a můžete sem poslat i vaše ať se kouknu
díky za odpovědi
fiddi
napsal(a):
díky za odpovědi
další fotečka
fiddi
napsal(a):
díky za odpovědi
jsou pěkný ale přispěju spíš kritickou stránkou. fotila jsi v blbém světle, a nejvíc to tam kazí to datum. jinak bez chyby, no možná ještě víc zaostřovat jinak kvalita fotek je podle typu fotoaparátu
stalonek
napsal(a):
jsou pěkný ale přispěju spíš kritickou stránkou. fotila jsi v blbém světle, a nejvíc to tam kazí to datum. jinak bez chyby, no možná ještě víc zaostřovat jinak kvalita fotek je podle typu fotoaparátu
díky no ono se nebylo jak natočit bylo to na kurzu a tam sme musely sedět na místě a datum si chci nechat jako datování no a co se týče toho zaostřování... na pc to vypadá líp ale tady na forum se mi to jaksy kazí
fiddi
napsal(a):
díky no ono se nebylo jak natočit bylo to na kurzu a tam sme musely sedět na místě a datum si chci nechat jako datování no a co se týče toho zaostřování... na pc to vypadá líp ale tady na forum se mi to jaksy kazí
a ještě hafloušek
fiddi
napsal(a):
nevím jak se jmenuje neříkali jméno
a ještě hafloušek v pohybu
fiddi
napsal(a):
no mám web ale ještě je tam nemám to sem nestihla ale zítra je tam dám a napíšu ti sem tu stránku budu tu večer
stalonek
napsal(a):
jj ok
jinak kdyby ses chtela podívat na ty moje: tak www.mujstallon.estranky.cz nebo www.baja-foto.estranky.cz
fiddi
napsal(a):
hříbátko
No fotečky jsou "téměř " Ok . jen občas chybí kopyta , čumák , atd.....
Jinak jsou fajn .....
O kvalitě nejde na ifauně nijak disktuovat ...
memmory
napsal(a):
No fotečky jsou "téměř " Ok . jen občas chybí kopyta , čumák , atd.....
Jinak jsou fajn .....
O kvalitě nejde na ifauně nijak disktuovat ...
fiddi
napsal(a):
a belgici
Přesně tady u těch Belgiků - zbytečně moc místa nad hlavou , ale nemají nohy .....
A zase moc místa v levo v pravo skoro vůbec ....
Časem na všechno příjdeš dřív jsem měla podobné problémy .....
memmory
napsal(a):
I přesto že kvalita ifauny trochu fota pokazí je poznat že fota jsou špatně zaostřená...taky fotím báví mě to učím se, sama spíš fotím detailovky...bylo by fajn dát odkaz a uložit fota na nějakém servru kde se nekazí jejich kvalita...na těch chladákaách je vidět že se ti už podařilo zaostřit, jen zas není dobře zvolená vzdálenost, jak říkají jiní zbytečně moc místa...ukázka mé "práce"
klawdie
napsal(a):
I přesto že kvalita ifauny trochu fota pokazí je poznat že fota jsou špatně zaostřená...taky fotím báví mě to učím se, sama spíš fotím detailovky...bylo by fajn dát odkaz a uložit fota na nějakém servru kde se nekazí jejich kvalita...na těch chladákaách je vidět že se ti už podařilo zaostřit, jen zas není dobře zvolená vzdálenost, jak říkají jiní zbytečně moc místa...ukázka mé "práce"
zaostřený ryzák...trochu jsem si hrála s překážkama
klawdie
napsal(a):
zaostřený ryzák...trochu jsem si hrála s překážkama
klawdie
napsal(a):
ry\\záci jsou vdeční modely, ale mám ji trochu rozostřenou
klawdie
napsal(a):
ry\\záci jsou vdeční modely, ale mám ji trochu rozostřenou
klawdie
napsal(a):
jinak ocením i já Vaši slušnou kritiku či připomínky, učím se a baví mě to, koně a psi jsou vdeční ma focení, horší je to s lidma, kteří nechtějí nechat fotit
klawdie
napsal(a):
jinak ocením i já Vaši slušnou kritiku či připomínky, učím se a baví mě to, koně a psi jsou vdeční ma focení, horší je to s lidma, kteří nechtějí nechat fotit
Ty máš Klawdie taky mocinky pěkné fotečky .
"Jak říkají jiní zbytečně moc místa" - co to mělo být ?? Dobře tak jsem rovnou měla napsat že to není zrona nejlépe zvolená kompozice
Jasně je to pravda že koně a psi jsou vdeční na focení , jen na to focení musíš mít čas ty
A že já ho teda nemám ......
memmory
napsal(a):
Ty máš Klawdie taky mocinky pěkné fotečky .
"Jak říkají jiní zbytečně moc místa" - co to mělo být ?? Dobře tak jsem rovnou měla napsat že to není zrona nejlépe zvolená kompozice
Jasně je to pravda že koně a psi jsou vdeční na focení , jen na to focení musíš mít čas ty
A že já ho teda nemám ......
já většinou víkendy, když mám pujčený pořádný foták, jednou bych chtěla vlastní a trochu se nechat proškolit od odborníku, zatím se učím sama, hraju si se světlem, stínem, nebaví mě takové ty tradiční fotky...já hrozně ráda fotím lidi,ale né mnoho z toho má radost..třeba kámoška je vděčný model
klawdie
napsal(a):
já většinou víkendy, když mám pujčený pořádný foták, jednou bych chtěla vlastní a trochu se nechat proškolit od odborníku, zatím se učím sama, hraju si se světlem, stínem, nebaví mě takové ty tradiční fotky...já hrozně ráda fotím lidi,ale né mnoho z toho má radost..třeba kámoška je vděčný model
zato přítel ač fotogenický se na mě vždycky mračí...
klawdie
napsal(a):
zato přítel ač fotogenický se na mě vždycky mračí...
Soni ale myslím že ty\ máš taky hafo foteček!!
fiddi
napsal(a):
díky za odpovědi
Fotím ráda a blbě.Ale občas se i něco vyvede
Nikuska
kokinka
napsal(a):
Nikuska
Opět Nike
kokinka
napsal(a):
Nikuska
Normanda
kokinka
napsal(a):
Normanda
Mě v pohybu dělají celkem problémy, málo která se povede, tudíž skládám pokllonu za tu cvalovou a ještě ji máš pěkně umístěnou, škoda té tyčky k dokonalosti...
klawdie
napsal(a):
Mě v pohybu dělají celkem problémy, málo která se povede, tudíž skládám pokllonu za tu cvalovou a ještě ji máš pěkně umístěnou, škoda té tyčky k dokonalosti...
Ta tyčka by šla kásně odstranit - po mocí prográmků v PC .
Jo mám jich dost no ,ale nějak na další nejni čas ....
klawdie
napsal(a):
Děkujiii za pochvalu, to potěší, ale fotka vznikla viceméně náhodou,původně jsem chtěla kobylu v klidu,jenže nějak nepostála
.A je to jedna ze dvou nebo tří z asi dvaceti fotek v pohybu, kde byla kobyla celá a ne moc rozmazaná
.Na některých mám bezhlavého či bezocasého koně
kokinka
napsal(a):
Děkujiii za pochvalu, to potěší, ale fotka vznikla viceméně náhodou,původně jsem chtěla kobylu v klidu,jenže nějak nepostála
.A je to jedna ze dvou nebo tří z asi dvaceti fotek v pohybu, kde byla kobyla celá a ne moc rozmazaná
.Na některých mám bezhlavého či bezocasého koně
Klawdie koukám pořádně kvalitní foťák že ??
No já už mám starší a chystám se koupit si novej , ale nějak nejni peniz
Já taky ráda fotím lidi ......
Taky kámoška ...
memmory
napsal(a):
Klawdie koukám pořádně kvalitní foťák že ??
No já už mám starší a chystám se koupit si novej , ale nějak nejni peniz
Já taky ráda fotím lidi ......
Taky kámoška ...
A taky fotím různý blbinky ......
memmory
napsal(a):
Tady po úpravě - promiň
Je slušnej bohužel není můj jen si ho od skoro švarga pujčuji na víkendy když jedzíme po závodech...moje jedna výplata by na něj nestačila, ale jednou určo nakoupím vlastní...fotí se s ním užasně, ale není to jen o tom, většinou záleží na počasí, na světle....
klawdie
napsal(a):
Je slušnej bohužel není můj jen si ho od skoro švarga pujčuji na víkendy když jedzíme po závodech...moje jedna výplata by na něj nestačila, ale jednou určo nakoupím vlastní...fotí se s ním užasně, ale není to jen o tom, většinou záleží na počasí, na světle....
No děvčata já musím říct že ono to není vždy foťákem, mám sice chudáčka za 7tis ale taky umí moc pěkné fotky - pokud ho nedrží poleno jak já, ale sem tam se mi povede pěkná ostrá fotka, asi tak 2 ze sta, no a někdy i 4
. Vkládám jednu, ale tady asi nebude moc pěkná, má sice nedostatky ale na mě amatéra ještě dobré
Santos a Trigy
thesis
napsal(a):
No děvčata já musím říct že ono to není vždy foťákem, mám sice chudáčka za 7tis ale taky umí moc pěkné fotky - pokud ho nedrží poleno jak já, ale sem tam se mi povede pěkná ostrá fotka, asi tak 2 ze sta, no a někdy i 4
. Vkládám jednu, ale tady asi nebude moc pěkná, má sice nedostatky ale na mě amatéra ještě dobré
Santos a Trigy
A ještě jedna
Santos
thesis
napsal(a):
A ještě jedna
Santos
Jasně no to je pravda může být foťák kvalitní jak chce , ale když je v těch nesprávných rukách .....
Já mám foťák už dva roky starý a něco se toho nafotil .....
Má jen 5 Mpix a skoro žádné funkce jako jsou už ty dnešní přímo na makro , panorama , slunce , ohňostroj , focení uvnitř a blablabla - o tom si můžu nechat zdát ......
neumí ani zaostřit , takže když se z mého foťáku povede kvlitní fotka tak se raduju
memmory
napsal(a):
Jasně no to je pravda může být foťák kvalitní jak chce , ale když je v těch nesprávných rukách .....
Já mám foťák už dva roky starý a něco se toho nafotil .....
Má jen 5 Mpix a skoro žádné funkce jako jsou už ty dnešní přímo na makro , panorama , slunce , ohňostroj , focení uvnitř a blablabla - o tom si můžu nechat zdát ......
neumí ani zaostřit , takže když se z mého foťáku povede kvlitní fotka tak se raduju
No vidíš, ten můj takové hovadinky má, dokonce má i nějaká ocenění ale stejně mu to je v mých rukou prd platné. Tvoje fotky jsou moc pěkné i jinde v tématech a líbí se mi že často neuvěřitelně vystihneš fajn situaci, třeba jak se Luis protahuje nebo co to dělá, to je super fotka.
Extra pozadí a muchy ve vzduchu
thesis
napsal(a):
No vidíš, ten můj takové hovadinky má, dokonce má i nějaká ocenění ale stejně mu to je v mých rukou prd platné. Tvoje fotky jsou moc pěkné i jinde v tématech a líbí se mi že často neuvěřitelně vystihneš fajn situaci, třeba jak se Luis protahuje nebo co to dělá, to je super fotka.
Díky No ono to je tím , že pokud někam jdu - kamkoliv
mám v kabelce foťák
Myslela jsi tuhle ??
thesis
napsal(a):
taky něco málo co jsem nafotila přidám...
ettelwen
napsal(a):
taky něco málo co jsem nafotila přidám...
náš poníček Ivánek a Jaruška :)
ettelwen
napsal(a):
formanky
z Lysé..už to tu nebudu zaplácávat...ale klidně mi to taky zkritizujte :)
thesis
napsal(a):
Santos a Trigy
Thesi ty to máš kousek k "naší" Trigi
klawdie
napsal(a):
Thesi ty to máš kousek k "naší" Trigi
no tak sem zase tady včera jsem nemohla na PC prostě nebyl čas tak to dnes napravím a dám vám sem ještě něco a taky stránky kde je to originální jinak ty stránmky jsou http://fiddi.rajce.idnes.cz/ dneska jsem dodala pár psů a kytky a koně ještě to nemám dodělaný a protříděný
prostě nestíhám
a navíc mě neustále odhání mamka
doufám že se vám to bude líbit
memmory
napsal(a):
Tady není co kritizovat - jen já nemám ráda rámečky
tak jedna bez
fiddi
napsal(a):
no tak sem zase tady včera jsem nemohla na PC prostě nebyl čas tak to dnes napravím a dám vám sem ještě něco a taky stránky kde je to originální jinak ty stránmky jsou http://fiddi.rajce.idnes.cz/ dneska jsem dodala pár psů a kytky a koně ještě to nemám dodělaný a protříděný
prostě nestíhám
a navíc mě neustále odhání mamka
doufám že se vám to bude líbit
a když už jsme u těch pejsků...
stalonek
napsal(a):
máš nějaké stránky třeba kde máš fotky? mrkla bych jak to vypadá na jiném vebu
http://fiddi.rajce.idnes.cz/ koukni
fiddi
napsal(a):
Klawdie mám to k ní opravdu kousek, byla jsem tam 13.5. naposled ještě kouknout na Ingrid než odjela a ještě jsme byly za jedním chudákem koněm. Trigy je pěkná, taková arabovitá ale neměla jsem z ní moc dobrý dojem, její stav je teda nic moc ale věřím že se dá dohromady má tam moc pěkné podmínky a krásnou pastvu.
Fiddi nechci urazit ale toho psa potkat v noci tak je za mnou ohnivá čára směr domů
Jedna rozostřená Trigy, se mi to nějak nepovedlo.
thesis
napsal(a):
Klawdie mám to k ní opravdu kousek, byla jsem tam 13.5. naposled ještě kouknout na Ingrid než odjela a ještě jsme byly za jedním chudákem koněm. Trigy je pěkná, taková arabovitá ale neměla jsem z ní moc dobrý dojem, její stav je teda nic moc ale věřím že se dá dohromady má tam moc pěkné podmínky a krásnou pastvu.
Fiddi nechci urazit ale toho psa potkat v noci tak je za mnou ohnivá čára směr domů
No thesis k jejímu stavu není co dodat, jsem ráda tam kde je...prý v sobě něco z araba má...
klawdie
napsal(a):
No thesis k jejímu stavu není co dodat, jsem ráda tam kde je...prý v sobě něco z araba má...
Ahojik koukala jsem a rovnou se zeptam na radu ..nemam fotak zadnou zrcadlovku ale kdyz snim fotim ...tak ty fotky pak vypadaji jako kdybych je nakreslila ...
Ja prave neim co stim driv to totiz nedelal a opravdu me to mrzi protoze bych jinak mohla mit nadherne fotky ..viz tato ..fotka ... na ni to je trochu videt
wendinkah
napsal(a):
Ahojik koukala jsem a rovnou se zeptam na radu ..nemam fotak zadnou zrcadlovku ale kdyz snim fotim ...tak ty fotky pak vypadaji jako kdybych je nakreslila ...
Ja prave neim co stim driv to totiz nedelal a opravdu me to mrzi protoze bych jinak mohla mit nadherne fotky ..viz tato ..fotka ... na ni to je trochu videt
Na tehle to je videt jeste vic
olga visnakova

wendinkah
napsal(a):
Na tehle to je videt jeste vic
Ahoj holky, tak přidám zase svou trošku do mlýna-naši vzteklou Jadwigu-to když něco nechce
olga visnakova

olga visnakova
napsal(a):
Ahoj holky, tak přidám zase svou trošku do mlýna-naši vzteklou Jadwigu-to když něco nechce
A pak Olča velitel ve stáji-na jaro po zimě se všechno vyhází, buduje, opravuje a já? Nesmí přeci chybět velení........:-)
thesis
napsal(a):
no já taky ona není upravená a tak vypadá jak strašidlo
olga visnakova

fiddi
napsal(a):
no já taky ona není upravená a tak vypadá jak strašidlo
olga visnakova
napsal(a):
Tak tady přidávám moje malá díla
Já a jehně Řepka
ponyka
napsal(a):
Tak tady přidávám moje malá díla
Já a jehně Řepka
Tu fotku nahoře jsem teda já nefotila,fotila ji moje malá sestřenka ---> na fotce--->
Anežka a Brita
ponyka
napsal(a):
Tu fotku nahoře jsem teda já nefotila,fotila ji moje malá sestřenka ---> na fotce--->
Anežka a Brita
Majk - moje dílo :-P
ponyka
napsal(a):
pusinka...
Tak to tady ještě malinko zaplácám
Jarní plaveníčko Majk,Brita a Terka
ponyka
napsal(a):
Tak to tady ještě malinko zaplácám
Jarní plaveníčko Majk,Brita a Terka
ponyka
napsal(a):
A tady zatím nej nej fotka kterou mám,,moc kráásnýý
zase Aronek
ponyka
napsal(a):
pohádková fotka...
Tak a už opravdu poslední - zatím -
Aron
memmory
napsal(a):
ta fotka 22:49:23 by byla pohádková bez těch drátů .......
Asi takhle
fiddi
napsal(a):
sou važně moc hezké
Toto je asi moje nej fotka ... xD mam jich spousty ..ale tuhle mam nejradsi
wendinkah
napsal(a):
Toto je asi moje nej fotka ... xD mam jich spousty ..ale tuhle mam nejradsi
Rada teda fotím i pejsky xDDDD