Fotečky koníků a poníků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.5.2008 21:54

tak mám na vás dotaz líbí se vám moje fotečky ??? a můžete sem poslat i vaše ať se kouknu díky za odpovědi

18.5.2008 21:54

fiddi napsal(a):
tak mám na vás dotaz líbí se vám moje fotečky ??? a můžete sem poslat i vaše ať se kouknu díky za odpovědi

další fotečka

18.5.2008 21:55

fiddi napsal(a):
další fotečka

a ještě jeden bílí koník

18.5.2008 21:56

fiddi napsal(a):

jsou pěkný ale přispěju spíš kritickou stránkou. fotila jsi v blbém světle, a nejvíc to tam kazí to datum. jinak bez chyby, no možná ještě víc zaostřovat jinak kvalita fotek je podle typu fotoaparátu

18.5.2008 21:56

fiddi napsal(a):
a ještě jeden bílí koník

a hafloušek

18.5.2008 21:58

stalonek napsal(a):
jsou pěkný ale přispěju spíš kritickou stránkou. fotila jsi v blbém světle, a nejvíc to tam kazí to datum. jinak bez chyby, no možná ještě víc zaostřovat jinak kvalita fotek je podle typu fotoaparátu

díky no ono se nebylo jak natočit bylo to na kurzu a tam sme musely sedět na místě a datum si chci nechat jako datování no a co se týče toho zaostřování... na pc to vypadá líp ale tady na forum se mi to jaksy kazí

18.5.2008 21:58

stalonek napsal(a):

u toho hafla - záběř pěkný, ale v té rychlosti si málo zaostřila

18.5.2008 21:59

fiddi napsal(a):
díky no ono se nebylo jak natočit bylo to na kurzu a tam sme musely sedět na místě a datum si chci nechat jako datování no a co se týče toho zaostřování... na pc to vypadá líp ale tady na forum se mi to jaksy kazí

a ještě hafloušek

18.5.2008 21:59

stalonek napsal(a):

ale víšjak.. podle toho jaké máš k tomu prostředky. rozdíl máš foťák za 50 000 a foťák třeba za 5000, tak višjak. ale jinak moc pěkné fotky

18.5.2008 22:00

stalonek napsal(a):

díky na počítači to je zaostřený akorát tady mi to nějak nejde nastavit na lepší grafiku

fiddi napsal(a):

ale ten bělouš mi strašně připomíná jednoho koně u nás - normena

stalonek napsal(a):
ale víšjak.. podle toho jaké máš k tomu prostředky. rozdíl máš foťák za 50 000 a foťák třeba za 5000, tak višjak. ale jinak moc pěkné fotky

jj chápu díky

18.5.2008 22:01

stalonek napsal(a):
ale ten bělouš mi strašně připomíná jednoho koně u nás - normena

nevím jak se jmenuje neříkali jméno

18.5.2008 22:01

fiddi napsal(a):
a ještě jeden bílí koník

máš nějaké stránky třeba kde máš fotky? mrkla bych jak to vypadá na jiném vebu

18.5.2008 22:02

fiddi napsal(a):

a ještě hafloušek v pohybu

18.5.2008 22:02

fiddi napsal(a):

ne to nebude on, jen mi ho to trochu připomělo, ale normen je u Třince, a Sylva ho po kurzech netahá

18.5.2008 22:03

stalonek napsal(a):
ne to nebude on, jen mi ho to trochu připomělo, ale normen je u Třince, a Sylva ho po kurzech netahá

18.5.2008 22:04

stalonek napsal(a):

no mám web ale ještě je tam nemám to sem nestihla ale zítra je tam dám a napíšu ti sem tu stránku budu tu večer

18.5.2008 22:05

fiddi napsal(a):
no mám web ale ještě je tam nemám to sem nestihla ale zítra je tam dám a napíšu ti sem tu stránku budu tu večer

jj ok

18.5.2008 22:05

fiddi napsal(a):

18.5.2008 22:06

stalonek napsal(a):
jj ok

jinak kdyby ses chtela podívat na ty moje: tak www.mujstallon.estranky.cz nebo www.baja-foto.estranky.cz

18.5.2008 22:07

stalonek napsal(a):
jinak kdyby ses chtela podívat na ty moje: tak www.mujstallon.estranky.cz nebo www.baja-foto.estranky.cz

jasně kouknu díky

18.5.2008 22:09

fiddi napsal(a):
hříbátko

a shetlandík Ladynka

18.5.2008 22:11

fiddi napsal(a):
hříbátko

No fotečky jsou "téměř " Ok . jen občas chybí kopyta , čumák , atd.....
Jinak jsou fajn .....
O kvalitě nejde na ifauně nijak disktuovat ...

18.5.2008 22:12

memmory napsal(a):
Jinak jsou fajn .....

jj to je pravda

18.5.2008 22:13

fiddi napsal(a):
jj to je pravda

no už mě mamka vyhání tak zbytek vložím zítra

18.5.2008 22:13

memmory napsal(a):
Jinak jsou fajn .....

18.5.2008 22:16

fiddi napsal(a):
a belgici

Přesně tady u těch Belgiků - zbytečně moc místa nad hlavou , ale nemají nohy .....
A zase moc místa v levo v pravo skoro vůbec ....
Časem na všechno příjdeš dřív jsem měla podobné problémy .....

19.5.2008 06:49

memmory napsal(a):

I přesto že kvalita ifauny trochu fota pokazí je poznat že fota jsou špatně zaostřená...taky fotím báví mě to učím se, sama spíš fotím detailovky...bylo by fajn dát odkaz a uložit fota na nějakém servru kde se nekazí jejich kvalita...na těch chladákaách je vidět že se ti už podařilo zaostřit, jen zas není dobře zvolená vzdálenost, jak říkají jiní zbytečně moc místa...ukázka mé "práce"

19.5.2008 06:50

klawdie napsal(a):
I přesto že kvalita ifauny trochu fota pokazí je poznat že fota jsou špatně zaostřená...taky fotím báví mě to učím se, sama spíš fotím detailovky...bylo by fajn dát odkaz a uložit fota na nějakém servru kde se nekazí jejich kvalita...na těch chladákaách je vidět že se ti už podařilo zaostřit, jen zas není dobře zvolená vzdálenost, jak říkají jiní zbytečně moc místa...ukázka mé "práce"

zaostřený ryzák...trochu jsem si hrála s překážkama

19.5.2008 06:51

klawdie napsal(a):
zaostřený ryzák...trochu jsem si hrála s překážkama

19.5.2008 06:53

klawdie napsal(a):

ry\\záci jsou vdeční modely, ale mám ji trochu rozostřenou

19.5.2008 06:54

klawdie napsal(a):
ry\\záci jsou vdeční modely, ale mám ji trochu rozostřenou

19.5.2008 06:55

klawdie napsal(a):

tady zas škoda toho koně v pozadí...

19.5.2008 06:56

klawdie napsal(a):
tady zas škoda toho koně v pozadí...

19.5.2008 06:59

klawdie napsal(a):

jinak ocením i já Vaši slušnou kritiku či připomínky, učím se a baví mě to, koně a psi jsou vdeční ma focení, horší je to s lidma, kteří nechtějí nechat fotit

19.5.2008 12:56

klawdie napsal(a):
jinak ocením i já Vaši slušnou kritiku či připomínky, učím se a baví mě to, koně a psi jsou vdeční ma focení, horší je to s lidma, kteří nechtějí nechat fotit

Ty máš Klawdie taky mocinky pěkné fotečky .
"Jak říkají jiní zbytečně moc místa" - co to mělo být ?? Dobře tak jsem rovnou měla napsat že to není zrona nejlépe zvolená kompozice
Jasně je to pravda že koně a psi jsou vdeční na focení , jen na to focení musíš mít čas ty
A že já ho teda nemám ......

19.5.2008 13:10

memmory napsal(a):
Ty máš Klawdie taky mocinky pěkné fotečky .
"Jak říkají jiní zbytečně moc místa" - co to mělo být ?? Dobře tak jsem rovnou měla napsat že to není zrona nejlépe zvolená kompozice
Jasně je to pravda že koně a psi jsou vdeční na focení , jen na to focení musíš mít čas ty
A že já ho teda nemám ......

já většinou víkendy, když mám pujčený pořádný foták, jednou bych chtěla vlastní a trochu se nechat proškolit od odborníku, zatím se učím sama, hraju si se světlem, stínem, nebaví mě takové ty tradiční fotky...já hrozně ráda fotím lidi,ale né mnoho z toho má radost..třeba kámoška je vděčný model

19.5.2008 13:12

klawdie napsal(a):
já většinou víkendy, když mám pujčený pořádný foták, jednou bych chtěla vlastní a trochu se nechat proškolit od odborníku, zatím se učím sama, hraju si se světlem, stínem, nebaví mě takové ty tradiční fotky...já hrozně ráda fotím lidi,ale né mnoho z toho má radost..třeba kámoška je vděčný model

zato přítel ač fotogenický se na mě vždycky mračí...

19.5.2008 13:13

klawdie napsal(a):
zato přítel ač fotogenický se na mě vždycky mračí...

Soni ale myslím že ty\ máš taky hafo foteček!!

19.5.2008 13:35

fiddi napsal(a):

Fotím ráda a blbě.Ale občas se i něco vyvede
Nikuska

19.5.2008 13:36

kokinka napsal(a):
Nikuska

Opět Nike

19.5.2008 13:36

kokinka napsal(a):
Nikuska

Normanda

19.5.2008 13:37

kokinka napsal(a):
Opět Nike

A Normi vyjímečně v klidu

19.5.2008 13:55

kokinka napsal(a):
Normanda

Mě v pohybu dělají celkem problémy, málo která se povede, tudíž skládám pokllonu za tu cvalovou a ještě ji máš pěkně umístěnou, škoda té tyčky k dokonalosti...

19.5.2008 14:04

klawdie napsal(a):
Mě v pohybu dělají celkem problémy, málo která se povede, tudíž skládám pokllonu za tu cvalovou a ještě ji máš pěkně umístěnou, škoda té tyčky k dokonalosti...

Ta tyčka by šla kásně odstranit - po mocí prográmků v PC .
Jo mám jich dost no ,ale nějak na další nejni čas ....

19.5.2008 14:10

klawdie napsal(a):

Děkujiii za pochvalu, to potěší, ale fotka vznikla viceméně náhodou,původně jsem chtěla kobylu v klidu,jenže nějak nepostála.A je to jedna ze dvou nebo tří z asi dvaceti fotek v pohybu, kde byla kobyla celá a ne moc rozmazaná.Na některých mám bezhlavého či bezocasého koně

19.5.2008 14:17

kokinka napsal(a):
Děkujiii za pochvalu, to potěší, ale fotka vznikla viceméně náhodou,původně jsem chtěla kobylu v klidu,jenže nějak nepostála.A je to jedna ze dvou nebo tří z asi dvaceti fotek v pohybu, kde byla kobyla celá a ne moc rozmazaná.Na některých mám bezhlavého či bezocasého koně

Klawdie koukám pořádně kvalitní foťák že ??
No já už mám starší a chystám se koupit si novej , ale nějak nejni peniz
Já taky ráda fotím lidi ......
Taky kámoška ...

19.5.2008 14:19

memmory napsal(a):
Klawdie koukám pořádně kvalitní foťák že ??
No já už mám starší a chystám se koupit si novej , ale nějak nejni peniz
Já taky ráda fotím lidi ......
Taky kámoška ...

A taky fotím různý blbinky ......

19.5.2008 14:26

kokinka napsal(a):
Normanda

Tady po úpravě - promiň

19.5.2008 14:30

memmory napsal(a):
Tady po úpravě - promiň

šikovná holka:-). Jakýže program používáš? V práci mám Correl a doma Gimp, ale s tím se teprve seznamuju...

19.5.2008 14:32

memmory napsal(a):
Tady po úpravě - promiň

Je slušnej bohužel není můj jen si ho od skoro švarga pujčuji na víkendy když jedzíme po závodech...moje jedna výplata by na něj nestačila, ale jednou určo nakoupím vlastní...fotí se s ním užasně, ale není to jen o tom, většinou záleží na počasí, na světle....

19.5.2008 14:36

kokinka napsal(a):
šikovná holka:-). Jakýže program používáš? V práci mám Correl a doma Gimp, ale s tím se teprve seznamuju...

Já jich mám poněkud víc - To zbavení sloupku je taky Gimp 2 , ale je to strašně na rychlo tak je to vidět .......

19.5.2008 14:38

memmory napsal(a):
Já jich mám poněkud víc - To zbavení sloupku je taky Gimp 2 , ale je to strašně na rychlo tak je to vidět .......

Trošku.Ale dobrý

19.5.2008 14:54

klawdie napsal(a):
Je slušnej bohužel není můj jen si ho od skoro švarga pujčuji na víkendy když jedzíme po závodech...moje jedna výplata by na něj nestačila, ale jednou určo nakoupím vlastní...fotí se s ním užasně, ale není to jen o tom, většinou záleží na počasí, na světle....

No děvčata já musím říct že ono to není vždy foťákem, mám sice chudáčka za 7tis ale taky umí moc pěkné fotky - pokud ho nedrží poleno jak já, ale sem tam se mi povede pěkná ostrá fotka, asi tak 2 ze sta, no a někdy i 4. Vkládám jednu, ale tady asi nebude moc pěkná, má sice nedostatky ale na mě amatéra ještě dobré

Santos a Trigy

19.5.2008 14:56

thesis napsal(a):
No děvčata já musím říct že ono to není vždy foťákem, mám sice chudáčka za 7tis ale taky umí moc pěkné fotky - pokud ho nedrží poleno jak já, ale sem tam se mi povede pěkná ostrá fotka, asi tak 2 ze sta, no a někdy i 4. Vkládám jednu, ale tady asi nebude moc pěkná, má sice nedostatky ale na mě amatéra ještě dobré

Santos a Trigy

A ještě jedna

Santos

19.5.2008 18:36

thesis napsal(a):
A ještě jedna

Santos

Jasně no to je pravda může být foťák kvalitní jak chce , ale když je v těch nesprávných rukách .....
Já mám foťák už dva roky starý a něco se toho nafotil .....
Má jen 5 Mpix a skoro žádné funkce jako jsou už ty dnešní přímo na makro , panorama , slunce , ohňostroj , focení uvnitř a blablabla - o tom si můžu nechat zdát ......
neumí ani zaostřit , takže když se z mého foťáku povede kvlitní fotka tak se raduju

19.5.2008 18:50

memmory napsal(a):
Jasně no to je pravda může být foťák kvalitní jak chce , ale když je v těch nesprávných rukách .....
Já mám foťák už dva roky starý a něco se toho nafotil .....
Má jen 5 Mpix a skoro žádné funkce jako jsou už ty dnešní přímo na makro , panorama , slunce , ohňostroj , focení uvnitř a blablabla - o tom si můžu nechat zdát ......
neumí ani zaostřit , takže když se z mého foťáku povede kvlitní fotka tak se raduju

No vidíš, ten můj takové hovadinky má, dokonce má i nějaká ocenění ale stejně mu to je v mých rukou prd platné. Tvoje fotky jsou moc pěkné i jinde v tématech a líbí se mi že často neuvěřitelně vystihneš fajn situaci, třeba jak se Luis protahuje nebo co to dělá, to je super fotka.

Extra pozadí a muchy ve vzduchu

19.5.2008 18:57

thesis napsal(a):
No vidíš, ten můj takové hovadinky má, dokonce má i nějaká ocenění ale stejně mu to je v mých rukou prd platné. Tvoje fotky jsou moc pěkné i jinde v tématech a líbí se mi že často neuvěřitelně vystihneš fajn situaci, třeba jak se Luis protahuje nebo co to dělá, to je super fotka.

Díky No ono to je tím , že pokud někam jdu - kamkoliv mám v kabelce foťák
Myslela jsi tuhle ??

19.5.2008 19:00

thesis napsal(a):

taky něco málo co jsem nafotila přidám...

19.5.2008 19:02

ettelwen napsal(a):
taky něco málo co jsem nafotila přidám...

náš poníček Ivánek a Jaruška :)

19.5.2008 19:04

ettelwen napsal(a):
náš poníček Ivánek a Jaruška :)

něco z výstavy

19.5.2008 19:07

memmory napsal(a):
Díky No ono to je tím , že pokud někam jdu - kamkoliv mám v kabelce foťák
Myslela jsi tuhle ??

Jo tuhle, je fakt dobrá. No to já si taky většinou beru foťák akorát opět většinou se vracím aniž bych ho vytáhla. takže asi i nějaká lenivost.

19.5.2008 19:09

ettelwen napsal(a):
formanky

z Lysé..už to tu nebudu zaplácávat...ale klidně mi to taky zkritizujte :)

19.5.2008 19:44

ettelwen napsal(a):
z Lysé..už to tu nebudu zaplácávat...ale klidně mi to taky zkritizujte :)

Tady není co kritizovat - jen já nemám ráda rámečky

19.5.2008 19:59

klawdie napsal(a):

mimochodem, tohodle koníka znám

20.5.2008 07:25

thesis napsal(a):

Santos a Trigy

Thesi ty to máš kousek k "naší" Trigi

20.5.2008 21:30

klawdie napsal(a):
Thesi ty to máš kousek k "naší" Trigi

no tak sem zase tady včera jsem nemohla na PC prostě nebyl čas tak to dnes napravím a dám vám sem ještě něco a taky stránky kde je to originální jinak ty stránmky jsou http://fiddi.rajce.idnes.cz/ dneska jsem dodala pár psů a kytky a koně ještě to nemám dodělaný a protříděný prostě nestíhám a navíc mě neustále odhání mamka doufám že se vám to bude líbit

20.5.2008 21:34

memmory napsal(a):
Tady není co kritizovat - jen já nemám ráda rámečky

tak jedna bez

20.5.2008 21:36

fiddi napsal(a):
no tak sem zase tady včera jsem nemohla na PC prostě nebyl čas tak to dnes napravím a dám vám sem ještě něco a taky stránky kde je to originální jinak ty stránmky jsou http://fiddi.rajce.idnes.cz/ dneska jsem dodala pár psů a kytky a koně ještě to nemám dodělaný a protříděný prostě nestíhám a navíc mě neustále odhání mamka doufám že se vám to bude líbit

a když už jsme u těch pejsků...

20.5.2008 21:37

fiddi napsal(a):
a když už jsme u těch pejsků...

a...

20.5.2008 21:39

stalonek napsal(a):

http://fiddi.rajce.idnes.cz/ koukni

20.5.2008 21:39

fiddi napsal(a):

Nejde nějak oddělat to datum ??

20.5.2008 21:58

memmory napsal(a):

já bych ráda ale mamka mě žřene spát a dnes už to nestihnu tímto se všem omlouvám za zdržení ještě to není hotové koně tam přibudou douvám že už zítra

20.5.2008 22:04

fiddi napsal(a):
já bych ráda ale mamka mě žřene spát a dnes už to nestihnu tímto se všem omlouvám za zdržení ještě to není hotové koně tam přibudou douvám že už zítra

Můžu vědet kolik ti je ??

21.5.2008 20:47

memmory napsal(a):

qh Jack

21.5.2008 21:11

fiddi napsal(a):

Klawdie mám to k ní opravdu kousek, byla jsem tam 13.5. naposled ještě kouknout na Ingrid než odjela a ještě jsme byly za jedním chudákem koněm. Trigy je pěkná, taková arabovitá ale neměla jsem z ní moc dobrý dojem, její stav je teda nic moc ale věřím že se dá dohromady má tam moc pěkné podmínky a krásnou pastvu.

Fiddi nechci urazit ale toho psa potkat v noci tak je za mnou ohnivá čára směr domů

Jedna rozostřená Trigy, se mi to nějak nepovedlo.

21.5.2008 21:36

thesis napsal(a):
Klawdie mám to k ní opravdu kousek, byla jsem tam 13.5. naposled ještě kouknout na Ingrid než odjela a ještě jsme byly za jedním chudákem koněm. Trigy je pěkná, taková arabovitá ale neměla jsem z ní moc dobrý dojem, její stav je teda nic moc ale věřím že se dá dohromady má tam moc pěkné podmínky a krásnou pastvu.

Fiddi nechci urazit ale toho psa potkat v noci tak je za mnou ohnivá čára směr domů

No thesis k jejímu stavu není co dodat, jsem ráda tam kde je...prý v sobě něco z araba má...

22.5.2008 08:42

klawdie napsal(a):
No thesis k jejímu stavu není co dodat, jsem ráda tam kde je...prý v sobě něco z araba má...

Ahojik koukala jsem a rovnou se zeptam na radu ..nemam fotak zadnou zrcadlovku ale kdyz snim fotim ...tak ty fotky pak vypadaji jako kdybych je nakreslila ...
Ja prave neim co stim driv to totiz nedelal a opravdu me to mrzi protoze bych jinak mohla mit nadherne fotky ..viz tato ..fotka ... na ni to je trochu videt

22.5.2008 08:44

wendinkah napsal(a):
Ahojik koukala jsem a rovnou se zeptam na radu ..nemam fotak zadnou zrcadlovku ale kdyz snim fotim ...tak ty fotky pak vypadaji jako kdybych je nakreslila ...
Ja prave neim co stim driv to totiz nedelal a opravdu me to mrzi protoze bych jinak mohla mit nadherne fotky ..viz tato ..fotka ... na ni to je trochu videt

Na tehle to je videt jeste vic

olga visnakova

22.5.2008 08:55
olga visnakova

wendinkah napsal(a):
Na tehle to je videt jeste vic

Ahoj holky, tak přidám zase svou trošku do mlýna-naši vzteklou Jadwigu-to když něco nechce

olga visnakova

22.5.2008 08:58
olga visnakova

olga visnakova napsal(a):
Ahoj holky, tak přidám zase svou trošku do mlýna-naši vzteklou Jadwigu-to když něco nechce

A pak Olča velitel ve stáji-na jaro po zimě se všechno vyhází, buduje, opravuje a já? Nesmí přeci chybět velení........:-)

23.5.2008 18:12

memmory napsal(a):

no já tam to datum mám kvůli archivaci

23.5.2008 18:13

memmory napsal(a):

13

23.5.2008 18:14

thesis napsal(a):

no já taky ona není upravená a tak vypadá jak strašidlo

olga visnakova

23.5.2008 21:37
olga visnakova

fiddi napsal(a):
no já taky ona není upravená a tak vypadá jak strašidlo

23.5.2008 22:29

olga visnakova napsal(a):

Tak tady přidávám moje malá díla

Já a jehně Řepka

23.5.2008 22:31

ponyka napsal(a):
Tak tady přidávám moje malá díla

Já a jehně Řepka

Tu fotku nahoře jsem teda já nefotila,fotila ji moje malá sestřenka ---> na fotce--->
Anežka a Brita

23.5.2008 22:32

ponyka napsal(a):
Tu fotku nahoře jsem teda já nefotila,fotila ji moje malá sestřenka ---> na fotce--->
Anežka a Brita

Majk - moje dílo :-P

23.5.2008 22:34

ponyka napsal(a):
Majk - moje dílo :-P

Pěkné pozadí

23.5.2008 22:35

ponyka napsal(a):
Pěkné pozadí

Ale horší kvalita
Aronek

23.5.2008 22:36

ponyka napsal(a):
Ale horší kvalita
Aronek

pusinka...

23.5.2008 22:38

ponyka napsal(a):
pusinka...

Tak to tady ještě malinko zaplácám
Jarní plaveníčko Majk,Brita a Terka

23.5.2008 22:39

ponyka napsal(a):
Tak to tady ještě malinko zaplácám
Jarní plaveníčko Majk,Brita a Terka

23.5.2008 22:41

ponyka napsal(a):

A tady zatím nej nej fotka kterou mám,,moc kráásnýý

23.5.2008 22:42

ponyka napsal(a):
A tady zatím nej nej fotka kterou mám,,moc kráásnýý

zase Aronek

23.5.2008 22:51

ponyka napsal(a):
pohádková fotka...

Tak a už opravdu poslední - zatím -
Aron

23.5.2008 23:30

ponyka napsal(a):
pohádková fotka...

ta fotka 22:49:23 by byla pohádková bez těch drátů .......

23.5.2008 23:33

memmory napsal(a):
ta fotka 22:49:23 by byla pohádková bez těch drátů .......

Asi takhle

23.5.2008 23:35

memmory napsal(a):
Asi takhle

A zase tahle bez těch sloupů

24.5.2008 19:46

memmory napsal(a):

13

24.5.2008 19:47

fiddi napsal(a):
13

Jo já to chápu že je ti 13 .....

24.5.2008 19:48

memmory napsal(a):
A zase tahle bez těch sloupů

sou važně moc hezké

24.5.2008 19:51

memmory napsal(a):
Jo já to chápu že je ti 13 .....

promiň nevšimla sem si kam píšu psala sem kamošce na icq ale jaksi sem nepřeklikla

25.5.2008 11:59

fiddi napsal(a):
sou važně moc hezké

Toto je asi moje nej fotka ... xD mam jich spousty ..ale tuhle mam nejradsi

25.5.2008 12:02

wendinkah napsal(a):
Toto je asi moje nej fotka ... xD mam jich spousty ..ale tuhle mam nejradsi

Rada teda fotím i pejsky xDDDD

25.5.2008 12:12

wendinkah napsal(a):
Rada teda fotím i pejsky xDDDD

puvodni :-D