Kurz s ,,Kuníčkem" - Studénka 17.05.08

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2008 20:36

Protože původní diskuze o kurzu se tady začíná zvrhávat ve vzájemné osočování, komu se co nelíbilo - nechcete raději začít od začátku na téma, co komu kurz dal? A třeba i hodit do placu nějaké fotky? Snad se alespoň potkalo pár lidí, co se do té doby znalo jen prostřednictvím internetu. Tak tedy: Poznáte se a poznáte ostatní?

20.5.2008 20:38

toricon napsal(a):
Protože původní diskuze o kurzu se tady začíná zvrhávat ve vzájemné osočování, komu se co nelíbilo - nechcete raději začít od začátku na téma, co komu kurz dal? A třeba i hodit do placu nějaké fotky? Snad se alespoň potkalo pár lidí, co se do té doby znalo jen prostřednictvím internetu. Tak tedy: Poznáte se a poznáte ostatní?

Nebo tady?

20.5.2008 20:45

toricon napsal(a):
Nebo tady?

no Miloši taky bych upřímně nerada,aby se to zvrhlo v nějaké osočování,věřím tomu,že pro uplné začátečníky byl mišin kurz opravdu přínosem.Míša je šikovná holka a její vztah se Sárkou jí můžeme kdekdo,,závidět"Půlku lidí z foteček poznám zbytek nebylo jak poznat:o(

20.5.2008 20:53

toricon napsal(a):
Nebo tady?

Tak jestli jsem někoho urazila, moc mne to mrzí, napsala jsem pouze svůj názor. Já jsem z kurzu a přístupu Míši nadšená, ale to už jsem několikrát psala. Ten první den tam pro mě nebylo až tak moc novinek, ikdyž samozřejmě jsem se toho naučila dost. Druhý den byl úúžasný, to jsme dělali věci, které jsem do té doby vůbec neznala. Co jsme dělali, jsem psala už v minulé diskuzi. Jinak co mi dal kurz? No hlavně to pro mě bylo takové nakopnutí, už to nebude jenom takové plácání v kruhovce, už zase vím, co mám dělat. Určitě se teď budu přirozené komunikaci více věnovat. Předtím jsem moc neměla fantazii, teďka budu pilovat tu práci na dvou lonžích a ty osmičky kolem předmětů, to se mi strašně líbilo, ač se mi to moc nedařilo, chtělo by to ještě tak dvě ruce navíc, aby to hezky šlo
Jinak Miloši, mockrát děkuji za tu ohlávku, v neděli ta soutěž nebyla, protože se pracovalo akorát s tou moji kobylkou, tudíž jsem ohlávku dostala já, teda respektive kobyla Určitě ji bude moc slušet.

Jo a na fotce se poznávám. Jsem ta zakrslá bruneta v zelenkavém tričku a hnědýma manžestrákama, majitelka té plavky

20.5.2008 21:19

toricon napsal(a):

Miloši, moc moc děkuji za fotky. Ano, trefil jste se, jsem to já

Jinak bych ještě chtěla napsat některým lidem, že když se během Míšiného vysvětlování rozhodnout rušit a někoho pomlouvat a šířit o něm nesmysly, tak se nejdřív ujistěte, že daná osoba není vedle vás. Bylo to nepřeslechnutelné...

Snad Míša ještě někdy v budoucnu tady do těch našich končin přijede i přes tuto zkušenost

20.5.2008 21:26

arnishei napsal(a):
Miloši, moc moc děkuji za fotky. Ano, trefil jste se, jsem to já

Jinak bych ještě chtěla napsat některým lidem, že když se během Míšiného vysvětlování rozhodnout rušit a někoho pomlouvat a šířit o něm nesmysly, tak se nejdřív ujistěte, že daná osoba není vedle vás. Bylo to nepřeslechnutelné...

Snad Míša ještě někdy v budoucnu tady do těch našich končin přijede i přes tuto zkušenost

Děkuji za kurz, velmi se mi líbila jeho náplň. Jsem o něco chytřejší. Další reakce je v "ostřejší" diskuzi.

20.5.2008 21:29

zajickova napsal(a):
Děkuji za kurz, velmi se mi líbila jeho náplň. Jsem o něco chytřejší. Další reakce je v "ostřejší" diskuzi.

jéé prosímtě nemohla bys mi poslat fotečky z té neděle?mě vypověděly službu baterky a zrovna tohle je jedna z věci,kterou jsem s koníkama ještě nedělala.moc prosím

20.5.2008 21:30

zajickova napsal(a):

A ještě jedna fotka ze soboty

20.5.2008 21:34

zajickova napsal(a):
A ještě jedna fotka ze soboty

Paní Renátko, já vím, že jsem hodně otravná, ale nemohla bych poprosit o nějaké povedené fotečky s mojí kobylkou na mejl? Hlavně teda ty ze druhého dne. Nebo jestli máte na netu nějakou fotogalerii? Klidně třeba až někdy až budete mít čas, jestli to nebude vadit. Děkuji moc

20.5.2008 21:38

causinka2 napsal(a):
jéé prosímtě nemohla bys mi poslat fotečky z té neděle?mě vypověděly službu baterky a zrovna tohle je jedna z věci,kterou jsem s koníkama ještě nedělala.moc prosím

Už jsem je poslala na Tvůj e-mail.

20.5.2008 21:39

arnishei napsal(a):
Paní Renátko, já vím, že jsem hodně otravná, ale nemohla bych poprosit o nějaké povedené fotečky s mojí kobylkou na mejl? Hlavně teda ty ze druhého dne. Nebo jestli máte na netu nějakou fotogalerii? Klidně třeba až někdy až budete mít čas, jestli to nebude vadit. Děkuji moc

Jasně, už se na to vrhám. Moc jich není, ale něco posílám na Tvůj mailík.

20.5.2008 21:40

zajickova napsal(a):
Už jsem je poslala na Tvůj e-mail.

moc děkuju

20.5.2008 21:46

zajickova napsal(a):

Děkuji mnohokrát, jste zlatá, fotky jsou krásné

20.5.2008 21:50

zajickova napsal(a):

Jsem vysazen na Haflingy - i ty poloviční. Tady je jeden exemplář.

20.5.2008 22:02

toricon napsal(a):
Jsem vysazen na Haflingy - i ty poloviční. Tady je jeden exemplář.

Ahojky,špatně ses koukal,je jich tady celkem šest,Réna je poloviční Kinský,zbytek jsou čistí haflingové.Penízky za vodítko bys měl mít co nejdřív na účtu,dneska jsem je posílala.westík Ozzy,bohužel přes veškerou péči vetů i naši dnes ráno zemřel,tímto se všem omlouvám za neorganizaci,ale byla jsem na to v této době sama a měla jsem jiné priority.Lidé se chtěli přijet podívat a já zapůjčila jak prostory,tak koně.Já sama jsem z kursu moc neměla,ale měla jsem z její prezentace o lektorce jiné představy.Děkuju všem za účast,snad někdy jindy s někým jiným.

20.5.2008 23:44

janiska napsal(a):
Ahojky,špatně ses koukal,je jich tady celkem šest,Réna je poloviční Kinský,zbytek jsou čistí haflingové.Penízky za vodítko bys měl mít co nejdřív na účtu,dneska jsem je posílala.westík Ozzy,bohužel přes veškerou péči vetů i naši dnes ráno zemřel,tímto se všem omlouvám za neorganizaci,ale byla jsem na to v této době sama a měla jsem jiné priority.Lidé se chtěli přijet podívat a já zapůjčila jak prostory,tak koně.Já sama jsem z kursu moc neměla,ale měla jsem z její prezentace o lektorce jiné představy.Děkuju všem za účast,snad někdy jindy s někým jiným.

Já tam byla jako divák..A na první fotečce se vidíím...Doufám, že zítra už budu mít fotečky, ať tu taky něco dám...Mě se to líbilo moc....První den základy, přičemž jsem se naučila i já toho hodně nového, i když už jsem na jednom kurzu byla( u Simči z Oseku...)...Druhý den byl pro mě lepší, dělalo se více pro mě nových věcí a o atmosféře, která vládla u paní Renáty a Zuzky, ani nemusím mluvit, bylo to super..Tímto jim chci znova poděkovat, bylo to faaaajn

21.5.2008 08:05

keina napsal(a):
Já tam byla jako divák..A na první fotečce se vidíím...Doufám, že zítra už budu mít fotečky, ať tu taky něco dám...Mě se to líbilo moc....První den základy, přičemž jsem se naučila i já toho hodně nového, i když už jsem na jednom kurzu byla( u Simči z Oseku...)...Druhý den byl pro mě lepší, dělalo se více pro mě nových věcí a o atmosféře, která vládla u paní Renáty a Zuzky, ani nemusím mluvit, bylo to super..Tímto jim chci znova poděkovat, bylo to faaaajn

Ahoj Kájo, opravdu není zač děkovat! Jsem ráda, že se Vám u nás líbilo. Třeba se nakopneme, pár věcí uzpůsobíme a uspořádáme další vzdělávání u nás.
Pokud budeš mít fotky, tak se řadím do zástupu žadatelů o ně. Na mailika Ti posílám jednu závěrečnou společnou u nás doma. Ahoooj

21.5.2008 09:58

zajickova napsal(a):
Ahoj Kájo, opravdu není zač děkovat! Jsem ráda, že se Vám u nás líbilo. Třeba se nakopneme, pár věcí uzpůsobíme a uspořádáme další vzdělávání u nás.
Pokud budeš mít fotky, tak se řadím do zástupu žadatelů o ně. Na mailika Ti posílám jednu závěrečnou společnou u nás doma. Ahoooj

Ahoj,
už jsem to nevydržela..... Reni, vím....měla bych se povznést, ale nejde to.......
1. Ano, kurz byl základní, ale to Ti, kteří na něj šli, museli vědět...tak nechápu proč ta kritická slova na odbornost kurzu....nevšimla jsem si, že by mnoho z Vás bylo tak daleko jako Míša. Pokud jste chtěli vědět neco odbornějšího, myslím, že prostoru bylo dost.....speciálně, když v neděli Vás dojelo pět a půl.
2. Jediná věc, kterou jsem byla rozladěná byla organizace. Naprostá tragédie.... ale to nebudu rozvádět....

Ještě jednou tímto děkuju Míši za prima kurz, určitě bych přišla zase, protože opakování je matka moudrosti !!!

21.5.2008 12:47

zuzanka110 napsal(a):
Ahoj,
už jsem to nevydržela..... Reni, vím....měla bych se povznést, ale nejde to.......
1. Ano, kurz byl základní, ale to Ti, kteří na něj šli, museli vědět...tak nechápu proč ta kritická slova na odbornost kurzu....nevšimla jsem si, že by mnoho z Vás bylo tak daleko jako Míša. Pokud jste chtěli vědět neco odbornějšího, myslím, že prostoru bylo dost.....speciálně, když v neděli Vás dojelo pět a půl.
2. Jediná věc, kterou jsem byla rozladěná byla organizace. Naprostá tragédie.... ale to nebudu rozvádět....

Ještě jednou tímto děkuju Míši za prima kurz, určitě bych přišla zase, protože opakování je matka moudrosti !!!

Já děkuju vám lidičky, co jste na kurzíku udělali fajn atmosféru přes veškeré neshody. Já teď dojela domů (před pěti minutama... byla jsem ještě v oseku u KSim a v Praze...) takže jsem hotová z cesty tak mě těší tyhle řádky-že to nebyla až taková tragédie. ještě jednou moc díky Renatě za nedělní pozvání:-) Máte to u vás moc pěkný. Určitě na tento kraj nezavrhnu, na to tam mám až moc kamarádů:-) Uvidím, kdy pojedu za Jirkou ("kamarádem " :-) a Vijou a Keinou a Renatou...Určitě se čas najde a užijem si to. Jsem ráda že sjem poznala dalších pár fajn lidiček ;)

9.6.2008 21:29

toricon napsal(a):

Se omlouvám, že tady zase opruzuju Já jenom, že tady Kája slibovala nějaké fotky a nějak na to asi zapomněla nebo co Tak se jen tak nenápadně připomínám, že bych o ty fotky měla zájem, vím, že jsem otravná, ale co už se mnou naděláte že jo

Přidejte reakci

Přidat smajlík