Dobré ráno!!
Holky,rodí mi kočka Zatím jsou malá ještě mokrá,tak se jí tam nechci motat,ale během dneška je zkontroluju a zjistím,kolik že vlastně koček na dvorku mám
molly
napsal(a):
Dobré ráno!!
Holky,rodí mi kočka Zatím jsou malá ještě mokrá,tak se jí tam nechci motat,ale během dneška je zkontroluju a zjistím,kolik že vlastně koček na dvorku mám
Jéé tak pak dej vědět, u nás už je vyprdla, obývají sedlovnu....dva mouratý a jeden černej..
Taky mám takovou fotku
molly
napsal(a):
Dobré ráno!!
hoj slunečka,. všem se předem omlouvám za minulou i současnou nepřítomnost, ale kurevsky moc práce, navíc ani nejsem v kanclu, ale furt někde lítám, zítra znova, a když tu sjem tak potřebuju dodělat práci, která vznikne, když tu nejsem, prostě mazec...:((((
moc se mi po vás stýská a dneska ještě pohřeb, no radost...
akorát včera večer byl čas, tak jsem byla za kulinářského génia, se mi už dlouho tak nic nepovedlo, jako kuře na zelí se smetankou a domácím bramborovým knedlíčkem, zbytek bere Lukino ještě dneska do práce....
no a já jdu makat, kdyby něco, tak juknu..
kukinatost
napsal(a):
hoj slunečka,. všem se předem omlouvám za minulou i současnou nepřítomnost, ale kurevsky moc práce, navíc ani nejsem v kanclu, ale furt někde lítám, zítra znova, a když tu sjem tak potřebuju dodělat práci, která vznikne, když tu nejsem, prostě mazec...:((((
moc se mi po vás stýská a dneska ještě pohřeb, no radost...
akorát včera večer byl čas, tak jsem byla za kulinářského génia, se mi už dlouho tak nic nepovedlo, jako kuře na zelí se smetankou a domácím bramborovým knedlíčkem, zbytek bere Lukino ještě dneska do práce....
no a já jdu makat, kdyby něco, tak juknu..
Čus Jani... Teda,šéfkuchař z Puppu hadr
Nemáš vzorek??
molly
napsal(a):
Čus Jani... Teda,šéfkuchař z Puppu hadr
Nemáš vzorek??
Jak říkám, Lukino včera málem zbouchal i tu moji trochu a zbytek s sebou chtěl na oběd do práce jinak ybch ti to už dávno posílala express službou:)))
kukinatost
napsal(a):
Jak říkám, Lukino včera málem zbouchal i tu moji trochu a zbytek s sebou chtěl na oběd do práce jinak ybch ti to už dávno posílala express službou:)))
DObré jitro,
po včerejšku jsem zase jak kdybych dostala nakládačku. Měla jsem jet na jedenáctou pro Tomáše, tak mu v půl píšu jestli teda už mám jet a on mi napíše že nemusím, že se sveze s nějakým kámošem...tak jsem čučela na Cenu Ostravy...ty jo, maxi skoky, fuj tajbl.
Jani, to bych si taky nechala jednu porcičku poslat...taky bych to chtěla ochutnat. Já jsem včera byla s bratránkem na sptruhách, jednoho jsem si zvala a udělala k večeři...no labůžo, sůl, kmín a máslíčko...jééé, ten krupónek, masíčko se jen rosejpalo...
molly
napsal(a):
Dobré ráno!!
Tak až uvaříš příště,dej rovnou do ešusu a pošli
Holky,potřebuju zaklínadlo,aby pár hodin nepršelo,jak na to???
molly
napsal(a):
Dobré ráno!!
A u Molčí v boxe mám hnízdečko s vlaštovkami,tak to tam teď žije...Páč ona tam moc nepobyde,porát je venku
V dáli Hradec...
molly
napsal(a):
A u Molčí v boxe mám hnízdečko s vlaštovkami,tak to tam teď žije...Páč ona tam moc nepobyde,porát je venku
V dáli Hradec...
Mi povídej taky by mohlo přestat, Vás pobavím, segra musím...včera jsme dorazili ke koníkům, a čumíme jak puci slejvák a oni venku, no tak jsme řešili jakto kdopak nám je pustil, o ona naše růžová, že prej máme napsáno na rozpisu pouštět vždy, no nevím mě by teda ve slejváku nenapadlo koně pouštět ven, přehánky beru ale vytrvalý déšt, no ale největší joke byl když jsme zjistili že Grace má v dešti masku
slečna se taky bránila tím že tam má napsáno že masku vždy! no po tomto uvažování si nejsem jistá jestli jí patří živý tvorové do rukou...ale pobavila mě...
klawdie
napsal(a):
Mi povídej taky by mohlo přestat, Vás pobavím, segra musím...včera jsme dorazili ke koníkům, a čumíme jak puci slejvák a oni venku, no tak jsme řešili jakto kdopak nám je pustil, o ona naše růžová, že prej máme napsáno na rozpisu pouštět vždy, no nevím mě by teda ve slejváku nenapadlo koně pouštět ven, přehánky beru ale vytrvalý déšt, no ale největší joke byl když jsme zjistili že Grace má v dešti masku
slečna se taky bránila tím že tam má napsáno že masku vždy! no po tomto uvažování si nejsem jistá jestli jí patří živý tvorové do rukou...ale pobavila mě...
Hojte holky! Ráno mě trošku stávkoval počítač ale už jsem online!
Zuzi taky jsme včera čekali zda se umoudří alespoň na chvílu nám dovolí jít ven a prd!!!ale zatím je počasí "relativně" dobrýýý...
Ségra nezapomeň na ty fotečky
rocky
napsal(a):
Hojte holky! Ráno mě trošku stávkoval počítač ale už jsem online!
Zuzi taky jsme včera čekali zda se umoudří alespoň na chvílu nám dovolí jít ven a prd!!!ale zatím je počasí "relativně" dobrýýý...
Ségra nezapomeň na ty fotečky
No abych řekla pravdu tak já jsem docela ráda, že trošku sprchne, krásně nám narostla tráva...pokud se počásko umoudří tak za cca 14 dní budeme sekat...dneska se chystám do Kloko na kukačku, pomuchlovat Leušu, kouknout na hříboše a ježdění teda až za těch 14 dní, no...
Víte co furt dělám...ani kafe nepomáhá
haisovad
napsal(a):
No abych řekla pravdu tak já jsem docela ráda, že trošku sprchne, krásně nám narostla tráva...pokud se počásko umoudří tak za cca 14 dní budeme sekat...dneska se chystám do Kloko na kukačku, pomuchlovat Leušu, kouknout na hříboše a ježdění teda až za těch 14 dní, no...
Víte co furt dělám...ani kafe nepomáhá
Ségra díkas..
molly
napsal(a):
Dobré ráno!!
Teda, jak mě tu ďouchy nemáte:))) Je tu jaksi mrtvo dišo....
klawdie
napsal(a):
Ťuky Ťuk zase moc práce?
Milánkové, už jsem tu, už jsem konečně poslala ten pos..... výkaz celníkům.....Až mi rukou trhalo přihlásit se na faunu, ale vydržela jsem to
Prší u vás????? Od rána lilo, ted už asi hodinku nic, tož jsem zvědavá co bude odpoledne. Včera jsme opět zvládli spoustu KM s Honzulíkem a spolu s Kathleen, byli jsme v kopcích, v mlze a sychravém počasí jsme se prodírali k vrcholkům Holky, bylo to jak v nějakém filmu, kdy na podzim chodí dostiháci trénovat včas ráno, víte co myslím?
Tak si říkám, že ti naši koníci musí mít pořádnou kondičku....Klusali jsme hodně dlouho do kopce, z kopce....Pak prudké kopečky v kroku a jeden jsme i vycválali....Docela maras a mě bolí nohy i prdelka
Ange na oslavě u máminého manžílka :-) V ten den se holky obě vyblbli, měli jsme to na fotbalovém hřišti
kukinatost
napsal(a):
Teda, jak mě tu ďouchy nemáte:))) Je tu jaksi mrtvo dišo....
Zase jsme se s Janulíkem zešli Co Rithičanda, ještě doma štěká a vyje když je doma sám????? Peti, ta fotečka kde jsi v kloboučku, hotová modelinka....Hoď sem ještě jednou dokonalost
lanika
napsal(a):
Zase jsme se s Janulíkem zešli Co Rithičanda, ještě doma štěká a vyje když je doma sám????? Peti, ta fotečka kde jsi v kloboučku, hotová modelinka....Hoď sem ještě jednou dokonalost
Bych ho upučila a spapala, i když někdy zlobí, pořád je to naše zlatíčko....
lanika
napsal(a):
Bych ho upučila a spapala, i když někdy zlobí, pořád je to naše zlatíčko....
Takhle usnul Domi mamce v náručí....
lanika
napsal(a):
A takhle zase Megi v náručí Domiho
lanika
napsal(a):
no byla to dřina jí nafotit...
lanika
napsal(a):
jj, my prostě víme...hej Leňulec, já byhc chtěla k tobě dojet aji s ořouchama a vzala bys nás pocajdat po horách, co ty an to...? kerušákovi by se to líbilo určo, ryzoň je včil úplně stejná a já hory miluju...o weekndu jsme byli s Lukim a Ritchitanským na Gírové, pak dodám foto:))až nabiju baterky a navíc není čas...tak sjem na tebe celý den myslela....
a Ritchi je naprosto boží, i 12 hodin vydrží nečurat:))
Tak teď tu byla mamča, dneska musí čená věc bezpodmínenčě ven, enbo je tam doma všechny pozabíjí - stojí 3 dny...ale v tom lijáku se mi ven nechtělo, navíc on to hrozně nesnáší...
tak nevím, jestli se s váma nerozloučit:))
lanika
napsal(a):
Hele, ono se to dobře fotí, když máš takovou krasavicu místo modela
myslíš ze začátku bylo těžké ji usměrnit, furt se tlemila a to se nedalo...
kukinatost
napsal(a):
jj, my prostě víme...hej Leňulec, já byhc chtěla k tobě dojet aji s ořouchama a vzala bys nás pocajdat po horách, co ty an to...? kerušákovi by se to líbilo určo, ryzoň je včil úplně stejná a já hory miluju...o weekndu jsme byli s Lukim a Ritchitanským na Gírové, pak dodám foto:))až nabiju baterky a navíc není čas...tak sjem na tebe celý den myslela....
a Ritchi je naprosto boží, i 12 hodin vydrží nečurat:))
Tak teď tu byla mamča, dneska musí čená věc bezpodmínenčě ven, enbo je tam doma všechny pozabíjí - stojí 3 dny...ale v tom lijáku se mi ven nechtělo, navíc on to hrozně nesnáší...
tak nevím, jestli se s váma nerozloučit:))
Něco mě napadlo...
... co kdybych taky někde u nás v nějakém klubu objednala vyjížďku, že bychom všici jeli grupa na uních...to by byl luxus... CO VY NA TO?
Hadříček
haisovad
napsal(a):
Něco mě napadlo...
... co kdybych taky někde u nás v nějakém klubu objednala vyjížďku, že bychom všici jeli grupa na uních...to by byl luxus... CO VY NA TO?
Hadříček
myslíš že budou mít někde tolika uňu, ale jen na krok, bych se jinak bála...a s vodičem!!!
rozmotej psi
klawdie
napsal(a):
myslíš že budou mít někde tolika uňu, ale jen na krok, bych se jinak bála...a s vodičem!!!
rozmotej psi
No hele celkem dobrý nápad, to by byl fakt zážitek ani ne to že si sednem na koníky ale že by jsme jeli všici to by byl mazec!!!!
molly
napsal(a):
Dobré ráno!!
Zas nějaká depka...Mám poklizeno,zas volný den,tak co jiného bych mohla dělat...
Venku leje a já bych tolik potřebovala,aby přestalo...
Ta vyjížďka je "good idea",jestli to klapne aji u mě :-(
Hledám práci-zn. 1 směna,víkendy volné
molly
napsal(a):
Zas nějaká depka...Mám poklizeno,zas volný den,tak co jiného bych mohla dělat...
Venku leje a já bych tolik potřebovala,aby přestalo...
Ta vyjížďka je "good idea",jestli to klapne aji u mě :-(
Hledám práci-zn. 1 směna,víkendy volné
Zuzi kdyby jsi byla v nouzi pojď k nám!!!, budeš mít stůl hned vedle mě
http://www.jobs.cz/pd/14270227
molly
napsal(a):
Dobré ráno!!
Peti,dík... Uvidíme...
Jeden pro Evču
molly
napsal(a):
Dobré ráno!!
Přeprala ho
klawdie
napsal(a):
na míchaná nebo na tvrdo...?
budete si přát tento ročník?
molly
napsal(a):
Dobré ráno!!
Asi poletím dál..............................................
molly
napsal(a):
Cožéééé??? Pořád prší??
přes les příště pomaleji....veverky nestíhají uhýbat...
molly
napsal(a):
Asi poletím dál..............................................
Kdo z koho...
molly
napsal(a):
Dobré ráno!!
Holky ,ahoj... Končím...
haisovad
napsal(a):
Hehe, dóst dobrý fotky...
byla jsem na obědě a ve městě. Hele tak mám to někde zajistit? Jen samo nějakou pohodovku, kolik že by nás bylo? Co? No? Osm? Počítám dobře?
Jestli nebude moct kačka tak nás je celkem osm...aby vubec někde měli tolik koní:) kdyžtak máme i další varianty
klawdie
napsal(a):
Jestli nebude moct kačka tak nás je celkem osm...aby vubec někde měli tolik koní:) kdyžtak máme i další varianty
Valím ženy, koník čeká, a nevím jestli budu zítra schopná psát, dnes nás čeká bowling...au to mě zas budu bolet ruka
klawdie
napsal(a):
Jasnačka... No hele pozeptám se ale mám jedno místečko vyhlídlé...tak jdu to vošéfovat na sobotu odpoledne...osm hatátytlů pro ifauňačky...
Péťa pod stolem
haisovad
napsal(a):
Jasnačka... No hele pozeptám se ale mám jedno místečko vyhlídlé...tak jdu to vošéfovat na sobotu odpoledne...osm hatátytlů pro ifauňačky...
Péťa pod stolem
To bylo spíš: "Blondýno na místo"
Pokud se nesežene tolik koní, znásilníme ti Leušu, nebo Gastona od vedle