Pracantky jsou dnes na dovolenééééé???????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2008 09:05

rocky napsal(a):
Holky devět pryč a nikde nikdo....

jsem tu sama samotinkáá?

22.5.2008 09:08

rocky napsal(a):

To je bordel, co ???? Jeden černý hrozící ďábel

22.5.2008 09:09

luciusl napsal(a):

Zdarec děvčátka,
já jsem sice v rachotě ale nějak mi vyplivnul comp...tak defragmentuju a promazávám disk...
Lucí, jak teda se srazem? Zvládám termín 6.-8.6?

22.5.2008 09:10

luciusl napsal(a):

Tyjo ten je děsivej to je prcek viď?

22.5.2008 09:11

haisovad napsal(a):
Zdarec děvčátka,
já jsem sice v rachotě ale nějak mi vyplivnul comp...tak defragmentuju a promazávám disk...
Lucí, jak teda se srazem? Zvládám termín 6.-8.6?

Zvládám zvládám :-) pokusím se a udělám pro to vše, nebojím :-)

22.5.2008 09:11

rocky napsal(a):
Tyjo ten je děsivej to je prcek viď?

Byla jsem u šéfů na kafíčku! zdravím....

22.5.2008 09:17

klawdie napsal(a):

Nene, to byl Rozlet, nesnáší, když ho nutím běhat kolem mě. Moc ho to ponižuje ... umí vážně docela poděsit, tady to byla jen taková předehra, když děsil tak jsem zahazovala fo´ták a bojovala

22.5.2008 09:19

luciusl napsal(a):
Nene, to byl Rozlet, nesnáší, když ho nutím běhat kolem mě. Moc ho to ponižuje ... umí vážně docela poděsit, tady to byla jen taková předehra, když děsil tak jsem zahazovala fo´ták a bojovala

Na prcka se chystám dnes ... měl teď delší dobu pauzu a včera ve výběhu si na mě vyskakoval ... tak mu budu muset zas jemně připomenout kdo že je tu pánem !!!

22.5.2008 09:21

luciusl napsal(a):
Na prcka se chystám dnes ... měl teď delší dobu pauzu a včera ve výběhu si na mě vyskakoval ... tak mu budu muset zas jemně připomenout kdo že je tu pánem !!!

Bubáčkovo narozeninový dort

22.5.2008 09:23

klawdie napsal(a):

Vyjížďka objednána na sobotu 7.6. v 15.30 hod. Objednáno 8 koní...tak jsem zvědavá. KOníky tam mají dobré...možná to známe Dvůr Borčice
Doufám, že cesta ke mě bude jiné než na téhle fotce...

22.5.2008 09:24

luciusl napsal(a):
Bubáčkovo narozeninový dort

Gratulace Rozletkovi k 18-tinám

22.5.2008 09:25

haisovad napsal(a):
Vyjížďka objednána na sobotu 7.6. v 15.30 hod. Objednáno 8 koní...tak jsem zvědavá. KOníky tam mají dobré...možná to známe Dvůr Borčice
Doufám, že cesta ke mě bude jiné než na téhle fotce...

Danny, pro mě jen nějakou herku na krok !!!!!!!!!!!!
oba papají dortíky :-) Mńam Mńam

22.5.2008 09:27

luciusl napsal(a):

Bubáček má dárky :-)

22.5.2008 09:29

luciusl napsal(a):
Bubáček má dárky :-)

a ještě oba ... to je podoba !!!!!!!!!

22.5.2008 09:30

luciusl napsal(a):

a zbytky pro pejsky ...

22.5.2008 09:31

luciusl napsal(a):
a zbytky pro pejsky ...

To je vše, jdu něco dělat

22.5.2008 09:32

luciusl napsal(a):

Danulí fakt, to je mazec, já už jsem takhle hrozně dlouho nikde nejela.Se mrtě těšííím, doufám že se nám to stádo někde splaší a my všici zhulíme

22.5.2008 09:34

luciusl napsal(a):

Krásná oslava! Jerry slaví letos kulatiny,tak to bude mega mejdan!!!

22.5.2008 09:37

rocky napsal(a):
Danulí fakt, to je mazec, já už jsem takhle hrozně dlouho nikde nejela.Se mrtě těšííím, doufám že se nám to stádo někde splaší a my všici zhulíme

No tak to bude prča, takže jezdecký oděv přibalit, hehe tak hlavně aby jsme jeli všici...když už to máme objednáno..Danny nedorazíš v sobotu do HC má být hezky

22.5.2008 09:43

rocky napsal(a):

Mi se dneska nic nechce a víceméně čekám, kdy začnu být ospalá, vstávat v noci okukovat kobylu, jestli jo nebo zatím ne je fakt náročné

22.5.2008 09:43

klawdie napsal(a):
No tak to bude prča, takže jezdecký oděv přibalit, hehe tak hlavně aby jsme jeli všici...když už to máme objednáno..Danny nedorazíš v sobotu do HC má být hezky

Klárko v soboru to mám totál našláplý...rámo brigádka na plot u školy, pak od jedné firemní prase ... pak přejedu zpět do Rakous na chvíli taky na prase a pak jedu na chatu, Tomášova séhra udělala v pondělí maturu tak bude spářka...takže totál nestíhačka.
Holky, jedu s Leušou na týden na dovolenou...teda je to kousek od nás ale budu s ní týden v kuse, se moc těším

22.5.2008 09:44

strelish napsal(a):
Mi se dneska nic nechce a víceméně čekám, kdy začnu být ospalá, vstávat v noci okukovat kobylu, jestli jo nebo zatím ne je fakt náročné

A na kdy má termín Káťo?

22.5.2008 09:48

haisovad napsal(a):
A na kdy má termín Káťo?

Kam pojedeš Danny s Leušou, jako nějaké soustředění?

22.5.2008 09:49

haisovad napsal(a):
A na kdy má termín Káťo?

Jo tak to máš teda Danulí nadupané pane jo...no ale vždyt se za chvilu uvidíme...a kam razíte zas na nějaký kurzík? bych taky s ořem chtěla vyrazit ale prodali nám naše útočoště takže musíme koukat po nečem jiném, v nejhjorším vyrazíme aspon na pár denní na špacír

22.5.2008 09:54

haisovad napsal(a):
A na kdy má termín Káťo?

Danny koncem května. Ale už se jí právě včera začaly na vemínku tvořit zasychající kapky. To asi díky tomu výkonu, co musela podat, když se předváděla komisaři

22.5.2008 09:58

klawdie napsal(a):
Jo tak to máš teda Danulí nadupané pane jo...no ale vždyt se za chvilu uvidíme...a kam razíte zas na nějaký kurzík? bych taky s ořem chtěla vyrazit ale prodali nám naše útočoště takže musíme koukat po nečem jiném, v nejhjorším vyrazíme aspon na pár denní na špacír

Jinak lenucho včera jsem vyrazila na jízdarnu v těch tvých zvonech, nevím čím to jestli za to můžou oni,ale jak jsme naklusali sabulák suprově vyšlapoval a zvedal nožky, super! Bohužel jsme na jízdarně moc dlouho nepobyly, přijeli sousedi že mají treninkovou hodinu, ale jelikož to maj placený tak jsme museli vyrazit do lesa, ale stejnak jsem se pěkně povozila, jen je jak raketa, ale dá se s ním domluvit...

22.5.2008 10:09

strelish napsal(a):
Danny koncem května. Ale už se jí právě včera začaly na vemínku tvořit zasychající kapky. To asi díky tomu výkonu, co musela podat, když se předváděla komisaři

Tak Káti, moc držím pěstě aby to holka zvládla a malej tajtrdlík byl zdravej a čilej...
Já jedu s Leušou na tábor s konmi, je to na týden. Přijedou tam Péťa Soukup-bosonožec, pak pan Daniel Pavel nás bude kurzovat a snad přijede ještě jedna holčina. Moc se těším, jen aby vyšlo počásko...minulej rok bylo pršavo, to jsem byla s Gitkou...

22.5.2008 10:14

haisovad napsal(a):
Tak Káti, moc držím pěstě aby to holka zvládla a malej tajtrdlík byl zdravej a čilej...
Já jedu s Leušou na tábor s konmi, je to na týden. Přijedou tam Péťa Soukup-bosonožec, pak pan Daniel Pavel nás bude kurzovat a snad přijede ještě jedna holčina. Moc se těším, jen aby vyšlo počásko...minulej rok bylo pršavo, to jsem byla s Gitkou...

Danny my doufáme, že si to hlavně nechá na víkend :) Není to prvorodička, tak to snad bude OK. Jen mě ještě napadlo, jak se mají pak svázat ty obaly a placenta po porodu co vylezou z kobyly, čím a jak se to vlastně svazuje.

Kurzík ať se vydaří

22.5.2008 10:18

strelish napsal(a):
Danny my doufáme, že si to hlavně nechá na víkend :) Není to prvorodička, tak to snad bude OK. Jen mě ještě napadlo, jak se mají pak svázat ty obaly a placenta po porodu co vylezou z kobyly, čím a jak se to vlastně svazuje.

Kurzík ať se vydaří

Hele mi to nesvazujeme, kobyla si na to třeba šlápne ale ještě se nám nestalo že by to vytrhla...jinak dá se to svázat nějakým provázkem, hlavně to nestříhat...nechat to třeba svázané nad zemí...ono se to svojí vahou pomalu odpoutává od kobyly...po cca půl hodině lůžko kobyla vytlačí...je dobré ho hodit do nějakého kýble a až přijede vet aby ho skontroloval jestli je celé, aby v kobyle kus nezůstal a zbytečně nebyly problémy...hele vyfoť nám ji holku, jak vypadá...
Hele kurzík je to suprovej, řeší se co je potřeba, pro začátečníky slouží první dva dny pro seznámení se základy...a pak se jede stopovaná na koním, trail (již fotka nademnou, Gitka se ukrutně bála plachty...na ruce jsem jí tam dostala z cca 40 minut...pak druhé kolo bylo projetí trasy na koni...to už na plachtu šla jako profík...

22.5.2008 10:47

haisovad napsal(a):
Hele mi to nesvazujeme, kobyla si na to třeba šlápne ale ještě se nám nestalo že by to vytrhla...jinak dá se to svázat nějakým provázkem, hlavně to nestříhat...nechat to třeba svázané nad zemí...ono se to svojí vahou pomalu odpoutává od kobyly...po cca půl hodině lůžko kobyla vytlačí...je dobré ho hodit do nějakého kýble a až přijede vet aby ho skontroloval jestli je celé, aby v kobyle kus nezůstal a zbytečně nebyly problémy...hele vyfoť nám ji holku, jak vypadá...
Hele kurzík je to suprovej, řeší se co je potřeba, pro začátečníky slouží první dva dny pro seznámení se základy...a pak se jede stopovaná na koním, trail (již fotka nademnou, Gitka se ukrutně bála plachty...na ruce jsem jí tam dostala z cca 40 minut...pak druhé kolo bylo projetí trasy na koni...to už na plachtu šla jako profík...

Čaute babki, nějak poslední dobou nestíhám :-( Práce kupa. Jinak se už neskutečně těším na ten srazík. Už se vám Evik ozvala, zda ji to vyjde nebo ne????, A Zuzajda ještě asi nemá rozpis, co? No doufejme, že to klapne....Včera u nás zase lilo, tož měli kluci veget, ale snad dnes je stihnu vzít oba dva. Káti, držím palečky s porodem, já bych byla vyklepaná jak osika....A Dany, kurzík závidím, já pořád kutím s Honzulou nějaký výlet, uvidíme jak to vše dopadne....

22.5.2008 10:50

rocky napsal(a):

Ahoj všem... Dneska se už snad konečně(co se rozpisu týče),dozvím víc

Byla jsem malinko poskočit s Molinatou,aby na mě v sobotu nekoukala jak puk Teda,pokud seženu vozík,páč ten ,co měl být,jede jinam
Se z toho už po....

22.5.2008 11:01

molly napsal(a):
Ahoj všem... Dneska se už snad konečně(co se rozpisu týče),dozvím víc

Byla jsem malinko poskočit s Molinatou,aby na mě v sobotu nekoukala jak puk Teda,pokud seženu vozík,páč ten ,co měl být,jede jinam
Se z toho už po....

A kam jedeš Zuzi v sobotu??

22.5.2008 11:02

rocky napsal(a):
A kam jedeš Zuzi v sobotu??

Chtěla jsem do Hořic...Ale psala jsem Ti to ***

22.5.2008 11:03

molly napsal(a):
Chtěla jsem do Hořic...Ale psala jsem Ti to ***

SEgra popleta:)..však to Zuzajda psala...

22.5.2008 11:16

klawdie napsal(a):
SEgra popleta:)..však to Zuzajda psala...

Hele, holky a když jedete obě do těch hořic a Zuzce odpadl vozík, nedalo by se to otočit nějak na dvakrát???? Nebo je to daleko? Byla by škoda, aby kvůli dopravy Molča zůstala doma .... Vím co to dá za práci sehnat odvoz

22.5.2008 11:17

rocky napsal(a):

Jdu se věnovat Molčí... Přišla s pískem skoro až na uších... Jak je mokro,tak to lítalo jak blázen...
Mějte krásný den A hlavně bez překážek....

22.5.2008 11:30

rocky napsal(a):

Danny foto na ***

22.5.2008 11:32

molly napsal(a):
Jdu se věnovat Molčí... Přišla s pískem skoro až na uších... Jak je mokro,tak to lítalo jak blázen...
Mějte krásný den A hlavně bez překážek....

Ajóó promin zapoměla jsem..
no Leni až budu mít papíry na vozejk tak bych se byla ochotna otočit, ale ryskovat dvě jízdy že nás nakonec někdo chytne to zatím nechci..

22.5.2008 11:32

rocky napsal(a):
Ajóó promin zapoměla jsem..
no Leni až budu mít papíry na vozejk tak bych se byla ochotna otočit, ale ryskovat dvě jízdy že nás nakonec někdo chytne to zatím nechci..

Ale pokud jde Zuzi jen o vozík tak zkus pana Brože z Vysoký,já si od něj taky dřív pujčovala...

22.5.2008 11:39

rocky napsal(a):
Ale pokud jde Zuzi jen o vozík tak zkus pana Brože z Vysoký,já si od něj taky dřív pujčovala...

No a hlavně my razíme už v pátek nejspíš...a taky je to o řidičovi...a je to 30km, no prostě na prd...hele Zuzi a nezkoušela jsi dolnopřímáky, známá tam byla minule s kobylou z Příma a jela na avii sama!
Si leni nemysli že nad tím nepřemýšlím, ale o tomhle bohužel nerozhoduji...

22.5.2008 12:18

klawdie napsal(a):
No a hlavně my razíme už v pátek nejspíš...a taky je to o řidičovi...a je to 30km, no prostě na prd...hele Zuzi a nezkoušela jsi dolnopřímáky, známá tam byla minule s kobylou z Příma a jela na avii sama!
Si leni nemysli že nad tím nepřemýšlím, ale o tomhle bohužel nerozhoduji...

Ségra ale Péťa nejela sama. Byli tři.Ale i tak by se třeba Zuza vešla, zkusila bych to být tebou.bylo by fajn vás s Molčí zase vidět.

22.5.2008 12:26

strelish napsal(a):
Danny foto na ***

Stejně je to sranda s tou dopravou na závody......Já jsem zvědavá, jak to budem řešit my v sezón ě :-( Jeden vozík široko daleko na 30 km od nás a vemte si, kolik je tady koní

22.5.2008 12:31

lanika napsal(a):
Stejně je to sranda s tou dopravou na závody......Já jsem zvědavá, jak to budem řešit my v sezón ě :-( Jeden vozík široko daleko na 30 km od nás a vemte si, kolik je tady koní

jo jo jsme vdeční že ho ted máme k dispozici, pak plánujem koupi vlastního s takovou frenvencí se to vyplatí...
Holky trochu jsem si hrála na novejch stránkách...tak to omrkněte...www.sahibek.estranky.cz hlavně doporučuji sekci tak jde čas, jsem si fakt mákla...

22.5.2008 12:51

klawdie napsal(a):
jo jo jsme vdeční že ho ted máme k dispozici, pak plánujem koupi vlastního s takovou frenvencí se to vyplatí...
Holky trochu jsem si hrála na novejch stránkách...tak to omrkněte...www.sahibek.estranky.cz hlavně doporučuji sekci tak jde čas, jsem si fakt mákla...

Ťuky ´tuk s plným bříškem po obědě pějí kráse odpoledne

22.5.2008 13:00

klafus napsal(a):
Ťuky ´tuk s plným bříškem po obědě pějí kráse odpoledne

Hey Kláry moc chválím tvou práci na strankách v sekci tak jde čas :-) To skoro vypadá,že máš každý měsíc jiného koně :-D Sabka je hrozný chamík!:-)

22.5.2008 13:03

klafus napsal(a):
Hey Kláry moc chválím tvou práci na strankách v sekci tak jde čas :-) To skoro vypadá,že máš každý měsíc jiného koně :-D Sabka je hrozný chamík!:-)

člověče ale dalo mi to v červnu spolu máme dva roky..panečku toto letí...původně jsem chtěl zběžně ukázat jak změnil odstín a vyrostl a nakonec z toho je průřez jeho života se mnou...

22.5.2008 13:09

klawdie napsal(a):
člověče ale dalo mi to v červnu spolu máme dva roky..panečku toto letí...původně jsem chtěl zběžně ukázat jak změnil odstín a vyrostl a nakonec z toho je průřez jeho života se mnou...

Ne fakt se mi to líbí,asi nejnostalgičtější fotka i příde ta ze srpna 2006,úplně jí vidím,jak si mi jí posílala do mailu,když sem ještě jezdila v Plotištích, jak sme si spolu psali...jojo ten čas ale letí.Když si vzpomenu jakej to byl rozvernej hřebčák a te´d jakej to je mumínek...neuvěřitelné

22.5.2008 13:16

klafus napsal(a):
Ne fakt se mi to líbí,asi nejnostalgičtější fotka i příde ta ze srpna 2006,úplně jí vidím,jak si mi jí posílala do mailu,když sem ještě jezdila v Plotištích, jak sme si spolu psali...jojo ten čas ale letí.Když si vzpomenu jakej to byl rozvernej hřebčák a te´d jakej to je mumínek...neuvěřitelné

Díky Kláry, to mi ani nedocvaklo, když jsme tam tu fotku dávala, ty máš ale pamět...:)
Hele Agna už nebude moc chodit,škola jí dáva zabrat a na léto bude samozřejmě v Ostravě, tak kdyby jsi měla nějakou šikovnou a zodpovědnou kamarádku, uvítám na léto výpomoc...

22.5.2008 13:18

klafus napsal(a):

Teda koukám,že dnes jste ale kurńa pilné pracantky, no neva, hodím sem ještě něco na rozptýlení.
Už mi to na tom stream.cz docela jde a kopla sem tam i videjko mých morčátek aneb jak jednoduché je naučit morče skákat,když je od přírody hyperaktivní :-D

22.5.2008 13:19

klafus napsal(a):
Teda koukám,že dnes jste ale kurńa pilné pracantky, no neva, hodím sem ještě něco na rozptýlení.
Už mi to na tom stream.cz docela jde a kopla sem tam i videjko mých morčátek aneb jak jednoduché je naučit morče skákat,když je od přírody hyperaktivní :-D

adresa: http://www.stream.cz /video/9/81004-hyperaktivni-lilinka
(mezera za cz)

22.5.2008 13:22

klawdie napsal(a):
Díky Kláry, to mi ani nedocvaklo, když jsme tam tu fotku dávala, ty máš ale pamět...:)
Hele Agna už nebude moc chodit,škola jí dáva zabrat a na léto bude samozřejmě v Ostravě, tak kdyby jsi měla nějakou šikovnou a zodpovědnou kamarádku, uvítám na léto výpomoc...

Jj na blbosti mám kapacitu mozku nekonečnou,ale to učení tam nějak neleze :-D No to já si pamatuju víc věcí,třeba naší ještě neoficiální první vyjíž´dku,když jsem až v akci za cvalu zjiš´tovala na jakym torpédu to sedim :-) Ale je to krásný,když se nad tím zamyslím,jak dlouho tu sem a jak moc mě to poád baví :-)

22.5.2008 13:23

klafus napsal(a):
adresa: http://www.stream.cz /video/9/81004-hyperaktivni-lilinka
(mezera za cz)

Počkej ona už Agi má po semestru a už pojede do Ostravy jo ? :-( No to je ta dań za intráky!!!

22.5.2008 13:24

klafus napsal(a):
Počkej ona už Agi má po semestru a už pojede do Ostravy jo ? :-( No to je ta dań za intráky!!!

Hmmm bohužel šikovnejch kamarádek mám opravdu pomálu a když jo,tak už někde jezděj....třeba na Pepřoj

22.5.2008 13:24

klafus napsal(a):
Hmmm bohužel šikovnejch kamarádek mám opravdu pomálu a když jo,tak už někde jezděj....třeba na Pepřoj

Ale tak to snad není úplněj konec Agi ne?Vždy´t si se Sábou tak rozuměj...

22.5.2008 13:27

klafus napsal(a):

Hehe, tak může chodit přes léto k nám, od Ostravy to je co by kamenem dohodil

22.5.2008 13:28

klafus napsal(a):

Jo hele ty chpsy pro Zuzku už nemám včera sem je poslala,protože sem už před tím na ně měla 3 lidi a te´d se jedna paní z nich ozvala,že by je opravdu chtěla,tak si Zuzka koupí nějyký pořádný nový.Prej jí rodiče částečně založej,tak si může vybrat :-)

22.5.2008 13:29

strelish napsal(a):
Hehe, tak může chodit přes léto k nám, od Ostravy to je co by kamenem dohodil

Ká´to to je přebírání bereitrů tohleto :-D

22.5.2008 13:30

klafus napsal(a):
Jo hele ty chpsy pro Zuzku už nemám včera sem je poslala,protože sem už před tím na ně měla 3 lidi a te´d se jedna paní z nich ozvala,že by je opravdu chtěla,tak si Zuzka koupí nějyký pořádný nový.Prej jí rodiče částečně založej,tak si může vybrat :-)

Kláry a jdeš dnes s Pe´tulou na jízdárnu?Když nás včera tak vysmahli.... :-/

22.5.2008 13:32

klafus napsal(a):
Ká´to to je přebírání bereitrů tohleto :-D

V rámci meziokresní spolupráce je to povoleno, ne?

22.5.2008 13:34

klafus napsal(a):

Jasan...jen jsem na Zuzu vzpoměla, víš Kláry ono je to blbý, já bych ráda měla někoho dlouhodobě a co se týče Agny je to jasný, až dostuduje tak už za námi samozřejmě jezdit nebude, už jsem o tom s ní mluvila, zrovna v létě, člověk pomoc uvítá a určo je spoustu holek co se o prázdinách nudí...ale neboj na Agnu nezapomenu, lepšího berajtra jsem nepoznala...

22.5.2008 13:36

klafus napsal(a):
Kláry a jdeš dnes s Pe´tulou na jízdárnu?Když nás včera tak vysmahli.... :-/

Bohužel segra potřebuje s něčím píchnout a já mám pak brigádu v kině...jestli si chceš dnes zaberajtrovat ty, tak sabulák by potřeboval do kruhovky...

22.5.2008 13:37

strelish napsal(a):
V rámci meziokresní spolupráce je to povoleno, ne?

Kati on má přítel koníka,takže v Ostravě a okolí již je zadaná

22.5.2008 13:38

klawdie napsal(a):
Jasan...jen jsem na Zuzu vzpoměla, víš Kláry ono je to blbý, já bych ráda měla někoho dlouhodobě a co se týče Agny je to jasný, až dostuduje tak už za námi samozřejmě jezdit nebude, už jsem o tom s ní mluvila, zrovna v létě, člověk pomoc uvítá a určo je spoustu holek co se o prázdinách nudí...ale neboj na Agnu nezapomenu, lepšího berajtra jsem nepoznala...

tjn je fakt suprácká ty její příběhy jak na koleji nemá co jíst a jak do všeho strčí cibuli a je to ńamka mi fakt budou chybět!

22.5.2008 13:40

klawdie napsal(a):
Bohužel segra potřebuje s něčím píchnout a já mám pak brigádu v kině...jestli si chceš dnes zaberajtrovat ty, tak sabulák by potřeboval do kruhovky...

Tyjo neříkej dvakrát! Včera sem od toho tvýho pacholka vytahala 3 vrchovatý kolečka hnoje!

22.5.2008 13:46

klafus napsal(a):
Tyjo neříkej dvakrát! Včera sem od toho tvýho pacholka vytahala 3 vrchovatý kolečka hnoje!

Jééé tak jsi ho měla nakonec na triku ty jo?to se segra ani nepochlubila, tak to teda díky moc, to výš jsem si užívala vyjíždku a uplně zapoměla kolik je a že mám někde bejt, no jsem ostuda, ale myslím to vážně Kláry,kdyby se ti chtělo ke koníkuům...segra jde se smradochama trenovat s Kaprem, po tom až zařídíme co potřebuje, ale já se díky tomu nedostanu za ořem...slibila že ho udělá, ale i ten pohyb by si zasloužil..

22.5.2008 13:47

klawdie napsal(a):
Kati on má přítel koníka,takže v Ostravě a okolí již je zadaná

škoooda

22.5.2008 13:49

klafus napsal(a):
tjn je fakt suprácká ty její příběhy jak na koleji nemá co jíst a jak do všeho strčí cibuli a je to ńamka mi fakt budou chybět!

Heh tak ono je opravdu lepší si něco ukuchtit na koleji než se stravovat v té menze, větší blivajzy jsem fakt nejedla

22.5.2008 13:50

klawdie napsal(a):
Jééé tak jsi ho měla nakonec na triku ty jo?to se segra ani nepochlubila, tak to teda díky moc, to výš jsem si užívala vyjíždku a uplně zapoměla kolik je a že mám někde bejt, no jsem ostuda, ale myslím to vážně Kláry,kdyby se ti chtělo ke koníkuům...segra jde se smradochama trenovat s Kaprem, po tom až zařídíme co potřebuje, ale já se díky tomu nedostanu za ořem...slibila že ho udělá, ale i ten pohyb by si zasloužil..

No to je jako kdyby si alkoholikovi nabízela skleničku červenýho,ale te´d mě napadá,že máme dnes oslavu známejch,tak bych musela hejbnout zadkem,ale jesi hoPe´tula udělá, jako revizi za včerejšek :-)tak ho do kruhajdy vzít můžu,to by vyšlo akorát :-)

22.5.2008 13:53

klafus napsal(a):
No to je jako kdyby si alkoholikovi nabízela skleničku červenýho,ale te´d mě napadá,že máme dnes oslavu známejch,tak bych musela hejbnout zadkem,ale jesi hoPe´tula udělá, jako revizi za včerejšek :-)tak ho do kruhajdy vzít můžu,to by vyšlo akorát :-)

tak to mě těší, ale pokud nestíháš nehon se oni mu nožky neupadnou...

22.5.2008 13:53

klafus napsal(a):

Hele a to asi koně radši pouštět nemám,když budou chtít jít skákat,tak aby nešli na bahnitejch mokrejch kuličkách

22.5.2008 13:54

klawdie napsal(a):
tak to mě těší, ale pokud nestíháš nehon se oni mu nožky neupadnou...

Nn te´d sem to brilantně vymyslela,když ho Pé´ta uděla, není co řešit:-) Budu pozdravovat.

22.5.2008 13:56

klafus napsal(a):
Hele a to asi koně radši pouštět nemám,když budou chtít jít skákat,tak aby nešli na bahnitejch mokrejch kuličkách

No asi jo...znáš jeryho padne hned za vhodem a Gračena je opice...ale zas je mi jich líto, segra přijde až v šest...no třeba se switca vyjádří zde sama...

22.5.2008 13:57

klawdie napsal(a):
No asi jo...znáš jeryho padne hned za vhodem a Gračena je opice...ale zas je mi jich líto, segra přijde až v šest...no třeba se switca vyjádří zde sama...

No tak jo já to nějak vymyslim,tak frčíííím a děkuju. Hojte všici.

22.5.2008 14:29

strelish napsal(a):
Heh tak ono je opravdu lepší si něco ukuchtit na koleji než se stravovat v té menze, větší blivajzy jsem fakt nejedla

Tohle vám musím ukázat Tahle holčinka jela parkurky i tenkrát jak jsem byla s Honzíkem. To jsme měli visdět, bylo to kouzelné :-)

22.5.2008 14:30

lanika napsal(a):
Tohle vám musím ukázat Tahle holčinka jela parkurky i tenkrát jak jsem byla s Honzíkem. To jsme měli visdět, bylo to kouzelné :-)

No to mi teda řekni jak pobízela, vždyt má nožky na sedle! no mazec!

22.5.2008 14:35

klawdie napsal(a):

Prostě navedla koníka na skok, asi to byl starý profík a skočila. A vždy ji při doskoku ta hlavička tak klimbala dopředu A jela normálně i 80 ku myslím

22.5.2008 14:37

klawdie napsal(a):

No jsem tady, kleknul mi totál stroj, tak jsem na sousedním volném... Počítač už je u doktora a budu se modlit aby přežil...jinak mě asi klepne.
¨Lenííí, ta holčína je bombastická, teda fakt kulim oči. Nechápu jak může takové škvrně ujezdit takového velikána...

22.5.2008 14:44

haisovad napsal(a):
No jsem tady, kleknul mi totál stroj, tak jsem na sousedním volném... Počítač už je u doktora a budu se modlit aby přežil...jinak mě asi klepne.
¨Lenííí, ta holčína je bombastická, teda fakt kulim oči. Nechápu jak může takové škvrně ujezdit takového velikána...

To máš z tohoo že tak makáš jsi ho utavila:)))))
jak dvojka je to neuvěřitelná, to musí být zlatý koník...já zas byla unešená z ty malý holčiny v čánce, krásně spolu ladili...

22.5.2008 14:53

klawdie napsal(a):
To máš z tohoo že tak makáš jsi ho utavila:)))))
jak dvojka je to neuvěřitelná, to musí být zlatý koník...já zas byla unešená z ty malý holčiny v čánce, krásně spolu ladili...

Holky pomalu se loučím, letím na poštu a pak do toho města...

22.5.2008 15:01

klawdie napsal(a):
Holky pomalu se loučím, letím na poštu a pak do toho města...

Já už na to taky peču, za chvíli přijete taxík Tomáš a jedeme na nákup, doma už nemám ani kečup... Tak papík zítra...Danny

22.5.2008 15:16

haisovad napsal(a):
Já už na to taky peču, za chvíli přijete taxík Tomáš a jedeme na nákup, doma už nemám ani kečup... Tak papík zítra...Danny

moc práce omlouvám se..všichni už jste asi pry,já už se taky pomalu pakuju.Hezký zbytek dne

Přidejte reakci

Přidat smajlík