Tak přináším menší fotoreportáž z dnešního skákání v Hořicích. Počasí přálo, ikdyž kolbiště bylo trošku bahnitější
michaela z
napsal(a):
Tak přináším menší fotoreportáž z dnešního skákání v Hořicích. Počasí přálo, ikdyž kolbiště bylo trošku bahnitější
některé skoky se koníkům nelíbily....
michaela z
napsal(a):
některé skoky se koníkům nelíbily....
ale na druhý pokus to vyšlo
michaela z
napsal(a):
ale na druhý pokus to vyšlo
někdo by rád do prava jiný zase do leva....
michaela z
napsal(a):
někdo by rád do prava jiný zase do leva....
junioři vyskakovali...
michaela z
napsal(a):
junioři vyskakovali...
někteří se museli přesvědčovat...
michaela z
napsal(a):
někteří se museli přesvědčovat...
občas s neúspěchem..
michaela z
napsal(a):
občas s neúspěchem..
ale ten kdo se nevzdává, tak vyhrává!
michaela z
napsal(a):
ale ten kdo se nevzdává, tak vyhrává!
no a někdy to musí jezdec koni ukázat....
michaela z
napsal(a):
ach ti soupeři....
poníci dávali velkým koním nafrak
michaela z
napsal(a):
cestou domů jsme se zastavili u jeníkovských pastvin. Hříbátka si užívala sluníčka a někdo se slunil v poloze ležmo a někdo se zase družil
michaela z
napsal(a):
cestou domů jsme se zastavili u jeníkovských pastvin. Hříbátka si užívala sluníčka a někdo se slunil v poloze ležmo a někdo se zase družil
vevunkah
napsal(a):
docela pěkné, akorát, u druhé fotky, no, jezdec, přijde mi, že sedí jak prkno - snad to nejsi ty!
verunkah:ne neboj, na fotce není moje maličkost...jestli sedí jako prkno, tak to těžko říct, já jsem nikdy prkno na koni sedět neviděla....každý má svůj styl a bylo možno vidět horší jezdecké styly, navíc holčina na koni tragicky nevypadá. Jestli máš nějakou fotečku nad skokem, tak ji sem můžeš dát, abychomtřeba posoudili tvůj styl...ono takovéto chytraření ze země je děsně jednoduchý,že?
michaela z
napsal(a):
verunkah:ne neboj, na fotce není moje maličkost...jestli sedí jako prkno, tak to těžko říct, já jsem nikdy prkno na koni sedět neviděla....každý má svůj styl a bylo možno vidět horší jezdecké styly, navíc holčina na koni tragicky nevypadá. Jestli máš nějakou fotečku nad skokem, tak ji sem můžeš dát, abychomtřeba posoudili tvůj styl...ono takovéto chytraření ze země je děsně jednoduchý,že?
já neřikám,mže je to hrotný, ale mě se todle nezamlouvá, mam jiný názor na skokovou pozici.. nemsíš se do mě hned pouštět.. fotku nemám, bohužel..
michaela z
napsal(a):
jarní pohoda
Jéé Míšo hoď mi prosím na email, ty fotky kde jsem s Jerrym.(ten žlutej velšan s modrou dečkou)
Jinak co se týče toho skoku co skákal Hubert, tak kdo tam byl tak viděl že v parkuru 70/80cm bylo rozeskakování postaveno dost poctivě!!! Takže se není čemu divit že jezdkyně neměla tak dokonalej sed, když měla co dělat aby Huberte přesvědčila že to prostě skočit musí
rocky
napsal(a):
Jéé Míšo hoď mi prosím na email, ty fotky kde jsem s Jerrym.(ten žlutej velšan s modrou dečkou)
Jinak co se týče toho skoku co skákal Hubert, tak kdo tam byl tak viděl že v parkuru 70/80cm bylo rozeskakování postaveno dost poctivě!!! Takže se není čemu divit že jezdkyně neměla tak dokonalej sed, když měla co dělat aby Huberte přesvědčila že to prostě skočit musí
Tak také přihazuju nějaké fotečky ze sobotního skákání v HC
Jerry
rocky
napsal(a):
Tak také přihazuju nějaké fotečky ze sobotního skákání v HC
Jerry
Grace
michaela z
napsal(a):
Nebraska