zuluzuk
napsal(a):
Já se venuju sermu, konum teda taky :D ale spolecne sem to jeste nezkloubila, ale chtela bych
Já právě vždyky také zvláš\'t.Leč te\'d jsem přešla z takového spíš dřevárnického stylu na železo a chtěla bych se tomu opravdu začít věnovat.Pro začtek,protože mí šermířští učitelé nejsou koňáci a tak turnajové ježdění je moc velké sousto (a nesmysl)- zatím,jsem přemýšlela o lukostřelbě z koně.Z luku střílím precizně,tu ko'nskou polovičku už bych taky ovládala.Te¨d to ještě spojit. Tak bych chtěla sehnat někoho kdo to dělá.Vím že jsem kdysi na jakousi stránku narazila,česky,ale te'd to za boha nemůžu najít.
vacicanda
napsal(a):
Já právě vždyky také zvláš\'t.Leč te\'d jsem přešla z takového spíš dřevárnického stylu na železo a chtěla bych se tomu opravdu začít věnovat.Pro začtek,protože mí šermířští učitelé nejsou koňáci a tak turnajové ježdění je moc velké sousto (a nesmysl)- zatím,jsem přemýšlela o lukostřelbě z koně.Z luku střílím precizně,tu ko'nskou polovičku už bych taky ovládala.Te¨d to ještě spojit. Tak bych chtěla sehnat někoho kdo to dělá.Vím že jsem kdysi na jakousi stránku narazila,česky,ale te'd to za boha nemůžu najít.
Tahle to třeba nebyla?
http://www.blackriders.info/ blackriders/archery.htm
zuluzuk
napsal(a):
Já se venuju sermu, konum teda taky :D ale spolecne sem to jeste nezkloubila, ale chtela bych
Tak jsem sem chtěl přidat fotky mého koně v šermířské zbroji a přišla jsem na to že ty fotky nemám...... no mazec jinak učinkovali jsme v šermířské skupině Černá Korouhev dnes už neexistujicí. Bohužel . Vystupovali jsme na např.Hradě Střekov , v Dubí na různých akcích pro děti a ve Rtyni, byli to neocenitelné zkušenosti a zážitky.
vacicanda
napsal(a):
My zas delame vikingy, ale ty turnaje nedelali, tak maximalne jsme mysleli nejake jezdecke hry, třeba napichovani krouzku kopim nebo mecem, hazeni sekerou apod.
Akorat by to taky chtelo vlastni kone he
a tady jsme meli puceny kone na jednom nasem vystoupeni v Repore, ale ty byli jen v pruvodu a vozili decka
vacicanda
napsal(a):
Ave,
je tadyhle na Ifauně někdo kdo dělá do historického šermu,eventuelně se věnuje lukostřelbě z koně nebo některému z...ehm...přidružených aktivit?
Koukám, že naše stránečky už jste objevili Lukostřílím z koně přes tři roky a už mi to začíná celkem jít
, zmenšujeme terče a tak.. A v letošním roce začínáme aktivně vymýšlet a cvičit jezdecký souboj, chorošku šermu dělají Merleti a já trápím koně, tak dám vědět jakmile to bude k něčemu vypadat
akicita
napsal(a):
Koukám, že naše stránečky už jste objevili Lukostřílím z koně přes tři roky a už mi to začíná celkem jít
, zmenšujeme terče a tak.. A v letošním roce začínáme aktivně vymýšlet a cvičit jezdecký souboj, chorošku šermu dělají Merleti a já trápím koně, tak dám vědět jakmile to bude k něčemu vypadat
Já byla na táboře a tam se něčemu podobnému věnují... rytiri.eu
Zkus to, ale nevím odkud jsi. H.