STŘEDA! PRACANTKOVAT JE TŘEBA...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2008 07:20

Zdar douchy, včera to byla makačka odjezdit dva oře, ale máme z toho pěkné foto..Péta dodá...doufám...hele ale večer jsem si našla jako by na bokách hrozný fleky, jakoby popraskaný žilky, máma tvrdí jestli to nemám z toho ježdění, nevím je to veliký jak ruka fialový, nevíte co by to mohlo být, zvažuju návštěvu doktorky...

28.5.2008 07:52

klawdie napsal(a):
Zdar douchy, včera to byla makačka odjezdit dva oře, ale máme z toho pěkné foto..Péta dodá...doufám...hele ale večer jsem si našla jako by na bokách hrozný fleky, jakoby popraskaný žilky, máma tvrdí jestli to nemám z toho ježdění, nevím je to veliký jak ruka fialový, nevíte co by to mohlo být, zvažuju návštěvu doktorky...

Čusek.....Klári a nemáš to stryje???? Segře to po porodu popraskalo a taky to byly fialové žilky. Jenže nechápu, z čeho bys to měla ty? A na fotečky se moc těším. Tak jste si to teda užily, jo???? Já jdu dnes do JK skákat s Honzulou, přejedeme si nějaký parkurek, mají tam dost materiálu

28.5.2008 08:11

lanika napsal(a):
Čusek.....Klári a nemáš to stryje???? Segře to po porodu popraskalo a taky to byly fialové žilky. Jenže nechápu, z čeho bys to měla ty? A na fotečky se moc těším. Tak jste si to teda užily, jo???? Já jdu dnes do JK skákat s Honzulou, přejedeme si nějaký parkurek, mají tam dost materiálu

Hojda hojda!!
No buď to má z toho skákání ze včera nebo netuším..Je mi divný že by se ji udělalo něco takovýho ze skákání, je fakt že s kobylou si dali poctivej metr,ale mě se nic takovýho nikdy nestalo!!

28.5.2008 08:12

rocky napsal(a):
Hojda hojda!!
No buď to má z toho skákání ze včera nebo netuším..Je mi divný že by se ji udělalo něco takovýho ze skákání, je fakt že s kobylou si dali poctivej metr,ale mě se nic takovýho nikdy nestalo!!

Tak šup, šup Péti s fotečkama, jsem celá netrpělivá

28.5.2008 08:16

lanika napsal(a):
Tak šup, šup Péti s fotečkama, jsem celá netrpělivá

no už mám tež tak začneme kobylou, je to uplně něco jiného, chybí mi maso, ten muj bambula je proti ní hroznej hromotluk, a ještě ty její nožky na pérkách pruží, takže abysolutně něco jiného ve skákání mě moc pomohla...šikula...

28.5.2008 08:16

klawdie napsal(a):
no už mám tež tak začneme kobylou, je to uplně něco jiného, chybí mi maso, ten muj bambula je proti ní hroznej hromotluk, a ještě ty její nožky na pérkách pruží, takže abysolutně něco jiného ve skákání mě moc pomohla...šikula...

28.5.2008 08:17

klawdie napsal(a):

jsem se snažila ji nepřekážet nebylo třeba jí do toho kecat.

28.5.2008 08:17

klawdie napsal(a):
jsem se snažila ji nepřekážet nebylo třeba jí do toho kecat.

28.5.2008 08:18

klawdie napsal(a):

ale koukám mám hrb jak kvasimodo....

28.5.2008 08:19

klawdie napsal(a):
ale koukám mám hrb jak kvasimodo....

A dost už bílý, tady mám vyfoceného bambuláka, na koupání jsme se nakonec vyprdli foukalo.takže bílý ještě není

28.5.2008 08:20

klawdie napsal(a):
A dost už bílý, tady mám vyfoceného bambuláka, na koupání jsme se nakonec vyprdli foukalo.takže bílý ještě není

poza pro fotografa...

28.5.2008 08:21

klawdie napsal(a):
poza pro fotografa...

Sahib je tryskomyš, musíme chodit víc kavaletky a řady abych ho trochu zbrzdila, ale jde to jen ho nemůžu dostat víc pod skok...

28.5.2008 08:23

klawdie napsal(a):
Sahib je tryskomyš, musíme chodit víc kavaletky a řady abych ho trochu zbrzdila, ale jde to jen ho nemůžu dostat víc pod skok...

ocas máme jen ho skovává:) byl hodný bambulák...

28.5.2008 08:23

klawdie napsal(a):

jsem to nechtěně sladila

28.5.2008 08:24

klawdie napsal(a):
jsem to nechtěně sladila

zdraví skoroejza

28.5.2008 08:35

klawdie napsal(a):

Ahoj všem... Mám volno,ale jsem opět zapojena do prací domácích... Převlíkám,peru,že se na to ........
Peti mailík...

Kocour chtěl jet v sobotu s námi

28.5.2008 08:37

klawdie napsal(a):

Molčí a Grace ještě z jiného aparátu

28.5.2008 08:39

molly napsal(a):

kvalita opět nezklamala...
Ty Klári,Sabula je macek,jak má být Vypadá móc dobře

Molča a Nebraska

28.5.2008 08:39

molly napsal(a):

Jé ten koucour vypadá jako náš kocour Sněhurka

28.5.2008 08:40

molly napsal(a):
kvalita opět nezklamala...
Ty Klári,Sabula je macek,jak má být Vypadá móc dobře

Molča a Nebraska

Molča na mě čekala v sobotu ráno v takovém stavu

28.5.2008 08:41

rocky napsal(a):

a druhá strana...

Můj kocour je roční a je to MIKEŠ

28.5.2008 08:42

molly napsal(a):
a druhá strana...

Tenhl fešák bydlí naproti koníkům v Hořicích...

28.5.2008 08:43

rocky napsal(a):

Klári, super Dáváš Sábovi ještě tu ex.kukuřici??? Je z něj macek. Holky, závody ohroženy. Není volný vlek, se z toho poseru. Tak zkoušíme ještě jinde, snad to vyjde....

molly napsal(a):
Tenhl fešák bydlí naproti koníkům v Hořicích...

A tenhle se byl podívat na "hobby" závodech 7-měsíční cane corso,jak jsem se byla zeptat paničky...

molly napsal(a):
a druhá strana...

Teda Molčí ze sebe chtěla udělat plaváčka....díky Zuzi však mi máme rádi pořádná těla...

28.5.2008 08:45

lanika napsal(a):
Klári, super Dáváš Sábovi ještě tu ex.kukuřici??? Je z něj macek. Holky, závody ohroženy. Není volný vlek, se z toho poseru. Tak zkoušíme ještě jinde, snad to vyjde....

Leni,plně vím,co prožíváš,tak držím pěstičky a palce i u nohou

28.5.2008 08:46

lanika napsal(a):

sem přestala už asi před měsícem, však se na něj podívej dostává jen 1 granulí relax a 0,5 l ječmene ráno a večer, není třeba ničeho, možná zustanu jen na těch granulích...a ke kukuřici se vrátím zas až na zimu...

28.5.2008 08:48

klawdie napsal(a):
sem přestala už asi před měsícem, však se na něj podívej dostává jen 1 granulí relax a 0,5 l ječmene ráno a večer, není třeba ničeho, možná zustanu jen na těch granulích...a ke kukuřici se vrátím zas až na zimu...

Leni držim palečky, s vlekem to je děs pokud nestojí na dvoře...

28.5.2008 08:55

klawdie napsal(a):

jdu zas chvíli něco dělat...

28.5.2008 09:24

molly napsal(a):
jdu zas chvíli něco dělat...

No nazdááár,
holky, mám dneska nějakou super náladičku...přišl ymi nové fotky adeptů a adeptek. Hodím to na ***
Klárko, raději bych si s tím zašla...nebouchla jsi se někde? Bolí to na dotyk? Hele raději bych si s tím zašla...nebo počkej na Káťu, ta ti helpne.
Ty jo, bílá je šikovná. A co Sába, s tím jsi taky něco šla? nějakej křížek nebo tak?
Nenažraný Gčko

28.5.2008 09:27

klawdie napsal(a):

pro klawdie: máme uplně podobnýho ve stáji.. jakoby mu z oka vypad

28.5.2008 09:42

haisovad napsal(a):
No nazdááár,
holky, mám dneska nějakou super náladičku...přišl ymi nové fotky adeptů a adeptek. Hodím to na ***
Klárko, raději bych si s tím zašla...nebouchla jsi se někde? Bolí to na dotyk? Hele raději bych si s tím zašla...nebo počkej na Káťu, ta ti helpne.
Ty jo, bílá je šikovná. A co Sába, s tím jsi taky něco šla? nějakej křížek nebo tak?
Nenažraný Gčko

Už jsem na příjmu :) Zboží uklizeno, objednávka poslaná, mixérek taky dorazil

28.5.2008 10:51

strelish napsal(a):
Už jsem na příjmu :) Zboží uklizeno, objednávka poslaná, mixérek taky dorazil

Holky já jdu s klukama z práce na obídek! Tak zatím a dobrou chuť všem

28.5.2008 11:00

klawdie napsal(a):

http://www.youtube.com/watch?v= bcqdPsbPXWE&feature=related

28.5.2008 11:08

molly napsal(a):
http://www.youtube.com/watch?v= bcqdPsbPXWE&feature=related

Holky, tak mi volal milý pan inspektor, za 2 hodiny pojedem registrovat Oskárka

28.5.2008 12:05

klawdie napsal(a):

zlata, jsme upracovaná, za chvilku letím do školy na schůzku s učitelama, pak mě vyzvedne mamča, rychle vyvenčím Ritchitandu a fičím s Kukim na tu operaci, pak domů odvézt Kuki, rychle pro Ritchitandu, a pak šup ke koním, obstarat koně a valím domů chystat mužovi večeři:))
No, a včera jsme jeli jakože plavit...vodní ryzoň s lukinem odmítl jít do vody, tak sjm si sedla já, a to byla ta chyba, doma jsme si kroutila i kalhotky, bo slečinka si potřebovala zapalvat...a Kerka když viděl, jak si to užívá, tež se nechal přemluvit..:)))
a Luki má po čerejšku za sebou první pád, jsem hajzl naklusala anacválala, když jsme jeli bez sedel...prý to nějak moc drncalo:))

28.5.2008 12:08

kukinatost napsal(a):
zlata, jsme upracovaná, za chvilku letím do školy na schůzku s učitelama, pak mě vyzvedne mamča, rychle vyvenčím Ritchitandu a fičím s Kukim na tu operaci, pak domů odvézt Kuki, rychle pro Ritchitandu, a pak šup ke koním, obstarat koně a valím domů chystat mužovi večeři:))
No, a včera jsme jeli jakože plavit...vodní ryzoň s lukinem odmítl jít do vody, tak sjm si sedla já, a to byla ta chyba, doma jsme si kroutila i kalhotky, bo slečinka si potřebovala zapalvat...a Kerka když viděl, jak si to užívá, tež se nechal přemluvit..:)))
a Luki má po čerejšku za sebou první pád, jsem hajzl naklusala anacválala, když jsme jeli bez sedel...prý to nějak moc drncalo:))

a Klaruša, už asi po stopadesáté musím oznámit, že máš hrozně krásného koňa:))
Jinak jediné, co ěm k tomu napadlo je ta strie, ale když tak s tím hopni, ono se to dělá ženám v těhotenství, nebo lidem když moc rychle přiberou, nebo chlapi když cvičí a žerou sračky na růst svalové hmoty, to napadá jedině mě...
a stoupáme vzhůru:)

28.5.2008 12:15

klawdie napsal(a):

jo a Oskárkovi předem gratuluji k oficiální existenci:)))

28.5.2008 12:23

kukinatost napsal(a):
jo a Oskárkovi předem gratuluji k oficiální existenci:)))

To je príma Leni, supr že bude Oskárek konečně zaregistrovanej

HLÁSÍM PORUCHU U SÉGRY, INTERNET NEFUNGUJE..

28.5.2008 12:35

rocky napsal(a):
To je príma Leni, supr že bude Oskárek konečně zaregistrovanej

HLÁSÍM PORUCHU U SÉGRY, INTERNET NEFUNGUJE..

Tak Oskyč bude konečně legáloš typoš pony? Nebo jak ho zapíše? A to se u takhle starších taky koník vypaluje? Fuj tajxl, vím co máme dělat s půl ročkama a natož s takhle ostříleným Oskárošem. No držím palce abyste to přežili bez újmy...
Béééééé

28.5.2008 13:36

klawdie napsal(a):

Leni před chvíli volal podruhé že si dá ještě kávu a pak bude vyjíždět z Frýdku, až bude v Třinci tak mě prozvoní a jedu mu naproti, škoda že nemám na tebe tel, bych ti dala vědět jak by byl u mě.

28.5.2008 13:46

thesis napsal(a):
Leni před chvíli volal podruhé že si dá ještě kávu a pak bude vyjíždět z Frýdku, až bude v Třinci tak mě prozvoní a jedu mu naproti, škoda že nemám na tebe tel, bych ti dala vědět jak by byl u mě.

Chceš na Leničku číslo??

28.5.2008 13:48

rocky napsal(a):
Chceš na Leničku číslo??

Ali, takže kolem které by měl být u tebe????? 736241706

28.5.2008 13:50

lanika napsal(a):

Myslím, že budu stíhat.....O půl 4 mi jede bus domů......No a když budete rychleji hotoví, počkám ho někde v Jablunkově

28.5.2008 13:51

lanika napsal(a):
Myslím, že budu stíhat.....O půl 4 mi jede bus domů......No a když budete rychleji hotoví, počkám ho někde v Jablunkově

Tak Lena tu ještě je, ok chtěla jsem helpnout

28.5.2008 14:01

lanika napsal(a):

No počítám že v půl třetí tu bude, bude mi ji jen popisovat jelikož mám genotyp. Dám ti vědět, kdyžtak ať tě na chvilku zastoupí ségra než dorazíš dom. Pálení trvá déle.

28.5.2008 14:03

thesis napsal(a):
No počítám že v půl třetí tu bude, bude mi ji jen popisovat jelikož mám genotyp. Dám ti vědět, kdyžtak ať tě na chvilku zastoupí ségra než dorazíš dom. Pálení trvá déle.

Ali, on mi má cinknout jak bude od tebe vyjíždět, takže to bude vpoho Bud už budu doma, nebo se sním přiberu z Jabla, ale dikes...

28.5.2008 14:04

lanika napsal(a):

Tak tak stejně tě bude volat abys mu vysvětlila cestu, já pro něj jedu na benzínku. Zeptám se ho kam jede pak.

28.5.2008 14:07

lanika napsal(a):
Ali, on mi má cinknout jak bude od tebe vyjíždět, takže to bude vpoho Bud už budu doma, nebo se sním přiberu z Jabla, ale dikes...

Ok, snad to postíháš, já tež měla kolem toho pěkný vítr musela jsem rychle do bankomatu a on mi pak volá že si dá ještě kávu se známým

Přidejte reakci

Přidat smajlík