Barva výbavy pro haflinga

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2008 15:49

Ahojky.Protože se prý časem dočkám haflinga,tak by mě zajímalo,jakou barvu výbavy na něj máte.A pokud máte fotečky,sem s nimi.Nechala bych se trochu inspirovat

28.5.2008 17:54

whitny napsal(a):
Ahojky.Protože se prý časem dočkám haflinga,tak by mě zajímalo,jakou barvu výbavy na něj máte.A pokud máte fotečky,sem s nimi.Nechala bych se trochu inspirovat

Mám taky haflošku a když budu ladit výbavu (kobyla je mlaďoška, teprve ji budu obsedat), tak budu ladit do tmavě modré. Fotečku bohužel dodat nemůžu, neb jak říkám, výbavu budu kupovat až ji budu potřebovat :-)

28.5.2008 22:03

whitny napsal(a):

staršně takovým koníkům sluší zelená a modrá! bordo červená je taky na nich hezká

28.5.2008 23:02

stalonek napsal(a):
staršně takovým koníkům sluší zelená a modrá! bordo červená je taky na nich hezká

Modrá

28.5.2008 23:03

memmory napsal(a):
Modrá

ještě jedna

29.5.2008 05:48

whitny napsal(a):

Sice není César hafling, ale barvičku máme podobnou, tak připojuji naši výbavu.

29.5.2008 07:32

whitny napsal(a):

Máme na našich haflinzích černá sedla, černé uzdečky s bílou čelenkou a bílou podsedlovku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík