Hurááá, pátek volááá!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2008 05:54

Dobré ránko všem, tak po sto letech zakládám téma já, nějak se nedařilo dospat, tak mi zbyl časík pustit počítač. Za chviličku valíme za úněma, nakrmit jednoho ze závodníků (jako domácí se hodíme ), vyvětrat Hadříka, aby do půl osmý byl doma, dneska půjde s uzdečkou, jsem zvědavá, co řekne po takový době na udidlo . A snad se s nikým nijak zásadně nepohádáme, u nás totiž padl zákaz opouštět areál, platí to i pro domácí koně, ale nás nezastaví .
Takže ještě jednou dobré ránko všem, ať ten poslední pracovní den uteče a v pondělí vás utopim fotkama

30.5.2008 06:24

cheyenne napsal(a):
Dobré ránko všem, tak po sto letech zakládám téma já, nějak se nedařilo dospat, tak mi zbyl časík pustit počítač. Za chviličku valíme za úněma, nakrmit jednoho ze závodníků (jako domácí se hodíme ), vyvětrat Hadříka, aby do půl osmý byl doma, dneska půjde s uzdečkou, jsem zvědavá, co řekne po takový době na udidlo . A snad se s nikým nijak zásadně nepohádáme, u nás totiž padl zákaz opouštět areál, platí to i pro domácí koně, ale nás nezastaví .
Takže ještě jednou dobré ránko všem, ať ten poslední pracovní den uteče a v pondělí vás utopim fotkama

aaaa tak vy takhle děláte problémy, jo?? Hej to jako nesmíte nikdo z Vás celý víkend na vyjíždku, jo????trošku diskriminace...já jsem vyjímečně taky dnes dohupkala do práce brzy,ale ty jsi mě tu vubec překvapilaa co vy nepřijedete na dětský den na masíčko a pívečko!

30.5.2008 06:38

klawdie napsal(a):
aaaa tak vy takhle děláte problémy, jo?? Hej to jako nesmíte nikdo z Vás celý víkend na vyjíždku, jo????trošku diskriminace...já jsem vyjímečně taky dnes dohupkala do práce brzy,ale ty jsi mě tu vubec překvapilaa co vy nepřijedete na dětský den na masíčko a pívečko!

Ahoj všem!dneska se Vám sem trošku vetřu a to z toho důvodu, že bych Vás chtěla pozvat na 29.6. do areálu stáje Hvězda-Quinta, kde se bude konat pod patronací JK Dvůr Králové hobby skákání. Kolbiště je pěkně velké a písčité, opracoviště písčito-travnaté. Rozpis soutěží a info najdete na www.ponycentrum.cz v oddělení Plán akcí a zde Veřejný trénink Hvězda. Vždycky to bylo v příjemné atmosféře, tak doufám, že se to pořadeteli podaří i letos. Co se týče cen, tak jsou poháry,floty, ale i věcné ceny.

Pro rocky:s těma fotkama na tebe myslím, předělávala se internetová síť, tak internet víc nešel než šel...

30.5.2008 07:05

cheyenne napsal(a):

Dobré ránko..Já jen pozdravím a popřeju krásný den...Včera jsem se pohybovala odpoledne nedaleko Malšovic a když jsem viděla,co najíždí koní...Chtělo se mi brečet..Jsem v práci a nehnu se....
Klárko,Peti,Eví,prosím nafotit dvojici Jandourek-Casio Karsit... (býval to můj oblíbenec,po tu krátkou chvíli,co jsem měla možnost u něj být)... Děkuju...
Tak já frčím...Mějte krásný den!!! pa.....................................

30.5.2008 07:35

molly napsal(a):
Dobré ránko..Já jen pozdravím a popřeju krásný den...Včera jsem se pohybovala odpoledne nedaleko Malšovic a když jsem viděla,co najíždí koní...Chtělo se mi brečet..Jsem v práci a nehnu se....
Klárko,Peti,Eví,prosím nafotit dvojici Jandourek-Casio Karsit... (býval to můj oblíbenec,po tu krátkou chvíli,co jsem měla možnost u něj být)... Děkuju...

Ahojda,
já jsem v rachotě byla včera až do 20,45 hod...mazec ale dneska budu mít volněji-doufám.
Zuzí myslíš oblíbenec Jandourek? No dobrej výběr...
Evi, bych se na ně taky vyprdla, bejt zavřená v areálu, hele vy jste stodůlku vykoupali? Se leskne jak psí kulky...

30.5.2008 07:39

haisovad napsal(a):
Ahojda,
já jsem v rachotě byla včera až do 20,45 hod...mazec ale dneska budu mít volněji-doufám.
Zuzí myslíš oblíbenec Jandourek? No dobrej výběr...
Evi, bych se na ně taky vyprdla, bejt zavřená v areálu, hele vy jste stodůlku vykoupali? Se leskne jak psí kulky...

To mi na těch šimlech moc lesku nevytřískámeale aspon jsem vymyla poslední zimní chlupiska, dneska budou oslíci dělat provozáčky a budou vozit smaradochy....

30.5.2008 07:41

molly napsal(a):

molly, odkud znáš Jandourka? Jestli budeš mít zájem, tak ti ho může exkluzivně vyfotit...do Velichovek zajíždím poměrně často a naposled mě dostal, když se vyvalil ze stáje v tříbarevných rajtečkách..... a kdybys chtěla foto Casia, tak ho mám nafoceného z loňska z Hořic, ale to byl ještě ježděný mladou Pejoskou

30.5.2008 07:45

michaela z napsal(a):
molly, odkud znáš Jandourka? Jestli budeš mít zájem, tak ti ho může exkluzivně vyfotit...do Velichovek zajíždím poměrně často a naposled mě dostal, když se vyvalil ze stáje v tříbarevných rajtečkách..... a kdybys chtěla foto Casia, tak ho mám nafoceného z loňska z Hořic, ale to byl ještě ježděný mladou Pejoskou

Míšo kdo by ho z východních čech neznal???? a mám pocit žepsala že spolu mělli nějakou menší spolupráci...

30.5.2008 07:47

klawdie napsal(a):
Míšo kdo by ho z východních čech neznal???? a mám pocit žepsala že spolu mělli nějakou menší spolupráci...

Danny už můžeš jezdit? hele a nepřijedeš mrknout na závody, jdem v neděli...

30.5.2008 07:51

klawdie napsal(a):

No jezdit už snad jo, na poslední kontrole 19.5. říkal ještě alespoň 14 dní klid...takže plus mínus můžu. Pokusím se o to v neděli, včera mi to nevyšlo
Ale musím jet ke kamarádce stavět stany na ten náš tábor s koňouchama...a jelikož nemohu v sobotu tak musím až v neděli...
Klárko, ráda bych za váma přijela ale furt jsem v luftu, potřebovala bych rozčtvrtit abych mohla být všude...

sadzi saj

30.5.2008 07:59
sadzi saj

haisovad napsal(a):
No jezdit už snad jo, na poslední kontrole 19.5. říkal ještě alespoň 14 dní klid...takže plus mínus můžu. Pokusím se o to v neděli, včera mi to nevyšlo
Ale musím jet ke kamarádce stavět stany na ten náš tábor s koňouchama...a jelikož nemohu v sobotu tak musím až v neděli...
Klárko, ráda bych za váma přijela ale furt jsem v luftu, potřebovala bych rozčtvrtit abych mohla být všude...

Klárko, prosíme smazat moje králíky, nějak jsme se s Blančou sešli, dík

30.5.2008 08:06

klawdie napsal(a):

no jo, starám se jim o jejich koňskou garderobu...a občas si tam na něco vlezu....nevím, ale mě vždycky pohled na chlapa v rajtkách pobaví, hlavně když v nich má nožičky jak srnečka....

30.5.2008 08:08

sadzi saj napsal(a):
Klárko, prosíme smazat moje králíky, nějak jsme se s Blančou sešli, dík

Ahoj Míšo na Hvězdu asi dorazíme, když jsem jezdila za školu tak jsme tam byli pořád na hobíkách!Moc hezkej terén a ceny!! Takže pokud vyjde čas já tam jedu na 100%!!!

Zuzi neboj budem fotit jak o život, mě zas nezklamal Žíla a přivezl i Pinota, to je můj favorit!!!!

30.5.2008 08:12

michaela z napsal(a):
no jo, starám se jim o jejich koňskou garderobu...a občas si tam na něco vlezu....nevím, ale mě vždycky pohled na chlapa v rajtkách pobaví, hlavně když v nich má nožičky jak srnečka....

To jo, ten můj odmíta do rajtek vlízt, jedině pantalony, prej vypadá jak harapes, to ale všici

30.5.2008 08:14

michaela z napsal(a):

JJ, to je pohled na chlapa v rajtkách...viděla jsem na Páterově chlapíčka, a ten měl pas proklatě vysoko a všude brutálně zařízlé... jsem se málem počurala smíchy...

30.5.2008 08:17

rocky napsal(a):
Ahoj Míšo na Hvězdu asi dorazíme, když jsem jezdila za školu tak jsme tam byli pořád na hobíkách!Moc hezkej terén a ceny!! Takže pokud vyjde čas já tam jedu na 100%!!!

Zuzi neboj budem fotit jak o život, mě zas nezklamal Žíla a přivezl i Pinota, to je můj favorit!!!!

tak to se těším!účast vypadá na dost slušnou...já budu nejspíš v akci s foťákem a dle zásluh íííhahíína, tak ho možná vytáhnu aspoň na oprácko.

30.5.2008 08:19

haisovad napsal(a):
JJ, to je pohled na chlapa v rajtkách...viděla jsem na Páterově chlapíčka, a ten měl pas proklatě vysoko a všude brutálně zařízlé... jsem se málem počurala smíchy...

hmmm, tak stejný pohled se mi naskýtá, když tady krouží cyklisti v elasťáčkách...

30.5.2008 08:39

michaela z napsal(a):
hmmm, tak stejný pohled se mi naskýtá, když tady krouží cyklisti v elasťáčkách...

Joo cyklisti maj taky ránu

Míšo a ty máš Henryho někde poblíž ustájeného?

30.5.2008 10:04

rocky napsal(a):
Joo cyklisti maj taky ránu

Míšo a ty máš Henryho někde poblíž ustájeného?

Ženský nepracujte v kuse, odpočinte si!

sadzi saj

30.5.2008 10:18
sadzi saj

klawdie napsal(a):
Ženský nepracujte v kuse, odpočinte si!

Klárko please

30.5.2008 10:21

sadzi saj napsal(a):
Klárko please

už je to ....

sadzi saj

30.5.2008 10:36
sadzi saj

klawdie napsal(a):
už je to ....

Dík

30.5.2008 10:43

klawdie napsal(a):
už je to ....

Jsem tady!!!!!! konečněěěěěěěěěěěě.Kdo jede v neděli? Peťa a Grace???? Copak jedete???? Já jsem odvoz sehnala, jedem toho 14.6. tož se už těším No a včera jsem byla pod trenerkou, mám z toho velikánskou radost a moc dobrý pocit

30.5.2008 10:48

lanika napsal(a):
Jsem tady!!!!!! konečněěěěěěěěěěěě.Kdo jede v neděli? Peťa a Grace???? Copak jedete???? Já jsem odvoz sehnala, jedem toho 14.6. tož se už těším No a včera jsem byla pod trenerkou, mám z toho velikánskou radost a moc dobrý pocit

Jedem se podívat na Grand Prix kočko...
To je super že číšíš spokojeností, proto to přeci děláme...a 14 budem držet pěsti!!!!!!!!!!!!!!!

30.5.2008 10:50

klawdie napsal(a):
To je super že číšíš spokojeností, proto to přeci děláme...a 14 budem držet pěsti!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.tarpan.cz/ pořádané v Hradeckým jezdeckým klubu...

30.5.2008 10:50

klawdie napsal(a):

Jo ahá, GP Už mám hlad a dnes máme krupičku

30.5.2008 11:20

lanika napsal(a):
Jo ahá, GP Už mám hlad a dnes máme krupičku

Holky, Domimičkovi dnes trhali mandle. Prý řval bolestí, zápasil s doktory na sále, trhal ze sebe hadičky To je hrůza. Bobinek malinkatý, snaad se mu to zahojí. Nebyla některá z vás na vytrhování at víme, co máme čekat????

30.5.2008 11:31

lanika napsal(a):
Holky, Domimičkovi dnes trhali mandle. Prý řval bolestí, zápasil s doktory na sále, trhal ze sebe hadičky To je hrůza. Bobinek malinkatý, snaad se mu to zahojí. Nebyla některá z vás na vytrhování at víme, co máme čekat????

ježíš já myslela že takovej ras to byl dřív a ted už to má nějakou uroveň no chodinka malý,a t se zahojí, naštestí zkušenosti nemám tak ti moc nepomůžu

30.5.2008 11:35

klawdie napsal(a):
ježíš já myslela že takovej ras to byl dřív a ted už to má nějakou uroveň no chodinka malý,a t se zahojí, naštestí zkušenosti nemám tak ti moc nepomůžu

čusek.Leni promin že tady píšu,ale odkavad si sehnala vozík?potřebuju tky na ten víkend a nevím kde sehnat :(.

30.5.2008 11:43

pizneta napsal(a):
čusek.Leni promin že tady píšu,ale odkavad si sehnala vozík?potřebuju tky na ten víkend a nevím kde sehnat :(.

Poveze nás p. Bosáková. Kam jedeš????

30.5.2008 11:48

lanika napsal(a):
Poveze nás p. Bosáková. Kam jedeš????

Jedu do Chotěbuze na jízdárnu ,potřebujem trochu změnit prostředí,semzvědavá jak bude chodit jinde a navíc je tam pískovkaa bez ní my se neobejdem.

30.5.2008 12:24

cheyenne napsal(a):

Tak co bylo k obídku holky ??? Já jen zapečené rohlíky...

30.5.2008 12:43

rocky napsal(a):

dneska je to mrtvý a mě se nic nechce asi si pudu koupit něco dobrého vedle...

30.5.2008 12:55

klawdie napsal(a):
dneska je to mrtvý a mě se nic nechce asi si pudu koupit něco dobrého vedle...

Ty jo, nějak jsem se do toho zažrala...
Kecám, šéfové jsou na Moravě tak mají zase myšky prééééé.
Byla jsem dopoledne s maminou na kávě a teďka na obídku, jsem totál přecpaná a to jsem snědla jen půlku z porce...
Leni, chuděra Dominik, to musí pekelně bolet...božínku, tak malej a už musí takhle zkoušet...

30.5.2008 12:57

rocky napsal(a):

ne, Henryho mám u přítele. Na hvězdu chodím jezdit-na jízdárnu,do haly a za to jim spravuju oblečky pro koníky. Když ještě fungoval oddíl, tak jsem tam chodila. Teď už jsou tady jen hříbata a 1 valach majitele areálu a 2 koně v nájmu, na kterých se dá jezdit.
Choper-drezura

30.5.2008 12:59

michaela z napsal(a):
ne, Henryho mám u přítele. Na hvězdu chodím jezdit-na jízdárnu,do haly a za to jim spravuju oblečky pro koníky. Když ještě fungoval oddíl, tak jsem tam chodila. Teď už jsou tady jen hříbata a 1 valach majitele areálu a 2 koně v nájmu, na kterých se dá jezdit.
Choper-drezura

' černej ' jinak Lví Srdce-aktivní rekre a drezura

30.5.2008 12:59

michaela z napsal(a):

junioři

30.5.2008 13:01

michaela z napsal(a):
junioři

Šach, to už je starý pardál...je mu 21, ale energie má stále na rozdávání a kolikrát mají holky co dělat, aby neskončily na zemi

30.5.2008 13:04

michaela z napsal(a):
Šach, to už je starý pardál...je mu 21, ale energie má stále na rozdávání a kolikrát mají holky co dělat, aby neskončily na zemi

a byteček Henryho....na Hvězdu to máme tak 15-20minut cesty, záleží jak rychle Henry rázuje

30.5.2008 13:09

michaela z napsal(a):

Hele nebyl ten černej dřív u Kotyzů v Deštným, to zvláštní jméno na to se nedá zapomenout...Lví srdce...???

30.5.2008 13:11

klawdie napsal(a):
Hele nebyl ten černej dřív u Kotyzů v Deštným, to zvláštní jméno na to se nedá zapomenout...Lví srdce...???

Jasný Lví srdce to jméno nešlo zapomenout, navíc vraník s bílou hvězdičkou, pokud to není on tak má dvojníka!!

30.5.2008 13:13

klawdie napsal(a):

To bohužel nevím....ale dřív chodil parkury. Bohužel není na skákání nejvhodnější, tak to zkouší drezurně, ale nic závodního, spíš jen tak pro sebe......

30.5.2008 13:14

michaela z napsal(a):
To bohužel nevím....ale dřív chodil parkury. Bohužel není na skákání nejvhodnější, tak to zkouší drezurně, ale nic závodního, spíš jen tak pro sebe......

tak jestli pojedete na Hvězdu, tak Vám můžu domluvit návštěvu....můžete zavzpomínat, osahat..

30.5.2008 13:21

michaela z napsal(a):
tak jestli pojedete na Hvězdu, tak Vám můžu domluvit návštěvu....můžete zavzpomínat, osahat..

Dobrá když bude čas ráda se zůčastním exkurse a vyzjistím zda to je opravdu on, ono je to už pár let zpátky,tak cca 7 let možná víc....

30.5.2008 13:25

cheyenne napsal(a):

Leni mě rvali mandle v 15ti, ale pod narkozou. To co bylo poté.... humus, bolí to, chladí se to. Mají na to nějaké kapky nebo co ale mě je dali jen jednou a víckrát nechtěli tak kdoví co to bylo. Mluvit se nedalo, jídlo max mixované a každé polknutí utrpení. Ale tím že člověk furt polyká si to zvykne a brzy se to fajně zhojí, horší jak kvůli nolesti nebude chtít polykat, to se pak dlouho potáhne. Chudák malý.

30.5.2008 13:27

rocky napsal(a):
Dobrá když bude čas ráda se zůčastním exkurse a vyzjistím zda to je opravdu on, ono je to už pár let zpátky,tak cca 7 let možná víc....

Majitelkou je Petra Hrdinová a její mamka Zuzana. Než přišel na Hvězdu, tak byl ustájený na Zálesí u pí.Sedláčkové, kde byl před tím, tak to nevím....

30.5.2008 13:36

thesis napsal(a):
Leni mě rvali mandle v 15ti, ale pod narkozou. To co bylo poté.... humus, bolí to, chladí se to. Mají na to nějaké kapky nebo co ale mě je dali jen jednou a víckrát nechtěli tak kdoví co to bylo. Mluvit se nedalo, jídlo max mixované a každé polknutí utrpení. Ale tím že člověk furt polyká si to zvykne a brzy se to fajně zhojí, horší jak kvůli nolesti nebude chtít polykat, to se pak dlouho potáhne. Chudák malý.

Holky,
balim kufry a valím směr domov. Mám toho ještě hodně připravovat než na sedmou všichni dorazej...tak se mějte moc pěkně, ať počasí přeje na GP... a zase v pondělí, papa Danny

30.5.2008 15:18

haisovad napsal(a):
Holky,
balim kufry a valím směr domov. Mám toho ještě hodně připravovat než na sedmou všichni dorazej...tak se mějte moc pěkně, ať počasí přeje na GP... a zase v pondělí, papa Danny

Holky krásný víkend mažu pryč!!!V pondělí papa bude fotek strašně mooooc

Přidejte reakci

Přidat smajlík