janele
napsal(a):
Koupím teplokrevného valacha, 4 - 7 let, zdravý, nekonfliktní ve stádě, vhodný i pro začátečníka, nejlépe pastevně odchovaný, nekutý (není podmínkou). Cena max do 40 000 Kč.
Pokud někdo takového prodáváte, budu ráda, když se s ním pochlubíte ;)
Ještě jsem zapomněla, že odběr až koncem léta/podzim.
Nikdo jiný koníka nesháníte? (já to mám také pro kamaráda...) Ať tady nejsem tak sama
janele
napsal(a):
Koupím teplokrevného valacha, 4 - 7 let, zdravý, nekonfliktní ve stádě, vhodný i pro začátečníka, nejlépe pastevně odchovaný, nekutý (není podmínkou). Cena max do 40 000 Kč.
A když, tak známí by rádi koupili nějakého koníka, vhodného k lehčímu tahu a na menší ježdění. Výška tak asi od 145 cm výš. Jen levně, případně na splátky. Záleží na dohodě.
janele
napsal(a):
Já sháním pro známou vskutku hodného hobby koníka "učitele" od 135kVH do cca 155cm, rozhodující je charakter, lehčí zdravotní vada nevadí, nejlépe strakáče
,cena do 35 000, Jsme JČ takže Ostrava či Liberec apod asi neklapne
.
Nabídky či tipy prosím na meil Microfon@seznam.cz
microfon
napsal(a):
Já sháním pro známou vskutku hodného hobby koníka "učitele" od 135kVH do cca 155cm, rozhodující je charakter, lehčí zdravotní vada nevadí, nejlépe strakáče
,cena do 35 000, Jsme JČ takže Ostrava či Liberec apod asi neklapne
.
Nabídky či tipy prosím na meil Microfon@seznam.cz
Koupím Haflingerku 5-10let,v HPK,mazlivou,vhodnou pro začátečníka a dítě.Nejlépe naboso.Chci ji na chov a rekreačku,do společnosti kobylky.Cena do 50 000.Nabídky a fotky posílejte na : liborzap@seznam.cz
děkuji
trajekt
napsal(a):
Koupím Haflingerku 5-10let,v HPK,mazlivou,vhodnou pro začátečníka a dítě.Nejlépe naboso.Chci ji na chov a rekreačku,do společnosti kobylky.Cena do 50 000.Nabídky a fotky posílejte na : liborzap@seznam.cz
děkuji
klisna hafling zapsaná v HPK splněny výkonostní zkoušky stáří 8let hůlková výška 146cm velice hodná v 6ti letech měla hříbě.Je velice dobře přiježděná spolehlivá v terénu dobře skáče pevná cena je 50 000 kč tel.724004701
> Odpovědět< | E-mail: srbovaalena@seznam.cz
Inzerát vložen: 11.08.2008 17:34:44 | Kategorie: prodám | Kraj: Středočeský
Bělinko,jestli je to pro Tebe,zavolej na tenhle inzerát,tu kobylku znám osobně,je moc príma,perfektní v terénu a moooooooc kráásná a hodná!!!!
teda jestli jí ještě neprodali...
jaruska
napsal(a):
klisna hafling zapsaná v HPK splněny výkonostní zkoušky stáří 8let hůlková výška 146cm velice hodná v 6ti letech měla hříbě.Je velice dobře přiježděná spolehlivá v terénu dobře skáče pevná cena je 50 000 kč tel.724004701
> Odpovědět< | E-mail: srbovaalena@seznam.cz
Inzerát vložen: 11.08.2008 17:34:44 | Kategorie: prodám | Kraj: Středočeský
Bělinko,jestli je to pro Tebe,zavolej na tenhle inzerát,tu kobylku znám osobně,je moc príma,perfektní v terénu a moooooooc kráásná a hodná!!!!
teda jestli jí ještě neprodali...
Pro Agnes- majitelé firmy Oldwest - věci pro koně,prodávají malinkého shetlanda strakáčka valacha,asi za 5 tis.kontakt na www.oldwest.cz
westgirl
napsal(a):
Pro Agnes- majitelé firmy Oldwest - věci pro koně,prodávají malinkého shetlanda strakáčka valacha,asi za 5 tis.kontakt na www.oldwest.cz
Pro Jarušku: děkuju moc Jaruško,už jsem se na ten inzerát taky dívala a ted mi v rozhodování moc pomohlo,co jsi mi o ní napsala.To je přesně to,co hledám.V týdnu,až budu mít peníze jistý,tak tam zavolám a zajela bych se na ni podívat,jestli ji teda už neprodali.Děkuju děkuju moc,nečekala jsem,že se tak suprovej koník najde takhle rychle.papa ![]()
trajekt
napsal(a):
Pro Jarušku: děkuju moc Jaruško,už jsem se na ten inzerát taky dívala a ted mi v rozhodování moc pomohlo,co jsi mi o ní napsala.To je přesně to,co hledám.V týdnu,až budu mít peníze jistý,tak tam zavolám a zajela bych se na ni podívat,jestli ji teda už neprodali.Děkuju děkuju moc,nečekala jsem,že se tak suprovej koník najde takhle rychle.papa ![]()
Pokud je ta kobča, co hledáš, aspoň dle doporučení, tak bych se tam stejně zajela co nejdřív mrknout. Pokud se ti bude líbit, můžeš složit zálohu, aby ti jí majitel podržel. Pak by třeba mohla být už pryč.
Také jsme jeli hned na koníka, bytˇ byl 150 km od nás. Bylo to jako last minute, protože majitel říkal, že mu denně volalo asi 10 lidí a bylo ochotných okamžitě dorazit. Někdy se nevyplácí váhat.
marketka
napsal(a):
Pokud je ta kobča, co hledáš, aspoň dle doporučení, tak bych se tam stejně zajela co nejdřív mrknout. Pokud se ti bude líbit, můžeš složit zálohu, aby ti jí majitel podržel. Pak by třeba mohla být už pryč.
Také jsme jeli hned na koníka, bytˇ byl 150 km od nás. Bylo to jako last minute, protože majitel říkal, že mu denně volalo asi 10 lidí a bylo ochotných okamžitě dorazit. Někdy se nevyplácí váhat.
To je ona.![]()
Taky bych tam zavolala být Tebou,Bělinko....
Markét,něco Ti posííííííííííííílááááááá ááááááááááááá áááááááááám!!!![]()
![]()
trajekt
napsal(a):
děkuji
Bělinka:
Mrkni na http://www.aschk.cz/hafling/ pk/pk_display_hf.php?id=129229 (jedna mezera).
Vím,že není v HPK, ale pokud by to nebylo rozhodující, tak se prosím ozvěte majiteli na tel.: 603835815 (p. Mičnánek).
Kobylka je super, já na ní pár let jezdila, hrozně hodnej koník, pod sedlem úžasná. Vždycky jsme na hubertu dojeli mezi prvními
. Pro člověka udělá vše.
je zatahaná, ve vozíku chodí taky skvěle, je účastnice vozatajských soutěží, dokonce MČR.
Teď rok neježděna, bosa, měla hříbátko, kobylku, výborná matka. Nyní znovu březí.
Na prodej také její roční dcera na http://www.aschk.cz/hafling/ pk/pk_display_hf.php?id=193471&plem=hf (jedna mezera) . Je po nimrodovi.