Zdravím,předpokládám,že fotíte nejvíc,když sluníčko krásně svítí,pochlubte se s nejnovějšími fotkami koníků,když je krásně ![]()
pizneta
napsal(a):
Zdravím,předpokládám,že fotíte nejvíc,když sluníčko krásně svítí,pochlubte se s nejnovějšími fotkami koníků,když je krásně ![]()
Na vyjíždce
pizneta
napsal(a):
a poslední ještě Samantha..a teď vy
My občas fotíme...ale ty nej fotky teprva přijdou.
sabina
napsal(a):
My občas fotíme...ale ty nej fotky teprva přijdou.
Já mám taky jednu krásnou fotešku,fotila nás kámoška.Obdivuji její fotografické umění
ponyka
napsal(a):
Já mám taky jednu krásnou fotešku,fotila nás kámoška.Obdivuji její fotografické umění
A ještě ze sedla
pizneta
napsal(a):
![]()
![]()
ponyka
napsal(a):
![]()
![]()
My sportujeme jak jen tojde ...ale na slunicku ve vedru to neni zadna prca :-DDDDD
wendinkah
napsal(a):
My sportujeme jak jen tojde ...ale na slunicku ve vedru to neni zadna prca :-DDDDD
wendinkah
napsal(a):
Tady se na slunicku krasne leskne ...a to jeste skoro nevylinal ![]()
pizneta
napsal(a):
Jiskra a Malina
Asi radost ze života, nebo co???
pizneta
napsal(a):
jojo, sluníčko dělá divy
pizneta
napsal(a):
pizneta
napsal(a):
z májové vyjížďky
pizneta
napsal(a):
žlutá dvojka
pizneta
napsal(a):
Tady můj Idahoo
pizneta
napsal(a):
my jsme měli krásně první víkend v květnu :-)
pizneta
napsal(a):
Rybník k dispozici nikde nemáme, tak se sprchujeme - náhražka plavení
teryneczka
napsal(a):
Rybník k dispozici nikde nemáme, tak se sprchujeme - náhražka plavení
A ještš jedna ...
teryneczka
napsal(a):
A ještš jedna ...
A tady už osycháme na sluníčku ...
teryneczka
napsal(a):
A tady už osycháme na sluníčku ...
dneska krasne slniecko, takze som viuzila a fotila o dusu :D
k foto: kobyla sa boji ponikov, takze striehla kde su :D
shallowy
napsal(a):
dneska krasne slniecko, takze som viuzila a fotila o dusu :D
k foto: kobyla sa boji ponikov, takze striehla kde su :D
nahoda je svina, ale obcas dobra....momentka.....ani neviem ako som cvakla....
shallowy
napsal(a):
nahoda je svina, ale obcas dobra....momentka.....ani neviem ako som cvakla....
nikootin
napsal(a):
jen nechápu důvod proč se mi prcek staví ve vodě na zadní, jestli to je proto že je nejistý když ztratí zem pod nohama nebo nevím, se mnou i beze mě na zádech, ale je to vtipný
nikootin
napsal(a):
jen nechápu důvod proč se mi prcek staví ve vodě na zadní, jestli to je proto že je nejistý když ztratí zem pod nohama nebo nevím, se mnou i beze mě na zádech, ale je to vtipný
nikootin:
jůůů tak ta první je suprová
.
Posílám očičko Dannyho
pizneta
napsal(a):
nikootin:
jůůů tak ta první je suprová
.
Posílám očičko Dannyho
dík :) takových jich mám víc, jediné hezké fotky běhací :))) moc pěkná fotka, líbí se mi uzdečka
nikootin
napsal(a):
dík :) takových jich mám víc, jediné hezké fotky běhací :))) moc pěkná fotka, líbí se mi uzdečka
nikootin
napsal(a):
Ten můj Sahib se taky staví ve vodě na zadní - když ztratí půdu pod nohama a začne plavat nebo když už leze ven- třeba ho to časem přejde
janulka
napsal(a):
Ten můj Sahib se taky staví ve vodě na zadní - když ztratí půdu pod nohama a začne plavat nebo když už leze ven- třeba ho to časem přejde
A ještě jedna plavací
janulka
napsal(a):
A ještě jedna plavací
My taky něco vyfotili, koupat se nemůžem ikdyž je kde tak je aspoň kropím, lenochy dva a kobyla se aspoň učí stát při sprchování. První pokus málem dopadl pro mě blbě.
Foto hroch s břichem jsem já
thesis
napsal(a):
My taky něco vyfotili, koupat se nemůžem ikdyž je kde tak je aspoň kropím, lenochy dva a kobyla se aspoň učí stát při sprchování. První pokus málem dopadl pro mě blbě.
Labužník Lupínek
thesis
napsal(a):
A večerní drbací
I takhle se dají přežívat parné dny
thesis
napsal(a):
I takhle se dají přežívat parné dny
A poslední Lupínek a zadek Sheily
janulka
napsal(a):
A ještě jedna plavací
Tady Kathleen si do vody lehá
miluje vodičku,bohužel nemám fotky z plavení,ale budou
thesis
napsal(a):
Super fotky Ali,taky můžeš Lupínkovi stříkat vodu i přez oči?Danny to zbožňuje
a co malá,jak se tváří na vodu?
Danny po koupeli
pizneta
napsal(a):
Tady Kathleen si do vody lehá
miluje vodičku,bohužel nemám fotky z plavení,ale budou
Normen
pizneta
napsal(a):
Super fotky Ali,taky můžeš Lupínkovi stříkat vodu i přez oči?Danny to zbožňuje
a co malá,jak se tváří na vodu?
Danny po koupeli
Jojo Lupovi se dá lít všude, ale on to stejně chytá do pusy, když sprchuju kobylu tak se jí tlačí do proudu
. Malou myslíš kterou? Dceru? Té naleju kýbl vody a dvě hodiny nemusím hlídat
, ještě k tomu svoji malou konvičku a jde podlít i psa a kocura
.
Tady ve svém
thesis
napsal(a):
Jojo Lupovi se dá lít všude, ale on to stejně chytá do pusy, když sprchuju kobylu tak se jí tlačí do proudu
. Malou myslíš kterou? Dceru? Té naleju kýbl vody a dvě hodiny nemusím hlídat
, ještě k tomu svoji malou konvičku a jde podlít i psa a kocura
.
Tady ve svém
A pro představu jak ten bazének vypadá
pizneta
napsal(a):
koněčně zase ve vodě
thesis
napsal(a):
A pro představu jak ten bazének vypadá
No já myslela Shailu,ale fájné fotky ,koukám jak ti dceruška porostla,to to letí
.
Denny a Petr