dobrý den, mám dotaz.....
když někomu jezíte koně a není Váš...takze majitel po Vás chce povolení že je to vlastne jako na vaše nebezpečí ta jízda...
(srozumitelnejs to neslo![]()
) vím že už se to tu objevilo ale nenasla jsem to......mohl by mi nekdo napsat jak by to melo vypadat popřípade jak to nekdo mate napsane?....... moc dekuju ![]()
tereskka
napsal(a):
když někomu jezíte koně a není Váš...takze majitel po Vás chce povolení že je to vlastne jako na vaše nebezpečí ta jízda...
) vím že už se to tu objevilo ale nenasla jsem to......mohl by mi nekdo napsat jak by to melo vypadat popřípade jak to nekdo mate napsane?....... moc dekuju ![]()
Tak já to moc neřešila (jezdím u dobré známé, takže to bylo jen pro jistotu)
Text psala máma - Má dcera, JMÉNO PŘÍJMENÍ, smí jezdit na koni u MAJITEL KONĚ, POPŘ. ADRESA (s přilbou a bezpečnostní vestou). Jsem si vědoma všech nebezpečí a rizik, která hrozí mým rozhodnutím. PODPIS
Tak nějak to bylo, moc jsme to neřešily :D
tereskka
napsal(a):
Ahoj posílám ti to na e-mail