Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.6.2008 07:33

Hezké ránko děvčice. U nás je teda pekelná mlha

5.6.2008 07:44

lanika napsal(a):

Dobré ránko,Leni.Tady jasno,bez mráčku,ale docela pěkný vítr... Opět jsem si přivstala a Molča už je vyvenčena a dlabe snídani...
Jdu uvařit vajíčka a dnes bude k večeři pomazánka
Honzíkoj to slušííí

5.6.2008 07:47

molly napsal(a):
Dobré ránko,Leni.Tady jasno,bez mráčku,ale docela pěkný vítr... Opět jsem si přivstala a Molča už je vyvenčena a dlabe snídani...
Jdu uvařit vajíčka a dnes bude k večeři pomazánka
Honzíkoj to slušííí

jj, taky se mi v te Klárčiné soupravičce líbí, ale s nasazováním čabraky pořád bojujem :-( A na závodech to nejde už vůbec....To mě mrzí ...

5.6.2008 08:00

lanika napsal(a):
jj, taky se mi v te Klárčiné soupravičce líbí, ale s nasazováním čabraky pořád bojujem :-( A na závodech to nejde už vůbec....To mě mrzí ...

5.6.2008 08:03

lanika napsal(a):

Ahojda holky..
Leni neboj Honzík si časem zvykne, nandávej mu ji tak aby ji moc neviděl, takže nestát proti němu..nebo mu možná vadí že mu šaháš na uši,hm? Třeba bílá tak ač je muchařka tak si do nich necha i stříknout repelent..
On si Honzula zvykne a pak pochopí, že mu bude lépe

5.6.2008 08:25

rocky napsal(a):
Ahojda holky..
Leni neboj Honzík si časem zvykne, nandávej mu ji tak aby ji moc neviděl, takže nestát proti němu..nebo mu možná vadí že mu šaháš na uši,hm? Třeba bílá tak ač je muchařka tak si do nich necha i stříknout repelent..
On si Honzula zvykne a pak pochopí, že mu bude lépe

No sekne vám to paráda...Leni tak si ij přidělej k uzdečce a nasazuj při přetahování uzdečky, já ji Sábulákovi vždycky vrazím to trdlo se vždycky oklepe...včera se mi šedivej zamiloval do ty malý černý kobylky, on je holt na černovlásky, je hotovej i z tý nový zraněný....jak ej černá tak je z něj zas hřebec...

5.6.2008 08:34

klawdie napsal(a):
No sekne vám to paráda...Leni tak si ij přidělej k uzdečce a nasazuj při přetahování uzdečky, já ji Sábulákovi vždycky vrazím to trdlo se vždycky oklepe...včera se mi šedivej zamiloval do ty malý černý kobylky, on je holt na černovlásky, je hotovej i z tý nový zraněný....jak ej černá tak je z něj zas hřebec...

Jo a jak je bílá v říji tak mu to je úplně fuck

5.6.2008 08:36

klawdie napsal(a):

No jo, musím něco vymyslet...On se toho nebojí, otírám mu tím hlavu normálně, přes oči taky, na uši si normálně nechá šáhnout ale problém je v tom, když to chci nasadit

5.6.2008 08:44

lanika napsal(a):
No jo, musím něco vymyslet...On se toho nebojí, otírám mu tím hlavu normálně, přes oči taky, na uši si normálně nechá šáhnout ale problém je v tom, když to chci nasadit

holt mu jí musíš dávat co nečastějí aby jste ji mohli vytáhnout i na veřejnáku, však se dá čabraka natlačit až když máš nauždíno, ale zas nevím co ti u toho dělá za rošádu...

5.6.2008 08:52

lanika napsal(a):

Dobré raníčko,
ty jo to to dneska začalo. Zaspala jsem, stávala jsem v půl osmé...takže hrrr koupelna, skříň a tradá do práce, v polovině cesty šemík začal kuckat...docházel plyn. Mno doplazila jsem se k benzíně a tam cisterna plnila nádrže...čekala jsem dvacet minut a vzdala jsem to...přepla jsem na benzín a dokodrcala jsem se do práce...fakt trága po ránu...doufejme že to bude lepší
Leni, Honzík je frajer, sekne mu to...
Telik je úžasnej, jen je vždycky lituju že musej nosit ty naušnice...holt EU je EU

5.6.2008 08:54

klawdie napsal(a):
holt mu jí musíš dávat co nečastějí aby jste ji mohli vytáhnout i na veřejnáku, však se dá čabraka natlačit až když máš nauždíno, ale zas nevím co ti u toho dělá za rošádu...

No však já mu ji jinak ani nedávám. Nejdříve nauzdím a pak ji po 5 minutách přetáhnu za čelenku a pak zkouším na jedno ouško přetáhnout a jakmile se to podaří, s tím druhým už není tolik práce. A co dělá? Zvedne palici do nebesa couve, nebo třepe hlavou do strany. Zkoušela jsem už i ze schodů mu to natáhnout at jsem výš, ale stejně bojujem. Jsem pak vždy spocená ještě před ježděním

5.6.2008 09:00

haisovad napsal(a):
Dobré raníčko,
ty jo to to dneska začalo. Zaspala jsem, stávala jsem v půl osmé...takže hrrr koupelna, skříň a tradá do práce, v polovině cesty šemík začal kuckat...docházel plyn. Mno doplazila jsem se k benzíně a tam cisterna plnila nádrže...čekala jsem dvacet minut a vzdala jsem to...přepla jsem na benzín a dokodrcala jsem se do práce...fakt trága po ránu...doufejme že to bude lepší
Leni, Honzík je frajer, sekne mu to...
Telik je úžasnej, jen je vždycky lituju že musej nosit ty naušnice...holt EU je EU

Ježišinku, ten je sladký Dany, já taky zaspala Holky, byla jsem kouknout včera na tu jízdárnu kde budou hobíky, ještě jsem tam nikdy nebyla, no musím vám, říct, že mám z toho rozpoluplné pocity. Je to malinkatá písková jízdárna, takže skoky budou dost namačkané na sebe, ikdyž možná to pro násd bude lepší, protože nebudem muset daleko rychle cválat No ale předpokládám, že diváci budou podél bariery a to nevím nevímco to udělá....Ale co, budeme mít další zkušenost s Honzulíkem

5.6.2008 09:07

lanika napsal(a):
Ježišinku, ten je sladký Dany, já taky zaspala Holky, byla jsem kouknout včera na tu jízdárnu kde budou hobíky, ještě jsem tam nikdy nebyla, no musím vám, říct, že mám z toho rozpoluplné pocity. Je to malinkatá písková jízdárna, takže skoky budou dost namačkané na sebe, ikdyž možná to pro násd bude lepší, protože nebudem muset daleko rychle cválat No ale předpokládám, že diváci budou podél bariery a to nevím nevímco to udělá....Ale co, budeme mít další zkušenost s Honzulíkem

No jestli mi to rozchodíme tak jsem včera se segrou koukala na VT v Čánce v srpnu...jedno z mála míst kde se jede ještě menší soutěž...

5.6.2008 09:07

lanika napsal(a):

To zvládnete, hele aspoň se okouká...a jak ti teďka cválá, už urží tempo? Nebo je to stále stejné?
Včera přišlo udidlo a podbřišák, myslela jsem že půjdu na chvíli do Kloko ale koně byly na pastvě a já musela uklízet, tak snad dneska tam na chvíli vyrazím abych to vozkoušela před sobotní návštěvou. Hele rožneme teda zítra něco u mě doma? Nebo chcete do hospy? Pokud zůstaneme doma tak vemze něco na grill...nějaké masiště, já dneska budu taky něco kupovat...asi kuřecí a dneska to naložím.
Včera jsem vyčesávala Arnošta, nechutně líná a vypadá jak s prašivinou...jak mu podrůstají nové chlupy tak to je mazec...pak jsem ho přejela ještě tím leskem na Leušu a lesknul se že házel prasátka...

5.6.2008 09:13

lanika napsal(a):

Na eurosportu je super league z Říma... tak se kochám... Luxusní pískové kolbiště-to by měli vidět Hořice

5.6.2008 09:14

haisovad napsal(a):
To zvládnete, hele aspoň se okouká...a jak ti teďka cválá, už urží tempo? Nebo je to stále stejné?
Včera přišlo udidlo a podbřišák, myslela jsem že půjdu na chvíli do Kloko ale koně byly na pastvě a já musela uklízet, tak snad dneska tam na chvíli vyrazím abych to vozkoušela před sobotní návštěvou. Hele rožneme teda zítra něco u mě doma? Nebo chcete do hospy? Pokud zůstaneme doma tak vemze něco na grill...nějaké masiště, já dneska budu taky něco kupovat...asi kuřecí a dneska to naložím.
Včera jsem vyčesávala Arnošta, nechutně líná a vypadá jak s prašivinou...jak mu podrůstají nové chlupy tak to je mazec...pak jsem ho přejela ještě tím leskem na Leušu a lesknul se že házel prasátka...

No cválá rozhodně lépe než kdy jindy, ale pořád to ještě není ono. Prostě jako by se nechtěl natáhnout. Ale už je to lepší a nemůžu chtít všechno najednou. Já si počkám. Příští rok už to bude zase jiné Dany jezdí na těch koníkách někdo jiný než ty???? Ted mě tak napadlo...Hele a když koukám na ty fotečky ze svatby, uvažuju jaké by to bylo mít tam Honzíka

5.6.2008 09:24

molly napsal(a):
Na eurosportu je super league z Říma... tak se kochám... Luxusní pískové kolbiště-to by měli vidět Hořice

Zuzi, tiše závidím......Klári, co chceš jet se Sábou????? J8 bych už ti to tak moc přála

5.6.2008 09:33

lanika napsal(a):
Zuzi, tiše závidím......Klári, co chceš jet se Sábou????? J8 bych už ti to tak moc přála

no na první parkurek jen 60/70 ale uvidíme co se stane za tu dlouhou dobu a ty skůčky tam byli prtavé, třeba spíš 70/80...to se uvidí ale včera jsem se na ten rozpis na nástěnce zadívala a segra mě přistihla, po tom dni děti jsem z něj nadšená, nečekala jsem že se nechá tak krásně vodit a vubec ho nerozhodil dav lidí, hasičská auta, bílý stánek z kterého řvala hudba..prostě pohoda, jen se rozhlídl, pak jsme procházeli mezi skokama, hups do bílé pěny, kaluž hurá tu si skočím...škoda ho to by byl militárysta...je odvážnej a zvídavej...joooo a na tom hřišti budem moc jezdit, takže jízdarnička na přiježdování 15 kroku od stáje, to je užasný...nu a tak 2-3 kiláčky máme zas možnost koně šoupnout na 4 ha pastvinu, mají tam ovce ale ty to nestíhají spásat, tráva do pasu, je tam přístřešek a vana s vodou, i ploty jsou dobré, jen by mohli být větší, jedna slečna ze stáje si tam dá koníky asi na celé léto a my až otestujem zda-li to Gračena na večerní krmení neloupne domů, by jsme tam dávali koníky na víkend...

5.6.2008 09:33

lanika napsal(a):

Čus babky, jsem tu též, mám pro vás zdokumentovaný vynález alá obnosek, nelekejte se uchycení čabraky, chtěla jsem zamaskovat spojení s čelenkou, je lehce nevzhledné

5.6.2008 09:36

cheyenne napsal(a):
Čus babky, jsem tu též, mám pro vás zdokumentovaný vynález alá obnosek, nelekejte se uchycení čabraky, chtěla jsem zamaskovat spojení s čelenkou, je lehce nevzhledné

Detailík.... jak jsem se bála protáčení, stalo se dvakrát, ale až na opravdu velký tah (a vztek černý ), takže se osvědčilo...

5.6.2008 09:38

cheyenne napsal(a):

Evi a už jsi to testovala? se to musí protáčet a koně dřít né?

5.6.2008 09:39

klawdie napsal(a):
Evi a už jsi to testovala? se to musí protáčet a koně dřít né?

jsi byla rychlejší

5.6.2008 09:42

klawdie napsal(a):
jsi byla rychlejší

Ono to vychází zapnout fakt fest napevno, takže se ten kroužek nehejbe, nánosník jsem nezapínala úplně na křeč, nepřišlo mi, že by to dřelo, kontrolovala jsem pak i chlupy a vše nedotčené...
No, jde nám o týden, příští čtvrtek přicestuje obnosek a bude klid... jen černou teď opět čekají lehce změny, tak potřebujem lonžovat...

5.6.2008 10:39

cheyenne napsal(a):
Ono to vychází zapnout fakt fest napevno, takže se ten kroužek nehejbe, nánosník jsem nezapínala úplně na křeč, nepřišlo mi, že by to dřelo, kontrolovala jsem pak i chlupy a vše nedotčené...
No, jde nám o týden, příští čtvrtek přicestuje obnosek a bude klid... jen černou teď opět čekají lehce změny, tak potřebujem lonžovat...

Ty jo takovej tuning...heh Evi a jak na tom chodí?
Leni, u nás jsou holky, které chodí jezdit ale jen na terény, na jízdárně nyní pracuju, vyšel mi pronájem luxusní louky ale musím počkat až to majitelé posekají, takže teďka chodím jen terény...
A kravička...koně chodí společně s kravajznama...když se Sandra přijela přijela podívat naMontyho tak jsme ho načapali jak mu kráva olizuje hřbet a on jí taky vykusoval...čuměla jako puk
Ale Kala s krávama měla dost velký problém ze začátku, jak viděla krávu tak se klidila, byla splavená ale stačil týden a byla v pohodě...

5.6.2008 10:53

haisovad napsal(a):
Ty jo takovej tuning...heh Evi a jak na tom chodí?
Leni, u nás jsou holky, které chodí jezdit ale jen na terény, na jízdárně nyní pracuju, vyšel mi pronájem luxusní louky ale musím počkat až to majitelé posekají, takže teďka chodím jen terény...
A kravička...koně chodí společně s kravajznama...když se Sandra přijela přijela podívat naMontyho tak jsme ho načapali jak mu kráva olizuje hřbet a on jí taky vykusoval...čuměla jako puk
Ale Kala s krávama měla dost velký problém ze začátku, jak viděla krávu tak se klidila, byla splavená ale stačil týden a byla v pohodě...

Kravičky mají pěkně klouzavý hovínka..taky ti naši s nima bydleli

5.6.2008 10:57

klawdie napsal(a):
Kravičky mají pěkně klouzavý hovínka..taky ti naši s nima bydleli

Hehe, to máš recht...nejhorší je když jsu po pastvě a furt čumim pod sebe abych ho nějaké maxi nášlapky nevkročila...fuj tajbl. Hele to vlevo je Saxík? To je prcek
Je vidět kde mě Gitka a špunti mají...

5.6.2008 11:07

haisovad napsal(a):
Hehe, to máš recht...nejhorší je když jsu po pastvě a furt čumim pod sebe abych ho nějaké maxi nášlapky nevkročila...fuj tajbl. Hele to vlevo je Saxík? To je prcek
Je vidět kde mě Gitka a špunti mají...

Bré skoropoledne :)

5.6.2008 11:12

strelish napsal(a):
Bré skoropoledne :)

nazdár no jo SAxulák....bylo to ještě prtě...černá obluda a naše vyházkové a koupací období, to bylo pohodový léto...

5.6.2008 11:13

klawdie napsal(a):
nazdár no jo SAxulák....bylo to ještě prtě...černá obluda a naše vyházkové a koupací období, to bylo pohodový léto...

a tady dva manekýni...

5.6.2008 12:06

klawdie napsal(a):
a tady dva manekýni...

Tak jsem zpět z obídka- gulášová polévka, vepřo knedlo zelo a zákusek s pivečkem...mňamky

teď bych se natáhla..

5.6.2008 12:13

rocky napsal(a):
Tak jsem zpět z obídka- gulášová polévka, vepřo knedlo zelo a zákusek s pivečkem...mňamky

teď bych se natáhla..

Peti, jdu do toho s teboiu

5.6.2008 12:20

lanika napsal(a):
Peti, jdu do toho s teboiu

já též....

5.6.2008 12:30

klawdie napsal(a):
a nebo na kovboja...

ženský hele sněhový děti v létě...

5.6.2008 12:45

klawdie napsal(a):
ženský hele sněhový děti v létě...

Já jsem taky tady z oběda...balkánský vepř. plátek s bramborem...šla bych taky chrrrr

5.6.2008 12:48

haisovad napsal(a):
Já jsem taky tady z oběda...balkánský vepř. plátek s bramborem...šla bych taky chrrrr

No já bych i celkem něco zdlábla....ty čínský nudle v pytlíku jsou strašně dietní, ale dneska jdu navštívit stařečky tak mě babička určitě nafutruje

5.6.2008 13:45

klawdie napsal(a):
No já bych i celkem něco zdlábla....ty čínský nudle v pytlíku jsou strašně dietní, ale dneska jdu navštívit stařečky tak mě babička určitě nafutruje

http://www.lanika2. estranky.cz/stranka/travicka-zelena___

5.6.2008 13:52

lanika napsal(a):
http://www.lanika2. estranky.cz/stranka/travicka-zelena___

Lení super!!!

5.6.2008 13:56

lanika napsal(a):

Hojte tady všem... Povalím do práce,pomalu se chystám.. Zítra si na mne vzpomeňte,budu tam celý den Krásný zbytek odpoledne a zítřek taky a víkend jakbysmet!!!

5.6.2008 14:33

molly napsal(a):
Hojte tady všem... Povalím do práce,pomalu se chystám.. Zítra si na mne vzpomeňte,budu tam celý den Krásný zbytek odpoledne a zítřek taky a víkend jakbysmet!!!

Po Janičce ani vidu ani slechu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík