olga visnakova
Holky, dnes mám čásek, pohoda, tak jak to jde? 21.6 je u nás opět kurzík, tentokrát již snad poslední a tak po přípravách, plánu na zítra, všem u koníků mám po DLOOOOUHÉ CHVÍLCE a odmlce opět časík na sebe a------------na Vás. Ahoj, jak je, co nového, co konísi?
olga visnakova
napsal(a):
Holky, dnes mám čásek, pohoda, tak jak to jde? 21.6 je u nás opět kurzík, tentokrát již snad poslední a tak po přípravách, plánu na zítra, všem u koníků mám po DLOOOOUHÉ CHVÍLCE a odmlce opět časík na sebe a------------na Vás. Ahoj, jak je, co nového, co konísi?
Tak Luisátko včera oslavil své sedmé narozeniny - už je to strarý cip ![]()
memmory
napsal(a):
Tak Luisátko včera oslavil své sedmé narozeniny - už je to strarý cip ![]()
???co to kvete ????
olga visnakova
red and white
napsal(a):
docela by se šiklo nejdřív dokončit jedno téma - kdo se v tom má potom vyznat že !!
Tak je naše Gipsy na připouštku a příští rok.............chjo, to bude doba, kdo se toho má dočkat, ještě to čeká Sikču a příští rok bude veselooooooooooooo-nerada připouštím, i když jsou ty kobči více fit, ovšem Ferda-ten osel!-je hřebec a ještě nám nepropadl.........umíte si to představit, velký kobči ho vyháněj, jenže Sika je bránící slabší a malá je prostě malá. No, aspon bude veseleji a holky to uvítali.................
olga visnakova
napsal(a):
Tak je naše Gipsy na připouštku a příští rok.............chjo, to bude doba, kdo se toho má dočkat, ještě to čeká Sikču a příští rok bude veselooooooooooooo-nerada připouštím, i když jsou ty kobči více fit, ovšem Ferda-ten osel!-je hřebec a ještě nám nepropadl.........umíte si to představit, velký kobči ho vyháněj, jenže Sika je bránící slabší a malá je prostě malá. No, aspon bude veseleji a holky to uvítali.................
Já tu tak dlouho nebyla že jsem staré ani nehledala ![]()
olga visnakova
napsal(a):
Radul?
To je sportovec
memmory
napsal(a):
čusik
Ahojda..právě jsme slezla z kola..musela jsem od valacha doject na kole...echt
No byli jsme dneska na vyjíždce a ten můj blbec začíná bejt jak A1/1...
Chtěla jsem ho dneska unavit a ono to nějak nebylo možný..domů jsme přijeli totálně mokrý oba dva, tak jsem mu sundala sedlo a ještě ho dobu vodila na jízdárně, aby oschnul i pod sedlem, no prostě magoor...zase jsem zakázala přísun ovsa, páč s ním dneska fakt nebyla moc řeč. Jinak ve čtvrtek u mě byla trenérka Aduš a musím holky říct, že trénink byl super a ke všemu nám to oběma (hlavně mě) hodně dalo.
olga visnakova
napsal(a):
Vařím oběd... dáte si?
olga visnakova
jenysimons
napsal(a):
Ahojda...ani ne, ted jsem dojedla maminčinu svíčkovou, no mnam...
hojík holky
olga visnakova
olga visnakova
napsal(a):
hojík holky
Tak zas nic-pádím čauky-večer tu někdo budete, bo zítra ráno?
red and white
napsal(a):
Taaak a už mě tady zase máte
Jo a mě taky teda jen tak letmo ale jo
red and white
napsal(a):
ahoj mem
jakpak je??
Jde to jen mě od rána strašně trápí alergie - vypadám jak angoráček doma už není ani jeden kapesní apod ......
red and white
napsal(a):
Alergie?? Je tak to asi neni moc příjemný
.. a co koníci
Mno koníci jsou dvě paka mají oba dva jen jednu podkovu zítra má přijet kovář sundat ty druhé dvě
A navíc je mají oba sundané na PP a na LP je oba mají
red and white
napsal(a):
jedou v tom týmově
mě m á přijet kovář taky příští tejden
Jo Melody se předtím musela sundat a sundala se jen jedna protože na té noze by potom neustála při sundávání té druhé , a Luis si ji někde ztratil při jednom z pokusů dostat se na volné prostranství
red and white
napsal(a):
jojo tak to my jsme na boso.... ale kobylka jde teť na předky nakovat
No Melody má podkovi od jara do sněhu , Luis jen na duben-květen (distančka) a potom na podzim - huberty - protože je to taková moja citlivka na kamínky a podobné věci kterých jsou naše cesty a lesi plné ......
red and white
napsal(a):
to jo kamínky to je peklo ...
Jinak se máme celkem fajn v pondělí se musím jít zeptat jestli mi už přišel ten chemlov na ten jeho ocásek
red and white
napsal(a):
![]()
no
já musím pádit tak se měj hezky pa
JJ tak pá
olga visnakova
napsal(a):
cus zensky, j jsem tady na chvilku taky
radule
napsal(a):
...ahojky,no jdeto koukam na telku a premejslim o nesmrtelnosti chrousta. Co u tebe novyho?
kuk![]()
radule
napsal(a):
...ahojky,no jdeto koukam na telku a premejslim o nesmrtelnosti chrousta. Co u tebe novyho?
o nesmrtelnosti chrousta?? no šmarjá, na coo?
tak u mě je novýho, že včera jsem přijela od koní s tím, že mi Jarča řekla, že se bavili s manželem a že se dohodli, že prostě do zimy by už s Diegem nechtěli počítat na ustájení...no tak jsem hned dneska začala pátrat, upozornili mě na inzerát v novinách, zavolala sem tam, jela se podívat, dohodla se a v pátek se s Diegem stěhujeme...bude tam mít spoustu kamarádů, já budu mít k sobě taky náký kámošky konečně, který budou blázni do koní, je to za stejný prachy, je to tam krásný, nádherný a super, jen jízdárna nic moc, ale to se časem doladí...prostě paráda, takže...na jednu stranu hurrrrej...
Diego se vrací na místo, kde se narodil a prožil tam asi 10 let života a já s ním nákej rok taky, jen ne naštěstí k tomu pánovi, ten by mě asi vyhodil s nožem v zádech..
jenysimons
napsal(a):
tak u mě je novýho, že včera jsem přijela od koní s tím, že mi Jarča řekla, že se bavili s manželem a že se dohodli, že prostě do zimy by už s Diegem nechtěli počítat na ustájení...no tak jsem hned dneska začala pátrat, upozornili mě na inzerát v novinách, zavolala sem tam, jela se podívat, dohodla se a v pátek se s Diegem stěhujeme...bude tam mít spoustu kamarádů, já budu mít k sobě taky náký kámošky konečně, který budou blázni do koní, je to za stejný prachy, je to tam krásný, nádherný a super, jen jízdárna nic moc, ale to se časem doladí...prostě paráda, takže...na jednu stranu hurrrrej...
Diego se vrací na místo, kde se narodil a prožil tam asi 10 let života a já s ním nákej rok taky, jen ne naštěstí k tomu pánovi, ten by mě asi vyhodil s nožem v zádech..
ahojda nerčííí...![]()
jenysimons
napsal(a):
radul: dnes poprvé jsme překonaly panickou hrůzu z hadice s vodou a nechal se osprchovat - div jsem to nešla zapít
velkej pokrok - při poslednim pokusu zlomil jedný ženský prst jen se voda pustila, a teť pohoda nechal se celej umejt
mám radoooost
To jsem měla ještě akční výkend s kamarádkou jsme se jeli projet a cváláme si to tak po louce a vidíme lidi - no tak cváláme dál že je objedem a najednou se na nás valila zorbingová koule ( taková ta velká nafukovací koule jak se do ní vleze člověk a pustěj ho z kopce dolu - pro ty co by nevedeli
) jako sice jela pomalu ale koně totálně vyplašený kamarádky kůň se zastavil až na druhé straně louky a Omar to tak nějak ustál rozeběh se ale neplašil moc takže jsem ho o pár metrů dál zastavila... ale divili jsme se že na nás ty lidi aspon nemávly - viděli že se na ně řítěj koně a neviděj že tam je nějaká koule a klidně nás nechali pod to vběhnout
red and white
napsal(a):
radul: dnes poprvé jsme překonaly panickou hrůzu z hadice s vodou a nechal se osprchovat - div jsem to nešla zapít
velkej pokrok - při poslednim pokusu zlomil jedný ženský prst jen se voda pustila, a teť pohoda nechal se celej umejt
mám radoooost
To jsem měla ještě akční výkend s kamarádkou jsme se jeli projet a cváláme si to tak po louce a vidíme lidi - no tak cváláme dál že je objedem a najednou se na nás valila zorbingová koule ( taková ta velká nafukovací koule jak se do ní vleze člověk a pustěj ho z kopce dolu - pro ty co by nevedeli
) jako sice jela pomalu ale koně totálně vyplašený kamarádky kůň se zastavil až na druhé straně louky a Omar to tak nějak ustál rozeběh se ale neplašil moc takže jsem ho o pár metrů dál zastavila... ale divili jsme se že na nás ty lidi aspon nemávly - viděli že se na ně řítěj koně a neviděj že tam je nějaká koule a klidně nás nechali pod to vběhnout
čau Jeny
olga visnakova
napsal(a):
Ahojky...
Týno,mazec... Kam,že to jdete s Diegem?
Raw,mám naštěstí Molinatou v tomto směru pohodářku...
Tak hlavně,že se nechal přemluvit
radule
napsal(a):
...to sou zmeny, Jeny a jak ti to pekne oznamili
aspon budes moct jezdit kdy budes chtit...a kam se to stehujete?
...raw Omarek se tam toho teda neuci, to mu delas terapii alaaa sok?
Nojo ten ranč je docela škola, mám ho tam teprve asi 2 týdny - přijal to překvapivě dobře, pštrosy ani lamy mu nevadí s lamama se chce "pusinkovat"
pávy taky dobrý když začnou hejkat vždycky řechtá, asi si dobře pokecaj
POD SEDLEM MILÁČEK - změna prostředí mu prospěla
molly
napsal(a):
Ahojky...
Týno,mazec... Kam,že to jdete s Diegem?
Raw,mám naštěstí Molinatou v tomto směru pohodářku...
Tak hlavně,že se nechal přemluvit
radule: no asi mě to mělo dojít, poslední dobou, dělali seno, a vždycky když jsem tam přijela tak ty xichty, který mi jasně dávaly najevo "ježíš zas tahle, zase musím víst domů Dina apod" jenže mě to nenapadlo..no prostě mazec jako prase, zamáčkla jsem slzičku ale na druhou stranu mi to dost ulehčila, stejně jsem o tomhle dost uvažovala, páč jsem tam vždycky jela se stresem, co si zase vyslechnu apod...![]()
Zuzo: ahoooj, no jo, prostě mazec...stěhuje se do vesnice na druhou stranu od naší vesnice..jmenuje se to tam Šonov, dvě ségry s maminkou si pronajaly na deset let statek, kterej je parádní, jsou tam nový boxy, místo pro 16 koní, zatím jich tam je 6, tak doufám, že to tomu mojemu závislákoj prospěje...
http://staj-sonov.websnadno.cz
jenysimons
napsal(a):
radule: no asi mě to mělo dojít, poslední dobou, dělali seno, a vždycky když jsem tam přijela tak ty xichty, který mi jasně dávaly najevo "ježíš zas tahle, zase musím víst domů Dina apod" jenže mě to nenapadlo..no prostě mazec jako prase, zamáčkla jsem slzičku ale na druhou stranu mi to dost ulehčila, stejně jsem o tomhle dost uvažovala, páč jsem tam vždycky jela se stresem, co si zase vyslechnu apod...![]()
Zuzo: ahoooj, no jo, prostě mazec...stěhuje se do vesnice na druhou stranu od naší vesnice..jmenuje se to tam Šonov, dvě ségry s maminkou si pronajaly na deset let statek, kterej je parádní, jsou tam nový boxy, místo pro 16 koní, zatím jich tam je 6, tak doufám, že to tomu mojemu závislákoj prospěje...
takže zas pádím zítra mám kováře.. papa holky
jenysimons
napsal(a):
Týno,super!Shodou okolností jsem nedávno na jejich stránky narazila
Vypadá to moc příjemně...
molly
napsal(a):
Týno,super!Shodou okolností jsem nedávno na jejich stránky narazila
Vypadá to moc příjemně...
Zuzo, no nekecej, jak se ti to povedlo?? Hele, holky jsou fakt sympošky, jsem tam na to moc zvědavá, hlavně co na to asi ten můj kiškin
Hlavně slečny byly hrozně nadšený, že skáčeme a jezdíme po akcích, že prej je budu trénovat, páč oni nemají ještě ani licenci..
Ale mají tam i někoho v klubu a děcka se občas přijdou svíst, hele na to, že tam jsou od května, tak je to paráda..moc se mi to tam líbí...![]()
jenysimons
napsal(a):
Zuzo, no nekecej, jak se ti to povedlo?? Hele, holky jsou fakt sympošky, jsem tam na to moc zvědavá, hlavně co na to asi ten můj kiškin
Hlavně slečny byly hrozně nadšený, že skáčeme a jezdíme po akcích, že prej je budu trénovat, páč oni nemají ještě ani licenci..
Ale mají tam i někoho v klubu a děcka se občas přijdou svíst, hele na to, že tam jsou od května, tak je to paráda..moc se mi to tam líbí...![]()
Já Ti sama nevím...Někde musel být odkaz...Ale vypadalo to velmi sympaticky...Taky si tam za Tebou budu muset někdy udělat výlet
olga visnakova
napsal(a):
Holky ,tak já zas mizím... Pá a dobrou...
jenysimons
napsal(a):
zuzo: doboooooru...
radule, vypadá to fakt dobře, coo?? a na vlastní kukuč ještě líp navíc když tě provází sympatická slečna, co končí vejšku..
...jojo jeny, vypada to dobre, jen uz z tech fotek vyzaruje takovej klid...No uz se tesim az to pak popises jak se vam tamlibi, a je to stejne daleko jako to predtim?
radule
napsal(a):
...jojo jeny, vypada to dobre, jen uz z tech fotek vyzaruje takovej klid...No uz se tesim az to pak popises jak se vam tamlibi, a je to stejne daleko jako to predtim?
no zdá se mi to o něco delší ale co...nejhorší na tom je, že prostě asi fakt budu muset jezdit kolmo a já kolo naprost nenávidím a co dál, tam je to celou dobu zkopec, ale zpááátky...uááááá....
ale dřív, když byl Diego ještě u původního majitele, jsem jezdila dost často kolmo a taky se to dalo, ale přiznám se, že většinou jsem moc nejela..
Jsem na to moc moc moc zvědavá...
co je u tebe novééého??
jenysimons
napsal(a):
no zdá se mi to o něco delší ale co...nejhorší na tom je, že prostě asi fakt budu muset jezdit kolmo a já kolo naprost nenávidím a co dál, tam je to celou dobu zkopec, ale zpááátky...uááááá....
ale dřív, když byl Diego ještě u původního majitele, jsem jezdila dost často kolmo a taky se to dalo, ale přiznám se, že většinou jsem moc nejela..
Jsem na to moc moc moc zvědavá...
co je u tebe novééého??
...u me vubec nic...porad stejne se cpu a vymeslim ptakoviny
radule
napsal(a):
...u me vubec nic...porad stejne se cpu a vymeslim ptakoviny
...tak letim si kurnout a pak chrnet, jsem k.o. Zatim pa a dobrou...
olga visnakova
napsal(a):
Zase se propadá,ta naše chvíle...
olga visnakova
molly
napsal(a):
Ahoj Jen...Copak? prší u tebe?
ahoj holky, úmorné vedro-doma je líp
olga visnakova
napsal(a):
Nám tady zatím svítí slunko,ale na radaru je vidět,jak se honí kolem déšť...něco málo by bylo potřeba aji tady
olga visnakova
molly
napsal(a):
Nám tady zatím svítí slunko,ale na radaru je vidět,jak se honí kolem déšť...něco málo by bylo potřeba aji tady
včera v noci tu lilo jak z konve a dnes dle vedra soudě, bude zase
olga visnakova
olga visnakova
napsal(a):
včera v noci tu lilo jak z konve a dnes dle vedra soudě, bude zase
a dokonce i kobči toho mají dost, stojí povadle pod stromy................
olga visnakova
napsal(a):
Hoj pusy, jsme doma, tož můžu být i online, už jsme tady na vás dlouho nemrkla...mám včil furt tolik práce...:((
Jenny, moc gratuluju, mylsím, že pro vás oba je jakákoliv změna super podle toho, cosi psala...
Jinak Omaraté zvíře je pěkná věc:))
Co baby, už máte nějaké seno, já už mám polovinu na zimu pod střechou, jsem chudší o pár tisíc, ale seno akt krásné...nicméně neumím si to představit, za kolik bude třeba příští rok, když furt tak zdražujou naftu....
Btw nemáte někdo na prodej nějkaé umělohmotné udidlo, nejlépe dvakrát lomené...?:)))
olga visnakova
napsal(a):
Byla jsem se projít s Molčí,teď dělám véču...Chlebík s vajíčkem,dáte si? Nebo zbyla bramboračka
Dovolená se mi krátí
Já se tááák netěším do práce
Co dokážou řiťolezci
molly
napsal(a):
Kdyby bylo líp,mnozí by záviděli ![]()
Ahoj holčiny uff tak konečně Popelka zase nakovaná na předky, a můžeme zae vesele jezdit bez oštípaných kopýtek
Musím vychválit Omárka až do nebes, dnes jsme byli na hale a super !!
Jakpak se u vás daří? Už se těším na výkend. . . .
jinak koukejte co jsem našla na netu ... docela mazec chudak koník...
pěkný večer
red and white
napsal(a):
Ahoj holčiny uff tak konečně Popelka zase nakovaná na předky, a můžeme zae vesele jezdit bez oštípaných kopýtek
Musím vychválit Omárka až do nebes, dnes jsme byli na hale a super !!
Jakpak se u vás daří? Už se těším na výkend. . . .
jinak koukejte co jsem našla na netu ... docela mazec chudak koník...
pěkný večer
Čauky tetiny
memmory
napsal(a):
Hej RAW ty nekomunikuješ nebo co ???
Ahojda babky...
Tak první věc...hurááá, rodííímee....činčilka už má venku jedno mladý a vypadá to, že ještě asi náký ven půjde...jejku to je drobeček...ted ji nechám v klidu, ale jakmile to bude možné, tak fotíííím...
Jinak dnes jsem byla ve škole opět s kocovinou jako prase, zase jsme se třídou byli kalit...muhehe, to zas byla akce..je to super, jak ted chodíme často..
dneska stěhuju Diega, doufám, že nezmoknem, protože to tu dnes tak jako lítá kolem a furt se to tváří, že bude každou chvíli lejt...
jinak kukinatá, tě zdravím a jak jsi psala, tak to rozhodně bude lepší pro nás pro oba, jen si říkám, že se trochu bojím, že se tak rychle neaklimatizuje...když si vzpomenu na soustředění, tak tam měl hrozný nervy...on si ale zvykne, dřív nebo pozdějc...
jenysimons
napsal(a):
Ahojda babky...
Tak první věc...hurááá, rodííímee....činčilka už má venku jedno mladý a vypadá to, že ještě asi náký ven půjde...jejku to je drobeček...ted ji nechám v klidu, ale jakmile to bude možné, tak fotíííím...
Jinak dnes jsem byla ve škole opět s kocovinou jako prase, zase jsme se třídou byli kalit...muhehe, to zas byla akce..je to super, jak ted chodíme často..
dneska stěhuju Diega, doufám, že nezmoknem, protože to tu dnes tak jako lítá kolem a furt se to tváří, že bude každou chvíli lejt...
jinak kukinatá, tě zdravím a jak jsi psala, tak to rozhodně bude lepší pro nás pro oba, jen si říkám, že se trochu bojím, že se tak rychle neaklimatizuje...když si vzpomenu na soustředění, tak tam měl hrozný nervy...on si ale zvykne, dřív nebo pozdějc...
mem: já jen vždycky někam poodletim a pak nějak nestíhám vrátit se k počítači
jeny: stěhuješ Diega?? to mi nějak uniklo kam??
memmory
napsal(a):
Čusik nějak nám to tady zapadá .......
Byla jsem se podívat v lese jestli už máme houbičky a nejsou , tak jsem si místo toho našla fotografický objekt který jsem nějakou dobu obletovala
olga visnakova
napsal(a):
Mám se OK,Molinatá opět říjí ![]()
Co víc si můžu přát?
No,nechme žerty stranou... Ještě 1,5měsíce ve stávajícím zaměstnání...Ty ženské tam mně to znepříjemňují čím dál víc
Já už se tam tak netěším...
Zatím nemám na 100% novej job,ale trošku se mi zapalujou lejtka,tak třeba z HK zmizím...
Zatím nic není jisté...A nemožné... Toyoóótá...
Trošku mi hrabe a to jsem ještě nepožila...
Co Ty a Diego? Zas nějaký zajímavý trénink? Jak se má Mates?
molly
napsal(a):
Mám se OK,Molinatá opět říjí ![]()
Co víc si můžu přát?
No,nechme žerty stranou... Ještě 1,5měsíce ve stávajícím zaměstnání...Ty ženské tam mně to znepříjemňují čím dál víc
Já už se tam tak netěším...
Zatím nemám na 100% novej job,ale trošku se mi zapalujou lejtka,tak třeba z HK zmizím...
Zatím nic není jisté...A nemožné... Toyoóótá...
Trošku mi hrabe a to jsem ještě nepožila...
Co Ty a Diego? Zas nějaký zajímavý trénink? Jak se má Mates?
na trénink jsem se dnes tak nějak rozhodla...29.6. do Hřibojed na Hvězdu..
Tak uvidíme, snad to dopadne...Mattes dobrý, všechno ok, jen já ted ve škole nějak plavu, spíš se topím..je toho na mě moc a já už nemám nějak sílu se snažit..
tss, tehle tejden už nějak skousnu...musím...
a tak aspon částečně nějaká prácička vypadá dobře??
jenysimons
napsal(a):
na trénink jsem se dnes tak nějak rozhodla...29.6. do Hřibojed na Hvězdu..
Tak uvidíme, snad to dopadne...Mattes dobrý, všechno ok, jen já ted ve škole nějak plavu, spíš se topím..je toho na mě moc a já už nemám nějak sílu se snažit..
tss, tehle tejden už nějak skousnu...musím...
a tak aspon částečně nějaká prácička vypadá dobře??
Já červen nezvládám... Molly má volněji
Takže snad během července a pak se uvidí...
No rýsuje,ale díky těm zapáleným lýtkům zatím nechci nic slibovat..
Jak se skamarádil Diego v novém?
molly
napsal(a):
Já červen nezvládám... Molly má volněji
Takže snad během července a pak se uvidí...
No rýsuje,ale díky těm zapáleným lýtkům zatím nechci nic slibovat..
Jak se skamarádil Diego v novém?
Diego?? myslím, že se tam má skvěle...hned první den šel mezi valachy do vejběhu-trochu risk, ale holky s tím asi měly zkušenosti-no a všechno v pohodě bez zranění...
Zapálený lýtka, jooo?? ale coopaaak?? Táhne tě to pryč??
olga visnakova
napsal(a):
...ahoj holky, jsem na skok tu...to ste radi, ze?
jenysimons
napsal(a):
Diego?? myslím, že se tam má skvěle...hned první den šel mezi valachy do vejběhu-trochu risk, ale holky s tím asi měly zkušenosti-no a všechno v pohodě bez zranění...
Zapálený lýtka, jooo?? ale coopaaak?? Táhne tě to pryč??
srdíčko,copak v něm mám... Zámeček zamčený,nebo hlavolam? Občas se jím prožene vánek,pak je tam takový neklidný spánek... Pak přijde uragán a všechno je to tam...... ... ...
Jsem člověk romantik,stavím vzdušné zámky a teď na ně koukám z převeliké dálky...
Snad sen se splní a naděje vyjde,až to bude jisté,dám vědět,co přijde
molly
napsal(a):
srdíčko,copak v něm mám... Zámeček zamčený,nebo hlavolam? Občas se jím prožene vánek,pak je tam takový neklidný spánek... Pak přijde uragán a všechno je to tam...... ... ...
Jsem člověk romantik,stavím vzdušné zámky a teď na ně koukám z převeliké dálky...
Snad sen se splní a naděje vyjde,až to bude jisté,dám vědět,co přijde
..zuzo ty nemuzes chodit na svatby pak to stebou takhle mava
..o broucek sonatko tez zde
olga visnakova
napsal(a):
takhle nějak vypadala moje neděle... 2dny poté...
olga visnakova
napsal(a):
zkouška odvahy
olga visnakova
napsal(a):
Týno,mem? Kam jste zmizely?
molly
napsal(a):
Týno,mem? Kam jste zmizely?
Já studuju na Internetu všelijaké nábytkářství .....
Radulinko moja vytáhla jsem dneska s Vendulkou na výlet kolo ![]()
Mám asi 100 fotek
olga visnakova
napsal(a):
Tetky ,dobrou... Musím na kutě.... Zítra pěkný den
molly
napsal(a):
Tetky ,dobrou... Musím na kutě.... Zítra pěkný den
Pááááááá
radule
napsal(a):
...to ses zase vyradila co?
molly, já tu byla, ale nějak jste se na mě pěkně vyprdly, tak jsem radši šla psát zase taháka...
ještě pořád to není hotový, jsem z toho fakt už na kaši..at už jsou ty prázdniny a já se nemusím furt jen dohadovat s tím naším de*ilním třídním..je to fakt nejhorší chlap, jakýho jsem kdy snad viděla..takhle náladovej není nikdo jinej než on...grr...
pardon holky, ale nějak jsem si musela ulevit, je to kokot...![]()
jenysimons
napsal(a):
molly, já tu byla, ale nějak jste se na mě pěkně vyprdly, tak jsem radši šla psát zase taháka...
ještě pořád to není hotový, jsem z toho fakt už na kaši..at už jsou ty prázdniny a já se nemusím furt jen dohadovat s tím naším de*ilním třídním..je to fakt nejhorší chlap, jakýho jsem kdy snad viděla..takhle náladovej není nikdo jinej než on...grr...
pardon holky, ale nějak jsem si musela ulevit, je to kokot...![]()
...ja sem ti tam psala jestli mas nejaky novy fota z novyho domecku...Tahak jo
radule
napsal(a):
...ja sem ti tam psala jestli mas nejaky novy fota z novyho domecku...Tahak jo
jee, no tak to jsem přehlídla..prdooon
no můžeš mrknout zase na ty stránky, holky tam daly asi 3 fotky z vejběhu a pak dvě z VT na Hrádku..chtěli fotky na skoku..
No jasně, že tahák..přece se to tu nebudu učit..![]()
jenysimons
napsal(a):
jee, no tak to jsem přehlídla..prdooon
no můžeš mrknout zase na ty stránky, holky tam daly asi 3 fotky z vejběhu a pak dvě z VT na Hrádku..chtěli fotky na skoku..
No jasně, že tahák..přece se to tu nebudu učit..![]()
...jo a napis me ty stranky at to nemusim honit, sem to linej clovek
A ses spokojena?
radule
napsal(a):
...jo a napis me ty stranky at to nemusim honit, sem to linej clovek
A ses spokojena?
www.staj-sonov.websnadno.cz jsem spokojená maximálně...
radule
napsal(a):
...jeny uplne bomba, to je taky uplne bomba mastal. A ja si ted jak budu doma beru Bedulku ke me do Olmiku, budeme se poznavat, uz se moooc tesim
jo no, jsem z toho fakt nadšená....navíc tam můžu i kdykoli spát, chodit tam kdykoli, víkendy se tam většinou opejká a popíjí, takže o to lepčí..no paráda...jsem zvědavá, co bude první chyba...![]()
jenysimons
napsal(a):
no já v to pevně doufám, tak uvidíme...
Ten sraz asi padá, cooo??
Mno tak se srazíme tady u mě
Protože já jsem věčně v práci a tak si nemůžu dovolit někam jet já tak přijedete všechny sem
Radulinko : to víš že vyřádila a jak ![]()
![]()
jenysimons
napsal(a):
Tak to není tak hrozně daleko..ono nic není vlastně daleko..![]()
No Právě že Tetulinka Radulinka sem pojede a tak by se mohl udělat hromadný slet .....
olga visnakova
napsal(a):
BAF...vas vidim zensky
radule
napsal(a):
BAF...vas vidim zensky
LEK...my tebe taky...
www.mattest.idnes.rajce.cz mrkněte, je tam Diego v novém..
radule
napsal(a):
me to nefunguje...
aha...takže..![]()
http://mattest.rajce.idnes.cz/ trochu obráceně...