Lidi, co se zajímají o horsemanship ( v okolí Písku, Tábora)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.6.2008 13:05

Ahojky, našel by se tu někdo, kdo se zajímá o horsemanship z okolí Písku nebo Tábora? Jestli jo, tak sem napište

5.6.2008 13:35

tioga napsal(a):
Ahojky, našel by se tu někdo, kdo se zajímá o horsemanship z okolí Písku nebo Tábora? Jestli jo, tak sem napište

Já se tedy hlásím za oblast písecka:-)

5.6.2008 15:00

microfon napsal(a):
Já se tedy hlásím za oblast písecka:-)

Ahojky... my se známe z kurzu, asi tedˇ nevíš o koho jde, potkali jsme se na kurzu u Kačky Santarové

5.6.2008 15:37

tioga napsal(a):
Ahojky... my se známe z kurzu, asi tedˇ nevíš o koho jde, potkali jsme se na kurzu u Kačky Santarové

Tož ahoj a kdo teda jsi?

5.6.2008 20:25

microfon napsal(a):
Tož ahoj a kdo teda jsi?

Míša... jestli víš.... stála jsme vedle tebe i na té show, jak jsme měla problém s tou citlivostí, už je to snad jasné kdo jsem ne??

5.6.2008 22:26

tioga napsal(a):
Míša... jestli víš.... stála jsme vedle tebe i na té show, jak jsme měla problém s tou citlivostí, už je to snad jasné kdo jsem ne??

Cha ha tak to napíšu hned:D:D ne?
A já ti porád neposlala ty fotky.... tož kdybys věděla jak mám málo času , tak by jsi se na mě ani nezlobila. Zrovna zejtra začíná westernový kurz zakončený licencí...
A tož dej foto svého koˇoucha - to jsem zvědavá
A toto je ta moje pažravá kobyla a to její mrně, který si nechávám

6.6.2008 14:06

microfon napsal(a):
Cha ha tak to napíšu hned:D:D ne?
A já ti porád neposlala ty fotky.... tož kdybys věděla jak mám málo času , tak by jsi se na mě ani nezlobila. Zrovna zejtra začíná westernový kurz zakončený licencí...
A tož dej foto svého koˇoucha - to jsem zvědavá
A toto je ta moje pažravá kobyla a to její mrně, který si nechávám

Jéé.. fotečky jsou super, moc děkuju a vůbec se nezlobím, s tím časem to chápu :o) Máš krásné koníky JInak fotky koníka

6.6.2008 14:09

tioga napsal(a):
Jéé.. fotečky jsou super, moc děkuju a vůbec se nezlobím, s tím časem to chápu :o) Máš krásné koníky JInak fotky koníka

a ještě...předvádí se

6.6.2008 14:10

tioga napsal(a):
a ještě...předvádí se

z pohybu

Přidejte reakci

Přidat smajlík