Pátek 13? žádnej strach..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2008 07:57

Dobré ráno..Tak co jak začalo vaše ráno v tento den??

13.6.2008 08:04

rocky napsal(a):

drsně, včera jsem šla spát zase mocinky pozdě..

13.6.2008 08:06

klawdie napsal(a):
drsně, včera jsem šla spát zase mocinky pozdě..

kde jsi zas pařila??

13.6.2008 08:09

rocky napsal(a):
kde jsi zas pařila??

Ale Jarda měl na stavbě grilovačku, tak jsem pak pro něj jela, no a znáš to než jsme se dostali domů....

13.6.2008 08:28

klawdie napsal(a):
Ale Jarda měl na stavbě grilovačku, tak jsem pak pro něj jela, no a znáš to než jsme se dostali domů....

Hezké ránko. Jsem dnes nějaká přiťáplá Ráno jsem se vzbudila s tím, že nevím co je za den, zda mám vstávat do práce, či nikoliv.....Nějak se pořád nemůžu probrat a pořád zívám, chce se mi spát. Snad můj nynější extra turek pomůže. Včera jsme byli na takové veget vyjíždce, Natálka vzala foťák a prodírala se vysokou trávou snáma Jo, jo, těžký to život fotografa Holky, ale mám pro vás novink. Honzuloidek si včera bez reptání nechal nasadit čabraku Jen zvedl hlavu, jako abych toi neměla zase tak moc lehké a držel

13.6.2008 08:31

lanika napsal(a):
Hezké ránko. Jsem dnes nějaká přiťáplá Ráno jsem se vzbudila s tím, že nevím co je za den, zda mám vstávat do práce, či nikoliv.....Nějak se pořád nemůžu probrat a pořád zívám, chce se mi spát. Snad můj nynější extra turek pomůže. Včera jsme byli na takové veget vyjíždce, Natálka vzala foťák a prodírala se vysokou trávou snáma Jo, jo, těžký to život fotografa Holky, ale mám pro vás novink. Honzuloidek si včera bez reptání nechal nasadit čabraku Jen zvedl hlavu, jako abych toi neměla zase tak moc lehké a držel

Taky,taky přeju hezké,ač alespoń u nás upršené ráno

13.6.2008 08:32

lanika napsal(a):

No Lenii tak to gratulujem Honzíkovi že se s tím konečně smířil já byla včera skákat ještě před závodama a zkusila jsem si vzít tu ochranou vestu. jsem myslela jak mě to bude omezovat v pohybu a pohoda, trošku jak korzet ale na ty pády se to bude hodit
Jinak Jerry byl včera snáma s Míšou a absolvoval metrovej parkurek-oxer,kolmák,kombinace. Naprosto vpohodě to přelítal

13.6.2008 08:32

klafus napsal(a):
Taky,taky přeju hezké,ač alespoń u nás upršené ráno

Klári nestraš

13.6.2008 08:34

rocky napsal(a):
No Lenii tak to gratulujem Honzíkovi že se s tím konečně smířil já byla včera skákat ještě před závodama a zkusila jsem si vzít tu ochranou vestu. jsem myslela jak mě to bude omezovat v pohybu a pohoda, trošku jak korzet ale na ty pády se to bude hodit
Jinak Jerry byl včera snáma s Míšou a absolvoval metrovej parkurek-oxer,kolmák,kombinace. Naprosto vpohodě to přelítal

No já z toho počasí taky nejsem nadšená. Pěkně mě to štve...co to je tohleto :-(

13.6.2008 08:35

rocky napsal(a):

Ty bláho, no tak to je Jeryk šikulka Peti, budu vám držet palečky, at vyjde počasí a žádné strašidelné překážky

13.6.2008 08:37

klafus napsal(a):
No já z toho počasí taky nejsem nadšená. Pěkně mě to štve...co to je tohleto :-(

Tyjo kéž by jim to s Míšou takhle skákalo i mimo naší jízdárnu.Kurńa jednou se to už povíst musí ne? :-)

13.6.2008 08:39

lanika napsal(a):
Ty bláho, no tak to je Jeryk šikulka Peti, budu vám držet palečky, at vyjde počasí a žádné strašidelné překážky

Jééé Leni ho´d sem další fotky z tý včerejší vyjíž´dky :-) Copak to je za fo´ták,má to hrozně hezký barvy.á tam Honzíka skoro nepoznávám :-)

13.6.2008 08:41

klafus napsal(a):
Jééé Leni ho´d sem další fotky z tý včerejší vyjíž´dky :-) Copak to je za fo´ták,má to hrozně hezký barvy.á tam Honzíka skoro nepoznávám :-)

Klárko nevím co je to za foťák....Ale barvičky má luxusní, to je pravda...

13.6.2008 08:42

lanika napsal(a):

Takovýhle lidi co uměj fotit, by se měli hýčkat :-D Je to moc hezký

13.6.2008 08:43

lanika napsal(a):

Leni nádherná fotka, ta krajinka a jak jste pěkně oba sladění, předpokládám že bíle tričko jen na vyjíždku kvuli focení já bych byla hned jak čuně...

13.6.2008 08:44

klafus napsal(a):
Takovýhle lidi co uměj fotit, by se měli hýčkat :-D Je to moc hezký

Trefná fotečka Hádejte co bylo na zemi?????

13.6.2008 08:48

klawdie napsal(a):
Leni nádherná fotka, ta krajinka a jak jste pěkně oba sladění, předpokládám že bíle tričko jen na vyjíždku kvuli focení já bych byla hned jak čuně...

hmmm? nevím paní,ty jsi v sedle

13.6.2008 08:48

klawdie napsal(a):

Já sázím bu´d bič,nebo korunu

13.6.2008 08:49

klawdie napsal(a):

Byla to jen odepnutá kamaše Ale hledíme tam, jak bychom hledaly tisícovky

13.6.2008 08:52

lanika napsal(a):
Byla to jen odepnutá kamaše Ale hledíme tam, jak bychom hledaly tisícovky

Ještě vás to baví??????? Za chvíli se odmlčím a pujdu makat

13.6.2008 08:54

lanika napsal(a):

Tak a ted už vážně poslední, čeká mě fakturace do Polska za celý měsíc a to je mazec. Tož si na mě vzpomeňte, ale stejně sem kuknu. Bylo by mi smutno

13.6.2008 08:58

lanika napsal(a):

Hele Holky, (Hlavně Pe´tula s Klárkou) Zajímal by mě váš názor :-) Ale i samozřejmě ostatních neovlivněných. Sem si tak čmárala a napadlo mě,že by nemuselo být špatné, když už jsme teda ten SJK, mít vlastní logo :-)
Tak prosím přijímám kritiku. Myslela sem,že bych to ukázala Ivče P.

13.6.2008 08:59

klafus napsal(a):
Hele Holky, (Hlavně Pe´tula s Klárkou) Zajímal by mě váš názor :-) Ale i samozřejmě ostatních neovlivněných. Sem si tak čmárala a napadlo mě,že by nemuselo být špatné, když už jsme teda ten SJK, mít vlastní logo :-)
Tak prosím přijímám kritiku. Myslela sem,že bych to ukázala Ivče P.

Je to od ruky, a ten podpis bytam nebyl a ještě by se to doladilo na počítači..ale tak jako hrubej nákres... :-)

13.6.2008 09:04

klafus napsal(a):
Je to od ruky, a ten podpis bytam nebyl a ještě by se to doladilo na počítači..ale tak jako hrubej nákres... :-)

Rocky.Děkuji za fotečky,co jsi mi dávala tady na ifaunu.Danýsek krásně pózoval.
Klafus: ahojky,někdy to tu pročítám a ty ses ptala na fotáček.Je to Nikon D40,levná,ale docela slušná zdrcadlovka,bych řekla.

Leni,jedeš dneska na vojtěchov?segra de skákat,a já beru foťák.

13.6.2008 09:05

pizneta napsal(a):
Klafus: ahojky,někdy to tu pročítám a ty ses ptala na fotáček.Je to Nikon D40,levná,ale docela slušná zdrcadlovka,bych řekla.

díky za info

13.6.2008 09:07

pizneta napsal(a):

Vkolik tam máte být????? Vzala bych Oskárka na procházku

13.6.2008 09:08

klafus napsal(a):
díky za info

Kláry libí se mi to až na ten nápis Roudnička, možná trochu jiné umístění nebo zkus se zavlněním podle ocasu, jinak velice pěkný a dobrý nápad....

13.6.2008 09:10

klawdie napsal(a):
Kláry libí se mi to až na ten nápis Roudnička, možná trochu jiné umístění nebo zkus se zavlněním podle ocasu, jinak velice pěkný a dobrý nápad....

nebo zkráti linii zadku a napojit pod to, zku udělat víc návrhu zdá se mi to jako fajn nápad...pošlu to Ivče na email jestli chceš a mohlo by se to dát na stránky...

13.6.2008 09:10

lanika napsal(a):
Vkolik tam máte být????? Vzala bych Oskárka na procházku

no já přijedu ze školy kolem 16:00 no a chtěla bych tam být nejpozději do 16:45 ,myslela jsem,že vezmeš třebai Honzíka,pustili bychom je do výběhu a já bych zase něco stvořila...hmm?

jinak Monia má dalších 15fotek,všechny na netu nemám ze včerejška...

13.6.2008 09:15

pizneta napsal(a):
no já přijedu ze školy kolem 16:00 no a chtěla bych tam být nejpozději do 16:45 ,myslela jsem,že vezmeš třebai Honzíka,pustili bychom je do výběhu a já bych zase něco stvořila...hmm?

Oki popřemýšlím.No letím na vlak. Tak se tu všichni mějte,jak nejlíp umíte. Pé´to na vás bud s Gračenkou zítra myslet a držet palečky :-)

13.6.2008 09:15

pizneta napsal(a):

Honzík má dnes veget, musíme šetřit energii na zítřek Maximálně ho vemu se někam projít na chvíli.....Však fotneš Oskárka Taky umí být hezoučký

13.6.2008 10:11

lanika napsal(a):
Honzík má dnes veget, musíme šetřit energii na zítřek Maximálně ho vemu se někam projít na chvíli.....Však fotneš Oskárka Taky umí být hezoučký

Leni dneska by neměl mít veget, správně by jsi ho měla vzít na jízdárnu na takové lehké opracování před závodama, nebo pod sedlo do lesa i když jak koukám na to počasí, tak budem taky rádi když nasedláme..
Zítra to máte na písku nebo na trávě, my na trávě, to bude poklouzáníčko

13.6.2008 10:17

rocky napsal(a):
Leni dneska by neměl mít veget, správně by jsi ho měla vzít na jízdárnu na takové lehké opracování před závodama, nebo pod sedlo do lesa i když jak koukám na to počasí, tak budem taky rádi když nasedláme..
Zítra to máte na písku nebo na trávě, my na trávě, to bude poklouzáníčko

..no dyť jo,využij ještě sluníčka a vem ho,vždyť se jenom vyběhá s koňma,jelikož hlásí déšť....snad to ještě vyjde na odpoledne...

13.6.2008 10:24

pizneta napsal(a):
..no dyť jo,využij ještě sluníčka a vem ho,vždyť se jenom vyběhá s koňma,jelikož hlásí déšť....snad to ještě vyjde na odpoledne...

Tady prší už od rána,je to votrava..
Co Deník, co s ním zamýšlíš,jen western rekreačko,nebo neco jiného?

13.6.2008 11:03

rocky napsal(a):
Tady prší už od rána,je to votrava..
Co Deník, co s ním zamýšlíš,jen western rekreačko,nebo neco jiného?

No my se zatím rozhoupáváme na nějaké westernové závody.Musíme to pilovat,hlavně já dlouho nebyla pod dohledem trenéra,takže ten můj rekreační sed taky tak vypadá.Tuto sezónu s Denýskem plánuju se vzdělávat na western kurzech a PNH,příští rok,nebo možná i tento vyjedem na závody,sem zvědavá no...teď momentálně spolu přirozeně komunikujem a taky se učíme skákat,páč to nikdy nedělal

13.6.2008 11:17

pizneta napsal(a):
No my se zatím rozhoupáváme na nějaké westernové závody.Musíme to pilovat,hlavně já dlouho nebyla pod dohledem trenéra,takže ten můj rekreační sed taky tak vypadá.Tuto sezónu s Denýskem plánuju se vzdělávat na western kurzech a PNH,příští rok,nebo možná i tento vyjedem na závody,sem zvědavá no...teď momentálně spolu přirozeně komunikujem a taky se učíme skákat,páč to nikdy nedělal

Joo tak to se na vás těším budoucí šampioni ve westernu Deník je fakt krásný zvířátko!Tak vam preju hodne uspechu a zdravíí!!

13.6.2008 11:50

rocky napsal(a):

Holky taky hákujete jak o život...já jsem zas nevyspinkaná, takže očička se mi klíží..segra dnes jestli vubec tak jen na chvilku...musím se dospat...spíš bych raději zustala doma, udělala si nějaou mnamkunapř rychlopalačinky a koukla bych na filmek...uvidíme jestli se Míra ozve...kdyžtak by jsme třeba jen zajeli na chvilku na kukačku a pak dom...jsem kaput.

13.6.2008 12:05

klawdie napsal(a):
Holky taky hákujete jak o život...já jsem zas nevyspinkaná, takže očička se mi klíží..segra dnes jestli vubec tak jen na chvilku...musím se dospat...spíš bych raději zustala doma, udělala si nějaou mnamkunapř rychlopalačinky a koukla bych na filmek...uvidíme jestli se Míra ozve...kdyžtak by jsme třeba jen zajeli na chvilku na kukačku a pak dom...jsem kaput.

Holky tak včera jsem uvařila poprvé v životě koprovku a teď jsem se nacpala k prasknutíí...ale mňamka..Co dlabete ženský??

13.6.2008 12:05

klawdie napsal(a):

Čus všem, já mám pátek 13. rozpolcený, daří se a nedaří zároveň, ale od rána se pořád něco děje, doufám, že už nastane klídek odpoledne
Na všechny závodící budu zítra myslet, já budu sama na dva koňouchy, oba by mělo jít dvakrát ven, takže vlastně skoro čtyři

13.6.2008 12:06

cheyenne napsal(a):
Čus všem, já mám pátek 13. rozpolcený, daří se a nedaří zároveň, ale od rána se pořád něco děje, doufám, že už nastane klídek odpoledne
Na všechny závodící budu zítra myslet, já budu sama na dva koňouchy, oba by mělo jít dvakrát ven, takže vlastně skoro čtyři

Já právě drtím rohlíky se salámem, nebyl čas na snídani, takže až teď... a oběd bude večer

13.6.2008 12:09

cheyenne napsal(a):
Já právě drtím rohlíky se salámem, nebyl čas na snídani, takže až teď... a oběd bude večer

No já budu muset vyběhnout za chvilku do tesca nebo se mi zas scvrkne žaludek....

13.6.2008 12:37

cheyenne napsal(a):

Tak to máš Evčo taky náročnej, někdy se za tebou musím stavit a dát ti tu lékařskou zprávu

Přidejte reakci

Přidat smajlík