Vaše co nejkomičtější pády při závodech i trénincích

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2006 11:25

Sem vkládejte pády vaše i jiných, můžou bejt při parkuru, drezůře,...To je prostě jedno

23.2.2006 11:25

babetka napsal(a):
Sem vkládejte pády vaše i jiných, můžou bejt při parkuru, drezůře,...To je prostě jedno

No já sem sebou švihla sice na závodech, ale nezávodila sem jak se to stalo : prostě na opracovišti sem krokovala svou kobylku (v té době jí bylo 21 let - viz Hanka v konících nad 20 let), ostatní se připravovali....a najednou jeden kůň shodil svýho pána tak pěkně na tu překážku, že prostě seděl na překážce a koník si řek dost jsu do stáje Moje Hanča velká šéfová si toho "nevychovance" poučí, že se toto nedělá a rozběhla se se mnou za tím koněm....ale vzala to z druhýho vchodu a klusala ven, naneštěstí je tam menší val s příkopkem.Co myslíte, že se stalo??Hanča je ve stáji u kolegy a dávala mu za uši a já si tak pěkně sedím v tom příkopku a všichni se mohli potrhat smíchy!!!Protože prvně sem se smálá já, že jo Hrozná sranda byla, že sem spadla ze staré kobyly!!!!!!!nebyla sem připravená na ježdění, měla sem oblečení "do města" , které mi zrovna neposloužilo Bohužel fotily se závody a né mé jezdecké umění takže fotky nejsou, ale určitě by to byla švanda!!!!!!!!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík