Úterý,další pracovní den...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2008 06:36

Dobré ránko...
Povalím na ranní,tak jsem chtěla aspoň pozdravit Leni,Peti,fotečky pěkné,však si nedělejte hlavu. Příště to bude jistě bez chybiček
Molinatá opět říjí,tak se chodíme procházet a pást..Mám pocit,že musí prasknout
V práci nic moc,už se to krátí,ale o to je to tam nepříjemnější...chjo...Už aby to bylo za mnou
Tak mějte krásný den a ať nám to v práci rychle uteče!

17.6.2008 07:50

molly napsal(a):
Dobré ránko...
Povalím na ranní,tak jsem chtěla aspoň pozdravit Leni,Peti,fotečky pěkné,však si nedělejte hlavu. Příště to bude jistě bez chybiček
V práci nic moc,už se to krátí,ale o to je to tam nepříjemnější...chjo...Už aby to bylo za mnou

Donré ráno všem..v HK zatím neprší,ale během dne něco spadne..

17.6.2008 08:03

rocky napsal(a):
Donré ráno všem..v HK zatím neprší,ale během dne něco spadne..

Nazdárek,
já jsem dneska nějaká nedospalá, dala bych si ještě tak min tři hodinky v peřinách. Asi jarňoletní únava, nebo co.
Včera jsme byly s Arnoštem u veta na předoperační krev. Řval jako protrženej už v čekárně, veta nemá moc v lásce, mno a vzít mu krev byl nadlidskej úkol, tři jsme na něm neželi a stejně chuděra měl dost síly...tak zítra jde na operaci. Mysleta na něj, ráno v půl deváté.

17.6.2008 08:11

haisovad napsal(a):
Nazdárek,
já jsem dneska nějaká nedospalá, dala bych si ještě tak min tři hodinky v peřinách. Asi jarňoletní únava, nebo co.
Včera jsme byly s Arnoštem u veta na předoperační krev. Řval jako protrženej už v čekárně, veta nemá moc v lásce, mno a vzít mu krev byl nadlidskej úkol, tři jsme na něm neželi a stejně chuděra měl dost síly...tak zítra jde na operaci. Mysleta na něj, ráno v půl deváté.

Chuděra Arnoštek..Moc mu budem držet palečky a ať je statečnej, však už je to velkej chlap.
Když jsem byla u svýho bveta v ordinaci,kobyle pro razitko, byl tam děsně statečnej labrador, nemohli ho ani dostat do ordinaci a ještě se tam strachy pochcal..Hrdina

17.6.2008 08:20

rocky napsal(a):
Chuděra Arnoštek..Moc mu budem držet palečky a ať je statečnej, však už je to velkej chlap.
Když jsem byla u svýho bveta v ordinaci,kobyle pro razitko, byl tam děsně statečnej labrador, nemohli ho ani dostat do ordinaci a ještě se tam strachy pochcal..Hrdina

čus ženy...

17.6.2008 08:20

rocky napsal(a):

On je taky posera, doma skáče do auta a to s ním jezdíme autem jen k veterináři...a u veta se zapříčí mezi futra a nee, prostě šprajc...fakt v čekárně bulel jako kdyby ho vraždili, neudělám s tím nic...
A ještě si na zádech rozškrábal asi nejakej kousanec tak má oholený záda, no vypadá jako kdybychom ho tejraly...
Jsem říkala, celej život mu nic není a teď v jeho deseti letech má furt něco.

17.6.2008 09:56

haisovad napsal(a):
On je taky posera, doma skáče do auta a to s ním jezdíme autem jen k veterináři...a u veta se zapříčí mezi futra a nee, prostě šprajc...fakt v čekárně bulel jako kdyby ho vraždili, neudělám s tím nic...
A ještě si na zádech rozškrábal asi nejakej kousanec tak má oholený záda, no vypadá jako kdybychom ho tejraly...
Jsem říkala, celej život mu nic není a teď v jeho deseti letech má furt něco.

Noooo pracantky dneska fakt jedeeem..

17.6.2008 10:02

rocky napsal(a):

Mám toho mpoc musím makat...

17.6.2008 10:03

rocky napsal(a):

Já jsem teďka dokydala šéfovic akvárko, totál bordel, to vám povim. Jen se krmily a asi tři roky se jim nečistily kamínky ani nevyměňovala voda...buj ble Já jsem starání se o akvárko zdědila a totál nevěděla co s tím...mno tak byla generálka, výměna 150 l vody a nanošení nové. Mno rybičky v akvárku nejsou vidět ale snad se to ustálí...Kubišovou na mě...
Ale už jsem tu, ještě si dojdu na cígo...

17.6.2008 10:25

haisovad napsal(a):
Já jsem teďka dokydala šéfovic akvárko, totál bordel, to vám povim. Jen se krmily a asi tři roky se jim nečistily kamínky ani nevyměňovala voda...buj ble Já jsem starání se o akvárko zdědila a totál nevěděla co s tím...mno tak byla generálka, výměna 150 l vody a nanošení nové. Mno rybičky v akvárku nejsou vidět ale snad se to ustálí...Kubišovou na mě...
Ale už jsem tu, ještě si dojdu na cígo...

Jdu vás jen pozdravit, INTRASTAT

17.6.2008 10:26

molly napsal(a):
Dobré ránko...

slunečka, tak nějak jsem vám popsala svou situaci na ***..
dnešní počasí tomu zcela odpovídá, byla bych schopna brečet pomalu na povel...
aspoň ěnjaký hezký obrázek:)

17.6.2008 10:27

kukinatost napsal(a):
slunečka, tak nějak jsem vám popsala svou situaci na ***..
dnešní počasí tomu zcela odpovídá, byla bych schopna brečet pomalu na povel...
aspoň ěnjaký hezký obrázek:)

na té Lysé bylo božsky, aspoń nějaké odreagování...

17.6.2008 10:32

kukinatost napsal(a):
na té Lysé bylo božsky, aspoń nějaké odreagování...

cestou na vrchol..:)

17.6.2008 10:38

kukinatost napsal(a):
cestou na vrchol..:)

Nádherné foto, uplně závidím....

17.6.2008 10:58

klawdie napsal(a):
Nádherné foto, uplně závidím....

Hele bílou jste tak ještě nedávali? A co Jerýýýýk?

17.6.2008 11:05

haisovad napsal(a):
Hele bílou jste tak ještě nedávali? A co Jerýýýýk?

bylo tam naprosto božsky...:)
a jsem za Sabulu a vaše ořoidy fest ráda, že si můžou pořádně nacpat břucha a rovnou i vyhodit z kopýtka:)

17.6.2008 11:19

kukinatost napsal(a):
bylo tam naprosto božsky...:)
a jsem za Sabulu a vaše ořoidy fest ráda, že si můžou pořádně nacpat břucha a rovnou i vyhodit z kopýtka:)

Fotil Ritchi

17.6.2008 11:37

klawdie napsal(a):
Fotil Ritchi

ni ni, my jsme byli v grupě:))
a vzhůru..

17.6.2008 12:07

kukinatost napsal(a):
ni ni, my jsme byli v grupě:))
a vzhůru..

Kdyby měl někdo zájem: Prodám sulku, vhodnou pro ponyho. Nebržděná, lehká, dvě místa k sezení, předělaná z dostihové sulky, žlutá, černá kožená sedačka, Cena 5 tis. Foto emailem.

17.6.2008 12:15

rocky napsal(a):
Kdyby měl někdo zájem: Prodám sulku, vhodnou pro ponyho. Nebržděná, lehká, dvě místa k sezení, předělaná z dostihové sulky, žlutá, černá kožená sedačka, Cena 5 tis. Foto emailem.

Čus všem...
Péťo, nebyla by roztáhnutelná na Saxuli?

17.6.2008 12:16

cheyenne napsal(a):
Čus všem...
Péťo, nebyla by roztáhnutelná na Saxuli?

Peti, hoď mi foto. Oskárek umí prý suprově tahat

17.6.2008 12:29

lanika napsal(a):
Peti, hoď mi foto. Oskárek umí prý suprově tahat

Fotky budou až zítra..já nevím Evčo taky mě to napadlo, že by to pro něj bylo supr,ale netuším jak je ted hodně širokej..změřím i šířku mezi ojkama

17.6.2008 14:33

rocky napsal(a):
Fotky budou až zítra..já nevím Evčo taky mě to napadlo, že by to pro něj bylo supr,ale netuším jak je ted hodně širokej..změřím i šířku mezi ojkama

A chrněj....
Holkýýýý, co budete dneska provádět? Já zase do Kloko nejede, furt ještě nemáme šemíka zprovozněnýho, ale asi půjdu k Evče a Gastonovi...připravíme mu nějakou práci... tu on tůůůůze rád. Atlet jeden

17.6.2008 14:37

haisovad napsal(a):
A chrněj....
Holkýýýý, co budete dneska provádět? Já zase do Kloko nejede, furt ještě nemáme šemíka zprovozněnýho, ale asi půjdu k Evče a Gastonovi...připravíme mu nějakou práci... tu on tůůůůze rád. Atlet jeden

jako vždy udělám tý mojí lásce čistý pelíšek a připravým krmení, a možná na něj hodím sedlo, aby záda nezapoměli...

Přidejte reakci

Přidat smajlík