Slunečka, tož aspoň po dlouhé době založím téma já, než se vrhnu na tu práci....a že jí tu mám...
dneska jdu vybrat nové kolo na splátky...se z dluhů sna v životě nemám šanci vyhrabat...ale je fakt, že ta turistika 16 km denně je děs...to není jak po horách..
kukinatost
napsal(a):
Slunečka, tož aspoň po dlouhé době založím téma já, než se vrhnu na tu práci....a že jí tu mám...
dneska jdu vybrat nové kolo na splátky...se z dluhů sna v životě nemám šanci vyhrabat...ale je fakt, že ta turistika 16 km denně je děs...to není jak po horách..
ještě chrníte nebo jste to při pátku zabalily...
holky, já sjem bez peněz a jedu nanynka k Dáši do jezdeckých potřeb, ryzoňovi se trochu rozpárala dečka, tak ať mi to nechá zašít a že ji nějakou levnou koupím...:))
jo, dečka za 800, nějaká nová tattinka se spešl upraveným povrchem v čokoládkovo hnědé...fakt je boží a kobyla se mi pod ní i celá opocuje...:))
to byla včera zrzavé povozeníčko, holky, kdžy ta kobyla chce, fakt umí:))
a Keruška dneska poprvé vyzkouší své dvakrát lomené plastové udidlo s antialergickými kroužky:))
kukinatost
napsal(a):
ještě chrníte nebo jste to při pátku zabalily...
holky, já sjem bez peněz a jedu nanynka k Dáši do jezdeckých potřeb, ryzoňovi se trochu rozpárala dečka, tak ať mi to nechá zašít a že ji nějakou levnou koupím...:))
jo, dečka za 800, nějaká nová tattinka se spešl upraveným povrchem v čokoládkovo hnědé...fakt je boží a kobyla se mi pod ní i celá opocuje...:))
to byla včera zrzavé povozeníčko, holky, kdžy ta kobyla chce, fakt umí:))
a Keruška dneska poprvé vyzkouší své dvakrát lomené plastové udidlo s antialergickými kroužky:))
Že díky bohu za pátek...no fuj...já bych teda radši znova čtvrtek...za hodinu a půl mám audit...a nemám všechno hotové :-(
lesterka
napsal(a):
Že díky bohu za pátek...no fuj...já bych teda radši znova čtvrtek...za hodinu a půl mám audit...a nemám všechno hotové :-(
Zdravím slunéčko ostravské, ty jsi ten pátek pojala ale zodpovědně...já dnes očekávám dlouoho očekávaného veta, tak se uvidí...tož dnes na nás myslete....
klawdie
napsal(a):
Zdravím slunéčko ostravské, ty jsi ten pátek pojala ale zodpovědně...já dnes očekávám dlouoho očekávaného veta, tak se uvidí...tož dnes na nás myslete....
Zdravím při pátku
teda to se ryzoň má, musí být krásná
Ségra hlásím, Sabulka včera hodnej.
A pro pobavení, žádný sraní s černou už ji včera táhla na jízdárnu, podle mě si skoky opět neodpustila!!!!
rocky
napsal(a):
Zdravím při pátku
teda to se ryzoň má, musí být krásná
Ségra hlásím, Sabulka včera hodnej.
A pro pobavení, žádný sraní s černou už ji včera táhla na jízdárnu, podle mě si skoky opět neodpustila!!!!
tož koukám pátek a jedete na plé obrátky, tady se to nějak začíná mračit, tak mám tucha že mi dnes poteče do žabiček...sakriš..zejtra dáme koníky zas na celý den napást at si nacpou břucha, tak douofám že počasí nezklama...
kukinatost
napsal(a):
ďouchy, poslední den v týdnu a vy doháníte resty, či co...?
Já se tak těším, až s černou - teď už zase hnědou věcí vyzkoušíme udidelko..:))
ale teď práce, práce, práce...bleee....
a nepracujte, a´t si aspoň něco můžu přečíst...
jo holky a bonus, včera jsme byli s Kukim na kontrole, doktor spokojený, jak se to fajně hojí, už tak brutálně nekulhal a včera můj stupidní otec přijel z dánska a že ho musí vzít na procházku, čekal, až sjem odešla a pak přes mamčiny zákazy ho ten idiot fakt vzal ven - psa, který má mít absolutně klidový režim...
pes sotva došel, já bych toho debila zabila..
málo co se nesnášíme a ještě tohle...
a další vtipný bonus, mi ukradli kolo - jediný můj dopravní prostředek a otec dostane od dalších frajerů z práce nové kola asi za 20 000 nebo kolik vůbec...podotýkám, na kole jel naposledy v 6 třídě, nemá na to vůbec čas a v životě o ěnm nemluvil...mamina má kolo za 15 a na tacháči je asi 20 km - má ho dva roky...to samé segra...
a já si jdu koupit kolo na splátky, ať nemusím chodit 20 km denně....
juva, svět je postavený na hlavu a moje rodina nejvíc...
klawdie
napsal(a):
tož koukám pátek a jedete na plé obrátky, tady se to nějak začíná mračit, tak mám tucha že mi dnes poteče do žabiček...sakriš..zejtra dáme koníky zas na celý den napást at si nacpou břucha, tak douofám že počasí nezklama...
pRŠET NESMÍ, PROTOŽE DÁVÁME DOMU HAFO SENA...sakra caps
Letos máme naprosto krásné seníčko...dneska přijede balíkovač tak nám udělá obr balíky, z té obr louky bude cca šest-desm balíků...pro ty naše nenažraný ovce to bude na zimu snad stačit...
kukinatost
napsal(a):
jo holky a bonus, včera jsme byli s Kukim na kontrole, doktor spokojený, jak se to fajně hojí, už tak brutálně nekulhal a včera můj stupidní otec přijel z dánska a že ho musí vzít na procházku, čekal, až sjem odešla a pak přes mamčiny zákazy ho ten idiot fakt vzal ven - psa, který má mít absolutně klidový režim...
a další vtipný bonus, mi ukradli kolo - jediný můj dopravní prostředek a otec dostane od dalších frajerů z práce nové kola asi za 20 000 nebo kolik vůbec...podotýkám, na kole jel naposledy v 6 třídě, nemá na to vůbec čas a v životě o ěnm nemluvil...mamina má kolo za 15 a na tacháči je asi 20 km - má ho dva roky...to samé segra...
Tak si kup raději nějakýho bazáče za pár šlupek...takové přibližovatélko za koňouchama, co?
kukinatost
napsal(a):
Ahoj holkýý..Od rána mi nešel net
Tak jsem konečně tu
Vzala jsem Safí a byly jsme vedle ve vsi na poště a v krámu.Jste měly vidět ty vykulený oči na to,co mi kouká z tašky![]()
Začala být zas příjemná a tak je zvědavá ,no
Jani,to je pech..Mně kolo mamka dala,před pár lety,páč na něm nejezdila(obyčejné,za pár šlupek) a teď si chce sama koupit,aby měla jak udržovat kondici
Holky,nechcete mě přijet o víkendu rozveselit do práce?Třeba v neděli odpolko?Jsem tam s ři....cem a to bude "vopruz"...
haisovad
napsal(a):
Tak si kup raději nějakýho bazáče za pár šlupek...takové přibližovatélko za koňouchama, co?
no, ono já an tom kole lítám všude a furt...navíc jezdím právě furt po lese a docela přes drsné terény, tož potřebuju, aby aspoń trochu vydrželo...
a do toho mi včera chtěl kámoš přivést zbytek sena - ještě dalších 12 balíků - snad mi 22 balíků bude na zimu stačit...
no a jámám přístřešek plný té slámy...takže mě čeká o weekendu pytlování ve velkém...a samozřejmě sama...no a další prachy na seno musím splašit..aspoń že ten kámoš počká do pondělka nebo kdy....
a v sobotu mě čekají ty otcovy padesátiny, radost jak cip...
klawdie
napsal(a):
ahoj holky:) po dlouhe dobe zdravim..uz mam uspesne prazdniny tak mam hafec casu na valeni se i na faune:) tak at vam to hezky utika v praci...:)
molly
napsal(a):
Ahoj holkýý..Od rána mi nešel net
Tak jsem konečně tu
Vzala jsem Safí a byly jsme vedle ve vsi na poště a v krámu.Jste měly vidět ty vykulený oči na to,co mi kouká z tašky![]()
Začala být zas příjemná a tak je zvědavá ,no
Jani,to je pech..Mně kolo mamka dala,před pár lety,páč na něm nejezdila(obyčejné,za pár šlupek) a teď si chce sama koupit,aby měla jak udržovat kondici
Holky,nechcete mě přijet o víkendu rozveselit do práce?Třeba v neděli odpolko?Jsem tam s ři....cem a to bude "vopruz"...
Acha Jani, ráda bych ti nějak pomohla ale vůbec nevím jak...
Hele nebo si kup babetu, jestli to nemáš moc po silnici, já jsem babetku měla a byl to naprostej luxus, stála mě 1000 a najezdila jsem se s ní, hehe a když jsme pořídíli šemíka, tak jsem jí za 1500 prodala...
haisovad
napsal(a):
Hehe a je to demolišt štěně nebo je hodný? Hoď sem ještě nějaký fotky...
no jak kdy..moc neposloucha a hlavne nici rad kabely a nabytek a hracky a tak..ale tim ze sem s nim furt tak nema cas nic moc nicit nechavam ho vzdycky jen tak na hodku aby vedel ze bude nekdy sam..kdyz sem ho nechala 4 hodky neznicil nic jen sezral snikers deli milky way a pistacie... a pak proc je tak tlustej :)
pocahontaszuza
napsal(a):
no jak kdy..moc neposloucha a hlavne nici rad kabely a nabytek a hracky a tak..ale tim ze sem s nim furt tak nema cas nic moc nicit nechavam ho vzdycky jen tak na hodku aby vedel ze bude nekdy sam..kdyz sem ho nechala 4 hodky neznicil nic jen sezral snikers deli milky way a pistacie... a pak proc je tak tlustej :)
klarka se minula povolanim mela byt profi fotograf:))
pocahontaszuza
napsal(a):
klarka se minula povolanim mela byt profi fotograf:))
a takovej to byl prcek kdyz sem si ho privezla..mel celou cernou hlavu a zlaty jen okolo oci a lysinku a ted mu srostla lysina a zhnednul..
haisovad
napsal(a):
Acha Jani, ráda bych ti nějak pomohla ale vůbec nevím jak...
Hele nebo si kup babetu, jestli to nemáš moc po silnici, já jsem babetku měla a byl to naprostej luxus, stála mě 1000 a najezdila jsem se s ní, hehe a když jsme pořídíli šemíka, tak jsem jí za 1500 prodala...
mám hlad amusím vedle, ale pojedu asi tech 50 m na kole než bych se tam doplazila umřu hlady...segra a zejtra máme ještě do party malou černou:) Denisa bude ráda...
pocahontaszuza
napsal(a):
a takovej to byl prcek kdyz sem si ho privezla..mel celou cernou hlavu a zlaty jen okolo oci a lysinku a ted mu srostla lysina a zhnednul..
No jo Bůček vždy a všude a nejlépe pod nohama....
klawdie
napsal(a):
mám hlad amusím vedle, ale pojedu asi tech 50 m na kole než bych se tam doplazila umřu hlady...segra a zejtra máme ještě do party malou černou:) Denisa bude ráda...
Zuzíku nic neslibuji, ještě netuším jaký budu mít víkend...
klawdie
napsal(a):
Zuzíku nic neslibuji, ještě netuším jaký budu mít víkend...
holky nenapada vas nejaky tema bakalarky na etologii nebo neco takovyho s konikama??musim si vymyslet enjake tema a hyporehabilitace mi neprosla...
kukinatost
napsal(a):
Holky,prosím, sháním Frapecit
Nikde ho nemůžu po obchodech dohledat
Kdybyste měla některá tip,nebo příležitost,kupte mně ho
Spoustu pytlíčků....
Děkuju!!! JAHODOVEJ
molly
napsal(a):
Já mám Hradec docela prolezlej..Tak nevím,kde ještě hledat...
zkus takový ty mini samoobsluhy kde se zastavil čas:))))
haisovad
napsal(a):
Děvčátka moje zlatý,
já za chvíli valím domů...tady se to schyluje k dešti, tak musíme trochu zabrat...doufejme že to nezmokne, to by zamrzelo.
Tak holky, přeji jen samé krásné chvíle o víkendu a v pondělí papa, Danny
Měj te se páááá