Nemožné někoho sehnat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2008 09:06

Tohle téma se probíralo v nemoderce, ale tam se to neposouvá.Tak to dávám sem. Doufám , že to nikomu nebude vadit.
Jinak se jedná o to ,že pokud někdo hledá někoho na ježdění za výpomoc nebo příspěvek, tak šup s tím sem.

21.6.2008 10:17

lajka69 napsal(a):
Tohle téma se probíralo v nemoderce, ale tam se to neposouvá.Tak to dávám sem. Doufám , že to nikomu nebude vadit.
Jinak se jedná o to ,že pokud někdo hledá někoho na ježdění za výpomoc nebo příspěvek, tak šup s tím sem.

Nemoderku jsem četla zběžně. Dlouho jsem hledala po škole vyhovující stáj, nebo majitele. Nicméně hledala jsem a hledala, až jsem to vzdala a pořídila si s manželem miminko. Takže pokud by někdo v blízkém okolí Přerova- ale fakt blízkém, protože s mimi není času na dojíždění 20km- potřeboval pomoct s koněm, nejlíp rekre a asi ne moc pravidelně v týdnu- manžel dělá na směny- za menší finance nebo raději výpomoc ve stáji- hold plínky něco stojí- jsem tady. Jezdím od dvanácti, z toho nějakých pět let témeř denně, převážně rekre koně, něco asi umím, ale učíme se všichni celý život. Mojí jedinou podmínkou je hodný koník a rozumný majitel. Irena.
mail: iridales@centrum.cz

21.6.2008 11:02

iridales napsal(a):
Nemoderku jsem četla zběžně. Dlouho jsem hledala po škole vyhovující stáj, nebo majitele. Nicméně hledala jsem a hledala, až jsem to vzdala a pořídila si s manželem miminko. Takže pokud by někdo v blízkém okolí Přerova- ale fakt blízkém, protože s mimi není času na dojíždění 20km- potřeboval pomoct s koněm, nejlíp rekre a asi ne moc pravidelně v týdnu- manžel dělá na směny- za menší finance nebo raději výpomoc ve stáji- hold plínky něco stojí- jsem tady. Jezdím od dvanácti, z toho nějakých pět let témeř denně, převážně rekre koně, něco asi umím, ale učíme se všichni celý život. Mojí jedinou podmínkou je hodný koník a rozumný majitel. Irena.
mail: iridales@centrum.cz

Já se přidám,hledám někoho k haflošům,jsme ve Studéce u Nového Jíčína.Jezdíme western,jsou tu krásné terény,možno i na celé víkendy nebo o prázdninách.mail:luna09@seznam.cz.

21.6.2008 12:26

lajka69 napsal(a):

Já teda někoho scháním.Bydlím kousek od Bystřičky(okres Vsetín).Pro spolehlivého, né uplný začátečník, potřeba aspoň nějakých základů. Jedná se o ježdění za příspěvek na žrádlo.Více informací na emailu.

buggyna

21.6.2008 20:39
buggyna

lajka69 napsal(a):

Tak já se tady taky zkusím poptat...
Sháním nějakou spolehlivou, pokud možno plnoletou osobu (do 65kg), se zkušenostmi, na 6ti letou plňasku. 2x-3x týdně na vyjížďky, jízdárnu (pod trenérem).
Od nového měsíce budeme v okolí Prahy. Z Černého Mostu jezdí bus,cca 30 min.Za finanční příspěvek

22.6.2008 05:58

buggyna napsal(a):
Tak já se tady taky zkusím poptat...
Sháním nějakou spolehlivou, pokud možno plnoletou osobu (do 65kg), se zkušenostmi, na 6ti letou plňasku. 2x-3x týdně na vyjížďky, jízdárnu (pod trenérem).
Od nového měsíce budeme v okolí Prahy. Z Černého Mostu jezdí bus,cca 30 min.Za finanční příspěvek

Já se přidám taky...
Hledám zkušenou jezdkyni či jezdce za příspěvek na krmení na ježdění na klisně..
Jsme kousek od Jičína,take pokud bude mit někdo zájem ať se ozve a dohodnem se dál..Jednalo by se o ježdění tak 3x nebo 4x do týdne nebo dle dohody

22.6.2008 08:53

lajka69 napsal(a):

Já bych byla vděčná za někoho, kdo by mohl dojíždět k nám na ježdění jednoho temperamentního valacha 147KVH. Pouze zkušenějšího a zodpovědného jezdce. Ježdění zdarma, nejlépe 2x týdně. Králíky - Dolní Lipka, okr Ústí nad Orlicí

Přidejte reakci

Přidat smajlík