ponyka
napsal(a):
Pochlubte se se svými divochy mlaďochy
1.
2. Majkův maXiskok přez úzkou větev položenou na zemi
ponyka
napsal(a):
2. Majkův maXiskok přez úzkou větev položenou na zemi
3.A hop přes paletu
ponyka
napsal(a):
Jé tak to děkuju Jo taky se mi líbí,akorát jsem ji musela trochu oříznout a zvětšit ,byla totiž jinak focená z trochu větší dálky
Z Majka roste fešněj koník
Posílám jednoho Saxíka
ponyka
napsal(a):
Děkuju Saxík je taky krasavec,kolik mu je?
No Majk byl dříve takové "ošklivé káčátko",ale pomalu nasvaluje,roste do podoby painta a vypadá to že to bude opravdu krasavec
Saxíkovi v dubnu byly tři roky, jako hříbě byl ošklivka, ale taky se z něj vytahuje fešák, bude to takovej malej begánek
cheyenne
napsal(a):
Saxíkovi v dubnu byly tři roky, jako hříbě byl ošklivka, ale taky se z něj vytahuje fešák, bude to takovej malej begánek
Taky bych chtěla mít Majka mohutného ..
On sice trochu už mohutní,ale snad bude trochu víc,ježdění bez sedla na tom jeho kohoutku by asi nedopadlo dobře
Majkovi byli tři v květnu,už je to taky skoro dospělí chlapák
ponyka
napsal(a):
Taky bych chtěla mít Majka mohutného ..
On sice trochu už mohutní,ale snad bude trochu víc,ježdění bez sedla na tom jeho kohoutku by asi nedopadlo dobře
Majkovi byli tři v květnu,už je to taky skoro dospělí chlapák
žany ten muj taky ze začátku měl vylezlý kohoutek a nic moc stavba, ale práce a vývin dodělají zbytek...tady vzpomínka na Sahibovo mládí...3 a kousek
klawdie
napsal(a):
žany ten muj taky ze začátku měl vylezlý kohoutek a nic moc stavba, ale práce a vývin dodělají zbytek...tady vzpomínka na Sahibovo mládí...3 a kousek
Jojo on pomalu nasvaluje,už teď se dost změnil
Tady Majk v necelích 2 letech
ponyka
napsal(a):
Jojo on pomalu nasvaluje,už teď se dost změnil
Tady Majk v necelích 2 letech
Mno a teď..
klawdie
napsal(a):
Však já vím, sleduju váš příběh celou dobu..a jak vám tedy pomohla přirozená komuikace, je lepší? jak probíhalo znovu obsedání?
Pomohla nám hodně,stávájí se z nás pomalu ale jistě docela dobří kámoši .. Obsedání bylo suprové,Hnen první den Majk reagoval pěkně,,,Ted začínáme jednou týdně jezdit i s udidlem,protože o prázdninách už vyjedeme ven,tak na ohlávce bych si ještě netroufla.Najhorší asi je ,že je to takový malí závisláček na strejdovi kobyle..Je s ní i přes noc i celí den,tak od ní nechce vůbec odcházet...Ale pomalu pilujeme,odcházíme od ní,a zase se k ní vracíme,aby věděl že to neni žádná katastrofa když od ni odejde a že se k ní zas vrátí
Jinak víc o nás tady-celí průběh http://www.verelis.estranky.cz/stranka/majky
ponyka
napsal(a):
Pomohla nám hodně,stávájí se z nás pomalu ale jistě docela dobří kámoši .. Obsedání bylo suprové,Hnen první den Majk reagoval pěkně,,,Ted začínáme jednou týdně jezdit i s udidlem,protože o prázdninách už vyjedeme ven,tak na ohlávce bych si ještě netroufla.Najhorší asi je ,že je to takový malí závisláček na strejdovi kobyle..Je s ní i přes noc i celí den,tak od ní nechce vůbec odcházet...Ale pomalu pilujeme,odcházíme od ní,a zase se k ní vracíme,aby věděl že to neni žádná katastrofa když od ni odejde a že se k ní zas vrátí
Jinak víc o nás tady-celí průběh http://www.verelis.estranky.cz/stranka/majky
Omlouvám se za chyby Když píši tak koukám na klávesnici a ne na monitor
ponyka
napsal(a):
Omlouvám se za chyby Když píši tak koukám na klávesnici a ne na monitor
Tak dávám další footoo :-)
skippka
napsal(a):
Skippýs
Sakra to je zas kvalita
Jedna lehce mázlá, ale akční
skippka
napsal(a):
Skippýs
A hopí, ale že by se nám chtěli zvedat nožičky
Uživatel s deaktivovaným účtem

skippka
napsal(a):
A hopí, ale že by se nám chtěli zvedat nožičky
Líbanec

napsal(a):
mlaďoch Montego
mlaďoch Lover Boy (2roky)
ponyka
napsal(a):
Pochlubte se se svými divochy mlaďochy
1.
Přidávám svou dvouletou kobylu teplokrevníka (foto: Věra Marková)
cizluc
napsal(a):
Přidávám svou dvouletou kobylu teplokrevníka (foto: Věra Marková)
A ještě jednu, dneska mi to nějak blbne
cizluc
napsal(a):
A ještě jednu, dneska mi to nějak blbne
Tady taky jedna teplokrevná - moje Sheila