Jen se tak nezávazně informuji... Do budoucna (možná) plánuji si pořídit poníka (tak 100-115cm), ne na ježdění! Jen jako kamaráda. Poníky mám moc ráda (možná taky proto, že moje první koňská láska byl shetlandský hřebčourek- rošťák ). Zabývám se horsemanshipem. Spíš než supr hodného a vychovaného poníka bych hledala nějakého, co má třeba nějakou vadu v chování, nebo se k němu lidé nechovali moc dobře (ať už to odnesl psychicky nebo fyzicky). Nějaký poníček, který by mě potřeboval a ocenil. Klidně do bezpl. pronájmu s pozdějším odkupem... Jen se tak nezávazně ptám, jestli takové nabídky vůbec jsou
Díky
gabrielle
napsal(a):
Jen se tak nezávazně informuji... Do budoucna (možná) plánuji si pořídit poníka (tak 100-115cm), ne na ježdění! Jen jako kamaráda. Poníky mám moc ráda (možná taky proto, že moje první koňská láska byl shetlandský hřebčourek- rošťák ). Zabývám se horsemanshipem. Spíš než supr hodného a vychovaného poníka bych hledala nějakého, co má třeba nějakou vadu v chování, nebo se k němu lidé nechovali moc dobře (ať už to odnesl psychicky nebo fyzicky). Nějaký poníček, který by mě potřeboval a ocenil. Klidně do bezpl. pronájmu s pozdějším odkupem... Jen se tak nezávazně ptám, jestli takové nabídky vůbec jsou
Díky
Určitě jsou.
Nedávno jsme tu s kámoškou takového nabízely.
Byl zabaven místním veterinářem ,,chovateli,,který se o něj dobře nestaral a nechal ho 14 dní běhat po okolí. Až ho někdo odlapil, za majitelem dorazila policie,
sepsala s ním protokol a poník byl zdarma nabídnut jako společník.
To jste neviděla ten ohlas lidí. Kámošce od rána zvonil telefon.
Nakonec si ho odvezl jeden veterinář. Poník měl navíc nějaké zranění, ještě
se ukázalo, že kouše /hřebeček/, takže byl vykastrován, je léčen a slouží jako společník k druhému koni.
Myslím si, že ta šance je, abys takového ponyho sehnala. Jen to dá
asi víc času a shánění.
marketka
napsal(a):
Určitě jsou.
Nedávno jsme tu s kámoškou takového nabízely.
Byl zabaven místním veterinářem ,,chovateli,,který se o něj dobře nestaral a nechal ho 14 dní běhat po okolí. Až ho někdo odlapil, za majitelem dorazila policie,
sepsala s ním protokol a poník byl zdarma nabídnut jako společník.
To jste neviděla ten ohlas lidí. Kámošce od rána zvonil telefon.
Nakonec si ho odvezl jeden veterinář. Poník měl navíc nějaké zranění, ještě
se ukázalo, že kouše /hřebeček/, takže byl vykastrován, je léčen a slouží jako společník k druhému koni.
Myslím si, že ta šance je, abys takového ponyho sehnala. Jen to dá
asi víc času a shánění.
No, já zase nabízím pro změnu trochu šklebivějšího valacha , i když dobře přiježděného, zdravého, dobrý původ, ale nikdo ho nechce.