Kladruby s pohlavní nemocí?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2008 18:41
vevunkah

XXX.XXX.243.177

Jistě jste to slišeli..
Docela by mě zajímalo, jak se to mohlo stát.. Na černo se nepřipouští, jsou hlídky, thak jak? Po kobylách asi těžko, to by se vědělo.. Mohlo seto stát samo od sebe??

26.6.2008 19:06
apanachi

XXX.XXX.0.7

vevunkah napsal(a):
Jistě jste to slišeli..
Docela by mě zajímalo, jak se to mohlo stát.. Na černo se nepřipouští, jsou hlídky, thak jak? Po kobylách asi těžko, to by se vědělo.. Mohlo seto stát samo od sebe??

Myslím si, že jim tu nemusíš dělat reklamu.
Ať se každej stará sám o sebe.
Tady Ti nikdo stejně pravdu nenapíše, jelikož lidi nejraději slyší to nejhnusnější na druhého než to, co je fakt.
Mám s tím vlastní zkušenosti, věř mi.

olga visnakova

26.6.2008 19:59
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

apanachi napsal(a):
Myslím si, že jim tu nemusíš dělat reklamu.
Ať se každej stará sám o sebe.
Tady Ti nikdo stejně pravdu nenapíše, jelikož lidi nejraději slyší to nejhnusnější na druhého než to, co je fakt.
Mám s tím vlastní zkušenosti, věř mi.

Nic není tak horké jak se zdá, zveličit to umí každý, naše o.s se shodlo, že raději vezme telefon a skutečnosti zjistíme z úst nejbližších problému a ejhle, hříbátka se rodí, nejde o hřebčí nákazu, ovšem metritidu a problém se řeší.................do Kladrub je telefon pro všechny zvídavé.............

26.6.2008 22:08
xkola200

XXX.XXX.184.138

vevunkah napsal(a):
Jistě jste to slišeli..

Jo jo, paní redaktorka do toho pořadu nedala podstatné věci, o kterých mluvila s ředitelkou.... Prostě si to předělala vše k obrazu svému, až z toho vznikla bublina, která za pár dní praskne a vyšumí.......

Přidejte reakci

Přidat smajlík