marketka
napsal(a):
Koukala jsem Petro, že je Yetix na prodej. Proč ho prodáváš?
Ahoj,no pravě že ho vubec neprodávám!!!A ani nikdy prodat nechci!J8 na ten inzerát koukala jak spadlá z višně....stejně jako na e-maily...absolutně jsem tento žert ,,někoho" nepochopila!Je to pěkně trapný a blbý a jednání člověka,který to udělal nějak nejsem schopná pochopit.NEjde mi an rozum,jaký mělo tohle mít výsledek nebo proč to kdo dělal?!
Ale ujišťuji,že Yetix na prodej NENÍ!!!!!JE to miláček a to radši prodám sebe,než jeho
petas
napsal(a):
Ahoj,no pravě že ho vubec neprodávám!!!A ani nikdy prodat nechci!J8 na ten inzerát koukala jak spadlá z višně....stejně jako na e-maily...absolutně jsem tento žert ,,někoho" nepochopila!Je to pěkně trapný a blbý a jednání člověka,který to udělal nějak nejsem schopná pochopit.NEjde mi an rozum,jaký mělo tohle mít výsledek nebo proč to kdo dělal?!
Ale ujišťuji,že Yetix na prodej NENÍ!!!!!JE to miláček a to radši prodám sebe,než jeho
Tak to je pěkně ošklivý.
horseslower
napsal(a):
No to je,ale pamatuju si že tento hloupý žert kdysi někdo udělal i mé kámošce.. je to ubohý
Mně se to naštěstí nestalo, ale jednou jsem volala na inzerát na koníka a paní se hodně divila, kde jsem vzala, že je na prodej. Nakonec se jí inzerát podařilo vymazat a s příslušným viníkem si to vyřídila-jedna holčina se jí chtěla tímto způsobem pomstít.