Holky přeji krásné dobré ráno, včera jsme měli poruchu na internetu asi od 12. tak jsme do tří čekali, zda to nahoděj..ale marně, tak jsme šli domů
rocky
napsal(a):
však to bylo taky vyjímečnééé a nudili jsme se tři hodiny než se šéf smiloval a poslal nás domů
Čusík. Jsem tu, opět od zubaře, už si na ten hnusný pach začínám zvykat Tentokráte plomba a výměna drenu. Holky, já za chvíli budu mít zoubky jako perličky
No, dopadla jsem dobře, když jsem celých 7 let zubaře neviděla, až teď, že?????
lanika
napsal(a):
Čusík. Jsem tu, opět od zubaře, už si na ten hnusný pach začínám zvykat Tentokráte plomba a výměna drenu. Holky, já za chvíli budu mít zoubky jako perličky
No, dopadla jsem dobře, když jsem celých 7 let zubaře neviděla, až teď, že?????
Včera jsme byli cválat na obrovském letišti, budu to muset provádět častěji a Honzulu pořádně rozhýbat......Až na poněkolikáté se teprve zahřál a jakože i trochu natáhl Jen jsem měla strach se zajíců a podobné havěti, tráva tam už byla docela podrostnutá
lanika
napsal(a):
Včera jsme byli cválat na obrovském letišti, budu to muset provádět častěji a Honzulu pořádně rozhýbat......Až na poněkolikáté se teprve zahřál a jakože i trochu natáhl Jen jsem měla strach se zajíců a podobné havěti, tráva tam už byla docela podrostnutá
Ahoj Leni, joo zajíci jsou pěkny mrchy ale mnohdy se jich leknu víc než moje koně! . Já dala včera kobyle volno, jen jsem ji vzala na menší procházku, zasloužila si za výsledky pohov, ale dneska už ji vemu zase pod sedlo
Tady naše mašlos
rocky
napsal(a):
Ahoj Leni, joo zajíci jsou pěkny mrchy ale mnohdy se jich leknu víc než moje koně! . Já dala včera kobyle volno, jen jsem ji vzala na menší procházku, zasloužila si za výsledky pohov, ale dneska už ji vemu zase pod sedlo
Tady naše mašlos
a poháry
rocky
napsal(a):
Holky přeji krásné dobré ráno, včera jsme měli poruchu na internetu asi od 12. tak jsme do tří čekali, zda to nahoděj..ale marně, tak jsme šli domů
hoj kočeny, jsem tu...aspoň dneska...
v práci musím dodělat nějaké ty resty, a pak nás čeká s kolegou malování...:(((
takže celý týden, než smyjeme ty malůvky, sestěhujeme a vystěhujeme to, pak namalovat,pouklízet, poumývat a znova nastěhovta všechno do kanceláří...
kukinatost
napsal(a):
hoj kočeny, jsem tu...aspoň dneska...
v práci musím dodělat nějaké ty resty, a pak nás čeká s kolegou malování...:(((
takže celý týden, než smyjeme ty malůvky, sestěhujeme a vystěhujeme to, pak namalovat,pouklízet, poumývat a znova nastěhovta všechno do kanceláří...
Kde se fláká moja ségra?????
rocky
napsal(a):
Kde se fláká moja ségra?????
Ahojte všichni, tak dnes vás zlobit nejdu, protože odedneška s váma držím basu a chodím do práce Už už musím běžet, abych tam byla aspoń na devátou,ale vám přeji krásný den :-)
Včera sme byli na krásné procházce na Rozárku:
klafus
napsal(a):
Ahojte všichni, tak dnes vás zlobit nejdu, protože odedneška s váma držím basu a chodím do práce Už už musím běžet, abych tam byla aspoń na devátou,ale vám přeji krásný den :-)
Včera sme byli na krásné procházce na Rozárku:
Pé´to ještě ti písnu, v kolik dnesd budu u koní. Ale mohly bychom k večeru na jízdárnu? Zítra má bejt totální pařák! jak se ti chce.. letím paa
rocky
napsal(a):
Dneska na jízdárnu nejdu Klárko, chci jít do lesíka, končím o půl 4..a zítra dáme koupání, pokud má tak pařit
zdravíčko po ránu..bloncka ty si mě zas pobavila ty jsi píchla ty mašle do elektriky??? celkem riskuješ?
klawdie
napsal(a):
zdravíčko po ránu..bloncka ty si mě zas pobavila ty jsi píchla ty mašle do elektriky??? celkem riskuješ?
Hele kdyby to třeba neklaplo se zemědělcema nebo tak...
Seno
Kulaté balíky 150 cm prodám do stáje okolo HK,Jaroměř,Dobruška. Možný pravidelný dovoz po dvou kusech , cena 550 ks s dopravou. Seno z první seče usušené pro koně. Více info na tel.732663644
Miroslav Zubr, HK, Telefon: +420732663644
klawdie
napsal(a):
Seno
Kulaté balíky 150 cm prodám do stáje okolo HK,Jaroměř,Dobruška. Možný pravidelný dovoz po dvou kusech , cena 550 ks s dopravou. Seno z první seče usušené pro koně. Více info na tel.732663644
a tu další zajímavý inzerát...
Venkovní boxy
Nabízím venkovní boxy 6 x 3 metry, železná, pozinkovaná konstrukce, 12 měsíců používané.
Vhodné na volné pastevní ustájení.
Cena 120 000 Kč, za 6 kusů.
Pardubice.
pitbul, Telefon: +421 777 022 546
klawdie
napsal(a):
Seno
Nééééé to není v elektrice je to ve dřevě píchnutý
Hele to je moc slušná cena. Navíc píše Dobruška a my jsme od ní přes kopec..
Holky Leni, Jani, Káťo průměr 150cm balíku je ten normál velkej?
rocky
napsal(a):
JJ, to je ten klasický kulatý...cena mi přijde ok, navíc se vlezete i s dopravou...já po letošních stresech už mám nakoupeno 23 balíků...takže už mě nezaskočí ani ryzeččina pažravost:)))
kukinatost
napsal(a):
JJ, to je ten klasický kulatý...cena mi přijde ok, navíc se vlezete i s dopravou...já po letošních stresech už mám nakoupeno 23 balíků...takže už mě nezaskočí ani ryzeččina pažravost:)))
ty jo, to vám závidím....já jsem místo deseti balíků musela naskladnit těch 23....vám to vyfotím..ještěže mám doma tolik kvalitních folií...no, teda naši měli:))
včera jsem natřela přístřešek:)
rocky
napsal(a):
Jojo Jani nafoť jak to máš uskladněný..
vypadá to jak v zelenově...:))páč dvě plachty mám zelené..:))
Jinak část je v přístřešeku a zbytek kolem, plus ještě před přístřeškem, ale troufám si říct, že mě zima nemůže zaskočit...leda třetím koněm...ale to je absolutně nereálné...asi bych se musela nakrájet..:))
jinak kalsicky - ve spodu mám dané palety nebo pneumatiky a na nich rámy z plotu..
a dneska mě čekají ještě zadní nohy...přední už jsou vystrouhané...
v tom vedru, to bude mazec...
kukinatost
napsal(a):
vypadá to jak v zelenově...:))páč dvě plachty mám zelené..:))
Jinak část je v přístřešeku a zbytek kolem, plus ještě před přístřeškem, ale troufám si říct, že mě zima nemůže zaskočit...leda třetím koněm...ale to je absolutně nereálné...asi bych se musela nakrájet..:))
jinak kalsicky - ve spodu mám dané palety nebo pneumatiky a na nich rámy z plotu..
a dneska mě čekají ještě zadní nohy...přední už jsou vystrouhané...
v tom vedru, to bude mazec...
Ani nemluv o strouhání, mně už to taky brzo čeká. Jen kdyby tak chtělo aspoň popršet, bo ty kopyta jsou jak betony.
strelish
napsal(a):
Ani nemluv o strouhání, mně už to taky brzo čeká. Jen kdyby tak chtělo aspoň popršet, bo ty kopyta jsou jak betony.
che, kdy myslíš, že sjem dělala ty předky, počkala jsem si na průtrž, voda mi pak i stála v ohradě, koně povinně stály ve vodě a já jsem strouhala....))
rocky
napsal(a):
Slečno, vy máte nohy jako laň
Ooooh moc děkuji
No, úplně jako laň, chlupatý a zasraný od bláta...
Přijde chlapík do obchodu a řekne prodavačce:
Chci metr mléka.
Prodavačka aniž by dala něco najevo vezme metr, položí ho na pult a
vylije podle něj mléko. Chlapík se na ni chvíli dívá a nakonec
prohlásí:
Mě nenasereš - zabalit!
rocky
napsal(a):
Jo babky, a ještě jsem nahoila doma moji touhu po výletění a chlop se netvářil nijak negativně, tož bysme za váma asi dorazili v podobě jeden ks já, 1 ks muž a 1 ks pes:))
koně neberu:)) Teda jestli ukecám nějak hlídání.....
rocky
napsal(a):
Přijde chlapík do obchodu a řekne prodavačce:
Chci metr mléka.
Prodavačka aniž by dala něco najevo vezme metr, položí ho na pult a
vylije podle něj mléko. Chlapík se na ni chvíli dívá a nakonec
prohlásí:
Mě nenasereš - zabalit!
Rocky dobrý vtipy... jenom nevím proč jsem si u nich vzpomněla na to že mám dělat bambule na cajky
klawdie
napsal(a):
juuuuuuuuuu a kdy cca, povídej!!!!
No, my máme jakože dovolenou přelom červenec - srpen, ale to mi připadá docela pozdě, tož jsem přemýšlela, že bysme třeba vyjeli někdy v pátek odpoledne a pak třeba v neděli dopoledne jeli zpátky, pokud si nás tam tak dlouho necháte...a Lukin i Ritchitan jsou družní... a co teprve Kukin, ale ten fakt nejede:)
kukinatost
napsal(a):
No, my máme jakože dovolenou přelom červenec - srpen, ale to mi připadá docela pozdě, tož jsem přemýšlela, že bysme třeba vyjeli někdy v pátek odpoledne a pak třeba v neděli dopoledne jeli zpátky, pokud si nás tam tak dlouho necháte...a Lukin i Ritchitan jsou družní... a co teprve Kukin, ale ten fakt nejede:)
Juuu, no už ať jste tu. samozřejmě nahlásit termín dopředu at můžeme vymyslet nějakou akci!!!
rocky
napsal(a):
Juuu, no už ať jste tu. samozřejmě nahlásit termín dopředu at můžeme vymyslet nějakou akci!!!
Hele přijedte na jak dlouho chcete...není problém! stačí včas zahlásit a nepochybuji o tom že by se nepřiřítila i Danule...
rocky
napsal(a):
Nazrádek všem,
holky tak se hlásím jak jsem slibovala z tábora...jsem totálka sežahlá, ksicht se mi začne za chvíli loupat a o kozenkách ani nemluvim...fakt nám počásko krásně přeje. Má učitelka Mayta mě krásně provází týdnem...každý den blbneme jak v sedle tak ze země...posílám pár fotek...
Moc gratuluji k výsledkům z víkenda, ještě jsem nepřečetla příspěvky ale hned jsu na to...
takže vualáááá fotky jsou tu...
obě oči
haisovad
napsal(a):
Nazrádek všem,
holky tak se hlásím jak jsem slibovala z tábora...jsem totálka sežahlá, ksicht se mi začne za chvíli loupat a o kozenkách ani nemluvim...fakt nám počásko krásně přeje. Má učitelka Mayta mě krásně provází týdnem...každý den blbneme jak v sedle tak ze země...posílám pár fotek...
Moc gratuluji k výsledkům z víkenda, ještě jsem nepřečetla příspěvky ale hned jsu na to...
obě oči
juuuu Danny zrovna na Tebe myslím...
haisovad
napsal(a):
Nazrádek všem,
obě oči
moc času nemám, za chvíli začínáme s uněma v kruhovce...
haisovad
napsal(a):
a jak to jde s kočkou, nevím proč ale myslela jsem si že je černá...a ted koukám další ryzoid....
haisovad
napsal(a):
Klárko pokusím se vošéfovat dovču v pondělí ale šéf mi to už druhej den nebere... Tak ti vůbec nevím jak s tím pondělkem...
Jinak Mayta je fakt super kobylka, položila by život za človíčka, je zachráněná z jatek...nemá očičko a v mládí jí asi dost týrali... nyní už je to fakt zlato, miluje pohyb všema směrama, krásně reaguje, jen já na ní vypadám jako tydýt...ten western je naprosto něco jinýho než anglie...
začínám angličákům přicházet na chuť...
haisovad
napsal(a):
Klárko pokusím se vošéfovat dovču v pondělí ale šéf mi to už druhej den nebere... Tak ti vůbec nevím jak s tím pondělkem...
Jinak Mayta je fakt super kobylka, položila by život za človíčka, je zachráněná z jatek...nemá očičko a v mládí jí asi dost týrali... nyní už je to fakt zlato, miluje pohyb všema směrama, krásně reaguje, jen já na ní vypadám jako tydýt...ten western je naprosto něco jinýho než anglie...
začínám angličákům přicházet na chuť...
Danuli, ahojky.....To je fajn, že si užíváš, zcela závidím Holky, máte zkušenosti někdo s česnekem???? Objednala jsem na zkoušku v tom prášku, byl v akci a já stejně objednávala více věcí......
lanika
napsal(a):
Danuli, ahojky.....To je fajn, že si užíváš, zcela závidím Holky, máte zkušenosti někdo s česnekem???? Objednala jsem na zkoušku v tom prášku, byl v akci a já stejně objednávala více věcí......
myslím že Janička...ja bohužel...
klawdie
napsal(a):
myslím že Janička...ja bohužel...
Lenošku, jo, já jsem měla ten nějaký good drcený od Feedmarku, jako dávala jsem ho koním v těch zimních měsících - jakože imunita a tak..ale nějak jsme nepostřehla účinnost na hmyzáky na jaře a v létě..tak ho teď nedávám...ale k něčemu by to být mělo, smrdělo to vždycky jak sviňa:)))
ale letos je to šílené, nezabírá mi na ty svině ani endure...
kukinatost
napsal(a):
Lenošku, jo, já jsem měla ten nějaký good drcený od Feedmarku, jako dávala jsem ho koním v těch zimních měsících - jakože imunita a tak..ale nějak jsme nepostřehla účinnost na hmyzáky na jaře a v létě..tak ho teď nedávám...ale k něčemu by to být mělo, smrdělo to vždycky jak sviňa:)))
ale letos je to šílené, nezabírá mi na ty svině ani endure...
Tak nemám to vyloženě proti hmyzu, spíše takové nějaké pročištění celkové. Píšou tam různé antibakteriální příznaky, že se těm bakteriim vevnitř nelíbí v česnekovém prostředí i krevní oběh se nějak pročistí....Taky to mám od Feedmarku, tak se uvidí. No ikdyby to mělo proti hmyzu pomoct p 10%. Pořád lepší než nic, žejo :-) No a ještě i psali, že prý když se koník spotí, tak ten krevní oběh reguluje nějaký ten zbytek česneku a pak i pod sedlem na ováda a tak....Ale kdo ví. Vzala jsem ho na zkoušku, uvidíme. Nic tím nezkazím....
lanika
napsal(a):
Tak nemám to vyloženě proti hmyzu, spíše takové nějaké pročištění celkové. Píšou tam různé antibakteriální příznaky, že se těm bakteriim vevnitř nelíbí v česnekovém prostředí i krevní oběh se nějak pročistí....Taky to mám od Feedmarku, tak se uvidí. No ikdyby to mělo proti hmyzu pomoct p 10%. Pořád lepší než nic, žejo :-) No a ještě i psali, že prý když se koník spotí, tak ten krevní oběh reguluje nějaký ten zbytek česneku a pak i pod sedlem na ováda a tak....Ale kdo ví. Vzala jsem ho na zkoušku, uvidíme. Nic tím nezkazím....
Jani kolik ty tak potřebuješ sena na zimu, pro dva velký koně
rocky
napsal(a):
Jani kolik ty tak potřebuješ sena na zimu, pro dva velký koně
a mě by zas zajímalo když máte koně na pastvě jestli je jesště normálně ráno a večer krmíte senem????
klawdie
napsal(a):
a mě by zas zajímalo když máte koně na pastvě jestli je jesště normálně ráno a večer krmíte senem????
Klári, já mám koňuchy tak, že si můžou vnoci vylést na zahradu a pást se, ale myslím, že tam nechodí. Ráno dostanou jádro, pak je vyhodím na pastvu a večer dostanou ještě kupu čerstvé nakošené trávy a pak opět jádro. Seno dávám jen v těch případech, pokud prší a nejdu kosit, nebo pokud je ráno nepouštím ven....
lanika
napsal(a):
Klári, já mám koňuchy tak, že si můžou vnoci vylést na zahradu a pást se, ale myslím, že tam nechodí. Ráno dostanou jádro, pak je vyhodím na pastvu a večer dostanou ještě kupu čerstvé nakošené trávy a pak opět jádro. Seno dávám jen v těch případech, pokud prší a nejdu kosit, nebo pokud je ráno nepouštím ven....
Jasan díky, i mě to přišlo zbytečné koně krmit pokud mají pastvu, jen samozřejmě přes zimu...a ty máš 23 balíku na celou zimu????
klawdie
napsal(a):
Jasan díky, i mě to přišlo zbytečné koně krmit pokud mají pastvu, jen samozřejmě přes zimu...a ty máš 23 balíku na celou zimu????
Letos mám 300 balíků malých a 16 velkých. Počítala jsem 3 malé balíky na den, to znamená, že malé mi vydrží na 100 dnů, což jsou 3 měsíce a velký balík mám na 14 dní, to znamená 32 týdnů a to je 8 měsíců Takže suma sumárům, můžu letos senem i podestýlat, pokud nebudou piliny.......A nemusím koňuchy omezovat.
rocky
napsal(a):
Jo, mám 23 balíků na zimu.... v létě seno vůbec nedostávají, jsou celý dne na pastvě a večer jim kosím...seno mi ani nechcou žrát...
Loni jsem spotřebovala nějakých 19 - 20 velkých balíků na zimu...
Letos to mám pojištěné, mám to jak Lenuška, jeden velký balík mám cca na 14 dní...a to jsem loni senem i částečně podestýlala..
tož tak...:)
kukinatost
napsal(a):
Jo, mám 23 balíků na zimu.... v létě seno vůbec nedostávají, jsou celý dne na pastvě a večer jim kosím...seno mi ani nechcou žrát...
Loni jsem spotřebovala nějakých 19 - 20 velkých balíků na zimu...
Letos to mám pojištěné, mám to jak Lenuška, jeden velký balík mám cca na 14 dní...a to jsem loni senem i částečně podestýlala..
tož tak...:)
Klári, balíky mají tak 350 - 400 kg...
kukinatost
napsal(a):
Klári, balíky mají tak 350 - 400 kg...
Děkuji za užitečné informace