.1 parkur: křížkový parkur, bez omezení(možno i s vodičem)
č.2 parkur: 70 cm, bez omezení
č.3 parkur: „ZM“, na limitovaný čas, s žolíkem, bez omezení
č.4 parkur: „Z“, na limitovaný čas, bez omezení
č.5 parkur: „Z“, na rozeskakovaní, bez omezení
Prezentace: 8:00 – 9:00 hod.
Zahájení: 9:30 hod. v pořadí 1, 2, 3, 4, 5
Více informací na www.jk-beskyd.wz.cz
monca
napsal(a):
.1 parkur: křížkový parkur, bez omezení(možno i s vodičem)
č.2 parkur: 70 cm, bez omezení
č.3 parkur: „ZM“, na limitovaný čas, s žolíkem, bez omezení
č.4 parkur: „Z“, na limitovaný čas, bez omezení
č.5 parkur: „Z“, na rozeskakovaní, bez omezení
Prezentace: 8:00 – 9:00 hod.
Zahájení: 9:30 hod. v pořadí 1, 2, 3, 4, 5
Více informací na www.jk-beskyd.wz.cz
Doufám,že nevadí,že jsem to sem dala.
lanika
napsal(a):
Je to ten samý Monča si nevšimla, že já to sem už dala.....Dáji, jedete????
Nebyli jste ani v tom Hnojníku, že?
leničko nejedeme,i když bych ráda.Clasula nesmí ještě dva měsíce skákat a jelikož Alešek se teprve ted doléčil ze zánětu kolenního kloubu po měsíci a půl,tak taky nemůže dva měsíce skákat než se dostane zase do kondice.V hnojníku jsme taky nebyly,clasulu jsem nechala skoro bez ježdění,aby se mu ten vaz pořádně zahojil a nestalo se nám,že by si to zase zhoršil.Ted ho začnu ale postupně zase přiježdovat.Ale dobrá zpráva je,že Clasic skoro neklká,aspon jsem ho při klkání už dlouho neviděla a to většinou připouštění do ohrady letěl ke stromu a začal klkat,ted už to nedělá
causinka2
napsal(a):
leničko nejedeme,i když bych ráda.Clasula nesmí ještě dva měsíce skákat a jelikož Alešek se teprve ted doléčil ze zánětu kolenního kloubu po měsíci a půl,tak taky nemůže dva měsíce skákat než se dostane zase do kondice.V hnojníku jsme taky nebyly,clasulu jsem nechala skoro bez ježdění,aby se mu ten vaz pořádně zahojil a nestalo se nám,že by si to zase zhoršil.Ted ho začnu ale postupně zase přiježdovat.Ale dobrá zpráva je,že Clasic skoro neklká,aspon jsem ho při klkání už dlouho neviděla a to většinou připouštění do ohrady letěl ke stromu a začal klkat,ted už to nedělá
Tak to je super O Clasikovi jsem věděla o té nožce, ale to s Aleškem jsem nepostřehla. Tak ať se brzo koníci uzdraví
lanika
napsal(a):
Tak to je super O Clasikovi jsem věděla o té nožce, ale to s Aleškem jsem nepostřehla. Tak ať se brzo koníci uzdraví
děkuju,oni už jsou zdravý,jen na skoky nesmíme spěchat.ty jo leni jsem ted četla kolik máš balíku sena,ty jo,kdes to všechno dala?já tu mám do listopadu vecpat 40 velkých kulatých balíku a vůbec netuším,kde to dám.ted mám ještě seno na půdě a mám dostat ještě další seno od sousedů z louky,tak absolutně netuším kde to všechno narvu.tak pak pozdravuj sašu a jestli bude chtít poslat nějaké fotky clasulky,tak at dá vědět