Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2008 11:42
monca

XXX.XXX.148.17

.1 parkur: křížkový parkur, bez omezení(možno i s vodičem)

č.2 parkur: 70 cm, bez omezení

č.3 parkur: „ZM“, na limitovaný čas, s žolíkem, bez omezení

č.4 parkur: „Z“, na limitovaný čas, bez omezení

č.5 parkur: „Z“, na rozeskakovaní, bez omezení
Prezentace: 8:00 – 9:00 hod.
Zahájení: 9:30 hod. v pořadí 1, 2, 3, 4, 5

Více informací na www.jk-beskyd.wz.cz

1.7.2008 11:43
monca

XXX.XXX.148.17

monca napsal(a):

.1 parkur: křížkový parkur, bez omezení(možno i s vodičem)

č.2 parkur: 70 cm, bez omezení

č.3 parkur: „ZM“, na limitovaný čas, s žolíkem, bez omezení

č.4 parkur: „Z“, na limitovaný čas, bez omezení

č.5 parkur: „Z“, na rozeskakovaní, bez omezení
Prezentace: 8:00 – 9:00 hod.
Zahájení: 9:30 hod. v pořadí 1, 2, 3, 4, 5

Více informací na www.jk-beskyd.wz.cz

Doufám,že nevadí,že jsem to sem dala.

1.7.2008 11:51
monca

XXX.XXX.148.17

monca napsal(a):
Doufám,že nevadí,že jsem to sem dala.

Hi ja zapoměla na datum je to 12.7.

1.7.2008 12:00
causinka2

XXX.XXX.143.250

monca napsal(a):
Hi ja zapoměla na datum je to 12.7.

není to ten samý co tu už dávala lenča(lanika)??

1.7.2008 12:06
lanika

XXX.XXX.188.86

causinka2 napsal(a):
není to ten samý co tu už dávala lenča(lanika)??

Je to ten samý Monča si nevšimla, že já to sem už dala.....Dáji, jedete???? Nebyli jste ani v tom Hnojníku, že?

1.7.2008 12:16
causinka2

XXX.XXX.143.250

lanika napsal(a):
Je to ten samý Monča si nevšimla, že já to sem už dala.....Dáji, jedete???? Nebyli jste ani v tom Hnojníku, že?

leničko nejedeme,i když bych ráda.Clasula nesmí ještě dva měsíce skákat a jelikož Alešek se teprve ted doléčil ze zánětu kolenního kloubu po měsíci a půl,tak taky nemůže dva měsíce skákat než se dostane zase do kondice.V hnojníku jsme taky nebyly,clasulu jsem nechala skoro bez ježdění,aby se mu ten vaz pořádně zahojil a nestalo se nám,že by si to zase zhoršil.Ted ho začnu ale postupně zase přiježdovat.Ale dobrá zpráva je,že Clasic skoro neklká,aspon jsem ho při klkání už dlouho neviděla a to většinou připouštění do ohrady letěl ke stromu a začal klkat,ted už to nedělá

1.7.2008 12:24
lanika

XXX.XXX.188.86

causinka2 napsal(a):
leničko nejedeme,i když bych ráda.Clasula nesmí ještě dva měsíce skákat a jelikož Alešek se teprve ted doléčil ze zánětu kolenního kloubu po měsíci a půl,tak taky nemůže dva měsíce skákat než se dostane zase do kondice.V hnojníku jsme taky nebyly,clasulu jsem nechala skoro bez ježdění,aby se mu ten vaz pořádně zahojil a nestalo se nám,že by si to zase zhoršil.Ted ho začnu ale postupně zase přiježdovat.Ale dobrá zpráva je,že Clasic skoro neklká,aspon jsem ho při klkání už dlouho neviděla a to většinou připouštění do ohrady letěl ke stromu a začal klkat,ted už to nedělá

Tak to je super O Clasikovi jsem věděla o té nožce, ale to s Aleškem jsem nepostřehla. Tak ať se brzo koníci uzdraví

1.7.2008 12:30
causinka2

XXX.XXX.143.250

lanika napsal(a):
Tak to je super O Clasikovi jsem věděla o té nožce, ale to s Aleškem jsem nepostřehla. Tak ať se brzo koníci uzdraví

děkuju,oni už jsou zdravý,jen na skoky nesmíme spěchat.ty jo leni jsem ted četla kolik máš balíku sena,ty jo,kdes to všechno dala?já tu mám do listopadu vecpat 40 velkých kulatých balíku a vůbec netuším,kde to dám.ted mám ještě seno na půdě a mám dostat ještě další seno od sousedů z louky,tak absolutně netuším kde to všechno narvu.tak pak pozdravuj sašu a jestli bude chtít poslat nějaké fotky clasulky,tak at dá vědět

Přidejte reakci

Přidat smajlík