Středa a všichni makají.....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2008 08:15
lanika

XXX.XXX.188.86

Tož děvčice, kde jste všecki????? Určitě je každá z vás na fauně a čekáte, kdy kde co založí

2.7.2008 08:18
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Tož děvčice, kde jste všecki????? Určitě je každá z vás na fauně a čekáte, kdy kde co založí

Abych pravdu řekla čekám až založí dneska někdo jinýýý

Hele třínohý kůň

2.7.2008 08:20
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):

Včera jsem sklízela ty balíky sena, kdyby jste viděli moje nohy tak raději utečete Já chytrá totiž pracovala v kraťasech a tílku. Nikdy víc. No ale včera jsme zvládli jen 130 balíků vyházet nahoru pod střechu a dalších 200 je ještě venku. Takže dneska další část. Chjo :-(

2.7.2008 08:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

já jsem zrovna dometla stropy...páč my jsme dneska začali malovat ty kanceláře, tož se tu nebudu moc vyskytovat..

2.7.2008 08:21
molly

XXX.XXX.250.230

lanika napsal(a):

kRÁSNÉ RÁNKO!
Molinatá už spokojeně snídá,freťula pobíhá a zlobí kolem,Bossík je jistě schovaný někde ve stínu a já bych táák šla spááát ...Jsem vyšťavená ....

2.7.2008 08:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
já jsem zrovna dometla stropy...páč my jsme dneska začali malovat ty kanceláře, tož se tu nebudu moc vyskytovat..

No, Lenošku, nezávidím...mi stačilo po těch balíkách skákat, a snažit se je nějak pozakrývta, už to bylo peklo...
malé jsou u nás nesehnatelné...nebo ani ne 10 kg balík za 20 kč, to bych se na to mohla...
pes polštářový:)

2.7.2008 08:23
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):

Jani, upřímnou soustrast Jsem si s malováním užila své kdy já sama jsem sdírala všechny místnosti u mě doma a sama malovala a uklízela.....To byla fuška, až jsem po tom všem ochořela

2.7.2008 08:26
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):
kRÁSNÉ RÁNKO!
Molinatá už spokojeně snídá,freťula pobíhá a zlobí kolem,Bossík je jistě schovaný někde ve stínu a já bych táák šla spááát ...Jsem vyšťavená ....

Zuziku achoj. Tak budte rády, že už máte práci s Molčou hotovou, protože večer je pořád pěkný hyc, jezdit se moc nedá......No a Jani, já mám ten malinký balík pouze za 5 Kč

2.7.2008 08:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Zdar ženy..tož jse m taky tu aa dělám to uplně stejně, čekám až to někdo založí
kde je vubec Zuzulajda...
Včera jsem se pověnovala Oslíkovi, je vděčný za zábavu co mu vymýšlím...hned jak jsem dorazila do roudni letěla jsem pro něj do výběhu, už ani není třeba pro něj chodit, jak mě vidí, už tapká dolů k východu,učím ho chodit "u nohy", snad se dopracujem jednou k volnosti..zatím si vystačí s vazákem kolem krku, ale drží se mě a čistím ho nejlépe zaparkovánýho před stáji zcela na volno, zatím mi neodešel...vyrazili jsme k rybniku, nooo uplný vodomilové,voda jak kafe, jsme se zcákali a oslík mi byl furt za zadkem, vterka, a pak jeho oblíbená činnost žrání...konečně jsem se dovolala tomu Markovi, no ale ještě musíme počkat pač je ještě na dovolený, tak jsem prozatím objednali jinýho kováře, pač i ostatní mají termín a nechám mu to poupravit, aby se Marek nezděsil než dorazí...

2.7.2008 08:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

a pes slámový...:)
No, mys jsme si s kolegou říkali, že jsme fakt idioti, všichni někde u vody z našeho oboru - bo mají prázdniny a my jak stupidi malujem....a kjak skončíme, tak už má byt škaredě,..

2.7.2008 08:37
lanika

XXX.XXX.188.86

kukinatost napsal(a):
a pes slámový...:)
No, mys jsme si s kolegou říkali, že jsme fakt idioti, všichni někde u vody z našeho oboru - bo mají prázdniny a my jak stupidi malujem....a kjak skončíme, tak už má byt škaredě,..

Jani, budeš makat jen první týden prázdnin a zbytek můžeš proležet na slunku, pokud ti to volný čas dovolí. To my si vyskakovat nemůžem :-( No ale každopádně doufám, že snáma nějak na přijmu budeš? Máš vůbec na bytě net????

2.7.2008 08:39
molly

XXX.XXX.250.230

lanika napsal(a):

Já takhle brzy ráno vstávám i když jezdím do práce,abych se vyhla vedru...V 5:15 budík,do šesti být v sedle..V sedm doma a v 7:45 sedám na kolo a valím do práce
Jen mě to trochu zmáhá

Klári,neboj,Sabula má kopýtka jistě krásná... Martin už toho viděl...Občas má s sebou foťák a ukazuje mi hrůzy,co jsou schopni nechat lidi koním narůst

2.7.2008 08:58
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):
Já takhle brzy ráno vstávám i když jezdím do práce,abych se vyhla vedru...V 5:15 budík,do šesti být v sedle..V sedm doma a v 7:45 sedám na kolo a valím do práce
Jen mě to trochu zmáhá

Klári,neboj,Sabula má kopýtka jistě krásná... Martin už toho viděl...Občas má s sebou foťák a ukazuje mi hrůzy,co jsou schopni nechat lidi koním narůst

A rozhodla jsem se, že Honzíka nakovu už asi i na zadky Dost ho to bolí.....Myslela jsem že to bude časem dobré, ale už i kovář říkal, že je to na hraně zda kovat či nikoli A navíc má ty zadky hoooooodně malinkaté kopýtka, předky takové měl taky, ale kovaním se mu kopýtko pěkně roztáhlo a poporostlo.....Tak jsem na váškách....

2.7.2008 08:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Jen mě to trochu zmáhá

No jo no já jsem ho nechala nakoout dřív tak už má opožděný termín, a pak jak mu ta jedna podkova upadla a tak ma jednu nožku lehce upravenou a druhou ne, a jelikož se mu podařilo opět zout jednu sundali jsme i druhou, celý se to drolí, no Michal mi to porovná, už jsem s Martinem domluvená, pač mu mám v pondělí volat a pak se teprve domluvíme na termínu..no štve mě to pač to zrovna pro ty jeho bolavý nožky není dobrý, naopak častější uprava je nutností...ale ted se mu tapká celkm dobře..ale stejně se za ty kopýtka stydím, zkoušela jesm je rašplovat, ale to se fakt nedalo, vubec to nešlo....Michla přijede zítra tak už se těším...
Holky a kupujem ted granule od Sehnoutka, běstovice relaxy jsou už za 217 přímo od nich z krámu skoro 250,-...a sehnoutkovi bez dokladu jsem dala 165 Kč...a sídlí kousek od nás cca 20km, takže paráda

2.7.2008 09:00
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):
No jo no já jsem ho nechala nakoout dřív tak už má opožděný termín, a pak jak mu ta jedna podkova upadla a tak ma jednu nožku lehce upravenou a druhou ne, a jelikož se mu podařilo opět zout jednu sundali jsme i druhou, celý se to drolí, no Michal mi to porovná, už jsem s Martinem domluvená, pač mu mám v pondělí volat a pak se teprve domluvíme na termínu..no štve mě to pač to zrovna pro ty jeho bolavý nožky není dobrý, naopak častější uprava je nutností...ale ted se mu tapká celkm dobře..ale stejně se za ty kopýtka stydím, zkoušela jesm je rašplovat, ale to se fakt nedalo, vubec to nešlo....Michla přijede zítra tak už se těším...
Holky a kupujem ted granule od Sehnoutka, běstovice relaxy jsou už za 217 přímo od nich z krámu skoro 250,-...a sehnoutkovi bez dokladu jsem dala 165 Kč...a sídlí kousek od nás cca 20km, takže paráda

Jéé,já chci taky granulky prosíííím....

2.7.2008 09:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
A rozhodla jsem se, že Honzíka nakovu už asi i na zadky Dost ho to bolí.....Myslela jsem že to bude časem dobré, ale už i kovář říkal, že je to na hraně zda kovat či nikoli A navíc má ty zadky hoooooodně malinkaté kopýtka, předky takové měl taky, ale kovaním se mu kopýtko pěkně roztáhlo a poporostlo.....Tak jsem na váškách....

Tož uvidíš sundat to můžeš vždycky, já bych taky ráda časem zula, asi než se to porovná..pač jsem četla že zout a poslat na pastviny je to nejlepší co může být...
Krásná fotka..uplně závidím...

2.7.2008 09:01
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

no, já na bytě net nemám, jedině, když jsem u našich...a celé prázdniny volno nemám...minimálně 2 týdny v srpnu jsem v práci...
no Lenošku, tak za 5 kč, to by se mi fest líbilo:)))
a včera jsem Kerkovi zkoušela vystrouhat zadky - fakt nešlo, kopyta jak z betonu...musím počkat na déšť, nebo bude stát v kýblu...

2.7.2008 09:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Jéé,já chci taky granulky prosíííím....

Zuzíku ted Denny dovezla kupu, ale jestli budeš taky chtít není problém se domluvit!

2.7.2008 09:04
molly

XXX.XXX.250.230

klawdie napsal(a):
Zuzíku ted Denny dovezla kupu, ale jestli budeš taky chtít není problém se domluvit!

Za tu cenu? Jistě To bude mít Molinatá radost :-)

2.7.2008 09:10
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):

Klári a nešlo by to poslat i nějak poštou????? Kdybych vzala větší množství, snad by se to i oplatilo.....Taky uvažuju o granulkách víc než dost...

sadzi saj

2.7.2008 09:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

molly napsal(a):

Klárko, tak to máte super, u nás bohužel v obchodě za Relaxy chce 280,- Kč za pytel

2.7.2008 09:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):

Je pěkná i z krámu kupované granule u Vachutáka byli do 200,- mám pocit a přímo od nich bez dokladu za tuhle super cenu..složení bje myslím stejné jako u běstovic..ještě jsem to pořádně nezkoumala ale konicí to baštěj jedna básentak já na tebe budu myslet...http://www.sehnoutek.cz/1520/kone/

2.7.2008 09:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Je pěkná i z krámu kupované granule u Vachutáka byli do 200,- mám pocit a přímo od nich bez dokladu za tuhle super cenu..složení bje myslím stejné jako u běstovic..ještě jsem to pořádně nezkoumala ale konicí to baštěj jedna básentak já na tebe budu myslet...http://www.sehnoutek.cz/1520/kone/

Leni dala jsem tu odkaz zkus jim napsat, třeb se omluvíte?

2.7.2008 09:13
klawdie

XXX.XXX.94.254

sadzi saj napsal(a):
Klárko, tak to máte super, u nás bohužel v obchodě za Relaxy chce 280,- Kč za pytel

ty jo tak to je dost Andy. my jsme domluveni s paní přímo z Běstovic a vozila nám celou paletu, tak to vycházelo za 217,- relaxy..jinak v krámě samo mnohem víc...ale věří m že i ty sehnoutkovi granule se dají sehnat normálně v jedeckejch potřebách...

sadzi saj

2.7.2008 09:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
ty jo tak to je dost Andy. my jsme domluveni s paní přímo z Běstovic a vozila nám celou paletu, tak to vycházelo za 217,- relaxy..jinak v krámě samo mnohem víc...ale věří m že i ty sehnoutkovi granule se dají sehnat normálně v jedeckejch potřebách...

No je to pálka, po novém roce zdražil myslím o 50,- Kč , ale podařilo se mi sehnat obchoďáka, co má granule se stejným složením a vyjde to o 80,- Kč levnějš, takže to budeme s kámoškou brát ve velkým a doveze to i s dopravou za tuhle cenu. Bohužel s tím nic nenadělám, my víc ovsa mít nemůžeme

2.7.2008 09:18
klawdie

XXX.XXX.94.254

sadzi saj napsal(a):
No je to pálka, po novém roce zdražil myslím o 50,- Kč , ale podařilo se mi sehnat obchoďáka, co má granule se stejným složením a vyjde to o 80,- Kč levnějš, takže to budeme s kámoškou brát ve velkým a doveze to i s dopravou za tuhle cenu. Bohužel s tím nic nenadělám, my víc ovsa mít nemůžeme

My povídej, ale já už jsem jen na granulích, je to prakický...

2.7.2008 10:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

Kdepak jste makáte???segra pujde dnes s koníkama trochu zaplavat na Bířu??

2.7.2008 10:33
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):

Tož už jsem tu též, ráno práce a pak tu šéf dělal faktury...

My berem nějaké bezovsé granule z firmy Lukrom, vychází to na necelých 500 za 50 kg pytel mám dojem, ale teď si fakt nejsem jistá...no myslím, že +/- ti tak nějak je.

2.7.2008 10:37
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Tož už jsem tu též, ráno práce a pak tu šéf dělal faktury...

My berem nějaké bezovsé granule z firmy Lukrom, vychází to na necelých 500 za 50 kg pytel mám dojem, ale teď si fakt nejsem jistá...no myslím, že +/- ti tak nějak je.

No my ted očekávali nějaké granule podobné běstovicím 50kg za 300,- při odběru 10 pytlu dovoz zdarma, paní měla přijet v pátek a jaksi nedorazila, bylo to z bazoše...no trošku nespolehlivá...

Hele segra dobrá cena!
Luční seno v kulatých balíkách 120-130 cm X120 cm. Vázané v provázcích, uskladněné pod střechou. Naložíme hydraulickými vidlemi, ale nezajišťujeme odvoz. Cena 300 Kč, množstevní sleva možná. Český Ráj- Sobotka. V případě zájmu nás kontaktujte na tel. 493 571 134 (nejlépe večer) nebo emailem.
> Odpovědět< | E-mail: sorio@seznam.cz
Inzerát vložen: 23.06.2008 11:15:31 | Kategorie: prodám | Kraj: Královehradecký

2.7.2008 11:13
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
No my ted očekávali nějaké granule podobné běstovicím 50kg za 300,- při odběru 10 pytlu dovoz zdarma, paní měla přijet v pátek a jaksi nedorazila, bylo to z bazoše...no trošku nespolehlivá...

Hele segra dobrá cena!
Luční seno v kulatých balíkách 120-130 cm X120 cm. Vázané v provázcích, uskladněné pod střechou. Naložíme hydraulickými vidlemi, ale nezajišťujeme odvoz. Cena 300 Kč, množstevní sleva možná. Český Ráj- Sobotka. V případě zájmu nás kontaktujte na tel. 493 571 134 (nejlépe večer) nebo emailem.
> Odpovědět< | E-mail: sorio@seznam.cz
Inzerát vložen: 23.06.2008 11:15:31 | Kategorie: prodám | Kraj: Královehradecký

No též bych se i poohlídla po jiných, ti Vohnoutci tam nikde ceník nemají, co? Nebo jsem ho aspoň neviděla...

2.7.2008 12:15
molly

XXX.XXX.250.230

lanika napsal(a):

Tak jsem si zdřímla a teď poklízím...Z Molči vidím jen kousilínek,je schovaná v boxe,před vedrem-chytrá holka
Nevím,co k obědu,zjistila jsem,že je v lednici meloun...Dáte si se mnou?

2.7.2008 12:26
lanika

XXX.XXX.188.86

molly napsal(a):
Tak jsem si zdřímla a teď poklízím...Z Molči vidím jen kousilínek,je schovaná v boxe,před vedrem-chytrá holka
Nevím,co k obědu,zjistila jsem,že je v lednici meloun...Dáte si se mnou?

Tak já bych vám momentálně nabídla jen polívku ze sáčku od číňanů :-)

2.7.2008 12:35
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Tak já bych vám momentálně nabídla jen polívku ze sáčku od číňanů :-)

Holky komu jde stream puste si tohle, ten první týpek jak se snáží zazpívat Gipsyho fakt mazec...

http://www.stream.cz/video/23/ 24426-zpiwanky-7-dil

2.7.2008 12:38
strelish

XXX.XXX.142.166

rocky napsal(a):
Holky komu jde stream puste si tohle, ten první týpek jak se snáží zazpívat Gipsyho fakt mazec...

http://www.stream.cz/video/23/ 24426-zpiwanky-7-dil

Video mi sice pujde, ale ja pro zmenu nemam zvuk

Ja vam muzu nabidnout dva nakousnute zakusky a smazeny kvetak ten uz je v recyklacnim procesu :o)

2.7.2008 12:59
molly

XXX.XXX.250.230

lanika napsal(a):

Jede mi návštěva ,tak se rozloučím! Mějte krásný a pohodový zbytek dne a hlavně se neupečte na slunku papapapapa....

Přidejte reakci

Přidat smajlík