Ahoj. Kdo jede k Honzovi Bláhovi na kurz volnosti? Jedu tam pod stan, tak mě napadlo, zda by se někdo nechtěl přidat, nechce se mi tam být pod stanem samotný
Přijedu tam už v neděli. Napište na mailík vija1@seznam.cz
vija
napsal(a):
Ahoj. Kdo jede k Honzovi Bláhovi na kurz volnosti? Jedu tam pod stan, tak mě napadlo, zda by se někdo nechtěl přidat, nechce se mi tam být pod stanem samotný
Přijedu tam už v neděli. Napište na mailík vija1@seznam.cz
Ahojik na kolik vyjde ten kurz u Honzy?uvažuju,že našetřím penízky a příští rok bych tam chtěla zajet i s konouchem.i když to máme hodně daleko
causinka2
napsal(a):
Ahojik na kolik vyjde ten kurz u Honzy?uvažuju,že našetřím penízky a příští rok bych tam chtěla zajet i s konouchem.i když to máme hodně daleko
Ahoj
Taky příští rok chci vzít koníka a taky to máme daleko
Nevím, jak to bude mít Honza příští rok s cenami, všechno má na webíku napsaný, teď jedu jako divák. Nechceš se přidat?
vija
napsal(a):
Ahoj
Taky příští rok chci vzít koníka a taky to máme daleko
Nevím, jak to bude mít Honza příští rok s cenami, všechno má na webíku napsaný, teď jedu jako divák. Nechceš se přidat?
ted nemůžu,nejsou finance.i když bych ráda.:-(Ale příští rok chci jet každopádně.Jen mě od nás ta cesta vyjde skoro dráž než kurz,takže bych pak určo jela ještě s někým.
causinka2
napsal(a):
ted nemůžu,nejsou finance.i když bych ráda.:-(Ale příští rok chci jet každopádně.Jen mě od nás ta cesta vyjde skoro dráž než kurz,takže bych pak určo jela ještě s někým.
tak mě to vyjde určitě dráž než kurz
z kama jsi a co máš za koníka?
vija
napsal(a):
tak mě to vyjde určitě dráž než kurz
z kama jsi a co máš za koníka?
jsem kousek od Ostravy,z Jistebníku,koníky mám dva,ale ten se kterým bych tam chtěla jet je 15-ti letý koník,který si toho docela dost prožil,i když je natom ted psychicky o hodně líp,tak bych chtěla dosáhnout toho,aby byl v pohodě 100%.A ty jsi odkud?
causinka2
napsal(a):
jsem kousek od Ostravy,z Jistebníku,koníky mám dva,ale ten se kterým bych tam chtěla jet je 15-ti letý koník,který si toho docela dost prožil,i když je natom ted psychicky o hodně líp,tak bych chtěla dosáhnout toho,aby byl v pohodě 100%.A ty jsi odkud?
Já jsem od Zlína. Na ostravsko jezdím za kamarádkou do Nového Jičína na begánka
Máš můj obdiv a jsem moc ráda, že stále jsou lidi, co věří, že starší koník toho může ještě hodně dokázat aji když má špatnou minulost...
vija
napsal(a):
Já jsem od Zlína. Na ostravsko jezdím za kamarádkou do Nového Jičína na begánka
Máš můj obdiv a jsem moc ráda, že stále jsou lidi, co věří, že starší koník toho může ještě hodně dokázat aji když má špatnou minulost...
no on je to hlavně strašně talentovaný koník na skoky a byla by škoda,aby jeho talent přišel nazmar.jsem ráda,že mi po pár týdnech ukázal jak je to skvělej kun,citlivej a strašně mazlivej.Jen ještě trošku bojujem pod sedlem,ale to se taky časem spraví.Na jízdárně je v pohodě,tak doufám,že i na závodech bude,zatím to tak vypadá,že jsme blok co měl se závodama vyřešily,ale uvidíme až budeme přímo,,v akci"
Nový Jičín je od nás kousek,tak se klidně někdy stav