sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Teda, ten je koňouch
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
blanche
napsal(a):
Viď ... To byl model ...
Fíha, tenhle je taky hustej
sadzi saj
napsal(a):
Bych si takhle nestoupla ani za boha
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
sadzi saj
napsal(a):
Tak my frčíme, ať ti to Blani uteče a užij si volno
sadzi saj
napsal(a):
Tak my frčíme, ať ti to Blani uteče a užij si volno
Ahoj! Tak jsme přijeli z Polska, hodila jsem holčí do večera k Čipovi..koukám co tady nového...
teda ti králíci jsou skvělí, norník nemá chybu..taky jsem něco našla
http://www.youtube.com/watch? v=-96U23b1_4I&feature=related
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Díííííky
Tak vy zase zítra, co ?
Uuuuž jsem tady, sakra, vy do mě vidíte jak do hladový kozy
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Uuuuž jsem tady, sakra, vy do mě vidíte jak do hladový kozy
Čiki se asi čtvrt hodiny cachtal, ale ten fakt měl být hroch, jelikož co ten tam dělá, ten si libuje. Válí se, cachtá, já cáknu na něj, on na mě, no komik. Fakt kačer. Přítel tam ale stál s foťákem jak za trest, takže fotky stojí zaprd.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Čiki se asi čtvrt hodiny cachtal, ale ten fakt měl být hroch, jelikož co ten tam dělá, ten si libuje. Válí se, cachtá, já cáknu na něj, on na mě, no komik. Fakt kačer. Přítel tam ale stál s foťákem jak za trest, takže fotky stojí zaprd.
Prostě naprd, moc mě to mrzí, já tam stojím a už vidím ty záběry.
No nic, jdu žehlit, mám tam kopu, že vůbec budu ráda, když to ještě dneska stihnu všechno udělat.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
Prostě naprd, moc mě to mrzí, já tam stojím a už vidím ty záběry.
No nic, jdu žehlit, mám tam kopu, že vůbec budu ráda, když to ještě dneska stihnu všechno udělat.
Kdepak, stojí to zaprd, stál proti světlu, z Čika je jeden velkej černej flek. Navíc jak se rochňal, no to bylo úžasný, jenže on stál daleko od břehu. Musim si tam příště vzít ten "nenový" foťák a vyfotit si ho sama z vody.
zvířátková
napsal(a):
Kdepak, stojí to zaprd, stál proti světlu, z Čika je jeden velkej černej flek. Navíc jak se rochňal, no to bylo úžasný, jenže on stál daleko od břehu. Musim si tam příště vzít ten "nenový" foťák a vyfotit si ho sama z vody.
Jééé, to bych se tam vyřádila ...
Nechápu, jak to nikoho nemůže bavit
zvířátková

XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Jééé, to bych se tam vyřádila ...
Nechápu, jak to nikoho nemůže bavit
Mi povídej
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Náhodou, je fakt jak hroch
Já tady luštím polské posudky..děs běs..už házím fotky na web
Dobré ránko!
Teda, to je fakt za trest, víkend byl sice pěkný, ale tak šíleně rychle utekl, že bych do toho kopla .
zvířátková

XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko!
Teda, to je fakt za trest, víkend byl sice pěkný, ale tak šíleně rychle utekl, že bych do toho kopla .
Ty spropadený svátky taky musely vyjít tak debilně .
Navíc mě po ránu naštval jeden dědula v krámě. Vejdu tam, udělam krok, dědek si nandavá věci z košíku do tašky a nevim, jak to jelito vzalo do ruky jar, ale ohodil půl krámu, já v botě jaru tak na 10 dřezů . Furt mi to nejde smejt
.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Ty spropadený svátky taky musely vyjít tak debilně .
Navíc mě po ránu naštval jeden dědula v krámě. Vejdu tam, udělam krok, dědek si nandavá věci z košíku do tašky a nevim, jak to jelito vzalo do ruky jar, ale ohodil půl krámu, já v botě jaru tak na 10 dřezů . Furt mi to nejde smejt
.
Dobré ráno,
já už taky v procesu, ale za boha jsem se nemohla vykopat z pelechu. Z návštěvy jsme dorazili až v 22.30 hod. a hned do postele, takže se mi ráno vůbec nechtělo vstávat a to jsem ještě musela dřív, pač musím odpolko za Elí
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
já už taky v procesu, ale za boha jsem se nemohla vykopat z pelechu. Z návštěvy jsme dorazili až v 22.30 hod. a hned do postele, takže se mi ráno vůbec nechtělo vstávat a to jsem ještě musela dřív, pač musím odpolko za Elí
No to já se taky kopala ven a šlo to dost blbě, ale co naděláme...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No to já se taky kopala ven a šlo to dost blbě, ale co naděláme...
To jo no, víkend utekl jako voda. Ty svátky, to je k pos...... jsme mohli mít prodloužený víkend a prd a co jsem koukala, další svátek na podzim je taky o víkendu a pak jeden jediný snad v říjnu je v úterý
sadzi saj
napsal(a):
To jo no, víkend utekl jako voda. Ty svátky, to je k pos...... jsme mohli mít prodloužený víkend a prd a co jsem koukala, další svátek na podzim je taky o víkendu a pak jeden jediný snad v říjnu je v úterý
Ahoj! Teda to s tím Jarem je dobré..na zabití...
Já se taky nemohla vykopat z postele, ale piju kafe a jdu makat, honem do aťasu..hoří mi termín, s tím blbým Polskem včera jsem nic neudělala
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
Ahoj! Teda to s tím Jarem je dobré..na zabití...
Já se taky nemohla vykopat z postele, ale piju kafe a jdu makat, honem do aťasu..hoří mi termín, s tím blbým Polskem včera jsem nic neudělala
Ahojky,
Lucky koukala si do předešlých králíků, jak ti dávala Blanka odkaz na Usinky fotečky?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
co? kde? Ne! Asi jsem to přehlídla
Je to skoro na konci v předchozích králíkách, tak tam jukni
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
není u toho kontaktu mail, ale nějaký vzkaz se ji tam poslat dá, takže jsem to udělala....nehorázné...vybrakovat tolik fotek!
No vyhrála si dívčina, to jo. Ale kupodivu brala fotky i s Tebou. To je zajímavý.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No vyhrála si dívčina, to jo. Ale kupodivu brala fotky i s Tebou. To je zajímavý.
To jo no, to jsem taky trochu nechápala, že tam je u Lucky na Use.
Jak u Vás dneska máte?
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
je prdlá asi...
no nic..jdu makačenko
Dost zataženo, vzduch jako po dešti, takže tak trošku chladno, bezvětří, ale ty mraky se trošku prothávají, takže snad se dočkáme spíš sluníčka, než deště.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
U nás včera dokonce sprchlo, ale až večer nějak kolem 8 hod. ani ne hodinku, ale byla to potom příjemná procházka, krásný vzdoušek, ale od rána je u nás chladno a různě se to honí, tak snad nebude odpolko pršet, chci jít s Elčí na prochajdu.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
U nás včera dokonce sprchlo, ale až večer nějak kolem 8 hod. ani ne hodinku, ale byla to potom příjemná procházka, krásný vzdoušek, ale od rána je u nás chladno a různě se to honí, tak snad nebude odpolko pršet, chci jít s Elčí na prochajdu.
Jo jo, u nás taky začlo kolem deváté lejt, ale stálo to za to, to byl slejvák, ani nevim, kdy to skončilo. Teď je tak pošmůrno, no nevim, co se z toho vyvine. Ale hlásili teplo, tak se to třeba ještě vyvrbí.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Jo jo, u nás taky začlo kolem deváté lejt, ale stálo to za to, to byl slejvák, ani nevim, kdy to skončilo. Teď je tak pošmůrno, no nevim, co se z toho vyvine. Ale hlásili teplo, tak se to třeba ještě vyvrbí.
Fakt jo, já koukala na seznam a tam píšou do čtvrtka max. 23 stupňů.
Teda, dneska mi to vůbec neutíká
sadzi saj
napsal(a):
Fakt jo, já koukala na seznam a tam píšou do čtvrtka max. 23 stupňů.
Teda, dneska mi to vůbec neutíká
Tady je hnusně, temno, tma jako v pytli..
Jsem teď odčervila holčí a samozřejmě jsem vzala mobil, protože jsem věděla, že se bude tlemit, taky že jo, takže to mám natočené...to dám pak na stránky, se nasmějete. Až na to, že mi koza část vyplivka a tak jsem ji to musela dát celé, no..takže je odčervená na 575 kilo
ale tak na 100 mi vyplivla
takže těch 400 snad má..nikdy mi to neplive, ale tentokrát ji to nějk vypadlo z tlamy
..kurňa, tolik to stojí a ona mi to vyplivne
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Tady je hnusně, temno, tma jako v pytli..
Jsem teď odčervila holčí a samozřejmě jsem vzala mobil, protože jsem věděla, že se bude tlemit, taky že jo, takže to mám natočené...to dám pak na stránky, se nasmějete. Až na to, že mi koza část vyplivka a tak jsem ji to musela dát celé, no..takže je odčervená na 575 kilo
ale tak na 100 mi vyplivla
takže těch 400 snad má..nikdy mi to neplive, ale tentokrát ji to nějk vypadlo z tlamy
..kurňa, tolik to stojí a ona mi to vyplivne
No ještě včera bylo na netu, že příští 3 dny přes 30, dneska je tam přes dvacet, tak nevim, co si vybrat.
http://www.youtube.com/watch?v =SAzmCEC3xQA&feature=related
Jsem si říkala, že bych k vodě příště vzala i Bobu, že by si taky relaxla
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No ještě včera bylo na netu, že příští 3 dny přes 30, dneska je tam přes dvacet, tak nevim, co si vybrat.
http://www.youtube.com/watch?v =SAzmCEC3xQA&feature=related
Jsem si říkala, že bych k vodě příště vzala i Bobu, že by si taky relaxla
Leo, tak to je fakt hustý bomba
No jinak u nás prší Jsem vylezla z práce, že jdu do města a začlo pršet a cedí teda pěkně, bych se z toho po....., když není hic k padnutí a všude ovádi, tak zase leje
Ale měli dnes obalovaný květáček, tak jsem si dala, ňam ňam.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Leo, tak to je fakt hustý bomba
No jinak u nás prší Jsem vylezla z práce, že jdu do města a začlo pršet a cedí teda pěkně, bych se z toho po....., když není hic k padnutí a všude ovádi, tak zase leje
Ale měli dnes obalovaný květáček, tak jsem si dala, ňam ňam.
Ten je, co? To stejně nechápu, je tam tolik videí, jak králíci plavou, normálně na čubičku. Přitom se člověk dočte, že s vodou nemají přijít do styku, že ani špinavej zadek nemýt vodou, že to nejsou plavci a pak člověk vidí tohle. By mě zajímalo, jestli to jako umí každej. Já bych si netroufla jí vzít nad vodu, položit jí tam a riskovat, jestli se vůbec neutopí.
U nás neprší, ale nevyjasňuje se, je to naprd, takové počasí o ničem. Snad taky nebude lejt. Ono to u nás čeká na třetí, až mi padne šichta. Známe...
Já se tu furt něčím cpu, poslední dobou jsem přesedlala z rohlíků a podobného nesladkého pečiva na loupáčky a furt si je teď denně kupuju. Mají je tak dobrý, jak jsou čerstvý. Brzy asi nakynu .
zvířátková
napsal(a):
Ten je, co? To stejně nechápu, je tam tolik videí, jak králíci plavou, normálně na čubičku. Přitom se člověk dočte, že s vodou nemají přijít do styku, že ani špinavej zadek nemýt vodou, že to nejsou plavci a pak člověk vidí tohle. By mě zajímalo, jestli to jako umí každej. Já bych si netroufla jí vzít nad vodu, položit jí tam a riskovat, jestli se vůbec neutopí.
U nás neprší, ale nevyjasňuje se, je to naprd, takové počasí o ničem. Snad taky nebude lejt. Ono to u nás čeká na třetí, až mi padne šichta. Známe...
Já se tu furt něčím cpu, poslední dobou jsem přesedlala z rohlíků a podobného nesladkého pečiva na loupáčky a furt si je teď denně kupuju. Mají je tak dobrý, jak jsou čerstvý. Brzy asi nakynu .
No Michalu by trefil šlak
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To jo, je to zvláštní, ale je kouzelnej a ještě ta barvička, tyhle já můžu
Ty jo, mě to tu dneska neba a vůbec to neutíká, chjo
U nás už možná po dešti nebo tam prší jenom hodně jemně, doufám, že odpolko nebude.
Mi povídej Leo, já bych se dneska pořád něčím cpala
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
To jo, je to zvláštní, ale je kouzelnej a ještě ta barvička, tyhle já můžu
Ty jo, mě to tu dneska neba a vůbec to neutíká, chjo
U nás už možná po dešti nebo tam prší jenom hodně jemně, doufám, že odpolko nebude.
Mi povídej Leo, já bych se dneska pořád něčím cpala
Mi povídej, zase se to děsně vleče, sotva se přelomila dvanáctá.
Tady maličko pokrapalo, zem je samej puntík, ale zase byl hned konec.
Viď? Když se člověk jakoby nudí a nechce se mu nic dělat, tak by se furt něčím cpal.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Mi povídej, zase se to děsně vleče, sotva se přelomila dvanáctá.
Tady maličko pokrapalo, zem je samej puntík, ale zase byl hned konec.
Viď? Když se člověk jakoby nudí a nechce se mu nic dělat, tak by se furt něčím cpal.
To jo no, já už po obědě, ale dělám teď návody, tak aspoň nějaká zábava, nejvíc nesnáším, když není do čeho píchnout
Přesně, navíc mě od včera honí mlsná.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
To jo no, já už po obědě, ale dělám teď návody, tak aspoň nějaká zábava, nejvíc nesnáším, když není do čeho píchnout
Přesně, navíc mě od včera honí mlsná.
No teď jsem byla chvíli zadřená, tak mi ten čas trošku skočil. Ale stejně ještě hodinku a půl + určitě zase čekání, takže nic moc .
No už se zase cpu, sušenkama, bych zasloužila .
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No teď jsem byla chvíli zadřená, tak mi ten čas trošku skočil. Ale stejně ještě hodinku a půl + určitě zase čekání, takže nic moc .
No už se zase cpu, sušenkama, bych zasloužila .
Chjo, nudááááá, teda mě to tu dneska solidně nebaví
Tak to máš dobrý, že máš co chroustat, já tady nic nemám
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Chjo, nudááááá, teda mě to tu dneska solidně nebaví
Tak to máš dobrý, že máš co chroustat, já tady nic nemám
Haaaaaa, u nás šajní sluníčko, heč. Prokujuje mezi těma škaredýma šedýma mrakama.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Haaaaaa, u nás šajní sluníčko, heč. Prokujuje mezi těma škaredýma šedýma mrakama.
Tak to se máš, tady stav stejný, akorát už neprší.
Jj, kolegyně šla do cukrárny a do pekárny, tak jsem si nechala koupit nějakou ňamku v pekárně
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Tak to se máš, tady stav stejný, akorát už neprší.
Jj, kolegyně šla do cukrárny a do pekárny, tak jsem si nechala koupit nějakou ňamku v pekárně
No už se zase schovalo. Sakriš, ale hlavně, aby nepršelo.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No už se zase schovalo. Sakriš, ale hlavně, aby nepršelo.
U nás už se to protrhává a prokukuje sluníčko
Tak mám nakonec jenom velkou housku, oni v půl třetí nemají ani jeden koláček, posledních 5 makových a mák já ne e
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
U nás už se to protrhává a prokukuje sluníčko
Tak mám nakonec jenom velkou housku, oni v půl třetí nemají ani jeden koláček, posledních 5 makových a mák já ne e
Jé, tak to já máček zbožňuju, ale mimo domov moc nemůžu, mám zuby křivé jako po pumě, takže bych to z nich bez umyvadla a kartáčku nedostala.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Jé, tak to já máček zbožňuju, ale mimo domov moc nemůžu, mám zuby křivé jako po pumě, takže bych to z nich bez umyvadla a kartáčku nedostala.
No pro mě je to fuj, já radši tvaroh, oříšky, jablíčka i povidla, to můžu, ale mák takhle fuj, fuj
Tak už se nám to zkrátilo co, já ve 4 hod. razím za ELí.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No pro mě je to fuj, já radši tvaroh, oříšky, jablíčka i povidla, to můžu, ale mák takhle fuj, fuj
Tak už se nám to zkrátilo co, já ve 4 hod. razím za ELí.
To já zase nemůžu vlašáky, a ty se dávají do dost věcí. Jsem na ně alergická, napuchne mi pusa zvenku i zevnitř do podoby havajskýho domorodce na několik hodin. Nenášim tu napuchlou pachuť ořechu. Nejhorší je, že to člověk vždycky zjistí, až když to v něčem sní.
Jo jo, už to uteklo pěkně. No já uvidim, ještě 10 minut a tak nevim, co pak. Jestli pojedu naproti nebo počkam, ještě to musíme domluvit.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
To já zase nemůžu vlašáky, a ty se dávají do dost věcí. Jsem na ně alergická, napuchne mi pusa zvenku i zevnitř do podoby havajskýho domorodce na několik hodin. Nenášim tu napuchlou pachuť ořechu. Nejhorší je, že to člověk vždycky zjistí, až když to v něčem sní.
Jo jo, už to uteklo pěkně. No já uvidim, ještě 10 minut a tak nevim, co pak. Jestli pojedu naproti nebo počkam, ještě to musíme domluvit.
Tak sluníčko trošku vylezlo a oteplilo se i tady v kanclu, tak uvidim, jak je venku.
A já tradičně čekám, ještě tak minimálně půl hodiny. Holt kdybych šla na bus, tak dojedu za ten čas tak na půlku trasy, takže to se vyplatí radši sedět a čekat.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak sluníčko trošku vylezlo a oteplilo se i tady v kanclu, tak uvidim, jak je venku.
A já tradičně čekám, ještě tak minimálně půl hodiny. Holt kdybych šla na bus, tak dojedu za ten čas tak na půlku trasy, takže to se vyplatí radši sedět a čekat.
Tak to je pech takhle, když tam člověk musí skoro hodinu zbytečně sedět
U nás už taky svítí a je i modrá obloha, tak půjdeme s Elí na procházku a napást se travičky.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Tak to je pech takhle, když tam člověk musí skoro hodinu zbytečně sedět
U nás už taky svítí a je i modrá obloha, tak půjdeme s Elí na procházku a napást se travičky.
No jo no, stojí to za pytel. Ale nenadělám nic. Ten můj má správně dělat do čtyř, ale pouští ho prakticky vždycky dřív. A já když mám 3x v týdnu do tří, tak je mi to stejně k ničemu, jelikož než se dostanu ať ke koním nebo k němu, tak mi to trvá minimálně hodinu. A jelikož u něho se rozhodne z minuty na minutu (jelikož čeká, než přijde pošťák a vezme od nich balíky), tak se to nevyplatí jet. Jelikož on je hotový už třeba dřív, zatím co já bych seděla ještě půl hodiny v buse. No a nemluvě o finanční stránce. 2 busama k němu to mám za 30 korun. Jezdím spíš jenom když chci něco ve městě.
Včera jsem si koupila další dárek k narozkám pro sebe. Jsem došla domů a oznámila, že nevim, jak to dělá, ale že se za celý den nedostal z baráku a už má pro mě další dárek . Měla jsem tu sukýnku vyhlídnutou už dýl, chtěla mi jí asi před 14 dny koupit mamina k narozkám, ale vybrala jsem si místo ní něco jiného a furt mě tak hlodala, že jsme tam spolu včera pro ní skákly. A kupodivu jí furt měly, to jsme koukaly obě.
Jo jo, u nás se taky vyčasuje, nebe už má pěknou barvičku.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No jo no, stojí to za pytel. Ale nenadělám nic. Ten můj má správně dělat do čtyř, ale pouští ho prakticky vždycky dřív. A já když mám 3x v týdnu do tří, tak je mi to stejně k ničemu, jelikož než se dostanu ať ke koním nebo k němu, tak mi to trvá minimálně hodinu. A jelikož u něho se rozhodne z minuty na minutu (jelikož čeká, než přijde pošťák a vezme od nich balíky), tak se to nevyplatí jet. Jelikož on je hotový už třeba dřív, zatím co já bych seděla ještě půl hodiny v buse. No a nemluvě o finanční stránce. 2 busama k němu to mám za 30 korun. Jezdím spíš jenom když chci něco ve městě.
Včera jsem si koupila další dárek k narozkám pro sebe. Jsem došla domů a oznámila, že nevim, jak to dělá, ale že se za celý den nedostal z baráku a už má pro mě další dárek . Měla jsem tu sukýnku vyhlídnutou už dýl, chtěla mi jí asi před 14 dny koupit mamina k narozkám, ale vybrala jsem si místo ní něco jiného a furt mě tak hlodala, že jsme tam spolu včera pro ní skákly. A kupodivu jí furt měly, to jsme koukaly obě.
Jo jo, u nás se taky vyčasuje, nebe už má pěknou barvičku.
To máš blbý, to jo no, to je lepší sedět a čekat.
Téda, no vidíš, to já si na druhý dárek ještě počkám, pani stále jaksi nedorazila ze zahraničí a teď bych ještě na Elí něco potřebovala. To budou zase výdaje
No tak ještě půl hoďky.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
To máš blbý, to jo no, to je lepší sedět a čekat.
Téda, no vidíš, to já si na druhý dárek ještě počkám, pani stále jaksi nedorazila ze zahraničí a teď bych ještě na Elí něco potřebovala. To budou zase výdaje
No tak ještě půl hoďky.
To jo. Nejhorší je, že se to děsně vleče, ještě víc než normální šichta, jak tu člověk nemusí být, ale musí, tak se hodiny snad nehýbou.
Co bys na Elí ještě potřebovala? No já si asi dneska prcka změřit, abych mu nechala udělat u masku na ksichtík a ušanku. Už má ty uši šíleně vydřený. Sice žádné velké krvavé rány, ale i tak vypadá jak trestanec :-(
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To jo. Nejhorší je, že se to děsně vleče, ještě víc než normální šichta, jak tu člověk nemusí být, ale musí, tak se hodiny snad nehýbou.
Co bys na Elí ještě potřebovala? No já si asi dneska prcka změřit, abych mu nechala udělat u masku na ksichtík a ušanku. Už má ty uši šíleně vydřený. Sice žádné velké krvavé rány, ale i tak vypadá jak trestanec :-(
To jo no, to je jak u doktora, když člověk sedí a čeká, kdy přijde na řadu.
Potřebujeme chrániče na nožičky kvůli skákání a přemýšlí o těch třásních, co se dávají na ohlávku, pač ty mouchy jí lezou všude do očí apod. a pak to má slzavý. No a uši chudinka, ty má celý zeštípaný
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
To jo no, to je jak u doktora, když člověk sedí a čeká, kdy přijde na řadu.
Potřebujeme chrániče na nožičky kvůli skákání a přemýšlí o těch třásních, co se dávají na ohlávku, pač ty mouchy jí lezou všude do očí apod. a pak to má slzavý. No a uši chudinka, ty má celý zeštípaný
To jo, chrániče to chce, když skáčete, nikdy člověk neví.
Přesně, jak u doktora, nekonečný a ještě je člověk nervní.
Ty jsem si myslela, že si zvládnu vyrobit sama, ten rovný popruh mám, ale nevěděla jsem z čeho ty třásně jako takové. Ale zase si říkám, že je to naprd, když má chráněný jenom očka a uši ne. Jako v Čikově příkladu. Jsem myslela tu ušanku s třásněma, ale to zase nemůže mít na pastvě. Tak proto jako masku na ven, ve stáji nic a na ježdění tu ušanku a asi bez třásní, jenom na uši. Tak jako tak sebou mele úplně celej.
Tak já už mám taxi na cestě, jdu mu naproti, okouknu to počásko, ale teď pěkně svítí sluníčko, tak snad bude fajn. Mějte se! Zatím...
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
To jo, chrániče to chce, když skáčete, nikdy člověk neví.
Přesně, jak u doktora, nekonečný a ještě je člověk nervní.
Ty jsem si myslela, že si zvládnu vyrobit sama, ten rovný popruh mám, ale nevěděla jsem z čeho ty třásně jako takové. Ale zase si říkám, že je to naprd, když má chráněný jenom očka a uši ne. Jako v Čikově příkladu. Jsem myslela tu ušanku s třásněma, ale to zase nemůže mít na pastvě. Tak proto jako masku na ven, ve stáji nic a na ježdění tu ušanku a asi bez třásní, jenom na uši. Tak jako tak sebou mele úplně celej.
Tak já už mám taxi na cestě, jdu mu naproti, okouknu to počásko, ale teď pěkně svítí sluníčko, tak snad bude fajn. Mějte se! Zatím...
To jo no, hlavně už skáčeme vyšší skoky a jistota je jistota a přece jenom už není Elí nejmladší, tak aspoň na to skákání. Asi koupím černý, nejdřív jsem přemýšlela o oranžových, jenže jsem nikde žádný nenašla a nevím, jestli už to není moc extravagantní, jestli už by to nevypadalo dost blbě.
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
To jo no, hlavně už skáčeme vyšší skoky a jistota je jistota a přece jenom už není Elí nejmladší, tak aspoň na to skákání. Asi koupím černý, nejdřív jsem přemýšlela o oranžových, jenže jsem nikde žádný nenašla a nevím, jestli už to není moc extravagantní, jestli už by to nevypadalo dost blbě.
No těžko říct, kde takovou barvu sehnat, teď jsem trošku mrkala a asi by se mi líbily nějaké takové. Nenápadné a slušely by. Myslím ty pěkně hnědé:
http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=39333
http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=39327
(u obou jedna mezera)
Jo a ta ohlávka jí fakt sluší
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No těžko říct, kde takovou barvu sehnat, teď jsem trošku mrkala a asi by se mi líbily nějaké takové. Nenápadné a slušely by. Myslím ty pěkně hnědé:
http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=39333
http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=39327
(u obou jedna mezera)
Jo a ta ohlávka jí fakt sluší
http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=39561
http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=39583
Nebo takové nějaké hnědo-béžové.
No nic, jdu do vany .
zvířátková

XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=39561
http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=39583
Nebo takové nějaké hnědo-béžové.
No nic, jdu do vany .
Po takové bych slintala já, kdyby to teda bylo k něčemu, tuhle barvu doslova zbožňuju, ale těžko cokoliv sehnat.
http://shop.prohorses.cz/ vyhodne-soupravy//komplet-sada-modra/
zvířátková

XXX.XXX.210.76
blanche
napsal(a):
Dobré ránko! Si zase můžu koutky natrhnout, jak zívám. Snad to dneska uteče...
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Dobré ránko! Si zase můžu koutky natrhnout, jak zívám. Snad to dneska uteče...
Dobré ráno,
mi povídej, jsem myslela, že nevstanu jako vždy , ale jsem poslední dobou nějaká strašně unavená, bez energie, včera jsem v 7 hod. už usínala na gauči
Jinak Leo takový by se mi taky líbili, jenže blbý, že k tomu musíš ladit dečkou
Já mám pocit, že tady jednou ty oranžové někde měl v inzerci na moderce, celou sadu jako si mi ukazovala tu modrou, ale nemůžu to za boha najít
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
mi povídej, jsem myslela, že nevstanu jako vždy , ale jsem poslední dobou nějaká strašně unavená, bez energie, včera jsem v 7 hod. už usínala na gauči
Jinak Leo takový by se mi taky líbili, jenže blbý, že k tomu musíš ladit dečkou
Já mám pocit, že tady jednou ty oranžové někde měl v inzerci na moderce, celou sadu jako si mi ukazovala tu modrou, ale nemůžu to za boha najít
No to jo, takový já mám stav furt, furt jsem nevyspalá, prakticky to držím do víkendu, než se trošku vyspim, ale druhý den do práce, takže furt dokola. Fakt mě to nebaví, spropadený svátky .
Jaké myslíš? Ty zelenkavé či co? Ty hnědé nebo béžové by se přece daly normálně nosit k oranžovému nebo béžovému setu co máš. Se mi líbí ty hnědé, jsou trošku jako nazrzlé, líbí se mi, že mají i hnědé ty suché zipy.
Jo, tak to nevím. Vím, že tam nějaká holčina někde na Bazoši nebo Equi nabízí sadu v meruňkové, myslím, že tam je dečka, ušanka a ty chrániče, ale teď si nejsem jistá, třeba by prodala jenom tohle zvlášť. Ale nemá tam fotku.
Já dostala hnusnou práci, už mě bolí ruce z toho opisování a spousta toho ještě přede mnou, tohle nejvíc nesnášim, taková nezáživná práce prakticky k ničemu.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No to jo, takový já mám stav furt, furt jsem nevyspalá, prakticky to držím do víkendu, než se trošku vyspim, ale druhý den do práce, takže furt dokola. Fakt mě to nebaví, spropadený svátky .
Jaké myslíš? Ty zelenkavé či co? Ty hnědé nebo béžové by se přece daly normálně nosit k oranžovému nebo béžovému setu co máš. Se mi líbí ty hnědé, jsou trošku jako nazrzlé, líbí se mi, že mají i hnědé ty suché zipy.
Jo, tak to nevím. Vím, že tam nějaká holčina někde na Bazoši nebo Equi nabízí sadu v meruňkové, myslím, že tam je dečka, ušanka a ty chrániče, ale teď si nejsem jistá, třeba by prodala jenom tohle zvlášť. Ale nemá tam fotku.
Já dostala hnusnou práci, už mě bolí ruce z toho opisování a spousta toho ještě přede mnou, tohle nejvíc nesnášim, taková nezáživná práce prakticky k ničemu.
No to já tomu o víkendu moc nedám, musím ráno za Elí, do toho tréninky, takže můj spánek nic moc a když už spát můžu, tak to zase nejde
Mě se líbí ty hnědé i béžové, ale já jsem na tohle hrozná, přijde mi to k tomu nevkusný, když máš oranžovou dečku a čabraku natož béžou čabraku a kostkovanou béžovo - modrou deku, takže to asi vyhraje klasika černé.
Jj, já tu zatím něco málo mám, ještě musím dodělat ty návody a příští týden tu budu sama s kolegyní, holky mají dovču.
sadzi saj
napsal(a):
No to já tomu o víkendu moc nedám, musím ráno za Elí, do toho tréninky, takže můj spánek nic moc a když už spát můžu, tak to zase nejde
Mě se líbí ty hnědé i béžové, ale já jsem na tohle hrozná, přijde mi to k tomu nevkusný, když máš oranžovou dečku a čabraku natož béžou čabraku a kostkovanou béžovo - modrou deku, takže to asi vyhraje klasika černé.
Jj, já tu zatím něco málo mám, ještě musím dodělat ty návody a příští týden tu budu sama s kolegyní, holky mají dovču.
Dobré ráno! Tak dneska je konečně kráásně
Jsem včera makala a makala a večer jsem vzala Usu ještě na lonž, zmokly jsme, tak jsem pak chodily po obří louce, Usa si pobíhala a pásla se a celá oschla. Doma jsem ji opravila trochu zadní kopýtka, ale je ještě dneska dodělám-..přední.
Musím zavolat do kravína, jestli můžeme přijet rpo ten balík sena, zavedu Usu k Čipovi a zeptám se, jestli teda se mnou zajedou s vozíkem
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Dobré ráno! Tak dneska je konečně kráásně
Jsem včera makala a makala a večer jsem vzala Usu ještě na lonž, zmokly jsme, tak jsem pak chodily po obří louce, Usa si pobíhala a pásla se a celá oschla. Doma jsem ji opravila trochu zadní kopýtka, ale je ještě dneska dodělám-..přední.
Musím zavolat do kravína, jestli můžeme přijet rpo ten balík sena, zavedu Usu k Čipovi a zeptám se, jestli teda se mnou zajedou s vozíkem
Tak to asi fakt budou lepší černé, pak by jsi si třeba koupila béžové a neladily ti k oranžovému setu, a nebo opačně oranžové a neladily k béžovému setu, a to by bylo zlo . Černou asi nic nezkazíš. Ono v oranžové, co jsem koukala, není pomalu šance něco sehnat. Navíc v černé je oproti tomu prvotřídní výběr.
Já včera měřila Čika svinovacím metrem, to byla steska odvahy. Všechno v pohodě, dokud to nezačalo pružit, neudělalo to ten pružící zvuk, ale nakonec se povedlo, já ho jen tak nenechám, donutím ho to prozkoumat, vyzkoušet, že ho to nesežere, tak nakonec jako truc stojí no a když chválim, tak čumí jako že byl chudáček týranej.
No, to počasí ještě ráno vypadalo líp, bylo azuro, slunečno, teď je trošku pod mrakem, fouká vítr, ale asi z toho žádná hrůza nepřijde, zase je aspoň příjemně, i když včera bylo tak nějak podobně a nechápala jsem, kolik havěti lítá.
Jsem z té práce znechucená, jakmile vim, jak to přesně udělat, tak je to fajn, ale jakmile furt musim čekat, abych se na něco zeptala a ještě je to taková blbá matoucí práce, tak mě to děsně vytáčí.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
Tak to asi fakt budou lepší černé, pak by jsi si třeba koupila béžové a neladily ti k oranžovému setu, a nebo opačně oranžové a neladily k béžovému setu, a to by bylo zlo . Černou asi nic nezkazíš. Ono v oranžové, co jsem koukala, není pomalu šance něco sehnat. Navíc v černé je oproti tomu prvotřídní výběr.
Já včera měřila Čika svinovacím metrem, to byla steska odvahy. Všechno v pohodě, dokud to nezačalo pružit, neudělalo to ten pružící zvuk, ale nakonec se povedlo, já ho jen tak nenechám, donutím ho to prozkoumat, vyzkoušet, že ho to nesežere, tak nakonec jako truc stojí no a když chválim, tak čumí jako že byl chudáček týranej.
No, to počasí ještě ráno vypadalo líp, bylo azuro, slunečno, teď je trošku pod mrakem, fouká vítr, ale asi z toho žádná hrůza nepřijde, zase je aspoň příjemně, i když včera bylo tak nějak podobně a nechápala jsem, kolik havěti lítá.
Jsem z té práce znechucená, jakmile vim, jak to přesně udělat, tak je to fajn, ale jakmile furt musim čekat, abych se na něco zeptala a ještě je to taková blbá matoucí práce, tak mě to děsně vytáčí.
Jo a koukám zrovna na Equi, jedna holčina tam černé přední prodává. Tak mrkni. Mám jí na "straně" 290. Je ze včera z půl druhé odpo.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No to máš pravdu, že když potom zase vemu tu druhou dečku, tak to bude blbý, ale na závody používám stejně jenom tu jednu oranžovou a na doma by to bylo jedno, ale stejně žádný nejsou, nejvíc mě štve, že vím, že tu jednou byli, ale projela jsem včera všechny bazary tady a nic a na stránku 2 mě to nepustí, krám, ale to je jedno, budou holt černý
Jj, to máš pravdu, u nás se to taky nějak zatahuje a honí se tu šedivé mraky
Jinak děkujeme za pochvalu ohlávky, včera jsem si jí prohlížela a říkala jsem si, že jí fakt sekne. Mě včera dostali pejskařky
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No to máš pravdu, že když potom zase vemu tu druhou dečku, tak to bude blbý, ale na závody používám stejně jenom tu jednu oranžovou a na doma by to bylo jedno, ale stejně žádný nejsou, nejvíc mě štve, že vím, že tu jednou byli, ale projela jsem včera všechny bazary tady a nic a na stránku 2 mě to nepustí, krám, ale to je jedno, budou holt černý
Jj, to máš pravdu, u nás se to taky nějak zatahuje a honí se tu šedivé mraky
Jinak děkujeme za pochvalu ohlávky, včera jsem si jí prohlížela a říkala jsem si, že jí fakt sekne. Mě včera dostali pejskařky
http://ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/ show.php?tema=373857&r=13&m =7219&page=2
(2 merezy), tady jsou černé dost levně.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
http://ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/ show.php?tema=373857&r=13&m =7219&page=2
(2 merezy), tady jsou černé dost levně.
Jo na ty už jsem koukala, Klárce jsem psala, ale už jsou pryč
Jsem včera projížděla bazos a nikde jsem tam ty meruňkový nenašla, to musím znova projet
Dneska je to lepší, aspoň trochu to utíká, co tobě??
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jo na ty už jsem koukala, Klárce jsem psala, ale už jsou pryč
Jsem včera projížděla bazos a nikde jsem tam ty meruňkový nenašla, to musím znova projet
Dneska je to lepší, aspoň trochu to utíká, co tobě??
Aha, škoda, měla je za dobrou cenu.
Tak mrkni na ten na equi, třeba je taky ta holčina prodá za dobrou cenu, když je vyhrála na závodech a nekupovala. Když si dáš nabízím - výstroj - ochranné pomůcky, tak je máš skoro na začátku.
No tak trošku jo, hlavně, ať už se konečně prolomí dvanáctá, furt je co dělat.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Aha, škoda, měla je za dobrou cenu.
Tak mrkni na ten na equi, třeba je taky ta holčina prodá za dobrou cenu, když je vyhrála na závodech a nekupovala. Když si dáš nabízím - výstroj - ochranné pomůcky, tak je máš skoro na začátku.
No tak trošku jo, hlavně, ať už se konečně prolomí dvanáctá, furt je co dělat.
To jo no, něco jsem obeslala, tak uvidím, jak pochodím
Tak už máme po dvanácté a já razím do města nakoupit a pro něco k obídku
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
To jo no, něco jsem obeslala, tak uvidím, jak pochodím
Tak už máme po dvanácté a já razím do města nakoupit a pro něco k obídku
Jasný .
No aleluja, sakriš, ještě 4 hodiny, a to se dneska budu muset vrhnout tady do těch oken a všeho okolo, šéf začíná mít nějak víc a víc řečí. Źe je to ale hnus fialovej. Já si jdu vytáhnout dlabanec. Dneska jsem si udělala změnu, mám slané houstičky a patlavej sýr.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Jasný .
No aleluja, sakriš, ještě 4 hodiny, a to se dneska budu muset vrhnout tady do těch oken a všeho okolo, šéf začíná mít nějak víc a víc řečí. Źe je to ale hnus fialovej. Já si jdu vytáhnout dlabanec. Dneska jsem si udělala změnu, mám slané houstičky a patlavej sýr.
Tak už se něco rýsuje, trenérka má nějaký doma, co nepoužívá
Já měla celozrnný hvězdice takový a paprikáč a tvarohovou pomazánku s okurkou.
Včera jsem šla s Elí na prochajdu, venku příjemně jako dneska a ty blbý hovada nedaj a nedaj pokoj, strašný a potkala jsem dvě pejskařky a ta jedna na mě, ona bude mít hříbátko, že jo a já néé, ona je tak vyžraná, se z toho pos.........
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Tak už se něco rýsuje, trenérka má nějaký doma, co nepoužívá
Já měla celozrnný hvězdice takový a paprikáč a tvarohovou pomazánku s okurkou.
Včera jsem šla s Elí na prochajdu, venku příjemně jako dneska a ty blbý hovada nedaj a nedaj pokoj, strašný a potkala jsem dvě pejskařky a ta jedna na mě, ona bude mít hříbátko, že jo a já néé, ona je tak vyžraná, se z toho pos.........
No vidíš, super
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No vidíš, super
To se to směje, ale já už fakt nevím, co dělat, aby ten bachor schodila, je jak sud
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
To se to směje, ale já už fakt nevím, co dělat, aby ten bachor schodila, je jak sud
Když to je takový roztomilý. To Grant asi brzy porodí tak dvojčata . Holt pažravej kůň je pažravej kůň. A to jsi myslela, že bys jí dala víc žrádla na energii, co? Těžký no, ale je fakt divný, že i tak makáte a stejně si ten bachor drží.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Když to je takový roztomilý. To Grant asi brzy porodí tak dvojčata . Holt pažravej kůň je pažravej kůň. A to jsi myslela, že bys jí dala víc žrádla na energii, co? Těžký no, ale je fakt divný, že i tak makáte a stejně si ten bachor drží.
No právě, chodí 6x týdně pod sedlo, občas mezi tím procházka, ale je líná, jak prase pomalu, maká skáčeme, drezurní trénink a břicho pořád, ale energie nějak extra nemá, spíš naopak na její poměry, je jak šnek, jsem si už včera říkala, jestli třeba fakt, ale to zase je blbost, aby měla takový bachor už. No fakt nevím. Šílený a to se mi zdálo, že už to břicho jde dolů, tak jestli ji potom zase pouštěli na pastvu.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No právě, chodí 6x týdně pod sedlo, občas mezi tím procházka, ale je líná, jak prase pomalu, maká skáčeme, drezurní trénink a břicho pořád, ale energie nějak extra nemá, spíš naopak na její poměry, je jak šnek, jsem si už včera říkala, jestli třeba fakt, ale to zase je blbost, aby měla takový bachor už. No fakt nevím. Šílený a to se mi zdálo, že už to břicho jde dolů, tak jestli ji potom zase pouštěli na pastvu.
To je divný no, že nemá energii, pohybu dost, ale panděro nejde dolů. Těžko říct, co s tím. Zase jí nemůžeš vzít žrádlo, v které má energii, aby jako hubla. Nevím no, těžko radit. Ale zase myslím, že když má tolik pohybu, tak jí ten pupek na zdraví neohrožuje.
Teda, teď se tu přehnal tak 2-minutový slejvák, ale takovej, že jsem lítala a zavírala i okna, jelikož to teklo i horníma větračkama. No a hle, z venku mám okna čistá sama od sebe totálně celá . Ještě by to chtělo zevnitř, ale dělníci mě zdržujou, jsou na šatně, tak tam nemůžu. Asi se na to dneska vyfláknu. Ve čtvrtek je taky den.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To je divný no, že nemá energii, pohybu dost, ale panděro nejde dolů. Těžko říct, co s tím. Zase jí nemůžeš vzít žrádlo, v které má energii, aby jako hubla. Nevím no, těžko radit. Ale zase myslím, že když má tolik pohybu, tak jí ten pupek na zdraví neohrožuje.
Teda, teď se tu přehnal tak 2-minutový slejvák, ale takovej, že jsem lítala a zavírala i okna, jelikož to teklo i horníma větračkama. No a hle, z venku mám okna čistá sama od sebe totálně celá . Ještě by to chtělo zevnitř, ale dělníci mě zdržujou, jsou na šatně, tak tam nemůžu. Asi se na to dneska vyfláknu. Ve čtvrtek je taky den.
No divný to je
Fíha, koukám, že si nám to sem poslala, jsem teď byla v cukrárně pro zákusky a krásně modro bílo a větřík a jdu zpátky a od Vašeho směru se sem žene černo a vypadá to na solidní slejvanec
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No divný to je
Fíha, koukám, že si nám to sem poslala, jsem teď byla v cukrárně pro zákusky a krásně modro bílo a větřík a jdu zpátky a od Vašeho směru se sem žene černo a vypadá to na solidní slejvanec
Nečeká fakt malý?
Neboj, říkám, tak 2 minutky, další 3 minutky vyčasování a teď azuro, sluníčko, krásně.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Nečeká fakt malý?
Neboj, říkám, tak 2 minutky, další 3 minutky vyčasování a teď azuro, sluníčko, krásně.
Ty vole Leo nestraš, by mě normálně jeblo
U nás se to zatím drží, tak snad to odejde. Já razím dneska domů, ještě necelou půl hoďku. Elí má dneska volno
zvířátková

XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Ty vole Leo nestraš, by mě normálně jeblo
U nás se to zatím drží, tak snad to odejde. Já razím dneska domů, ještě necelou půl hoďku. Elí má dneska volno
No u nás začalo znova lejt na cestě, ale dohromady to sice byl slejvák, ale jenom tak 10 minut a dost. Zase bylo slunečno. Jsem zpoloviny přeházela seník, nám to volně ložené kleslo pomalu na polovinu výšky a potřebujeme ho narvat spíš po střechu seníku, než do délky.
Já jsem teď na nervy, našla jsem něco andulákovi v chocholi, jsem z toho na prášky, jelikož ho nechci chytat, jelikož si tím ztratím důvěru. Přijde mi to jako nějaký brouček, ale vůbec netuším, co by to mohlo být, je to černé, jestli je to parazit, tak je hlavou dolů, prdelí nahoru, ale nejsem si tím jistá, ale vypadá to, že jo. Ale tady to není jak chytit, ani Bobo nic nemá, navíc u andul se v knížkách a všude píše tak o max. 3 vnějších parazitech, a to není ani jeden stopro. Tak nevim :-(
sadzi saj

XXX.XXX.132.135
zvířátková
napsal(a):
No u nás začalo znova lejt na cestě, ale dohromady to sice byl slejvák, ale jenom tak 10 minut a dost. Zase bylo slunečno. Jsem zpoloviny přeházela seník, nám to volně ložené kleslo pomalu na polovinu výšky a potřebujeme ho narvat spíš po střechu seníku, než do délky.
Já jsem teď na nervy, našla jsem něco andulákovi v chocholi, jsem z toho na prášky, jelikož ho nechci chytat, jelikož si tím ztratím důvěru. Přijde mi to jako nějaký brouček, ale vůbec netuším, co by to mohlo být, je to černé, jestli je to parazit, tak je hlavou dolů, prdelí nahoru, ale nejsem si tím jistá, ale vypadá to, že jo. Ale tady to není jak chytit, ani Bobo nic nemá, navíc u andul se v knížkách a všude píše tak o max. 3 vnějších parazitech, a to není ani jeden stopro. Tak nevim :-(
U nás teda ani kapka, nakonec to nějak přešlo někam jinam
Ježiš chudinka, ale vůbec nevím, jak pomoc.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
U nás teda ani kapka, nakonec to nějak přešlo někam jinam
Ježiš chudinka, ale vůbec nevím, jak pomoc.
Dobré ránko!
Nevim, jak u vás, ale u nás dneska dost chladno, větřík je takovej vlezlej. Ale jinak se honí mráčky, sluníčko, duha a všechno dohromady.
No fakt nevím, co s ním, už to asi má déle, ale já jsem jsem si myslela, že je to tradičně zaschlá krev, ona se andula jednou za čas ožene zobákem trošku víc a nechtěně mu klovne do hlavy. Koukám na to cenťák od něho, ale stejně prd pod tim peřím vidím. Přítel straší, že klíště, ale říkala jsem, že jak by se tam vzalo. Králík nebyl víc jak měsíc venku a přece se nebude stěhovat ze srsti králíka na andulku, která nemá ani pořádně krve. Ale je divný, že ho to evidentně ani nelochtá, což u jakéhokoliv parazita není normální. Ach jo. A to mám na srpen domluveno, že mi chovatel odchová nějakého pro mě a tak si teď tak chci tu důvěru nezkazit. Jelikož on pak uvidí od těch starších, že se bojí a bude se bát taky. Což nechci. Proto se ho furt bojím chytit.
No já Ti nevim, ale na fotce vypadá naopak Elí jak modelka, žádné velké břicho nevidím. Prostě akorát dobře krmenej koník.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Dobré ráno,
tak já už také v procesu a dokonce jsem si stihla i ráno natankovat, tak se tím nemusím zdržovat odpoledne
U nás krásně, sluníčko, větřík, honí se to, ale teplota jako včera a předevčírem, akorát mě štve, že i přesto, že je chladno, tak ty debilní hovada nedají pokoj, to bude zase dneska něco
Leo třeba to nic nebude a oni nejsou ochočený jako, že by k tobě přišli na prst a tak?
No myslím, že na té fotce to spíš není tak vidět, doma mrknu na další, jestli to není někde lepší
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
tak já už také v procesu a dokonce jsem si stihla i ráno natankovat, tak se tím nemusím zdržovat odpoledne
U nás krásně, sluníčko, větřík, honí se to, ale teplota jako včera a předevčírem, akorát mě štve, že i přesto, že je chladno, tak ty debilní hovada nedají pokoj, to bude zase dneska něco
Leo třeba to nic nebude a oni nejsou ochočený jako, že by k tobě přišli na prst a tak?
No myslím, že na té fotce to spíš není tak vidět, doma mrknu na další, jestli to není někde lepší
Ahoj!
Tak dneska je ráno výýborné! Zrovna jsme se dověděli, že náš Darések je zase tatínek ..... má čerstvě narozené 3 holčičky a 5 kluků!!!!!
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
U nás už to taky vypadá líp, bude asi pěkně. Denně sleduju předpověď a fakt se bavim, v pondělí bylo, že bude ve čtvrtek 30, včera už tam bylo 25, dneska je tam 21, a to teplo přesunuli na pátek a sobotu. Komici.
No právě jsem je měla ochočené oba, jenže pak andula měla parazity a museli jsme jí denně chytat a patlat různýma přípravkama, a tak jsem si tu důvěru zkazila. Mě jako takové se nebojí, můžu u nich být přilepená, ale jakmile vidí ruce, že se k nim blíží, tak se prostě bojí. Poslední dobou se zase trošku otrkali a když ho zase budu honit po celé kleci, než ho chytim, tak zase na mě zanevřou :-(
Není to na ní vidět, vypadá tam akorát.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
zvířátková
napsal(a):
U nás už to taky vypadá líp, bude asi pěkně. Denně sleduju předpověď a fakt se bavim, v pondělí bylo, že bude ve čtvrtek 30, včera už tam bylo 25, dneska je tam 21, a to teplo přesunuli na pátek a sobotu. Komici.
No právě jsem je měla ochočené oba, jenže pak andula měla parazity a museli jsme jí denně chytat a patlat různýma přípravkama, a tak jsem si tu důvěru zkazila. Mě jako takové se nebojí, můžu u nich být přilepená, ale jakmile vidí ruce, že se k nim blíží, tak se prostě bojí. Poslední dobou se zase trošku otrkali a když ho zase budu honit po celé kleci, než ho chytim, tak zase na mě zanevřou :-(
Není to na ní vidět, vypadá tam akorát.
Tak to gratulace, koukám, že už jich musí mít tolik, že v tom sám nemůže mít ani pořádek . Se jich rodí vcelku dost v jednom vrhu, co?....
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak to gratulace, koukám, že už jich musí mít tolik, že v tom sám nemůže mít ani pořádek . Se jich rodí vcelku dost v jednom vrhu, co?....
Lucky, tak to také gratuluju
Aha, tak to je blbý, tohle je nejhorší, když musíš a ony potom se chudinky bojí, ale zase by to asi chtělo ji chytit a kouknout na to, pro jistotu, co kdyby náhodou něco
sadzi saj
napsal(a):
Lucky, tak to také gratuluju
Aha, tak to je blbý, tohle je nejhorší, když musíš a ony potom se chudinky bojí, ale zase by to asi chtělo ji chytit a kouknout na to, pro jistotu, co kdyby náhodou něco
Ne ne, nemá jich zase tolik. . Jen Aranka má početné vrhy. První s ním měla 9, teď 8 , ale je to nadprůměr. Třeba Darésova máma je matka roditelka, co měla vrhy 12, 13 štěňat!
Jinak některé feny měly třeba 5, ale přežilo 1, nebo 3 atd
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
Ne ne, nemá jich zase tolik. . Jen Aranka má početné vrhy. První s ním měla 9, teď 8 , ale je to nadprůměr. Třeba Darésova máma je matka roditelka, co měla vrhy 12, 13 štěňat!
Jinak některé feny měly třeba 5, ale přežilo 1, nebo 3 atd
No právě, člověk jim chce pomoct, a to ony nechápou.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
JJ, andulky jsou hrozné citovky, to ti nezávidím
To jo a až moc dobře si pamatujou to, co nemaj, potvůrky. Ale štve mě to, je to pomalu nic tělíčko obalené v peří a ty nemoce jsou tak na ně moc. Ať už je to cokoliv. :-(
zvířátková
napsal(a):
To jo a až moc dobře si pamatujou to, co nemaj, potvůrky. Ale štve mě to, je to pomalu nic tělíčko obalené v peří a ty nemoce jsou tak na ně moc. Ať už je to cokoliv. :-(
JJ, je to taková vychrtlinka malá..jsem se vždy bála, když je člově vezme do ruky, že rupnou....
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
JJ, je to taková vychrtlinka malá..jsem se vždy bála, když je člově vezme do ruky, že rupnou....
Hlavně, aby to nebylo nic vážného
Jj, chudák kolegyně je v nemocnici
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Hlavně, aby to nebylo nic vážného
Jj, chudák kolegyně je v nemocnici
Přesně, taky je nedokážu vzít do ruky jak profík, bojím se, abych je nezmáčkla.
Jakto? Co se jí stalo?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Přesně, taky je nedokážu vzít do ruky jak profík, bojím se, abych je nezmáčkla.
Jakto? Co se jí stalo?
Už jí bylo blbě nějak přes víkend, měla teplotu, začly se jí dělat modřiny apod., byla na vyšetření a vše ok i na ultrazvuku, akorát jí na pátek objednali do jaterní poradny, no a dneska ráno začla nějak hodně krvácet, ale až tak, že s z ní prý lítali kusy, chudák, tak volala do práce a druhá kolegyně ji vezla do nemocnice
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Už jí bylo blbě nějak přes víkend, měla teplotu, začly se jí dělat modřiny apod., byla na vyšetření a vše ok i na ultrazvuku, akorát jí na pátek objednali do jaterní poradny, no a dneska ráno začla nějak hodně krvácet, ale až tak, že s z ní prý lítali kusy, chudák, tak volala do práce a druhá kolegyně ji vezla do nemocnice
Aha, tak snad to nebude nic vážného.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Aha, tak snad to nebude nic vážného.
No snad ne, ale nechali si ji tam a půjde asi na čištění a je to ta, co vysadila ty prášky, tak ještě jestli není těhotná třeba. Těžko říct, snad to nebude nic vážného
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
No snad ne, ale nechali si ji tam a půjde asi na čištění a je to ta, co vysadila ty prášky, tak ještě jestli není těhotná třeba. Těžko říct, snad to nebude nic vážného
No kdyby šla na vyčištění, tak to těhotná být nemůže. To by jí to jaksi "pokazili".
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No snad se z toho dostane.
Tady je hnusně, tma, zataženo...
Jj jasně Leo, to tady říkala kolegyně, že když krvácíš takhle mimo dobu, co se má, že se chodí na čištění, ale na druhou stranu, že je třeba i možný, že je těhotná nebo nějaký mimoděložní, ale co se tam děje nikdo neví, odvedla jí do ordinace a jela do práce a čekáme na info od ní. Tohle jsou jenom tady jejich spekulace, tak snad to dobře dopadne
Teda Lucky nestraš, u nás zatím ok, ale nějak se to zatahuje
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jj jasně Leo, to tady říkala kolegyně, že když krvácíš takhle mimo dobu, co se má, že se chodí na čištění, ale na druhou stranu, že je třeba i možný, že je těhotná nebo nějaký mimoděložní, ale co se tam děje nikdo neví, odvedla jí do ordinace a jela do práce a čekáme na info od ní. Tohle jsou jenom tady jejich spekulace, tak snad to dobře dopadne
Teda Lucky nestraš, u nás zatím ok, ale nějak se to zatahuje
JJ, na to mi trpí máma, byla už na vyčištění několikrát. Prakticky vždycky málem vykrvácí. Má nějak špatnou dělohu. Už je v pořadníku na její vyndání. Ale přes léto to nedělají, že se to prý špatně hojí, takže říkala, že tak nejdřív srpen. Aha, tak to jo, se uvidí, až jí vyšetřej, třeba je fakt těhotná a nějaký problém s tím.
U nás taky krásně, takže ať si to tam Lucky nechá .
zvířátková
napsal(a):
JJ, na to mi trpí máma, byla už na vyčištění několikrát. Prakticky vždycky málem vykrvácí. Má nějak špatnou dělohu. Už je v pořadníku na její vyndání. Ale přes léto to nedělají, že se to prý špatně hojí, takže říkala, že tak nejdřív srpen. Aha, tak to jo, se uvidí, až jí vyšetřej, třeba je fakt těhotná a nějaký problém s tím.
U nás taky krásně, takže ať si to tam Lucky nechá .
No trochu to odchází, takže to jde možná k vám
zvířátková

XXX.XXX.210.76
lucky
napsal(a):
No trochu to odchází, takže to jde možná k vám
Néééé, strč si to někam .
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Néééé, strč si to někam .
asi tak něj
Ráda bych se s Elí dostala odpolko ven.
Aha, no uvidíme, až se ozve, co jí vlastně bylo, nejlepší je, že v pondělí byla na gyndě na ultrazvuku a prý vše ok a teď tohle.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
asi tak něj
Ráda bych se s Elí dostala odpolko ven.
Aha, no uvidíme, až se ozve, co jí vlastně bylo, nejlepší je, že v pondělí byla na gyndě na ultrazvuku a prý vše ok a teď tohle.
Tak bych taky ráda ven, jenže musíme nakoupit, to bude zdržovačka a pak určitě stvrdu u toho seníku. No, už aby zase byl víkend.
Jo jo, to tak bývá, oni nic neviděj. Máma byla u doktora a tam jí řekl, jak je to všechno v pořádku, že bude mít aspoň čtvrt až půl roku klid a druhý den jí to chytlo. Asi to nejde předpovídat.
zvířátková
napsal(a):
Tak bych taky ráda ven, jenže musíme nakoupit, to bude zdržovačka a pak určitě stvrdu u toho seníku. No, už aby zase byl víkend.
Jo jo, to tak bývá, oni nic neviděj. Máma byla u doktora a tam jí řekl, jak je to všechno v pořádku, že bude mít aspoň čtvrt až půl roku klid a druhý den jí to chytlo. Asi to nejde předpovídat.
no nic..jdu pracovat a pak musím do města..pá
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Já chodím nakupovat přes oběd do města, takže se aspoň vyhnu těm debilním knechtům, tam jedu jednou za čas
No jo doktoři, to bych mohla vyprávět
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Já chodím nakupovat přes oběd do města, takže se aspoň vyhnu těm debilním knechtům, tam jedu jednou za čas
No jo doktoři, to bych mohla vyprávět
To jo, to se máš, já vůbec ty krámy jako takové nesnášim, lezou mi všichni na nervy a hlavně na všechno zapomenu a nejsem schopná vymyslet několik obědů dopředu.
No jo no, je to těžký, zrovna teď koukám vždycky před zprávama na Hause a včera jsem říkala, že by bylo stejně super mít takového doktora, co se s týmem člověku věnuje, až přijde úplně na všechno.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Mi povídej, já už pročítám kde jaké recepty, už vůbec nevím, co vařit
Tak u nás už jemně prší, ale do toho svítí sluníčko, nějaká mini přeháňka
Jj, to jo no. Už volala a klasika nic nevědí, nechali si jí tam, brali jí plno krve a čekají na výsledky a půjde na ultrazvuk.
Ty jo, nastoupil k nám nový kolega do skladu a přinesl hromadu zákusků, tu asi praskneme
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Mi povídej, já už pročítám kde jaké recepty, už vůbec nevím, co vařit
Tak u nás už jemně prší, ale do toho svítí sluníčko, nějaká mini přeháňka
Jj, to jo no. Už volala a klasika nic nevědí, nechali si jí tam, brali jí plno krve a čekají na výsledky a půjde na ultrazvuk.
Ty jo, nastoupil k nám nový kolega do skladu a přinesl hromadu zákusků, tu asi praskneme
No a to já jsem ještě šíleně vybíravá a malou část z toho, co jím, mi zrušil i přítel, takže jíme furt to dokola. Ale stejně není furt co vymyslet.
No u nás se zatáhlo a teď zrovna prší. Ach jo...
Pár hokusů-pokusů a třeba na něco přijdou.
Teda, to je ale dobrej pracant, by mohl z vděčnosti, že u vás může být, nosit pravidelně, ne?
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No a to já jsem ještě šíleně vybíravá a malou část z toho, co jím, mi zrušil i přítel, takže jíme furt to dokola. Ale stejně není furt co vymyslet.
No u nás se zatáhlo a teď zrovna prší. Ach jo...
Pár hokusů-pokusů a třeba na něco přijdou.
Teda, to je ale dobrej pracant, by mohl z vděčnosti, že u vás může být, nosit pravidelně, ne?
Hm, jsem včera dělala rizoto, vzala si ho do práce a ráno ho měla připravený na skříně a můj milý rozmilý vtipálek mi do toho nasypal chili koření
Hm Leo koukám, že si nám to sem poslala, od Vás se táhne pěkně černo a prší široko daleko, je to pěkně vidět z kuchyňky a už mírně prší i tady, no snad to přejde, to je počasí, když není hic, tak zase chčije
Tak jde kolegyně za hodinku na kyretáž.
Jj, to jo, jsem si dala takový pěkný kakaovo - čokoládový dortíček.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Hm, jsem včera dělala rizoto, vzala si ho do práce a ráno ho měla připravený na skříně a můj milý rozmilý vtipálek mi do toho nasypal chili koření
Hm Leo koukám, že si nám to sem poslala, od Vás se táhne pěkně černo a prší široko daleko, je to pěkně vidět z kuchyňky a už mírně prší i tady, no snad to přejde, to je počasí, když není hic, tak zase chčije
Tak jde kolegyně za hodinku na kyretáž.
Jj, to jo, jsem si dala takový pěkný kakaovo - čokoládový dortíček.
Tak to má aspoň grády, co?
Ono to rychle přešlo. Teď je nad náma mega mrak,ale kolem azuro, tak uvidíme.
Hm, tak to měla kolegině dobrej odhad. Ale teda super, že jí berou tak rychle.
Jéé, já bych si dala rakvičku, já moc dorty nemusim, ale rakvičku, mňamky.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Tak to má aspoň grády, co?
Ono to rychle přešlo. Teď je nad náma mega mrak,ale kolem azuro, tak uvidíme.
Hm, tak to měla kolegině dobrej odhad. Ale teda super, že jí berou tak rychle.
Jéé, já bych si dala rakvičku, já moc dorty nemusim, ale rakvičku, mňamky.
to jo, mi asi uhoří ústa
vtipálek jeden.
No tady už taky ani z toho nic nebylo, nějak nás to obešlo, to je stejně síla, horší, jak na apríla
Snad bude ok, holky plaší, že bude mít něco s játrama.
Hm, to bych si taky nechala líbit, rakvička se šlehačkou přinesl toho hromadu, jsou tam ještě takový vynikající trubičky s kakaovou náplní a špičky, ty já můžu
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
to jo, mi asi uhoří ústa
vtipálek jeden.
No tady už taky ani z toho nic nebylo, nějak nás to obešlo, to je stejně síla, horší, jak na apríla
Snad bude ok, holky plaší, že bude mít něco s játrama.
Hm, to bych si taky nechala líbit, rakvička se šlehačkou přinesl toho hromadu, jsou tam ještě takový vynikající trubičky s kakaovou náplní a špičky, ty já můžu
To já už bych měla pusu roztrhlou do všech stran. Děsně mi pálivé natrhává koutky a rozlejzá rty. Jsem já to stejně smolař
To jo, taky nemůže být chladněji, ale bez deště. Buď a nebo.
Snad ne.
Jé, sakriš, jsem si tou rakvičkou udělala chutě, si budu muset vzít sůšu, nic sladkého jiného tu nemám.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To já už bych měla pusu roztrhlou do všech stran. Děsně mi pálivé natrhává koutky a rozlejzá rty. Jsem já to stejně smolař
To jo, taky nemůže být chladněji, ale bez deště. Buď a nebo.
Snad ne.
Jé, sakriš, jsem si tou rakvičkou udělala chutě, si budu muset vzít sůšu, nic sladkého jiného tu nemám.
Ty jo Leo, to máš stejně šílený, žádný jídlo s oříškama ani nic pálivého, to je pech, to toho taky člověk plno nesmí, když pak vypadá, jak havajská tanečnice
Přesně, nejvíc mě taky vytáčejí ty hovada, ono je chladno a ty svině stejně lítají
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Ty jo Leo, to máš stejně šílený, žádný jídlo s oříškama ani nic pálivého, to je pech, to toho taky člověk plno nesmí, když pak vypadá, jak havajská tanečnice
Přesně, nejvíc mě taky vytáčejí ty hovada, ono je chladno a ty svině stejně lítají
No právě, já se tomu radši vyhnu, než si to dát a mít pak rty jak černoch.
To jo a o komárech nemluvě. Těm se v tomhle teplém počasí s deštěm dost daří.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No právě, já se tomu radši vyhnu, než si to dát a mít pak rty jak černoch.
To jo a o komárech nemluvě. Těm se v tomhle teplém počasí s deštěm dost daří.
To jo já se solidně nacpala toho rizota, asi prasknu
No komáři tu naštěstí skoro vůbec neprudí, ale ty hovada
Hustý, jsem koukala a na seznamu v pátek 31 stupňů a v sobotu má lejt celý den
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
To jo já se solidně nacpala toho rizota, asi prasknu
No komáři tu naštěstí skoro vůbec neprudí, ale ty hovada
Hustý, jsem koukala a na seznamu v pátek 31 stupňů a v sobotu má lejt celý den
No hlavně, že Ti to chutná, když už jsi si to ukmuchtila.
My tu právě po lesích máme spíš ty komáry, ale to v takových houfech, že je to na zabití.
Neboj, však oni to ještě 10x změnej, znáš to. A ve finále jim to stejně nevyjde .
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No hlavně, že Ti to chutná, když už jsi si to ukmuchtila.
My tu právě po lesích máme spíš ty komáry, ale to v takových houfech, že je to na zabití.
Neboj, však oni to ještě 10x změnej, znáš to. A ve finále jim to stejně nevyjde .
Jasně, ještě, aby nechutnalo to se mi snad ještě nestalo, vlastně jednou, jsem dělala žemlovku a dostala jsem nějaký super šťavnatý jablka, který taky super pustily šťávu
Jj, to jo, Mirek ten říká, že jsou to blbci a nemá cenu na tu předpověď tam koukat
Na tý fotce shora je vidět, ten její břuch
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jasně, ještě, aby nechutnalo to se mi snad ještě nestalo, vlastně jednou, jsem dělala žemlovku a dostala jsem nějaký super šťavnatý jablka, který taky super pustily šťávu
Jj, to jo, Mirek ten říká, že jsou to blbci a nemá cenu na tu předpověď tam koukat
Na tý fotce shora je vidět, ten její břuch
No jo, ženská má tu výhodu, že si může kolikrát uvařit jenom to, na co má chuť.
Myslím, že to stručně a jasně vystihnul .
Trošku no, ale nic hrozného. Z fotky toho člověk moc nevyčte.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
No jo, ženská má tu výhodu, že si může kolikrát uvařit jenom to, na co má chuť.
Myslím, že to stručně a jasně vystihnul .
Trošku no, ale nic hrozného. Z fotky toho člověk moc nevyčte.
Jo Leo, kdyby. Už mám jakou dobu chuť na zapečený filety, jednou jsem to dělala a bylo to výborný, ale milost pánovi to ne e a buřtguláš už vůbec, takže mám smolíka
U nás už zase modro.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Jo Leo, kdyby. Už mám jakou dobu chuť na zapečený filety, jednou jsem to dělala a bylo to výborný, ale milost pánovi to ne e a buřtguláš už vůbec, takže mám smolíka
U nás už zase modro.
To jo, mě taky něco vybral, tak to nedělám.
U nás taky, sluníčko.
A já tu dřímám, pomalu ale jistě mi padá hlava na stůl.
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
To jo, mě taky něco vybral, tak to nedělám.
U nás taky, sluníčko.
A já tu dřímám, pomalu ale jistě mi padá hlava na stůl.
Mi povídej, jsem se tu teď solidně poflakovala, dodělám tuhle práci a není co dělat, potěš koště, takže jsem zvědavá, co zase dostanu za bojový úkol.
Příští týden má kolegyně dovču, takže tu budu sama, to bude mazec.
zvířátková

XXX.XXX.210.76
sadzi saj
napsal(a):
Mi povídej, jsem se tu teď solidně poflakovala, dodělám tuhle práci a není co dělat, potěš koště, takže jsem zvědavá, co zase dostanu za bojový úkol.
Příští týden má kolegyně dovču, takže tu budu sama, to bude mazec.
No já už se tu solitně poflakuju delší dobu, se mi do ničeho nechce, navíc ani není pořádně co. A co mi tu leží jako neurgentní, to je mi dost volný .
Tak to si to vynahradíš. Se budeš otáčet za všechny 3 ostatní.