Toš babice, vy máte všechny volno???? Tak co ta oslava???? Počasí vyšlo????
lanika
napsal(a):
Hoj lenušku... Já frčím se Safí na kastraci a tuším,že Klárka s Pe´tou říkaly,že budou mít dnes volno...
molly
napsal(a):
Hoj lenušku... Já frčím se Safí na kastraci a tuším,že Klárka s Pe´tou říkaly,že budou mít dnes volno...
Dobré ráno, ja zatím rozlepuju oči..Mám dneska volno..Víkend moc náročnej, ale opravdu vydařenej, jdu si udělat něco k snídani a vrátím se
rocky
napsal(a):
Dobré ráno, ja zatím rozlepuju oči..Mám dneska volno..Víkend moc náročnej, ale opravdu vydařenej, jdu si udělat něco k snídani a vrátím se
Teda, úplně závidím tu pohodu doma..... Tak co Jeryk? Opili jste ho?
lanika
napsal(a):
Teda, úplně závidím tu pohodu doma..... Tak co Jeryk? Opili jste ho?
Oslava byla naprosto supr!! Fotky mám u ségry..ale budou:) Bylo přes 20 hostů, opravdu mega party
. Jerry měl svoji venkovní ohrádku v mycím boxe aby měl o všem přehled! Pak se všichni gratulanti postavili do houfu a začali zpívat : Hodně ětěstí zdraví,....atd.
Pak prisel na radu dort. Jerry byl opravdu úplne mimo, jak videl vsechny ty igelitky a tácy plné žrádla!Část jsme mu dali do ohrádky a zbytek schovali aby ho nebolelo bříško
Jeden dárek mě opravdu moc dojal, od majitelky stáje jsem dostala Jerryho úplně první ohlávku, když se narodil...
A Klárka mu koupila nové, krásné chrániče
No a pak už se oslavovalo, pivo a klafusky sangrie tekla proudem, kuřata se opejkali.
Myslím si že to byla moc podařená narozeninová party!!!!
cheyenne
napsal(a):
Čus babky
Eviku čusek. Už jsi zpět???? Jak bylo? Přeháněj, vykládej a dodej nám trochu sluníčka, byť jen z fotek :-) Bylo ti za náma určittě smutno, že?
Peti, oslava musela být bombová, dobře, že jste si to užili.. A co počasí????
cheyenne
napsal(a):
Čus babky
Dobré ráno,
já jsem nějaká přejetá...ta nevyspalost z víkenda je celkem na mě dneska znát...dneska půjdu spinkat už v osm a basta.
Mno oslava Jerýka suprová...Jerry i ostatní si jí náležitě užívali...Jerýk plnejma tvářema mrkve, vojtěšky a jablíček...no a my plné tváře vínečka, sángrie a kuřátek...mňam mňam.
Mno a šlo se spinkat téměř za svítání...spinkali jsme pod Jerýýkem a Sahibem v uličce...Jery na mě furt něco házel a Sahyb hypnotizoval Péťu...
haisovad
napsal(a):
Dobré ráno,
já jsem nějaká přejetá...ta nevyspalost z víkenda je celkem na mě dneska znát...dneska půjdu spinkat už v osm a basta.
Mno oslava Jerýka suprová...Jerry i ostatní si jí náležitě užívali...Jerýk plnejma tvářema mrkve, vojtěšky a jablíček...no a my plné tváře vínečka, sángrie a kuřátek...mňam mňam.
Mno a šlo se spinkat téměř za svítání...spinkali jsme pod Jerýýkem a Sahibem v uličce...Jery na mě furt něco házel a Sahyb hypnotizoval Péťu...
Klárka má dnes volno???? A holky, co kola???? Evajs, ty se ještě klimatizuješ???? Tož kde jsííííííííííííííííííí
haisovad
napsal(a):
Dobré ráno,
Fotky právě zmenšuju, aby je fauna přechroupala, nějak jsem na ně včera jen mrkla.... moc jich nemám, nebylo moc co fotit... počasí vyšlo pěkně, celý týden jsme s Lukinem spali na terase pod širákem.... ale ten týden byl dost dlouhý, už jsme se těšili domu, nuda....
cheyenne
napsal(a):
Fotky právě zmenšuju, aby je fauna přechroupala, nějak jsem na ně včera jen mrkla.... moc jich nemám, nebylo moc co fotit... počasí vyšlo pěkně, celý týden jsme s Lukinem spali na terase pod širákem.... ale ten týden byl dost dlouhý, už jsme se těšili domu, nuda....
A smutno mi bylo, hledala jsem internetovou kavárnu, abych na vás aspoň mrkla, ale byli jsme rádi, že aspoň telefony měly signál
cheyenne
napsal(a):
A smutno mi bylo, hledala jsem internetovou kavárnu, abych na vás aspoň mrkla, ale byli jsme rádi, že aspoň telefony měly signál
No abych pravdu řekla, já kdybych jela někam na dovču na týden, musela bych mít sebou asi i koně, jinak bych klidmá teda nebyla
Asi jsem závislá????![]()
![]()
Však nám taky bylo za váma smutno. Kdy jste přijeli???
lanika
napsal(a):
Tak pár fotek na ohřátí
já na moc fotkách nejsem, čekám na doplnění z ostatních foťáků, zatím mám jen ze svého...
První čumákování do moře hned po příjezdu...
cheyenne
napsal(a):
Tak pár fotek na ohřátí
já na moc fotkách nejsem, čekám na doplnění z ostatních foťáků, zatím mám jen ze svého...
První čumákování do moře hned po příjezdu...
Leni, jsem závislák též, však hned po příjezdu jsme začali hledat koně
doufali jsme, že zajezdíme.... našli jsme, ale nezajezdili, takovejhle fešnej bubík stál opodál...
lanika
napsal(a):
Klárka má dnes volno???? A holky, co kola???? Evajs, ty se ještě klimatizuješ???? Tož kde jsííííííííííííííííííí
Leni počasí jsem musela předplatit, v pátek v HK lilo ale pořád říkali že to má k večeru přejít.a taky že ano, bylo i sluníčko, mraky se nám vyhýbali celý víkend
Danny vím jak ti je taky jsem total k.o!včera jsem usla v 8!! Vyspala uz celkem jsem ale nozky bolííí..Cesta zpet byla rychlejsí, hlavne me nasrali ze jsme ty "MEGA" kopce vubec nemuseli jet!...
cheyenne
napsal(a):
Leni, jsem závislák též, však hned po příjezdu jsme začali hledat koně
doufali jsme, že zajezdíme.... našli jsme, ale nezajezdili, takovejhle fešnej bubík stál opodál...
No, když k nám přišel, tak jsme zjistili, že to na ježdění asi nebude
cheyenne
napsal(a):
No, když k nám přišel, tak jsme zjistili, že to na ježdění asi nebude
Druhý fešák ještě menší... včera ráno jsme se vrátili a po krátkém odpočinku mazali za Hadříkem...
cheyenne
napsal(a):
Druhý fešák ještě menší... včera ráno jsme se vrátili a po krátkém odpočinku mazali za Hadříkem...
Zpátky k moři
cheyenne
napsal(a):
Zpátky k moři
Evule se standartně celkem spálila první den, tak nahodila model Ave Caesar
, páč těch pár tíleček, co jsem měla sebou, bylo nic moc na pětiminutové cestě k moři
cheyenne
napsal(a):
Zpátky k moři
Eviku a spálená záda nám taky ukážeš?
cheyenne
napsal(a):
Evule se standartně celkem spálila první den, tak nahodila model Ave Caesar
, páč těch pár tíleček, co jsem měla sebou, bylo nic moc na pětiminutové cestě k moři
Tady baráček... celé horní patro bylo naše i s obří terasou... bydleli jsme na kraji městečka v borovém háji
lanika
napsal(a):
Eviku a spálená záda nám taky ukážeš?
Čéče, spálený záda mi asi nikdo nevyfotil, jen lehce spařenej ksicht... skoro celá moje rodina má černý geny nebo co, furt byli na slunéčku a odjížděli brutus tmavý, jen já jsem jela červeňoučká jak prasátko
cheyenne
napsal(a):
Čéče, spálený záda mi asi nikdo nevyfotil, jen lehce spařenej ksicht... skoro celá moje rodina má černý geny nebo co, furt byli na slunéčku a odjížděli brutus tmavý, jen já jsem jela červeňoučká jak prasátko
Pak mám pár fotek z výletů, v úterý jsme šli do botanický zahrady, cestou jsem se lekla, jestli tam nemáme někde sraz
cheyenne
napsal(a):
Pak mám pár fotek z výletů, v úterý jsme šli do botanický zahrady, cestou jsem se lekla, jestli tam nemáme někde sraz
Místní MHD...
cheyenne
napsal(a):
Místní MHD...
Jedna povedená fotečka z pláže... botanická zahrada totiž byla něco jako u nás turistická stezka v lese, tak nebylo co fotit
4kilometry jsme se táhli na místo, kde nám řekli, že okruh má 6 km, tak jsme kus prošli a vrátili se po krásné opuštěné pláži
cheyenne
napsal(a):
Jedna povedená fotečka z pláže... botanická zahrada totiž byla něco jako u nás turistická stezka v lese, tak nebylo co fotit
4kilometry jsme se táhli na místo, kde nám řekli, že okruh má 6 km, tak jsme kus prošli a vrátili se po krásné opuštěné pláži
Výlet do "malých Benátek", už ani nevím, jak se městečko jmenovalo, ale bylo hezké...
cheyenne
napsal(a):
Výlet do "malých Benátek", už ani nevím, jak se městečko jmenovalo, ale bylo hezké...
Dali jsme si luxusní italské kapučínko
cheyenne
napsal(a):
a svezli se na lodičkách, těšili jsme se na mladé krásné svalnaté opálené italské gondoliéry a oni to tam dělají důchodci jako brigádu
cheyenne
napsal(a):
a svezli se na lodičkách, těšili jsme se na mladé krásné svalnaté opálené italské gondoliéry a oni to tam dělají důchodci jako brigádu
Pak jsme pokračovali do velikého zábavního parku se spoustou atrakcí...
cheyenne
napsal(a):
Pak jsme pokračovali do velikého zábavního parku se spoustou atrakcí...
Atrakce pro děti byly moje - plyšáciii
cheyenne
napsal(a):
Evi, mě až mrazí jak vidím ty fotečky, muselo tam být moc hezky......Chjo, kdy já se někam dostanu????
cheyenne
napsal(a):
Atrakce pro děti byly moje - plyšáciii
S lukinem jsme si teda zajezdili na koníkách, přiježďovali jsme na kruhu
lanika
napsal(a):
Evi, mě až mrazí jak vidím ty fotečky, muselo tam být moc hezky......Chjo, kdy já se někam dostanu????
Leni, však kdyby nás mamina nenahnala, tak bysme taky jeli do pr... jela nás velká skupina a delegátka byla nováček, tak jeli její známí a příbuzní za příznivou cenu....
Autodráha ve velkém...
cheyenne
napsal(a):
Leni, však kdyby nás mamina nenahnala, tak bysme taky jeli do pr... jela nás velká skupina a delegátka byla nováček, tak jeli její známí a příbuzní za příznivou cenu....
Autodráha ve velkém...
Fotka z 90metrového ruského kola, na fauně ale asi stejně nebude nic vidět...
cheyenne
napsal(a):
Fotka z 90metrového ruského kola, na fauně ale asi stejně nebude nic vidět...
Kus horské dráhy.... měla 1200 metrů, jelo se přes 100km/h, přetížení až 4G, no, skoro ceý den jsem se přemlouvala, že když už jsem tady, tak to musím zkusit....
cheyenne
napsal(a):
Kus horské dráhy.... měla 1200 metrů, jelo se přes 100km/h, přetížení až 4G, no, skoro ceý den jsem se přemlouvala, že když už jsem tady, tak to musím zkusit....
Nakonec jsme šli, odcházeli jsme vysmátí jak berušky, že půjdem ještě jednou, byla to paráda...
cheyenne
napsal(a):
Nakonec jsme šli, odcházeli jsme vysmátí jak berušky, že půjdem ještě jednou, byla to paráda...
Jak se setmělo, tak jsme vyrazili... na všech atrakcích byly fo´táky a po jízdě si každý mohl koupit fotku, byly za 5,5eura, ale jednu jsme pořídili.... fotili nás v otočce, kde bylo přetížení 3,8G....
cheyenne
napsal(a):
Jak se setmělo, tak jsme vyrazili... na všech atrakcích byly fo´táky a po jízdě si každý mohl koupit fotku, byly za 5,5eura, ale jednu jsme pořídili.... fotili nás v otočce, kde bylo přetížení 3,8G....
No, asi končím s fotkama, ať jsou tady taky i koníci
A abych nezapomněla, gratulace všem závodníkům, už jsem stihla i počíst, co se dělo minulý týden
rocky
napsal(a):
To muselo být brutílní Evčo
Péťo, bylo.... bála jsem, se, že mi bude blbě, za posledních pár let, jsem byla maximálně na řetízáku
cheyenne
napsal(a):
A abych nezapomněla, gratulace všem závodníkům, už jsem stihla i počíst, co se dělo minulý týden
Evčo, kolotoče brutální, fakt. Já po té mé minulé jízdě na jedné šílenosti jsem se zařekla, že nikdy víc...Hej a co ty PeŤule!!!!!!!! Navnadíš nás tu jednou hopsající Grace a šmitec????? Šupky sem s dalšíma.....Jsi doma, tak se tio nepřítomnost neodpouší. Nemáš právo být ani unavená
cheyenne
napsal(a):
jééé cheyenne, nebyli ste náhodou v rosolina mare? :-) je mi to tam nějak povědomé :-) a nejmenovaly se malé benátky Chiogga?
lanika
napsal(a):
Evčo, kolotoče brutální, fakt. Já po té mé minulé jízdě na jedné šílenosti jsem se zařekla, že nikdy víc...Hej a co ty PeŤule!!!!!!!! Navnadíš nás tu jednou hopsající Grace a šmitec????? Šupky sem s dalšíma.....Jsi doma, tak se tio nepřítomnost neodpouší. Nemáš právo být ani unavená
Hej holčiny jsem tu pokusím se Vám dát jen malou ochutnávku a pak se s pejskama přemístím na práce na rychlejší PC abych to mohla vypálit a péte vratit foták...hele
lanika
napsal(a):
Leni to jsou staré fotečky z loňska z tréninku doma
cheyenne
napsal(a):
Trefa! Taky jsi tam byla?
Je to pomalí tak se radši oblíknu a jdu do pjace na chivlku...kolegové budou čumět...
lidičky zamávejte a dám Vám pokoj...
rocky
napsal(a):
tak sup segra snima sem. Naskoc na "kolo"
Jo a holky hurááá už mi dorazil dárek pro Jerryka!! Sedlo je na poště
cheyenne
napsal(a):
Sakra vůbec nestíhám...
Eviku, dovolenka vypadá luxusně, já už se také těším na konec září až vyrazíme s Tomajsem...
Mno kola byly totál mazec...
Spaní proběhlo až k ránu...mno a v půl deváté jsme se vykopali ze spacáků a honem do sprchy a honem na kolo...vyjelo se v půl jedenácté...cesta ubíhala krásně...
Bohužel se výlet neobešl bez pádů z kola a Klárko při kochání se na ovečkách neviděla rygol a na poslední chvíli začala brzdit ale přední brzda byla velmi rychlá...pád přes kolo...chuděra. Ještě že hned u cesty byla hájovna s paní, která byla zdravotní sestra...tak nám Klárku profi ošetřila a Klárka jela dál...
Mno ale abych mluvila sama za sebe tak přišla po 42 km totální kryze...nejen to, že cesta byla na mé vypůjčené trekové kolo moc "horská" a kamenitá...tak jsem místama vedla kolo i cestou dolů...
mno a hlavně na mé netrénované tělo to opravdu bylo moc...prvních 35 km jsem si opravdu užívala ale po obědě a cestou vzhůru mi bylo opravdu ouzko...ale zvládly jsme to a dorazili na místo...
rocky
napsal(a):
tak sup segra snima sem. Naskoc na "kolo"
Jo a holky hurááá už mi dorazil dárek pro Jerryka!! Sedlo je na poště
blbečku nemůžu sedět ani bna tvrdé židli, DAnny zpět to byla opravdu pohoda, ale už byla krize a zadek fest bolel...nejhorší to bylo na obídku v borohrádku a pak nad roudničkou kdy kolo už nechtělo jet...no jo no nehoda byla drsná, ale ustala jsem si přimo pod stromem kde byl červený kříž...škodolibá sestra mě vyfotila:) holky ale zvládla jsem to jen co odezněl šok a já přestala vnímat, sem zavelal jedem, žádnej odvoz autem nevzdala jsem se a jsem na sebe hrdá
padla jsem přímo na rameno a na ruce pač na zadek se mi houpal foták zrovna bez krytu, tak jsem ho musela zachranit, kameny z rukou vyndávám dotěd...Danny byla statečná,zvládla to bylo toho ke konci vážně moc, ale Vochtánka je krásné místo, mimochodem Danny už se plánuje další kolo výlet, mluvili o Seči než rozkoši ted nevím
klawdie
napsal(a):
blbečku nemůžu sedět ani bna tvrdé židli, DAnny zpět to byla opravdu pohoda, ale už byla krize a zadek fest bolel...nejhorší to bylo na obídku v borohrádku a pak nad roudničkou kdy kolo už nechtělo jet...no jo no nehoda byla drsná, ale ustala jsem si přimo pod stromem kde byl červený kříž...škodolibá sestra mě vyfotila:) holky ale zvládla jsem to jen co odezněl šok a já přestala vnímat, sem zavelal jedem, žádnej odvoz autem nevzdala jsem se a jsem na sebe hrdá
padla jsem přímo na rameno a na ruce pač na zadek se mi houpal foták zrovna bez krytu, tak jsem ho musela zachranit, kameny z rukou vyndávám dotěd...Danny byla statečná,zvládla to bylo toho ke konci vážně moc, ale Vochtánka je krásné místo, mimochodem Danny už se plánuje další kolo výlet, mluvili o Seči než rozkoši ted nevím
mělo tam být začala vnímat nebo přestala omdlívat, takhle belbě se mi to zkloubilo
klawdie
napsal(a):
Hehe, na příští rok se těším ale budu chtít po organizátorovi mapu abych se měla na co připravit...jako těch 54 km bylo fakt moc...
Fotky z kola nemám ale mám ještě pár fotek z pátka...
Sangria byla opravdu dobrá a někteří ji pili přímo z hrnce...
klawdie
napsal(a):
mělo tam být začala vnímat nebo přestala omdlívat, takhle belbě se mi to zkloubilo
Tak pro nás neznalé: Klárko, tys havarovala?
Tp byly zbytky alkoholu? Nebo jaká příčina tvého kolapsu?
Hle a tahle fotka: černá Megi si vyskočila na kámošku a ty rezavá potvůrka tak žárlla, že tam musela být taky a ještě vepředu. Holky, to je taká komediantka, dělá to pokaždé. Ikdyž ležím na gauči, černá si lehne kemě a ta aby byla vždycky lepší a blíž mě, tak si vyskočí třeba i mě na hlavu a tlapkou ji ještě odstrkuje.....No srandistky moje malé srnkovité
haisovad
napsal(a):
Hehe, na příští rok se těším ale budu chtít po organizátorovi mapu abych se měla na co připravit...jako těch 54 km bylo fakt moc...
Danny mluvili o příštím týdnu
, ale to máme závody tak až asi ten další![]()
haisovad
napsal(a):
některým bylo ouvej jestli na ně sangrie ještě zbude...
klawdie
napsal(a):
Danny mluvili o příštím týdnu
, ale to máme závody tak až asi ten další![]()
Leni byla tam strouha přes celou cestu nevšimla jsem si jí včas a šáhla po obou brzdách přední samo brzdila lépe a mě kolo vyhodilo ze sedla a udělalo stojku...monokly mě pomalu začínají všude vylejzat...ale co to se zahojí!holky tak já vyrážím, ohlásí se z práce...
haisovad
napsal(a):
některým bylo ouvej jestli na ně sangrie ještě zbude...
Hehe já si dám až příští ročník...na kolo budu zase chvíli alergická...
Hele Péťo co to sedýlko? Budete dneska zkoušet? Tak foť...
haisovad
napsal(a):
Hehe já si dám až příští ročník...na kolo budu zase chvíli alergická...
Hele Péťo co to sedýlko? Budete dneska zkoušet? Tak foť...
¨No urco ho prubnu na chvilku,nafotila bych rada ale segra ma fotak u sebe a jeste k tomu vybity. Ale vemu ho mozna domu tak budou fotky vecer nebo rano.
rocky
napsal(a):
¨No urco ho prubnu na chvilku,nafotila bych rada ale segra ma fotak u sebe a jeste k tomu vybity. Ale vemu ho mozna domu tak budou fotky vecer nebo rano.
Ty už máš sedlo usebe:????já už to mám vypalený a jsem v práci tak vám udělám malý výtah z Jeryho narozek...
Kuřátka nesmí chybět
klawdie
napsal(a):
Ty už máš sedlo usebe:????já už to mám vypalený a jsem v práci tak vám udělám malý výtah z Jeryho narozek...
Kuřátka nesmí chybět
Danny také né...
klawdie
napsal(a):
příprava oslavence
Sahib přišel pogratulovat a ochutnat seno..
klawdie
napsal(a):
Sahib přišel pogratulovat a ochutnat seno..
Grace na to hoidla záda
klawdie
napsal(a):
Grace na to hoidla záda
už se to začínmá scházet!!!!
klawdie
napsal(a):
už se to začínmá scházet!!!!
A jde se gratulovat, krásné dárky hlavně ty žrací
klawdie
napsal(a):
A jde se gratulovat, krásné dárky hlavně ty žrací
dort nesměl chybět!
klawdie
napsal(a):
new kamašky od klafušky
A speciální dárek, s tím trochu bojoval
klawdie
napsal(a):
A speciální dárek, s tím trochu bojoval
A ještě hromadné foto s oslavencem a jdem ho zapít!
klawdie
napsal(a):
A ještě hromadné foto s oslavencem a jdem ho zapít!
tohle nesmí chybět
klawdie
napsal(a):
a pak už se jen pařilo
Další fota jsou již veřejně nepublikovatelná:)
tančilo se pilo a dovádělo...![]()
klawdie
napsal(a):
Další fota jsou již veřejně nepublikovatelná:)
tančilo se pilo a dovádělo...![]()
Holek utočiště...dobrou a spát!
lanika
napsal(a):
A výlet..z toho má fotek méně...
klawdie
napsal(a):
jedůůůů
na hájovně těsně než jse m padla i z tý židle
klawdie
napsal(a):
na hájovně těsně než jse m padla i z tý židle
nafotila jsem Vám jak vypadají ruce dneska...kamínky už jsou skoro pryč ale bolí to jak čert!uf
klawdie
napsal(a):
nafotila jsem Vám jak vypadají ruce dneska...kamínky už jsou skoro pryč ale bolí to jak čert!uf
oběd...
klawdie
napsal(a):
naše bike a my na místě
krásné místo a plno zážitku za nalezené a vrácené dítě jsme dokonce vysloužili flašku zelený...no bylo toho moc...
klawdie
napsal(a):
krásné místo a plno zážitku za nalezené a vrácené dítě jsme dokonce vysloužili flašku zelený...no bylo toho moc...
Holky jdu dom---snad jsem vám tímto malým přůřezem spestřila chvilku nudy...nahlásím se z domova...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
Holky jdu dom---snad jsem vám tímto malým přůřezem spestřila chvilku nudy...nahlásím se z domova...
Klárko máš tam ode mě mailík děkuju
sadzi saj
napsal(a):
Klárko máš tam ode mě mailík děkuju
Akcičky super, dost mě mrzí, že jsme tu nebyli a nemohli se zúčastnit...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
klawdie
napsal(a):
jooo promin už je nemám..
Jj, škoda.
rocky
napsal(a):
škoda že se to sešlo s Vaší dovčou ..
Po dlouhé době vstupujeme do 100
lanika
napsal(a):
Po dlouhé době vstupujeme do 100
A nažrala jsem se táááááák moc, že by mi teď docela bodla půlhodinka zchrupu. A asi nebudu sama, že jo, Dany?
lanika
napsal(a):
A nažrala jsem se táááááák moc, že by mi teď docela bodla půlhodinka zchrupu. A asi nebudu sama, že jo, Dany?
Tak u nás se právě setmělo a chčije.... je dost ošklivo... já kuchtím kus masa z mražáku a bramborovou kašičku, musím dnes na nákup, moc k jídlu toho tady nemám...
lanika
napsal(a):
Hehe, máš pravdu Leni...já jsem po víkendu úplně hotovson...jelikož jsem toho měla dost už v týdnu na táboře a za celý týden jsem nešla spát dřív než po dvanáctéa vstávala jsem kolem sdmé +-. MNo ale opravdu stál víkend za to...
Tomáš se chechtal že jedu na oslavu narozenin Jerýýka, hned se chytal reklamy OSLAV NAROZENINY SVÉHO KŘEČKA
Ale lidi u vás jsou boží...kéž kdyby byly všude takhle prima lidičky...
Klárko, tu fotku si u sebe ještě nech a teď jste na řadě s návštěvou vy...ajá ti předám žabky...nějak si semnou odskočili do Rakous...
Péťa učí Průšu skřílet z praku...
haisovad
napsal(a):
Hehe, máš pravdu Leni...já jsem po víkendu úplně hotovson...jelikož jsem toho měla dost už v týdnu na táboře a za celý týden jsem nešla spát dřív než po dvanáctéa vstávala jsem kolem sdmé +-. MNo ale opravdu stál víkend za to...
Tomáš se chechtal že jedu na oslavu narozenin Jerýýka, hned se chytal reklamy OSLAV NAROZENINY SVÉHO KŘEČKA
Klárko, tu fotku si u sebe ještě nech a teď jste na řadě s návštěvou vy...ajá ti předám žabky...nějak si semnou odskočili do Rakous...
Ahááá no ty potvurko, hlavně že sis vzpoměla na ten tacháč!!! aspon uděláme výměný program:)
Jooo a zas nás čeká další akcička, tentokrát na dvorečku u Páji...
holky fota z oslavy můžete zkouknout na www.roudnicka.rajce.idnes.cz
haisovad
napsal(a):
A Péťa zase podává dál zelenou![]()
rocky
napsal(a):
frcim do HK.papa
Hehe, já jsem teďka upravovala fotky z tábora...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
haisovad
napsal(a):
Hehe, já jsem teďka upravovala fotky z tábora...
Danny krásná kobylka a posílala jsem ti mailík
sadzi saj
napsal(a):
Danny krásná kobylka a posílala jsem ti mailík
Andy, děkuji za pochvalu..
Mailika jsem ti už také poslala...
haisovad
napsal(a):
Andy, děkuji za pochvalu..
Mailika jsem ti už také poslala...
tak děvčátka, já za chvíli frčím...porada nebyla až tak dlouhá jak jsem ji myslela...
spíše celej den něco šéfik potřeboval...
tak papa Danny