Úterý,úsměv na tvář a šup,skočit do pracovního víru....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2008 07:07
molly

XXX.XXX.250.230

Krááásnééé rááánóóó....
Holky,Safí je po operaci v pohodě,pěkně žere a ani moc nekouše Že jsem jí nechala takhle ublížit...
Peti,Klári,chtěla jsem Vás včera navštívit,ale odjela jsem docela brzy na pracovní schůzku a ono se to protáhlo... Jsem se vrátila dom až v 11večer... Ale musím to stihnout,než... ...... ...... odjedu .A ta moje láááska 4-nohá může se mnou!!!!!!!!!!!!
Držte pěsti a palce a ono to vyjde
Tak mějte krááásnýýý den,kéž nám vydrží puchejř na obloze(páč jedu na železném oři)...papa

8.7.2008 07:27
rocky

XXX.XXX.0.1

molly napsal(a):
Krááásnééé rááánóóó....
Holky,Safí je po operaci v pohodě,pěkně žere a ani moc nekouše Že jsem jí nechala takhle ublížit...
Peti,Klári,chtěla jsem Vás včera navštívit,ale odjela jsem docela brzy na pracovní schůzku a ono se to protáhlo... Jsem se vrátila dom až v 11večer... Ale musím to stihnout,než... ...... ...... odjedu .A ta moje láááska 4-nohá může se mnou!!!!!!!!!!!!
Tak mějte krááásnýýý den,kéž nám vydrží puchejř na obloze(páč jedu na železném oři)...papa

Přeji dobré ránečko, to je fajne že už to má za sebou! Já byla celé odpolko u koní, škoda no, přijela i Evča s Lukášem Tak příště Zuzi

Sluníčko venku svítí, ale já nějak nemám chuť do práce...ale to nás bude asi více..

8.7.2008 07:27
molly

XXX.XXX.250.230

molly napsal(a):
Krááásnééé rááánóóó....

A Mára mi sehnal frapecit Zatím 5x pytlíčků,ale prý to půjde ještě víc Tak si budu muset nabalit sebou ,na dlouhé zimní večery

Teda,holky,jestli se nic nepos..e,tak budu moc šťastná...

8.7.2008 07:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
A Mára mi sehnal frapecit Zatím 5x pytlíčků,ale prý to půjde ještě víc Tak si budu muset nabalit sebou ,na dlouhé zimní večery

Ahooooj už se hlásím z práce od rána, nějak nestíhám Zuzí dopadl job v zahraničí, nebo co?Vím že jsi akorát psala že by jsi chtěla ale ted koukám že to asi klaplo, že?

8.7.2008 08:35
luciusl

XXX.XXX.217.210

klawdie napsal(a):
Ahooooj už se hlásím z práce od rána, nějak nestíhám Zuzí dopadl job v zahraničí, nebo co?Vím že jsi akorát psala že by jsi chtěla ale ted koukám že to asi klaplo, že?

Tak vás taky všechny zdravím Včera jsem byla s Rozleťákem na pěkné krokovce, na loukách, v lesíku s kamarádky kobylkou a chlapec se choval moooooooooc slušně
Zuzi, budu držet fšechny palce co mám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leni, pojď na skypeeeeeeeee, plíz.

8.7.2008 08:36
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Tak vás taky všechny zdravím Včera jsem byla s Rozleťákem na pěkné krokovce, na loukách, v lesíku s kamarádky kobylkou a chlapec se choval moooooooooc slušně

Koukala jsem, jaký jste měly hezký víkend super akcička

8.7.2008 08:38
haisovad

XXX.XXX.213.5

luciusl napsal(a):

Dobré jitro,
tak jsem tu...
včera jsem měla celkem narvané odpoledne...odcházela jsem z rachoty v pět...pak jsem jela honem domů a s Arnoštem na vyndávání stehů...tak jsme na něm zase se ségrou ležely aby si vůbec nechal sáhnout na ucho...ale držel a stehy má dole...teď už jen na 14 dnísatelit a pak už bude úplně dobrej...
Mno a pak přijel Viki an opravu netu u nás doma...a šla jsem chrnět zase v půl jdenácté...hrozný.
Zuzíku, moc ti přeji aby vše klaplo tak jak má...
hele Lucíííí, co Rozlouš s nožkama? Už je to O.K.?

8.7.2008 08:41
strelish

XXX.XXX.142.166

molly napsal(a):
Krááásnééé rááánóóó....

Děvčata, jak vy to děláte, že jste pořád tak akční, u nás se vesměs pořád jen uklízí a ještě asi dlouho bude (a v boji s kopřivama zatím prohráváme :( )

Rozrostl se nám zvěřinec v ohradě, tenhle exemplář je tam pečený vařený.

8.7.2008 08:42
luciusl

XXX.XXX.217.210

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
tak jsem tu...
včera jsem měla celkem narvané odpoledne...odcházela jsem z rachoty v pět...pak jsem jela honem domů a s Arnoštem na vyndávání stehů...tak jsme na něm zase se ségrou ležely aby si vůbec nechal sáhnout na ucho...ale držel a stehy má dole...teď už jen na 14 dnísatelit a pak už bude úplně dobrej...
Mno a pak přijel Viki an opravu netu u nás doma...a šla jsem chrnět zase v půl jdenácté...hrozný.
Zuzíku, moc ti přeji aby vše klaplo tak jak má...
hele Lucíííí, co Rozlouš s nožkama? Už je to O.K.?

Danny, pěkná fotka
Rozleta jsem zula úplně, pod sedlo nosí na přední nohy botičky, trajdá ale jen po okolí v kroku a trochu kluše na pískové jízdárně. Jen tak decentně, bo to vidím, že to ještě není úplně v cajku. Nespěchám, čekám na něj už asi 3 roky, až se uzdraví. Nějak myslím, že už to ale nikdy nepřijde

8.7.2008 08:43
radule

XXX.XXX.105.14

molly napsal(a):

Ahojky vsem
Zuzko tak uz ste se s Martou dohodly?

8.7.2008 08:44
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Děvčata, jak vy to děláte, že jste pořád tak akční, u nás se vesměs pořád jen uklízí a ještě asi dlouho bude (a v boji s kopřivama zatím prohráváme :( )

Rozrostl se nám zvěřinec v ohradě, tenhle exemplář je tam pečený vařený.

ty brdo mazec...Danulí včear už ses neozvala..ale jak to tak čtu tak chápu měla jsi to narvané, na kobču jsem koukala...na eqch foto z dáli tak nebylo moc vidět, ale cena fatk super...

8.7.2008 08:48
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
ty brdo mazec...Danulí včear už ses neozvala..ale jak to tak čtu tak chápu měla jsi to narvané, na kobču jsem koukala...na eqch foto z dáli tak nebylo moc vidět, ale cena fatk super...

No taky jsem na ní koukala...
Klárko promiň mi...ale nějak jsem na to úplně zapomněla že ti mám ještě volat...
Ranní Roudnička...

8.7.2008 08:53
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
No taky jsem na ní koukala...
Klárko promiň mi...ale nějak jsem na to úplně zapomněla že ti mám ještě volat...
Ranní Roudnička...

A spacáčky koukající ze sena...koukám ještě před snídaní:)
Nevadí...Danny...ještě žiju v euforii z víkendu! nadšení ze mě září, jak kdybych byla po dovlený, s těmahle lidma to je prostě boží!

8.7.2008 09:00
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
A spacáčky koukající ze sena...koukám ještě před snídaní:)
Nevadí...Danny...ještě žiju v euforii z víkendu! nadšení ze mě září, jak kdybych byla po dovlený, s těmahle lidma to je prostě boží!

hehe, spacáky taky mám nafocený...ale né naše

8.7.2008 09:14
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
hehe, spacáky taky mám nafocený...ale né naše

Si říkám jak on se ten Dan dokáže otočit v tom spacáku aby měl zapínání nahoru To mě nikdy nejde

8.7.2008 09:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Si říkám jak on se ten Dan dokáže otočit v tom spacáku aby měl zapínání nahoru To mě nikdy nejde

bál se myšiček!tak byl schovaný:)ale v seně se spí hezky, už příště nebudu pořádat dlouhé pochoydy dom, ale ustelu si v seně!

8.7.2008 09:31
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):
bál se myšiček!tak byl schovaný:)ale v seně se spí hezky, už příště nebudu pořádat dlouhé pochoydy dom, ale ustelu si v seně!

Taky přeju krásné ráno :-) Já to mám dns manuálně pracovní. celá naše kuchyń vypadá jak po výbuchu a já pomáhám tátoj s obložením... :-/

8.7.2008 09:32
klafus

XXX.XXX.248.119

klafus napsal(a):
Taky přeju krásné ráno :-) Já to mám dns manuálně pracovní. celá naše kuchyń vypadá jak po výbuchu a já pomáhám tátoj s obložením... :-/

jo no na seně se vám ale muelo spinkat!

8.7.2008 09:33
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):

Pé´to škoda že to sedýlko nesedí :-(

8.7.2008 09:34
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
Pé´to škoda že to sedýlko nesedí :-(

Fakt nesedí? Tak to je pech...sakra mente...

8.7.2008 09:36
cheyenne

XXX.XXX.176.253

haisovad napsal(a):

Zdravím též všechny....
sedýlko jsem včera taky viděla, je hezký, škoda... no, Jerrýk je sportovnější, tohle sedlo spíš pásne na kuličkovatější kuličku

8.7.2008 09:36
klafus

XXX.XXX.248.119

haisovad napsal(a):

hmm taky mě to mrzí!

8.7.2008 09:41
klafus

XXX.XXX.248.119

cheyenne napsal(a):
Zdravím též všechny....
sedýlko jsem včera taky viděla, je hezký, škoda... no, Jerrýk je sportovnější, tohle sedlo spíš pásne na kuličkovatější kuličku

Ahoj Evi,hele co saxula vlastně? Jak to vypadá s termínem kastrace? Já sem te´d byla dosti mimo mísu :-D Tak snad se blbě neptám

8.7.2008 09:41
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
hmm taky mě to mrzí!

Je to trojka a ta jeríkovi leží na kohoutku, škoda, ale jak jsem tak koukala to posedlí je stejně přílilš mrnavy...holky začínám mít jezdící absták

8.7.2008 09:44
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):
Je to trojka a ta jeríkovi leží na kohoutku, škoda, ale jak jsem tak koukala to posedlí je stejně přílilš mrnavy...holky začínám mít jezdící absták

Jej Kláryko, kdybych ti tak mohla udělat koníčka, tak tě svezu ihahááá, tak přije´d za mnou příští týden na chalupu a svezem se na Islan´dácích

8.7.2008 09:45
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):

Jsem tu, zdravím všechny, Klári ani se ti nedivím, já bych ho měla taky

8.7.2008 09:47
klafus

XXX.XXX.248.119

lanika napsal(a):

Ale Klárko, aby ti nebylo líto...něco pro tebe mám

8.7.2008 09:47
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):

No a včera mi teda už konečně dovezli zbytek toho sena a já lítala o půl 11 po stohu a přikrývala v tom dešti. Málem jsem sebou práskla, uklouzla ji noha na tom silonu......

8.7.2008 09:49
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
No a včera mi teda už konečně dovezli zbytek toho sena a já lítala o půl 11 po stohu a přikrývala v tom dešti. Málem jsem sebou práskla, uklouzla ji noha na tom silonu......

To sedlo mě štve no...líbilo se mi

8.7.2008 09:50
klafus

XXX.XXX.248.119

lanika napsal(a):

Teda Leni ty seš taky dobrej harakiri zemědělec. pro své seno všechno,vi´d?

8.7.2008 09:51
lanika

XXX.XXX.188.86

klafus napsal(a):
Teda Leni ty seš taky dobrej harakiri zemědělec. pro své seno všechno,vi´d?

Jasně Klári i ve spodním prádle bych se po něm prošla jak mi slíbí, že do zimy zůstane pořád tak čerstvé jak je

8.7.2008 09:51
klafus

XXX.XXX.248.119

rocky napsal(a):
To sedlo mě štve no...líbilo se mi

Njn PeTi co naděláme, asi budeme muset počkjat až se nám tohle úplně rozpadne pod zadkem snad budou i další a lepší.

8.7.2008 09:52
klafus

XXX.XXX.248.119

lanika napsal(a):
Jasně Klári i ve spodním prádle bych se po něm prošla jak mi slíbí, že do zimy zůstane pořád tak čerstvé jak je

No tak tomu už se říká nabídka k zvážení

8.7.2008 09:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
No tak tomu už se říká nabídka k zvážení

dobře leni...co kluci jak se mají? Klafuško copak mi zas chystáš:)))
naše oblíbená činnost

8.7.2008 09:54
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):

Kláry, ale te´d mě napadá nezoufej tolik, příští týden tu nebudu ani já ani Míša a Žlutej by brečel, kdyby nechodil jezdit

8.7.2008 09:57
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):
dobře leni...co kluci jak se mají? Klafuško copak mi zas chystáš:)))
naše oblíbená činnost

No Kláry že tě mám tak ráda, tak sem ti něco přivezla z Prahy, ale je to jen polotovar, tak si s tím musím ještě pohrát

8.7.2008 10:01
rocky

XXX.XXX.0.1

klafus napsal(a):
Kláry, ale te´d mě napadá nezoufej tolik, příští týden tu nebudu ani já ani Míša a Žlutej by brečel, kdyby nechodil jezdit

To jo , budu tě ségra ještě muset nutit aby jsi jezdila

8.7.2008 10:02
lanika

XXX.XXX.188.86

klafus napsal(a):

Jsem zrovna zjistila, že mi chce odlést z palce ten postižený nehet.....Sakra Kluci jsou vpohodě, včera jsem byla zakroužit na louce, trochu poohýbat, dneska si Honzíka půjčuje kámoška, pojedou do lesíka no a zítra snad hupnem nějakou gymnastickou řadu. Jsem zvědavá, jestli se nezabijem A Oskárek jde taky dnes ven, přijde mi Marlkétka tak ho pěkně spolu s pejsky provětrám.....Jen nevím jak tio udělat, koupila jsem klukům třásně na oči a Honzajs ten lump to Oskarovi neustále shazuje. Tahá ho za to a nakonec mu to bud odepne nebo sundá celouu ohlávku......

8.7.2008 10:04
klafus

XXX.XXX.248.119

rocky napsal(a):
To jo , budu tě ségra ještě muset nutit aby jsi jezdila

No jo to je něco trošku jinýho než Sáhibek

8.7.2008 10:07
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
Jsem zrovna zjistila, že mi chce odlést z palce ten postižený nehet.....Sakra Kluci jsou vpohodě, včera jsem byla zakroužit na louce, trochu poohýbat, dneska si Honzíka půjčuje kámoška, pojedou do lesíka no a zítra snad hupnem nějakou gymnastickou řadu. Jsem zvědavá, jestli se nezabijem A Oskárek jde taky dnes ven, přijde mi Marlkétka tak ho pěkně spolu s pejsky provětrám.....Jen nevím jak tio udělat, koupila jsem klukům třásně na oči a Honzajs ten lump to Oskarovi neustále shazuje. Tahá ho za to a nakonec mu to bud odepne nebo sundá celouu ohlávku......

To mě zas Sahib rve kobyle uči z masky- děsnááá legrace

8.7.2008 10:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
To mě zas Sahib rve kobyle uči z masky- děsnááá legrace

nám zas jerík rozepnínal ohlávky,ale mám na mysli ty přesky...darebák, doporučuji namazat třeba octem onoho to přejde až to ochutná...

8.7.2008 10:13
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
nám zas jerík rozepnínal ohlávky,ale mám na mysli ty přesky...darebák, doporučuji namazat třeba octem onoho to přejde až to ochutná...

Jéé Kláry, ty jsi hodná že na mě takhle myslíš...

8.7.2008 10:23
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):
Jéé Kláry, ty jsi hodná že na mě takhle myslíš...

jj já vím Jen hele se s tebou ještě musím domluvit, jak bys to chtěla, mám toho 1,5 metru. Normální nárkčák z martingalu měří 1,4 m. Jen ještě nevím jak to spojím

8.7.2008 10:36
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
jj já vím Jen hele se s tebou ještě musím domluvit, jak bys to chtěla, mám toho 1,5 metru. Normální nárkčák z martingalu měří 1,4 m. Jen ještě nevím jak to spojím

Tak mám jednu starší fotku z obsedání Luny... Luna pomalu maká na jízdárně. Zítra se na ní jedu podívat k Hance.

8.7.2008 10:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Tak mám jednu starší fotku z obsedání Luny... Luna pomalu maká na jízdárně. Zítra se na ní jedu podívat k Hance.

Ona je jak Leuša v jiném odstínu, však i máš podobnou fotky leuši vid??? jen kousek víc do prava

8.7.2008 10:40
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Ona je jak Leuša v jiném odstínu, však i máš podobnou fotky leuši vid??? jen kousek víc do prava

Jj, tu fotku si taky připomínám Leuša v mladším provedení

8.7.2008 10:44
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):

hele Klááááárko já bych od tebe ale potřebovala takovou malinkatou protislužbičku 0:-) já jedu příští týden na dovolenou na kola s našima a ségra mi včera odjela do Anglie. A já bych potřebovala pohlídat morčátka. neměla bys ve svém bytečku na týden volno? Prosím prosííííím

8.7.2008 10:44
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):

JJ a v plném květu deště...

8.7.2008 10:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
hele Klááááárko já bych od tebe ale potřebovala takovou malinkatou protislužbičku 0:-) já jedu příští týden na dovolenou na kola s našima a ségra mi včera odjela do Anglie. A já bych potřebovala pohlídat morčátka. neměla bys ve svém bytečku na týden volno? Prosím prosííííím

Klafuško to je to nejmenší co pro tebe mohu udělat, řekni kdy a já si pro ně přijedu, pak napiš rozpis kdy a co rádi papaj a já se o ně s chutí postarám,aspon Teddy bude mít s kým pokecat!

8.7.2008 10:53
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
JJ a v plném květu deště...

Aby jsi ale pak nevracela morčecí slečny zapuštěnééé
Kdyby jsme neměli doma blbounka Tomáše co všechno nové musí pochcat tak bych je taky moc ráda hlídala.. nějak mi je s těma rybičkama doma smutno- hrozné ticho

Doma jsme teď dostavěli nový výběh pro pejsky tak vám ho dneska blejsknu
mě tak napadá že by se tam třebas takovej větší labrador jménem Jerry vešel

8.7.2008 11:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Aby jsi ale pak nevracela morčecí slečny zapuštěnééé
Kdyby jsme neměli doma blbounka Tomáše co všechno nové musí pochcat tak bych je taky moc ráda hlídala.. nějak mi je s těma rybičkama doma smutno- hrozné ticho

Doma jsme teď dostavěli nový výběh pro pejsky tak vám ho dneska blejsknu
mě tak napadá že by se tam třebas takovej větší labrador jménem Jerry vešel

To ticho ti závidím... klece mám přeci dvě, tak to je pohoda...můžu pujčit i třetí jestli je máš Kláry rozdělený, není problém, mám kamarádku co má morčat snad dvacet a ted jim vybudovala mega domačky a přestěěhovala je z bedýnek a klecí do jednotného paneláku

už máte výběhy??? tak šup šup na další!!!

8.7.2008 11:14
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):
Klafuško to je to nejmenší co pro tebe mohu udělat, řekni kdy a já si pro ně přijedu, pak napiš rozpis kdy a co rádi papaj a já se o ně s chutí postarám,aspon Teddy bude mít s kým pokecat!

Jéžiš ajo, Kláry, ty máš vlastně chlapa morčáka No tak to bys je ale mesměla spolu moc pouštět proběhnout, kecat přes mříže můžou. Jéééžiš to už vidim jak by mě doma upekli kdyby to pod umyvadlem najednou začalo víc pískat a bylo by tam místo 2 morčátek třeba 6 :-D No ale já ti věřím a doufám,že půjčím 2 morčata a zpátky si taky vezmu 2 morčata :-D
Jinak by to teda bylo super, kdyby si mi je pohlídala. Já je právě neměla komu narvat. důchodci sou uže bezsvéprávný a chcíply by tady v bytě žízní a všechny kamarády mám odjetý na prázdninách. A zas se je chtěla dát někm, kde už nějaký morče je nebo bylo, aby měli správnou péči :-)
Dám ti je v jejich letním sídle:

8.7.2008 11:16
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
To ticho ti závidím... klece mám přeci dvě, tak to je pohoda...můžu pujčit i třetí jestli je máš Kláry rozdělený, není problém, mám kamarádku co má morčat snad dvacet a ted jim vybudovala mega domačky a přestěěhovala je z bedýnek a klecí do jednotného paneláku

Njn nejde to tak rychle...kurňa ale už bych si ráda kopla do základůů

8.7.2008 11:17
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

nemusíš mít obavy k sobě bych je samo nepustila, co pak s tou havětí že????spíš bude mít s kým pokecat přes mříže tak domeček máš to je fajné, když budou mít dám yzájem, mohu ijm dopřávat i pobytu na balkoně, to se pak domluvíme, není problém...snad zvládnu obstarat ještě dvě ukřičenice:)

8.7.2008 11:22
klafus

XXX.XXX.248.119

klafus napsal(a):
Jéžiš ajo, Kláry, ty máš vlastně chlapa morčáka No tak to bys je ale mesměla spolu moc pouštět proběhnout, kecat přes mříže můžou. Jéééžiš to už vidim jak by mě doma upekli kdyby to pod umyvadlem najednou začalo víc pískat a bylo by tam místo 2 morčátek třeba 6 :-D No ale já ti věřím a doufám,že půjčím 2 morčata a zpátky si taky vezmu 2 morčata :-D
Jinak by to teda bylo super, kdyby si mi je pohlídala. Já je právě neměla komu narvat. důchodci sou uže bezsvéprávný a chcíply by tady v bytě žízní a všechny kamarády mám odjetý na prázdninách. A zas se je chtěla dát někm, kde už nějaký morče je nebo bylo, aby měli správnou péči :-)
Dám ti je v jejich letním sídle:

ted bych ti mohla říct co tě vlastně čeká Obě sou hodný a nekoušou

Takže ŤULDA: je už starší paní ( táhne jí na 8 rok) ale pořád je akční, někdy až moc. Moc se nemuchlá, né že by to neměla ráda, ale už neposedí na klíně.Nedávno prodělala problémy se zubama, tak se nelekej má je trochu delší,ale bohužel jí s tim nejde nic moc dělat, protže má slabý lůžko v dásni a tak se jí nedaj lámat. Byli sme se ní na veterině a misto toho aby jí ho zkrátili, tak jí vyrvali celej zub a vet nám řek, že by se to muselo dělat pod narkozou a v tomhle věku už je to riskantní, takže už jí dáváme svatej pokoj a klidný stáří. Hlodat ještě může, tak jí dávám každý den tvrdý chleba, aby měla na čem trénovat. No co bych o ní ještě napsala. jakmile uslyší zvuk igeli´táky, nebo otvírání ledničky, či jiný zvuk spojený s jídlem, začně totálně vřískat ale to asi jako každé morče. Je hodně společenská a když jí necháváme běhat po bytě tak k tobě přijde na zamlaskání,ale jen když máš něo dobrého :-)

8.7.2008 11:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

klafus napsal(a):
ted bych ti mohla říct co tě vlastně čeká Obě sou hodný a nekoušou

Takže ŤULDA: je už starší paní ( táhne jí na 8 rok) ale pořád je akční, někdy až moc. Moc se nemuchlá, né že by to neměla ráda, ale už neposedí na klíně.Nedávno prodělala problémy se zubama, tak se nelekej má je trochu delší,ale bohužel jí s tim nejde nic moc dělat, protže má slabý lůžko v dásni a tak se jí nedaj lámat. Byli sme se ní na veterině a misto toho aby jí ho zkrátili, tak jí vyrvali celej zub a vet nám řek, že by se to muselo dělat pod narkozou a v tomhle věku už je to riskantní, takže už jí dáváme svatej pokoj a klidný stáří. Hlodat ještě může, tak jí dávám každý den tvrdý chleba, aby měla na čem trénovat. No co bych o ní ještě napsala. jakmile uslyší zvuk igeli´táky, nebo otvírání ledničky, či jiný zvuk spojený s jídlem, začně totálně vřískat ale to asi jako každé morče. Je hodně společenská a když jí necháváme běhat po bytě tak k tobě přijde na zamlaskání,ale jen když máš něo dobrého :-)

To řvaní znám, na mě morčoid řve jakmile se hnu v posteli, když přijdu domů a klasika pytlíky, lednička...řekla bych při jakékoliv pohybu...no a když to není hlady tak chce ven, tak si pak hopkaj s Bramborou po bytě, vždycky ona za ním a pak ji zas sleduje on, kašpaři dva to jsou...

8.7.2008 11:34
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
nemusíš mít obavy k sobě bych je samo nepustila, co pak s tou havětí že????spíš bude mít s kým pokecat přes mříže tak domeček máš to je fajné, když budou mít dám yzájem, mohu ijm dopřávat i pobytu na balkoně, to se pak domluvíme, není problém...snad zvládnu obstarat ještě dvě ukřičenice:)

Hej Klári, ted koukám prodáváš pérka, máš je ještě?????? Bo chcu stejně kupovat, tak mě napadlo, že by mi ty tvé na letošní sezonu úplně postačily :-)

8.7.2008 11:39
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Hej Klári, ted koukám prodáváš pérka, máš je ještě?????? Bo chcu stejně kupovat, tak mě napadlo, že by mi ty tvé na letošní sezonu úplně postačily :-)

už jsou pryč...

8.7.2008 11:48
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
už jsou pryč...

Holky, nevíte jestli je na netu plenemmá kniha angličáků? nějak to nemohu za boha najít...

sadzi saj

8.7.2008 11:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

haisovad napsal(a):
Holky, nevíte jestli je na netu plenemmá kniha angličáků? nějak to nemohu za boha najít...

Na www.dostihy.cz ve statistikách se dá něco najít jinak na fitmin.cz, tam také

8.7.2008 11:52
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

http://www.fitmin.cz/ fitmin.asp?start=18&idc=139

8.7.2008 12:03
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
http://www.fitmin.cz/ fitmin.asp?start=18&idc=139

Dikas

8.7.2008 12:11
klafus

XXX.XXX.248.119

haisovad napsal(a):
Dikas

Tyjo nám nějakým "zázrakem" spadla sí´t ale už je to snad v pohodě

8.7.2008 12:18
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):
To řvaní znám, na mě morčoid řve jakmile se hnu v posteli, když přijdu domů a klasika pytlíky, lednička...řekla bych při jakékoliv pohybu...no a když to není hlady tak chce ven, tak si pak hopkaj s Bramborou po bytě, vždycky ona za ním a pak ji zas sleduje on, kašpaři dva to jsou...

A LILINKA: to je imigrant jeden černej z Ostravy. Už je to paní VON mám na ní papíry, ale jsou mi stejně k prdu :-D na výstavy nemůže kvulí víru na tváři(žábře), ale to mě stejně nepálí, na výstavy sem si jí nepořizovala. Je 1,5 roku a je to úplnej opak Ťuldy. je trochu víc bojácná než Ťulda a zvláš´t na cizí, ale když na ní deš pomalu tak je v pohodě.Ale není tak nevinná jak se tváří. někdy má i leteckej den a to lítá po bytě jak šílená, skáče přes co může a dokonce i vahazuje jako koníček :-D a pak cela unavená s sebou práskne do prostřed místnosti a odpočívá. má ráda sledovaní televize, zváště nějaký kriminálky, kde se rychle střídaj barevný obrazy, to se jí moc líbí a u toho dlouho vydrží sedět a nefat se hladit. takže ona je spíš takový televizní morče. A Kláry, jesi máš Tedíka nejen jménem ale i rasou, tak se ti bude Lilinka líbit, ptz má exkluzivní kožíšek na hlazení.

8.7.2008 12:21
klafus

XXX.XXX.248.119

klafus napsal(a):
A LILINKA: to je imigrant jeden černej z Ostravy. Už je to paní VON mám na ní papíry, ale jsou mi stejně k prdu :-D na výstavy nemůže kvulí víru na tváři(žábře), ale to mě stejně nepálí, na výstavy sem si jí nepořizovala. Je 1,5 roku a je to úplnej opak Ťuldy. je trochu víc bojácná než Ťulda a zvláš´t na cizí, ale když na ní deš pomalu tak je v pohodě.Ale není tak nevinná jak se tváří. někdy má i leteckej den a to lítá po bytě jak šílená, skáče přes co může a dokonce i vahazuje jako koníček :-D a pak cela unavená s sebou práskne do prostřed místnosti a odpočívá. má ráda sledovaní televize, zváště nějaký kriminálky, kde se rychle střídaj barevný obrazy, to se jí moc líbí a u toho dlouho vydrží sedět a nefat se hladit. takže ona je spíš takový televizní morče. A Kláry, jesi máš Tedíka nejen jménem ale i rasou, tak se ti bude Lilinka líbit, ptz má exkluzivní kožíšek na hlazení.

No co ještě dodat nastěhuju ti je s bedýnkou( už nově podestlanou, a´t nemusíš kydat) s pilinovejma granulema( to je fakt vynález! Vůbec to nesmrdí a jakmile se dostanou s kontaktem s vlhkoustí-močí, tak nabobtnaj a rozpadnou se, zadržuou smrad a tekutinu), pak nějaký seníčko a možná i slámičku, a granulky na jídlo a pítko a co já vim co etšě vymyslim :-D No ještě se domluvíme u koní. ale předem děkuju, že se jich ujmeš.
Oni sou čumáčci hodný, většinu dne proležej

8.7.2008 12:27
klafus

XXX.XXX.248.119

klafus napsal(a):
Tyjo nám nějakým "zázrakem" spadla sí´t ale už je to snad v pohodě

Ježiš taky je u vás takovej chcanec?!

8.7.2008 12:30
rocky

XXX.XXX.0.1

klafus napsal(a):
Ježiš taky je u vás takovej chcanec?!

Člověče u nás taky

8.7.2008 12:33
klafus

XXX.XXX.248.119

rocky napsal(a):
Člověče u nás taky

Pé´to neřikej, ty seš snad z Hradec nebo co

8.7.2008 12:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Člověče u nás taky

i u mě...Kláry už se na ně těším...Teddík není ten pravej Teddík, je to takovej polodlouhosrstej mix...měl ít hadům pač měl jedno očko zakalená, ale u mě to nějak rozkoukalty dřevěný piliny, znám koupila jsme je s kámoškou jednou v akci obi a už nic jiného nechci...15 kg pytel stál pouhých 25,-, normálně e dají koupit zs cca 89,- a hlavně nekupovat ve zveráčích, tak vyjdou sakra draho...každopádně musím zajet pro nové, ale nemusím to měsic kydat, jen vybírám bobky sem tam, ale on není vubec cítit, sama to nechápu, ale svádím to na tu podestýlku...

8.7.2008 12:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
i u mě...Kláry už se na ně těším...Teddík není ten pravej Teddík, je to takovej polodlouhosrstej mix...měl ít hadům pač měl jedno očko zakalená, ale u mě to nějak rozkoukalty dřevěný piliny, znám koupila jsme je s kámoškou jednou v akci obi a už nic jiného nechci...15 kg pytel stál pouhých 25,-, normálně e dají koupit zs cca 89,- a hlavně nekupovat ve zveráčích, tak vyjdou sakra draho...každopádně musím zajet pro nové, ale nemusím to měsic kydat, jen vybírám bobky sem tam, ale on není vubec cítit, sama to nechápu, ale svádím to na tu podestýlku...

Teddíka jsem doma měla ale byla to dosti uřvaná mladá dáma...

8.7.2008 12:44
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Krááásnééé rááánóóó....

Jsme moc v pravo...

8.7.2008 12:46
klafus

XXX.XXX.248.119

klawdie napsal(a):
Jsme moc v pravo...

oki, jdu kuchtit oběd,mám tam nějaký naložený maso. Tak předem brou chut!

8.7.2008 12:46
rocky

XXX.XXX.0.1

klawdie napsal(a):
Jsme moc v pravo...

že vždycky chčije když mám trénink!!!!!!!!!!

8.7.2008 12:56
klafus

XXX.XXX.248.119

rocky napsal(a):
že vždycky chčije když mám trénink!!!!!!!!!!

jj někdo tě má nahoře asi hodně rád :-)

8.7.2008 13:14
haisovad

XXX.XXX.213.5

klafus napsal(a):
jj někdo tě má nahoře asi hodně rád :-)

Já jsem si koupila oběd cestou z města, tak se cpu pung-apem od ťamanů...
a tady taky celkem hodně chčipe... a já nemám deštník, sakra.

8.7.2008 15:30
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Já jsem si koupila oběd cestou z města, tak se cpu pung-apem od ťamanů...
a tady taky celkem hodně chčipe... a já nemám deštník, sakra.

Tak já valím domů...jedeme s Tomem na kolo, alespoň na chvíli. Vypadá to, že už pršet nebude...tak papa zítra, Danny

Přidejte reakci

Přidat smajlík