rocky
napsal(a):
Ach jo,...tak já už jsem teda vzhůru no
Včera jsem byla navštívit kámošku, statek jak vyšitý, nevzpoměli byste zvíře, které ona tam nemá
lanika
napsal(a):
Kikirikíííííííííííííííííííííí, vstáváme, pracantky
Dobré ránko...Já jsem vzhůru už docela dlouho a za chvíli jedu na ranní...
Tak mějte primový den a ať nám to v práci všem rychle uteče...I když u mě to bude trošku na pohodu,páč pani vedoucí tam dnes nebude a mám domluvené "rande" s kamarádem ![]()
![]()
molly
napsal(a):
Tak mějte primový den a ať nám to v práci všem rychle uteče...I když u mě to bude trošku na pohodu,páč pani vedoucí tam dnes nebude a mám domluvené "rande" s kamarádem ![]()
![]()
Zuzi a jak je ty tvý vykastrovaný uličnici??
molly
napsal(a):
![]()
Kobylky
lanika
napsal(a):
Kobylky
A takto vypadá A 1/1 a připomínám, březí není
Teda už je, ale snad první měsíc
No jo Zuzi? Jak je Safí? Nějaké změny v chování???? To je ještě asi brzo....
rocky
napsal(a):
Zuzi a jak je ty tvý vykastrovaný uličnici??
Peti,děkuju,vypadá OKI...
Už mě dneska aji kousla ![]()
Můra jedna malá... Jen je lehce pohublá a má úplně oholené bříško
A ten doktor,co ji kastroval je taky fešný ![]()
Trošku se schladíme ![]()
lanika
napsal(a):
A takto vypadá A 1/1 a připomínám, březí není
Teda už je, ale snad první měsíc
No jo Zuzi? Jak je Safí? Nějaké změny v chování???? To je ještě asi brzo....
ZOO je slabé slovo.....![]()
lanika
napsal(a):
Frčím,tak se mějte babky
molly
napsal(a):
Frčím,tak se mějte babky
Jéééééééééééééééé, schody ![]()
![]()
Tohle se tvořilo u nás na obloze
lanika
napsal(a):
Jéééééééééééééééé, schody ![]()
![]()
Tohle se tvořilo u nás na obloze
Dobré ráno uličnice,
tak jak jsme se vyspali? Já jsem dneska chrupala až do půl sedmé...takže pohodička.
haisovad
napsal(a):
Dobré ráno uličnice,
tak jak jsme se vyspali? Já jsem dneska chrupala až do půl sedmé...takže pohodička.
Teda Dany, to já už jsem měla nakrmeno, vyvenčeno a moji maličkost už taky nachystanou
To se zdá, ale ráno každá pětiminutovka k dobru
Jo a včera jsem koukala do půl 12 na romantický fil z prostředí vesnického veterináře a neskrotného hřebce, kterého chtěli utratit a on si ho koupil a ankonec, pohádky byl konec
30-ti letá babička
lanika
napsal(a):
Teda Dany, to já už jsem měla nakrmeno, vyvenčeno a moji maličkost už taky nachystanou
To se zdá, ale ráno každá pětiminutovka k dobru
Jo a včera jsem koukala do půl 12 na romantický fil z prostředí vesnického veterináře a neskrotného hřebce, kterého chtěli utratit a on si ho koupil a ankonec, pohádky byl konec
30-ti letá babička
Hlasím se do služby...já se včera vyvenčil na rezatým, přkvapil mě jak pomalinku umí cválat
bylo to fajn jen mě z ty přetahovačky směrem dom bolí ruce...s šedivým jdem dneska na borůvky kdo se přidá??
strelish
napsal(a):
Bré ranko :)
Leni duhu - teda dvojduží
jsme u vás včera viděli taky, zrovna jsme byli pro kobču v tu dobu
Tak ten filmek jsem taky shledla
Tak jsi ségra včerejšek přežila ju? To je fajne
Hele tuhle fotku jsem našla Klafušky na netu
rocky
napsal(a):
Tak ten filmek jsem taky shledla
Tak jsi ségra včerejšek přežila ju? To je fajne
Hele tuhle fotku jsem našla Klafušky na netu
a ještě ty jsi tam byla
rocky
napsal(a):
a ještě ty jsi tam byla
Klári a znala jsi konec filmu jak to vše dopadne už vprostřed děje????
Ale stejně mám ty naivní romantické filmy táááááák ráda
Káti co Jami? Už ji máte zjištěnou? Co cesta, vpohodě????
lanika
napsal(a):
Mě tyhle německý romanťárny nebaví,předpokládm že to byl ten film na primě? já čuměla na ty duchy....jdu na nákup....
lanika
napsal(a):
Tahle fotka se mi moc líbí.....Nezkažená děcká radost
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
lanika
napsal(a):
čau holky, můžu se na chvilku přivť, jestli a než se v naší chvííli někdo oběví?
lanika
napsal(a):
Jo jo, cesta v pohodě, my jsme to měli včera megavýlet, doma jsme naložili Ernuši, jelo se k NJ k hřebcovi, odtamtud pak pro Jami a pak zpátky domů...no vyjíždělo se někdy okolo druhé, přijeli jsme po sedmé. Vozík byl s kamerkou, takže jsme i viděli, co tam koňouši dělají, takže to bylo fajn
lanika
napsal(a):
Mám něco podobného nadšení před ježdění...malá oslavenkyně které jsme přijeli s jerríkem povozit děti...
děti jsou vděčné modely
strelish
napsal(a):
Jo jo, cesta v pohodě, my jsme to měli včera megavýlet, doma jsme naložili Ernuši, jelo se k NJ k hřebcovi, odtamtud pak pro Jami a pak zpátky domů...no vyjíždělo se někdy okolo druhé, přijeli jsme po sedmé. Vozík byl s kamerkou, takže jsme i viděli, co tam koňouši dělají, takže to bylo fajn
A zjištěná teda ještě není, neboť je brzo :)
Ale překvapilo mě, že hřebčák měl letos jen 6 kobyl na připuštění, to mi přijde docela málo na to, že je v okolí takovýhle prakticky jediný...
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
strelish
napsal(a):
Byl někdo z Vás v Kuksu? Pěkný. Až na ten vítr, ztratila se mi tam dítka a víte kde byla? Žádné u koní, sladkostí, her, ale s nějakou paní pásli její kozu úplně jinde........
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
strelish
napsal(a):
Ale překvapilo mě, že hřebčák měl letos jen 6 kobyl na připuštění, to mi přijde docela málo na to, že je v okolí takovýhle prakticky jediný...
strelish-také připouštění? Já dvojmo a průšvih...obě jsou, ovšem jedna dvoj.........takže v sobotu zákrok-chjoo, snad to to druhé zmákne
strelish
napsal(a):
To dopadne Káťo, věřím že jo. Když si užívala tak dlouho tak je to jistý...
Já se jedu dneska podívat na Lunu na jízdárnu, tak beru fotyho a budu dokumentovat pokroky...
haisovad
napsal(a):
To dopadne Káťo, věřím že jo. Když si užívala tak dlouho tak je to jistý...
Já se jedu dneska podívat na Lunu na jízdárnu, tak beru fotyho a budu dokumentovat pokroky...
No prý si užila jen 4x
Fotograf už hodil fotky na net (na rozdíl ode mě
), tož vám ukážu pár černoušků
strelish
napsal(a):
No prý si užila jen 4x
Fotograf už hodil fotky na net (na rozdíl ode mě
), tož vám ukážu pár černoušků
Hřebčák ... bohužel se schylovalo k bouřce, takže podmínky pro focení stály za houby a od toho se odvíjí počet fotek... :(
strelish
napsal(a):
Hřebčák ... bohužel se schylovalo k bouřce, takže podmínky pro focení stály za houby a od toho se odvíjí počet fotek... :(
Koukající frísule a čůrající frísule.
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
rocky
napsal(a):
Tak to je dobrý Olgo
, hlavně že se našli
To si piš, že jsme byli rádi..........
olga visnakova
napsal(a):
strelish-také připouštění? Já dvojmo a průšvih...obě jsou, ovšem jedna dvoj.........takže v sobotu zákrok-chjoo, snad to to druhé zmákne
Bych řekla, že náběh na dvojčata a zamáčknutí jednoho je vcelku běžná věc. Pořád lepší to zjistit a řešit teď než při porodu mrtvých dvojčat.
lanika
napsal(a):
Holky nechtěl by jste někdo na ponyho sedlo. Nechci ale bohužel ho musí prodat dál jelikož nám nesedí
rocky
napsal(a):
Holky nechtěl by jste někdo na ponyho sedlo. Nechci ale bohužel ho musí prodat dál jelikož nám nesedí
..
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
rocky
napsal(a):
chyběl by mi k němu ten poník, jediná menší Gipsy má své westernové................
haisovad
napsal(a):
Fakt jenom 4x? To je nějak málo na tu dobu co tam byla...ale pokus připouštěli každej druhej den tak to skoroi tak vychází...
No tak ona se megerka musela někdy chvíli před tím, než jsme ji tam dovezli...a pak to "připouštěcí období" bylo zhruba týden, takže to tak nějak vychází.
olga visnakova
XXX.XXX.79.90
strelish
napsal(a):
Bych řekla, že náběh na dvojčata a zamáčknutí jednoho je vcelku běžná věc. Pořád lepší to zjistit a řešit teď než při porodu mrtvých dvojčat.
To jo, když já jsem panikář a oni jsou u sebe, taky si myslím, že by UZ měl být samozřejmý po připouštění, jsou ovšem i tací, jež raději ušetří-bohužel pro koně opět............
haisovad
napsal(a):
a jerýkovi je velké? nebo jak mu nesedí?
Danulí přes kohoutek je těsnější, kdyby se to dalo nějak nadzvednout nebo něco..fakt se mi líbí
lanika
napsal(a):
Zdarte Ženy, tak sem se s velkou slávou vykopala z postýlky a půjdu něco dělat. včera sem tu machrovala s těma provázkama a už to mám všechno hotový, jen u lonže mi chybí karabina, tak že si jí půjdu koupúit do našeho skvělýho zverimexu na Námku a a korát sem se zabila o lísteček s nápisem prodejna zrušena
Tak nevim kam budu jinak chodit, ptz tady měli skvělej výběr a celkem za levno. v Řehákoj nemaj nic! A v ostatních zverimexech jeden typ za 50 Kč! Tak už nevím kam mám jít :-(
klafus
napsal(a):
Zdarte Ženy, tak sem se s velkou slávou vykopala z postýlky a půjdu něco dělat. včera sem tu machrovala s těma provázkama a už to mám všechno hotový, jen u lonže mi chybí karabina, tak že si jí půjdu koupúit do našeho skvělýho zverimexu na Námku a a korát sem se zabila o lísteček s nápisem prodejna zrušena
Tak nevim kam budu jinak chodit, ptz tady měli skvělej výběr a celkem za levno. v Řehákoj nemaj nic! A v ostatních zverimexech jeden typ za 50 Kč! Tak už nevím kam mám jít :-(
Klárko klidně zítra bych s tebou šla na borůvky.Přijdu se podívat ke koníkům. V kolik tam budeš? Domluvíme ještě ty morčata a nesu ti nákrčák :-)
klafus
napsal(a):
No a úplně jsem vám zapoměla říct, že včera Honzajs sundal kámošku
Roztrhl novou uzdu, lícnici i otěže. No, štve mě to, ale hlavně, že se nic nestalo.....Tak jsem zvědavá, zda to bude zkoušet dnes i na mě, holomek jeden
lanika
napsal(a):
No a úplně jsem vám zapoměla říct, že včera Honzajs sundal kámošku
Roztrhl novou uzdu, lícnici i otěže. No, štve mě to, ale hlavně, že se nic nestalo.....Tak jsem zvědavá, zda to bude zkoušet dnes i na mě, holomek jeden
Jéje!
tak z romantické vyjíž´dky se stalo rodeo jo? No jako bych to slyšela naživo, roztrhlá otěž a lícnice..... vi´d Pé´to
No jo jenže pak to spravovat to je tepra sranda...
klafus
napsal(a):
Jéje!
tak z romantické vyjíž´dky se stalo rodeo jo? No jako bych to slyšela naživo, roztrhlá otěž a lícnice..... vi´d Pé´to
No jo jenže pak to spravovat to je tepra sranda...
No jo Leni , já jsem ráda že mám Klárku ta mi tyhle blbiny co se nám stanou s uzdečkou atd hnedle dá suprově dohromady, zrovinka nedávno, že....a to jsem si jen chtěla vyndat mobil. já neměla martingal, kobyla hlavu dolů, otěže po krku za uši a šup šláp a lícnice + oteže víte co...ale už to mám zas jak nové
rocky
napsal(a):
No jo Leni , já jsem ráda že mám Klárku ta mi tyhle blbiny co se nám stanou s uzdečkou atd hnedle dá suprově dohromady, zrovinka nedávno, že....a to jsem si jen chtěla vyndat mobil. já neměla martingal, kobyla hlavu dolů, otěže po krku za uši a šup šláp a lícnice + oteže víte co...ale už to mám zas jak nové
Kláry karabinky na Novým v řempovy, mají tam slušný výběr!
nebo Hornbach, Obi , Baumax...
klawdie
napsal(a):
Kláry karabinky na Novým v řempovy, mají tam slušný výběr!
nebo Hornbach, Obi , Baumax...
Na Novým Hradci je Řempo? Já myslela,že je jen na Slezskym u nádraží???
klafus
napsal(a):
Na Novým Hradci je Řempo? Já myslela,že je jen na Slezskym u nádraží???
No joo řempo je i u nás na NOvýýýým
, zas takovej zapadákov to Klárko není
Včera jsem si luxusně zaskákal na tréninku, šly jsme parkur 120cm. a kobyla měla nohy snad až za ušima jakou si dělala rezervu
Tak sjem na nás v sobotu zvědavá jen ještě nemám odvoz..
rocky
napsal(a):
No joo řempo je i u nás na NOvýýýým
, zas takovej zapadákov to Klárko není
Včera jsem si luxusně zaskákal na tréninku, šly jsme parkur 120cm. a kobyla měla nohy snad až za ušima jakou si dělala rezervu
Tak sjem na nás v sobotu zvědavá jen ještě nemám odvoz..
řekni Tondovi! třeba by tě tam odvezl..už si holka koukaj dodělat ty papíry a budeš mít klid!
Já tam karabinky kupovala andrejce měli tam slušný výběr záleží na tom jak jsi náročná
klawdie
napsal(a):
řekni Tondovi! třeba by tě tam odvezl..už si holka koukaj dodělat ty papíry a budeš mít klid!
Já tam karabinky kupovala andrejce měli tam slušný výběr záleží na tom jak jsi náročná
seš chytrá vid ale na papíry to nejezdí, já potřebuju sehnat auto..to klidně odřídim pokud nebudu muset nikde couvat, ale kara neni
..Tonda nevim no..zeptam se ho..
rocky
napsal(a):
seš chytrá vid ale na papíry to nejezdí, já potřebuju sehnat auto..to klidně odřídim pokud nebudu muset nikde couvat, ale kara neni
Co to vidím????, Co to slyším????? Blondýnka s bílou v akci???? Co jedete Peti???? Ofika? Nebo VT? A kolik????, Držím pěsti
No my měli mít taky v sobotu VT, ale je málo koníků přihlášených, takže nevím, možná se to zruší a pujdem si jen zaskákat...
rocky
napsal(a):
No já neřikám, že Novej ja taková zadel, ještě tam jezdí MHD, tak to je ještě dobrý :-D Ale já právě nepotřebuju ty horolezecký, ale podobný, jak sou třeba na ohlávkách. a těch je pomálu :-(
lanika
napsal(a):
zlatka, psala jsem, že by to molo i vyjít, jenom to musím ošefovat i s Lukinem a dorazili bysme...:)
tady Kerka a jeho svlíkací sklony:)
klafus
napsal(a):
No já neřikám, že Novej ja taková zadel, ještě tam jezdí MHD, tak to je ještě dobrý :-D Ale já právě nepotřebuju ty horolezecký, ale podobný, jak sou třeba na ohlávkách. a těch je pomálu :-(
Pé´to máš mail
kukinatost
napsal(a):
zlatka, psala jsem, že by to molo i vyjít, jenom to musím ošefovat i s Lukinem a dorazili bysme...:)
tady Kerka a jeho svlíkací sklony:)
Leni jedu oficka, chystam se zdolat letos prvni ZL.
lanika
napsal(a):
Ty bláho Peti, tož to budu moc a moc držet paluše.......Chudák Klárka, ta nejspíš nebude asi asni dýchat v publiku
Ba ne...musí dejchat a fotit abychom z toho něco měly...
Já jsem tu z obídka...dala jsem si zeleninový zalát s kuřecím masem v corn flakesech...
A teď bych si dala něco moc sladkého a dobrého...
lanika
napsal(a):
Ty bláho Peti, tož to budu moc a moc držet paluše.......Chudák Klárka, ta nejspíš nebude asi asni dýchat v publiku
no já asi taky nebudu moc dýchat, ale snad to přelítáme, říji máme od neděle takže o víkendu už budem končit. Kobyla ted skáce jak z praku, strká nohy fakt skoro az za usi
tak jsem na to zvedava, nejdriv jedem na rozjed Z a pak ZL.. Fotky budou urco o to vás nepripravim
leni já budu drzet palecky aby se jeste nejaky závodníci dohlasili a meli jste VT!
rocky
napsal(a):
no já asi taky nebudu moc dýchat, ale snad to přelítáme, říji máme od neděle takže o víkendu už budem končit. Kobyla ted skáce jak z praku, strká nohy fakt skoro az za usi
tak jsem na to zvedava, nejdriv jedem na rozjed Z a pak ZL.. Fotky budou urco o to vás nepripravim
leni já budu drzet palecky aby se jeste nejaky závodníci dohlasili a meli jste VT!
A nezapomen na Jerríka, mohou tam jet i jezdci bez licence, tak pojede 70/80 s Míšou, pač tu bude...já si to s Jeríkem zopaknu až v srpnu v Čance...už se těším
No to zas bude den jsem na to zvědavá jak to tentokrát zaválej....snad to minule nebyla vyjímka!
Holky koukám po w.sedlech a je možné že se dají sehnat i ty kvalitnější starší do desítky?
klawdie
napsal(a):
A nezapomen na Jerríka, mohou tam jet i jezdci bez licence, tak pojede 70/80 s Míšou, pač tu bude...já si to s Jeríkem zopaknu až v srpnu v Čance...už se těším
No to zas bude den jsem na to zvědavá jak to tentokrát zaválej....snad to minule nebyla vyjímka!
Holky koukám po w.sedlech a je možné že se dají sehnat i ty kvalitnější starší do desítky?
Prodám montované venkovní
boxy - 2 box za 30.000,- (3*3) m ,čtyřbox 50.000 (3*4m), Zlínsko tel 603 104914
reiny, Telefon: 604755528
To jsem našla, na equichannelu, myslíte že to jsou ty normal co stavi equidomus, pani pry fotky nema..
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
rocky
napsal(a):
To jsem našla, na equichannelu, myslíte že to jsou ty normal co stavi equidomus, pani pry fotky nema..
Jé fotky nemá jo, jsem jí o ně právě psala, taky by mě to zajímalo
rocky
napsal(a):
možná jo a možná to nějakej strejda sešrouboval na koleně...fakt paní nemá fotku?
klafus
napsal(a):
možná jo a možná to nějakej strejda sešrouboval na koleně...fakt paní nemá fotku?
Tak at to paní vyfotí, to zas nemůže být takový problém, mužet to mít i od Dimexu...nebo jak říká Klárka doma zbouchaný na kleně, nebo dělaný od truhláře...foto je celkem podstatný, za ty prachy vem ty 4boxy
klawdie
napsal(a):
Tak at to paní vyfotí, to zas nemůže být takový problém, mužet to mít i od Dimexu...nebo jak říká Klárka doma zbouchaný na kleně, nebo dělaný od truhláře...foto je celkem podstatný, za ty prachy vem ty 4boxy
Andrej napsala mi jen toto:jsou dřevěné se sedlovou střechou z onduline, prosím více info na 603104914
Tak jsem ji ještě písla zda by je mohla vyfotit. tak uvidíme.
rocky
napsal(a):
Andrej napsala mi jen toto:jsou dřevěné se sedlovou střechou z onduline, prosím více info na 603104914
Tak sem právě udělala objev století
A zjistila sem že 3 už nejezdí kolem Muzea a Centrálu, ale že to krouhne hned k Adalu a na Urlicháč :-) A já proč stála včera u Muzea a 3 se nedočkala
Jako někdy mi to fakt de. No tak letím do Hypernovy tak paa a krásný den.
rocky
napsal(a):
Koukejte jakou jsem dostala sněhovou kouly od Míši z chorvatska- úplně magická, cejtíte tu energiii![]()
akorát mi moc nešla vyfotit
klafus
napsal(a):
Tak sem právě udělala objev století
A zjistila sem že 3 už nejezdí kolem Muzea a Centrálu, ale že to krouhne hned k Adalu a na Urlicháč :-) A já proč stála včera u Muzea a 3 se nedočkala
Jako někdy mi to fakt de. No tak letím do Hypernovy tak paa a krásný den.
hezky den Klarko a dnes za jerrym dorazis?
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
rocky
napsal(a):
Koukejte jakou jsem dostala sněhovou kouly od Míši z chorvatska- úplně magická, cejtíte tu energiii![]()
akorát mi moc nešla vyfotit
Dík Peti, chce to teda to foto, aby to člověk viděl a nekoupil jehlu v kupce sena
hlavně se mi to zdá podezřele levný, na to za jakou cenu byli v inzerci ty předtím.
sadzi saj
napsal(a):
Dík Peti, chce to teda to foto, aby to člověk viděl a nekoupil jehlu v kupce sena
hlavně se mi to zdá podezřele levný, na to za jakou cenu byli v inzerci ty předtím.
Klári s tím w-sedlem do desítky, no nevim nevim. Co jsem tak viděla, tak to bylo vždycky +/- 15 tis ...
strelish
napsal(a):
Klári s tím w-sedlem do desítky, no nevim nevim. Co jsem tak viděla, tak to bylo vždycky +/- 15 tis ...
No já se právě jen rozhlížím a překvapilo mě kolik "hezkých" je za takový peniz, ale nerozumím tomu, bude holt třeba rady zkušených až to bude aktuální...Jak měl Jerrík oslavu tak jsem u Sahiba měla léčitele,co víš třeba to fakt funguje?