majda
napsal(a):
Máte taky doma koně kříženého těmito dvěma plemeny???
Jojo. Stojí nám ve stáji :) Otec Hafling a matka hnědá Huculka.
majda
napsal(a):
Mám taky jednoho. Matka hnědá hucula, táta hafling.
majda
napsal(a):
Kdysi v bývalé stáji kam se chodila byl taky jeden huculohafling pak se prodal a nevím kde je tak kdyby ste ho někdo znali jmenuje se Lukáš o:neznámí m:neznámá teď by mu mělo být asi kolem 18-19let možná víc.Pod sedlem byl učitel ale jinak byl kousavý možná se to změnilo.Kdybyste měli někdo o něm nějaké informace pisněte buď sem nebo na maila dik.
devil
napsal(a):
Kdysi v bývalé stáji kam se chodila byl taky jeden huculohafling pak se prodal a nevím kde je tak kdyby ste ho někdo znali jmenuje se Lukáš o:neznámí m:neznámá teď by mu mělo být asi kolem 18-19let možná víc.Pod sedlem byl učitel ale jinak byl kousavý možná se to změnilo.Kdybyste měli někdo o něm nějaké informace pisněte buď sem nebo na maila dik.
další foto
majda
napsal(a):
tož sem ráda že někdo si na tyzlaté tvorečky vzpoměl.. matka hucula, otec hafling¨.. je k nakousnutí,že? kláááááááááásnej ..
majda
napsal(a):
ze závodů..
majda
napsal(a):
Taky mám "hucflinga"::) Máma hucul-myšák, otec hafoš;-)
fairyhorse
napsal(a):
Taky mám "hucflinga"::) Máma hucul-myšák, otec hafoš;-)
A ještě jena fotka;-)
fairyhorse
napsal(a):
A ještě jena fotka;-)
Myslíš takle? Fotka ze začátku dubna...Když on si jí v létě drbe o stromy...Proto ten ježek
majda
napsal(a):
Myslíš takle? Fotka ze začátku dubna...Když on si jí v létě drbe o stromy...Proto ten ježek
já si myslím že v té kraťounké mu to teda sluší líp.. vypadá sportovněji a rošťácky...náhodou mu to fakt sluší. já taky zvažuju nakrátko, hlavně kvůli pony dostihům na které se letos chystáme, ale větší důvod sou mouchy!!![]()
dře se jako blázen. za chvíli tam nebude mít nic. ocas má jako koště, hříva je sice docela hezká, ale jak dlouho ještě bude to fakt nevím..