Zdar ženské....Prvně chci popřát Peti za úspěšné zdolání parkurku, mám velkou radost, že jste to holky zvládly. Zároveň netrpělivě čekám, až se Klárka pochlubí svými fotečkami no a než se hrnu já do pracovního víru, hodím vám sem něco z pátečního ježdění....Sluníčko hodilo Honzíka do zlata
lanika
napsal(a):
Zdar ženské....Prvně chci popřát Peti za úspěšné zdolání parkurku, mám velkou radost, že jste to holky zvládly. Zároveň netrpělivě čekám, až se Klárka pochlubí svými fotečkami no a než se hrnu já do pracovního víru, hodím vám sem něco z pátečního ježdění....Sluníčko hodilo Honzíka do zlata
Fotila Lucka B. Naše věrná fotografka
lanika
napsal(a):
Fotila Lucka B. Naše věrná fotografka
....Oskárek se byl taky provětrat
lanika
napsal(a):
....Oskárek se byl taky provětrat
Ahojda, tak už jsem tu taky
tak Leni nakonec teda hobíky u Vás nedopadli???
tady mám nějakou ochutnávku ze soboty..
Ráno byl terén pěkně podmáčenej, a jelikož tam nemaj zrovna úplnou rovinu tak to byla trochu klouzačka, malinko pořadatelé nestíhali začátek v tolik v kolik měl být, ale nějak se to překouslo
Sluníčko pak vylezlo aby vysušilo zem a pomohlo k lepšímu zdolání parkuru..
rocky
napsal(a):
Ráno byl terén pěkně podmáčenej, a jelikož tam nemaj zrovna úplnou rovinu tak to byla trochu klouzačka, malinko pořadatelé nestíhali začátek v tolik v kolik měl být, ale nějak se to překouslo
Hobíky nebyly, ale to vůbec nevadí, místní koníci si ten parkurek atejně zajeli.....O nic nešlo, byla to sranda a večer chlastačka
rocky
napsal(a):
Takže Jerry. ten den byl opravdu zralej na ránu přes prdel. Kdyby jste viděli co dělal když zůstal sám na vozejku!!!!Řechtal, do všeho mlátil, kopal, vzpínal se!!!!Musela jsem ho vyvázat na dva vazáky ale pán se nakonec rozhodl že se pokusí o přeskok přední příčky. Samozřejmě tam zůstal vyset, přední nohy přes tu tyč a nemohl ani dopředu ani dozadu. Nakonec mi jeden pán pomohl ho sundat!!!!
rocky
napsal(a):
Takže Jerry. ten den byl opravdu zralej na ránu přes prdel. Kdyby jste viděli co dělal když zůstal sám na vozejku!!!!Řechtal, do všeho mlátil, kopal, vzpínal se!!!!Musela jsem ho vyvázat na dva vazáky ale pán se nakonec rozhodl že se pokusí o přeskok přední příčky. Samozřejmě tam zůstal vyset, přední nohy přes tu tyč a nemohl ani dopředu ani dozadu. Nakonec mi jeden pán pomohl ho sundat!!!!
No tak aspoň že tak se to Leni vydařilo
rocky
napsal(a):
No tak aspoň že tak se to Leni vydařilo
V základním parkuru jeden skok vyhnul, Míša malinko zapoměla kurz ale včas zareagovala a ten skok šli ze šikma, tak toho Jerry využil a objel ho! pořadatelé byli hodní a nechávali je dojed i druhou fázi, tu šel Jerry čistě
rocky
napsal(a):
V základním parkuru jeden skok vyhnul, Míša malinko zapoměla kurz ale včas zareagovala a ten skok šli ze šikma, tak toho Jerry využil a objel ho! pořadatelé byli hodní a nechávali je dojed i druhou fázi, tu šel Jerry čistě
Honzula tam má krásnou barvičku od toho sluníčka!
A bílá
rocky
napsal(a):
Honzula tam má krásnou barvičku od toho sluníčka!
A bílá
oprácko
rocky
napsal(a):
oprácko
parkur metr, škoda chyby na oxeru, chyba jezdce, šla jsem před pohyb,povolila otěž a kobyla se mi posadila na prdel a projela oxer..zbytek parkuru dojela čistě
rocky
napsal(a):
parkur metr, škoda chyby na oxeru, chyba jezdce, šla jsem před pohyb,povolila otěž a kobyla se mi posadila na prdel a projela oxer..zbytek parkuru dojela čistě
odpočinek před ZL, trenér jde do sedla
rocky
napsal(a):
hezké foto
No a naše první ZL, kobyla neměla žádný problém, nikde nezaváhala skákala jak z praku, tady opět kárám jezdce jelikož ¨to mohl odjet lépe
, trošku jsem šla asi tři skoky za pohybem a to mě málem stálo opuštění sedla
, ale vše jsem useděla a zdárně jsme dojeli do cíle. Mrzí mě ta chybka na blbým kolmáku, fakt zbytečné
Ale první ZL za 4trest. si myslím že je ok
rocky
napsal(a):
No a naše první ZL, kobyla neměla žádný problém, nikde nezaváhala skákala jak z praku, tady opět kárám jezdce jelikož ¨to mohl odjet lépe
, ale vše jsem useděla a zdárně jsme dojeli do cíle. Mrzí mě ta chybka na blbým kolmáku, fakt zbytečné
naše auti a přívěs, musím se pochlubit tentokrát jsem to odřídila sama
rocky
napsal(a):
naše auti a přívěs, musím se pochlubit tentokrát jsem to odřídila sama
oprácko
rocky
napsal(a):
Máš pravdu Peti
Já bych byla ráda za vás, jen za to, že jste dojely do cíle a ještě k tomu jen s jednou chybkou, co dodat, šikula
rocky
napsal(a):
parkur
A ocenění tří nejkrásnějších koní dne!!
4- letá kobylka Lukáše Létala, jméno mám vokno...
rocky
napsal(a):
A ocenění tří nejkrásnějších koní dne!!
4- letá kobylka Lukáše Létala, jméno mám vokno...
to je rezervička
lanika
napsal(a):
Máš pravdu Peti
Já bych byla ráda za vás, jen za to, že jste dojely do cíle a ještě k tomu jen s jednou chybkou, co dodat, šikula
Můžete mi vysvětlit, odkud máte ty snímky zezhora???? To sis byla ještě Peti před parkurem zaskákat z letadla?
lanika
napsal(a):
Máš pravdu Peti
Děkujem Leni
Další koník, celková stavba dokonalá
rocky
napsal(a):
Děkujem Leni
Další koník, celková stavba dokonalá
Nene to Klárka byla na rozhledně
a tady ten koník byl zřejmě potomek nějakého němčoura co jsem tak slyšela
lanika
napsal(a):
Máš pravdu Peti
Zdárek...
Péťo, příště to bude zase o chlup lepší a zvládnete to lépe, uvidíš...
Jerýka prostě asi příště musí jet Klárko, no...
Já jsem páteční tréning na Luně přežila a skvěle jsem si zajezdila... Luna tím, že byla na jízdárně sama tak nevymejšlela jako když s ní tam byla Leuša...takže žádné vyhazování, pospíchání...všechno v klídku, spíše jsem jí musela tlačit aby mi neusnula...
Lucka měla za úkol mě fotit, ale nic moc, no...myslela jsem že bude fotit víc a já mám jen tři fotky, z toho dvě jsou nbepoužitelné...
haisovad
napsal(a):
Zdárek...
Péťo, příště to bude zase o chlup lepší a zvládnete to lépe, uvidíš...
Jerýka prostě asi příště musí jet Klárko, no...
Já jsem páteční tréning na Luně přežila a skvěle jsem si zajezdila... Luna tím, že byla na jízdárně sama tak nevymejšlela jako když s ní tam byla Leuša...takže žádné vyhazování, pospíchání...všechno v klídku, spíše jsem jí musela tlačit aby mi neusnula...
Lucka měla za úkol mě fotit, ale nic moc, no...myslela jsem že bude fotit víc a já mám jen tři fotky, z toho dvě jsou nbepoužitelné...
No tak jesm my\slela že Vám ukážu ostatní foto, co jsem nafotila ale i to mě segra vyfoukla...no koníci tam byli luxusní....ještě Vám přiblížím zbytek....Jinak když dorazili kluci donutila jsem je se mnou vylézt na Chlum na rozhlednu a udělala nějaké fotos...kuk
klawdie
napsal(a):
No tak jesm my\slela že Vám ukážu ostatní foto, co jsem nafotila ale i to mě segra vyfoukla...no koníci tam byli luxusní....ještě Vám přiblížím zbytek....Jinak když dorazili kluci donutila jsem je se mnou vylézt na Chlum na rozhlednu a udělala nějaké fotos...kuk
Byla tio vejška
klawdie
napsal(a):
Ale nádhrený výhled
No tak to je bomba
Ten výhled opravdu luxusní....
klawdie
napsal(a):
holky s hafíkama
i parkury sem nafotila, kolegyně za stáje..
lanika
napsal(a):
No tak to je bomba
Dany, jak dlouho je vlastně obsedlá Luna????? Tu si chce taky nechat nebo pujde do světa????
Tady mi trochu ulítly ruce
lanika
napsal(a):
No tak to je bomba
povedená fotka a pěkné provedení skoku Leni...jde Vám to..
Výhled směr HK
klawdie
napsal(a):
povedená fotka a pěkné provedení skoku Leni...jde Vám to..
Výhled směr HK
Nádherné zvíře, bylo zaparkovaný pěknou dobu u hospody...hodnej koník...
klawdie
napsal(a):
Nádherné zvíře, bylo zaparkovaný pěknou dobu u hospody...hodnej koník...
![]()
moje konská kamarádka Jorinka, jezdila jsem na ní dva roky, je po Garnizonovi, takže ééérooo a potvora
klawdie
napsal(a):
![]()
moje konská kamarádka Jorinka, jezdila jsem na ní dva roky, je po Garnizonovi, takže ééérooo a potvora
Tady tomu jezdci a koníkovi zastleskalo celé publikum, kdyby nebylo jednoho ukopnutí jsem jasně první, rychlý a moc pěkný parkurek, tak vypadá sehraná dvojka!
klawdie
napsal(a):
Tady tomu jezdci a koníkovi zastleskalo celé publikum, kdyby nebylo jednoho ukopnutí jsem jasně první, rychlý a moc pěkný parkurek, tak vypadá sehraná dvojka!
Tohl bylo prostě luxusní zvíře, kdyby jste vidělai ten pohyb a slečna jho jedzila moc hezky...
klawdie
napsal(a):
![]()
Mno chodí do terénu už asi od dubna...a teďka začíná na jízdárně...
takže cca 3 měsíce se s ní dělá pod sedlem...
ona nemá vůbec problémy s rovnováhou jako Leuša ze začátku, Luna si je strašně jistá v nohách...
haisovad
napsal(a):
Mno chodí do terénu už asi od dubna...a teďka začíná na jízdárně...
takže cca 3 měsíce se s ní dělá pod sedlem...
ona nemá vůbec problémy s rovnováhou jako Leuša ze začátku, Luna si je strašně jistá v nohách...
tak kde máš zbytek fotek řéíkala jsi že máš tři
a se neboj už si na jeríka brousím zuby, má to sečtený, 2.8. v čánce!
klawdie
napsal(a):
tak kde máš zbytek fotek řéíkala jsi že máš tři
a se neboj už si na jeríka brousím zuby, má to sečtený, 2.8. v čánce!
jo a slečna je evidetně asi bohatší protože i druhý koník kterého s sebou měla vypadal jak vyšší třída!
klawdie
napsal(a):
jo a slečna je evidetně asi bohatší protože i druhý koník kterého s sebou měla vypadal jak vyšší třída!
segra myslím že to byla Jíva nebo tak nějak ale moc hezky mi na oprácku pozovali a já je prostě musela fotit!
klawdie
napsal(a):
segra myslím že to byla Jíva nebo tak nějak ale moc hezky mi na oprácku pozovali a já je prostě musela fotit!
lanika
napsal(a):
ono už podle toho auta to bylo jasnéé
lanika
napsal(a):
Bré ranko, my teda koukali jen ze stodoly
Rocky gratulace!!
klawdie
napsal(a):
Lukáš měl koníky tři, všichni velice exterierově podobný a stejně přiježděný rpzlišovala jsem je teměř jen podle výstroje...
strelish
napsal(a):
Rocky gratulace!!
teda taa se zas berevně proměnila, kamse poděl ten červený nádech...nádhera!
los rezervos...
strelish
napsal(a):
Rocky gratulace!!
Ty bláho, ta nějak vybělila
Káti, dnes se mi o tebe zdál úchylný sen ![]()
![]()
Hele, to je Lukáš Evčin??? Ta fauna hrozně zkresluje
klawdie
napsal(a):
Lukáš měl koníky tři, všichni velice exterierově podobný a stejně přiježděný rpzlišovala jsem je teměř jen podle výstroje...
lanika
napsal(a):
Ty bláho, ta nějak vybělila
Káti, dnes se mi o tebe zdál úchylný sen ![]()
![]()
Hele, to je Lukáš Evčin??? Ta fauna hrozně zkresluje
ne ne Evči né...hehe to je jinej známej...
klawdie
napsal(a):
ne ne Evči né...hehe to je jinej známej...
Ještě jsem měla sebou ty svoje potvory, jsou vzorný, mohli být i na volno a poslouchali, i když často byli někde poblíž u někoho s jídlem...vořechoidi
rocky
napsal(a):
Nene jinej Lukáš
Fakt, že pokud toho člověka moc neznáš, na ifauně ani nepoznáš
Holky, jsem totálně nachcíplá, krk, nos, hlava......Chcu domůůůůůůůůůůů
klawdie
napsal(a):
Ještě jsem měla sebou ty svoje potvory, jsou vzorný, mohli být i na volno a poslouchali, i když často byli někde poblíž u někoho s jídlem...vořechoidi
Megiii
ta má závody moc ráda, tolik lidí které může pozdravit...je to vítací pes
lanika
napsal(a):
Fakt, že pokud toho člověka moc neznáš, na ifauně ani nepoznáš
Holky, jsem totálně nachcíplá, krk, nos, hlava......Chcu domůůůůůůůůůůů
a takhle to Megiii rozjela hned co jsme přijeli, padla na záda a mručela a vykrucovala se no požitkář....
Leni taky mě v krku trochu pobolívá...
klawdie
napsal(a):
a takhle to Megiii rozjela hned co jsme přijeli, padla na záda a mručela a vykrucovala se no požitkář....
no a nakonec se podařilo kamarádovi cvaknout i mě s mužem..
klawdie
napsal(a):
To chce vyléčit horkou griotkou nebo grogem...
Klárko, ty další dvě fotky jsou totál mázlé a hlavně je to focení na začátku ježdění kdy měla Luna krk jako žirafa...nejsou to pěkné fotky...nene
haisovad
napsal(a):
To chce vyléčit horkou griotkou nebo grogem...
Klárko, ty další dvě fotky jsou totál mázlé a hlavně je to focení na začátku ježdění kdy měla Luna krk jako žirafa...nejsou to pěkné fotky...nene
to mě zas schvátila nějaká viróza v sobotu večer, bolela mě nejdřív hlava a pak jsem snědla smažáka a ten mě pěkně potrestal žaludek a zkazil celý sobotní večer!!
rocky
napsal(a):
to mě zas schvátila nějaká viróza v sobotu večer, bolela mě nejdřív hlava a pak jsem snědla smažáka a ten mě pěkně potrestal žaludek a zkazil celý sobotní večer!!
neboj pařila jsem i za tebe, ve čtyři ráno jsem si šla lehnout do auta...
zase byl nedostatek zelený
klawdie
napsal(a):
neboj pařila jsem i za tebe, ve čtyři ráno jsem si šla lehnout do auta...
zase byl nedostatek zelený
Klári a co Sábula???? Jak se má uličník????
lanika
napsal(a):
Klári a co Sábula???? Jak se má uličník????
Skvěle....nic nemusí, jen si spolu občas vyjdem na travičku, ale ke konci týdne už zas hopnu do sedla, tak ho začnu obtěžovat sedlem bez jezdce již ted, at nemají záda šok...opadli nám hrozně svaly, takže jezdit budu zprvu pomálu..
klawdie
napsal(a):
Skvěle....nic nemusí, jen si spolu občas vyjdem na travičku, ale ke konci týdne už zas hopnu do sedla, tak ho začnu obtěžovat sedlem bez jezdce již ted, at nemají záda šok...opadli nám hrozně svaly, takže jezdit budu zprvu pomálu..
Hlavně, že ti dělá radost
lanika
napsal(a):
Hlavně, že ti dělá radost
|Leni Honzík se ti pomalu učí pěkně rovnat nad skokem,a koukám čabračka, zdařilo se jí nasadit,já Sahiba ted nedávno taky rozhodila čabrakou, pač ta je nová a nezná ji a ymslel si ho chce sníst
nakonec jakoby utlo a bylo mu to jedno...
Hele e tenhle tyden nám dorazí zbylí tři nový boxíky, tak bude stěhovanda, myslím že v uterý?!už se těším, u nás se zas dějou velký ršekonsrtukce, bude se betonvat sklep tak se musíme vystěhovat ze sedlovný a pak i z šatny...no zas budem chvilku bezdomovci
A nevím jestli pmohl ten léčitel nebo ten odpočinek, ale v nděli ráno jsmer se byli se sabulkou projít a napast a ani na šikmém terénu nebyl problém..uplně jakoby nic...v podstatě jsme ještě žádnou lečbu nenastoupili a podkůvky budou až ted ve středu, no asi by mě piclo kdy ten léčitel fakt měl pravdu...
klawdie
napsal(a):
|Leni Honzík se ti pomalu učí pěkně rovnat nad skokem,a koukám čabračka, zdařilo se jí nasadit,já Sahiba ted nedávno taky rozhodila čabrakou, pač ta je nová a nezná ji a ymslel si ho chce sníst
nakonec jakoby utlo a bylo mu to jedno...
Hele e tenhle tyden nám dorazí zbylí tři nový boxíky, tak bude stěhovanda, myslím že v uterý?!už se těším, u nás se zas dějou velký ršekonsrtukce, bude se betonvat sklep tak se musíme vystěhovat ze sedlovný a pak i z šatny...no zas budem chvilku bezdomovci
A nevím jestli pmohl ten léčitel nebo ten odpočinek, ale v nděli ráno jsmer se byli se sabulkou projít a napast a ani na šikmém terénu nebyl problém..uplně jakoby nic...v podstatě jsme ještě žádnou lečbu nenastoupili a podkůvky budou až ted ve středu, no asi by mě piclo kdy ten léčitel fakt měl pravdu...
Teda vy fotíte jak o život
My jsme v sobotu zapřáhli Andíčka do odvozu hnoje - no - stačili jsme to otočit 3x a přihnala se bouřka. A v neděli jsme využili bahýnka a vystrouhali Jamuši no a to bylo tak všechno, zase začla bouřka...a vody je teda už fakt dost
Uff...a snad už bude dneska klídek a pohodička
strelish
napsal(a):
Teda vy fotíte jak o život
My jsme v sobotu zapřáhli Andíčka do odvozu hnoje - no - stačili jsme to otočit 3x a přihnala se bouřka. A v neděli jsme využili bahýnka a vystrouhali Jamuši no a to bylo tak všechno, zase začla bouřka...a vody je teda už fakt dost
Uff...a snad už bude dneska klídek a pohodička
Hej haloooooo, spíte????? Mám v sobě čínskou polívku a čekám na vás
lanika
napsal(a):
Ohřívá se mi rajská
klawdie
napsal(a):
Ohřívá se mi rajská
Teplota stoupá, nálada klesá, chci si lehnout a spát
lanika
napsal(a):
Leni tak tu polívku ti závidím, já je měla tak ráda ale teď by mi za ni synáček asi pěkně skopal žaludek. Ale už brzy mu dá pokoj. A tak když už jsem se tu vesrala tak vám ještě písnu že dneska dělám na oběd domácí pizzu se šunkou, kupou sýra, nivy a hodně žampionama. A vždy mě u toho štve že to trvá dlouho a pak si spálím hubu jelikož neumím počkat než to trochu schladne
. Chjo nenažranost se trestá
.
P.S.: Přišel mi průkaz té mojí teplokrevné puberťačky a s tím i výpis a furt mám tři koně![]()
thesis
napsal(a):
Leni tak tu polívku ti závidím, já je měla tak ráda ale teď by mi za ni synáček asi pěkně skopal žaludek. Ale už brzy mu dá pokoj. A tak když už jsem se tu vesrala tak vám ještě písnu že dneska dělám na oběd domácí pizzu se šunkou, kupou sýra, nivy a hodně žampionama. A vždy mě u toho štve že to trvá dlouho a pak si spálím hubu jelikož neumím počkat než to trochu schladne
. Chjo nenažranost se trestá
.
P.S.: Přišel mi průkaz té mojí teplokrevné puberťačky a s tím i výpis a furt mám tři koně![]()
jj, taky mi příšel průkaz Oskiho na dobírku
Počkej a toho třetího vzali odkud????
lanika
napsal(a):
jj, taky mi příšel průkaz Oskiho na dobírku
Počkej a toho třetího vzali odkud????
Ten třetí je hříbě co jsem prodala před rokem a půl. Já kráva tomu chlapovi napsala smlovy, vyplnila hlášenku, podepsala a že si to má jenom poslat. Kdybych to věděla tak to pošlu sama. Hrůza někteří. Ale je to fajn takový pěkný nový průkaz že? Kobyla má zvláštnost až se inspektor podivil, má dvojitý vír na slabině.
thesis
napsal(a):
Ten třetí je hříbě co jsem prodala před rokem a půl. Já kráva tomu chlapovi napsala smlovy, vyplnila hlášenku, podepsala a že si to má jenom poslat. Kdybych to věděla tak to pošlu sama. Hrůza někteří. Ale je to fajn takový pěkný nový průkaz že? Kobyla má zvláštnost až se inspektor podivil, má dvojitý vír na slabině.
Už jsem v průkazeh skoumala kolonky pro čip, budeš si koníky čipovat? Já jsem se rozhodla že jo, vet mi to už nabízel tak to ještě letos udělám jelikož kdyby se ztratili nebo je někdo ukradl tak u valacha je nečitelný výžeh a na kobyle genotyp taky nikdo neuvidí a čipy jsou rychlejší.Sice ty moje koně nejsou nijak cenné - finančně, ale přijít o ně taky nehodlám, pro mě mají jinou cenu. Navíc se nám tu věčně potulujou divní lidé mimo jiné i cigáni co furt sbírají šrot a nějak tomu nevěřím tak radši dám těch pár kaček aspoň pro lepší pocit.
lanika
napsal(a):
Ahoj čičiny...:))
Zrovna jsem se na chvilku zastavila během práce...už mám všechno uklizeno, dokonce jsem už zmákla i konečně rozdělit ohrady, takže po tom deštík může konečně zarůst aspoň něco travičkou a pořádně...
No a na odpoledne jsem si nechala kopyta...a je mokro, tož se do toho hodlám pořádně opřít, ať mají ořové nožky jak nové...:))