A je tady zase ošklivé pondělí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2008 07:32
lanika

XXX.XXX.188.86

Zdar ženské....Prvně chci popřát Peti za úspěšné zdolání parkurku, mám velkou radost, že jste to holky zvládly. Zároveň netrpělivě čekám, až se Klárka pochlubí svými fotečkami no a než se hrnu já do pracovního víru, hodím vám sem něco z pátečního ježdění....Sluníčko hodilo Honzíka do zlata

14.7.2008 07:33
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Zdar ženské....Prvně chci popřát Peti za úspěšné zdolání parkurku, mám velkou radost, že jste to holky zvládly. Zároveň netrpělivě čekám, až se Klárka pochlubí svými fotečkami no a než se hrnu já do pracovního víru, hodím vám sem něco z pátečního ježdění....Sluníčko hodilo Honzíka do zlata

Fotila Lucka B. Naše věrná fotografka

14.7.2008 07:35
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Fotila Lucka B. Naše věrná fotografka

....Oskárek se byl taky provětrat

14.7.2008 07:41
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):
....Oskárek se byl taky provětrat

Ahojda, tak už jsem tu taky
tak Leni nakonec teda hobíky u Vás nedopadli???
tady mám nějakou ochutnávku ze soboty..
Ráno byl terén pěkně podmáčenej, a jelikož tam nemaj zrovna úplnou rovinu tak to byla trochu klouzačka, malinko pořadatelé nestíhali začátek v tolik v kolik měl být, ale nějak se to překouslo
Sluníčko pak vylezlo aby vysušilo zem a pomohlo k lepšímu zdolání parkuru..

14.7.2008 07:44
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Ráno byl terén pěkně podmáčenej, a jelikož tam nemaj zrovna úplnou rovinu tak to byla trochu klouzačka, malinko pořadatelé nestíhali začátek v tolik v kolik měl být, ale nějak se to překouslo

Hobíky nebyly, ale to vůbec nevadí, místní koníci si ten parkurek atejně zajeli.....O nic nešlo, byla to sranda a večer chlastačka

14.7.2008 07:44
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):

Takže Jerry. ten den byl opravdu zralej na ránu přes prdel. Kdyby jste viděli co dělal když zůstal sám na vozejku!!!!Řechtal, do všeho mlátil, kopal, vzpínal se!!!!Musela jsem ho vyvázat na dva vazáky ale pán se nakonec rozhodl že se pokusí o přeskok přední příčky. Samozřejmě tam zůstal vyset, přední nohy přes tu tyč a nemohl ani dopředu ani dozadu. Nakonec mi jeden pán pomohl ho sundat!!!!

14.7.2008 07:45
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Takže Jerry. ten den byl opravdu zralej na ránu přes prdel. Kdyby jste viděli co dělal když zůstal sám na vozejku!!!!Řechtal, do všeho mlátil, kopal, vzpínal se!!!!Musela jsem ho vyvázat na dva vazáky ale pán se nakonec rozhodl že se pokusí o přeskok přední příčky. Samozřejmě tam zůstal vyset, přední nohy přes tu tyč a nemohl ani dopředu ani dozadu. Nakonec mi jeden pán pomohl ho sundat!!!!

No tak aspoň že tak se to Leni vydařilo

14.7.2008 07:47
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
No tak aspoň že tak se to Leni vydařilo

V základním parkuru jeden skok vyhnul, Míša malinko zapoměla kurz ale včas zareagovala a ten skok šli ze šikma, tak toho Jerry využil a objel ho! pořadatelé byli hodní a nechávali je dojed i druhou fázi, tu šel Jerry čistě

14.7.2008 07:48
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
V základním parkuru jeden skok vyhnul, Míša malinko zapoměla kurz ale včas zareagovala a ten skok šli ze šikma, tak toho Jerry využil a objel ho! pořadatelé byli hodní a nechávali je dojed i druhou fázi, tu šel Jerry čistě

Honzula tam má krásnou barvičku od toho sluníčka!

A bílá

14.7.2008 07:49
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Honzula tam má krásnou barvičku od toho sluníčka!

A bílá

oprácko

14.7.2008 07:50
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
oprácko

parkur metr, škoda chyby na oxeru, chyba jezdce, šla jsem před pohyb,povolila otěž a kobyla se mi posadila na prdel a projela oxer..zbytek parkuru dojela čistě

14.7.2008 07:51
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
parkur metr, škoda chyby na oxeru, chyba jezdce, šla jsem před pohyb,povolila otěž a kobyla se mi posadila na prdel a projela oxer..zbytek parkuru dojela čistě

odpočinek před ZL, trenér jde do sedla

14.7.2008 07:51
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
odpočinek před ZL, trenér jde do sedla

hezké foto

14.7.2008 07:53
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
hezké foto

No a naše první ZL, kobyla neměla žádný problém, nikde nezaváhala skákala jak z praku, tady opět kárám jezdce jelikož ¨to mohl odjet lépe, trošku jsem šla asi tři skoky za pohybem a to mě málem stálo opuštění sedla, ale vše jsem useděla a zdárně jsme dojeli do cíle. Mrzí mě ta chybka na blbým kolmáku, fakt zbytečné
Ale první ZL za 4trest. si myslím že je ok

14.7.2008 07:54
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
No a naše první ZL, kobyla neměla žádný problém, nikde nezaváhala skákala jak z praku, tady opět kárám jezdce jelikož ¨to mohl odjet lépe, trošku jsem šla asi tři skoky za pohybem a to mě málem stálo opuštění sedla, ale vše jsem useděla a zdárně jsme dojeli do cíle. Mrzí mě ta chybka na blbým kolmáku, fakt zbytečné

naše auti a přívěs, musím se pochlubit tentokrát jsem to odřídila sama

14.7.2008 07:54
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
naše auti a přívěs, musím se pochlubit tentokrát jsem to odřídila sama

oprácko

14.7.2008 07:55
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):

Máš pravdu Peti Já bych byla ráda za vás, jen za to, že jste dojely do cíle a ještě k tomu jen s jednou chybkou, co dodat, šikula

14.7.2008 07:56
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
parkur

A ocenění tří nejkrásnějších koní dne!!

4- letá kobylka Lukáše Létala, jméno mám vokno...

14.7.2008 07:57
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
A ocenění tří nejkrásnějších koní dne!!

4- letá kobylka Lukáše Létala, jméno mám vokno...

to je rezervička

14.7.2008 07:57
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):
Máš pravdu Peti Já bych byla ráda za vás, jen za to, že jste dojely do cíle a ještě k tomu jen s jednou chybkou, co dodat, šikula

Můžete mi vysvětlit, odkud máte ty snímky zezhora???? To sis byla ještě Peti před parkurem zaskákat z letadla?

14.7.2008 07:58
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

Děkujem Leni

Další koník, celková stavba dokonalá

14.7.2008 07:59
rocky

XXX.XXX.0.1

rocky napsal(a):
Děkujem Leni

Další koník, celková stavba dokonalá

Nene to Klárka byla na rozhledně

a tady ten koník byl zřejmě potomek nějakého němčoura co jsem tak slyšela

14.7.2008 07:59
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):

Zdárek...
Péťo, příště to bude zase o chlup lepší a zvládnete to lépe, uvidíš...
Jerýka prostě asi příště musí jet Klárko, no...
Já jsem páteční tréning na Luně přežila a skvěle jsem si zajezdila... Luna tím, že byla na jízdárně sama tak nevymejšlela jako když s ní tam byla Leuša...takže žádné vyhazování, pospíchání...všechno v klídku, spíše jsem jí musela tlačit aby mi neusnula...
Lucka měla za úkol mě fotit, ale nic moc, no...myslela jsem že bude fotit víc a já mám jen tři fotky, z toho dvě jsou nbepoužitelné...

14.7.2008 08:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Zdárek...
Péťo, příště to bude zase o chlup lepší a zvládnete to lépe, uvidíš...
Jerýka prostě asi příště musí jet Klárko, no...
Já jsem páteční tréning na Luně přežila a skvěle jsem si zajezdila... Luna tím, že byla na jízdárně sama tak nevymejšlela jako když s ní tam byla Leuša...takže žádné vyhazování, pospíchání...všechno v klídku, spíše jsem jí musela tlačit aby mi neusnula...
Lucka měla za úkol mě fotit, ale nic moc, no...myslela jsem že bude fotit víc a já mám jen tři fotky, z toho dvě jsou nbepoužitelné...

No tak jesm my\slela že Vám ukážu ostatní foto, co jsem nafotila ale i to mě segra vyfoukla...no koníci tam byli luxusní....ještě Vám přiblížím zbytek....Jinak když dorazili kluci donutila jsem je se mnou vylézt na Chlum na rozhlednu a udělala nějaké fotos...kuk

14.7.2008 08:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
No tak jesm my\slela že Vám ukážu ostatní foto, co jsem nafotila ale i to mě segra vyfoukla...no koníci tam byli luxusní....ještě Vám přiblížím zbytek....Jinak když dorazili kluci donutila jsem je se mnou vylézt na Chlum na rozhlednu a udělala nějaké fotos...kuk

Byla tio vejška

14.7.2008 08:04
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Byla tio vejška

Ale nádhrený výhled

14.7.2008 08:05
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Ale nádhrený výhled

holky s hafíkama

14.7.2008 08:06
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Ale nádhrený výhled

No tak to je bomba Ten výhled opravdu luxusní....

14.7.2008 08:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
holky s hafíkama

i parkury sem nafotila, kolegyně za stáje..

14.7.2008 08:12
lanika

XXX.XXX.188.86

lanika napsal(a):

Dany, jak dlouho je vlastně obsedlá Luna????? Tu si chce taky nechat nebo pujde do světa????
Tady mi trochu ulítly ruce

14.7.2008 08:13
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

povedená fotka a pěkné provedení skoku Leni...jde Vám to..
Výhled směr HK

14.7.2008 08:14
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
povedená fotka a pěkné provedení skoku Leni...jde Vám to..
Výhled směr HK

Nádherné zvíře, bylo zaparkovaný pěknou dobu u hospody...hodnej koník...

14.7.2008 08:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Nádherné zvíře, bylo zaparkovaný pěknou dobu u hospody...hodnej koník...

moje konská kamarádka Jorinka, jezdila jsem na ní dva roky, je po Garnizonovi, takže ééérooo a potvora

14.7.2008 08:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
moje konská kamarádka Jorinka, jezdila jsem na ní dva roky, je po Garnizonovi, takže ééérooo a potvora

Tady tomu jezdci a koníkovi zastleskalo celé publikum, kdyby nebylo jednoho ukopnutí jsem jasně první, rychlý a moc pěkný parkurek, tak vypadá sehraná dvojka!

14.7.2008 08:17
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Tady tomu jezdci a koníkovi zastleskalo celé publikum, kdyby nebylo jednoho ukopnutí jsem jasně první, rychlý a moc pěkný parkurek, tak vypadá sehraná dvojka!

Tohl bylo prostě luxusní zvíře, kdyby jste vidělai ten pohyb a slečna jho jedzila moc hezky...

14.7.2008 08:18
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Mno chodí do terénu už asi od dubna...a teďka začíná na jízdárně...
takže cca 3 měsíce se s ní dělá pod sedlem...
ona nemá vůbec problémy s rovnováhou jako Leuša ze začátku, Luna si je strašně jistá v nohách...

14.7.2008 08:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Mno chodí do terénu už asi od dubna...a teďka začíná na jízdárně...
takže cca 3 měsíce se s ní dělá pod sedlem...
ona nemá vůbec problémy s rovnováhou jako Leuša ze začátku, Luna si je strašně jistá v nohách...

tak kde máš zbytek fotek řéíkala jsi že máš tři
a se neboj už si na jeríka brousím zuby, má to sečtený, 2.8. v čánce!

14.7.2008 08:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
tak kde máš zbytek fotek řéíkala jsi že máš tři
a se neboj už si na jeríka brousím zuby, má to sečtený, 2.8. v čánce!

jo a slečna je evidetně asi bohatší protože i druhý koník kterého s sebou měla vypadal jak vyšší třída!

14.7.2008 08:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
jo a slečna je evidetně asi bohatší protože i druhý koník kterého s sebou měla vypadal jak vyšší třída!

segra myslím že to byla Jíva nebo tak nějak ale moc hezky mi na oprácku pozovali a já je prostě musela fotit!

14.7.2008 08:25
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
segra myslím že to byla Jíva nebo tak nějak ale moc hezky mi na oprácku pozovali a já je prostě musela fotit!

14.7.2008 08:26
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

ono už podle toho auta to bylo jasnéé

strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Bré ranko, my teda koukali jen ze stodoly

Rocky gratulace!!

klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):

Lukáš měl koníky tři, všichni velice exterierově podobný a stejně přiježděný rpzlišovala jsem je teměř jen podle výstroje...

14.7.2008 08:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):

Rocky gratulace!!

teda taa se zas berevně proměnila, kamse poděl ten červený nádech...nádhera!
los rezervos...

14.7.2008 08:28
rocky

XXX.XXX.0.1

strelish napsal(a):

Rocky gratulace!!

díky Káto, hezká fotka kobči

14.7.2008 08:30
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):

Rocky gratulace!!

Ty bláho, ta nějak vybělila Káti, dnes se mi o tebe zdál úchylný sen Hele, to je Lukáš Evčin??? Ta fauna hrozně zkresluje

14.7.2008 08:31
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Lukáš měl koníky tři, všichni velice exterierově podobný a stejně přiježděný rpzlišovala jsem je teměř jen podle výstroje...

14.7.2008 08:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Ty bláho, ta nějak vybělila Káti, dnes se mi o tebe zdál úchylný sen Hele, to je Lukáš Evčin??? Ta fauna hrozně zkresluje

ne ne Evči né...hehe to je jinej známej...

14.7.2008 08:32
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

Nene jinej Lukáš

14.7.2008 08:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
ne ne Evči né...hehe to je jinej známej...

Ještě jsem měla sebou ty svoje potvory, jsou vzorný, mohli být i na volno a poslouchali, i když často byli někde poblíž u někoho s jídlem...vořechoidi

14.7.2008 08:34
lanika

XXX.XXX.188.86

rocky napsal(a):
Nene jinej Lukáš

Fakt, že pokud toho člověka moc neznáš, na ifauně ani nepoznáš Holky, jsem totálně nachcíplá, krk, nos, hlava......Chcu domůůůůůůůůůůů

14.7.2008 08:34
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Ještě jsem měla sebou ty svoje potvory, jsou vzorný, mohli být i na volno a poslouchali, i když často byli někde poblíž u někoho s jídlem...vořechoidi

Megiii ta má závody moc ráda, tolik lidí které může pozdravit...je to vítací pes

14.7.2008 08:35
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Fakt, že pokud toho člověka moc neznáš, na ifauně ani nepoznáš Holky, jsem totálně nachcíplá, krk, nos, hlava......Chcu domůůůůůůůůůůů

a takhle to Megiii rozjela hned co jsme přijeli, padla na záda a mručela a vykrucovala se no požitkář....
Leni taky mě v krku trochu pobolívá...

14.7.2008 08:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
a takhle to Megiii rozjela hned co jsme přijeli, padla na záda a mručela a vykrucovala se no požitkář....

no a nakonec se podařilo kamarádovi cvaknout i mě s mužem..

14.7.2008 08:37
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

To chce vyléčit horkou griotkou nebo grogem...
Klárko, ty další dvě fotky jsou totál mázlé a hlavně je to focení na začátku ježdění kdy měla Luna krk jako žirafa...nejsou to pěkné fotky...nene

14.7.2008 08:40
rocky

XXX.XXX.0.1

haisovad napsal(a):
To chce vyléčit horkou griotkou nebo grogem...
Klárko, ty další dvě fotky jsou totál mázlé a hlavně je to focení na začátku ježdění kdy měla Luna krk jako žirafa...nejsou to pěkné fotky...nene

to mě zas schvátila nějaká viróza v sobotu večer, bolela mě nejdřív hlava a pak jsem snědla smažáka a ten mě pěkně potrestal žaludek a zkazil celý sobotní večer!!

14.7.2008 08:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
to mě zas schvátila nějaká viróza v sobotu večer, bolela mě nejdřív hlava a pak jsem snědla smažáka a ten mě pěkně potrestal žaludek a zkazil celý sobotní večer!!

neboj pařila jsem i za tebe, ve čtyři ráno jsem si šla lehnout do auta...zase byl nedostatek zelený

14.7.2008 08:44
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
neboj pařila jsem i za tebe, ve čtyři ráno jsem si šla lehnout do auta...zase byl nedostatek zelený

Klári a co Sábula???? Jak se má uličník????

14.7.2008 08:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Klári a co Sábula???? Jak se má uličník????

Skvěle....nic nemusí, jen si spolu občas vyjdem na travičku, ale ke konci týdne už zas hopnu do sedla, tak ho začnu obtěžovat sedlem bez jezdce již ted, at nemají záda šok...opadli nám hrozně svaly, takže jezdit budu zprvu pomálu..

14.7.2008 09:46
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Skvěle....nic nemusí, jen si spolu občas vyjdem na travičku, ale ke konci týdne už zas hopnu do sedla, tak ho začnu obtěžovat sedlem bez jezdce již ted, at nemají záda šok...opadli nám hrozně svaly, takže jezdit budu zprvu pomálu..

Hlavně, že ti dělá radost

14.7.2008 10:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Hlavně, že ti dělá radost

|Leni Honzík se ti pomalu učí pěkně rovnat nad skokem,a koukám čabračka, zdařilo se jí nasadit,já Sahiba ted nedávno taky rozhodila čabrakou, pač ta je nová a nezná ji a ymslel si ho chce sníst nakonec jakoby utlo a bylo mu to jedno...
Hele e tenhle tyden nám dorazí zbylí tři nový boxíky, tak bude stěhovanda, myslím že v uterý?!už se těším, u nás se zas dějou velký ršekonsrtukce, bude se betonvat sklep tak se musíme vystěhovat ze sedlovný a pak i z šatny...no zas budem chvilku bezdomovci
A nevím jestli pmohl ten léčitel nebo ten odpočinek, ale v nděli ráno jsmer se byli se sabulkou projít a napast a ani na šikmém terénu nebyl problém..uplně jakoby nic...v podstatě jsme ještě žádnou lečbu nenastoupili a podkůvky budou až ted ve středu, no asi by mě piclo kdy ten léčitel fakt měl pravdu...

14.7.2008 11:25
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
|Leni Honzík se ti pomalu učí pěkně rovnat nad skokem,a koukám čabračka, zdařilo se jí nasadit,já Sahiba ted nedávno taky rozhodila čabrakou, pač ta je nová a nezná ji a ymslel si ho chce sníst nakonec jakoby utlo a bylo mu to jedno...
Hele e tenhle tyden nám dorazí zbylí tři nový boxíky, tak bude stěhovanda, myslím že v uterý?!už se těším, u nás se zas dějou velký ršekonsrtukce, bude se betonvat sklep tak se musíme vystěhovat ze sedlovný a pak i z šatny...no zas budem chvilku bezdomovci
A nevím jestli pmohl ten léčitel nebo ten odpočinek, ale v nděli ráno jsmer se byli se sabulkou projít a napast a ani na šikmém terénu nebyl problém..uplně jakoby nic...v podstatě jsme ještě žádnou lečbu nenastoupili a podkůvky budou až ted ve středu, no asi by mě piclo kdy ten léčitel fakt měl pravdu...

Teda vy fotíte jak o život

My jsme v sobotu zapřáhli Andíčka do odvozu hnoje - no - stačili jsme to otočit 3x a přihnala se bouřka. A v neděli jsme využili bahýnka a vystrouhali Jamuši no a to bylo tak všechno, zase začla bouřka...a vody je teda už fakt dost

Uff...a snad už bude dneska klídek a pohodička

14.7.2008 13:17
lanika

XXX.XXX.188.86

strelish napsal(a):
Teda vy fotíte jak o život

My jsme v sobotu zapřáhli Andíčka do odvozu hnoje - no - stačili jsme to otočit 3x a přihnala se bouřka. A v neděli jsme využili bahýnka a vystrouhali Jamuši no a to bylo tak všechno, zase začla bouřka...a vody je teda už fakt dost

Uff...a snad už bude dneska klídek a pohodička

Hej haloooooo, spíte????? Mám v sobě čínskou polívku a čekám na vás

14.7.2008 13:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

Ohřívá se mi rajská

14.7.2008 13:25
lanika

XXX.XXX.188.86

klawdie napsal(a):
Ohřívá se mi rajská

Teplota stoupá, nálada klesá, chci si lehnout a spát

14.7.2008 13:32
thesis

XXX.XXX.151.2

lanika napsal(a):

Leni tak tu polívku ti závidím, já je měla tak ráda ale teď by mi za ni synáček asi pěkně skopal žaludek. Ale už brzy mu dá pokoj. A tak když už jsem se tu vesrala tak vám ještě písnu že dneska dělám na oběd domácí pizzu se šunkou, kupou sýra, nivy a hodně žampionama. A vždy mě u toho štve že to trvá dlouho a pak si spálím hubu jelikož neumím počkat než to trochu schladne. Chjo nenažranost se trestá.

P.S.: Přišel mi průkaz té mojí teplokrevné puberťačky a s tím i výpis a furt mám tři koně

14.7.2008 13:38
lanika

XXX.XXX.188.86

thesis napsal(a):
Leni tak tu polívku ti závidím, já je měla tak ráda ale teď by mi za ni synáček asi pěkně skopal žaludek. Ale už brzy mu dá pokoj. A tak když už jsem se tu vesrala tak vám ještě písnu že dneska dělám na oběd domácí pizzu se šunkou, kupou sýra, nivy a hodně žampionama. A vždy mě u toho štve že to trvá dlouho a pak si spálím hubu jelikož neumím počkat než to trochu schladne. Chjo nenažranost se trestá.

P.S.: Přišel mi průkaz té mojí teplokrevné puberťačky a s tím i výpis a furt mám tři koně

jj, taky mi příšel průkaz Oskiho na dobírku Počkej a toho třetího vzali odkud????

14.7.2008 13:48
thesis

XXX.XXX.151.2

lanika napsal(a):
jj, taky mi příšel průkaz Oskiho na dobírku Počkej a toho třetího vzali odkud????

Ten třetí je hříbě co jsem prodala před rokem a půl. Já kráva tomu chlapovi napsala smlovy, vyplnila hlášenku, podepsala a že si to má jenom poslat. Kdybych to věděla tak to pošlu sama. Hrůza někteří. Ale je to fajn takový pěkný nový průkaz že? Kobyla má zvláštnost až se inspektor podivil, má dvojitý vír na slabině.

14.7.2008 13:48
rocky

XXX.XXX.0.1

lanika napsal(a):

už jsem zase zpět, spadla nám klasicky síť takže jsme se tu pěkně nudili..Hráli jsme Solitare, pak šipky ..a už to nahodili hurááááá!!!

14.7.2008 13:53
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):
Ten třetí je hříbě co jsem prodala před rokem a půl. Já kráva tomu chlapovi napsala smlovy, vyplnila hlášenku, podepsala a že si to má jenom poslat. Kdybych to věděla tak to pošlu sama. Hrůza někteří. Ale je to fajn takový pěkný nový průkaz že? Kobyla má zvláštnost až se inspektor podivil, má dvojitý vír na slabině.

Už jsem v průkazeh skoumala kolonky pro čip, budeš si koníky čipovat? Já jsem se rozhodla že jo, vet mi to už nabízel tak to ještě letos udělám jelikož kdyby se ztratili nebo je někdo ukradl tak u valacha je nečitelný výžeh a na kobyle genotyp taky nikdo neuvidí a čipy jsou rychlejší.Sice ty moje koně nejsou nijak cenné - finančně, ale přijít o ně taky nehodlám, pro mě mají jinou cenu. Navíc se nám tu věčně potulujou divní lidé mimo jiné i cigáni co furt sbírají šrot a nějak tomu nevěřím tak radši dám těch pár kaček aspoň pro lepší pocit.

14.7.2008 14:07
kukinatost

XXX.XXX.175.229

lanika napsal(a):

Ahoj čičiny...:))
Zrovna jsem se na chvilku zastavila během práce...už mám všechno uklizeno, dokonce jsem už zmákla i konečně rozdělit ohrady, takže po tom deštík může konečně zarůst aspoň něco travičkou a pořádně...
No a na odpoledne jsem si nechala kopyta...a je mokro, tož se do toho hodlám pořádně opřít, ať mají ořové nožky jak nové...:))

Přidejte reakci

Přidat smajlík