kati
napsal(a):
tady jsou ty fotky
ta co je nahore tak ta noha vypadala vcera a dneska mu to vet.sloupla
kati
napsal(a):
ta co je nahore tak ta noha vypadala vcera a dneska mu to vet.sloupla
takhle to vypada ze zadu
kati
napsal(a):
takhle cela noha
no a dneska se mu udelalo na pravym zadnim kopyte tohle (viy obrazek,cervena skvrna¨)veterinarka rikala,ze ma otlaceny kopyto a proto se mu tam udelalo tohle,takze asi mam po zavodech,zejtra mi zase prijede kovar,aby mu to poredne vystrouhal jestli tam nema nekde nejakej kaminek
kati
napsal(a):
nechapu proc se mu to takhe udelalo.
jedna dnesni.parchant jeden noha ho boli,ale zrat to muze furt
muj je ten hnedej
kati
napsal(a):
no to jo,je to zvlastni,kdyz to mel otekly a hral mu to,tak tam nemel vubec nic,a jak jsem mu tam mazala jil aby mu prestalo hrat,tak se tam udelalo tohle.
Promiňte že se pletu ale jak máš tu fotku jednu tu fotku tak mi to přijde jako by to byl nějaký eksem nebo tak něco. Ale vypadá to fakt hnusně.
ambra
napsal(a):
No jako na fotce to vypadá určitě jinak než ve zkutečnosti, ale chudák koník. A to mám jenom strup nebo mu z toho něco teče?
ne netece mu z toho nic a ani ho to nebolelo kdyz mu to vet.loupala
ambra
napsal(a):
Ale tak pokud to měl horký, tak to třeba může mít od tý horkosti, kdo ví, a pokud to nemá nijak otevřený a nic mu z toho neteče tak se mu do toho aspoň nemůže dostat infekce, tak to snad brzo zmizí
A ta zadní část sloupnout nejde? Není to také strup? ty jo...fakt jse tohle ještě nikdy neviděla...jako je příčina?
ambra
napsal(a):
Ale tak pokud to měl horký, tak to třeba může mít od tý horkosti, kdo ví, a pokud to nemá nijak otevřený a nic mu z toho neteče tak se mu do toho aspoň nemůže dostat infekce, tak to snad brzo zmizí
to doufam,ale na druhou stranu je to stejne jedno,protoze ted nemuzeme nikam jet kdyz ma zase to kopyto,nema s tim nekdo zkusenosti?
kati
napsal(a):
nechces toho po me nejak moc.ja vim za indina ma ponsardina,doufam,ale jinak nevim anebo delila ma ponsardina,tak ted nevim
Tak toho má asi Delila, ale nevim.Vim, že některá má mámu In My Heart a to je myslim Andula, potom Arleta má tátu Geniuse, ale nevim jestli 13 nebo ne.Prostě v tom mám bordel
vargo
napsal(a):
A co vaříš dobrýho???Já kdyžtak přijedu, abych se pořádně najedlaA jak jseš spokojená s internetem??
varim brokolicovy karbanatky s kasi a okurkama,jo zatim to jde.zajet klidne muzes tady mas jeste neupeceny karbanatky a kasi
kati
napsal(a):
varim brokolicovy karbanatky s kasi a okurkama,jo zatim to jde.zajet klidne muzes tady mas jeste neupeceny karbanatky a kasi
a kase
kati
napsal(a):
Že se nestydíš, dělat mi takový chutě!!!Kdybych měla čas, tak přijedu hned a nažeru se k prasknutí, tzn., že bych vám tam spapala všechno
No škoda, asi si zajdu něco koupit do Alberta, jinak to nevidim, už vlastně ani nevim, jestli je to chuť nebo hlad, ale asi obojí
vargo
napsal(a):
Že se nestydíš, dělat mi takový chutě!!!Kdybych měla čas, tak přijedu hned a nažeru se k prasknutí, tzn., že bych vám tam spapala všechno
No škoda, asi si zajdu něco koupit do Alberta, jinak to nevidim, už vlastně ani nevim, jestli je to chuť nebo hlad, ale asi obojí
nestidim