Tak je tu nekdo odtud??? Už tu jsou skoro všechny kraje a náš sem ještě nikdo nedal. Začnu já :-) Koníka mám ustájeného nedaleko Slaného více info o nás i o stáji naleznete na www.stajrisuty.estranky.cz
dalajlama
napsal(a):
Tak je tu nekdo odtud??? Už tu jsou skoro všechny kraje a náš sem ještě nikdo nedal. Začnu já :-) Koníka mám ustájeného nedaleko Slaného více info o nás i o stáji naleznete na www.stajrisuty.estranky.cz
eate jedna fotecka REGENTANO
dalajlama
napsal(a):
eate jedna fotecka REGENTANO
Přidám ještě jednu krásnou kobylku od nás ze stáje SYRIEL
dalajlama
napsal(a):
Přidám ještě jednu krásnou kobylku od nás ze stáje SYRIEL
a posledni za nafoceni koniku dekujeme Terce Wimmerové :)
dalajlama
napsal(a):
No vida!Já sice pracuju a bydlím v Praze ,ale můj kraj je právě Slaný(konkrétně Želevčice)
Koníka nemám,chodím ke koním v Praze,páč nic jiného bych nestíhala
Jezdíš taky někam na vyjížďky,nebo jen jízdárníte?
markemic
napsal(a):
No vida!Já sice pracuju a bydlím v Praze ,ale můj kraj je právě Slaný(konkrétně Želevčice)
Já jsem z Prahy, ale koňa mám v Unhošti
dalajlama
napsal(a):
No tak ,no tak!je nás tu mnohem víc,tak se neschovávejte jo?!Povídejte ,vyprávějte ,kde všude s ořema jezdíte!
markemic
napsal(a):
Jasně že jezdím i na vyjížďky :-) Je to krásný vyject si s koníkem ven :-) A ani snad neznám nikoho kdo by jen pracoval na jízdárně a s koníkem ven nechodil :-) Dříve jsem měla koníka ustájeného u Pažoudků v Bakově to je kousek od želevčic jestli se nepletu:-)
dalajlama
napsal(a):
Jasně že jezdím i na vyjížďky :-) Je to krásný vyject si s koníkem ven :-) A ani snad neznám nikoho kdo by jen pracoval na jízdárně a s koníkem ven nechodil :-) Dříve jsem měla koníka ustájeného u Pažoudků v Bakově to je kousek od želevčic jestli se nepletu:-)
I tam jsi měla koníka?A kdy?Já tam chodila asi pět let,teď si nevzpomenu na přesné určení roku...Jakého koníka jsi tam měla?
markemic
napsal(a):
I tam jsi měla koníka?A kdy?Já tam chodila asi pět let,teď si nevzpomenu na přesné určení roku...Jakého koníka jsi tam měla?
Svého Regentana jiného jsem ani nikdy nemělakupovala jsem ho od Pažoudků
Je to přesně ten co je na fotkách.
Jezdila jsem tam asi dva roky jen co jsem si ale koníka koupila tak začli problémy tak jsem ho tam měla už jenom chvíli.
Mno a to už bude dobrých pět šest let