Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2008 11:32
dalajlama

XXX.XXX.220.70

Tak je tu nekdo odtud??? Už tu jsou skoro všechny kraje a náš sem ještě nikdo nedal. Začnu já :-) Koníka mám ustájeného nedaleko Slaného více info o nás i o stáji naleznete na www.stajrisuty.estranky.cz

17.7.2008 11:33
dalajlama

XXX.XXX.220.70

dalajlama napsal(a):
Tak je tu nekdo odtud??? Už tu jsou skoro všechny kraje a náš sem ještě nikdo nedal. Začnu já :-) Koníka mám ustájeného nedaleko Slaného více info o nás i o stáji naleznete na www.stajrisuty.estranky.cz

eate jedna fotecka REGENTANO

17.7.2008 11:39
dalajlama

XXX.XXX.220.70

dalajlama napsal(a):
eate jedna fotecka REGENTANO

Přidám ještě jednu krásnou kobylku od nás ze stáje SYRIEL

17.7.2008 11:40
dalajlama

XXX.XXX.220.70

dalajlama napsal(a):
Přidám ještě jednu krásnou kobylku od nás ze stáje SYRIEL

a posledni za nafoceni koniku dekujeme Terce Wimmerové :)

17.7.2008 11:51
markemic

XXX.XXX.84.176

dalajlama napsal(a):

No vida!Já sice pracuju a bydlím v Praze ,ale můj kraj je právě Slaný(konkrétně Želevčice)
Koníka nemám,chodím ke koním v Praze,páč nic jiného bych nestíhala
Jezdíš taky někam na vyjížďky,nebo jen jízdárníte?

17.7.2008 14:03

markemic napsal(a):
No vida!Já sice pracuju a bydlím v Praze ,ale můj kraj je právě Slaný(konkrétně Želevčice)

Já jsem z Prahy, ale koňa mám v Unhošti

17.7.2008 14:05

zuzan napsal(a):

ještě jedna

17.7.2008 15:08
markemic

XXX.XXX.84.176

dalajlama napsal(a):

No tak ,no tak!je nás tu mnohem víc,tak se neschovávejte jo?!Povídejte ,vyprávějte ,kde všude s ořema jezdíte!

17.7.2008 15:12
markemic

XXX.XXX.84.176

zuzan napsal(a):

Ahojky,jak to stíháš za uněm často když ho máš "až" na Slánsku?

17.7.2008 22:14
dalajlama

XXX.XXX.17.38

markemic napsal(a):

Jasně že jezdím i na vyjížďky :-) Je to krásný vyject si s koníkem ven :-) A ani snad neznám nikoho kdo by jen pracoval na jízdárně a s koníkem ven nechodil :-) Dříve jsem měla koníka ustájeného u Pažoudků v Bakově to je kousek od želevčic jestli se nepletu:-)

18.7.2008 09:17
markemic

XXX.XXX.84.176

dalajlama napsal(a):
Jasně že jezdím i na vyjížďky :-) Je to krásný vyject si s koníkem ven :-) A ani snad neznám nikoho kdo by jen pracoval na jízdárně a s koníkem ven nechodil :-) Dříve jsem měla koníka ustájeného u Pažoudků v Bakově to je kousek od želevčic jestli se nepletu:-)

I tam jsi měla koníka?A kdy?Já tam chodila asi pět let,teď si nevzpomenu na přesné určení roku...Jakého koníka jsi tam měla?

18.7.2008 18:20
dalajlama

XXX.XXX.17.38

markemic napsal(a):
I tam jsi měla koníka?A kdy?Já tam chodila asi pět let,teď si nevzpomenu na přesné určení roku...Jakého koníka jsi tam měla?

Svého Regentana jiného jsem ani nikdy nemělakupovala jsem ho od Pažoudků Je to přesně ten co je na fotkách. Jezdila jsem tam asi dva roky jen co jsem si ale koníka koupila tak začli problémy tak jsem ho tam měla už jenom chvíli. Mno a to už bude dobrých pět šest let

Přidejte reakci

Přidat smajlík