Prosím, dobré dušičky!
Jedeme na výstavu, kobča má ocas až na zem, že si po něm šlape a navíc bílý, takže bych to na přepravu chtěla nějak zaplést. Normální cop je řešení, ale mám obavy, že si ho pěkně pokadí v přívěsu ze stresu a budeme opět prát a pucovat narychlo před přehlídkou.
Nevíte náhodou systém jak se vplétá a zaplétá ocas do takové té látky, jak to mívají westerňáci? Stručná pochopitelný popis? Jak dlouhé kusy látky? Nějaké fotky, případně o fotky z postupu...sím! Děkuji moc moc moc předem za pomoc!
lucky
napsal(a):
Prosím, dobré dušičky!
Jedeme na výstavu, kobča má ocas až na zem, že si po něm šlape a navíc bílý, takže bych to na přepravu chtěla nějak zaplést. Normální cop je řešení, ale mám obavy, že si ho pěkně pokadí v přívěsu ze stresu a budeme opět prát a pucovat narychlo před přehlídkou.
Nevíte náhodou systém jak se vplétá a zaplétá ocas do takové té látky, jak to mívají westerňáci? Stručná pochopitelný popis? Jak dlouhé kusy látky? Nějaké fotky, případně o fotky z postupu...sím! Děkuji moc moc moc předem za pomoc!
Ahoj Luci, cop v látce má jistou nevýhodu - trochu to trvá, když nemáš grif, rozplete se a navíc ti shora ty žíně stejně zůstanou volné. Když tak dodám popis-návod.
Já zaplétám před výstavou do klasického francouzáku - už od shora, Dolů dám gumišku, přeložím ho na 3x na sebe tak, aby volný kone směřoval dolů a celý jej obandážuju starou bandáží ce je na nohy. A na závěr dám samodržící bandáž na ocas(taková neoprenová), aby při přepravě vrch nesjel a neodrbla si vršek ocasu. Tak ho nechám klidně i přes noc v cizím boxe, jen měj na mysli, že se nemá čím ohánět po mouchách..., tak to chce repelent, ať ji ty mršky nesežerou. Ještě dávej pozor, kde končí její kosti ocasu. Prostě to pak vypadá jak omotaná tyčka na konci s bandáží.