JK při SOUZ Horní Heřmanice

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2008 20:55
berusenka

XXX.XXX.177.125

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat jeslti náhodou někdo z vás do této stáje nechodil. Nejlépe v letech od r. 1997 do r. asi 2001.

25.7.2008 21:53
memmory

XXX.XXX.252.35

berusenka napsal(a):
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat jeslti náhodou někdo z vás do této stáje nechodil. Nejlépe v letech od r. 1997 do r. asi 2001.

No nevím v kterém roce přesně ale bylo to tohle období proč ALE JÁ JO PROČ ????

25.7.2008 22:30
berusenka

XXX.XXX.177.125

memmory napsal(a):
No nevím v kterém roce přesně ale bylo to tohle období proč ALE JÁ JO PROČ ????

Nepamatuješ si hřebce jménem Helios, černý hnědak, chodil military TT a parkur ST ?

26.7.2008 02:36
memmory

XXX.XXX.252.35

berusenka napsal(a):
Nepamatuješ si hřebce jménem Helios, černý hnědak, chodil military TT a parkur ST ?

No samozdřejmě že si ho pamatuju ......
Copak s ním máš společného ??

26.7.2008 19:03
berusenka

XXX.XXX.177.125

memmory napsal(a):
No samozdřejmě že si ho pamatuju ......
Copak s ním máš společného ??

Mohla by si mě o něm něco říci, no já společného už od roku 2005 kolem něho deno denně skáču takže asi tolik. Nějak bych ráda věděla něco o jeho sportovním životě atd., Vím jaký závody jezdil, dokonce má i potomky a prostě tak by mě zajímalo jaký byl když byl v plné zdravotní i fyzické síle

7.8.2008 21:43
santah

XXX.XXX.247.247

berusenka napsal(a):
Mohla by si mě o něm něco říci, no já společného už od roku 2005 kolem něho deno denně skáču takže asi tolik. Nějak bych ráda věděla něco o jeho sportovním životě atd., Vím jaký závody jezdil, dokonce má i potomky a prostě tak by mě zajímalo jaký byl když byl v plné zdravotní i fyzické síle

Ahoj Heliose znám. V době kdy byl v plné síle sem chodila do heřmánek do školy a měla sem i možnost na něm jezdit. Byl to pohidový koník s příjemnýma chodama. na to, že u nás připouštěl tak i moc hodný hřebec. Bohužel foto nemám

7.8.2008 22:27
berusenka

XXX.XXX.177.125

santah napsal(a):
Ahoj Heliose znám. V době kdy byl v plné síle sem chodila do heřmánek do školy a měla sem i možnost na něm jezdit. Byl to pohidový koník s příjemnýma chodama. na to, že u nás připouštěl tak i moc hodný hřebec. Bohužel foto nemám

Nevíte někdo něco o jeho potomcích?
Jinak pohodový, hodný koník je dodnes, příjemné chody mu také zůstaly, jen je to svůj koník a rád si řekne svůj názor, navykl si našemu pohodovému životu a tak pokud mu do toho někdo příliš zasáhne a de na něj nespravedlivě tak si hraje na to, že nic neumí. Jinak on je tak jemný že si dokážu představit že svoji hodnost nestratil ani když připouštěl.

18.8.2008 14:13
santah

XXX.XXX.223.2

berusenka napsal(a):
Nevíte někdo něco o jeho potomcích?
Jinak pohodový, hodný koník je dodnes, příjemné chody mu také zůstaly, jen je to svůj koník a rád si řekne svůj názor, navykl si našemu pohodovému životu a tak pokud mu do toho někdo příliš zasáhne a de na něj nespravedlivě tak si hraje na to, že nic neumí. Jinak on je tak jemný že si dokážu představit že svoji hodnost nestratil ani když připouštěl.

Ahoj kamarádka po něm má hřebečka. Tak jí řeknu ať tě kontaktuje. Jinak kde ho vůbec máš??

Přidejte reakci

Přidat smajlík