Kolik by měl tak cenu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2008 14:45
iveth

XXX.XXX.161.66

Ahoj, jen by mě zajímalo kolik by tak mohl mít tento malý hřebeček cenu? Otec je čistokrevný Shagya arab, Matka: otec- arabský plnokrevník, matka -ČT/Holandský teplokrevník

26.7.2008 22:16
ponyka

XXX.XXX.69.18

iveth napsal(a):
Ahoj, jen by mě zajímalo kolik by tak mohl mít tento malý hřebeček cenu? Otec je čistokrevný Shagya arab, Matka: otec- arabský plnokrevník, matka -ČT/Holandský teplokrevník

Asi taky zálží na rodičích a jejich předcích a rodokmenu nebo jak bych to napsala.......,,,A na tom,jestli rodiče jezdí závody,tak jak na tom jsou

26.7.2008 22:48
mili

XXX.XXX.4.38

ponyka napsal(a):
Asi taky zálží na rodičích a jejich předcích a rodokmenu nebo jak bych to napsala.......,,,A na tom,jestli rodiče jezdí závody,tak jak na tom jsou

Podle mě teda záleží na tom jestli má v PP zapsaný původ ale i tak bych tipla 15-20tis. za odstávče...

27.7.2008 11:00
iveth

XXX.XXX.161.66

ponyka napsal(a):

Otec hříběte má PP, výžeh Sh. Matky rodiče jsou s PP. Matka pp už nemá,byla to černá plemenitba- teplokrevný s plnokrevným. Matka hříběte je z matky po Holandském teplokrevníkovi- plemeník, byl za velkou sumu prodanej do zahraničí. DOufám, že jsem to napsala srozumitelně

27.7.2008 11:41
andrys

XXX.XXX.1.35

iveth napsal(a):
Otec hříběte má PP, výžeh Sh. Matky rodiče jsou s PP. Matka pp už nemá,byla to černá plemenitba- teplokrevný s plnokrevným. Matka hříběte je z matky po Holandském teplokrevníkovi- plemeník, byl za velkou sumu prodanej do zahraničí. DOufám, že jsem to napsala srozumitelně

Zaleží kolik máš v kapse.....

29.7.2008 10:55
iveth

XXX.XXX.69.42

andrys napsal(a):
Zaleží kolik máš v kapse.....

29.7.2008 11:01
terkas

XXX.XXX.142.107

iveth napsal(a):

na koníka bych tipovala cenu tak 25 tis víc ne protože ještě není v remontě

29.7.2008 11:12
strelish

XXX.XXX.142.166

terkas napsal(a):

No, za 25 tis se prodávají papíroví hřebečci...

29.7.2008 11:32
ghajariy

XXX.XXX.20.161

terkas napsal(a):

Ceny sh.a. odstávčet hřebečků jsou bohužel nízké. Hřebce s PP do 1 roku pořídíš i za 20-30tis. Tento ale není ani s PP ani čistý sh.a., jak jsem pochopila, v průkazu nebude mít uvedenou matku a nevím, zda je otec plemeník nebo jen hřebec s PP, tak možná ani otce. Cena hříběte by se tedy měla pohybovat 14 -20tis. Pokud je to ale Tvá srdeční záležitost, nebo vypočítavý majitel, můžeš samozřejmě zaplatit i více. Každý si svého koně cení jinak.

29.7.2008 13:56
iveth

XXX.XXX.69.42

ghajariy napsal(a):
Ceny sh.a. odstávčet hřebečků jsou bohužel nízké. Hřebce s PP do 1 roku pořídíš i za 20-30tis. Tento ale není ani s PP ani čistý sh.a., jak jsem pochopila, v průkazu nebude mít uvedenou matku a nevím, zda je otec plemeník nebo jen hřebec s PP, tak možná ani otce. Cena hříběte by se tedy měla pohybovat 14 -20tis. Pokud je to ale Tvá srdeční záležitost, nebo vypočítavý majitel, můžeš samozřejmě zaplatit i více. Každý si svého koně cení jinak.

Moc děkuji , hřebeček je můj, je od mé kobylky, nejspíše až bude starší, tak tříletý nebo 4 letý ho budu prodávat, to se ještě uvidí, taky uvažuju o tom, že ho nechám vykastrovat, mam doma dvě kobyly a držet samotného od nich by bylo problematycké. Pokud ho budu staršího prodávat, tak mi nejvíce bude ležet v hlavě aby se dostal těm pravým majitelům nebo aby o něj vůbec byl zájem.

29.7.2008 14:00
strelish

XXX.XXX.142.166

iveth napsal(a):
Moc děkuji , hřebeček je můj, je od mé kobylky, nejspíše až bude starší, tak tříletý nebo 4 letý ho budu prodávat, to se ještě uvidí, taky uvažuju o tom, že ho nechám vykastrovat, mam doma dvě kobyly a držet samotného od nich by bylo problematycké. Pokud ho budu staršího prodávat, tak mi nejvíce bude ležet v hlavě aby se dostal těm pravým majitelům nebo aby o něj vůbec byl zájem.

Jako tříletého obsedlého valacha ho prodáš snáz než hřebečka odstávče si myslím. Nicméně akorát na tom proděláš.

29.7.2008 15:45
karwen

XXX.XXX.132.98

ghajariy napsal(a):

Proč by neměl mít uvedenou matku v průkazu? Je uvedeno, že matka pouze nemá PP, ale průkaz koně snad má ne? Pokud je registrovaná a pokud se hřebeček bude registrovat ještě pod matkou, tak ji tam bude mít uvedenou...

29.7.2008 17:00
iveth

XXX.XXX.69.42

karwen napsal(a):
Proč by neměl mít uvedenou matku v průkazu? Je uvedeno, že matka pouze nemá PP, ale průkaz koně snad má ne? Pokud je registrovaná a pokud se hřebeček bude registrovat ještě pod matkou, tak ji tam bude mít uvedenou...

Matky rodiče jsou s PP, modrý průkaz má.

30.7.2008 13:33
iveth

XXX.XXX.161.66

strelish napsal(a):
Jako tříletého obsedlého valacha ho prodáš snáz než hřebečka odstávče si myslím. Nicméně akorát na tom proděláš.

Jak si to myslela s tím, že prodělám?

9.8.2008 20:33
iveth

XXX.XXX.161.66

strelish napsal(a):

Prodělám? tak to bude nelepší prodat jako odstávče?

olga visnakova

9.8.2008 20:39
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

iveth napsal(a):
Matky rodiče jsou s PP, modrý průkaz má.

shrnme to-hříbátko je tedy zapsáno jako teplokrevník? Pokud ano, pak jako odstávče bych si ho vzala za 10tisíc, jako obsedlé tak 15-20tisíc. Bohužel, nabídka koní je vysoká a jako hřebec nemá cenu. Je to smutné, jáá vím, tak ušlechtilá zvířata..................

10.8.2008 14:06
iveth

XXX.XXX.161.66

olga visnakova napsal(a):
shrnme to-hříbátko je tedy zapsáno jako teplokrevník? Pokud ano, pak jako odstávče bych si ho vzala za 10tisíc, jako obsedlé tak 15-20tisíc. Bohužel, nabídka koní je vysoká a jako hřebec nemá cenu. Je to smutné, jáá vím, tak ušlechtilá zvířata..................

To ještě nevím jak bude zapsaný jestli teplokrevný nebo plnokrevný, ale více krve bych řekla že plnokrevný, většinou má v sobě araba,ale nevím jak to chodí, pokud si ho nechám tak ho nejspíš budu muset nechat vykastrovat, s hříbátkem pracuju už ted, zatím umí zvedat nožky, vodění a zvyklí být uvázaný a chvilu vydržet bez maminy, párkrát se snažilo kousnout ale to jsem si s ním už vyřídila, tak už to nedělá, ale bojim se že ho nebudu moct prodat, nevím jestli ho mam zkoušet prodat jako odstavče nebo už jako obsedlého přiježděného valacha.

10.8.2008 14:37
lesterka

XXX.XXX.2.103

iveth napsal(a):
To ještě nevím jak bude zapsaný jestli teplokrevný nebo plnokrevný, ale více krve bych řekla že plnokrevný, většinou má v sobě araba,ale nevím jak to chodí, pokud si ho nechám tak ho nejspíš budu muset nechat vykastrovat, s hříbátkem pracuju už ted, zatím umí zvedat nožky, vodění a zvyklí být uvázaný a chvilu vydržet bez maminy, párkrát se snažilo kousnout ale to jsem si s ním už vyřídila, tak už to nedělá, ale bojim se že ho nebudu moct prodat, nevím jestli ho mam zkoušet prodat jako odstavče nebo už jako obsedlého přiježděného valacha.

Plnokrevný nebude v žádném případě...ani ShA, tak leda teplokrevný.

olga visnakova

10.8.2008 15:56
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

lesterka napsal(a):
Plnokrevný nebude v žádném případě...ani ShA, tak leda teplokrevný.

proto jsem t psala, toto hříbátko bude jako pouhý teplokrevník to znamená bez původu a bezcenný.koní je na trhu mnoho a mixík seč po dobrých rodičích má opravdu cenu tak kolem 10000 tis. přeženemeli a koupí si někdo nězkušený či méně zkušený pak se možná prodá za 15000v dnešní době opravdu né za víc. yDle toho co píšeš > Otec hříběte má PP, výžeh Sh. Matky rodiče jsou s PP. Matka pp už nemá,byla to černá plemenitba- teplokrevný s plnokrevným. <vubec nezáleží na původu,tatík byl zajisté samozřejmě puštěn na kobču bez přioušťáku takže jakoby nebyl, a maminka je pouhý teplokrevík, seč to je kruté tak se stím smiř...

10.8.2008 22:55
iveth

XXX.XXX.161.66

olga visnakova napsal(a):
proto jsem t psala, toto hříbátko bude jako pouhý teplokrevník to znamená bez původu a bezcenný.koní je na trhu mnoho a mixík seč po dobrých rodičích má opravdu cenu tak kolem 10000 tis. přeženemeli a koupí si někdo nězkušený či méně zkušený pak se možná prodá za 15000v dnešní době opravdu né za víc. yDle toho co píšeš > Otec hříběte má PP, výžeh Sh. Matky rodiče jsou s PP. Matka pp už nemá,byla to černá plemenitba- teplokrevný s plnokrevným. <vubec nezáleží na původu,tatík byl zajisté samozřejmě puštěn na kobču bez přioušťáku takže jakoby nebyl, a maminka je pouhý teplokrevík, seč to je kruté tak se stím smiř...

Dobře, moc díky za info, jinak kolik takový maj cenu jak starší, tříletý?

10.8.2008 23:01
lesterka

XXX.XXX.2.103

iveth napsal(a):
Dobře, moc díky za info, jinak kolik takový maj cenu jak starší, tříletý?

Jako obsedlého tříletka, bez charakterových i exteriérových vad bych to viděla tak na 20 max 30 tis. když bude povahově opravdu úžasný.

10.8.2008 23:05
strelish

XXX.XXX.84.2

iveth napsal(a):
Prodělám? tak to bude nelepší prodat jako odstávče?

Ano, jako odstávče. Ty náklady, které za ty roky do něj vložíš se ti nevrátí, protože pokud nebude v něčem vynikat, tak ho prodáš max za 30 tis. A to do něj za ty roky, co ho budeš mít doma v podstatě k ničemu, protože to bude mlaďoch, vrazíš...bohužel..tak to dneska je. Koní je hodně.

10.8.2008 23:06
iveth

XXX.XXX.161.66

lesterka napsal(a):
Jako obsedlého tříletka, bez charakterových i exteriérových vad bych to viděla tak na 20 max 30 tis. když bude povahově opravdu úžasný.

jj, moc díky.

11.8.2008 12:39
karwen

XXX.XXX.132.238

iveth napsal(a):
jj, moc díky.

Pokud ale bude šikula a bude mít i dobré předpoklady do sportu, tak i za víc

11.8.2008 16:45
iveth

XXX.XXX.161.66

karwen napsal(a):
Pokud ale bude šikula a bude mít i dobré předpoklady do sportu, tak i za víc

Matka je pod sedlem perfektní a otec taky, určo to bude nádhernej kůn podle rodičů, taky se na něj nevykašlu a budu se mu věnovat. Ale na druhou stranu znám určité koně co se prodávají už přes rok, jsou nádherní,ale výcvik nic moc. Taky je koní na prodej dost, jsem se dívala na bozoši na ceny za křížence tam byly taky vysoké, ale taky lidi zkouší kdo bude mít zájem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík